27 Oktober 2016

God morgon! Sitter med kaffekoppen i handen och försöker piggna till, det känns dock som ett hopplöst fall idag. J gick upp vid fyra imorse och självklart hade jag svårt att somna om efter det, man somnar lagom till det är dags att gå upp och så är man jättetrött sen istället. Men nog om det.. det är ju faktiskt torsdag idag och helgen närmar sig med stormsteg så det är bara att bita ihop och kämpa på. Idag ska vi ju dessutom fira Internationella Nalledagen på jobbet så dagen lär nog gå rätt så fort misstänker jag. Skönt. Men innan dess ska jag ta och fixa håret och leta fram någon mysig varm tröja att ha på mig i det här höstrusket.
Ha en fin dag hörni!


Besiktigad

Alltid lika nervöst när det är dags men såå skönt när det är gjort. Min lilla blå pärla gick dessutom igenom helt utan anmärkningar vilket såklart känns riktigt bra.


Choices

En spännanande och lite halvläskig dag väntar...


När två hem blir ett

KAOS! Det är ungefär så man bäst beskriver min lägenhet som nu håller på att bli vår lägenhet. Vi har väl i stort sett bott ihop sen jag gick på semester i sommras, två nätter har vi sovit ifrån varandra sen dess. Men nu är alltså tanken att vi ska flytta ihop på riktigt. Så första Januari blir vi alltså officiellt sambos jag och Mr. J. Och då kan ni ju tänka er kaoset när två lägenheter ska rymmas i en.. skönt nog så är faktiskt det mesta redan flyttat, ja i alla fall möbelmässigt. Så just nu händer det väldigt mycket här hemma och så fort vi börjar komma iordning lite bättre så lovar jag att visa er, men som sagt så är det rätt rörigt just nu så det får vänta ett tag till.


Almanacka 2017

Som den planeringsnörd jag är så var det ju hög tid att beställa hem nästa års almanacka och självklart blev det en från personligalmanacka.se även i år. Har man väl lyckats utforma sin egen favorit så kan man inte klara sig utan den. Så såhär ser årets almanacka ut och förhoppningsvis landar den på dörrmattan inom ett par veckor. Jag passade även på att beställa en sån här dagbokskalender till Wilma där jag kan skriva lite om vad vi gör och sånt som rör henne, ett måste sedan jag köpte henne. Så himla kul att kunna gå tillbaka och se hur man har utvecklats under de åren som gått.
 

Söndag

Började dagen i stallet denna söndag, jag skulle ljuga om jag sa att jag skuttade upp ur sängen. Men när man väl kommer dit så är det rätt mysigt trotts allt. Hade dock gärna sluppit regnet som bestämde sig för att hälsa på här idag, men alla hästar fick mysiga täcken på sig så dom klara sig ju i alla fall och jag kan med gott samvete spendera några timmar på soffan innan det är dags att ge sig ut i höstrusket igen för att bland annat åka iväg och handla. Så jag kan faktiskt inte klaga över denna ändå rätt så lugna söndag.
 

Back On Track Black Diamond Mesh

Endast det bästa är bra nog för min lilla stjärna. Eller ja man gör väl vad som helst för att slippa skador och ömmande muskler. Så för några veckor sedan beställde jag de här täcket till min fina Wimlan och idag kunde jag äntligen hämta ut det. Så nu håller vi tummar och tår för att det passar perfekt också.


Svårt att sova

Mr. J jobbar sent och jag borde egentligen sova för länge sen eftersom jag öppnar på jobbet imorgon, men det är verkligen helt omöjligt.. Det är galet hur fort man vänjer sig vid att sova bredvid någon och hur svårt det sen är att somna när den personen inte är där.

 

RSS 2.0