De va inte igår.. ;)

Ledsen att jag inte skrivit på ett par dagar nu, men i tisdags så fick jag äntligen boken som jag väntat på så länge så jag har varit helt fast.. ;) Så nu när jag slutat tidigt så tänkte jag klämma in ett litet blogginlägg innan jag åter igen sätter mig med boken. :)

Jag börjar från början..

I måndags efter skolan så stannade jag och Linn kvar i skolan och pluggade, vi fick inte så mycket gjort som vi hoppats men endå.. en del gjorde vi. :)

I tisdags så fick jag äntligen boken som jag väntat på i evigheter så, så fort jag kom hem från skolan satte jag mig med den och sen vid sju tiden var jag i stallet med mamma.

I onsdags hade jag en skön sovmorgon.. vist det var ju bara en halvtimme extra men endå.. superskönt. :) Sen så gick jag och mötte Edvina som jag alltid gör när vi tar 8.16 bussen. I skolan hittade vi en mycket glad Linn och sen så började en lång och tråkig dag. :P Efter skolan så kastade jag mig i princip över boken och läste sen hela kvällen. :P

I dag har det nog inte hänt så mycket, var i skolan som vanligt. På idrotten åkte vi skridskor.. gick hyffsat bra, jag ramlade inte en enda gång. :D Sen fick vi sluta tidigare så vi han precis med 12 bussen. :) För en stund sen kom jag hem från mormor var där och åt lunch. :) Nu ska jag lämna datorn och ta fram boken igen. ;)

Ha de bra. :)bnfgjfgs








Nu börjar det igen..

Ja nu börjar alltså skolan igen. Det var för en gångs skull inte jobbigt att kliva upp en måndags morgon.. Jag har ju haft tid att vänja mig då jag de senaste dagarna varit i stallet före åtta och tagit ut hästarna. ;)

Dagen idag vet jag inte riktigt hur den ser ut för min del.. eller ja jag ska ju till skolan och så, efter vi slutat så ska jag stanna kvar med Linn i skolan och plugga lite. :) Får hoppas på ett bättre resultat denna gången. ;P Sen vid tre så tar jag bussen hem iaf.. och då hoppas jag på lite spännande läsning, men jag vågar inte hoppas för mycket då den personen som lånade boken före mig har haft den snart två veckor över tiden.. Jag som var så glad att jag skulle få den innan lovet och så lämnade människan inte in boken. :(
Så det återstår att se om jag får läsa eller inte. ;) Annars har jag ju ett pussel som ligger halvfärdigt på mitt rum.. satt flera timmar med det igår.

Under tiden som jag satt med mitt pussel igår så kom det ca. 20 cm snö här i stallarholmen. Helt galet säger jag bara.. här går man och väntar på våren och vad får man.. jo snö. :O sista dagen på sportlovet också.. okej om det hade kommit den första för då hade man ju iaf haft lite nytta av den men nu är det ju bara jobbigt när man ska gå till bussen.

Appropå bussen så måste jag kila iväg till den nu..

ha de bra. :)bnfgjfgs








Sista sportlovsdagen

Idag har det inte hänt så mycket.. mamma och jag var i stallet imorse och sen har jag sutit här.. :P Om en stund ska jag duscha och sen plugga lite.. så man e i form när man kommer tillbaka till skolan. ;) Inte värdens skojigaste men eftersom jag inte pluggat någonting under hela lovet så måste jag ta tag i det nu.

Jag har kommit på att jag har en förmåga att skjuta upp skolarbeten till sista dagen och så får man sitta uppe och plugga under natten istället. (den här gången är det dock inte så illa.) Men att det för det mesta blir så gör att jag inte riktigt kan konsentrera mig under resten av veckan då jag är trött och ibland även har ont i huvudet pågrund av den dåliga sömnen.

Har försökt komma på hur jag ska undervika detta men har hittils inte lyckats. :(
Har ni några förslag?

Ha de bra. :)bnfgjfgs








En dag med Linn :D

Idag vaknade jag tidigt och så åkte jag med mamma till stallet. Var där ungefär en timme innan det var dags att möta Linn vi bussen. Sen så gick vi tillbaka till stallet.. vi hade tänkt rida men av olika omständigheter så blev det inte så. :P Vi åkte hem till mig istället och så slog vi upp matteböckerna men längre än så kom vi inte, vi snackade lite istället. Sen käkade vi lunch och efter det så har Linn gått en liten snabb kurs i hur man fixar sin blogg. Men om jag ska vara ärlig så tror jag inte att hon blev så mycket klokare av det. ;) Men fin vart den iaf.. gå in och kolla själva om ni inte tror mig..

Om en stund ska jag följa med Linn till bussen och sen ska jag plugga lite innan melodifestivalen..

Ha de bra. :)

Klicka på bilden för att komma till bloggen..

gjfsjgdf



bnfgjfgs




Nästan frisk.. :)

Igår var febern som bortblåst men jag kände mig fortfarande trött och halsen var raka motsatsen till bra. Men idag så är även halsen bättre vilket betyder en lång dag med städning. :P Men det är okej.. för imorgon kommer ju Linn hit och kanske Edvina om hon har lust. :) Så vad gör man inte för att få träffa tjejerna. ;)

Men som jag sa.. nu är det städning som gäller. :P

Ha de bra. :)bnfgjfgs







18 Februari 1936

Den 18 februari 1936 föddes en mycket speciell person.. min morfar. :) Han betydde enormt mycket för mig, vi gjorde allt tillsammans. När jag var liten ville jag bli precis som min morfar.. snäll, omtänksam, underbar.. ja bäst helt enkelt. :) Allting var så bra när jag var med morfar, när jag var ledsen så viste han precis vad han skulle säga för att jag skulle bli glad igen. Ja han var allt för mig.. precis som en morfar ska vara. :)

Men allt det tog slut.. det som aldrig borde få hända hände. Jag kommer aldrig glömma den kvällen, det var hemskt.. mormor som ringde, mammas ansiktsuttryck. På dom få sekunder rasade min värld samman, jag bröt ihop.. jag har nog aldrig gråtit så som jag gjorde den kvällen, tårarna bara forsade. Det fans inget slut. :´(
Att han var borta så fick det bara inte vara.. den viktigaste personen i mitt liva var borta, jag skulle aldrig få se min morfar igen..

Nu har det gått två och ett halvt år sedan den dagen.. men det känns som det var igår. Varje gång jag är hos mormor väntar jag på att han ska komma gåendes upp för trappen och vissla som han alltid gjorde. Men hur mycket jag än önskar och hoppas så kommer det aldrig hända. :(

Men han är väll på ett bättre ställe nu och en dag kanske jag får se honom igen.. :)




Änglar finns, de vet jag..

jag vet att du finns här och vakar över mig morfar..
men jag saknar dig, jag saknar dig så att det gör ont..
skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka!


Saknar dig morfar! <3

bnfgjfgs






Feber och halsont.. :(

Igår eftermiddag/kväll började jag frysa, men jag tänkte inte så mycket på det då jag kan vara rätt frusen av mig ibland. Så jag och mamma åkte upp till stallet och tog in hästarna, när vi kom hem frös jag ännu mera så jag bestämde mig för att ta ett varmt bad. När jag kom upp så skakade jag galet mycket så mamma tyckte att jag skulle kolla om jag hade feber.. och det hade jag 37,6. Men det var ju inte så mycket så jag bestämde mig för att sitta uppe och kolla på House iaf. Men det blev bara värre och en timme senare kollade jag feber igen och då var den uppe i 38,5. Då bestämde jag mig för att det var dags att sova. Så tog två Panodil och gick till sängs.

Vaknade tidigt imorse och kollade febern.. ja då låg den på 37.6. Nu har jag inte kollat på en stund men det känns som den har stigit igen. :( Och min hals gör ont som satan. Knarkar halstabletter för tillfället. :P

Ja mitt sportlov vart ju skoj.. som ni kanske förstår kommer det inte bli riktigt som jag tänkt.. :( Men jag hoppas att jag är frisk till på lördag så jag kan träffa Linn då. Jag tror nog att jag ska vara på benen igen då för jag brukar ju bara ha feber ett par tre dagar. Och ja.. halsont kan man ju stå ut med. ;)

Ne, nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på tv. ;)

Ha de bra. :)bnfgjfgs







Omdömen och betyg :)

Ja nu har dom äntligen kommit.. mina omdömen och betyg. :) Jag känner mig riktigt nöjd, dom var bättre än vad jag trodde att de skulle vara. Men några var sämre än vad jag trodde också.. och det kändes inte lika bra. :(

De avslutade kurserna som vi alltså fick betyg i:
Naturkunskap A                             MVG
Arbetssätt och lärande                    VG
Estetisk verksamhet: Bild                 G

Att jag fick VG i Arbetssätt och lärande vart en riktig shock.. det trodde jag aldrig då de är den kursen som jag skött sämst. Men jag vart självklart positivt shockad.. jag tänker ju inte direkt gå och klaga. ;P Att jag bara fick G i Bild gjorde mig däremot lite besviken, men det är väll bara att kämpa vidare i de andra kurserna och hoppas på bättre betyg där. ;) Vad gäller Naturkunskapen så har jag ingenting att säga.. eller jo, jag är helt klart nöjd. :)

Ha de bra. :)bnfgjfgs




Hej hej :D

Idag har det inte hänt så mycket.. var i stallet i morse och släppte ut hästarna, mockade och kämpade med det hemska höet. Men det gick bra och jag överlevde. ;) Det vart ingen ridning idag då jag var helt slut när allt annat var färdigt.. och jag red ju faktiskt igår. :P

Det har slagit mig att jag alltid lyckas pricka in ridningen när vädret inte är som bäst och sen dagen efter när jag bästämt att inte rida så är det jätte fint väder.. strålande solsken och allt. :( Ganska irriterande om ni frågar mig. :P Men jag får väll göra tvärt om som jag tänker så kanske jag kan få lite fint väder. ;)

Men nog snackat om det.. nu ska jag ta tag i mitt mycket stökiga rum. Jag började lite smått igår men jag gav upp efter en stund då jag började frysa så enormt mycket. Ja.. de slutade med att jag lindade in mig i en filt på soffan och kollade på tv. :) Man måste ju få göra sånt iblan också.. ellerhur? ;)

Ha de bra. :)

bnfgjfgs







Vecka 8

min veckoplanering av vecka 8

Med tjejerna hos Hilda! :D

Igår kväll var jag och tjejerna hemma hos Hilda och firade henne eftersom hon fyller 17 den 21 februari. Det är ju om en vecka men hon är inte hemma då så vi vi firade henne nu istället. :)
Vi lagade maten tillsammans, tackos.. det går alltid hem. ;) Sen efter det så åt vi marrängswich till efterrätt samtidigt som vi kollade på melodifestivalen. Efter melodifestivalen så kollade vi på Bruse den allsmäktige. Riktigt bra film alltså. ;)
Linn och Edvina visade även upp sin såkallade hemlighet.. En riktig föreställning alltså. ;) Måste erkänna att ni var riktigt duktiga tjejer. :)

Kvällen var riktigt skoj :) Måste göras om snart igen!

BYE BYE


Födelsedagsbarnet & Edvina
Klicka f�r att st�nga bilden

Jag är då stolt fotograf till denna bild. ;D

Sportlov :D

Nu är det äntligen sportlov! :D
Sista dagen var lugn vi hade vanliga lektioner fram till lunch då vi var på en konstutställning på multeum "killar" har jag för mig att den hette. Helt okej faktiskt men det var lite jobbigt att stå still i en timme. Sen fick jag iaf sluta kl.14 så jag han med bussen. :)
Tjejerna stannade kvar i strängnäs och bowlade men jag kunde tyvär inte följa med då jag inte har den bästa ekonomin för tillfället. :( Men jag hoppas att dom hade det skoj iaf. :)

Ikväll blir det bara att ta det lugnt med ostbågar framför let's dance. :) Undrar vem som åker ut ikväll.. jag hoppas ju på Carl-jan eller Kitty men de tycks ju hänga kvar. :P Okej Kitty för hon gör ju trotts allt framsteg, men att Carl-jan får vara kvar det kan jag bara inte förstå. Det är ju dåligt rakt igenom.
Men men, det återstår att se vem det blir idag. ;)

Ha en bra fredags kväll alla där ute.. ;)

BYE BYE


Som en hund..

Friendsdagen idag var mycket bra, filmen vi så visade starka känslor och även fast jag inte förstog budskapet så gillade jag den mycket. ;) När filmen var slut så var vi på en föreläsning också.. det var en rullstolsburen kille som var och berättade om sitt liv och vad han personligen har för åsikter om hur rullstolsburna behandlas i sammhället idag. Det var speciellt en sak han tog upp som jag reagerade starkt på.. det var när han berättade om hur han en gång skulle gå och fika med sin vän.. när dom kommit fram till fiket så upptäckte dom att han inte kunde komma in på grund av en trappa. Så han fick sitta kvar utanför i kylan medans kompisen gick in och köpte fika. När han satt där ute och väntade såg han en liten skylt på dörren där det stog att man inte fick ha med sig hundar in på fiket.. brevid honom satt en fastbunden hund. Detta fick honom att känna sig som en hund. Bara för att han inte kunde gå fick han alltså sitta ute i kylan som en hund.
Jag blev tårögd när han berättade det här.. Tänk om det var du som föddes med ett funktionshinder som gjorde att du var tvungen att sitta i rullstol, hur skulle du känna om det var du som fick sitta där ute bara för att fiket inte brydde sig. Vad är det egentligen för skilnad på detta och att sätta upp en skylt där det står att rödhåriga inte får komma in där. Genom att ha en trappa och ingen ramp så är det ju egentligen precis samma sak som att säga att de funktionshindrade  inte får vara där. Och så vitt jag vet så är det olagligt att sätta upp skyltar som förbjuder vissa att vistas där! Men att inte släppa in funktionshindrade det är fult lagligt.. För mig finns det ingen skildnad, människa som männsika säger jag bara.

Jag blir riktigt arg..!!! 



Efter skolan så tog jag och Edvina bussen till stallarholmsskolan för att hälsa på våra gamla lärare men det var ju bara det att när vi kom dit så var varken Stephan, Kristin, Birgit eller Håkan där.. så vi bestämde oss för att gå hem till Edvina istället. Men innan vi han gå därifrån så träffade vi på Ola. :)
Det var synd att ingen var där men det får väll bli ett nytt besök en annan gång och förhoppningsvis så ska det väll finnas lite flera lärare där då. ;) Men de va kul att se skolan iaf. :)

Om en stund ska jag sätta mig ock plugga lite.. har en del som behöver göras innan lovet. :P

BYE BYE

Simmat med Edvina :)

Idag hade vi en sån där lång och jobbig dag, matten funkade bra jag fick ganska mycket gjort och datorkunskapen missade jag då det var årsmöte för elevrådet, ja om man nu kan kalla det et årsmöte.. vi var ju bara sju stycken där. Men iaf.. sen var det lunchdags och efter det så hade vi hälsopedagogik med Inger i två timmar och 35 minuter. Efter halva tiden så gick ögonen i kors och då kännde jag mig faktiskt inte så pigg på att simma efter det. Men när lektionen väl var slut så var jag på lite bättre humör och var på hugget för lite simning. :P

Lata som vi var tog vi bussen till thomasbadet där vi sen simmade i drygt 30 min, vi hade en timme på oss att göra oss iordning.. det tog ca 20 minuter. Så vi gick ner mot centrum där vi köpte lite godis till morgondagens film. Sen gick vi till vasa.. och så var vi lite lata igen för vi tog campusbussen därifrån till resecentrum. ;) Sen tog vi bussen ut till stallarholmen.. shit alltså jag somnade nästan till på bussen. Helt galet trött var jag då, så mamma hämtade mig vid bussen. :)

När jag kom hem så käkade jag lite mat och sen åkte jag och mamma upp till stallet och tog in hästarna. :P Jag kan meddela att för er som inte vet så är det svinkalt ute.. jag frös nästan ihjäl när jag var i stallet.

Jag fick veta att under hela sportlovet kommer jag troligtvis inte ha en enda sovmorgon.. upp klockan sju varje dag. :( Sylvia är jätte sjuk och mamma ska jobba nästan hela veckan.. så ja jag fick det roliga beskedet att stallet blir min uppgift. :P Men de ska nog gå bra. ;)

Nu ska jag ta mig an engelska läxan och sen ta en dusch..

BYE BYE

Vecka 7..

Jag tänkte att jag skulle lägga upp en liten veckoplanering här på bloggen.. ;)


min veckoplanering under vecka 7

Skogspromenad

Idag var vi i Bf1 ute på en skogspromenad, innan delades vi in i grupper och så fick alla komma på varsin aktivitet som vi sedan skulle genomför tillsammans med resten av klassen.
Min inställning till det hela var från början inte så positiv men jag ändrade mig snabbt för det var faktiskt riktigt roligt. :) Aktiviteterna var roliga.. hitta ord bland massa bokstäver, sammarbetsövning, Scharader i slowmotion och en slags dragkamp. :)

Scharaderna var extra roliga då vi fick se Staffan immitera en höna.. ja det var ju inte särskilt likt han liknade mera en kanin/hare. xD Jag menar.. sen när har hönor öron och hoppar fram? xD
Sen så fikade vi ju också.. hela klassen satt runt en minimal brasa med olika sorters fika. ;)

Tjugo i tre fick vi sluta och då var vi långt ute i skogen.. bussen skulle gå från campus fem över. Shit vilken promenad det vart tillbaka.. vi nästan sprang för att hinna med bussen och de gjorde vi, men när jag precis klivit på bussen ringde mamma och sa att dom var i strängnäs så jag skulle möta upp familjen på bengntsonparkeringen. Snacka om störande då jag skyndat så mycket för att hinna med bussen och så hade jag kunnat gått lugnt tillbaka och sen blivit hämtad. :P Men, men jag fick ju mottion iaf. ;)

Vi åkte till ÖB sen och efter det så åkte vi till Mc donalds och åt middag. Efter den "delikata" middagen åkte vi till Jysk och sen var vi på intersport också. :) Sen så åkte vi hem..

Inget stall ikväll, ska plugga matte och göra engelska läxan.. :( Men de måste ju också göras, ellerhur? :P

BYE BYE
 


Nillas bloggdesign.. :)

Skoldagen idag var somsagt kort.. vi fick sluta tidigare så vi han med ett bussen. :) Jag var i stallarholmen strax före två, stannade hos mormor en stund innan jag gick hem.
Jag hade bara varit hemma en liten stund när pappa och syrran kom hem, vi käkade mackaroner och köttbullar. Sen dess har jag suttit vi datorn.. fixat med Nillas blogg. Jag känner mig ganska nöjd med den, nu väntar jag bara på att hon ska logga in på msn så att jag kan fixa det sista med bild och sånt. ;)

Headern vert väldigt enkel men tillsammans med det andra i bloggen vart det mycket bra. :) Jag tycker minsan att ni ska ta er en titt.. och glöm inte att kommentera sen. ;P

BYE BYE

Klicka på bilden nedan så kommer ni till Nillas blogg..


dshdsfaj

Varm choklad :)


Sitter här med en kopp varm choklad och väntar på att tiden ska gå så jag kan kila ner till bussen. :P Idag är det en kort skoldag, endast två lektioner.. slutar kvart över ett. Så om vi inte får sluta tidigare så är jag hemma till tre. Annars klockan två. :)

Efter skolan sen så är det matte som gäller, tog ju hem boken i fredags för jag skulle plugga massa matte under helgen.. Men faktum är att jag inte ens tagit upp boken ur väskan. ;) Hehe.. men som Edvina skrev i sin blogg: "det är tanken som räknas." :P

Ne, nu ska jag minsan kila ner till bussen..

Skriver mer ikväll. ;)

BYE BYE


Eftermiddag i stallet

Idag tillbringade jag eftermiddagen i stallet.. Jag mockade, vägde upp hö, fixade med maten, red en stund och puttsade min sadel. :) Ja, jag fick en hel del gjort i stallet idag.
Mockningen tog nästan kål på mig idag också men jag överlevde.. och det känndes bra att jag faktiskt gjort någon nytta. :)

När jag gick ut i hagen så var det ett kelsjukt busfrö som kom farandes.. när jag rycktade henne kliade hon mig på ryggen med överläppen. ^^ Hon var helt underbar idag, gjorde allt jag bad henne att göra. :D Love <3

lovelovelove

Kärlek <3


Förmiddag i stallet

Klockan 07.00 ringde väckarklockan imorse, jag kännde mig pigg och kom enkelt upp ur sängen. Jag åt frukost och sen så gick jag upp till stallet, körde ut hö och släppte ut hästarna. Sen var det mockning av sex st boxar.. jag kände mig helt död när jag var färdig.. och då hade jag inte vägt upp hö än, inte lagt in maten heller. Så jag gjorde det och så efter allt tugnt arbete så red jag en stund, supermysigt var det.. mycket länge sen sist. :P Princessan var jätte pigg så det vart mycket fart. ;) När jag ridit så var jag så slut så jag orkade inte städa och fixa med all utrustning.. Det blir kanske imorgon istället.. Ska upp och rida en sväng då också iaf. :)

( De fanns inge batteri kvar i kameran så det blev inga bilder idag. :P )

BYE BYE

hdsahjdfa




Helg.. ÄNTLIGEN! :D

Nu är det äntligen fredag! :D Skoldagen idag kändes seg, vi gjorde inte så mycket men den var utdragen på något sätt.. den enda lektionen som jag fick något gjort på de va engelskan då vi diskuterade locknes odjuret. Vi kom fram till att de som tror sig ha fotograferat det har haft smutts på linsen eller tagit kort på en gren. :P

Efter skolan så va jag hos mormor en stund och sen kom pappa och hämtade mig. :) Sen hem och fixade med maten, köttfärspaj. Mums

Ikväll så är det let's dance som gäller.. Kitty, Carl-Jan eller Aro kan åka ut idag.. :P

Imorgon har jag planerat en stalldag..
Har utsläppet och sen ska jag mocka, väga hö, städa, göra rent utrustning, pyssla med och rida Princessan! :D Ska bli skoj, ser verkligen fram emot morgondagen, kameran kanske åker med också.. ;)

Nu ska jag vara lite social.. :P

BYE BYE

Fika & Simning

Idag slutade vi 12.20.. Jag, Linn, Edvina och Hilda tog oss ner till "stan" där vi satte oss på Schelins och fikade. Vi satt där ett antal timmar, fördrev tiden med massa prat. När klockan sen närmade sig fyra så styrde vi stegen mot thomasbadet för att simma en stund. När vi kom dit upptäckte vi att vi inte var ensamma om den tanken.. det var nämligen grymt mycket folk där så det vart inte så mycket till träning då man hela tiden var tvungen att väja för alla andra.. Störst först, var det ungefär. :( Det var inte alls kul så vi var bara i vattnet i ca. 20 minuter sen gick vi upp och snabbade oss till bussen. :P
När jag och Hilda kom till stallarholmen så hämtade mamma oss och så körde vi hem Hilda och sen åkte vi hem. Men de vart nästan bara att hem och vända, eller ja.. först så åt vi mat men sen åkte vi upp till stallet. :) Skoj, skoj! :D

När hästarna var inne så åkte vi hem och nu så har jag har precis kommit upp ur ett varmt skönt bad! :D

Och om en liten stund så väntar sängen..

BYE BYE

Nästan vanlig onsdag..

Min onsdag började klockan 06.00 då min väckarklocka ringde och jag bara kände för att slänga den i väggen och sen sova vidare. Men eftersom jag hade en buss att passa så var det ju bara att ca. 40 minuter senare ta sig upp ur sängen. Tog en varm kopp te och en macka till frukost. Kan det bli bättre.? :P
När jag fixat mig färdigt sen så åkte jag med mamma upp till stallarholmsskolan och därifrån så gick jag till Edvina, var där några minuter och sen gick vi tillsammans till bussen.. där träffade vi på Hilda och Lollo.
Hela vägen till skolan sen så diskuterade jag och Lollo om hurvida det verkligen var nödvändigt att vi skulle ta med leksaker till skolan igår och vad vi tycker om våra lärare.. det var väldigt intressant faktiskt.

Första lektionen var som sagt matte, 70 minuter. Jag jobbade på riktigt bra, fick mycket gjort villket känns bra. Sen hade vi datorkunskap, de känndes dock mycket segt.. fick inte så mycket gjort, men de berodde nog på att jag inte fattade någonting alls. :P Ingers lektion nästa.. den började bra, jag han inte göra så mycket för halv två var det elevråd.. Det var ett väldigt utdraget elevrådsmöte på 45 minuter då de stora samtalsämnet var ny ordförande, ny "ledning" till sommaren/hösten. När det sen tog slut så var jag tillbaka på Ingers lektion, jag var redan indelad i en grupp och skulle göra något som jag inte fattade ett dugg av.. Men tillslut gick det bra iaf. Vi hade veckans aktivitet på slutet också, var halt okej faktiskt men det tog inte ens en minut. :P

Sen när vi slutade hoppade jag, Linn och Edvina av compusbussen ner på stan och så gick vi till Eurostore och köpte lite smått och gott. ;) Sen gick vi till resecentrum och satt ute i kylan och väntade på bussen (tåget för Linns del).

När jag kom till stallarholmen så hämtade mamma mig vid bussen. :) Hem och åt vofflor! :D Shit vad gott det var. :) Efter maten så passade jag på att plugga lite engelska medans jag väntade på att få sitta vid datorn som syrran satt vid för tillfället. :P

Snart ska jag minsan gå och lägga mig.. så jag är utvilad då det är simmning som gäller imorgon efter skolan..

Ha de bra! :D

BYE BYE


Tre en tisdag :)

Nu har två ändringar på vårat schema gått igenom. :) Det ena är att vi slutar tre istället för fyra på tisdagar.. Helt underbart skönt, kändes så bra att komma hem samtidigt som de andra i familjen. :P
Den andra ändringen är att matten på torsdagar är bortagen och uppdelad på de andra mattelektionerna.. så vi slutar alltså 12.20 på torsdagar! :D Kan det bli bättre lixom? :P Eller jo det kan det ju, men det känns så bra att kunna komma hem tidigare två dagar i veckan.

Nog om det.. :P

Idag har det väll inte hänt så mycket.. det var ju de att vi slutade tidigare. :)

BYE BYE

Slutade tidigare ;)

Lena var så snäll idag så vi fick sluta fyra minuter över ett.. så vi sprang till bussen och det var precis så att vi han med den. :) Shitt vad arg jag hade blivit om vi hade missat den, för hon drog verkligen ut på tiden in i det sista lixom och efter typ två minuters förklarande fattade hon att bussen gick fem över och att vi behövde gå innan fem över. :P Men jag är glad att vi hann fram. :) 
Så jag var alltså i stallarholmen klockan 14.. gick till mormor och väntade på att mamma skulle hämta mig strax efter tre. :) Sen hem och käkat mat..

Snart ska jag och mamma (som jag nämnde i morrse..) åka till stallet.. skulle vilja rida en stund då men vet inte riktigt om jag hinner då jag skulle behöva plugga en hel del matte också. :( A-ja, får se hur det blir. ;)

BYE BYE

Måndag morgon..

Det är alltid skönt med sovmorgon, men att ha det på måndags morgonen slår väll ändå allt. ;) Det är skönt att börja en lång jobbig skolvecka med lite sovmorgon. :)

Idag händer det nog inte så mycket, jag har två lektioner (pedagogik och svenska), sen så slutar jag 13.15 så det är ju bara att vänta på bussen i 50 minuter. :( dumma Lena! ..Iaf, efter skolan sen så ska jag hem och plugga. Ikväll ska jag upp till stallet med mamma och ta in hästarna, kanske hinner med att rida lite också.. var ju ett bra tag sen jag gjorde det. ;) Jag har planer på att komma igång med ridningen igen nu när det är förhållandevis lugnt i skolan, men vi får se hur det går. :P

Nu ska jag minsan kila till bussen. ;)

BYE BYE 


Mysig lördagskväll :)

Okej.. jag missade Carros fest igår men jag hade ganska trevligt igår iaf, kollade på körslaget med familjen som sagt.. och så käkade jag massa ostbågar. :) Helt galet att små oranga böjda ostsmakande saker kan vara så gott. ;D
Eriks team vann ju inte körslaget men det var bra endå.. han var ju endå bäst. ;) tycker jag iaf. :) Hans team är ju det som har haft mest tryck genom hela tävlingen.. så det var lite tråkigt att hans kör inte vann.. Men Hannas kör var också mycket duktig måste jag säga. :)


Idag har jag tagit det lugnt, pluggat och städat lite.. Om en liten stund ska jag plugga lite mera och sen ta ett varmt skönt bad. :) Lägga mig tidigt ikväll.. e trött och så e det ju skola imorgon. :P

BYE BYE

RSS 2.0