Måndag

Ganska ensammen på jobbet idag.. börjar längta lite efter alla småttingar nu. Men innan dom kommer tillbaka finns det en hel del som behövs göras. Ett antal väggar ska målas, inskolningar ska förberedas för och alla möbler ska ställas tillbaka. Så nu kickar vi igång den här veckan med lite kaffe och färg. ;)


Projekt köksmöbler

Det här är mitt lilla semesterprojekt som jag kämpat med den senaste tiden.. Dessa köksmöbler är alltså på väg att bli vita. Vilket var ett något större arbete än vad jag först hade trott. Men bra blir det nog till slut i alla fall och dom kommer nog passa superbra i mitt kök sen. :)

Fredagsfrukost

Bästa sättet att börja dagen på är med en god och nyttig frukost. Idag kör jag på havregrynsgröt med lite lingonsylt och lättmjölk, en god kopp kaffe och ett glas vatten att skölja ner Forever Thermen med. :)

Ett eget hem

Just nu är mitt rum bara ett enda kaos av flyttkartonger.. Första Augusti går flyttlasset nämligen till min helt egna lägenhet. En mysig tvåa på 63 kvadrat med lagom avstånd till både stall och affär. :)

Så nu finns även en ny kategori (home sweet home) här på bloggen där ni kommer få följa allt som har med mitt egna lilla hem att göra. :)

Fyra månader!

Min lilla plutt fyller hela fyra månader idag! Tänk så fort tiden gått sen han kom hem till mig, den där åtta veckor gamla lilla krabaten med öronen åt helt olika håll. :)

Livet...

Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv sen jag var inne och skrev här senast, mitt liv kan nog liknas mycket vid en berg- och dalbana som går alldeles för fort. Många dagar har jag bara viljat dra täcket över huvudet och ge upp, men som så många andra gånger har det alternativet inte varit möjligt utan istället får man bara kämpa vidare och ta en dag i taget trotts motgångarna. Nu kanske de låter som att mitt liv bara har kantats utav tråkigheter den senaste tiden vilket ju faktiskt inte är helt sant, jag har en hel del riktigt goda nyheter att dela med mig av så småningom också. Men innan jag tar tag i och reder ut allt som har hänt de senaste månaderna så tänkte jag att jag i alla fall skulle ge ett litet livstecken till er som troget kikat in här under tiden som jag har varit upptagen på annat håll. :)

RSS 2.0