Kärlek


God morgon från stallet!

Det är något speciellt med att få spendera helgmorgnarna i stallet. Så fridfullt i luften på något vis. Ja det måste nog upplevas för att man ska kunna förstå känslan. Men i vilket fall så älskar jag dagarna jag får börja här, visst det kanske inte är någon hitt att gå upp tidigt men när man väl är här så känns det hur bra som helst. Man kan gå och fixa i sin egen takt helt utan stress och bara mysa med hästarna.


Tre år! 💕

I söndags firade vi tre år tillsammans jag och Wilma. Helt ofattbart vad tiden har gått fort, det känns ju som det var igår vi åkte den långa vägen till Sälen för att hämta mitt hjärta. Men tiden går ju fort när man har roligt. För jag det har vi faktistkt haft trotts en hel del motgångar på vår väg. Och jag ångrar inte för en sekund att det var just Wimlan jag köpte. Hon gör mitt liv så mycket bättre och jag skulle inte byta bort oss mot något annat i världen. Åå så jag älskar min finaste häst! Jag hoppas verkligen att vi kommer få njuta av många fler fina år tillsammans.

Älskade Wilma, mitt hjärta och min bästa vän!


Sovmorgon

God morgon! Lilla Willie och jag tog sovmorgon idag och kunde stanna kvar och mysa i sängen när husse åkte till jobbet. Nu har jag precis fått i mig lite kaffe samtidigt som en film är på i bakgrunden. Men det är snart dags att ta tag i den här dagen, lägenheten behöver städas lite och så måste ju Wilma få lite kvalitetstid också.


Jag lever!

Det har gått nästan en månad sen jag ens var inne här senast och fortfarande är ni många som kikar in här dagligen. Man kan väl säga att semesterveckorna gick i ett och mina tankar var någon helt annanstans än här. Men nu är jag tillbaka och redo för nya tag, detta gör vi också med ett nytt utseende här på bloggen. Det var hög tid för lite förändring här kände jag. Det passar ganska bra ihop med alla andra förändringar som skett i mitt liv de senaste veckorna. Lovar att berätta mer om det senare, men först ska jag hjälpa Mr. J med maten.
 
Enzos favoritplats på mattan i köket

RSS 2.0