Galet trött

Helt slut är jag idag, trotts lite sovmorgon och en hittills lugn dag på jobbet känner jag mig färdig för sängen redan nu. Det blir väl inte bättre mentalt när man dessutom vet att man har stängning på jobbet och alltså inte är hemma förns ca 18.30. Då är det bara att vända och åka till stallet. Så gissar på att jag däckar på soffan där strax efter åtta ikväll... Men men det är sånt man får ta, tur det inte är så varje dag. Nu ska jag ta och hälla i mig det sista kaffet innan rasten är slut och återgå till jobbet. Hoppas ni har en fin dag!

Min lilla bil fick faktiskt också lite kärlek igår, efter ett besök på Biltema så blev ratten röd & svart och jag fick äntligen tummen ur och köpte en mobilhållare också så att det blir lättare att använda GPSen i telfonen. :)


Ny bil

Kvällens äventyr handlade alltså om att hämta Jimmys nya bil i Stigtomta (Nyköpingstrakten). Och jag som var lite skeptisk till en början måste faktiskt säga att jag mer och mer faller för den här blå lilla pärlan. Dock tänker jag inte överge min egen pärla än på ett tag. Men låna kan man ju alltid göra ibland.


Måndag

God morgon! Så var helgen slut och det är dags för ytterligare en arbetsvecka. Bara fyra veckor kvar tills jag får gå på semester. Så nu sitter jag här och laddar upp med lite kaffe och müsli innan det är dags att ta tag i den här minst sagt fullspäckade dagen. Ikväll ska vi nämligen ut på äventyr jag och min kära sambo.. men mer om det senare för nu måste jag sätta lite fart här hemma och kila ut till bilen. Ha en fin dag!


Lunch på RIVA

Det är inte ofta det händer att vi äter ute men idag fick det faktiskt bli en spontan sen lunch nere vid hamnen i Strängnäs på RIVA. Riktigt mysigt var det och vi båda är överens om att det här är något som vi borde unna oss oftare. 


Härlig kväll!

Hej! Hade ni en bra midsommar igår? Det hade vi! God mat och trevligt sällskap gjorde vår kväll oslagbar. Dock så resulterade kvällen i att jag har en ganska bakis sambo här bredvid mig i soffan idag (han som aaaldrig blir bakis). Men vad gör det om hundra år.. 


Om en stund så tänkte jag dock ta mig en promenad upp till stallet och fixa där. Lite senare ska jag även promenera hem till mina föräldrar för att hämta bilen som fick stå kvar där igår. Så jag håller tummarna för att det inte tänker komma något mer regn nu.

Förrätt: Avocado med kräftröra.

Varmrätt: Potatissallad gjord på färskpotatis, grillat kött, bea och en smarrig sallad.
Efterrätt: Jordgubbscheesecake (som jag glömde fotografera)


Glad midsommar!


Midsommar 🌼

Så här såg min midsommar ut för ett år sedan. Ni vet när han den där J fortfarande var ganska hemlig för er och jag var sådär lagom nervös varje gång vi träffades. I år är det inte riktigt lika nervöst men vi firar idag vår andra midsommar tillsammans och jag känner mig fortfarande sådär nykär fast att vi nu bor ihop. Men innan vi börjar vårt firande så ska Jimmy avklara några timmar på jobbet och jag tänkte passa på att städa och tvätta lite här hemma och såklart fixa stallet. Kvällen sen tänkte vi spendera hemma hos mina föräldrar (med lite avbrott för intag av hästar) där också min lillasyster och hennes kille är med. Håller tummarna bara för att vi får en solig och fin midsommarkväll.


Egna tomater 🍅

Jag har inte speciellt gröna fingrar men i våras bestämde jag mig för att jag minsan skulle ha tomatplantor på balkongen i sommar. Sagt och gjort. Jag köpte tomatfrön och sådde i mjölkpaket i vardagsrumsfönstret. Dessutom tyckte Jimmy att vi då också behövde en fin trälåda på balkongen att ha dom i sen. Så så här några månader senare ser det nu ut så här på vår lilla balkong och det verkar ju faktiskt bli tomater på plantorna också.


Dom två ❤

Mina två älsklingar tillsammans! ♡


Tisdag i Malmköping

Den lediga gårdagen spenderades till större delen i Malmköping hemma hos Jimmys polare Micke. Jag tillbringade massa tid i solen och killarna byggde nytt staket till trappan upp till altanen. Riktigt bra blev det, min man han kan han.. synd bara att det inte är vårt eget hus. Men men.. den dagen kommer förhoppningsvis den också.


RSS 2.0