Dags att krypa till kojs

Trott både regn och åska under kvällen så gav vi oss ut för att köra våra hästar idag, riktigt mysigt va det. :) Och jag tror inte att hästarna klagade heller. ;) Men man var ju lite frusen när man kom hem från stallet igen.. och att då ta tag i att fixa lunch tills imorgon de var ju inte direkt jättelockande. Men nu är även det gjort och jag kan om en liten stund krypa ner i sängen med nästan gott samvete. ;) Det är bara en liten grej som jag har glömt att fixa. Men det löser sig endå.. jag har ju massor av busstid imorgon då jag kan läsa de där häftet. ;) För just nu känner jag att min säng ropar mitt namn högt och tydligt... :P

Natti natti! :)

Kurslitteraturen beställd

Jag känner mig rånad.. ja nästan i alla fall. Och endå vart det ganska mycket billigare än vad jag hade väntat.. men känner att när den fakturan kommer så är jag inte den gladaste direkt. Så trisst är behöva lägga massa pengar på böcker som man bara ska använda enstaka kapitel av.. Men men jag får väll hoppas att dem kan ge mig mycket i framtiden. Det måste ju ändå vara värt att sattsa pengar på en dröm. :)

Nu hoppas jag bara att böckerna inte blir försenade så att jag hinner få dem till nästa vecka då vi ska läsa och diskutera de första böckerna.. :P

Underbara och mycket saknade människor

Efter min körlektion idag så hade jag nästan en timme att fördriva inne i strängnäs innan min buss hem skulle gå (nu vart de ju så att jag åkte med Paulina hem istället).. så jag gick till man gamla APU och hälsade på alla underbara människor där. :) Shit vad stora alla har blivit bara över sommaren! Men så hima söta och så galet mycket kramar jag har fått. :) Var kul att träffa min handledare också.. trotts att hon nu hade bytt till en småbarnsavdelning var jag ju bara tvungen att springa förbi där också. :)

Det känns så trisst att jag inte längre kan vara hos dem.. jag hade hoppats på att jag kunde ha min VFU där nu under höskoleperioden. Men tyvärr så får man ju inte vara på ställen där man varit tidigare, så de planerna gick åt skogen med en gång. :( Men givetvis kommer jag hälsa på där ibland och dessutom så är ju chansen stor att jag får jobba där under mina lediga dagar då jag fortfarande står kvar som vikarie. ;)


Körlektion 2

Jag förstår inte varför jag måste bli så jäkla nervös inför varje körlektion.. I morse kunde jag knappt få i mig någon frukost för att jag var så nervös. Och då kan man ju verkligen undra hur jag ska klara uppkörningen i framtiden om det är såhär illa nu.. Förhoppningsvis går det över snart. För faktum är att det ju faktiskt gå mycket bra de gånger jag sätter mig i körskolans bilar. I alla fall bättre än hemma. :P Men sen kan de ju ha att göra med de så extremt olika bilarna. ;) Men men.. körlektionen idag gick riktigt bra om ni frågar mig.. jag höll mig på vägen, jag körde i rondellerna som finns överallt i lilla strängnäs, jag växlade både uppåt och neråt och jag lyckades även göra en nästan rak parkering vi körskolan efter lektionen. :P Jag måste faktiskt säga att jag är riktigt nöjd med mig själv.. jag trodde aldrig att jag skulle klara allt detta efter bara tre tillfällen bakom ratten tidigare. ;D Så himlans glad är jag just nu! :D


fast detta är ju de gamla bilarna.. hittils har jag bara fått köra de nya röda. ;)

Nu KÖR vi!

Körde Princess för första gången idag.. hon är ju självklart körd förut då hon till och med har startat i en del lopp. Men själv har jag aldrig kört henne. Har varit lite skrämd av den höga hastigheten som dom kan komma upp i och jag har sett hur stressad hon blir då Leffe kör henne. Men idag vart det ett sånt där spontanförsök och det gick stålande. Att hon skrittade och var hur lugn som helst var ju helt underbart! :) Så mera körning i framtiden! Redan imorgon faktiskt. ;D Shit vad kul detta ska bli, nu blir de inte bara ridning med Eva-Mari och Svarten utan nu kan vi ge oss ut och köra också. :)

Jag hade glömt hur roligt det var att sitta i kärran bakom hästen.. för även fast jag aldrig kört Princess så har jag faktiskt kört tidigare.. dock var det min lilla ponny som jag var medryttare till för en sisodär 6-7 år sedan. ;) Jag älskade det då men sen när jag började rida större hästar så har det lixom inte funnits möjlighet.. okej, jag har haft möjlighet att pröva med Princess under drygt tre års tid nu.. men som sagt jag har sett vad hon går för och tidigare så skrämde det mig lite. Men nu vet jag att jag klarar den hastigheten sittandes på hennes rygg så varför inte bakom nu lixom. ;)


Som fisken i vattnet...

Efter en nästan vanlig dag på högskolan kan jag nog säga att det här är något för mig. Sättet att arbeta på, hela upplägget med en kurs i taget och blandade åldrar i klassen där erfarenhetsnivån varierar så enormt att man har något nytt att lära av varje ny person man träffar. Ja, jag gillar det verkligen! Och såhär bara efter en dag så känns det som om jag har hittat helt rätt! :)


Högskolestudent!

Det känns helt galet.. men jag ser verkligen fram emot de kommande åren! :D Dock så är jag helt slut nu efter en hel dag med massa ny information och nya intryck och så dessutom terminsstarten med scouterna. Kom hem för ungefär en timme sen.. 14,5 timmar hemmifrån första dagen. Tung start. :P Så nu blir de bums i säng för min del för det är ju en dag imorgon också och även den ska spenderas i skolan. ;)

Sov sött mina vänner! :)

Vecka 35


Bara några timmar...

är det kvar tills jag på riktigt kan kalla mig själv högskolestudent. Hur läskigt känns inte det på en skala! ;) Men samtidigt känns det jäkligt bra, för det är ju det här jag vill! :) Så jag hoppas verkligen på en bra start trotts att jag behöver gå upp omänskligt tidigt för att hinna köpa buss och tågkort på väg till skolan.. :P Men men, de måste göras så varför inte fixa det på en gång så behöver jag inte bry mig på en månad sen. :P

Nu ska jag ta och krypa ner i min mysiga säng och invänta morgondagen, förhoppningsvis med lite sömn också. Men med det kan man ju aldrig veta så noga. ;)


Bus på stubben!

För att slappna av lite och komma ut i friska luften ett par timmar så tog jag mig under kvällen upp till stallet. :) Vart en mysig runda med massa trav över alla dessa stubbåkrar som vi för tillfället är fullkomligt omringade av. Men till häst är ju detta bara något som är positivt. Min pigga tös verkligen älskade att få komma ut och sträcka på benen. De märks på dom att hösten är på väg, dom blir så mycket piggare nu när det är svalare.. så det är faktiskt något som jag tycker är bra med hösten.. Hästarna är inte längre slöa och osamarbetsvilliga. ;)


Övningskör 2

På förmiddagen idag så gav jag mig ut tillsammans med pappa för att övningsköra.. jag kände att det var på tiden och dessutom så kände jag att jag ville träna lite på de jag gjorde på körlektionen så att de sitter när jag nu på onsdag har nästa körlektion. :) Det gick riktigt bra idag, körde upp till överselökyrka och tillbaka. Jag mötte bilar och fotgängare och så vart jag omkörd.. inte så konstigt med tanke på hastigheten jag låg i.. 45 på en 70 väg. ;) Men men ingen kom till skada, inte ens bilen. Så det måste vi ju se som något bra. :)

Vit chokladglass

Ingredienser:
100 g vit choklad
3 dl vispgrädde
2 st. äggulor
100 g mörk choklad


Gör så här:
1. Smält den vita chokladen i ett vattenbad.
2. Vispa grädden, men inte allt för hårt.
3. Tillsätt äggulorna till chokladen och vänd ner grädden.
4. Hacka den mörka chokladen grovt och blanda ner den i den vita chokladblandningen.
5. Häll upp glassmeten i portionsformar eller i en bunke.
6. Ställ i frysen, minst fyra timmar.

Ta ut glassen ur frysen en stund före servering.

Kolasås

Gör en egen kolasås till glassen som passar så bra en lördagskväll som denna. ;)

Ingredienser:
1,5 dl vispgrädde
1 dl mjölk
2 msk socker
0,5 dl ljus sirap
1 msk smör


Gör så här:
1. Blanda grädde, mjölk, socker och sirap i en kastrull. 

2. Koka upp och låt koka ganska kraftigt utan lock tills den är ljusbrun, ca 10 minuter. Lägg i smöret och rör om.

3. Färdig att servera.



Efter en evighets sparande...

Idag började min dag vid nio, då jag klev upp ur sängen allt annat än utvilad.. filmen jag såg höll visst på lite längre än jag trodde så kom inte i säng så tidigt som jag skulle från början. ;)

Sen så spenderade jag förmiddagen i Strängnäs med mamma där vi letade presenter till kusinen och farfar, det lyckades vi hitta också. :) Sen så var vi in på banken och växlade in Systers alla sparpengar och så bar det av ut till Elgiganten där vi köpte en dator till henne.. så länge som hon har sparat varenda öre hon fått och så den totala lyckan när vi plockade upp henne vid skolan och fick veta vad vi hade gjort idag. ;) Så nu sitter hon här brevid mig med ett gigantiskt leende på läpparna och med en compaq mini framför sig. Vaddå gå i storasysters fotspår? ;)

Nu blir de snart mat och sen kanske en bra film tillsammans med familjen, och juste.. ett glas vin också. :)

Hoppas ni får en bra fredagskväll där ute! :)

Hamburgerbröd

Varför inte njuta av hamburgare nu i helgen med hemmagjorda hamburgerbröd? Låter inte det väldigt smaskigt? Jag tänkte dela med mig av det receptet som jag använder mig av när jag ska lyxa till det lite extra. ;) ca 24 stycken smaskiga bröd blir det. :)

Ingredienser:
25 g jäst
5 dl mjölk och vatten blandat
½ msk salt
½ dl strösocker
12-13 dl vetemjöl
vallmofrön


Gör så här:
1. Sätt ugnen på 250°C. Ljumma degvättskan till fingervärme (37°C). Smula jästen i degbunken och rör ut den med lite av vätskan innan resten tillsätts.

2. Arbeta in salt, socker och så mycket vetemjöl att det blir en smidig deg som inte kladdar. Jäs den övertäckt en dryg halvtimme.

3. Arbeta degen på bakbordet, dela den i två delar och rulla ut längder som skärs i 12 bitar vardera. Rulla runda bollar, doppa ovansidan i ett fat med vallmofrön och lägg dem på en smord plåt att jäsa ca. 50 minuter.

4. Efter att bullarna jäst ca. 15 minuter lägger man ett bakplåtspapper över bullarna, placerar en bakplåt ovanpå och trycker till. Då blir bullarna lite platta och jämnrunda. Fortsätt jäsningen angiven tid.

5. Grädda bröden i mitten av ugnen tills de har fin färg, 6-8 minuter.


(bild lånad från google)

god natt alla fina

Vart en liten runda med Syster även idag, så skönt det känns efter att man har varit ute och gjort av med lite energi. Man kan ju alltid hoppas på att detta kan leda till lite bättre nattsömn. :) Men även om det inte skulle göra det så är det ju mycket positivt i att röra på sig i alla fall, jag känner mig som en helt ny människa. :)

Nu blir de fortsatt filmtittande, A Knight's Tale är det som rullar. :) Eller just nu så har jag ju pausat.. men strax blir de att se slutet. ;) Sen blir de bums i säng då jag imorgon ska upp tidigt för att åka iväg och handla födelsedagspresenter till allt folk som fyller år nu för tiden. ;) Men först och främst så är det farfar och kusinen som vi måste hitta någonting till då de ska firas redan på lördag. :)

Tänkte även passa på att nu önska STORT GRATTIS till min kära Farfar som idag fyller 67 år! :D

Ångest, panik och hopplöshet...

Jag kollade just igenom kurslitteraturlistan inför min första kurs på högskolan.. 10 böcker och en nota på närmare 2000 kr.. Vart ska man som som fattig student få dom pengarna ifrån.. och hur ska jag dessutom lyckas skrapa ihop till både buss och tågkort. Med ett studiebidrag på 2720 kr i månaden?? Ångest, panik och hopplöshet...

Vill du bli scout??



Känner du kanske någon i den här åldern som skulle vilja pröva på det här med scouting??
Givetvis finns det även plats för dig som är äldre.. lämna bara en kommentar så fixar jag det! :D

Vill du veta mer?? Gå in på: http://www.scoutsidan.se/strangnas/

Schackrutor

Ingredienser: ca. 50 st
4 ½-5 dl vetemjöl ugnstemperatur: 200°C
1 dl socker
200 g margarin eller smör

Smaksättning:
2 tsk vaniljsocker
2 tsk kakao

Gör så här:
Hacka samman mjöl, socker och matfett. Dela degen mitt itu.

Blanda den ena delen med vaniljsocker och den andra med kakao.

Rulla ut degen i 4 jämna längder. Lägg en ljus längd brevid en mörk i två lager. Tryck till helt lätt. Lägg längderna kallt en stund. Skär 3-4 mm tjocka skivor. Lägg dem på smord plåt eller bakplåtspapper.

Grädda mitt i ugnen ca. 10 minuter.


(bild lånad från google)

Att ha roligt och utvecklas tillsammans!

Kanske jag inte borde vara så negativt inställd.. eller okej de var jag inte men jag var trött och ville egentligen stanna hemma och glo på film. ;) Men faktum var ju att jag faktiskt hade roligt när jag träffade mina "ledarkollegor". Faktum är att jag alltid har roligt när jag träffar dem och när jag går där ifrån är det med en ny sorts inspiration och glädje. Jag har lärt mig och insett det.. Så varför denna olust varje gång innan jag har tagit mig dit.. ja det kan man fundera över. Men jag ska försöka att bättra mig, och så håller vi tummarna för en riktigt rolig och lärorik höst med Strängnäs Scoutkår! :)


Dags att börja träna igen kanske...

Jag var helt övertygad om att jag skulle vakna upp med träningsvärk idag eftersom att jag igår fick för mig att ge mig ut på en löprunda. Ville se hur mycket jag egentligen orkade av den rundan jag sprang nästan dagligen för ett par år sedan. Haha.. jag kan säga att konditionen inte är vad den har varit och de har jag väl bara mig själv att skylla. ;) Men nu är tanken att de ska bli bättring på den fronten, de är tanken i alla fall. Sen får vi väl se hur det slutar, men jag hoppas jag inte tappar motivationen på en gång. :P

Tyvärr hinner jag inte med min runda idag, tanken var att jag skulle det men så fick vi gäster och om en stund ska jag börja med maten och sen kommer kvällen att spenderas på Scoutgården då det är ledarträff ikväll. De blir nog skoj, men är inte helt sugen på att ge mig iväg till Strängnäs ikväll.. Men, men de måste göras. :)


Bondkakor

Ingredienser: ca. 70 st.
5 ½ dl vetemjöl               ugnstemperatur: 200°C.
2 dl socker
1 msk ljus sirap
1 tsk bikarbonat
1 msk vatten
¾ dl (50g) grovhackad sötmandel
200 g smör eller margarin

Gör så här:
1. Om du har matberedare: Sätt i kniven i matberedaren. Häll i mjöl, socker, sirap, bikarbonatet utrört i vattnet, mandel och matfett. Blanda ihop till en smidig deg.

1.
Om du inte har matberedare: Lägg mjölet i en hög på bakbordet. Gör en fördjupning i mjölet. Tillsätt sockret, sirapen, bikarbonatet utrört i vattnet, mandel och matfettet skuret i skivor. Hacka snabbt ihop allt till en smidig deg.

2. Forma två rullar, 4-5 cm i diameter. Lägg dem i plastfolie och förvara dem i kylskåpet några timmar eller tills de är hårda. Skär dem i ½ cm tjocka skivor. Lägg dem på smord plåt eller bakplåtspapper.

3. Grädda mitt i ugnen tills kakorna fått guldgul färg, 5-7 minuter.

foto0280 (MMS)

Busig fröken idag!

Vart en ridtur med ett par trevliga människor i den underbara kvällsolen. :) Dock höll jag på att flyga i backen då Princess fick för sig att ta ner huvudet när jag stod i fältsits i traven.. Jag begriper mig inte riktigt på den damen ibland. I vanliga fall går hon med huvudet ganska så högt men nu skulle hon promt gå med mulen nere i backen.. jaja, jag höll mig ju kvar i alla fall så ingen idé att fundera mer över den saken. ;) Resten av ridturen var hon ju riktigt duktig så man kan ju inte annat än le. :)


Dagens recept



Jag har insett att jag hamnat lite efter med att publicera de recepten jag har använt mig av på senaste tiden. Så därför tänkte jag att under en veckas tid nu så blir det ett recept om dagen. De kommer att publiceras någon gång runt tolvtiden varje dag. Och sen när veckan är över så funderar jag på att köra med Veckans recept. Då kommer det alltså publiceras ett nytt recept varje måndag. :)

Vad säger ni om det?



Chokladbollar med oboy och grädde

Mammas jobbarkompis som är utbildad bagare tipsade mamma om hur man kunde göra chokladbollar på ett lite annat sätt för att få lite variation. Och gissa om dom var goda! ;) Något som verkligen passar min oboytokiga vän Linn ;) De var inte särskillt svårt att göra heller bara byta ut två av ingredienserna. :)

Chokladbollar med oboy och grädde ca. 30 st

Ingredienser:
100 g smör eller margarin
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
2-3 msk oboypulver
3 dl havregryn
2-3 msk grädde


Garnering:
Pärlsocker eller kokos.
Men ett litet tips då dessa blir ganska söta är att smälta mörk choklad och doppa dom i. ;)


Gör så här:
Rör matfett, socker och vaniljsocker poröst. Blanda i oboypulver. Tillsätt havregryn och grädde. Rör om tills allt är väl blandat.

Forma smeten till små runda bollar.

Rulla dem i pärlsocker eller kokos. (eller doppa i mörk choklad)

Förvara chokladbollarna i kylsåpet tills de ska avnjutas.


(bild lånad från google)

Chokladringlade kolasnittar

Ingredienser: ca. 45 st
200 g smör eller margarin
1 ¾ dl socker
1 msk sirap
1 msk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
5 dl vetemjöl

Garnering:
50 g mörk choklad (går lika bra att göra utan choklad)

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175°. Rör samman matfett och socker. Tillsätt resterande ingredienser och arbeta samman till en slät deg.

2. Dela degen i tre jämnstora bitar och rulla ut till plattlånga längder. Lägg längderna på bakpappersklädd plåt och platta ut dem till ca 6 centimeters bredd. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Skär dem nygräddade i sneda pinnar, men skilj dem inte åt. Låt svalna.

3. Smält chokladen över varmt vattenbad eller på låg effekt i mikro. Ringla den över de kalla kakorna och skilj dem åt innan chokladen hunnit stelna. 


(bild lånad från google)

Vecka 34


Dagens projekt

Jag har länge velat ha en cykelkorg till min cykel men aldrig riktigt hittat någon ny som passar.. ett tag använde jag mormors gamla men den var så sliten och ja rostig. Men idag gjorde jag slag i saken och bestämde mig för att frächa upp den gamla korgen lite. Så med lite ny färg ser den ju nästan ny ut. :)


Mormors gamla cykelkorg - FÖRE


Mormors gamla cykelkorg - EFTER

Hemma för ungefär en timme sen efter en su...

Hemma för ungefär en timme sen efter en superrolig kväll tillsammans med Sophia, Linn och Jennifer. :) Vi vart inte så många som det var planerat från början, men roligt de hade vi endå. :) Måste även passa på att säga grattis till söta Sophia som tog körkort i tisdags! :D Var väldigt spännande att få följa med första gången hon körde själv. ;) Stort grattis gumman! :D Nu blir det sängen för en väldigt trött Malin.. Sov sött mina vänner! :)


Mat och bowling ikväll! :)

Nu är det dags att göra sig i ordning för ännu en tur in till Strängnäs. Den här gången för att äta middag med några härliga tjejer och sen blir det lite bowling. :) Men först så ska jag tydligen följa med söta Sophia och handla, undrar om det är för att hon vill ha bärhjälp eller som smakråd? Haha.. ja de återstår ju att se. ;)

Hoppas ni får en riktigt mysig kväll, för de ska jag ha! :D


Äntligen har jag återfunnit den fina bilden Sophia! ;D

Körlektion 1

Helt ärligt så trodde jag att jag skulle dö när jag på skakiga ben tog mig till körskolan idag.. Men jag överlevde.. kan ni tänka er att jag nu faktiskt har kört bil i Strängnäs utan att någon kom till skada och jag höll mig på vägen också. :D De här trodde jag faktiskt inte om mig själv, att de skulle gå så bra när jag körde bil (ja man kan nog säga) första gången. Inget motorstopp och ja jag höll mig på vägen sen att jag lyckades växla upp och köra på trean.. hur galet är inte det?? ;)

Okej, nu tycker ni säkert att jag är jättefånig.. men ni anar inte hur jäkla nervös jag var inför de här. Och att de gick så bra som det faktiskt gjorde, de gör mig helt jäkla lyrisk. ;D


En dag med Linn. :)

Hade en trevlig dag tillsammans med Linn igår. :) Vart en lite promenad ute vis Taxinge och sen så valde vi Thai mat i Nykvarn och efter det en hel del poolbadande och så film (Rädda Willy 4). Synd bara att solen inte riktigt ville samarbeta hela dagen. Men vad gör väl det egentligen när man har trevligt sälskap? ;)

Nu så ska jag snart åka in till Strängnäs för första körlektionen på körskolan.. Vaddå nervös?!


Nu är väl världen upp och ner endå... Här ...

Nu är väl världen upp och ner endå... Här ligger jag i min säng och kan inte sova och vad händer då?? Jo jag får världens julkänsla i hela kroppen.. Hur kan de bli så såhär mitt i sommaren? Helt galet alltså! :-O


bedtime soon

Har suttit med scoutarbete halva dagen idag, men de var faktiskt inte så tråkigt som jag trodde att de skulle bli. :) Sen så har jag även hunnit med att hälsa på Hilda en stund, tog min fina cykel och trempade över dit för att låna en bok och för att ta igen lite förlorad tid där innan hon imorgon åker iväg till Finland en vecka. :) Alltid lika trevligt att umgås med den bruden! :)

Nu så blir det lite musik och sen så är tanken att jag ska försöka sova så jag orkar upp ur sängen imorgon för att träffa Linn. :) Har inte riktigt koll på vad som händer.. men de beror ju lite på hur vädret ser ut och sånt. ;)

Sov sött mina vänner! :)

Har jag gått och blivit en kaffedrickare??

Jag sitter här med en kopp kaffe.. en kopp kaffe lixom. Vad har det tagit åt mig kan man undra. Jag är ingen kaffedrickare och endå så fick jag ett enormt sug efter en kopp kaffe. Är det så att man verkligen blir som man umgås.. Hilda?? ;)

Vad händer idag då? Jag har ingen aning, eller jag ska nog förbi Hilda senare ikväll för att hämta upp en bok och se hur de är med henne. :) Förutom det är mitt schema för dagen helt tomt. Princess får vila idag så någon ridning blir de inte heller. :P Kanske skulle man sätta sig ner med lite plugg ett par timmar.. har ju både körkortsteori och scoutförberedelser som ligger och väntar på skrivbordet. Är inte helt sugen på det, men de måste ju göras så är väl lika bra att sätta fart med de. :P


När en travare lägger i en högre växel...

Vart en riktigt mysig ridtur i skogen tillsammans med Eva-Mari och Svarten nu ikväll. :) Bäst att passa på nu innan jakten börjar och man måste hålla sig på vägarna. Lite tråkigt bara att solen inte ville vara med oss, men i skogen kom vi ju undan all blåst i alla fall. :)
Jag som trodde att jag hade varit med om snabb trav tidigare.. haha.. de var ju bara förnamnet. När vi kom fram till en stubbåker på hemvägen så lät vi hästarna välja tempot, jag kan säga att två travare brevid varandra på ett stort fält.. då går det fort extremt fort. Visst har vi gjort så tidigare men de här slog endå allt och jäklar va kul de va! ;D


Lugna dagar behövs ibland

Halv tio idag vaknade jag nästan helt utvilad. :) Sen så har jag bara tagit de lugnt, fixat lite här hemma och om en liten stund så tänkte jag att jag skulle ta och gå igenom lite av bilderna från i fredags. :) Är grymt sugen på att göra en ny design hit till bloggen. Men de får vänte då den inspiration jag har är till en höstig sådan och ett litet tag till vill jag ha sommaren kvar.. så några veckor till får den här gamla hänga med. ;)
Men jag kanske kan bjuda på lite fler bilder av min bästa tös i alla fall.. Håll ut bara. ;)



Övertrött!

Ni anar inte hur extremt trött jag är nu.. fast ni som faktiskt läste rubriken kunde ju förståss gissa. Det roliga med när jag blir övertrött är att allt blir så mycket roligare. :) Ja för mig i alla fall, för jag vet inte om Hilda tycker de är så roligt när jag skriver till henne på msn utan att göra mellanslag.. haha.. man kan ju inte komma ihåg allt heller. ;) Ni skulle bara veta hur mycket koncentration de krävs från min sida för att ens få det här läsligt, och uppriktigt sagt vet jag inte riktigt varför jag skriver.. eller jo föresten.. jag skulle ju berätta om min dag, så va de ja.

Min klocka ringde klockan 6 och efter bara fyra timmars sömn var det mycket mycket nära att jag kastade ut den genom fönstret. Men lyckligtvis höll jag mina fingrar i styr och en halvtimme senare jag jag upp.. måste sett ut som en äkta zombi alltså, tur att jag inte kollade i spegeln förns efter jag tvättat ansiktet och fått i mig lite frukost. Det var nog så skrämande ändå. :P 

Eftersom det är söndag så gick det såklart ingen buss in till Strängnäs före elva, så pappa fick ställa upp som taxi. ;) Tack gode gud för morgonpigga pappor. (Y)
Sen så spenderade jag 7 timmar i Scoutgården för en hel massa planering inför hösten och alla de aktiviteter som ska äga rum. Ganska roligt med efter sisådär fyra timmar började min gjärna strejka och ja livet kändes rätt så jobbigt. Men efter lunch och sen en fikapaus så var jag med på banan igen. :)
Vid 15 så åkte jag med familjen hem från Strängnäs (de hade varit och handlat), vi stannade och köpte två nya filmer på vägen, och vi har sett båda under kvällen då vi alla kännt oss allmänt slitna. :P

Men jag har faktiskt varit duktig också, de vart en ridtur på lite drygt en timme tillsammans med Eva-Mari. Jag måste säga att den friska luften var som godis för min hjärna! Underbart! :)

Nu sitter jag på min mysiga säng och är tröttare än jag vart på riktigt länge.. jag har lite samma kännsla som jag hade de där sista pluggnätterna under gymnasiet. Så jag ska nu krypa till kojs och hoppas på att jag är lite piggare imorgon. :)


Efter en hel dag i Scoutgården är jag helt...

Efter en hel dag i Scoutgården är jag helt slut i huvudet.. Och vad passar väl bättre då en en ridtur i det lagom svala vädret? :-)


De gäller att passa på när vädret är fint....

foto0282 (MMS)

De gäller att passa på när vädret är fint. :-) Middag ute på altanen. :-)


Färdigstädat! :)

Så nu äntligen har jag städat färdigt och är redo att njuta av en lugn lördags kväll. :) Jag vet att jag har sagt det förut, men det är verkligen en speciell känsla som infinner sig när man har städat färdigt. Allting känns så frächt och ja i alla fall jag blir lite gladare. ;)

Nu så ska jag bara njuta av att det är lördag och fint väder, dock måste jag krypa ner i sängen hyffsat tidigt ikväll då det imorgon klockan 8 (!!!) är planeringsmöte med scouterna. Jag undrar lite hur de tänkte där alltså.. men som Theodor sa.. vi får ju frukost i alla fall. ;)

Ha en bra kväll gott folk! :)

Städning pågår...

Sitter här och knaprar på dagens lunch.. ett surt och hårt äpple. :P För övrigt så är det städning som pågår för min del idag. Jag kände när jag gick upp imorse att det var dags att få lite ordning och reda här nu. ;) Skönt dock att jag nu inte har allt för mycket kvar, jag ska damsuga det sista och sen ska sängen bäddas rent. :)

Ikväll blir de film med familjen och så lite extra lyx med ost och kex. :) Är ju sista helgen innan Syster börjar skolan och ja allvaret bärjar på riktigt igen, för även om jag inte börjar skolan förns om två veckor så har jag bokat in för att övningsköra lite på körskolan och så har jag lovat pappa att jag ska jobba stenhårt med teorin. Ska bli skönt med en gnutta struktur i vardagen i alla fall. ;)

Nu ska jag tugga i mig det här äpplet och sen städa färdig. :)

Ha en bra dag! :)

Fotografering

Har haft en superhärlig eftermiddag i stallet tillsammans med Paulina. :) Princess fick ställa upp som modell och jäklar vad bilder de blev.. jag har ett antal att gå igenom nu. Men tänkte i alla fall bjuda på ett par av mina favoriter. :)










Saknaden är lika stor som då...

För fem år sedan förlorade jag min största förebild och bästa vän. Det var den hemskaste dagen i mitt liv, jag har aldrig kännt en sådan tomhet och hopplöshet som jag gjorde då. Jag minns den kvällen så detaljerat att det nästan skrämmer mig.. Jag kan inte riktigt förstå varför just dessa minnen är de som lagras bäst. Men kanske jag borde vara glad att jag minns, att jag varje år den 11 Augusti återupplever dessa minnen i mitt eget huvud. Kanske är det bra att jag aldrig glömmer, för att återuppleva den känslan gör så att jag aldrig glömmer dig och hur mycket du betydde för mig och fortfarande gör. Hur många gånger har jag inte tänkt när jag stått inför en jobbig uppgift att "jag gör det här för dig", "att om du såg mig nu så skulle du vara så stolt". 

Att som något förvirrad trettonåring förlora någon som betyder så oerhört mycket är svårt, men det har också gjort mig till en starkare person. Och även fast du inte finns här brevid mig idag och kan se den person jag har blivit, så är det en stor tröst att veta att hade du varit här hade du varit stolt. Det vet jag, och det räcker för mig nu när jag inte kan få mer än så. Men trotts det så kan jag inte låta bli att undra hur det skulle ha varit om du hade varit här med oss fortfarande, att fått se ditt leende när jag 2008 gick ner för trappan vid Mälsåkerslott med mina slutbetyg i handen. Eller hur det hade känts fått din värmande kram den 9 Juni när jag sprang ut genom dörrarna på Thomasgymnasiet. Hur det hade känts om du funnits vid min sida när jag som nybliven 18åring fick möta världen i ett helt nytt perspektiv. Jag kan inte låta bli att drömma om hur det hade varit om du hade varit här. 

Ibland känns saknaden extra stor, det händer då att jag fäller en tår för att jag saknar dig så. Men jag vet att i hjärtat finns du alltid kvar här hos mig, varje dag, varje händelse då finns du här hos mig.

Jag kommer alltid älska dig min kära Morfar! <3


Stalldag

Har haft en supermysig dag i stallet. :) Ibland är det bara så skönt att vara där själv och göra sånt som verkligen behövs utan att behöva prata med någon och tänka på att vara trevlig. Visst tycker jag om människorna i stallet men det är något speciellt med att få vara där upp själv med hästarna. Det är vid sånna tillfällen som man mår så bra. :) Det är så jag finner min inre frid eller hur jag nu ska uttrycka känslan. ;) Underbart! :)

Även om jag halva dagen har rensat ogräs på gårdsplanen och vid rundkorallen så känner jag att det har varit en riktigt bra dag. :) Jag behövde den ensamtiden i stallet. :)

Imorgon blir det även då massa tid i stallet då Paulina kommer upp vid ett för att ta lite bilder på min Princess och senare under dagen så har det planerats in en skogstur med Eva-Mari och Svarten. :) Kan knappast bli bättre om ni frågar mig. ;)

God morgon

Vaknade halv nio av att de kom massa gubbar för att borra våran nya brunn.. Jag var inte helt jätteglad då och med tanke på att de fortfarande håller på så fick jag inte så mycket mer sömn, men gå upp ur sängen orkade jag inte i alla fall. :P Istället vart de en del snozande och så åt jag frukost för en liten stund sen. :)

Nu sitter jag på soffan och funderar på vad man kan göra av den här dagen. Jag är rätt så sugen på en dag i stallet, eller åtminstonde några timmar.. finns så mycket som skulle behövas göras där upp och de är ingen som tar tag i det.. så varför inte passa på när det är fint väder och jag är ledig? ;)

Hoppas ni också får en bra dag! :)



Nattugglan!

Det är vid den här tiden på dygnet som jag är som mest aktiv och piggast. Så har det alltid varit men när jag är ledig så blir det lite mer så än under de vanliga dagarna då jag tvingas gå upp tidigt och på så sätt lyckas hålla dygnet rätt. Men nu under sommaren så har jag inte kunnat hjälpa att det har blivit såhär.. För jag har inte haft så mycket som tvingat upp mig om mornarna och ja därför har jag sovit längre på förmiddagarna och lyckats njuta fullt ut av mina vakna nätter. För vet ni.. jag njuter faktiskt. Det är nu som jag mår som bäst, jag kan göra precis vad jag vill utan att någon gnäller, jag kan sitta och läsa bloggar, kolla filmer och läsa mina böcker utan att någon kan ge mig dåligt samvete. Det är därför som jag gillar nätterna bäst, prestationsångesten lixom minskar. :) Även om jag har tid att fundera över mycket och ibland får lite ångest över det som jag kanske gjort fel under dagen så älskar jag de här stunderna då jag är ensam på mitt rum med mina tankar. :)

Jag vet.. jag är inte riktigt som alla andra. Men jag är jag och det känns bra! :)

Man blir aldrig för gammal för Disney!

När vädret är extremt dåligt.. då kan man med gott samvete krypa upp i soffan och kolla på film hela långa dagen. ;) Så hela dagen har jag spenderat med Hilda och Syster framför tv:n där vi har kollat på ett par stycken filmer, temat idag fick bli Disney. Som så många andra gånger. ;) Men man kan ju inte bli för gammal för Disney. :) Lejonkungen 1 och 2 såg vi, de är ju filmer i världsklass eller vad säger ni? :)


Vill man vara fin får man lida pin??

Mamma och jag drog med Syster för att handla kläder idag. I vanliga fall så väljer hon att stanna hemma när vi andra åker i väg och hon var verkligen i stort behov av lite nytt då hon växer så det knakar för tillfället. Men jösses hon var ju för tusan värre än mig när det handlar om att prova kläder.. petigare unge får man leta efter. :P Men tillslut efter ca tre timmar så kom vi därifrån med en hel hög till henne och jag fick med mig lite söta underkläder hem också. :) Så så här i efterhand får man väl säga att de vart en rätt så bra dag i alla fall. :)

Just nu så är Hilda här och vi har kollat på lite film och just nu så är de lite nostalgi med Savage Garden i högtalarna och lite almänt tjejsnack, precis så som det ska va! :)

En dag med bästa brudarna!

Vilken dag det var igår alltså.. jag for runt lite grann som en duracellkanin (stavning??). Först var jag i Strängnäs och åt en supergod lunch med Edvina på Café Prinsen. Sen så vart de lite kikande i affärerna där och så dök Hilda upp. Då vart de glass nere vid Visholmen i det kanske lite för blåsiga vädret, men trevligt var det i alla fall. :) Det vart även inlplanerat en vinkväll hemma hos Edvina lite senare under kvällen.
Vi åkte med mamma hem från Strängnäs och så var jag i princip bara hem och vände för sen så åkte jag upp till stallet för en timmes ridning tillsammans med Eva-Mari. Var superhärligt så kände verkligen att det var värt det trotts stressen som jag visste skulle bli efter då jag skulle hinna äta och fixa mig inför tjejkvällen hos Edvina. Men jag hann med allt detta dock kom jag lite sent till Edvina, men de var ingen större fara. ;) Var helt slut under kvällen, men som tur är så har ju i alla fall jag väldigt roligt när jag är trött då jag verkligen ser det roliga i ALLT. ;) Haha.. så mycket skratt och en hel del prat vart det under kvällen innan jag och Hilda cyklade hem till mig för att sedan somna ganska snart. 

Tack för en superhärlig dag och kväll brudar! :D

Så skönt med en regnig dag!

Nu skulle jag ju kunna börja inlägget med att skriva: "Usch vilket hemskt väder det har varit idag." Men vet ni vad, de tänker jag inte. ;) Det är nog tillräckligt många som har gjort det redan och faktum är att jag inte håller med. Jag har inte kännt mig så lättad på länge, att slippa trycket över tinningarna för att det är på tok för kvaft ute. Att (även fast jag älskar att vara i stallet) få välja själv om jag vill åka upp till stallet idag eller inte, jag tvingades inte åka upp och ta in och ut hästarna för att insekterna är fördjävliga. Jag har bara varit hemma och varit denna regniga dag och jag gillart! ;D Massor med filmer har jag hunnit kolla på och nu känner jag mig sådär perfekt utvilad för att orka med ytterligare en ledig vecka. ;) Nej, men jag har faktiskt en hel del att göra veckan som kommer.. men mer om det tar vi imorgon. :P

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen i mitt för en gångs skull något svala rum och sova. :) Måste komma ihåg att ställa klockan också så att jag inte missar bussen in till Strängnäs imorgon då jag ska träffa Edvina. :)

Dröm sött mina vänner! :)

Varför dra ut på det i onödan?

Det var väldigt många bokinlägg där på en och samma gång. Men jag kände att de var lika bra att lägga upp alla på en gång när vädret ändå var så trisst att man inte kunde göra så mycket annat. ;) Hoppas i alla fall att ni hittade något intressant att läsa. :)

Nu så blir det lördagsmys tillsammans med hela familjen. Vi har allihop hjälpst åt med matlagningen, jag tog på mig ansvaret för salladen vilken står i kylen och väntar på att allt annat ska bli färdigt. Syster dukar, mamma fixar sås, pappa grillar och potatisen står i ugnen. Vilket teamwork. ;)

Dags att stänga ner datorn för en stund och bege sig mot altanen där maten om en liten liten stund ska serveras. :)

Ha en toppen kväll! :)

Sagan om isfolket - Häxjakten

Författare: Margit Sandemo

~ sagan om isfolket ~
1. Trollbunden
2. Häxjakten
3. Avgrunden
4. Längtan
5. Dödssynden
6. Det onda arvet
7. Spökslottet
8. Bödelns dotter
9. Den ensamme
10. Vinterstorm
11. Blodshämnd
12. Feber i blodet
13. Satans fotspår
14. Den sista riddaren
15. Vinden från öster
16. Galgdockan
17. Dödens trädgård
18. Bakom fasaden
19. Drakens tänder
20. Korpens vingar
21. Varg timmen
22. Demonen och jungfrun
23. Våroffer
24. Djupt i jorden
25. Ängel med dolda horn
26. Huset i eldafjord
27. Synden har lång svans
28. Is och eld
29. Lucifers kärlek
30. Människodjuret
31. Färjkarlen
32. Hunger
33. Nattens demon
34. Kvinnan på stranden
35. Vandring i mörkret
36. Trollmåne
37. Stad i skräck
38. Små män kastar långa skuggor
39. Rop av stumma röster
40. Fångad av tiden
41. Demonernas fjäll
42. Lugnet före stormen
43. En glimt av ömhet
44. Den onda dagen
45. Legenden om Marco
46. Det svarta vattnet
47. Är det någon där ute?

På baksidan av boken står det:
SAGAN OM ISFOLKET - ättlingar till den onde Tengel, som hade ingått ett förbund med djävulen...

Silje och Tengel hade fallit till ro i isfolkets dal, och Silje var lycklig som Tengels hustru. Ändå längtade hon ut ur denna trånga dal med dessa märkliga trångsynta människor. I synnerhet fruktade hon Hanna, denna uråldriga häxa som förtjust lärt Tengels systerdotter Sol, alla sina häxkonster.
Nu vilade hotet om en kommande katastrof över dalen och dess innevånare. Hanna hade förutspått det, och hon hade aldrig fel...

Mina tankar:
Ja en bok om dagen var det. ;) Spänningen fortsätter och jag kan liksom inte sluta läsa. Helt galet hur fast man kan bli i en bok. Jag är så otroligt imponerad över hur Margit Sandemo lyckas hålla spänningen vid liva hela tiden. Jag har bara läst två böcker än så länge, men om hon har lyckats lika bra genom alla 47, ja då skulle jag nog kalla henne en författarnas gud! Och då är jag inte ens troende. ;) Men att kunna skriva på ett sådant sätta att läsaren berörs av varje ord, varje detalj. Det är det inte många författare som klarar av.

Nu ska jag med nyfikenhet ta och plocka upp nästa bok. ;)

Om det är någon av er som också har läst dessa böcker så vill jag gärna veta vad ni tyckte? Skriv en lite kommentar vet jag! :)


Sagan om isfolket - Trollbunden

Författare: Margit Sandemo

~ sagan om isfolket ~
1. Trollbunden
2. Häxjakten
3. Avgrunden
4. Längtan
5. Dödssynden
6. Det onda arvet
7. Spökslottet
8. Bödelns dotter
9. Den ensamme
10. Vinterstorm
11. Blodshämnd
12. Feber i blodet
13. Satans fotspår
14. Den sista riddaren
15. Vinden från öster
16. Galgdockan
17. Dödens trädgård
18. Bakom fasaden
19. Drakens tänder
20. Korpens vingar
21. Varg timmen
22. Demonen och jungfrun
23. Våroffer
24. Djupt i jorden
25. Ängel med dolda horn
26. Huset i eldafjord
27. Synden har lång svans
28. Is och eld
29. Lucifers kärlek
30. Människodjuret
31. Färjkarlen
32. Hunger
33. Nattens demon
34. Kvinnan på stranden
35. Vandring i mörkret
36. Trollmåne
37. Stad i skräck
38. Små män kastar långa skuggor
39. Rop av stumma röster
40. Fångad av tiden
41. Demonernas fjäll
42. Lugnet före stormen
43. En glimt av ömhet
44. Den onda dagen
45. Legenden om Marco
46. Det svarta vattnet
47. Är det någon där ute?

På baksidan av boken står det:
SAGAN OM ISFOLKET - ättlingar till den onde Tengel, som hade ingått ett förbund med djävulen...

Silje Arngrimsdotter var bara sjutton år när pesten tog alla hennes släktingar 1581. Utsvulten och frusen och med två små barn att ta hand om sökte hon sig till likbålet utanför Trondheim för att söka värme. Märkligt nog var det bara en i Isfolkets ätt som hjälpte henne i nödens stund - en man som Silje fann närmast djurisk och skrämmande, men underligt tilldragande på samma gång...

Mina tankar:
När jag började läsa den här första boken i en lång serie så var det mest på chansning. Min pappa har läst dem så vi har alla böcker hemma och efter att jag avslutat en serie så kännde jag att det var dags för mig att börja på en ny. Så jag bestämde mig för att ge denna en chans. Och jisses så fast jag blev.. den här första boken sträckläste jag ut på en dag. Med tanke på att jag fastnade så i den här så hoppas jag givetvis att de nästkommande 46 böckerna ska vara lika bra. ;) Ni som inte hört talas om serien tidigare tycker säkert att jag är helt galen som ger mig in på att läsa en så lång serie. Men faktum är att varje bok ligger på runt 250 sidor. Så så farligt är det ju ändå inte och dessutom så är det ganska små pocketböcker.. så jag tippar att det i alla fall krävs 3-5 böcker av dessa om inte mer för att komma upp i samma mängd text som i Grottbjörnens folk serien som jag nyss läst.. och med lite matte inser man ju då att skillnaden inte är så stor egentligen.. ;) Och med en bok om dagen så ska väl inte detta kunna ta så lång tid. :P

Jag har upptäckt att jag verkligen älska böcker med historia i, först historien om Ayla och hennes folk för många tusen år sedan och nu dessa om Silje och hennes familj som till en början utspelar sig under 1500 -talet. :)

Om ni är sugna på att sätta tänderna i något med mycket spänning och kärlek och så en gnutta historia på det... ja då är det här serien för dig! :)


De målade grottornas land

Författare: Jean M. Auel

Serien består av:
Grottbjörnens folk
Hästarnas dal
Mammutjägarna
Stäppvandringen
Nionde grottan
De målade grottornas land

På baksidan av boken står det:
Ayla försöker finna en balans mellan sina uppgifter som nybliven mamma till Jonayla och sin utbildning till andlig ledare och helare. Tillsammans med Jondalar och Zelandoni ger sig Ayla ut på en lång resa för att besöka andra grottor inom Zelandonii. Längs vägen möter de många faror som de övervinner tack vara Jondalars spjutslunga och Aylas speciella förmåga att kommunicera med sina hästar och sin tama varg. När Ayla till sist blir kallad för att bli en riktig Zelandoni kräver stora modern ett omänskligt stort offer av Ayla, ett pris hon måste betala för att få Kunskapens Gåva.

Mina tankar:
Det känns fruktansvärt sorgligt att den här serien som jag fullkomligt älskat nu faktiskt är slut. Visst känns det bra att fått veta hur det hela slutar men samtidigt så ville jag inte att det skulle ta slut, jag ville ha mera.. mycket mera. Men tydligen så kan man inte alltid få som man vill. Så istället för att deppa ihop över att de nu inte kommer några flera böcker så tänker jag ställa dem på hyllan och kanske om något år eller så så tar jag och läser dem alla igen. :) Tills dess får jag hitta något annat att läsa, eller det har jag redan.. en serie på 47 böcker. Man gör ju allt för att de ska räcka så länge som möjligt. Ellerhur? ;) Men mer om det en annan gång. :P

Läs de här böckerna! Ni kommer inte att ångra er det kan jag nästan lova! :)


The Vampire Diaries - Vreden och Återkomsten

Författare: L.J Smith

Mer i serien:
Uppvaknandet och Kampen

På baksidan av boken står det:
När Elena förälskade sig i Stefan Salvatore visste hon inget om den mörka hemlighet som han burit på i århundraden - att han var en vampyr. Hon kände heller inte till hans farlige bror Damon och hur hon mot sin vilja skulle dras till honom. När det till slut var för sent befann hon sig mitt i en kamp mot ondskan. En kamp som slutade med att hon offrade allt för den hon älskade.

Stefan och Damon är de enda som vet vad som hände den där hemska natten som förändrade Elenas tillvaro för alltid. Bröderna är dödliga fiender med ett mörkt förflutet av hat och stridigheter. Frågan är om de kan återförenas för att stå emot de mörka krafter som nu hotar det lilla samhället Fall´s Church.

Mina tankar:
Vreden och Återkomsten är del tre och fyra ur serien The Vampire Diaries av L.J Smith. Även den här boken är så totalt olik tv-serien som det bara kan bli. Det enda som egentligen finns kvar är de relationer som de alla har till varandra, men förutom det så är själva historien en helt annan. 
Eftersom jag är en fulständig nörd när det gäller kärlekshistorier så kunde jag ju inte låta bli att älska dessa böcker. Finns det egentligen något bättre än att få läsa om ett par som verkligen får kämpa för att nå det där lyckliga slutet? Oslagbart om ni frågar mig! ;D


The Vampire Diaries - Uppvaknandet och Kampen

Författare: L.J Smith

Mer i serien:
Vreden och Återkomsten

På baksidan av boken står det:
Elena har allt, hon är skolans populäraste tjej, den självklara ledaren, och kan få vilken kille hon vill. När hon träffar den mystiske Stefan svär hon på att hon ska få honom. Till varje pris. Men Stefan är inte den han utger sig för att vara.

Stefan är den enda som kan stå emot Elenas skönhet och dragningskraft. I alla fall till en början. Men Stefan bär också på en hemlighet. En hemlighet som tyngt honom i århundraden - Stefan är vampyr. Ju närmare Elena Stefan kommer ju svårare har han att stå emot henne. Trotts detta är han fast besluten att skydda henne från de faror som lurar i hans förflutna.

Damon är Stefans sexige och farlige bror som drivs av sitt hämndbegär till Stefan och sitt begär efter Elena. När han dyker upp ställs bröderna åter igen öga mot öga - nu som rivaler om Elenas kärlek.

Mina tankar:
Uppvaknandet och Kampen är alltså de två första delarna i serien The Vampire Diaries. Jag läste dem i en dubbelvolym, därav endast ett inlägg om egentligen två kortare böcker. Som många av er förmodligen redan vet så är det dessa böcker som bygger på den serie som man för bara något år sedan började sända på tv. En utav mina favoritserier för er som kan ha missat det. ;) Därför var det ju också givet att jag ju måste läsa böckerna som ligger till grund för hela serien. Nu var det ett bra tag sen jag läste den här boken, men jag tyckte att den var riktigt bra. Dock ser jag inte riktigt hur de har gjort filmen efter detta för de är nästan så olika som det kan bli. Men inte gjorde det mig någonting, jag tyckte nästan att det var bra då man inte behövde känna den där besvilkelsen som man annars kan göra när man gjort bok till film eller i detta fall serie. Nu var det i stället som två nästan helt olika historier. Två historier som båda är lika bra fast på olika sätt. :)

Så absolut rekomenderar jag denna bok till er. Men jag skulle nog säga att det är lite mer utav en tjejbok. ;)


Man blir såå glad! :)

Det är roligt att se att även fast jag varit rent ut sagt kass på att blogga den senaste tiden så är de fortfarande många som kikar in här dagligen. Det värmer ska ni veta. :) Och snart så är jag tillbaka igen, jag måste bara hitta inspirationen som jag har tappat någonstans.. Men vem vet, kanske finns den där redan när jag vaknar upp imorgon. ;) Ja vi kan ju alltid hoppas. 

Jag har ju inte ens orkat lägga upp inlägg om alla de böcker jag läst på senaste tiden.. hmm.. vad har det tagit åt mig egentligen??

Nej, nu ska jag ta och krypa ner i sängen med min braiga bok så kanske vi hörs imorgon. ;)

Sweet dreams! :)

Vem bakar godaste Bondkakorna... ;-)

foto0280 (MMS)

Vem bakar godaste Bondkakorna... ;-)


RSS 2.0