31 Mars 2010

Sista dagen på den här månaden och sista dagen innan påsklovet. ;) De känns bra att den här hemska månaden och dagen tar slut om mindre än en timme.. Och nu så jag faktiskt påsklov, dock så känner jag mig mera stressad än någonsin över skolan just nu, jag tror att mitt "jag" eller vad man nu ska kalla det äntligen har vaknat till liv.. Vilket känns både bra och dåligt, så vi får väll se hur de här slutar. ;) Förhoppningsvis med bättre studieresultat. :P

Nog tjatat om de, det är ju faktiskt påsklov nu så något posistvit måste de ju komma med det, faktum är att jag redan har en del skoj saker inplanerade under lovet + att jag fick börja det med en härlig eftermiddag/kväll tillsammans med Hilda. :) Vi har flummat en hel del ska ni veta, men de behövde jag verkligen. (Y) Men något som jag nu känner att jag också behöver är lite sömn, för trotts att jag har lov nu så kan jag faktiskt inte sova någe längre imorgon utan jag har bestämt mig för att hälsa på min gamla APU-klass på stallarholmsskolan och självklart kolla på den årliga innebandymatchen mellan niorna och lärarna. :) Men de känns som ett mycket bra sätt att förbruka min första lovdag på. ;)

Så nu så ska jag alltså hoppa i säng. :)

/Malin


R.I.P Carlsson

Idag har du lämnat oss pojken och vi alla saknar dig så enormt mycket.. De finns inga ord som kan beskriva hur mycket du betyde och fortfarande betyder för mig och många andra. De e så tragiskt, så orätvist att de ska sluta såhär att du som var så fin och underbar på alla sätt fick lämna oss redan nu.. Men du har de väll bättre där du är nu, travar runt bland molnen och vakar över oss där uppifrån.. Men även om jag vet att du har de bra så tar de inte bort sorgen som jag bär inom mig och den saknad som är så enormt stor..
Karlby Gård kommer inte vara samma sak utan dig, du var en del av de och du har så länge som jag kan minnas funnits där.. men imorgon när jag åker upp till stallet kommer din box stå tom, du är inte längre där.. De kommer göra ont de vet jag, men jag vet också att de kommer bli bra, att du har de bra och att de var för ditt bästa.. för ingen ska behöva lida.. De var bättre att du fick lämna oss nu så att du inte behövde känna mera smärta, de va för dig för att du skulle få de bästa slutet som vi kunde ge dig..

Jag är så tacksam för att jag fick chansen att lära känna dig och jag kommer aldrig glömma dom här åren.. Jag kommer aldrig glömma dig..



You'll be in my heart forever Carlsson.♥


Phil Collins - You'll be in my heart

Dagens låt blir.. You'll be in my heart med Phil Collins. :)
Jag valde den här låten idag för att titeln säger så mycket om hur jag känner för tillfället..

Carlsson, You'll be in my heart forever! <3



/Malin

Rihanna - Pon de replay

Dagens låt blir.. Pon de replay med Rihanna. :)
Jag valde den här låten idag efter som att det är en låt som passar väldigt bra att lyssna på när man pluggar matte, vilket jag ska göra en hel del den här kvällen. ;)

Så för er andra som pluggar matte där ute.. Enjoy. ;)



/Malin

Så ser de ut idag..

God morgon. :)
Blev precis färdig så om en liten stund ska jag kila iväg till bussen. ;) Men först tänkte jag skriva en liten uppdatering om hur dagen kommer se ut. :P

Iväg till skolan alltså.. 9.45 - 15.00 idag. Sen hem och plugga, har massor att göra som jag inte orkat göra de senaste dagarna då jag har varit sjuk.. :P Senare ikväll så blir de stallet och ett mycket tungt farväl eftersom att Carlsson försvinner imorgon. :'(

Nu måste jag kila.. men ni får ha en riktigt bra dag. :)

/Malin

Jobbar vidare..

Nu har jag pluggat ett tag.. men kunde ju inte missa Spårlöst så kollade lite halvt på de också. ;)
Tänkte plugga en stund till och sen så väntar sängen för min del, för imorgon blir de skola även för mig. :P Om febern håller sig borta då.. men de tycker jag att den ska så förmodligen gör de då. ;)

Men ni andra där ute får ha en superbra och kanske pluggfri kväll. :)

/Malin

Lite panik här..

Kom just på att jag har en kompletering i svenska att göra tills på onsdag.. eller ja Edvina påminde mig. ;) Så nu har jag lite halvt panik då jag hade glömt bort detta och alltså inte börjat med den. Men det är väll bara att bita ihop och kämpa på nu så ska jag nog få den klar ikväll. ;) Vi håller tummarna för de i alla fall. (Y)
Sen så har jag typ tusen andra grejer jag skulle behöva göra innan onsdag.. :O

/Malin


Så här känner jag mig just nu...


Flo Rida - Right Round

Dagens låt blir.. Right Round med Flo Rida. :)
Ganska passande låt för idag då de känns som allt i mitt huvud bara snurar. ;) Och dessutom så e de en härlig låt att lyssna på. (Y)

Vad tycker ni?



/Malin

Hejsan. :)

Är hemma från skolan idag.. men har inte så mycket feber längre. :) Så nu hoppas jag att den försvinner helt under dagen så att jag kan gå till skolan imorgon. ;)

Jag har precis gjort lite chokladbollar som jag tänkte smaska på om en stund när det är Sjunde himlen på tv. ;)

/Malin


En dag i sängen..

Hejsvejs. :)
De finns inte så mycket att skriva om idag.. jag gick upp tidigt för att åka till stallet och ta ut hästarna.. Jag kände mig lite halvt som ett kokt ägg eller något sånt. Så jag kollade tempen och de visade sig att jag hade lite feber, men jag trodde detta berodde på att jag knappt hade sovit någonting så jag trottsade det och åkte upp till stallet i alla fall.. När jag kom hem så duschade jag och sen så bäddade jag helt uttmattad ner mig i sängen och här har jag väll legat sen dess ungefär och febern har stigit.. :(
Så imorgon blir det ingen skola för min del då jag måste stanna hemma och friskna till. :P

Nu ska jag släcka och sova. :)

/Malin

Owl City - Hot air balloon

Dagens låt blir.. Hot air balloon med Owl City. :)
Idag blir det ytterligate en Owl City låt för jag kan bara inte få nog av dessa härliga låtar. ;) Men imorgon lovar jag att hitta på något annat. ;)

Så vad tycker ni?



/Malin

Grattis Pernilla! :)

Idag fyller en av mina underbara vänner 18 år. :) Tänk vad tiden har gått fort, de känns som de va igår som vi satt och målade i din husvagn men egentligen så är det hela tio år sen. ;)


Paulina & Pernilla. :)

Grattis på 18 årsdagen Pernilla! :)

/Malin


Earth Hour

Hejsan. :)
Idag var tanken att jag skulle plugga, vilket jag har gjort lite grann.. men imorgon blir det mera. ;) Jag har lagt upp en planering så att jag ska hinna med de mesta innan lovet, dock så upptäckte jag att det fanns väldigt mycke som behövs göras så jag är inte helt säker på att de kommer gå så där jättebra. :P Men om jag kämpar tillräckligt mycket så kanske kanske jag hinner klart. :)

Nu så har jag precis ätit hemmegjord pizza. :) Och om en stund väntar körslaget och mellan 20.30-21.30 så är det ju Earth Hour så då måste man ju släcka alla lampor och stänga av datorn och sånt. ;) Dock så tänkte vi fuska lite.. vi släcker ner ALLT förutom tv:n. ;) Men endå, de gör ju skilnad att vi släcker allt annat en timme. :P

Nu ska jag kila ner och umgås med familjen. :)

/Malin

Owl City - Vanilla Twilight

Dagens låt blir.. Vanilla Twilight med Owl City. :)
Ni får nog vänja er vid att jag kommer lägga upp en del musik av Owl City då jag har fastnat ordentligt för denna musiken. Jag tycker alla låtarna dom gör är helt underbara och kan faktiskt inte välja en favorit. :P Men här är en låt i alla fall. ;) (och vist är det lite roligt att den heter just Vanilla Twilight då mina favorit böcker och filmer är just The twilight saga. :P)

Finns de någon mer som är lika galen i deras låtar som jag?



/Malin

26 Mars 2010

Skoldagen idag kändes så totalt meningslös..
första lektionen var inställd så jag fick sovmorgon, kom till skolan vid tio då vi skulle ha matte men fick då reda på att vi inte hade någon. Så då var de bara att sitta och vänta och så käkade vi lunch.. sen så var vi på en 80 min lång föreläsning om att Tobak är dåligt så vi missade alltså svenskan också + halva spanskan.. för att lyssna på något som jag redan viste om. Så min sammanlagda lektionstid var idag 30 minuters Spanska då vi fick lyssna på en text och sen skulle vi komma på några meningar..
Ja som ni kanske förstår så kändes de lite bortkastat att gå till skolan idag.. men jag överlevde och tog mig hem. :P Han med en fika hos mormor också på vägen hem. :)

När jag passerade stallet så hade jag hjärtat i halsgropen, jag visste att om han inte stod där i hagen så skulle han vara borta för alltid.. Men där stod han, täckt av lera och såg så glad ut..
Nu vet jag att han kommer finnas kvar tills på onsdag.. så på tisdag kväll väntar ett hemskt farväl..

Kvällen har tillbringats hemma framför tv:n, självklart så har jag kollat på Let's dance finalen och hållt både tummar och tår för Claudia.. men tydligen så räckte inte de. Men hon kom i alla fall på en välförtjänt andraplats. :) Och om jag ska vara ärligt så var Mattias rätt så duktig ikväll, så han var värld segern. :P

Nu ska jag hoppa i sängen för imorgon väntar en lång dag med massa plugg.. och den här gången så blir de inga undanflyckter. ;) Har bestämt mig för att plugga massor nu innan lovet så att jag kan känna mig helt ledig då. :P

/Malin


Linda Sundblad - Let's dance

Dagens låt blir.. Let's dance med Linda Sundblad. :)
Egentligen så tycker jag inte att den här låten är så jättebra, men eftersom att det var årets Let's dance låt och finalen av de programmet var nu ikväll så tänkte jag att det är väldigt passande att lägga upp den här som dagens låt. ;)

Så vad tycker ni? Är den här bättre än den gammla Let's dance låten?



/Malin

Våffeldagen. :)

Precis som dom flesta andra så åt jag vofflor till middag idag. ;) Vilket var lite roligt då mina föräldrar brukar glömma bort den här dagen. :P Men jag som var sugen på de sen niotiden i morse klagade inte direkt när jag kom in genom dörren och kände lukten av nygräddade våfflor. ;)

Så nu håller jag tummarna för att mina föräldrar kommer ihåg lite fler sånna här trevliga dagar. ;)

/Malin



Alltid gott med Våfflor. :)

Sängen är bra i jobbiga stunder.

Sitter nerbäddad i sängen med datorn i knät och halvsover. ;) Så om en liten liten stund ska jag sova. :)

Imorgon har jag sovmorgon då min första lektion är inställd. :) Och sen så har jag matte och efter de Svenska, men då ska vi på någon Antirök-information.. + att vi missar typ halva spanskan på grund av det. ;) Så imorgon väntar en lugn dag, vilket jag egentligen inte vill ha då de hade varit skönt att inte haft någon tid över till att grubbla..
Imorgon kanske våran kära Carlsson lämnar oss.. men kanske han kan vara kvar hos oss till nästa vecka.. Men hur de blir vet jag inte än, så många tankar snurrar i huvudet och egentligen så har jag ingen som halst lust att gå till skolan imorgon, vill bara gömma mig under täcket och deppa. :(

Nu ska jag försöka sova, vi får väll se hur de går med den saken..

/Malin


It's not fair..

I vanliga fall så är det till stallet som jag brukar fly när något är jobbigt, för att komma bort från allt.. lämna verkligheten för en stund. Men idag när jag var där ville jag bara därifrån, att stå där och le när tårarna var nära.. Att stå där och se på dig när du äter din mat och veta att det här kanske är sista gången som jag ser dig..
I 14 års tid har jag träffat på dig nästan dagligen.. och att stå där idag och se på dig och veta att slutet är så nära. :'( De var något av de mest plågsamma som jag har varit med om...

Varför ska livet vara så orättvist? :'(

/Malin

Owl City - On the wing

Dagens låt blir.. On the wing med Owl City. :)
Jag valde den här låten för att den känns riktigt bra att lyssna på nu när jag känner mig lite deppig.. Den piggar lixom upp lite men den är inte för glad lixom. ;)

Vad tycker ni?



/Malin

Lång skoldag med få lektioner..

Hejsan. :P
Sitter i skolan nu, har en jobbig håltimme.. som alltid. Dom dagar då vi har minst lektioner så går vi längst dagar i skolan, e inte de segt så säg vad som är de..
Dessutom så har vi bara tråkiga lektioner idag + den där jobbiga föreläsningen om UF-företag. Men det positiva är väll att vi slipper matteprovet som jag annars skulle kugga på. ;)

/Malin

24 Mars 2010

Idag har de varit en bra dag. :) Skoldagen var inte så lång och de flöt på hela dagen, även om jag kanske skulle önska att de inte va så. Men, men.. engelska provet vi hade idag gick rätt så bra för min del, eller de känns så just nu i alla fall. ;) Sen om min lärare tycker samma sak de återstår ju att se. :P

Efter skolan så var jag hemma hos Hilda, vi flummade och pluggade en del matte. ;)

Nu ska jag hoppa i säng, är så grymt trött.. och imorgon så kanske vi ska ha matteprov om vi inte ska på någon UF information.. :P För en stund sen så hoppades jag på de första alternativet, men nu så har jag insett att provet kommer gå skit om jag gör de imorgon så de skulle va skönt å göra de på fredag istället. ;)

Ne.. nu ska trötta Malin sova. :)

/Malin

Disney's friends - Send it on

Dagens låt blir.. Send it on med Demi Lovato, Miley Cyrus, Selena Gomez och Jonas Brother. :)
Jag valde den här låten idag för att den är så fin. :)

Vad tycker ni?



/Malin

23 Mars 2010

När jag drog upp rullgardinen imorse höll jag på att smälla av.. ännu mera snö låg de på marken. Jag blir snart tokig på allt detta snöande, vill ha vår nu. :P

Ibland undrar jag varför jag går till skolan över huvudtaget.. Idag har jag inte gjort något vettigt alls, haft samma lärare hela jäkla dagen och haft nästan alla lektioner i samma klassrum. Det jobbigaste var väll att vi hade den läraren som jag gillar minst, men jag lyckades plåga mig igenom dagen i allafall. ;)
Sen att de har regnat hela dagen också gör ju inte direkt så man blir på bättre humör..

När jag kom hem från skolan så stannade jag hos mormor en stund och fikade, då blev jag genast på bättre humör. :) Sen så åkte jag med pappa hem, så jag kom undan från den grymt slaskiga vägen hem. ;)
När jag kom hem så gav mamma mig filmen som jag väntat så på.. Så som jag skrev tidigare så är jag nu stolt ägare av New Moon dvdn. ;) Dock har jag inte hunnit se den idag.. men bara de att den står i hyllan bland filmerna känns helt underbart. :P ;)

Har även varit i stallet en sväng.. och än en gång kände jag mig som en stor hårboll när jag och mamma åkte därifrån. ;) Men den här gång var det Billy som sanerades från gammal päls. :P Riktigt glad blev han också.. men mest för päronen som han fick efteråt. ;)

Nu har jag bäddat ner mig i sängen och sett dagens avsnitt av House.. ska nog släcka och sova ganska så snart för jag känner mig helt död. :P Och jag har ju faktiskt en seg spanska lektion tidigt imorgon och på eftermiddagen ett engelska prov, så det kan ju vara bra att man känner sig någolunda utvilad imorgon. ;) Efter skolan ska jag ju till Hilda också för att plugga massa matte.. och då behöver man ju all energi man kan få. :P

Så sov gott nu kära läsare (de ska iaf jag).. ;)

/Malin

Jason Derulo - Whatcha say

Dagens låt blir Whatcha say med Jason Derulo. :)
Jag snubblade över den här låten igår och för första gången tog jag mig tid att verkligen lyssna på låten.. och nu är jag fast.. kan inte sluta lyssna. ;)

Vad tycker ni?



/Malin

Äntligen har den kommit. :D

Nu så är jag äntligen stolt ägare till denna..

 



/Malin

22 Mars 2010

Jag verkligen hatar måndagar och jag tror att den här veckan kommer kännas som en enda lång måndag.. :(

Den här dagen har bara varit allmänt seg som alla andra måndagar. :( Men nu så är den snart över så jag ska inte klaga mer på de. ;)

Känner mig jätte trött nu.. men måste plugga en del innan jag kan gå och sova. :P Usch så dålig jag har blivit på att planera, känns som jag måste göra allt i sista sekunden. Men jag brukar ju jobba bäst under press, så vi håller tummarna för att de här går vägen. ;)

Nu ska jag plugga lite ULS och sen så väntar sängen för min del. :) Imorgon har vi som vanligt sovmorgon och kanske kan jag ta cykeln till bussen.. så jag får nog massa extra sömn. ;) Eller så kanske man ska gå upp och plugga lite till läxförhöret som vi har någon gång imorgon. :P Ja vi får väll se hur de blir.. men jag är ganska säker på att de blir extra sömn. ;)

/Malin

Mika - Blame it on the girls

Dagens låt blir.. Blame it on the girls med Mika. :)
Det är min kära vän Linn som har fått mig att börja lyssna på den här.. och nu kan jag inte få bort den ur skallen. ;) Så jag tänkte sprida pesten vidare så får vi se om det är någon mer som går och nynnar på den här fantastiska låten imorgon. :P

Så vad säger ni? Hiss eller Diss?



/Malin

I väntan på Engelskan..

Hejsan. :)
Sitter i datasalen på skolan och väntar på att Engelskan ska börja.. Känner mig allmänt seg idag så jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom den sista lektionen utan att somna. :P Men träna glosor med Linn kanske är ett bra sätt att hålla sig vaken på. ;)

När jag kommer så blir de mat och sen ännu mera plugg, har massor med grejer i skolan den här veckan. De känns inte bra med tanke på att jag också har massa hemska rester att fixa till också. :( Men jag jobbar på det, de gör jag verkligen. Målet är i alla fall att allt ska vara inlämnat innan påsklovet. ;) Så jag har en och en halv vecka på mig. :P

/Malin

21 Mars 2010

Ska snart hoppa i säng.. men först tänkte jag berätta lite om dagen. ;)

Hilda var ju som sagt här igårkväll, vi kollade på New moon och flumade en del. Sen så somnade vi ganska så tidigt och vaknade imorse vid halv tio tiden. Då satte vi på en film.. New moon igen. ;) Man kan inte få nog av den filmen.. och när den var slut så flummade vi lite igen och sen vid ett så gick vi ner och ett frukost eller vad man nu ska kalla det så dags på dygnet. :P Hehe..
Vid två ungefär så åkte Hilda hem och jag satte mig ner för att plugga vilket gick fruktanvärt dåligt då jag har haft noll kreativitet idag.. vilket behövs när man ska skriva färdigt en inlämning.. så nu hoppas jag på att de går bättre imorgon för annars så är jag totalt körd.
Så istället för att plugga så har jag lyssnat på massa musik och varit allmänt seg. ;)

Nu ska jag hoppa i säng, för imorgon är det en lång dag i skolan som börjar redan 8.30.. och eftersom att de har kommit massa snö igen så kan jag inte cykla till bussen som jag hoppades på igår utan måste som vanligt gå upp jättetidigt för att sen gå ner till bussen. 20 minuters extra sömn är ju faktiskt ganska mycket endå.. så nu vill jag bara att våren ska komma på riktigt så att jag får njuta av dom där extra minutrarna i min varma säng. :P

Sov gott kära läsare. :)

/Malin


vill att vårsolen ska smälta bort all is och snö. :)


Pink - Trouble

Dagens låt blir.. Trouble med Pink. :)
Jag valden den på grund av den grymt bra videon. ;) Och för att jag bara älskar Pinks musik. :)

Vad tycker ni?



/Malin

20 Mars 2010

Gud så härligt det va att rida ut i det fina vädret som vi haft idag. :D Men jag kände mig som en hårboll när jag kom hem eftersom att Super nu har börjat släppa sin vinterpäls.. Och smart som jag var så bestämde jag mig för att rida barbacka idag, inte en av mina smartaste ideér. ;) Men de va riktigt mysigt trots all päls. :P

Nu så är Hilda här, hon har teroriserat mig sen halv fem ungefär. :P Vi har lagat god mat och kollat på New Moon (som släpptes idag), riktigt bra film alltså. (Y) Så nu väntar jag på att min egna ska komma hem på posten, så jag kan se den igen. ;) Kan nästan säga att filmen är bättre än boken.. :P

Ne nu ska jag återgå till min kära vän. :)

/Malin



Två bilder som jag tog på sötaste Super idag. :)


Stallet :)

Jag hatar verkligen att gå upp tidigt på mornarna.. men ändå så ställer jag upp frivilligt och följer med mamma upp till stallet på helgerna. :P Ibland förstår jag mig inte riktigt på mig själv. ;) Men vad gör man inte för något som man verkligen älskar?

Om en stund blir de lunch och sen så ska jag upp dit igen för att pyssla lite med Super och kanske rida en sväng.. dock blir de inte så länge då hon har varit skadad och nu ska tränas upp igen så hon inte blir hallt igen. :)
Och eftersom att de är så fint väder idag så tänkte jag ta lite bilder om jag hinner. ;)

Nu ska jag kila..

/Malin


Green Day - Boulevard of broken dreams

Dagens låt blir.. Bulevard of broken dreams med Green Day. :)
Den här låten lyssnade jag jätte mycket på för ett par år sedan, och så när jag hörde den nu nigen så tänkte jag dela med mig till er. ;) Riktigt bra låt tycker jag. (Y)

Så vad tycker ni?



/Malin

Demi Lovato - La la land

Dagens låt blir.. La la land med Demi Lovato. :)
Jag gillar Demi över huvudtaget, men det här är min favoritlåt med henne. ;)

Vad tycker ni om Demi och hennes musik?



/Malin

Älskar att få som man vill. (Y)

Äntligen fick jag som jag ville. :) Willy har lämnat Let's dance så nästa vecka får vi sen en riktig final mellan Claudia och Mathias. Detta gillar vi stort. :)

Om en stund ska jag bege mig mot sängen, börjar bli lite trött nu och ska upp tidigt imorgon för att ta ut hästarna.. :P Har Super imorgon också så lär väll bli kvar där ett tag. ;) Om de är fint väder så kanske jag tar lite fina bilder på henne och lägger upp här. ;) Så vi håller tummarna för fint väder. (Y)

Nu säger jag God natt, för de blir inget mera bloggande ikväll (förutom dagens låt) ;)

/Malin

19 Mars 2010

Hade som sagt sovmorgon idag vilket var helt underbart skönt. :) Och idag så gjorde vi faktiskt någonting i skolan.. för ovanlighetens skull. :P Matte, Svenska och sen Spanska.. efter sista lektionen så stannade jag kvar i strängnäs och tog en fika (nachotallrik) med Pernilla, riktigt trevligt var det att få prata av sig lite med tjejen. :) Var länge sen vi gjorde något sånt tillsammans, så de måste vi göra om snart igen. ;)
När jag sen kom hem till kära stallarholmen så gick jag och hälsade på mormor en stund och lite senare så kom pappa och hämtade mig så jag kunde åka med honom hem. :)
När vi kom hem så var maten nästan färdig.. tacos vart de.. så jag säger som Pernilla sa, jag kommer snart rulla fram som en nachotallrik sen. ;) Under kvällen så har jag kollat på Let's dance med familjen.. och ska väll fortsätta med de om cirka tio minuter. :P

Nu håller vi tummarna för en final med Claudia och Mathias. (Y)

/Malin

Let's dance soon. :)

Snart blir de Let's dance. :) Berättar om dagen sen i pausen. ;)



/Malin

18 Mars 2010

Den här dagen känns inte lika misslyckad som gårdagen. ;) Men det är alltid jobbigt att gå upp tidigt på mornarna.. jag är verkligen ingen morgonmänniska, men jag överlevde de idag också. :P
Skolan idag var rätt så seg, dom två första lektionerna diskuterade vi olika saker och så hade vi två långa håltimmar. På eftermiddagen så fick vi skippa Psykologin för att gå på UF-mässan som hölls ute på Campus. :) De va ganska roligt faktiskt, och de känndes ju såklart ännu bättre eftersom att vi fick vara där istället för att sitta på en tråkig lektion. ;)
Sen så hade vi matte, jag är alltid jättetrött på mattelektionerna.. förstår verkligen inte varför. När lektionen sen var slut så tog jag och några tjejer bussen ner till stan där vi gick till Prinsens för att äta lite mat. :) Mycket trevligt var de. (Y) :)
Vid fem så tog jag bussen hem.. var väll hemma runt halv sju tror jag. Var så fruktansvärt halt på vägen så de tog dubbelt så lång tid att gå hem.. :P

Sen jag kom hem så har jag väll inte gjort så mycket, tagit de lugnt, kollat på Vampire Diaries och snackat med trevliga människor på msn. :)

Om en stund ska jag väll sova tror jag.. har sovmorgon imorgon (då Psykologin är inställd eller ja.. eget arbete kallas de. ;P) men är så sjukt trött så lite extra sömn skulle inte skada. ;)

/Malin

Hilary Duff - With love

Dagens låt blir With love med Hilary Duff. :)
Vet inte riktig varför jag gillar den här låten.. den e bara bra helt enkelt. ;)

Så vad tycker ni?



/Malin

Love to you. <3

Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR min kära mor. :D Idag så frågade hon mig om jag ville att hon skulle beställa New Moon dvdn till mig.. och ni kan ju gissa vad svaret blev.. ;)
Så nu är den beställd och jag längtar massor till den kommer, jag är ju en av få som inte har sett filmen än och då är jag ett mycket stort fan av böckerna.. ;) Så förhoppningsvis får jag den i början av nästa vecka. :D

Längtar, längtar, längtar...

/Malin



17 Mars 2010

Vad har jag egentligen gjort idag? Hmm.. de va en mycket bra fråga, knappt så att jag själv kan svara på den. :P

Jag gick upp tidigt som tusan imorse och åkte in till skolan..
Jag satt på en mycket onödig spanska lektion och gjorde ingenting..
Jag segade med mina kära klasskamrater då vår idrott var inställd..
Jag var på en 20 min lång engelska lektion..
Jag slutade klockan 12 då min svenska lektion var inställd..
Jag tog bussen hem..
Jag gick upp till stallet för att sen gå till mormor och fika..
Jag segade framför datorn..
Jag åkte med mamma upp till stallet..
Jag myste med min söta lilla Super.. :D
Jag duschade..
Jag kollade på Andra Avenyn..

och nu har jag precis krypit ner i sängen.. ska plugga lite och sen tänker jag sova. ;) Ska upp jätte tidigt imorgon också. :P (blää.. för tidiga mornar)

skumt inlägg de här vart.. men de får duga. :P

/Malin

Malin Jelséus Bergström - Fireflies

Dagens låt blir.. Fireflies med Malin Jelséus Bergström. :)
Jag hittade en grupp på facebook vid namn "Skicka Malin till Idol 2010".. där fanns ett youtubeklipp då man får höra Malin sjunga låten Fireflies. Jag fastnade verkligen för hennes röst, så himla fint hon sjunger. :) Så nu tycker jag att ni som har facebook ska gå med i den här gruppen så att vi får se henne i Idol. ;)

Lysna och njut.. :)



/Malin

16 Mars 2010

Hejsvejs. :)
Har inte hunnit/orkat blogga någonting idag.. :P Men jag lever fortfarande. ;)

Var ganska seg dag i skolan.. redovisningen gick bra och sen så har vi bara jobbat på som vanligt, inget nytt som har hänt. :P När jag kom hem från skolan så kände jag mig så fruktansvärt trött så jag har faktiskt inte pluggat någonting idag.. men jag lär väll få bita i det sura äpplet imorgon istället då jag inte har något val. "/
Jag har hunnit med en sväng upp till stallet också, alltid lika trevligt. :)

Om en stund ska jag släcka och sova eftersom att jag ska upp tidigt imorgon.. Blir en ganska så seg dag imorgon också. :P Men efter skolan så ska jag upp till stallet och pyssla om min söta lilla Super som för tillfället inte mår så bra. Men med lite kärlek från min sida så kanske hon blir bättre. ;)

Som ni kanske förstår så kommer jag inte kunne blogga förns imorgon kväll igen.. så ni får helt enkelt stå ut till dess. :P

/Malin

Pocahontas - Colors of the wind

Dagens låt blir.. Colors of the Wind från den tecknade filmen Pocahontas. :)
Jag valde den här låten för att den är så himla fin.. men jag måste säga att jag föredrar den svenska versionen. ;)

Som ni kanske har sett så valde jag att lägga upp både den svenska och den engelska versionen.. och nu så vill jag veta vilken ni tycker är bäst. ;)





/Malin

God morgon. :)

Sitter och äter frukost nu och om en liten stund ska jag kila iväg till bussen. ;) Idag blr de en rätt så lugn dag för min del, redovisning första lektionen men de kommer nog gå bra. :) Sen så händer det inget mer speciellt. :P

Jag slutar tre idag så när jag kommer hem så blir det en del plugg tror jag. ;)

Nu ska jag äta upp mackan och sen kila iväg. :P

/Malin

Supernöjd! :D

Är riktigt nöjd med helgen som har varit, känner att jag har gjort allt som jag skulle och lite till. :) Så den här gången har jag sluppit undan söndagsångesten som annars brukar ligga på lur till varje veckoslut. :P

Nu så är jag riktigt trött så ska bege mig mot drömmarnas land nu. ;) Imorgon har vi sovmorgon vilket känns som ett helt perfekt sätt att börja veckan med. ;P

Sweet dreams. :)

/Malin


Salem Al Fakir - Keep on walking

Dagens låt blir.. Salem Al Fakirs låt Keep on walking. :)
Jag har lyssnat en hel del på den här låten idag och den har verkligen fastnat.. Han är så härlig att lyssna på och jag gillar innebörden av texten. Helt underbar låt alltså. :)

Vad tycker ni om den här härliga melodifestival låten?



/Malin

15 Mars 2010

Har varit hos Hilda nästan hela dagen och pluggat. :) Den här gången har jag fått en hel del gjort så de känns riktigt bra. ;) Känns som att det kommer bli en ganska så lugn vecka nu när jag har gjort dom jobbgaste uppgifterna. :) Dock så har jag lovat pappa att jag ska ta tag i mina rester nu när det är så lugnt. :P Men de ska nog gå bra tror jag. ;)

För tillfället sitter jag och kollar på familjen annorlunda.. och om en halvtimme väntar Spårlöst. :) (Y) Har lite till att plugga ikväll också, men de är bara lite läsning så de tar inte så mycket på krafterna. ;)

Nu ska jag återgå till tv:n. :P

/Malin


Konstnären till denna vackra katt är, Hilda Normark. ;)


På väg till Hilda. :)

Hejsan. :)
Sitter och väntar på att Hilda ska bli färdig så att jag kan kila hem till henne. ;) Planen är att vi ska plugga tillsammans..

Skriver igen senare under dagen. :P

/Malin

14 Mars 2010

Har inte hunnit med att skriva på hela långa dagen. :P
Vaknade vid halv tio imorse, vi såg klart filmen som vi inte orkade se igår så de tog en stund innan vi lyckades ta oss upp för att äta frukost. ;) Men när vi gjort de så vart det några timmars flum och sen vid tre tiden så åkte Sophia (bilden) hem. :P Riktigt skoj hade vi, måste göras om mycket snart. :)

När Sophia hade åkt hem så satte jag mig ner för att plugga, vilket till en början inte gick så bra.. men efter ett tag så fick jag flyt och nu så har jag gjort en hel del faktiskt. Vilket känns mycket bra. :)

Nu funderar jag på om jag ska bege mig mot sängen eller om jag ska sitta uppe och plugga en liten stund till.. hmm.. Jag tror att jag ska hoppa i pyjamasen och ta med mig Fritidskunskapsboken till sängen så kan jag göra lite till innan jag somnar. ;)

Imorgon är jag ledig så jag ska hem till Hilda och plugga lite. ;) De brukar ju inte alltid gå så bra, men den här gången har jag nästan bara renskriving att göra och då behöver man ju inte tänka lika mycket så jag ska nog få de gjort. ;)

Nu ska jag kila mot sängen som sagt.. :)

/Malin


Swan Princess - This is my idea

Dagens låt blir idag.. This is my idea ur filmen Swan Princess. :)
Jag valde den här låten för att den är så söt, och för att man blir så himla glad av disneymusik. ;)

Så är det bara jag som älskar disneymusik eller finns de fler där ute? :P



/Malin

Festivalen med Sophia snart. :D

Sophia kom hit vid tre och sen dess så har vi varit allmänt flum hela tiden, men det är ju så de ska vara.. :P Sophia påstår att hon har fått magrutor av allt skrattande men att hon inte vill att folk ska bli avundsjuka så nu sitter hon och moffar godis. ;) 

Nu sitter vi framför tv:n och väntar på att melodifestivalen ska börja.. vi har dukat upp med chips, ostbågar och smågodis. :) Kan de bli bättre? ;)

/Malin

Stalking cat.^^

Jag och Sophia hittade ett litet roligt klipp. ;)



/Malin

Erik Saade - Manboy

Dagens låt blir.. Manboy med Erik Saade. :)
Jag väljer att lägga upp den här som dagens låt eftersom att det är en av mina favoriter i melodifestivals finalen ikväll. ;) Så nu håller vi tummarna att de går bra för Erik ikväll. (Y)

Vad tycker ni om låten?



/Malin

Toppenväder idag. :D

Kom precis hem från stallet. :) De är verkligen sjukt fint väder ute idag, så om jag hinner så tänkte jag ta med mig kameran och gå ut en stund sen. Men innan dess så har jag en hel del att göra. :P Först så ska jag hoppa in i duschen och sen så blir det städning. ;) Mellan tre och fyra så kommer Sophia hit. :D Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men senare ikväll så blir de melodifestivals final och kanske någon bra film. ;)

Jag kommer nog inte kunna blogga så mycket idag.. men dagens låt kommer jag självklart att lägga upp. :P

jag bjuder på denna inte så fina bild.. för solglasögon är ett måste idag. ;)

Nu väntar duschen. ;)

/Malin

Willy är kvar..

Har precis kollat på Let's dance.. och jag är faktiskt inte ens förvånad att Willy fortfarande är kvar i programmet. Men jag tycker att det är skandal, förstår verkligen inte hur folk kan rösta honom vidare.. Det är final om två veckor och jag tror inte ens att jag skulle bli förvånad om han står i finalen, men de är ju inte ens roligt att titta längre.. Man blir bara oerhört frustrerad.

Ne nu ska jag bege mig mot sängen.. ska upp tidigt imorgon för att släppa ut hästarna. ;)

/Malin

Alkaline Trio - Calling all skeletons

Dagens låt bli Calling all skeletons med Alkaline Trio.
Det är något med hela helheten i den här låten som gör att jag gillar den.. jag kan inte riktigt beskriva. ;) Men bra tycker jag att den är. :)

Så vad tycker ni om låten?



/Malin

Åt skogen med svenskan.

Svenska provet gick åt skogen.. min svenska lärare var väldigt elak som gjorde ett sånt prov.. de gillar vi verkligen inte! :( Så jag är 98% säker på att de blir omprov för min del.. :(

Men nu ska vi inte tänka mer på de för de är ju trotts allt fredag! :D Och jag tycker att den här veckan har gått väldigt fort, känns som de va måndag igår. ;) Hoppas att veckorna fram till påsklovet också kan gå såhär fort.. men grejen är väll att det kommer kännas som helgerna går ännu fortare.. inte lika härligt. :P Dock så är den här helgen lite längre än dom andra eftersom att jag är ledig på måndag också. :D Älska lediga dagar. (Y)

Ikväll blir de mys med familjen :)
Imorgon blir det städning för på kvällen får jag äntligen träffa min Sophia. :D<3

Annars blir de väll en massa plugg i helgen tror jag, inte helt hundra.. ;P

/Malin

Green Day - 21 Guns

Dagens låt blir 21 Guns med Green Day..
Jag tycker att det är en bra låt med mycket känslor som passar perfekt när man pluggar matte. ;)

Så vad tycker ni?



/Malin

Huvudvärk..

toppen alltså, de va ju verkligen vad jag behövde nu.. NOT! Jag har ett svenska prov imorgon som jag verkligen behöver plugga till och så får jag huvudvärk.. Vilket betyder att jag i princip är helt körd på det. :( Jag kan inte lära mig något nu och det enda som hjälper är sömn, så jag antar att det är lika bra att jag går och lägger mig och sen försöker läsa in så mycket som möjligt imorgon på bussen och på dom rasterna vi har..  FAN alltså. :(

/Malin

PLUGGA!

Nu är de dags att plugga massa svenska..

Önska mig lycka till. ;)

/Malin





Grattis Isa!^^



Idag fyller världens sötaste Isabelle 3 år!^^


Håltimmar e såååå jobbigt..

Har håltimme nu.. känns som att vi inte har något annat på vårat schema. Just nu så känns de i ju försig ganska så skönt för jag har verkligen ingen lust med den här dagen.. Hade helre legat kvar i sängen hel dagen och gjort ingenting. :P Och så känns ju dagen inte direkt bättre när man vet att man har massor av svenska att plugga på när man kommer hem.. usch, ingen lust alls.. :(

Vill bara att den här hemska veckan ska ta slut, eller i alla fall att de ska vara fredag eftermiddag och att svenska provet är över. ;) Jag skulle faktiskt kunne ge ganska mycket för att få sitta på den tråkiga spanskalektionen. ;)

Men nu så ska jag återgå till mina klasskamrater.. :P

/Malin


Eftermiddag/kväll med min H. :)

För ett par timmar sen så åkte Hilda hem och sen dess så har jag suttit här i min ensamhet och kollat på tv. ;)
Jag är rätt så nöjd med insattsen idag, dock så vart det inte så himlans mycket svenska plugg istället så har vi snackat en del.. men vi satte upp en regel, nämligen att vi måste prata på engelska. ;) Och jag måste säga att det gick mycket bra, bättre än jag hade väntat i alla fall. Så helt bortkastat var ju inte allt prat i alla fall då vi faktiskt tränade det muntliga i engelskan. ;) Så nu har vi bestämt att detta ska bli en tradition.. vi har faktiskt inför en till tradition och det är att vi ska träffas varje onsdag och plugga.. eller jag i den mån de går. :) Så nu ska vi bli riktigt duktiga alltså. ;)

När hilda hade åkt hem så hoppade jag i pyjamasen och bäddade ner mig i sängen för att se veckans avsnitt av Andra Avenyn. Riktigt spännande var det idag.. men jag tycker nästan att de hände lite för mycket.. eller så e de bara för att jag är så trött nu som jag tyckte de. :P Men den saken ska jag göra någonting åt mycket snart..;)

Imorgon väntar en lång skoldag (8.30-16.00) och efter det massa svenska plugg.. Känns inte alls lockande men jag blickar framåt mot helgen och de ska nog få mig att klara dom två sista skoldagarna den här veckan. ;)

Nu ska jag bege mig mot drömmarnas land. ;)

/Malin


Hilda (Y)


Pink - Sober

Dagens låt blir.. Sober med Pink. :)
Den senaste tiden har jag lyssnat mycket på just Pink, men de här är den låten som har spelats mest. Jag gillar verkligen texten och musiken i kombination med hennes röst. :)

enjoy... (och glöm inte att lämna en liten kommentar) ;)



/Malin

Min musik.

Nu så har jag lagt till ytterligare en kategori här i bloggen.. och tanken med denna är att jag varje dag (nästan varje iaf) ska lägga upp ett låttips. ;) Jag kommer alltså lägga upp låtar som jag tycker är bra.. eller kanske någon som jag tycker är dålig, och så skriver jag lite om varför jag valde den. ;) Sen så vill jag veta vad ni tycker om dem.. ;)

/Malin

Plugg med Chokladbollar. :D

Hejsvejs. ;)

Sitter här med Hilda och pluggar.. eller ja vi har precis börjat men i alla fall. :P Vi var ju tvugna att baka lite chokladbollar först så vi har något att smaska på medans vi arbetar. ;) Goda som tusan blev dom också. :D

Nu ska jag återgå till Svenskan.. skriver mer senare. ;)

/Malin





Engelska snart..

Sitter i datasalen och väntar på att engelskan ska börja.. Har verkligen ingen lust att sitta inne i skolan idag när det är så himla fint väder ute. :( Men snart slutar jag så jag behöver inte lida så länge till. ;)

Och för tillfället kan jag ju roa mig med att skratta åt mina mycket sega kompisar som sitter och leker med CD spelarna på datorerna brevid mig. ;)

Efter skolan blir det massa plugg med Hilda. :D

/Malin


Tisdagar kl.21 (Y)

Ny duschad och nerbäddad i sängen.. har precis sett veckans avsnitt av House. :)

Hann plugga en del idag men var tvungen att åka till stallet också så de vart inte så mycket som jag hade hoppats på.. men jag har ju några dagar till på mig att plugga. ;) Nu så känner jag mig väldans trött så jag planerar att släcka och sova innom kort. :)

Imorgon är de skola som vanligt.. men den är inte så jätte lång så de ska nog gå bra, och efter skolan så ska Hilda med mig hem så ska vi plugga tillsammans. :) De har blivit lite utav en tradition att vi träffas och pluggar på onsdagar. ;) (Y)

Ne nu ska jag sova. :)

/Malin

Savage Garden - Two beds and a coffee machine

Här kommer låten som jag sa att jag skulle lägga upp för ett tag sen. ;) Bättre sent än aldrig. :P




/Malin

Segt säger jag bara..

Seg dag har det varit idag.. bara massa yrk-lektioner vilket jag inte alls gillar. :( Men jag tog mig igenom dagen i alla fall och jag känner att jag för en gångs skull faktiskt fick något gjort på dom där hemska lektionerna. ;) Och det är ju ett framsteg. :P Annars så måste jag säga att de var en rolig dag under dom stunderna då vi inte hade lektion. ;)
Nu så är jag i alla fall hemma och ska väll sätta igång med pluggandet strax.. Känns inte alls lockande men jag vill ju klara svenskan på fredag så jag har ju inte direkt något val.. "/

Så önska mig lycka till nu. ;P

/Malin

God morgon. :)

Gud så skönt det är med sovmorgon. :) Men jag gjorde tabben att inte ställa om klockan igårkväll så den ringde lika tidigt som vanligt.. Men de var bara att ställa om den och sen så somnade jag om. ;)

Men nu så sitter jag i alla fall och äter frukost, ska stax bege mig mot bussen. ;) För en gångs skull så känns det inte jobbigt för det är så himla fint väder ute, solen skiner och allt.. Så man kanske ska ta med sig solglasögonen. ;)

Ne nu måste jag kila.

/Malin


Lite att fundera på. ;)

Two planes take off at the same exact moment.They are flying across the Atlantic. One leaves New York and is flying to Paris at 500 miles per hour. The other leaves Paris and is flying to New York at just 450 miles per hour. Which one will be closer to Paris when they meet?

Because cigars cannot be entirely smoked, a hobo who collects cigar butts can make a cigar to smoke out of every 5 butts that he finds. Today, he has collected 25 cigar butts. How many cigars will he be able to smoke?

/Malin


8 Mars 2010

För första gången på länge är jag faktiskt inte trött så här dags på dygnet. ;) Och jag måste erkänna att de känns lika konstigt. :P Men jag ska sova snart i alla fall, har ingen lust att vara trött hela dagen imorgon.

Dagen idag har varit hel okej, dock lite segt med alla dessa håltimmar som vi har på måndagar. Men idag va det bra att vi hade dom så att jag och Linn kunde gå ner till biblioteket och skriva ut alla papper som vi ska plugga på till provet som vi för övrigt ska ha på fredag. Vi ska plugga på ca 40 sidor och då kan jag nämna att detta är ett G-prov. Taskigt av våran svenskalärare att ge oss ett så stort G-prov, men om jag pluggar lite varje dag den här veckan så ska de nog gå bra. ;)
När vi sen slutade så hoppade jag på bussen hem, mycket trevligt var det då jag träffade på Kevin där. Va ett tag sen man träffa honom så de fans en hel del att prata om.. gick även med honom ungefär halva vägen hem då jag kännde för en liten extra promenad i det undarbara vädret.. Nu börjar jag få vårkänslor på riktigt. :)
När jag kom hem så vart det mat och sen så har jag ju fixat ny design här på bloggen. ;)

Mycke mer än så har jag inte gjort, nu ska jag krypa till kojs. ;)

/Malin


Från när vi firade Carro. ;)


Ny design.

Som ni ser så har jag fixat en ny design.. men jag är inte helt nöjd med den. De såg bättre ut i huvet än på skärmen. :P Så förmodligen kommer det bli en ny snart igen. Men den här fär duga ett tag. ;) De känns i alla fall bättre än den gamla, har tröttnat lite på snön så kände att de behövdes något nytt. :P Men som sagt, de kommer förmodligen upp en ny snart igen. ;)

/Malin

Från min mini. ;)

Just nu känns de som att jag har potatismos i huvet eller något liknande.. är sjukt trött.

Åkte från Linn vid ett då jag tog tåget till strängnäs, mamma och pappa hämtade upp mig där och sen så åkte vi vidare till Eskil. Elgiganten var målet då våran stationära dator har gått sönder.. så nu så har vi två bärbara här hemma, men i jämförelse med min så är den andra ellgiganto. ;) Men jag gillar min lilla iaf. :)

Nu så har vi precis kommit hem och om en stund så ska jag och mamma upp till stallet. :P

Måste säga att det va sjukt fint väder idag, när jag stod och väntade på tåget i nykvarn så vart jag riktigt varm av solen. :) Detta gillar vi starkt. (Y) :D

/Malin


(Y) för de.

Sitter hemma hos Linn nu, och kan ni tänka er att tåget var i tid. (Y) ;)

Vi har precis dukat fram chips och godis framför tv:n där vi har planer på att tillbringa hela kvällen. ;) För tillfället så visar linn sina nya kläder som hon ska ha på sig nästa helg.. Jag tycker att de va mycket snyggt så vi ger en (Y) för den outfitten. ;)

Nu ska jag umgås lite med min kära vän istället för att sitta här och sega. :P

/Malin

De ser ljust ut..

än så länge i alla fall. ;) Jag var precis inne på sj.se och kollade om det skulle gå några tåg idag.  Och de ser faktiskt ljust ut, inga inställda tåg.. bara någon enstaka försening stod det. :P Så vi hoppas att detta håller i sig för jag ser verkligen fram emot en filmkväll. :)

Nu ska jag kliva upp ur sängen och äta frukost.. sen blir det massa fix innan jag kilar iväg till bussen. ;)

/Malin



Nu håller vi tummarna för ett tåg som går i tid. ;)


Besvikelsen är stor.

Jag är grymt besviken på svenska folket ikväll.. hur kunde Sauk åka ut ur let's dance? Han var ju bäst.. det värsta var ju att han åkte ut före Willy. Jag har inget emot Willy, han är en rolig människa men för guds skull han kan ju inte dansa.. nu har de faktiskt gått för långt. Han borde ha lämnat programmet för flera veckor sen. Ja jag tycker att de här e skandal...

Ne, nu ska jag sova.. så jag glömmer allt de här. ;) Imorgon är tanken att jag ska åka hem till Linn för en filmkväll.. eller ja om tågen tänker sammarbeta med mig vilket jag har svårt att tro men vi får hålla tummarna. ;)

God natt. :)

/Malin


Ogillar oförberedda "prov"..

Dagen idag var ganska bra.. hade ju bara två lektioner. :) På matten så gick våran mattelärare (som btw är bäst) igenom provet som dom andra gjorde igår.. och jag måste säga att det var den mest lärorika mattelektionen som jag haft på länge, jag tror verkligen att jag kommer klara matten nu när vi har fått en ny lärare. :)
Sen så hade vi svenska, den lektionen var dock inte lika bra då det visade sig att min magkänsla hade helt rätt.. Jag sa till Edvina när vi hade lunch att vi säkert skulle få göra ett oförberett prov eller något sånt. Och gissa vad vi fick göra.. jo ett oförberett prov, eller ja vi skulle skriva och annalysera en text om Romeo & Juliet. Det kändes väldigt trist att få göra de sista lektionen innan helgen, och dessutom så fick vi på tok för lite tid så dom sista frågorna fick jag stressa igenom och vart därför inte riktigt nöjd med resultatet. Meningen var ju att man skulle annalysera och de fanns inte tid till att tänka de var bara att skriva ner de första som dök upp i huvudet.. Taskigt tycker jag eftersom att detta var prövningen för att kunna få ett högre betyg.

Men nu ska vi inte deppa ihop över det.. de är ju faktiskt fredag och jag har en härlig helg framför mig. :) Nu ska jag återgå till Let's dance. ;)

/Malin

Glad Malin. :)

Jag var väldans trött när jag skulle upp imorse.. men jag tog mig upp tidigt som tusan. :P Var en rätt så lugn dag i skolan, vi lyckades skjuta upp matte provet så jag kommer inte behöva göra det förns om ca två veckor. :) Villket gjorde mig mycket glad då jag verkligen behöver mer tid att plugga för att klara det här provet.. Och dessutom så upptäckte vi att vi fått en ny mattelärare, lite dumt kändes det att be om en sån sak första gången man träffar sin lärare. Men han verkade ta det bra och uppenbarligen så förstod han oss eftersom att vi bf:are inte behövde göra provet idag. :P

Nu känner jag mig helt seg så ska nog släcka och sova inom en väldigt snar framtid.. har sovmorgon imorgon också vilket känns mycket bra. :) Ibland så älskar man inställda lektioner, har ingen spanska heller så jag slutar tidigare också. :D Me like. ;)

/Malin


Matteboken är välanvänd idag. ;)

Är jäkligt trött nu efter massa matteplugg.. och om jag ska vara helt ärlig så känner jag mig inte så värst mycket klokare i alla fall.. men har ju massa håltimmar imorgon så kan ju nöta lite extra då. ;)

Efter skolan idag så åkte jag ju hem till Hilda, vi pluggade, snackade och fikade. ;) Mycket trevligt var det. :D Måste deffenetivt göras om snart.

Nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen och sova, för tro det eller ej så är det ju faktiskt en dag imorgon också. Dagen med det stora hemska matteprovet på eftermiddagen. :( Usch, så nervös jag är nu.. jag tror inte att de här kommer gå vägen. Men vi får väll hålla tummarna och be till gud så kanske de går. ;)

/Malin

Stressig morgon..

Det här blir ett kort inlägg för jag har verkligen jättebrottom nu.. om ca två minuter måste jag kila till bussen..
Efter skolan drar jag hem till hilda för massa matteplugg. :P Jag tror minsan att vi skulle springa ner på stan innan vi åker hem och köpa lite plugggodis, ni vet så man orkar fokusera längre. ;)

Måste kila nu..

/Malin

Miss you girl..

Att det ska vara så svårt att hitta en tid då vi kan träffas.. men hoppas att vi kan göra de snart för nu har de gått allderles för lång tid sen vi träffades sist..



Saknar dig massor tjejen.. ♥

/Malin

Åt skogen med MatteB.

Hejsan..
Idag har jag kommit fram till att matte b verkligen inte är min grej.. jag känner mig bara otroligt korkad verenda gång som jag slår upp den dumma boken. :( Och dum som jag är så har jag valt att läsa matte c nästa år.. Men bara jag lyckas ta mig igenom B kursen så ska de nog gå bra.. ;)
Jag har i alla fall bestämt mig för att inte plugga någon mera matte ikväll utan sparar de tills imorgon då jag och Hilda ska slå våra kloka huvuden ihop. ;)

Om en stund ska jag släck och sova, tänkte få lite extra sömn även denna natten. :) Min spanska är ju inställd den här veckan vilket betyder att jag har sovmorgon imorgon också. :D Och på fredag slutar jag redan klockan 13. :D
Efter skolan imorgon ska jag ju som sagt hem till Hilda och plugga matte.. ;) Så jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga.. men lite blir det väll i alla fall. :P

/Malin

Min tv-tablå.

Jag har kommit på att det just nu är en hel del serier och program som jag följer.. så jag tänkte dela med mig av min tv-tablå till er. ;)

Måndag..
20.00 Tv4 - Familjen Annorlunda
21.00 Tv4 - Spårlöst

Tisdag..
20.00 Tv4 - Bygglov (ibland)
21.00 Tv4 - House

Onsdag..
21.00 Svt1 - Andra Avenyn

Torsdag..
20.00 Tv6 - Vampire Diaries
(20.00 Tv4 - Glee)

Fredag..
20.00 Tv4 - Let's dance

Lördag..
20.00 Svt1 - Melodifestivalen

Söndag..


Ja det ver nog allt.. ;) Nu ska jag fortsätta se på House. :)

/Malin

More sleep. :)

Imorgon har jag sovmorgon, men jag tänkte gå och lägga mig strax i alla fall. ;) Planen är att jag kanske ska lyckas vakna upp helt utvilad även fast det är mitt i veckan. ;) Ja vi får väll se hur det går, men även om jag inte vaknar helt utvilad så kan ju lite extra sömn aldrig skada. ;)

Så nu ska jag bege mig mot drömmarnas land. :)

/Malin

Spårlöst.

Har precis kollat färdigt på Spårlöst. Ett program som jag den senaste tiden har börjat följa, jag tycker de e så härligt att se människor hitta sina förlorade släcktingar och bli lyckliga. På något sätt så blir jag alltid lite glad av att se det här programmet. Jag tror ja blir det eftersom att dom mot alla ods faktiskt lyckas hitta dessa människor och förena familjer. :)

Jag tycker verkligen att ni också borde se det.. :)

/Malin

Trött på vintern.

Idag fick jag nog av all den här vintern.. när jag var på väg hem från bussen så var det nästan snöstorm och under all snö så var det snorhalt, vilket slutade med att jag halkade och ramlade på höften/ryggen. Så just nu mår inte min rygg så bra och jag är fruktansvärt trött på det här vädret.. Nu vill jag ha vår, även om de innebär slask och leriga hästar så känner jag att det får vara nog med kylan och allt detta snöande.

Men efter en varm dusch och en nerbäddad Malin, så känns ryggen lite bättre. Så nu hoppas jag att det försvinner hel och hållet tills imorgon och att de slutar blåsa och snöa för jag måste nämligen gå till bussen imorgon igen.. :P

/Malin


I skolan på en måndag..

Nu har vi alltså avklarat två månader på detta år..

Sitter i skolan nu och lysnar på Savage Garden - Two beds and a coffee machine, grymt bra låt alltså. :) Kan lägga upp den här på bloggen lite senare.. ;)

För övrigt så väntar jag på att min nästa lektion ska börja.. vet dock inte vad jag har för något. :P Vet bara att jag börjar tjugo över. ;) Känns lite skumt att vara i skolan på en måndag, fast jobbigast var det när man satt på bussen och åkte förbi stallarholmsskolan.. :P

Ne nu ska jag kila..

/Malin

RSS 2.0