Våffeljärn

Varit så extremt sugen på våfflor den senaste tiden men då det inte direkt varit någon prioritet sen jag flyttade hemifrån att inhandla ett våffeljärn så har det liksom varit omöjligt att göra något åt saken. Men idag kände jag att det var dags, så jag "beställde" ett med mamma och pappa som ändå skulle iväg och handla. Så i helgen blir det garanterat våfflor här hemma.


31 Mars 2016

God morgon! Helt slut för tillfället då jag fastnade framför en film som gick på tv igår när jag kom från stallet. "She's the man" alltid lika bra så jag kunde ju bara inte stänga av. Men med lite kaffe i kroppen ska jag nog lyckas ta mig iväg till jobbet snart, skulle behöva tanka lilla blå också (måste vara världens tråkigaste utgift). Sen väntar en lång dag på jobbet med stängning och allt, tröstar mig med att det snart är helg igen och att det imorgon är min tidiga fredag.

Men nog om det, nu är det hög tid att jag dricker upp det sista kaffet och fixar det sista här hemma innan de är dags att åka. Ha en fin dag!

Saknar dom här sommardagarna lite extra just nu...

Foderstaten

Det här med foder är verkligen ingen lätt historia, ännu svårare blir det dessutom när man har en häst med en sjukdomshistoria som gör foderstaten ännu viktigare. Men nu känns det som att jag har kommit fram till det som fungerar bäst för Wilma och oss som ekipage. Därför tänkte jag att jag skulle sammanfatta den här för mina lite mer hästintresserade läsare.
 
(Det som hela foderstaten grundar sig i):
Just nu får hon 11 kg hö per dygn uppdelat på fyra mål (Åtta, tolv, sexton och tjugo).
 
 
St Hippolyt EQUIGUARD müsli:
EquiGard är en helt spannmålsfri fibermüsli till hästar som har behov av en stärkelse- och sockerfattig utfodring. Till denna grupp hör hästar med; Equine Metabolic Syndrome (EMS), fång, Equine Chusing Syndrom (ECS), muskelsjukdomar som korsförlamning och PSSM samt magsårshästar.
 
- Innehåller ingen spannmål eller melass
- Extremt lågt innehåll av stärkelse och socker
- Högt innehåll av låg-glykemiska fibrer
- Specifik mineralisering för stabilisering av fett- och
sockerämnesomsättningen
- Mycket hög fodervolym och låg energitäthet
- Innehåller örter, havsalger, olja och oljefrön
 
 
 
 
 
St Hippolyt GLUCOGARD:
Motverkar näringsbrist som kan bidra till insulinresistens, reducerad blodcirkulation och vävnadsskador i hoven. GlucoGard ® bör därför ges till alla hästar som är i riskzonen för att utveckla fång.

- Kompletterande näringsämnen efter fång
- Vid akut fara för fång
- Mineraltillskott när hästen endast fodras med grovfoder
- Idealt i kombination med EquiGard
 
 
 
 
 
 
 
 
Krafft MINER Blå pellets:
Krafft Miner Blå är ett mineralfoder för hästar som ger ett basintag av viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen samt balanserar foderstatens kvot av kalcium/fosfor.
 
 
 
 
 
 
 

29 Mars 2016

God morgon! Känns lite tråkigt att ledigheten redan är över för den här gången. Men nu är det ju inte långt kvar till sommaren och semestern, eller jag har en känsla av att det kommer gå rätt fort dit i alla fall.

Idag är det skönt nog en kort dag som gäller och sen är tanken att jag ska rida, dock inte bestämt än om det blir ut eller på banan. Men jag har ju några timmar på mig att komma fram till det. Nu ska jag stoppa i mig det sista av frukosten och sen bege mig iväg mot jobbet för lite spännande äventyr med mina små barn.
Ha en fin dag hörni! :)

Dagen sanning...

Solsken i sagoskogen

Vilken underbar ridtur det blev, solen verkligen värmde och man kan ju inte annat än älska dessa skogar som vi har lyxen att ha tillgång till. Ni vet sånna där perfekta troll/tomteskogar som man läste om i sagorna när man var liten. Ja helt underbar känsla är det att få sitta på hästryggen med den vyn runtomkring sig. Lite besviken blir man ju dock när det har börjat gallras ur på en del ställen och skogen tillfälligt ser mer ut som ett plockepinn än en sagoskog.. Men det är ju sånt som behövs göras ibland. Huvudsaken är ju att det inte huggs ner fullständigt. Och man får ju se det bra i att hästarna verkligen får träna på att lyfta på fötterna, visserligen har detta aldrig varit något problem för min lilla skogsmaskin som älskar att få plöja runt i snårskogen och lyfta på fötterna. Vilket hon gjorde med bravur även idag min finaste Wilma!


En röd måndag

Frukost framför ett avsnitt av Arrow, en perfekt start på en ledig måndag känner jag. Om en stund ska jag dock åka iväg för att handla lite mat, både kyl och frys ekar tomma så det är hög tid för lite påfyllning. Lite senare blir det uteritt med tjejerna i stallet. Helt underbart vårväder så det gäller ju verkligen att passa på. Kvällen sen ska spenderas med tvätt och städning. En ganska lagom ledig måndag helt enkelt.

Mitt nya serieberoende!

Vår i luften

Idag har det verkligen känts som att våren är här för att stanna, trotts att luften fyllts av rejäla vindar. Att det dessutom fortfarande var ljust när hästarna togs in är ju det bästa vårtecknet av dom alla, nu slipper vi äntligen mörka timmar på ridbanan efter jobbet i veckorna. Så trotts att den här dagen inte riktigt blev som jag hade tänkt så går jag nu och lägger mig med en härlig känsla i kroppen. Jag slipper dessutom ställa alarmet så en härlig sovmorgon väntar (håller tummarna för att tanten i huset bredvid inte går ut med sin konstant skällande hund allt för tidigt). Så nu är det dags att dejta John Blund. Sov gott mina vänner!


Förvandling av balkongen

Jag orkade inte vänta till nästa vecka så jag tog tag i saken redan idag och åkte in till ÖB. Trallen gick på 14.90kr plattan (30×30cm) och cafésettet 299kr. Inte alls dyrt men skillnaden blev enorm och nu har jag en balkong som jag verkligen kommer trivas på. Det blir nog många koppar kaffe och kanske några glas vin där i sommar.

Före:

Efter:

Påskdagen

God morgon! Idag ställde jag alarmet hyfsat tidigt för att åka iväg och handla lite nu på förmiddagen, både grejer till balkongen och diverse andra nödvändigheter ska införskaffas. Min förhoppning är att jag ska slippa trängas med massa andra påsklediga människor genom att vara på plats redan strax efter öppning, men vi får väl se hur det går med den saken.

Det sköna med att gå upp tidigt idag är också att det inte känns som man tappar den där timmen som försvann när klockan ställdes om inatt. Jag slipper vakna sent och känna att hela dagen är förbi. Så nu ska jag äta upp frukosten och sen bege mig iväg på dagens äventyr.
Ha en fin påskdag!


Balkongdrömmar

Tanken är att jag ska fixa iordning min balkong den kommande veckan. (Vårtecken om något!) Dock så är jag ju inte gjord av pengar så det får inte bli allt för dyrt. Men efter att ha kikat runt lite så tror jag att man skulle kunna få den att kännas rätt lyxig med hyfsat billiga medel. Det på dessa tre bilder från ÖB kommer nog att få följa med hem om jag får som jag vill och jag tror att min balkong kan bli riktigt mysig med dessa enkla och förhållandevis billiga saker.




Svettigt pass

Det känns lite som att vi har hamnat i en uppförsbacke när det gäller ridningen just nu, medan träningen från marken går hur bra som helst och vi utvecklas och tar stora kliv framåt. Idag fick det bli ett ridpass på banan och efter två dagars vila var hon både pigg och uppe i det blå. Så målet med hela passet fick bli att bara kunna jogga lugnt i en låg och avslappnad form, det låter kanske enkelt men jag kan säga att det var svårt att komma dit idag. Mycket igångsättningar, övergångar skritt-trav, trav-skritt och en hel del halter. Fick även jobba hårt för fina hörnpaseringar. Men mot slutet jobbade hon på riktigt fint och avslappnad samtidigt som det var enkelt att samla ihop henne i en väldigt långsam och samlad trav där hon trampar ifrån ordentligt med bakbenen (där kan vi verkligen tacka arbetet med långa tyglarna). Älskar verkligen hur hon tar till sig det vi gör på marken och hur hon direkt förstår vad jag vill när jag sitter där upp på ryggen. Så trotts en jobbig och svettig start fick vi ett bra avslut. Och hur gärna man än vill så kan ju inte alla dagar vara perfekta.



Glad påsk!

Ska strax kila upp till stallet för att spendera ett antal timmar där, älskar verkligen känslan av att ha en lång helg framför sig och bara kunna göra allt i lugn och ro. Det känns så välbehövligt. Ska verkligen försöka njuta till max. Men innan dagens äventyr börjar tänkte jag bara kika in här och önska er alla en glad påsk!


Ångest inför våren

De flesta av er älskar säkert vårdagarna som dyker upp nu och längtar efter sommaren, självklart gör jag det också. Men samtidigt är det just det som fyller mig med så fruktansvärt mycket ångest och oro att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Varje grästrå som växer upp och varje vårblomma som slår ut skapar en klump i magen. Varför undrar ni säkert nu. Som en del av er vet så blev min älskade Wilma sjuk förra våren, hon fick fång och spenderade hela sommaren själv i en liten sjukhage. Hela sommaren blev förstörd, och visst de kan jag väl ta för tack och lov så blev hon helt återställd. Men ni kan ju tänka er hur rädd man blir för att det ska hända igen.. Så varje grästrå i mina ögon är förädiskt, något ont som kan sätta igång den där hemska sjukdommen igen. Och det värsta av allt är att jag gör allt i min makt för att det inte ska hända igen, jag har även veterinärens ord från förra sommaren som går genom mitt huvud om och om igen "det är ett extremår i år och hon kommer troligtvis aldrig få det igen". Men jag kan aldrig vara helt säker på att det inte gör det, jag kan aldrig veta. Det är vad som skrämmer mig, skapar den där illamående ångestkänslan och ger mig mardrömmar om nätterna.

Som jag önskar att jag bara kunde njuta av våren och se fram emot en skön sommar med min fina Wilma, men med tanke på hur det såg ut förra året är det som ni kanske förstår inte så lätt.

22 Mars 2016

God morgon! Idag är jag så öm i kroppen efter söndagens bravader med Wimlan, låt oss säga att hon hittade på lite hyss. Så någon form av träningsvärk har jag fått och inte den där lagom sköna sorten. Men förhoppningsvis så försvinner den snart. Idag är de kort dag på jobbet och sen blir det några timmar i stallet, mer än så har jag faktiskt inte planerat. Men det känns rätt lagom denna annars rätt så gråa dag. Måste erkänna att jag blev rätt besviken när jag vaknade och såg att det snöade utanför fönstret.. även fast jag vet att det tillhör årstiden med sånt här skitväder så hoppades jag ändå att det skulle få vara fint nu. Men nog om det nu, det är dags att fixa det sista och åka mot jobbet.




Kortvecka

God morgon! Den här måndagen börjar inte riktigt som dom brukar göra, jag har nämligen inte stallet innan jag åker till jobbet. Så istället fick jag lite sovmorgon och sitter nu här i lugn och ro och äter min frukost. Standardfrukosten nu mera skulle man kunna säga, en kopp kaffe, ett glas Aloe vera och havregrynsgröt med lite lingonsylt på. Jag har verkligen lärt mig att utan en bra frukost fungerar jag inte alls, då blir hela dagen dålig. Så en bra start på dagen är alltså det jag prioriterar mest.

Det känns så bra att vi går in i en kortvecka nu, på torsdag stänger vi klockan tre och fredag är det stängt. Ser verkligen fram emot en lång helg och att kunna spendera massor med tid med Wilma. Ja och familj och släkt också såklart. Men innan dess är det några dagar kvar på jobbet med mina underbara småttingar.


Blommor i hemmet

Köket är nu nästintill kliniskt rent och alla mina små blommor har fått lite kärlek. Några nya krukor och några har bara fått lite ny jord och friserats en smula. Men nu är det dags att ta en paus här hemifrån för lite kvalitetstid med min finaste Wilma. Sen väntar fika med Mormor som jag inte träffat på ett bra tag så de ska bli mysigt. Så dags att hoppa i ridbyxorna nu alltså och sätta fart.


Jägarsockor

För några veckor sedan köpte jag två par jägarsockor, tanken var att jag skulle kunna ha dom under mina shortchaps när det är kallt för att slippa frysa om fötter och ben när jag rider på vintern. Men så insåg jag hur skönt det är att gå runt i ett par tights och dessa hemma, lätt bästa myskänslan och man slipper kalla fötter. Så jag skulle verkligen kunna rekommendera vem som helst att införskaffa ett par sånna här (jägare eller inte), ni kommer inte ångra er. Dom finns dessutom lite överallt att köpa så det är inte speciellt svårt att hitta dom heller. :)
 

Lördagsfix

Jag insåg nu när jag öppnade upp blogg.se att det var länge sen jag satt vid datorn och skrev ett inlägg, oftast skrivs dom från mobilen nu för tiden när jag har någon minut över. Men nog om det, efter lite sovmorgon och frukost framför tv:n är det snart dags att ta tag i dagens agenda. Planen är att lägenheten ska storstädas (känns som en klok idé nu inför påsken), garderoben ska rensas, Enzos bur ska städas, bloggen ska uppdateras och förberedas med tidsinställda inlägg inför kommande vecka och Wilma ska ridas. Samtidigt så ska jag försöka att ta det lite lugnt för att bli av med det som återstår av min förkylning. Men att bara sitta still känns inte bra när man har ett hem som är i stort behov av städning, så dags att ta tag i det nu alltså.

Efterlängtad fredag

God morgon! Sitter här med kaffekoppen i högsta hugg och ska snart fixa det sista här hemma innan det är dags att åka iväg till jobbet. Jag är fortfarande förkyld men känner att det går åt rätt håll, men det är skönt att det är fredag och att jag har en hyfsat lugn helg framför mig. Hoppas verkligen att jag har så pass mycket ork i kroppen så jag orkar rida, i onsdags blev det ju en vilodag för Wilma och igår blev det bara lite lugnt markarbete. Men vi får se hur det blir, det viktisgaste är ju ändå att jag får bli helt frisk snart.

Men innan jag bestämmer något alls ska jag ta mig igenom den här fredagen på jobbet. Ha en fin dag!

Vårkänslor

Känner mig aningens sliten nu men nu är det bara några få (3,5) timmar kvar tills jag får åka hem. Så nu passar jag på att ta det lugnt med en kopp te på min så välbehövliga rast. Men jag ska inte klaga allt för mycket, vi har ju faktiskt haft en helt fantastisk förmiddag i skogen och även ätit lunch utomhus. Äntligen känns det verkligen som vår! Men nu ska jag återgå till min tekopp så hörs vi av senare.


Mitten av veckan

God morgon! Vi går nu in i mitten av veckan, det är lillördag och just nu känner jag mig något piggare än igår men vi får väl se hur länge det håller i sig. Jag hoppas verkligen att de här är en kortvarig förkylning som bara håller i sig ett par dagar och sen är borta. I vilket fall så kämpar jag på med vardagen så gott de går, jobbet går såklart i första hand men kunde inte låta bli att köra lite långa tyglar med min stjärna igår kväll. Som tur var fick jag lite hjälp av Vendela när jag behövde hämta andan, väldigt lärorikt att se någon annan jobba ens egen häst också så det tackar vi för. Och Wilma var huur fin som helst igår, min stjärna alltså!

Men nu är det dags för mig att kila ner till bilen för att åka till jobbet, öppning idag men skönt nog inga supertidiga barn så jag behöver inte vara på jobbet förns kvart i sju idag. Lyx! Min förhoppning är att jag ska orka rida ikväll, men vi får väl se hur de blir med den saken.

Ha en bra dag hörni!

Förkylning på ingång

Man kan väl säga att jag har mått bättre. Vaknade imorse med blytungt huvud, tjock hals och en helt igentäppt näsa. Ja där fick jag för att jag här om dagen sa att jag klarat mig så himla bra från sjukdommar hittills det här året. Just nu känner jag verkligen att jag inte har tid att vara sådär orkeslös och seg, det finns så mycket jag vill och behöver göra.. men det är väl just i dessa stunder som man också blir sjuk. Så nu håller jag bara tummarna för att jag slipper få feber i alla fall. Och så är det bara att försöka kurera mig så gott de går.

Dagens lyxiga middag, faktiskt en av mina favoriträtter om jag ska vara ärlig. Vad slår stuvade makaroner, mormors hemmagjorda köttbullar och lite rivna morötter!?

Ny vecka och nya möjligheter

Det är måndag vilket innebär ny vecka och nya möjligheter. Själv ska jag snart bege mig mot stallet för att slänga ut hästarna innan det är dags för några timmar på jobbet. Sista hela veckan innan de blir kortvecka och sen långhelg, som jag ser fram emot lite extra ledighet. Nu förstår jag verkligen vad folk menar med "monsterveckor fram till påsk", förra året var jag så ny att det inte kändes av på samma sätt. Men snart så är vi där och det är dags att dra igång lite påskpyssel på jobbet snart också, älskar sånt! Men nu ska jag sluta babbla om det och istället dricka upp den sista skvätten kaffe och sen bege mig till stallet för att pussa på min pärla och göra lite nytta.

Ha en bra dag hörni!

12 Mars 2016

En händelserik lördag med en morgon i stallet, handling, fika hos föräldrarna med farmor och farfar, en kaffe med Vendela i solen på min balkong och några timmar i tvättstugan har hunnits med hittills. Nu står jag och väntar på att sista maskinen tvätt ska bli klar, sen står matlagning på schemat. Efter det blir det stallet för att jobba lite med bästa Wilma och sen får kvällen avslutas med Mellomys hemma hos familjen. Så ja fullt upp kan man verkligen säga...


Enzo hjälper till

Min lilla plutt vill gärna vara med och hjälpa till när man städar buren, att inspektera lådan med halm är mycket viktigt anser han. ;)

Välkommen våren!

Flera gånger den här veckan har jag vaknat med känslan av att jag försovit mig men sen kollat på klockan och insett att allt är som det ska, det är bara så himla mycket ljusare ute nu än det var för någon vecka sen. Hur skönt är inte det på en skala! Det har varit ljust nästan alla dagar när jag åkt till jobbet den här veckan, bara igår när jag öppnade som det var lite halvskumt när jag åkte hemifrån. Dessutom är det ju också ljusare längre på kvällarna. Välkommen våren säger jag bara!

Ikväll får jag dock stå ut med mörker när jag väl kommer till stallet, stänger på jobbet så det hinner precis bli mörkt innan jag väl är där. Men det stoppar inte oss inte, så idag har jag planerat in ett ridpass. Wilma är lite lagom fullproppad med energi nu när hagarna är som dom är och rörelsefriheten blir lite begränsad av all lera. Så ikväll blir det fokus och svett som gäller för oss båda. ;)

Men först ska det jobbas några timmar till såklart, så nu blir det mellisfix och sen ut och njuta i solen igen.

Nya arbetsskor

Igår fick vi äntligen prova ut nya arbetsskor från Jobi. Verkligen välbehövligt då mina nuvarande är så slitna att de gör mer skada än nytta. Så nu är det bara att härda ut två veckor till och sen får jag dessa snyggingar istället och kan bränna mina gamla. Ska bli så skönt med ett par skor på jobbet som inte gör ont! :)



8 Mars 2016

Det är tisdag (min tidiga dag) och strålande solsken, det kan väl knappast inte bli bättre! Efter jobbet blir det en sväng till apoteket och handling av mat, lite nödvändigheter helt enkelt. Sen planerar jag en god middag med lax och några härliga timmar i stallet med min pärla. Tror vi kör på lite markjobb idag, väljer mellan långa tyglar och tömkörning. Vilket det blir får vi se när jag väl är där. Men innan dess ska jag dricka upp mitt te här i soffan och sen jobba några timmar till. Hoppas ni också har en härlig dag!


Några gamla

Har börjat rensa och sortera lite bland alla bilder på mobilen och tänkte att jag kunde passa på att dela med mig av några gamla godingar.

Bästa sovplatsen är mitt i häcken tycker Morris...

En liten och trött Tellatuss

Vår saknade Billy och min fina Wilma! <3

Skogstur

Det blev en tur i skogen tillsammans med Therese och Hector idag. Man kan väl säga att Wilma var något överladdad stundtals men hon skötte sig ändå bra och släppte sina rädslor efter lite övertalning. Och vi fick trotts ett rätt ruskigt snöväder en mysigt skogstur. Dessutom passade vi på att inviga de nya gröna lindorna som passade damen superbra. 

Kan varmt rekommendera Mias RS lindor, har länge varit på jakt efter bra lindor och har äntligen hittat några som känns perfekta. Dom finns dessutom i hur många olika färger som helst.




Just nu


The Products 2016

Igår fick jag äntligen hem dom nya Forever Living produktkatalogerna för 2016. Det känns som att det kommer bli ett mycket spännande år med Forever och jag hoppas verkligen att jag lyckas klara dom målen som jag har satt upp för mig själv för de kommande månaderna. 

Är ni sugna på att veta mer om produkterna eller vad det innebär att jobba med Forever Living så lämna gärna en kommentar här under.


Körkort ett år

Det är på dagen ett år sen jag tog det där körkortet som sen dess gjort mitt liv så mycket enklare. Vilken frihet det har gett mig och så mycket tid jag har kunnat sparat genom att kunna ta bilen istället för att åka buss. Underbart!


Nytt begagnat

Jag har länge letat efter det perfekta gula schabraket, men just den gula färgen jag vill ha har inte varit lätt att få tag på. Så här om dagen när jag satt och kikade runt på facebook så dök det här settet upp begagnat men i fint skick och jag kunde ju inte låta bli att köpa det. Dessutom 300 kr + frakt är ju inte mycket för ett komplett sett med både schabrak och lindor. Så nu håller jag tummar och tår för att det verkligen är den där gula färgen som jag vill ha i verkligheten. Det är ju inte helt lätt att avgöra med en bild men för det priset så var det helt klart värt en chansning och jag tror Wilma kommer passa superbra i det oavsätt. :)


It's Friday

God morgon! Fredagen är här och efter några timmar på jobbet är det äntligen helg, en efterlängtad sådan. Blir en lugn helg för min del, behöver fixa en del här hemma och så ska ju Wilma få så mycket av min tid som möjligt. Idag blir det dock vila för fröken, det förtjänar hon efter gårdagens pass. Kanske att vi bara tar en liten promenad för att umgås lite, men vi får se hur det blir när vi närmar oss kvällen. Nu ska jag i vilket fall kila ut till bilen och bege mig mot jobbet. Ha en bra dag!


Ett riktigt litet busfrö

Min lilla galenpanna/busfrö, det beskriver nog fröken rätt bra de senaste dagarna. Envis som få är hon dessutom men jag är envisare tack och lov. Men idag var det till och med en utmaning att bara trava helt lugnt och avslappnat, inte ofta det händer så jag vet att det bara är att bita ihop och försöka ta sig igenom det när det väl blir så. Och tillslut så gick det, men jag var helt svettig och känner på mig att det kommer bli en del träningsvärk de närmsta dagarna. Men hur skönt är det inte när man traglar med en svårighet och sen verkligen känner att det släpper. Så helt klart värt träningsvärken. Dessutom så älskar jag min Wimlan lika mycket oavsätt vilka konstigheter hon hittar på. :)



3 Mars 2016

God morgon! Ni vet den där känslan när man vaknar på morgonen och sängen är så där oförskämt skön med den perfekta temperaturen under täcket. Så har det varit hela den här veckan och det är nästan omöjligt att komma upp i tid. Skönt nog så äter jag ju frukost på jobbet de flesta dagarna så de räcker med lite Aloe Vera och en kopp kaffe så är jag good to go. 

Dagens plan är först en massa timmar på jobbet och sen är tanken att jag ska skynda upp till stallet för att hinna rida. Wilma var mer högt än lågt igår när jag försökte jobba henne från marken så ett svettigt ridpass är på sin plats. Visserligen blåste det en del igår så några skutt var väl inte riktigt planerade från frökens sida. Men nog om det, nu måste jag kila iväg till jobbet. Ha en fin dag hörni!


Mellanlandning hemma

Planeringsdagen igår var intressant på många sätt men det som berör mest är när man pratar om ämnet våld i nära relationer. Ni kan vara lugna det är inget aktuellt just nu utan det var en föreläsning om vad man ska vara uppnärksam på och hur man kan hantera det när det väl dyker upp. Jag kände verkligen hur tacksam jag är för min egen familj och uppväxt, jag är verkligen lyckligt lottad som har haft det så himla bra.

Efter en kort dag på jobbet och en snabb sväng till stallet är jag nu hemma och mellanlandar, ska snart åka tillbaka till jobbet för lite kvällsplanering med mina kära kollegor. Hade gärna stannat hemma på soffan resten av kvällen om jag ska vara ärlig men man kan ju inte alltid få som man vill och om några timmar är jag ju hemma igen. Har några inläggsidéer som ska sättas på pränt ikväll också. Men nu måste jag sätta fart.

RSS 2.0