Påfyllning av fleece

Höst och vinter innebär ju inte bara regn, snö och kyla det innebär också ett stort behov av fleecekläder både för stora och små, men den här gången var det Hugos tur att få garderoben påfylld. Och en av favoriterna hos oss är ju självklart Didriksons fleecesett som finns i många olika härliga färger och mönster. Dock har jag haft stora problem att hitta i rätt storlek den här gången då det mesta varit slutsålt i de flesta nätbutiker, men jag hade turen att hitta dessa hos Sportshopen.com och jag tror att Hugo kommer bli supernöjd med både färg och passform. Om sanningen ska fram så har vi en liten kille här hemma som älskar rött så jag har på känn att det kan bli nya favoriten här sen. 

(Lånade bilder från sportshopen.se)


Goda vanor

Efter sommaren bestämde jag mig för att det var dags att skapa lite bättre vanor i min vardag, så det första steget och det som jag faktiskt lyckats hålla i och nu inte klarar mig utan är mina "lunchpromenader". Som förskollärare har jag 30 min rast om dagen och denna har jag nu alltså börjat spendera med att gå en runda i skogen precis där jag jobbar. Och vet ni vad?! Jag märker så stor skillnad på mitt mående och min ork. Jag har mycket mer energi att ge även under eftermiddagarna på jobbet och jag är inte längre som en urvriden trasa när jag kommer hem. Så väldigt positiv inverkan med något så enkelt som en liten promenad i friska luften med en podd i lurarna.

Så mysigt nu med höstens alla färger och dom friska uppiggande vindarna! 


Fullspäckad vecka

Måndag kväll och dagen har varit så körig att det redan känns som att det är torsdag.. Och då är resten av veckan precis lika fullspäckad som den här dagen både jobbmässigt och privat. Så planen är att få in så mycket sömn som möjligt för att orka med och för att hålla humöret uppe helt enkelt.

Med det sagt och med en väldigt trött selfie säger jag nu god natt. 





Tjejhelg!

Den här helgen har jag gjort något jag inte gjort på flera år, inte sen innan Hugo föddes. Jag packade min väska och åkte hem till min kollega och bästa vän Linda för en riktig tjejhelg. Helt underbart att bara få vara jag utan både barn och sambo för ett tag. Väldigt välbehövligt också för oss båda då det just nu är lite kämpigt på jobbet av olika anledningar. Så vi behövde verkligen få göra något roligt tillsammans utan massa måsten och krav. Helgen har alltså bestått av massa gott att äta och dricka, en skön långpromenad i skogen och såklart massa prat och skratt. Så nu känner jag mig verkligen uppladdad och redo för (nästan) allt vad livet har erbjuda. 




Sköna söndag

En riktig höstruskig söndag lider mot sitt slut, men trotts rusket har jag faktiskt haft en riktigt bra dag. Jimmy gick upp med Hugo imorse och sen åkte dom iväg på en playdejt, så jag fick både sovmorgon och en lugn skön söndagsfrukost för mig själv. Faktiskt så hann jag till och med tvätta och städa lite innan dom kom hem igen. Så skönt med en lugn dag för sig själv, minns knappt när jag hade en sån senast. Men lika mysigt var de såklart när dom kom hem och vi fikade med kanelbullar i soffan framför barnprogrammen. 

Nu har jag precis landat i soffan efter en sväng till stallet och lite kvällsjobb vid datorn (utvärderingar skriver tyvärr inte sig själva) och tänkte ladda upp för en ny vecka med ett avsnitt av Bones. 




RSS 2.0