Härlig kväll! :D

Vilken kväll det vart igår, middagen som Edvina bjöd på var super (Y) och efterrätten lika så. :) Trevligt sällskap fanns där dessutom. :) 
Tanken var ju från början att vi inte skulle gå ut, men efter lite velande så kände vi för det i alla fall så vi fick åka med Therese in till strängnäs men väl där så slutade det med en lååång promenad i strängnäs och sen en film hemma hos Michael. Men trotts att planerna ändrades både en och två gånger hade jag en supertrevlig kväll och det hoppas jag att födelsedagsbarnet också hade trotts omständigheterna. :)

Stort grattis än en gång Edvina! <3
Och tack till alla härliga människor som gjorde kvällen igår! :)


Eskilstuna nästa!

Om en liten stund ska jag kila ner till bussen för att ta mig in till Eskilstuna där jag ska träffa Linn för lite shopping. :) Sen så blir det att åka hem och fixa sig för att sen fira Edvina som för en vecka sen fyllde 19, kanske blir det även utgång ikväll. ;) Men de beror på hur mycket pengar som finns kvar i plånboken efter dagen shopping. :P

Ha en bra dag alla söta! :)

Ikväll blir det film hemma hos bästa! :D

Vinet är upphällt, dags att packa väskan, snart blir de mat och sen bär det av till världens bästa Hilda för filmkväll! :) Den här fredagskvällen kan väl knappast bli bättre! Ellerhur? ;)

Passar på att önska er alla en superbra fredagskväll! :D


Bästa Hilda och jag! <3

Spotify Unlimited

Så nu är det fixat, nu slipper jag tidsbegränsning och kan lyssna på varje låt hur många gånger jag vill. ;) Och till vilket pris egentligen.. varför klaga. 49 kr i månaden är ju egentligen ingenting att lägga ut för att kunna lyssna på obegränsat mycket musik. :)


Mätaren är borta.. vilken lycka! ;D

Mysfrukost

Det kändes lite som ett mirakel att jag faktiskt tog mig upp ur sängen redan klockan åtta imorse. Min lillasyster sov som en lite gris så vid nio när jag var färdig med sconesen och hade dukat fram allt så fick jag gå upp och väcka henne. ;) Nejdå, jag skämmer inte alls bort min syster. :P Det händer inte så ofta att jag gör det, men ibland så kan jag faktiskt vara en riktigt snäll storasyster.. ibland. ;)


De här var ett par år sedan.. jag insåg nu att hon vuxit en del på senaste tiden... Vart har den här lilla plutten tagit vägen egentligen.. ;O

Lovat syster en mysfrukost...

Nu så har både mamma och pappa börjat jobba igen efter semestern. Imorgon är första dagen som jag och syster är ensamma hemma på förmiddagen.. Så nu har jag lovat syster att jag ska gå upp tidigt imorgon och fixa mysfrukost till oss två. Med mysfrukost så menas alltså nybakade scones med sylt, te och allt detta framför en bra film. :) Bättre kan det väl knappast bli. Eller vad säger ni? ;) Dock har jag en ganska så stark känsla av att det inte kommer kännas riktigt lika bra när klockan ringer vid åtta imorgon.. Men när man väl sitter där i soffan så kommer det helt klart vara värt det! :)

Så nu ska jag ta och krypa ner i sängen så jag orkar hålla vad jag har lovat. ;)

Sov sött mina vänner! :)

Dagar som denna gör att de känns såå rätt!

Idag har jag varit i stallet ett antal gånger.. tre för att vara mer exakt. ;) Först var jag där på förmiddagen för att plocka in hästarna så att de skulle få slippa undan alla hemska bromsar. Sen så var jag där igen under eftermiddagen och tog ut de små busfröna igen. Och så slutligen så träffade jag nu ikväll Eva-Mari i stallet för en superhärlig uteritt i den underbara kvällssolen. Det är kvällar som denna som man verkligen känner varför man valde hästarna som det stora fritidsintresset. För det finns inget bättre än att ge sig ut i naturen på hästryggen en lagom varm sommarkväll. :)


Brysselkex

Detta är extremt mycket barndoms minne för mig då jag och mormor alltid bakade de här till min födelsedag när jag var liten. :) Enkelt och supergott! :)


Ugnstemperatur: 175°C

Ingredienser:
4 ½ - 5 dl vetemjöl
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
200 g margarin eller smör


Garnering:
Pärlsocker eller strösocker

Gör så här:
Hacka samman ingredienserna till degen.

Forma degen till rullar drygt fyra cm i diameter. Rulla dem i socker. Lägg rullarna kallt, skär dem i skivor och lägg kakorna på smord plåt eller bakplåtspapper.

Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.

Norge

Jag tänker inte skriva något långt inlägg om händelserna som inträffade i Norge under fredagen, för detta är något som så många andra före mig har gjort. Jag tänker istället fatta mig kort...

Det som har inträffat i Norge är helt ofattbart.. men pratar om att det är det största och hemskaste i norden sedan andra världskriget. Att något så hemskt händer så nära gör att man verkligen reagerar.. till skillnade från när det händer i USA så känns detta verkligt för det kunde lika gärna ha hänt här hemma i Sverige. Alla dessa ungdommar, det kunde ha varit mina kompisar människor jag känner. Så fruktansvärt att detta faktiskt inträffade på en plats som jag tills i fredags trodde var en av få trygga platser i världen...




Jag skänker en extra tanke till de drabbade och deras nära och kära!


Firande av farmor

Eftermiddagen och kvällen har spenderats i Eskilstuna hemma hos farmor och farfar tillsammans med familjen. :) Detta eftersom att min farmor i måndags fyllde 63 år. :) Så idag vart de alltså god mat och tårta, inte helt fel om ni frågar mig. ;) Och dessutom så gör min farmor världens godaste kycklingmarinad! :) Måste få det receptet någon gång sen. 

Nu så sitter jag hemma på sängen och känner mig precis sådär pigg som man inte borde göra halv elva en söndags kväll. Jag har vänt dygnet extremt mycket och hur jag än försöker så lyckas jag inte vända det tillbaka. Detta innebär att jag ungefär vid niotiden på kvällarna börjar piggna till och så kan jag inte somna förens vid två - halv tre på nätterna. Funderar seriöst på att ställa klockan på sju någon morgon och släpa mig upp ur sängen.. bara för att lyckas vända tillbaka. ;) Men hur det blir med den saken får vi väl se. :P

Nu ska jag i alla fall göra mig iordning och hoppa i myskläderna.. sen återstår det att se när jag somnar ikväll...

Heldag i Västerås

I går tillbringade jag hela dagen i Västerås med familjen. :) Är det inte märkligt att tidigare så har jag varit i Västerås ungefär en gång om året.. nu har jag varit där tre gånger på två veckor. ;) De börjar nästan bli en tradition att åka dit varje helg.. Så nu återstår det bara att se hur det blir den kommande helgen. ;)

I vilket fall så vart det otroligt nog inte så mycket inhandlat för min del.. jag fick en fin lampa av mamma och pappa men de var nog allt. Helt otroligt att jag gick ut från Hööks utan att ha någonting med mig. Jag hittade dock en sak där som jag ångrade lite att jag inte köpte.. men de får väll bli nästa gång kanske. ;)

En trevlig dag tillsammans med familjen vart de ju i alla fall, speciellt lunchen som vi åt på ett litet café vars namn jag tråkigt nog inte minns.. Men mysigt var det i alla fall och för er som har bra lokalsinne när det gäller trakterna där ute vid ikea och det så kan jag säga så mycket som att det ligger på andra sidan vägen mittemot Biltema. ;) Supergoda smörgåsar hade dom där. :)

Bullar i massor...

I torsdags så var jag med mamma in till strängnäs och handlade lite nödvändigheter. Sen när jag kom hem så satte jag igång och bakade vaniljbullar och även brysselkakor (tror jag dom hette). ;) Underbart gott vart det och självklart har jag tänkt dela med mig av de faktiskt ganska så enkla recepten som jag använde mig av. :)



Onsdag i stallet

I onsdags så spenderade jag en del tid i stallet, faktum är att jag var där flera gånger till och med. :) På förmiddagen var jag där med mamma och tog in hästarna eftersom att vädret och insekterna hade gjort så att stackarna var helt slut. Så vi tyckte att dem behövde sova helt enkelt. ;)

På eftermiddagen när vi var upp och tog ut dem igen så pysslade jag lite med söta Princess, hon nästan glänste när jag släppte ut henne i hagen igen.. och givetvis var hon snabb på att ändra det då det inte tog många minuter innan hon låg ner och rullade sig. :P 
Senså vart de även tömning av boxen och påfyllning av ny mysig halm till fröken. :)


Princess Q

Tillbaka efter oplanerad paus...

Fem dagar (!!!) jag vet jag borde skämmas. Eller kanske inte, för jag har ju faktiskt haft fullt upp nästan hela tiden och att blogga har lixom inte känts lockande. Men nu så är jag på banan igen och jag ska börja med att berätta vad jag har pysslat med under de senaste dagarna. ;) 

Men det kommer i senare inlägg det.. ;)

let me watch this

Har inte gjort speciellt mycket idag.. suttit på sängen och kollat några härliga filmer. En sida som jag abslolut kan rekomendera där man kan se alla bra filmer innan dem ens har släppts i sverige och som dessutom faktiskt har ganska så bra kvallité. Där finns även en del gamla filmer för stunder då man vill känna äkta nostalgi. ;)  http://www.letmewatchthis.ch/

Två av filmerna som jag såg idag var "Bad teacher" och "Harry Potter and the Deathly hallows 2". Den sistnämda hade jag lovat mig själv att inte se där, men då jag har kännt mig allmänt deppig idag så kunde jag inte låta bli. ;) Måste säga att det är en extremt bra film och jag är hyffsat nöjd med hur de lyckades göra filmen utifrån boken. Ja, det viktigaste var med i filmen. Var bara en liten detalj som jag saknade.. men den nämner jag inte här då det är många av er som kanske inte har sett den än. Men jag rekomenderar er starkt att se den! :)

Hemma efter tjejkväll med BFF! :)

Hade en superhärlig kväll hemma hos Hilda igår, med film och vårat favorit"godis". :) Dagen idag har också varit riktigt bra och eftersom att vädret var urtrist kunde vi stanna i hennes lägenhet och kolla på film nästan hela dagen. ;) Ja, fast vi var ju tvungna att springa ner på stan och handla lite också. Skönt att vi lyckades pricka in det precis när det var uppehåll från regnandet. :)

Nu så är jag hemma igen och kommer troligtvis att vara det ett tag framöver, vilket behövs då jag har lovat mig själv att ta tag i en hel del saker nu den närmsta tiden. Och dessutom så ska det faktiskt bli skönt att bara vara hemma ett tag. Hemma bäst liksom. ;)

Sitter nu hemma hos Hilda i hennes supermy...

Sitter nu hemma hos Hilda i hennes supermysiga lägenhet. :) vi har precis ätit tacos och nu har vi slagit oss ner i soffan för att kolla lite film. :) Senare blir det att skära upp morötterna och gurkan samt göra lite dipp.. Men de blir nog till nästa film skulle jag tro, för jag tror jag talar för oss båda när jag säger att det inte går ner en smula till på ett tag. ;) Hoppas ni alla där ute har en lika bra kväll som jag. :)


Från en härlig kväll till en annan!

Så här i efterhand känns det rätt skönt att kvällen för min del igår vart rätt lugn. Vart inte allt för mycket dricka den här gången, så när jag vaknade imorse var det helt utan huvudvärk. :) Dock är jag jäkligt trött, men vad kan man vänta sig när man kommer i säng runt tre tiden. ;) Så en lyckad kväll var det alltså. :)

Nu håller jag på att packa ihop mina grejer för att om cirka en timme ta mig till Västerås, där bästa Hilda nu har egen lägenhet! Grattis tjejen!! :D Så de blir tjejkväll där med allt vad de innebär.. dricka, matlagning, film och en massa annat skoj skulle jag tro. :)

Så om jag inte hör av mig något mer idag får ni ha en bra kväll! :)

Utgång!

Taggar nu inför utgång med ett härligt gäng ikväll! :) Sminket är på plats, bara äta lite och fixa håret sen så blir de bussen in till strängnäs för att möta upp några härliga brudar på "Sju rum och kök" och lite senare så blir de utgång på UnderBar! :D Så ikväll firar vi att jag, Hilda och Edvina kom in på de högskoleprogram vi sökt. :) Vad de andra firar vet jag inte.. men alltid finns det något man kan fira. ;)

Ha en bra kväll alla söta! :)

Engelska mörkakor

Dessa bakade jag igår och jag tänkte att jag skulle dela med mig av receptet då de både var god och lätta att göra. :)


Ugnstemperatur: 200°C, varmluft 175°C

4 ½ dl vetemjöl
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
175 g smör eller margarin


Lägg mjölet i en hög på bakbordet tillsammans med socker och vaniljsocker. Hacka i matfettet i mjölblandningen. Arbeta ihop degen och låt den sedan vila kallt en stund.

Dela degen i två delar. Kavla ut dem och skär ut två runda kakor, ca 20 cm i diameter. Lägg dem på en smord plåt eller bakplåtspapper.

Grädda mitt i ugnen ca 5 minuter.

Ta ut plåten och skär de halvgräddade kakorna i trekantiga bitar (som tårtbitar).

Sätt in plåten och grädda ytterligare 5 minuter.

Låt kakorna svalna på plåten. De är mycket möra.

Ödet skulle jag kalla det...

Det här hittade jag nyss när jag kikade in på Edvinas blogg...


Tills döden skiljer oss åt

Denna bruden och jag har en historia tillsammans som jag tror är väldigt sällsynt.
Allt började en dag i slutet av augusti 1998, det var då jag och Malin träffades för första gången.
När vi sedan tio år senare står på Mälsåkers trappa och tar emot våra avgångsbetyg för åk 9 känns det häftigt att säga att man har gått i samma klass eller i paralellklass med varandra i 10 år.
Det vi då inte visste var att några dagar senare skulle vi båda få beskedet att vi skulle få plugga på samma gymnasium i yttligare tre år. Inte bara på samma skola utan i samma klass igen. Nu har vi kommit in på vårat 19 levnadsår och fick idag reda på att vi båda har kommit in på Mälardalens högskola i höst. Och kan ni gissa? Vi har hamnat på samma program IGEN!
Det som bör tillägas är att vi inte har gjort några kompisval, utan vi har valt dem båda utbildningarna efter egna hjärtan och ändå blev det såhär.
Är det inte lite grymt?
Nu ser jag framemot yttligare 3,5 år tillsammans med Malin. Vi har då följt varandra i 16,5 år.
Vem vet? Vi kanske hamnar på samma arbetsplats senare i livet kanske våra barn går på samma förskola. Vi kanske sitter i en varsin gungstol och tänker tillbaka på våran ungdom om 70 år.

Högskolestudent!

Jag kom in! Jag kom in! JAG KOM IN!!! :D

29/8 Börjar jag Förskollärarprogrammet på Mälardalens högskola! :D


Home sweet home!

Igår eftermiddag kom jag hem från farmor och farfar efter några supermysiga dagar vid deras landsställe. :) Så därav den dåliga uppdateringen igår. Jag spenderade hela kvällen med familjen, med grillning och sen spel senare på kvällen. :) Visst tycker jag om att komma bort ibland men det är trotts allt känslan av att få komma hem som slår allt. ;)

Mysig promenad vid Sundbyholms båthamn. :-...

foto0262 (MMS)

Mysig promenad vid Sundbyholms båthamn. :-) Galet stora och häftiga båtar... Ibland önskar man att man vore rik och kunde skaffa sig något liknande. ;-)


Fika vid Sundbyholms slott och promenad i ...

foto0257 (MMS)

Fika vid Sundbyholms slott och promenad i slottsparken. :-)


Hemskaste brännan fick jag när vi var ute ...

Hemskaste brännan fick jag när vi var ute med båten idag.. Snyggaste t-shirtbrännan någonsin.. ;-) så nu håller jag tummarna för att de inte syns allt för mycket när de röda har lagt sig. Annars blir de solskyddskräm och sen försöka få lite mer färg på resten av kroppen. ;-) men det blir ett projekt för en annan dag för allt jag vill göra nu är att sova, sova ocb sova. Så natti natti till er alla där ute. :-)


Farfar och farmor fiskar och jag solar ben...

foto0255 (MMS)

Farfar och farmor fiskar och jag solar benen och fikar... De här är livet de! ;-)


En sväng till Ikea vart det idag. Jag lyck...

En sväng till Ikea vart det idag. Jag lyckades få med mig en del bra saker hem.. Så nu har jag så jag klarar mig ganska bra när jag väl flyttar hemifrån. Det gäller ju att börja i tid. ;-) Har även hunnit med att bada några gånger trotts det inte allt för varma vädret. Men precis som vanligt så är badtemperaturen perfekt i Eskilstunån. :-) Skönt dock att det blivit lite svalare i luften nu då jag sover på loftet när jag är här hos farmor och farfar. Och eftersom att värmen som ni alla förmodligen vet stiger så var tidigare natt inte helt underbar om jag får uttrycka mig så.. Det var galet varmt. Så inatt hoppas jag på att jag kan sova något mera. :-) Natti natti mina vänner. :-)


Idag lämnade jag kära Stallarholmen för li...

Idag lämnade jag kära Stallarholmen för lite större städer.. Eller ja jag har åkt till min farmor och farfar för att tillbringa några dagar hos dem. Ytterligare en tradition som återkommer varje sommar. ;-) Men nu så är de dags att krypa ner i sängen så jag nu orkar med vad dem har tänkt att vi ska hitta på imorgon. :-) Så sov sött mina vänner! :-)


Jag och syster fick varsin garderob av mam...

foto0248 (MMS)

Jag och syster fick varsin garderob av mamma och pappa igår. De tog mig hela eftermiddagen att skruva ihop min och få den på plats. Men jäklar vad nöjd jag är med den! :) Det var helt klart på tiden att kasta ut den gamla byrån som jag hade innan. ;)


De vart en lång resa för ingenting det. Pa...

De vart en lång resa för ingenting det. Pappa hade precis bestämt sig för att köpa bilen då ser vi att en av slangarna i motorn gått sönder. Så nu ska ägaren laga den och sen ska vi åka och hämta bilen.. Förmodligen någon dag nästa vecka. Jobbigt jobbigt. Men de blir nog bra hoppas jag, de var ju en söt bil i alla fall. ;-)


Dags att sova kanske. Jag ska ju tydligen ...

Dags att sova kanske. Jag ska ju tydligen åka till dalarna imorgon och kolla på bil. Eller egentligen är de inte jag som ska kolla, men om det nu blir så att pappa köper den så vill inte mamma sitta och köra hela vägen tillbaka själv. Så då kom dom på den smarta idén att tvinga med mig.. Så ja imorgon ska vi åka till dalarna och kolla på bil. ;-) God natt på er alla söta! :-)


lunch & shopping

Vart en riktigt trevlig lunch med Linn och sen lite små shopping på stan. :) Var kul att träffa tjejen igen efter så lång tid, och det fanns mycket att ta igen då vi faktiskt inte träffats på en hel månad. Vi har även planerat att någon gång under sommaren så blir det en dag med sol, bad och filmkväll. Ser verkligen fram emot det! :)

Vi träffade även lite trevliga människor när vi lunchade, bland annat söta Sophia som jag hoppas kunna träffa inom en snar framtid då det var ett tag sen sist nu. ;)

Jag fick med mig lite roliga saker hem idag.. en väska och två filmer. :) Den ena filmen har jag väntat en evighet på att kunna köpa till ett rimligt pris och den andra bara dök upp där framför näsan på mig när jag minst anade det, jag viste faktiskt inte ens att de gjorts en film av den första boken i min favoritserie om Ayla. Så jag kunde ju då inte låte den stå kvar där i hyllan utan den fick då följa med mig hem. ;) Har precis sett den och jag måste bara tillägga att jag vart imponerad över hur bra de har lyckats göra den, de har fått den från början 500 sidor tjocka boken till en faktiskt bra film på en och en halv timme. :) Men inget slår ju böckerna såklart. ;)


Grottbjörnens folk & Harry Potter och dödsrelikerna del 1

åker snart in till Strängnäs

Har nu varit uppe ett par timmar och gjort mig iordning för att åka in till Strängnäs för lite lunch tillsammans med Linn. :) Härligt väder har vi ju fått också så bättre kan de ju knappast bli. Jag är redan på mycket bättre humör. :)

Hoppas ni alla får en härlig dag i solen! :)


Tråkigt väder = Sega dagar

Har precis sett Morden i Midsomer och ska om en lite liten stund krypa ner i sängen för lite sömn. :)

Idag har varit en extremt lugn dag för min del, jag har fixat och skickat iväg tack korten till alla som var här och firade mig på studenten. Annars har det varit lugnt, kollat lite film Pirates of the Carebean 4. Den var helt okej, med tanke på att de tagit bort ett flertal av de tidigare huvudrollerna så var den helt klart bättre än jag hade väntat mig. :)

Jag vet inte riktigt varför jag känner mig så seg nu för tiden, jag har en idé att de har med vädret att göra.. Mulet och grått gör ju inte direkt så man blir jätteglad. Och dessutom så har de tråkiga vädret gjort så att de inte blivit så mycket tid i stallet heller. Så nu hoppas jag på bättre väder, ja jag vill ha riktig sommar nu ju så att man blir på lite bättre humör. :)

Imorgon blir de en tur in till strängnäs för en fika med Linn, var bra länge sen vi träffades så de är väl på tiden att de blir av tycker jag. Hon har ju varit i kina sen studenten, ska bli spännande att få höra lite mer om hur de va där i landet långt långt borta. ;) Men innan dess så ska jag försöka få lite sömn, skönt att jag börjar få en någolunda rätt dygnsrytm nu igen. :)

Sov så sött alla läsare där ute! :)

Allsång på Skansen

Det är lixom något som man bara ska se. Ett program som jag kollat på så länge som jag kan minnas och som även idag ses såklart. Det är inte många program under mina år som jag har missat, och trotts detta har jag aldrig varit där på skansen och sett programmet live. Jag har sett en repetition, men inte mer än så. Så målet är väl att någon gång i framtiden ta sig dit för att se detta program som jag ju faktiskt vuxit upp med. Men när den dagen kommer återstår att se. ;)


Jag måste bara tillägga att Måns gör ett bättre jobb som programledare än jag hade väntat.. han slår lätt Anders. Men jag tror vi alla kan vara överens om att Berghagen var oslagbar. ;)

Borta bra men hemma bäst!

Det var helt galet skönt att få krypa ner i min egna säng i går kväll. :) Inte för att jag varit utan den särskillt länge, men att vakna upp bakis hemma hos någon som man knappt känner var ingen jätte rolig upplevelse, även om jag var omgiven av nära vänner så ville jag inte annat än ligga hemma i min egen säng. Så ja av den anledningen kändes det extra skönt igår att krypa ner i den egna sängen. :)

Det vart närmare tolv timmars sömn för mig så idag känner jag mig hyffsat utvilad. När jag vaknade så var jag väldigt sugen på att ta en bok och lägga mig ute i solen, men så fort jag drog upp rulgardinen så gick de planerna i stöpet.. mulet som tusan. De är ju nästan så man önskar att de där regnet som dom har lovat nu under nästan en vecka kunde komma så luften blir lite frächare och man kan få återse solen igen. ;)

Isället för att sola som jag hade önskat blir de nog en lugn dag för mig.. jag ska betala lite räkningar vilket är urtrist och så ska jag fixa de där tackkorten som ska skickas ut till alla fina som var här och firade mig på studenten. :)

Ha en bra dag! :)

Vilken kväll!

Kvällen igår var helt galet bra och måste helt klart göras om snart igen! :D Dock fick jag betala priset för det under förmiddagen idag.. Jag har aldrig tidigare varit full och ja därmed heller aldrig blivit bakis. Men inom loppet av 12 timma fick jag känna på båda två. ;) Men för den kvällen var det ett pris jag gärna betalade. Men nästa gång blir det nog inget shottande då den här bakisgrejen inte riktigt var något för mig. :P

Nu så ska jag ta och krypa ner i sängen för att förhoppningsvis ta igen lite av den sömn som jag inte fick under natten som va.

Sov sött mina vänner! :)

Krogen ikväll med bästa brudarna!

Taggar nu inför en kväll med bästa brudarna! :D Om en liten stund så åker jag iväg till Edvina för att umgås med henne innan vi vid åtta tar bussen in till strängnäs för lite förfest och sen så blir de krogen. :) Såå taggad! :D

Hoppas ni alla får en riktigt bra lördags kväll! De tänker jag ha i alla fall! ;D

Mycket farande fram och tillbaka...

De känns som jag är i Strängnäs jämt och ränner nu för tiden.. :P De va nog bra att jag köpte det där sommarlovskortet trotts allt. ;) Bara den här veckan så blir de några gånger. I onsdags så var jag in och lämnade mina anställningspapper så att lönen ska hamna på rätt konto och sånt där. Idag var jag in igen, men den här gången för att lämna in mitt slutbetyg från gymnasiet, detta för att kunna få en högre lön då jag faktiskt är utbildad barnskötare. ;) Imorgon ska jag in igen då de planeras utgång med ett härlig gäng. :) Krogdebut för min del då.. ska bli spännande. ;) 

Nu ska jag ta och göra det jag inte orkade igår, nämligen plocka av lite på mitt rum innan det är dags att hjälpa mamma med maten. :P

1 Juli 2011

Jäklar vad fort tiden har gått, det är redan Juli. De känns som de va igår som jag i ren panik satt och skrev de sista arbetena i skolan och att de bara var några dagar sedan som jag sprang ut genom dörrarna på Thomasgymnasiet. Men faktum är ju att de har gått flera veckor, ja till och med en månad. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå hur mycket jag egentligen har varit med om under den här månaden, det har varit mycket och det har varit helt fantastiskt! :) 

Men nu så börjar en ny månad, månaden Juli. Jag har förhoppningar om att det kommer bli något lugnare en Juni. Men man kan ju aldrig veta så noga. ;) Dock känns det skönt att det bara är två veckor kvar tills jag får besket från de högskolor och universitet som jag har sökt till i höst. Så detta plågsamma väntande är snart över. :) Men fram tills dess så ska jag försöka göra det bästa av situationen, se det positivt och bara ha det bra. ;)

Nu laddar vi för en ny och bra månad tycker jag! :)

RSS 2.0