Laddar för helgen

På något sätt är det alltid lite lättare att ta sig upp ur sängen en fredagsmorgon, detta trotts sömnbrist och dalande motivation till att över huvudtaget göra någonting skolrelaterat. Men jag kom upp och jag hade en supermysig dag på min VFU, börjar kännas nu att det närmar sig slutet. Bara två dagar kvar att spendera där vilket känns väldigt väldigt tråkigt, men jag vet ju att jag kommer tillbaka för att vara där hela tio veckor nästa vår och med det i tanken så känns det i alla fall lite lättare. Dessutom kan jag ju alltid åka och hälsa på när tid finns. :) Och innan det är dags att säga hejdå till mina små kompisar och fantastiska handledare så har jag ju en helg framför mig som kommer bli allt annat än lugn, det är en hel del skrivande som väntar och så förhoppningsvis så hinner jag följa med familjen på söndag för att shoppa lite kläder också. Har ju knappt något som passar längre så lite nytt skulle vara ganska bra om man säger så. :) Så för att orka ta mig igenom den här helgen tänker jag nu den här fredagskvällen gå och lägga mig för att förhoppningsvis somna tidigare än vad jag har gjort under hela den gångna veckan..
 
Sov sött alla goa där ute! :)

Hipp hipp HURRA

för min älskade lilla Princess som fyller 14 år idag! ♥

Idag är en bra dag!

En del dagar skjuter verkligen statistiken i höjden jämfört med andra, idag varkar vara en sån dag vilket känns väldigt roligt. :) Jag kan ju säga att jag är grymt nyfiken på vilka ni egentligen är som kikar in här, vilka ni än är så är det rätt snålt på kommentarsfronten så det är ju inte så konstigt att man inte har koll. Men roligt är det i alla fall att ni finner det jag skriver i alla fall tillräckligt intressant för att komma tillbaka hit. :)
 
Idag har det för övrigt varit en riktigt bra dag. Samtal med handledaren som lät väldigt positiv och fick massor med beröm för mitt arbete under den tiden jag nu har varit där, känns så härligt när hon sa att hon nästan redan ser mig som en kollega istället för en elev då jag är så självgående och inte är rädd för att ta egna initiativ med barnen. Dessutom vet jag redan att jag kommer bli godkänd på kursen så det känns verkligen toppen. :)
Har även hunnit med tacomys med familjen, det vanliga i stallet och så klar mys med min lilla tjej där (blev dessutom fullständigt bombad av alla myggor som förpestar dom fina kvällarna) och sen en löprunda. Första rundan på väldigt länge, men benen verkade hänga med rätt bra fortfarande så konditionen har inte blivit allt för dålig trotts allt. :) Så nu är det en mycket trött tjej som förhoppningsvis somnar när huvudet läggs på kudden ikväll! :)
 

I CAN AND I WILL!

När man bestämmer sig för att göra en förändring och sedan inser att det faktiskt går bara man är berädd att kämpa, bara viljan finns där. Jag vet att jag har förändrats, jag ser på vågen att siffran minskar. Jag har nu gått ner hela 16 kg sen jag för ett och ett halvt år sedan bestämde mig för att jag inte vill fortsätta som jag gjort tidigare och sedan jag började med LCHF på mitt sätt i år så har jag gått ner ytterligare 6 kg. Och att se siffran på vågen sjunka är helt fantastiskt, men den stora skillnaden ser man nog ändå när man ska ta på sig kläder som tidigare suttit tight och som nu sitter fördjävligt. De flesta av mina byxor kan jag nu ta på och av utan att ens knäppa upp dom, och det känns riktigt bra ska ni veta. Men när man står där framför spegeln så ser man inte själv skillnaden, inte heller som personerna som jag träffar varje dag reagerar speciellt mycket. Däremot har jag på senaste tiden träffat några personer som jag inte träffat på länge och reaktionerna därifrån har verkligen gjort mig glad! Att få frågan vart jag har tagit vägen och att få höra att jag ser ut som en helt annan person, det känns så himla himla bra så ni anar inte. :)

Snart är tanken att jag ska komma igång mera med träningen igen också och så förhoppningsvis så ska jag klara att nå min målvikt innan det här året är slut, vilket jag inte tror kommer bli några problem då jag vet att jag kan bara jag vill! :) Tanken är också att ni som kikar in här ska få ta lite större del av min resa så småning om.. Men det får vänta ett litet tag till då jag har ett litet mål som jag vill nå först. ;)



 


Sista veckan

Insåg precis att det nu bara är en vecka kvar på den här terminen. Onsdag nästa vecka är det examination av VFU-kursen och sen har jag tolv veckors sommar och ledighet framför mig. Ska bli så skönt! :) Men finns ju en del att göra i alla fall så helt syslolös kommer jag ju inte bli. Men ändå, det känns så bra att snart kunna bocka av den fjärde terminen på min utbildning. Bara tre kvar sen. ;)
 
Ikväll så har jag varit hos mormor och fixat, fotografen kommer imorgon så nu börjar det faktiskt kännas på riktigt att huset ska säljas och allt morfar har gjort kommer att bli någon annans. Men samtidigt så tror jag att man kommer känna en enorm lättnad när allt det här är över, för gud så mycket jobb och slit vi har lagt ner på att städa och rensa och då har vi inte ens börjat rensa för flytt än utan bara för att det ska se bra ut på foton och visningar så småning om. Så ja helt ärligt så ser jag just nu bara fram emot att detta ska vara över så man slipper bekymra sig. Och jag vet att detta är vad morfar skulle ha gjort också så därför är det rätt, någon annan kommer säkert att bli jätteglad för det och dessutom ha större nytt av både hus och tomt än vad mormor har. Så det kan ju inte bli annat än bra det här till slut. :)
 
Nu är det dags för mig att fixa det sista för ikväll och krypa ner i sängen.. har blivit på tok för sent dom senaste dagarna så känner mig rätt sliten. Natti natti. :)

Som balsam för själen!

Nystädat rum, nybäddad säng, nyduschad, nyrakade ben insmorda med The Body Shop -  Mango Body Butter. Jag tror nog inte att det kan bli bättre än så faktiskt, balsam för själen verkligen. Eller jo, det faktum att jag precis skickade in den där jobbiga kompletteringen gör så att jag nu kan gå och lägga mig med ett stort leende. :) Även fast det varit lite annat än jag hade tänkt idag och jag inte hann börja med de andra uppgifterna så är jag riktigt nöjd med dagen. Fick besök av Vendela och Astor på eftermiddagen och var ute och njöt av solen då och sen fick det bli en lite längre kväll i stallet än tänkt. Så nu är jag laddad och full med energi och inspiration för att ta mig igenom resten av veckan. :)
 

Nu är det nära...

Ligger på mage på sängen med datorn framför mig och försöker göra någonting vettigt av den där tentan som jag fick komplettering på. Ska jag vara ärlig så känns det bara segt.. så onödig grej att komplettera egentligen men är bara att försöka få det gjort i alla fall. Och lite glad är jag ändå eftersom att jag blev godkänd på allt vi gjorde i kursen precis innan VFU:n, till och med hemtentan som jag verkligen trodde att jag hade misslyckats med blev jag godkänd på så det känns väldigt skönt. :) Så bara komplettera den här tentan och sen uppgifterna till VFU kursen kvar och sen får jag äntligen ta sommarlov! Men som sagt först ska det kämpas lite till, så nu kör vi några timmar med effektivt plugg och sen avslutar jag dagen med lite mys i stallet. :)

Att göra tisdag 28/5

 Skriva komplettering av Ten1 (PEA064).
 
 Börja skriva min PYT (Praktiska yrkesteori).
 
 Skriva kladd utifrån läromålen till VFU2.
 
 Städa undan på rummet.
 
 Fixa med Princess.

Massor med plugg

En dag avklarad på den här veckan, och jag känner redan nu att det kommer bli en rejäl uppförsbacke för min del den här veckan. Det är så otroligt mycket som jag måste göra och som helst ska bli klart innan veckan är slut. Men på något sätt måste det ju bara gå att få allt klart i tid. Imorgon väntar ju en ledig dag från VFU:n och då är tanken att jag ska spendera hela dagen med att få så mycket som möjligt av skoluppgifterna gjorda så att resten av veckan kan bli lite lugnare. Så trotts ledighet så tänker jag ställa klockan till imorgon så jag inte sover bort hela dagen. Ska även göra en liten check-lista så jag har koll på vad som ska göras och kan bocka av vart efter jag blir klar. Nu är det alltså sista rycket som gäller innan en lång sommar utan skola väntar! Kämpa kämpa! :)

Vecka 22

Måndag:
# 8.10 - 15.40 VFU
# Princess
# 19.00 Vendelaträning
# Plugga!
 
Tisdag:
# Ledig från VFU.
# Pluggdag!
# Princess
 
Onsdag:
# 8.10 - 15.40 VFU
# Princess
# Plugga!
 
Torsdag:
# 8.10 - 15.40 VFU
# Princess
# Plugga!
 
Fredag:
Princess 14 år!! ♥
# 8.10 - 15.40
# Princess
 
Lördag:
# Pluggdag!!
# Princess
 
Söndag:
# Pluggdag!!
# Princess

Mors dag

Fick bli en ordentlig sovmorgon för mig idag och det behövdes verkligen. Vaknade strax före tolv och då hade mamma redan åkt ner till mormor för att fixa där då fotografen kommer någon gång under nästa vecka för att ta bilder till anonser och sånt där, så jag bestämde mig för att städa lite här hemma och så plockade jag även in lite färska syrener. Kände att jag ville göra något fint på mors dag och jag tror att de uppskattades. :) Sen så var jag även upp till stallet och fixade allt där så att mamma fick en ledig dag därifrån också. Så idag har jag nog ändå varit världens bästa dotter.. ;) Sen vart de fix hos mormor även för mig och middag där.
 
Kvällen har spenderats framför en film tillsammans med familjen och jag passade även på och slängde ihop en kladdkaka. Och ja jag syndade och smakade på den, supergod va den. :)
 

Amerikansk fotboll



Idag blev det alltså en tripp till vår huvudstad tillsammans med Edvina. 2,5 timmar med Amerikansk fotboll är förmodligen inte något jag kommer se på igen.. Inte den roligaste sporten att titta på om man säger så. Men Djurgården vann, laget vi automatiskt hejade på eftersom det var en person där som vi kom för att titta på.
Efter matchen så blev det promenad genom stan i solen och sedan lunch/middag vid vattnet. Supermysigt verkligen och härliga människor. :)

Längtar efter ledighet!

Det är äntligen helg, som jag har längtat den här veckan! Känner mig galet sliten både i kropp och knopp så lite ledighet behövs verkligen nu. Och det känns ju lite extra bra nu när man verkligen kan se ljuset i slutet av den här terminen. Bara en och en halv vecka kvar och sen tar jag ledigt från skolan hela sommaren. :) Visserligen kommer det vara en hel del för mig att göra den närmsta tiden och sen så går jag direkt på körkortsteorin och allt som har med det att göra. Men det känns ändå skönt med ett riktigt avbrott från högskolestudierna. Och att få en dag i stockholm imorgon med en av mina närmsta och bästa vänner för att bara ha en härlig dag tillsammans och koppla bort allt som har med verkligheten att göra det ska bli riktigt skönt. :)
 
Så min lördag kommer alltså spenderas med bästa Edvina i vår huvudstad och vad dagen har att erbjuda har jag inte helt koll på men jag vet att det bland annat väntas lite Amerikansk fotboll.. och ja jag är nog lika förvånade som ni av just den meningen för jag trodde aldrig att de skulle hända att jag skulle se något sånt. ;) 
Söndagen sen är tänkt att bli en riktig pluggdag och även lite jobb för mina små busfrön i stallet om vädret inte är allt för dåligt. :) Men nu tänker jag minsan ta och krascha i sängen då jag nu är helt slut efter den här veckan.

Sömnsvårigheter

Långa och händelserika dagar gör så att jag får svårt att varva ner på kvällarna, vilket innebär att jag den senaste veckan inte somnat före tolv någon dag. Så en torsdagnatt som denna är jag riktigt sliten men fortfarande inte tillräckligt trött för att kunna sova. Istället ligger jag på sängen, kollar lite serier och funderar på hur veckan har gått och hur helgen kommer att se ut. Igår var det ju dags för det där VFU-besöket som jag kände mig lite nervös inför, men detgick faktsikt riktig bra och jag känner mig rätt lugn inför examinationen sen även fast den innebär att det finns en hel del att göra de närmsta två veckorna. Men jag är lugn och det är ju alltid en bra start. :) Börjar dessutom med att ladda upp massa energi genom att spendera lördagen i Stockholm tillsammans med Edvina, bästa sättet att inte tänka alls på alla måsten som finns just nu så ska bli riktigt skönt och skojigt att komma iväg lite även fast jag egentligen inte är någon storstadstjej direkt. :) Men först har jag ju en till dag på min VFU att ta mig igenom och sen mys hemma med familjen så nu tar vi en dag i taget så blir nog helgen super sen. :)
 
Nu får det vara dags att släcka lampan och försöka sova.. som sagt en dag kvar och sen en händelserik och skojig helg så sömn behövs. Natti natti! :)

Halvvägs

Så har vi alltså kommit halvvägs med plankanutmaningen som jag la upp för drygt två veckor sen. 1,50 min idag och än så länge går det rätt bra. Fem minuter dock känns väldigt långt bort och väldigt omöjligt tycker jag men vi får väl se när de här femton dagarna gått..
 
 
Bara viljan finns så är allt möjligt! ;)

Josh Groban - I believe

För trött för att skriva någonting vettigt ikväll så bjuder på en riktigt fin låt istället så kommer jag tillbaka med full kraft imorgon istället. :)
 

20 Maj 2013

Målade med barnen på praktiken idag, på fönsterna. Ja ni kan ju tänka er att det var med lite skräckblandad förtjusning som dom tryckte sina händer med färg på glaset. Väldigt roligt var det att se barnens reaktioner på detta. Och jag är faktiskt väldigt nöjd med resultatet, det gick över förväntan och trotts att jag är på en småbarns avdelning så kan dom så mycket, jag slutar aldrig att förvånas över hur mycket dom egentligen kan som man inte tror. :)
 
Nu ikväll var det ju åter igen dags för Vendelaträning och även den här gången fick jag låna hennes underbara Soten och ja även ikväll fick jag slita mig svettig. Men vilken kväll alltså! Första gången som man kunde rida i bara linne sådär på kvällen, såå härligt! Nu känner man att det nog kan bli sommar trotts allt. :) Men nu ska jag sluta babbla på och krypa ner i min väldigt lockande säng och ladda upp inför morgondagen så de står utflyckt på schemat med barnen och sen blir det som vanligt stallet på kvällen och imorgon måste jag även fixa lite med plugg och sånt eftersom det väntas VFU-besök på onsdag. Så sov sött nu alla goa där ute! :)

Vecka 21

Måndag:
# 8.10 - 15.40 VFU
# Princess
# 19.00 Vendelaträning
# Plugga!
 
Tisdag:
# 8.10 - 15.40 VFU
# Princess
# Plugga!
 
Onsdag:
# 8.10 - 15.40 VFU
# 13.00 Vfu-besök.
# Princess
# Plugga!
 
Torsdag:
# 8.10 - 15.40 VFU
# Princess
# Plugga!
 
Fredag:
# 8.10 - 15.40 VFU
# Princess
 
Lördag:
# Princess
# Plugga!
 
Söndag:
# Princess
# Plugga!
 

Härlig helg

Oj vilken trafik det har varit här idag, får nästan lite dåligt samvete över att jag inte varit inne här alls idag. De är kul att det varit så många som kikat in här på senaste tiden trotts att uppdateringen ibland är rätt kass. :) Men nu har jag laddat upp under helgen och står i startgroparna inför en ny vecka men nya möjligheter och nya inlägg att skriva. Några idéer har jag allt och jag tror att det kan bli något vettigt i alla fall. :) Så nu tänkte jag bjuda på kollaget som min syster fick inramat av mig efter att för första gången ha medverkat i en av skolans uppsättningar. Så stolt som jag är nu har jag nog aldrig varit tidigare. Min fantastiska lillasyster bevisade att hon kunde och hon gjorde det riktigt bra dessutom! :)
 
Älskar dig syster! Du är bäst! <3

18 Maj 2013


Hälsat på älskade morfar och lämnat lite blommor. :)


Sett Stallarholmsskolans fantastiska vårkonsert där min lillasyster var med. :)


Sötaste syster taggad för sista föreställningen av vårkonserten. :)

Förskolans dag!

När man jobbar, praktiserar eller på något annat sätt har anknytningar till en förskola så vet man att idag är en speciell dag. Det är förskolans dag, en dag då man hittar på extra roliga saker med barnen och gör något speciellt för att fira att vi faktiskt har våra förskolor. Så idag har vi alltså lekt med ballonger, gjort ansiktsmålningar, gått tipspromenad, kastat boll, grillat korv, ätit glass och en hel del annat skoj. Och jag kan säga att alla barnen somnade nästan innan dom hann få ner sina små huvuden på kudarna till vilan, helt slut var dom. :) Men vilken fantasik dag det har varit, glada barn, glad personal och härligt väder. Det kan ju knappast inte bli bättre än så, när man ska fira en sån här dag på förskolan. :)
 

Verksamhetsförlagd utbildning

Det här med VFU känns lite knepigt i min värld. Jag gör samma saker som jag gör när jag jobbar, men samtidigt vet jag att allt jag gör bedömms och dokumenteras. Jag får ingen lön för jobbet jag gör vilket känns rätt surt om jag ska vara ärlig då jag som sagt gör exakt samma saker som jag gör när jag jobbar. Men sen så är det det här med att man själv ska reflektera över allt jag gör.. Jag tycker sånt är svårt och att sen lyckas göra det skriftligt för att sedan i princip bli godkänd eller inte på just det, min reflektion över mitt eget arbete. Ja jag mår illa bara jag tänker på det och stressen som uppstår innombords är inte att leka med. Men jag är därför väldigt glad att jag har en helt fantastisk handledare som verkligen gör allt för att min VFU-period ska bli så bra som möjligt för mig och för att jag ska känna mig trygg i mitt arbete! :) Och jag är även tacksam för många andra i arbetslaget som även dem vill göra allt för att hjälpa mig i min utbildning. så trotts stress och en jäkla massa prestationsångest så känns det verkligen jättebra att få gå till just den här förskolan varje dag under dessa fem veckor som vi nu har verksamhetsförlagd utbildning. :)

Musikfavoriter

Jag är en sån person som när jag hittar en bra låt så lyssnar jag i princip sönder den innan jag går vidare, ofta har jag flera sånna låtar som jag varvar mellan men det är alltid samma under en längre period. Så jag tänkte att jag skulle dela med mig av mina favoriter just nu som går om och om igen hemma, på bussen och ja när jag än har tid att lyssna på musik helt enkelt. :)
 
 
 
 
 

Vendelaträning



Måndag vilket även innebär Vendelaträning och eftersom min lilla tjej är sjuk fortarande så lånar jag då Vendelas häst Soten som jag även ridit en hel del när jag var yngre. Eller ja som vi nu kan konstatera att jag åkte på när jag var mindre. ;) För jäklar vad man får kämpa när man rider den killen! Jag har träningsvärk efter varje gång men det känns ändå så grymt härligt för när det verkligen går bra då känner man det i hela kroppen. Så att kämpa sig svettig är så värt det när man sen får uppleva dom där "wow-stunderna" och allt bara klickar! Så även om han inte var på topp ikväll så är jag nöjd med min insatts, för jäklar vad jag kämpade och till slut fick jag han att göra precis som jag ville. Även om den stunden var kort så känns det helt fantastiskt i efterhand när det man gör tillslut ger lite resultat. :)

13 Maj 2013

Måndag igen... på något sätt tycker jag det känns som att det är måndag hela tiden. Fast de kanske är bra att veckorna går så fort att man knappt hinner tänka på det, de borde ju bli sommar snabbare då. ;) Visserligen hörde jag på radion när jag gick upp att den meterologiska sommaren redan är här, men jag tänkte ju på den där lediga delen av sommaren utan prestation och krav på att man måste göra och klara av en massa saker. Fast innan vi kommer dit så är det ju några veckor till man måste ta sig igenom, veckor av praktik så det känns himla bra måste jag säga. :)

Idag är en sån dag med praktik hela dagen och sen ikväll blir det stallet och lite plugg tror jag. Den där nedrans kampletteringen måste ju göras någon gång och även fast den inte ska in förns den 10 juni så blir jag lite stressad av den.. Så någon gång den här veckan är planen att den ska bli färdig i alla fall så kan man lägga det bakom sig sen. :)

Hoppas ni får en fin dag! :)

Vecka 20

Måndag:
# 8.10 - 15.40 VFU
# Princess
 
Tisdag:
# 8.10 - 15.40 VFU
# Princess hovslagaren.
 
Onsdag:
# 8.10 - 15.40 VFU
# Princess
 
Torsdag:
# 8.10 - 15.40 VFU
# Princess
 
Fredag:
# 8.10 - 15.40
# Princess
 
Lördag:
# Princess
 
Söndag:
# Princess
 

home


Lördag


Full fart hela dagen och avslutar med vin och köra lilla Frasse tillsammans med Edvina! :)

sommar = läsning

För mig innebär sommaren att man får tid till att läsa. Jag har svårt att läsa flera böcker samtidigt vilket betyder att när skolan är igång kan jag inte riktigt komma till ro och läsa alla dom där bra böckerna som man egentligen vill sätta tänderna i istället för kurslitteraturen. Men nu är sommaren nära och jag plockade här om dagen fram vårens/sommarens första bok. :) Detta trotts att jag har en del plugg kvar den här terminen och dessutom körkortsteorin att ta tag i, men jag kände att jag behövde det här. Så jag återkommer om den var läsvärd senare. ;)


Första boken blir... Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.


Långhelg!

Så fantastiskt skönt och välbehövligt med långhelg nu! Även fast jag har en hel del att göra de här fyra dagarna så känns det ändå som att det blir en rätt lugn helg. Ska ner till mormor och hjälpa till att fortsätta städa huset som nu ska säljas (förhoppningsvis snart då mormor redan fått en lägenhet med inflyttning 1 Juli). Sen väntar lite plugg eftersom jag har en liten komplettering att göra och så lite förberedelser inför nästa vecka då de blir ett mindre temaarbete med barnen på fältskolan. :) På lördag blir det mys och vin med bästa Edvina! Vi håller tummarna för fint väder också så att vi kan ge oss ut och köra lilla Frasse som jag har lovat, ska dessutom bli roligt att se om hon överlever det eller inte. ;) 
 
Nu så ska jag byta om och ta cykeln ner till mormor. Ha en bra dag gott folk! :)

Plankanutmaningen

Jag antar utmaningen! Gör det du med! :)

VFU dag ett

Vilken fantastisk dag det här har varit! Jag kan verkligen inte klaga på någonting, inte ens det faktum att bussen var sen imorse lyckades förstöra min dag. Så himla roligt att få gå ut på praktik igen (eller som de heter på högskolan: Verksamhetsförlagd utbildning = VFU) och träffa alla underbara barn och fantastik personal. Sen att dagen bjudit på något som jag skulle kalla sommarväder gjorde ju inte direkt dagen sämre. När man under eftermiddagen kan gå ut i bara t-shirt på "jobbet" det är då man skrattar åt alla kontorsnissar som sitter inlåsta hela dagarna men som skrattar åt oss resten av året. ;) Men det är verkligen sånna här dagar som man känner att man har valt ett helt underbart yrke! Så nu blir det sängen för att ladda om inför en ny dag på praktiken och förhoppningsvis en lika härlig sådan som dagens. :)

Uppstart för VFU 2

Idag var det alltså dags för kursuppstarten av VFU 2 vilket känns väldigt bra, men jag kommer inte att gå ut på min fältförskola förns imorgon så för mig har det inte börjat på riktigt än. Istället spenderades eftermiddagen med lunch med Caroline, en sväng på stan och massa hästmys ute i solen. Myst med min lilla sjukling och ridit lektion på Vendelas Soten. :) Så nu är jag helt slut och ögonen går i kors så dags att krypa ner under täcket, dra igång ett Grey's avsnitt och varva ner för att sen sova och ladda om inför morgondagen då jag äntligen ska få komma ut och träffa alla härliga människor på min praktikplats igen. :)
 

Vecka 19

Måndag:
# 9.15 - 12.00 Upprop och kursstart VFU2.
# Skriva komplettering av Ten1.
# 19.00 Vendelaträning.
# Princess
 
Tisdag:
# 8.15 - 15.45 VFU Ängen.
# Princess
 
Onsdag:
# 8.15 - 15.45 VFU Ängen.
# Princess
 
Torsdag:
# Städa hos mormor.
# Princess
 
Fredag:
# Städa hos mormor?
# Princess
 
Lördag:
# Princess
# Plugga körkortsteori.
# Vinkväll med Edvina! :D
 
Söndag:
# Princess
# Plugga körkortsteori.
 

Älskade Princess! <3



Fortfarande sjuk och därför även mager då hon har svårare att lägga på sig och tappar muskler eftersom att hon inte kan använda kroppen ordentligt. Hon får mat i massor men eftersom vi inte kan jobba något så finns inga muskler och ja han ser spinkig ut min älskade tjej. Men trotts alla problem och alla motgångar som aldrig verkar vilja ta slut så älskar jag den här tjejen mer än vad som är möjligt att beskriva med ord! Hon är verkligen mitt allt och det är oerhört jobbigt att behöva se henne såhär.. jag skulle göra vad som helst för att få henne helt bra igen men allt jag kan göra är att vänta och hoppas att medicinerna gör det dom ska för att hon i alla fall ska bli lite bättre. Så nu väntar vi och hoppas att när sommaren kommer så ska andningen bli bättre, hostan försvinna och betet göra så att hon blir den där goa lite lagom runda tjejen som hon brukar vara när hon är frisk. För en värld utan min älskade Princess är ingen värld jag vill behöva leva i! <3

Mys med lilla Astor i solen! :)




Körlektion 8

Ett och ett halvt år senare var det alltså dags att åter igen sätta mig bakom ratten på en av körskolans bilar. Den här gången för att se vad jag kan och vad som behövs tränas på framöver och sånt. Och jag kan säga att jag var hemskt nervös innan, hela tiden kändes det som att jag skulle kräkas. Men sen så satte jag mig bakom ratten och nervositeten var som bortblåst, det var som att jag bara tog vid där jag slutade för ett och ett halvt år sedan. Jag som var livrädd för att jag skulle ha glömt allt och skulle vara tvungen att börja om på noll, men när man väl satt där igen så var det som att jag hade den senaste lektionen igår. Så det känns väldigt bra och jag är supernöjd med hur det gick idag, trotts några motorstopp när jag vid lektionens slut skulle parkera vi körskolan. Men som sagt det är ett bra tag sen jag körde sist så det var ändå helt okej. :) Så nu har jag även bokat in två intensiva veckor i början av juni och så hoppas vi på att det sen räcker för uppkörning. Bara att ta tag i teorin nu också så att jag även klarar den någon gång. ;)
 

2 Maj 2013

Började dagen i stallet men har sen spenderat större delen av dagen på soffa med en väldigt trött valp, hunnit kolla alla bloggar x antal gånger och sett filmen Life of Pi. En fin och sevärd film var det. :) Nu börjar jag dock tröttna på att sitta här, problemet är bara att så fort jag reser på mig så följer Astor efter och lämnar jag rummet så att han inte ser mig så börjar han gnälla och ha sig.. Så jag springer iväg korta stunder för att hinna fixa mig innan Vendela kommer och hämtar Astor och det är dags för mig att kila ner till bussen för att hinna till min körlektion i tid. Börjar bli lite nervös nu men bara att ta det lugnt så ska det nog gå bra hoppas jag. :) 

Det där körkortet...

Jag har skjutit upp det allt för länge nu egentligen, men så sa jag redan i höstas att jag skulle fixa det nu i sommar vilket nu också är planen. Jag var till körskolan förra veckan och pratade med dom där och så bestämde vi att jag skulle ta en körlektion nu innan min praktik så att dom ser vart jag ligger någonstans med körningen och sen så är tanken att vi ska lägga upp det som en intensivutbildning när min praktik är slut. Men så är min egen plan också att jag ska börja lite med teorin under tiden som jag har praktik, teoriboken ska läsas och ja en del av den ska jag nog klara av att nöta in trotts allt under den här tiden och sen så blir det som sagt en intensivperiod då jag verkligen tror att det funkar bäst för mig.. Det känns som att det här med att göra det samtidigt som allt annat inte har funkat så nu prövar vi en ny metod och förhoppningsvis så har jag det där körkortet i handen om några månader. :)
 

Seg förkylning

Fortfarande förkyld och tröttare än tröttast trotts massor av sömn. Just nu önskar jag inget heller än att jag kunde få vakna upp helt frisk imorgon. Hundvakt och körlektion står på schemat och att hosta sig igenom dagen känns inte helt optimalt då, men på något sätt måste det väl gå iaf. :) Jag håller dock tummarna för att ett mirakel sker över natten i alla fall så jag kan få bli mig själv igen. Så nu får det alltså bli sängen för min del så hoppas vi på det bästa.
 

RSS 2.0