Plugg och åter plugg..

Nu har jag skrivit som en lite tok på hälsopedagogiken och jag är äntligen färdig. :-) Så nu ska jag sätta mig ock plugga matte. Matteprov imorgon. :-( Usch.. det kommer inte alls gå bra. Men det är väll bara att göra sitt bästa och om det inte går tillräckligt bra så får jag väll göra om provet.

Ne nu ska jag sätta fart, plugg och sen stallet.. House ikväll också, de får man ju inte missa. ;-)

Ha de bra. :-)


Trodde aldrig att jag skulle känna så igen..

Jag har haft många bra vänner genom livet.. en del som inte varit särskilt bra också.. Innan jag började gymnasiet hade jag en vän som betydde väldigt mycket för mig. Men det fungerade inte riktigt mellan oss.
Så när jag kom till Thomas hade jag ingen.. Jag kände mig helt ensam, jag hade ingen som jag kunde prata med om allt som var jobbigt.. ingen att dela de glada nyheterna med.
Så för mig vart det som att börja om på nytt.. ni vet, som när man börjar på dagis, man känner inte många människor.. Ens bästa vän är ens mamma, okej inte riktigt så var det. För när man är 15 går man inte dirrekt till sin mamma när man behöver prata. Men det var inte långt ifrån..

Första skoldagen träffade jag en hel del nya människor.. Jag umgicks med en grupp tjejer de första dagarna. Sen började jag umgås mer med en tjej.. Det kändes liksom rätt på något sätt. Jag förstog henne och jag trivdes i hennes sälskap. Vi lärde känna varandra mer och mer och nu vågade jag tänka tanken att kanske.. ja kanske hade jag hittat en riktig vän. En sån som man lär känna när man är ganska ung och som man sen håller kontakten med hela livet.
Jag vet ju inte om det kommer hålla hela livet.. men en sak vet jag och det är att jag har hittat min vän. :-) Det finns ingen som betyder mer för mig än vad hon gör, hon är speciell och jag kan verkligen lita på henne. Så fort det händer något så vet jag att jag kan alltid prata med denna tjej. ;-)

Det finns ingen annan som hon.. och jag kan säga att ni som inte träffat henne har verkligen missat något.

Du ska veta att du är speciell Linn och att vad som än händer så finns jag alltid här för dig.. Du är en underbar vän! Finns ingen bättre än du. :D


Alltid vi!<3

Morgontrött.

Varför ska man vakna så tidigt? Själv är jag väldigt morgontrött men endå så kan jag inte sova längre än till 9. Jag får inte riktigt ihop det om jag ska vara helt ärlig.. är man morgontrött så borde man ju kunna sova länge på mornarna, inte vakna tidigt för att sen vara trött hela förmiddagen. Nej, jag får inte ihop det.

Usch.. idag vill jag bara ligga på soffan och kolla på film.. Men jag har ett helt berg med skolarbete som väntar. :-( Så det är väll bara till att bita ihop och köra igång. :-P

Ha de bra. :-)


Fika. :)

Min enda lektion idag gick mycket fort.. Birgitta babblade på en hel del som vanligt.. Sen vid halv 12 fick jag, Linn, Hilda och Edvina gå iväg för att planera inför messan som ska vara efter lovet. Det kommer den 23 april komma busslaster med nior till Thomasgymnasiet, Vi fyra och två till från bf2:an ska rapresentera programmet BF. Så våran uppgift är att locka så många som möjligt till oss på Bf. ;-) Ska bli intressant att se hur det går.. för man måste ju ha ett stort intresse för barn och människor över huvudtaget. :-) Men ja det är ju bara att vänta till hösten för att se hur många det blir. ;-)

Efter skolan så tog jag och tjejerna bussen ner på stan där vi satte oss på schelins och fikade. :-) Trevligt var det som alltid. ;-) När vi fikat färdigt gick vi till stationen där jag tog bussen hem till stallarholmen. Stannade hos mormor en stund men sen åkte jag hem för att göra lite nytta.. dock har jag inte börjat med det än. ;-) Men vaddå.. dagen är ju inte slut än. ;-P

Imorgon så är det som sagt A-dag, villket betyder att jag är ledig. ;-D Men det blir inte så lugnt på fronten med skola.. för imorgon har jag massor av plugg att ta tag i. Jag ska faktiskt börja redan ikväll. Usch.. ser inte fram emot det alls. :-(

Ne nu måste ja sätta fart.. måste städa lite på rummet också och ta ut sopporna.

Ha de bra. :-)

   

Snodde Linns fina glasögon när vi var och fikade.. vad säger ni? Kanske ska skaffa ett par. ;-)




Dessa två tjejer hade riktigt roligt när vi planerade inför messan. ;-)


Vecka 14.


Då var det Måndag igen..

Har sovmorgon idag, precis som vanligt. För övrigt så har vi bara en lektion idag då våran svenska lärare ska på kurs eller något sånnt. ;-) Så jag slutar redan klockan tolv. :-D Men då är det bara till att åka hem och plugga.. Måste skriva färdigt min mycket försenade hälsopedagogik så att jag kan vara hemma från skolan imorgon (A-dag) och plugga ännu mera. :-P Det kommer bli en hel del plugg för mig den här veckan.. :-( Usch. 
Men men, till helgen blir det ju bättre då planerna är att vi tjejer ska åka upp till stockholm och fira Nilla. :-) Får se hur det blir med den saken för min del.. Min ekonomi kommer troligtvis inte tillåta det. :-( 
Men på lördag ska jag iaf till Nykvarn, plugga med Linn och ha en mysig liten tjejkväll bara vi två. :-D

Nej, nu ska jag kila iväg till bussen.. Uppdaterar mer ikväll. ;-)

Ha de bra. :-) 



Min otroligt söta lilla katt (Malthe) som för tillfället är helt galen.. Han springer runt som en liten tok här hemma. Säkert för mycket överskotts energi, så när jag går hemifrån.. Ja han kommer nog rejsa ordentlig och sen kommer hen garanterat slockna på soffan och ligga där tills jag kommer hem igen. ;-)

Designen.

Hej hej! :)
Nu så har jag fixat ny design igen.. jag tyckte det var lite tråkigt med rött. Jag har ju haft det så länge nu. :-P Så ja nu fick det bli lite grönaktigt.. ;-) Så vad tycker ni?

Jag har även fixat iordning Linns blogg, och jag tycker att ni ska kika på den också. ;-)

Ha de bra. :-)

Söndag.

Igår kväll var vi tjejer hemma hos Edvina.. vi åt god mat och och senare på kvällen åt vi ost och kex. Riktigt roligt hade vi.. själv skrattade jag nästan oavbrutet. ;-D
För ett par dagar sen kom vi på den brilianta ideén att fixa en blogg till klassen, där vi skriver vad som händer just våran klass. :) Så igår fixade vi en blogg och någon dag under veckan ska vi visa upp den för resten av klassen.. så vi får se vad dom tycker om våran idé. ;-)
Kvällen slutade iaf vid två.. eller tre kanske man ska säga. ;-P hehe..

Idag har det inte hänt så jätte mycket klockan ringde 7.. då var det bara att pallra sig upp efter fyra timmars sömn och åka till stallet. När jag kom hem från stallet så bäddade jag ner mig i sängen och kollade på film. :) Björnbröder 2 och Den lilla sjöjungfrun. :) Älskar tecknade filmer. ;-D

 

Jag har kommit fram till att det är dags att damma av kameran och ladda upp baterierna.. Det är alltså tänkt att jag ska lägga upp mera bilder här på bloggen. ;-)

Ha de bra. :-)

Kvällen hos Hilda. :)

Igår efter skolan så åkte jag hen och packade ihop min grejer, sen när pappa kom hem så skjussade han över mig till Hilda. Linn var redan där, vi kollade på björnbröder åt tackos och annat gott. :) Vi pratade en hel del och senare mot kvällen vart vi väldigt flummiga. :P Så ja vi kan väll säga att det vart en hel del skratt. ;-)
Jag har faktiskt ingen koll på hur mycket klockan var när vi väll somnade.. sista gången jag kollade var den 02.10 och sen var vi ju vakna ett tag till.. ;-)

Vi sov enda till klockan ett idag.. eller jag vaknade lite då och då mellan 9 och 13 men för det mesta sov jag nog.. jag kände mig iaf halft drogad. ;-P Men det är väll helt normalt efter en lång kväll med tjejerna. :-)

För någon timme sen åt vi frukost och nu är de andra tjejerna i full gång med att fixa sig inför kvällen hos Edvina.. Jag ska också börja fixa mig snart. Sen ska vi hem till mig så jag kan byta kläder och lämna av allt som jag haft med mig till Hilda. ;-P

Så ni får ha det så bra ikväll. :-)

En eftermiddag i skolan..

Ojojoj.. nu har jag inte skrivit på ett tag.. har haft fullt upp om jag ska vara helt ärlig.. :P

Torsdag efter vi slutat stannade jag kvar med Linn i skolan enda tills klockan 17, vi pluggade, käkade supergod pastasallad med kycklng. :) Linn kanske borde sattsa på att bli kock.. ;) Vi snackade även en hel del som vi brukar göra. :) En skojig eftermiddag var det. :D

Sen så kom Ina och dom gick till körskolan medans jag tog mig till bussen och åkte hem. :P

ha de bra. :)

Sunshine :D

Ja nu har ännu en onsdag passerat genom mitt liv.. Till skildnad från de senaste onsdagarna så har denna varit full med solsken. Villket jag uppsakattar mycket. :) På något mystiskt sätt blir man så mycket gladare av lite solsken. ;) Till och med hälsopedagogiken kändes lite bättre när solen lyste utanför fönstret.. Visst kändes det lite tråkigt att behöva sitta inne, men när man visste att solen skulle finnas kvar när lektionen var slut.. Ja då vart allt så mycket lättare. :)

När vi slutat så njöt vi lite extra av solen strålar då vi bestämde oss för att gå till stationen istället för att vänta och sen ta bussen. ;) Och det var inte ens kalt att cykla från bussen, då solen värmde så skönt. :D

Nog pratat om solen.. nu ska jag leta lite fakta till mitt och Linns svenska arbete och sen så ska jag sätta mig och göra kommunikationen och engelskan.. :P Inget matteplugg idag inte.. då matte provet är flyttat till onsdag nästa vecka. Så jag känner mig inte lika stressad vad gäller det längre. :)
Imorgon ska jag eventuelt stanna kvar i skolan med tjejerna och plugga.. Måste göra resten jag har i hälsopedagogiken. :P Men det ska nog gå bra. ;) Kanske jag hinner med att åka till stallet imorgon kväll.. var länge sen nu.
Nej nu måste jag faktiskt plugga. ;)

Ha de bra. :)


Irriterande..


Idag har det inte hänt så jätte mycket.. var en helt vanlig skoldag.. eller nästan iaf, enda skildnaden var att vi hade Inger på våran fyra timmars lektion istället för Birgitta. Vilket gjorde mig ganska upprörd då vi inte fick jobba med det ämne som vi egentligen ska ha på den lektionen, utan istället fick vi jobba med våra hälsokampanjer.

När vi skulle jobba med hälsokampanjen så var det brist på datorer och jag behövde en för att överhuvudtaget kunna göra något.. och så märker jag att en av mina klasskompisar har tagit en av datorerna i klassrummet och sitter och snackar med kompisar på facebook. Snacka jag vart irriterad.. jag kunde inte gör någonting på mitt arbete under hela lektionen och där sitter hon ute på facebook.

Nej, nu ska jag inte gnälla mera.. ska snart bege mig upp till rummet där jag ska gräva ner mig själv i plugg.. Eller något liknande. ;P

Ha de bra. :)

Hemma hos Hilda. :)

Hej hej! :)
Sitter nu hos Hilda, dricker te och pluggar.. vi har inte pluggat så jätte mycket som det var tänkt men nu har vi kommit igång och det känns som jag kommer få en hel del gjort. ;)
Just nu sitter jag och kämpar med engelskan som ska in imorgon. :P Får se om jag hinner färdigt..

Vi har suttit och kollat på en hel del youtube-videor.. här kommer de mest spelade..
 





 

Söndag.

Cumbia c6048
Idag är det söndag.. vilket betyder att det är skola imorgon. :) Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men det ska bli roligt att gå till skolan imorgon. ;) Det är tråkigt att bara sitta hemma och inte kunna träffa alla. :( Men imorgon då får jag träffa tjejerna igen. :D

Ikväll blir det nog en hel del plugg och så ska jag sova tidigt så jag är riktigt utvilad imorgon. ;)

Vill ha.. ;)
Hittade en mycket fin aftonklänning som skulle passa väldigt bra med de fina skorna som jag hittade igår.. skulle verkligen inte tacka nej till den här..  önskar bara att jag haft bättre ekonomi, då hade jag beställt den för länge sen. ;)
Vad tycker ni? ;)

Vill ni se flera fina klänningar så gå in här.

Ha de bra. :)

Lördagen. :)


Har inte hänt så jätte mycket idag.. jag var i stallet i morse och tog ut hästarna annars har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, fixat ny header till bloggen. Vad tycker ni om den? Gillar skon jag hittade,skulle inte ha någonting emot att få använde den i sommar. ;)

Ikväll blir det hemmamys med familjen fast först ska jag plugga och städa rummet.. fast när jag tänker efter så får nog städningen vänta tills imorgon. ;) Jag har en hel del plugg så jag skulle nog endå inte hinna men båda två.. Usch vilken tråkig helg det blir för min del. :( 

Hoppas eran helg blir bättre.

Ha de bra. :)


Bättre idag. :)

Idag känner jag mig faktiskt lite bättre. :) Och att det är fredag gör ju saken mycket bättre. ;) Sylvia och Nadja kom nyss så vi ska äta god mat och ja.. umgås. ;) Jag kommer nog somna ganska tidigt då jag är helt slut.. det är jobbigt när man inte orkar göra någonting.
Får hoppas att jag mår ännu bättre imorgon då jag måste ta stallet för att alla andra jobbar/ ska bort.:P Men det ska nog gå bra, lite friskluft har väll ingen dött av..? eller?

Men ni får ha en trevlig fredakväll. :) För de ska jag. ;)

Ha de bra. :)
Bara för att ni är så söta som valde
mig som årets vän. :)


 

Kelly Rowland - Stole

Här är en riktigt bra låt som jag tycker att ni ska lyssna på. ;)


Kelly Rowland - Stole
Uploaded by Momo59-93

Fortfarande sjuk :(



Det blev ingen skola för mig idag heller.. :( Är fortfarande jätteförkyld.. men för tillfället har jag ingen feber iaf. :) Men det är ganska jobbigt att jag börjar gråta varje gång jag hostar.. helskumt, så har jag aldrig haft förut. Halsen börjar kännas lite bättre också, huvet känns tungt.. ungefär som jag skulle få huvudvärk vilken sekund som helst. "/
Men det blir nog bättre snart hoppas jag, ska vara hemma från skolan imorgon också så att det inte blir värre igen. Har ju fått order om att vara frisk tills på lördag.. men får se hur det går med den saken. ;P

Idag ska jag bara ta det lugnt och plugga matte och engelska. Kanske kolla på någon bra film också. ;)
Men först ska jag käka lunch.. :)

Ha de bra. :)

..och till Edvina som drabbats av samma sak som jag.. krya på dig gumman! ;P



Bilder

Sitter och kollar igenom lite gamla bilder..

         

     lovelovelove    

          Firar påsk hos farmor o farfar

         

         

         

         

         

          (min tiger)

         

de glömmer man aldrig.. :)         

Det får räcka för den här gången. ;)

Ha de bra. :)

Ingen skola idag..


Igår gick jag hem från skolan efter engelskan då min hosta bara blev värre och värre och jag kände mig hängig.. ni vet, så som man känner sig när man är jätteförkyld.
Så idag tyckte mamma att jag skulle stanna hemma och vila upp mig så att det inte blir ännu värre.. och dessutom kan det bli vissa konsentrationssvårigheter då man hostar konstant. ;)

Det är väldigt sorgligt att jag måste tillbringa hela dagen inomhus när solen äntligen tittar fram ordentligt.. Men för hoppningsvis stannar den kvar ett par dagar till så att även jag kan få chansen att njuta lite av den. :)
                                                                    Fast det tvivlar jag på men man kan ju alltid hoppas. ;)


Ha de bra. :)bnfgjfgs








host.. host.. host..

Ja.. så har jag låtit ungefär hela dagen. :( Det börjar bli riktigt jobbigt nu.. och sen att det gör väldans ont också gör ju inte saken direkt bättre.

Dagen idag har varit helt vanlig, ja om man bortser från våran lilla tävling jag nämnde i föregående inlägg.. men jag tror tyvär att jag för tillfället ligger sist på.. 7018 steg. :P Men men, har ju en hel vecka på mig att ta ikapp de andra. och dagen är ju faktiskt inte slut än. ;)
Sen så har vi sex som ska representera BF på någon slags messa den 23/4 börjat planera inför den eftermiddagen.. vi har än så länge inte kommit fram till så mycket men vi har ju ett par måndagar till på oss. ;) Så det ska nog bli bra.

Nu ska jag städa lite på rummet och samla några fler steg. :P

Ha de bra. :)bnfgjfgs





"kampen om stegen"

Jag ska börja med att säga grattis till min morbror som idag fyller 50! :)
Och för er som är intreserade så ringde dom från radio sörmland (tror jag det var) och väckte honom.. så klockan 6 imorse var alltså min kära morbror med i radio. ;P hehe..
(Isabelle som också är med på bilden fylde 2 år den 11 mars. :D)


Morbror & Isabelle :)


Idag är det måndag.. vilket betyder sovmorgon! :D Idag börjar även våran lilla tävling.. kampen om stegen. ;) Det är nämligen så att vi tjejer (jag, Linn, Hilda & Edvina) har skaffat varsin stegräknare.. den här lilla tävlingen går alltså ut på att se vem så går mest. ;) Både Hilda och Linn tror att det kommer bli jag då jag har stallet och allt, men själv är jag inte så säker på den saken. :P Men det återstår väll att se.. för tillfället har jag 478 steg. ;)

Om en stund ska jag kila iväg till bussen..
funderar på om jag ska ta cykeln eller gå.. "/ hmm.. svårt val, behöver ju lixom stegen men det går fortare att cykla. :P

Ha de bra. :)bnfgjfgs








Mörkbrunt. :)

Jag glömde i föregående inlägg nämna att jag även färgade håret i lördags. :) Jag vart mycket nöjd med resultatet.. Mörkbrunt. :D Det känns liksom mera som jag, då jag oftast haft mörkt hår. ;)
Har ingen bild för tillfället men kanske lägger upp en lite senare. ;)

Vad händer idag?
Jag ska plugga.. :( Usch, inte alls skoj. Ska kanske till stallet ikväll också. :)
Jag ska även försöka undervika att prata idag då min hals håller på att gå sönder helt. Låter jätte skumt när jag pratar och så gör det väldigt ont. Hoppas det är bättre tills imorgon. :)

Ha de bra. :)bnfgjfgs





Morbror = 50år :P

Igår kväll var jag i strängnäs på resturang kronan, min morbror hade hyrt lokalen till sin 50-års fest. Det var massa människar där, 70% av alla människar hade jag aldrig sätt förut. ;) Fick tex träffa mammas kusin Rikard för första gången, trevlig prick det där. ;) Fick även träffa mina kusiner och en hel del andra släcktingar men även 50% av strängnäs alla taxichufförer. ;) Många nya människor.
Maten var riktigt god :) Potatisgratäng med kyckling, grytbitar och panbiffar.. + massa sallad och goda såser. Till efterrätt bjöds det på glass och te/kaffe.

Ja det var en supertrevlig kväll. :Dbnfgjfgs







Fredagen..

Skoldag som vanligt.. hade engelska gramatikprov. Gick sådär.. :P På lunchen fick vi se ett litet "uppträdande" i matsalen, vilket resulterade i att vi nästan kom försent till svenskan. På kommunikationen sen så redovisade jag och Edvina vårat arbete om kinestetiskt lärande, det känns som det gick bra. :)
(När vi slutat så så ringde jag mamma och fick då veta att hon köpt den sista boken i "twilightserien" till mig. :) Gissa om jag vart glad. :D )
Efter som vi slutade ca 40 minuter innan bussen skulle gå så gick jag och vännerna till stationen istället.. en uppfriskande promenad med två (bokstavligt talat) stutsande vänner. ;)

Väl hemma åt vi mat.. lax och ris. :) Mamma, Jag och syrran åkte till stallet och tog in hästarna. Sen när vi kom hem  kollade vi på så ska det låta.. och avslutade kvällen med let's dance. Trevligt, Trevligt :D

Ha de bra. :)bnfgjfgs








Copertest i simning..

Dagen började med en lång kommunikations/svenska lektion utan lärare.. jag och Edvina dumpade våran grupp och gjorde en egen redovisning då vi kännde att de andra i gruppen inte var berädda att sattsa för ett högre betyg och då drog ner oss.. så ja, vi är nog inte så populära just nu. ;) Men det löser sig. :P
Efter det så var det dags för copertestet i simning.. gick ganska så bra, fick VG iaf. :)

När vi simmat färdigt gick jag, Linn och Hilda tillbaka till skolan och käkade lunch.. pankakor. Inte direkt favoriten men det funkade. ;) Vid ett tog jag bussen till stallarholmen där jag blev hämtad av mamma.. vi stannade till vid stallet på vägen hem så jag fick hälsa på min lilla sjukling. Hon är bättre idag men äter fortfarande inte.. eller jo lite men det hostar hon upp igen. :( Stackars liten! Men det blir nog bättre snart.. hoppas jag.

Håll tummarna så att min tjej blir frisk. :)

bjdghikg


bnfgjfgs





Ojojoj...

Nu är det riktigt länge sen jag skrev.. har haft fullt upp, men jag ska bättre mig med bloggandet nu. ;)

Söndag
Efter att vi tjejer käkat riktigt god mat.. sen dök Tim upp, vi körde buzz och sen så körde Hilda och Linn crazyfrog.. Hemsk musik det var i det där spelet. :P Efter det kollade vi på film, Billy Elliot. Den var faktskt riktigt bra. :) Men jag hade ju sett den innan så viste vad som skule hända. ;) Efter det så pratade vi mest.. Och vi tolv tror jag det var så gick Tim hem och ett par timmar senare så somnade vi. :P

Måndag
Jag vaknade hemma hos Linn efter en mycket trevlig tjejkväll (eller ja.. tjejkväll med Tim). Vi åt frukost och sen bakade vi chokladbollar och kollade på kort från när Linn var liten. :) Sen vid tre tiden gick vi mot tåget och jag och hilda åkte hem till kära stallarholmen. ;P Väl hemma åkte jag med mamma till stallet och när jag kom hem pluggade jag.. ;)

Tisdag
Studiebesök på stallarholmsskolan. Jag och Edvina var där hela dagen och busade med småbarnen i fsk A. Vilka söta små ungar. :) På våran lunch gick vi upp och hälsade på Stephan. :) Den här gången var han där också. ;) Vi träffade inte bara på Stephan, vi träffade också Håkan, Anita och flera andra av våra gamla lärare. :D Det var en riktigt rolig dag det.. När jag sen kom hem så var det stallet och plugg som gälde.. :P

Onsdag
Tillbaka till skolan.. Sovmorgon och sen skulle vi haft en lång mattelektion.. Men ja det vart inte riktigt så för Matts kom inte. :P Så vi hade alltså gått upp mycket tidigare än vi egentligen behövt. :( Så vi satt i koridoren och bara väntade på att datorkunskapen skulle börja.. den lektionen var riktigt tråkig. Sen väntade en äckligt lång lektion med hälsopedagogik. Jag överlevde den iaf och när vi slutat tog jag, Hilda, Pernilla, Paulina och Tess bussen till Mälarens där vi käkade lite innan vi gick till bowlinghallen. De va riktigt skoj att bowla, trots den dåliga placeringen.. men vad tusan, de kan jag bjuda på. ;)

Sen tog jag bussen hem till stallarholmen, gick upp till stallet där mamma var.. När jag kom dit fick jag veta att något var fel med Princessan. Hon lät konstigt.. ungefär som något fastnat i halsen. :( Hon åt ingen mat.. vilket är mycket underligt när det gäller henne och när hon väll tuggade i sig lite så hostade hon snart upp det igen. :( Så när Leffe (princessans ägare) kom upp i stallet ringde vi till veterinären som kom vid nio.. Hon gjorde massa undersökningar och min stackare fick dropp eftersom hon inte åt någonting. Sen var jag tvungen att åka hem.. hade svårt att sova sen men efter några timmar slocknade jag. ;)


Så.. nu har jag berättat vad som hänt mig de senaste dagarna. ;)

Ha de bra. :)bnfgjfgs







Hos Linn nu. :)

Hej hej. :)
Är hos Linn nu.. vi har precis ätit mat (kyckling och klyftpotatis), riktigt gott om ni frågar mig. ;) Resan till Nykvarn gick bra, Linn var ju riktigt duktig på att köra. :) Tur för oss att hon skulle övningsköra just idag.. så vi inte behövde krångla med buss och tåg. :) Om några minuter kommer Linns kära vänn Tim hit och vi ska väll som jag sa i tidigare inlägg spela buzz. :P Linn har bestämt att vi ska utklassa honom.. men vi får väll se hur det går med den saken. Linn är ju faktiskt den enda av oss som kan det där med frågesport. ;)

Men, men nu ska  jag vara lite social.. :D

Ha de bra. :)bnfgjfgs







Nykvarn ikväll :D

Ikväll bär det av till nykvarn. :) Jag, Hilda och Edvina ska hem till Linn där vi ska umgås, äta god mat, spela buzz och ha massa skoj tillsammans. :) Sen så ska vi sova kvar där och imorgon blir det nog till att gå upp tidigt och ta tåget till strängnäs där jag eventuellt ska möta upp mamma för att köpa födelsedagspresen till morbror. :P

Nu ska jag ta en dusch och sen packa ihop mina saker som ska med till Linn. :)

Ha de bra. :)bnfgjfgs





Fredags fika :)

Igår fick vi sluta redan vid kvart över elva då våran svensk/kommunikations lärare skulle på någon kurs eller liknande. :) Så jag, Hilda, Linn, Pernilla och Paulina tog bussen ner till centrum där vi satte oss på café schelins (tror det stavas så.) Fikade och snackade.. satt där flera timmar, Pernilla & Paulina gick redan vid två medans jag, Hilda och Linn satt kvar där till klockan fyra. :)
Sen så tog jag och Hilda bussen hem till stallarholmen.. 

Mycket trevligt var det.. måste vi göra snart igen tjejer! :D

Ha de bra. :)bnfgjfgs







Stressig morgon

Shit vilken morgon jag har haft.. Jag gick upp klockan 05.40 och började käka frukost, sen kom en panikslagen mamma ut i köket och förklarade för mig att Sylvia satt på akuten någonstans i stockholm med sin pappa och att vi var tvungna att ta ut hästarna. Så snabbt på med stallkläderna och sen iväg.. ut med höet i leran och sen på med alla täcken och ut med hästara.. 20 minuter gick det på. Sen hem och göra sig iordning för skolan.. fick skjuss till bussen av mamma.
Väl framme i skolan så mötte jag Linn och ja.. nu sitter man här på en kommunikationslektion utan lärarae.. :P

Men nu ska jag jobba vidare. ;)

Ha de bra. :) bnfgjfgs






Vecka 10



bnfgjfgs







Simmat och sen till Mälarens..

Idag har det varit en sån där jobbig onsdag med jobbiga lektioner.. :( Men sen efter skolan så var det desto bättre. :) Jag, Hilda, Edvina, Pernilla och Paulina hade bestämt att vi skulle simma när vi slutat, så vi gick dit med sälskap av Linn och Tim. :) Eller ja.. jag, Hilda och Edvina gjorde det för P&P var nere på stan och mötte sen upp oss vid gamla thomas. ;) Vi simmade våra tjugo minuter, jag och Pernilla 30. ;) Sen så satt vi i bastun en stund innan vi gjorde oss iordning och gick till mälarens.. Pommes för hela slanten. (för alla utom Edvina) ;) hehe.. Riktigt trevligt var det. :)
Sen så tog vi bussen hem till stallarholmen och från stationen fick jag åka med Hilda och hennes pappa. :) Skönt att inte behöva gå. ;)

Sen jag kom hem har det inte hänt så mycket.. pratat med glada Linn på msn. :D Om en stund så ska jag sätta mig framför tven eller plugga.. har inte riktigt bestämt mig än. ;)

Ha de bra. :)bnfgjfgs








Slutat nu. :)

Hejsan igen. ;)

Nu har vi precis slutat.. han färdigt med textanalysen så den lämnade jag in för några minuter sen. :) Nu har jag börjat med min book report av Breaking Dawn, men det går inte så jätte bra.. har ingen skrivar fantasi. ;P Men, men det ska nog gå bra och den behöver ju faktiskt inte vara helt färdig. ;) Men jag ska väll endå försöka att skriva mera än två meningar. ;) hehe..

Skriver kanske mera kväll, ska väll försöka hinna med att göra en veckoplanering också. ;)

Ha de bra. :)bnfgjfgs








Plugg en måndags morgon..

Hej, Hej. :)

Gick upp extra tidigt idag för att renskriva min textanalys till svenskan.. Och ja nu är det färdigt, tog bara 20 minuter så det var ju inte så farligt endå. Men att gå upp tidigare en måndags morgon för att plugga klingar inte helt rätt i mina öron. ;)

Idag ska jag precis som förra måndagen stanna kvar i skolan med Linn och plugga. :) Har ju läxa i hälsopedagogik tills imorgon och den har jag inte ens börjat på. ;) Men det ska nog gå bra.

Men nu ska jag kila iväg till bussen.. :P

Ha de bra. :)bnfgjfgs







Vecka 9

Det vart ju ingen veckoplanering i början av den här veckan så jag tänkte att jag skulle göra en liten sammanfattning istället. ;)

sammanfattning av vecka 9. ;)
bnfgjfgs




Breaking Dawn


Jag har nu läst ut den sista boken i serien om Bella & Edward som är skriven av Stephanie Meyer.
Det var ganska segt i början då jag läst den på engelska eftersom den svenska inte kommit ut än. ;) Men när man kommit en bit så gick det bättre, man fick lixom mera flyt. ;)
Jag kan starkt rekomendera er att läsa den.. och dom första böckerna också såklart. För er som inte är så sugna på att läsa en 754 sidors lång bok på engelska så kan jag berätta att den kommer ut på svenska den 13 mars. (tror jag det var) ;P

Boken slutade precis så som jag trodde att den skulle göra men det var en del händelser i boken som jag absolut inte hade väntat mig.. Men det gjorde att boken var bättre, ett tag trodde jag att min teori om slutet var helt fel men sen så vände allt igen..

Så läs den. :)

Jag har bestämt att jag ska läsa den på svenska också för att se vilken skildnad det blir.. Och även fast jag läst den på engelska så är det ju så att alla ord förstår man inte men så länge man förstodd själva sammanhanget så var det inga problem. ;)

Bra serie.. Nu väntar jag bara på filmerna. :D

Middag hos Farmor & Farfar :)

I går så va jag och familjen i Eskil och hälsade på hos Farmor och Farfar, mormor och Farbror Micke var också där. Vi åt god middag (köttgryta och potatis + massa grönsaker) och sen till efterrätt så åt vi glass och frukt. Supergott. :) Det var länge sen vi var där så det var skoj att träffa dom igen. :) Pratade om massa gamla minnen och jag lånade även hem en bok, Jonas Gardel. Men jag kommer inte ihåg vad den heter. :P  Kvällen var iaf supertrevlig. :D


Läste ut sista boken i twilight serien igår.. Jätte bra var den. Skriver ett inlägg om den sen. ;)


Ha de bra. :)bnfgjfgs







RSS 2.0