God morgon!

Så har första arbetsveckan passerat och likaså helgen och det är dags för en ny vecka. Var helt slut efter den förra trotts lite barn på jobbet.. men det tar ju på krafterna att komma in i rutinerna. Dessutom blev min mormor sjuk och ligger nu inne på sjukhus, så mycket enerfi har gått åt till oron över hur det skulle gå. Men i dagsläget ser allt mycket bättre ut tack och lov. Har även hänt en del med Wilma den senaste veckan.. men mer om det får vi ta senare för nu är det dags för mig att dricka upp kaffet och åka mot jobbet. Tänkte bara att jag skulle kika in här och visa att jag lever.

Möte med älg utanför mormor här om dagen...


På en brygga utanför Flen

God morgon! Som jag nämnde tidigare så var vi igår bjudna på middag hos Svärfar med flickvän vid deras stuga utanför Flen. Jimmy fick även skruva båtmotor och jag passade på att njuta av den underbara sommarkvällen nere på bryggan. Så himla mysigt litet landsställe, så skulle jag utan tvekan kunna tänka mig att bo i framtiden. Dock kanske inte mitt ute i ingenstans, men med den tomten och den utsikten.. ja helt underbart.


Sista veckan

Två veckors semester har passerat och en återstår. Herregud så fort tiden har gått! Men jag är så glad att jag har en veckas ledighet kvar att njuta av medan de flesta av mina kollegor är på plats för att starta upp en ny termin redan idag. Skönt dessutom att inte ha några speciella planer den här veckan. Det blir middag hos svärfar imorgon och sen till helgen kommer Tilda. Det är ungefär så mycket jag vet om veckan, hur underbart är inte det?! :)


Fredag

Jag började först med ett god morgon men kände sen att det kanske var aningens för sent för den rubriken. Men för mig är det faktiskt morgon. Jag somnade om när Jimmy åkte till jobbet i morse och vaknade igen vid elva (!!!), när hände det senast. Så nu har jag precis ätit en sån där lite lagom seg frukost framför tv:n. Hur skönt är det inte med semester?! Men nu är planen att ägna resten av dagen åt storstädning och tvätt här hemma. Så tråkigt men så välbehövligt och jag vet ju att jag kommer njuta lite extra av den sista semesterveckan med ett välstädat hem.


Pass till Wilma


Min lilla olycksfågel

Hur mycket otur kan man ha med en häst egentligen?! Skadorna avlöser varandra och jag vill bara slita mitt hår just nu.. Tredje sommaren som blir förstörd på grund av skada. Men i allt detta elende så verkar det nu i alla fall skymta ett litet ljust i slutet av den väldigt långa och väldigt mörka tunneln. Så nu håller vi verkligen tummarna för att all denna otur kan få vända för vår del.


RSS 2.0