Karma

Ja texten här under kan väl i det stora hela beskiva hur jag känner idag...


Besiktigad

Igår när jag åkte hem från jobbet var det mörkt och idag när jag åkte till jobbet var det ljust.. förra veckan var det tvärt om och jag måste säga att jag verkligen föredrar att det är ljust när man åker hem.. Men det är bara att härda ut, snart går vi ju mot ljusare tider igen. ;)

Föresten så glömde jag mitt i allt kaos igår berätta att jag var och besiktigade bilen innan jobbet och att jag klarade mig ifrån en ombesiktning. Dock måste jag byta ett parkeringslyse som dagen till ära bestämde sig för att sluta fungera och inhandla nya bromsbackar då dom börjar bli lite slitna. Men det känns ändå skönt att slippa åka in och besiktiga igen. :)


Vila i frid Ullfia (Fia)! ❤

Efter femton år tillsammans, oskiljaktiga har en dotter idag förlorat sin mor och vi har förlorat en fantastisk vän. Det har varit en dag fylld med kämparglöd och sorg på Karlby Gård. Du kämpade tappert enda in i slutet fina Fia.. men nu slipper du all smärta och får vandra på de evigt gröna ängarna! Vila i frid!

En höstdag 🍁





Att göra en förändring

Ni vet när man inte är nöjd med sig själv och bestämmer sig för att göra en förändring. För det första krävs det en hel del med envishet och att man verkligen har bestämt sig för att det är nu det gäller. För tre vecker sen gjorde jag just precis det, jag bestämde mig för att det är nu eller aldrig, och så tog jag en hel del hjälp av Forever Living och deras produkter. Och nu endast tre veckor senare visar vågen -5,7 kg. Jag är helt mållös, jag kan knappt själv tro att det är sant. Men det är det! Och det viktigaste av allt är att jag har inte tagit hjälp av något quick-fix program utan det här är en förändring som är hållbar, en förändring för livet.

Det finaste jag har! 💕


Home

Det är detaljerna som gör det. Som gör att jag älskar mitt hem och som gör att det verkligen känns som hemma! Trotts att det finns mycket kvar att göra så älskar jag det.. och nu känner jag mig redo att börja dela med mig av mitt hem här till er. :)


Höstrengöringen

Min lilla blå pärla fick både vinterdäcken på och blev tvättad igår. Så nu ska jag bara ta mig i kragen och boka en besiktningstid också. Att de ska vara så svårt att få det gjort.. men det är väl för att man är livrädd att de ska vara något fel så man blir så där lagom ruinerad. Men nu är den iaf så ren och fin som den kan bli och det är dags för oss båda att ta oss till det där arbetet.


Min Change 9 resa

Som ni alla vet så testade jag att köra Forever Livings Change 9 box. Detta för att göra en utrensning av onödiga slaggprodukter och gifter i kroppen. Sen hoppades jag ju såklart att jag skulle tappa några kilon under resans gång också, vilket jag gjorde. Jag avslutade mitt Change 9 program i tisdags och vägde samt mätte mig i onsdags morse. På endast nio dagar gick jag ner hela 3,9 kg och tappade totalt 14 cm fördelat över kroppen. Alltså på endast nio dagar.. jag är själv mäkta förvånad över vilka resultat jag faktiskt fick, helt otroligt! Dessutom finns inte en tillstymmelse till socker eller sötsug kvar. Jag åt en dammsugare och en liten delicatoboll här om dagen och det var faktiskt inte ens gott.. så det hela slutade med att jag helt äcklad kastade in burkarna i frysen och sparar dom där till när jag får gäster. Trotts mitt lilla fredgasfika så forsatte mitt nyttiga, hälsosamma liv efter C9. Jag kör nu min lite modifierade version av Forever Livings forsättningsbox F.I.T 1, jag följer kosten men träningen gör jag på mitt eget sätt och jag har faktiskt fortsatt att rasa i vikt och mår så himla mycket bättre över lag. Så nej C9 är ingen quick-fix.. det är en kickstart för att hitta nya hälsosamma vanor som fungerar även efter. Det är precis det som jag har gjort och det känns så himla bra!
 
 

Söndag 18 Oktober 2015

Börjar min söndag på bästa sätt med lite sovmorgon och en superlyxig frukost som dessutom är väldigt nyttig. Bananpankakor med blåbär och vaniljkvarg. Detta kommer helt klart bli min nya söndagstradition! Men nu så är det dags att lämna soffan och hoppa ur myskläderna för idag ska min lilla bil få på sig vinterdäcken (med en hel del assistans av min kära far). Sen bär det av upp mot stallet för att fixa där innan det är dags för att spendera kvällen med att tvätta.. love lägenhetslivet utan egen tvättnaskin. Men som tur är kommer bästa Sophia förbi och gör mig sällskap! :)


Möte med Foreverkollegor

Jag spenderar inte min lördagskväll riktigt som de flesta andra, istället har jag haft en spännande utbildning och ett givande planeringsmöte med mina Forever Living kollegor här hemma hos mig. Vi har lite spännande planer för framtiden och jag ser verkligen fram emot att få släppa nyheten både för er och alla andra som jag känner.. men mer än så tänker jag inte berätta för er än. Istället ska jag fortsätta att jobba lite med min Foreververksamhet samtidigt som det blir en kopp te, lite mörk choklad och allt detta med "Så mycket bättre" i bakgrunden. :)
 

En enkel middag

Är man förkyld och inte orkar laga mat efter en lång dag på jobbet då kan man alltid lyxa till det med lite Hallonkvarg med hallon i och en kopp gott te! Intalar mig själv att de här kommer göra mig såå mycket piggare och friskare. :)

En magisk morgon

Det är något magiskt med att få börja en morgon i stallet.. även om det inte alltid ser ut som på bilden så är det lika magiskt. Som balsam för själen!

Livet

Idag har det varit en sån där dag då mycket bara snurrar omkring i huvudet och ingenting egentligen tycks få fäste någonstans.Vad är meningen med livet? Varför gör jag det här? Hur hamnade jag här? Vad kommer näst? Det har hänt så himla mycket i mitt liv det senaste året och jag har väl inte riktigt haft tiden att ta in allt. Det är först nu som allting börjar landa, klarna och liksom finna en mening. Så jag det är rörigt i mitt huvud för tillfället kan man säga och dessutom är det en hel hög med nya beslut som ska fattas, nya steg i livet som ska tas och allt går i en rasande fart. Så vart jag befinner mig i livet om en månad eller två det kan jag faktiskt inte svara på, men jag kan säga att jag verkligen gör det bästa jag kan och att jag går min egen väg.

Change 9 - dag 7

Dag sju på C9 och jag känner mig piggare, starkare och som en helt nu jag. Visserligen har jag lyckats dra på mig en förkylning från jobbet. Men jag känner fortfarande att jag är på gång och att jag dessutom skapat nya vanor i mitt liv. Kan även meddela att sötsuget är helt och fullt borta, vilket är så fruktansvärt skönt! 

Det behöver faktiskt inte vara tråkigt att äta nyttigt. :)

Change 9 - dag 2

Fortfarande inga stora hungerproblem, dock något tröttare eller ja segare under första delen av dagen. Och så fryser jag... heela tiden, vilket ju inte blev bättre av att det verkligen skulle komma en massa kalla höstvindar just nu. Jag som nästan aldrig fryser annars.. men det är väl för att en massa skit håller på att rensas ut ur kroppen. Så jag hoppas det här frysandet inte blir allt för långvarigt. Men nu har jag i alla fall tagit mig igenom dom två tyngsta dagarna som folk brukar säga om dag ett och två och min beslutsamhet är fortfarande på plats och starkare än någonsin! Så nu ska jag bädda ner mig och ladda om för dag tre.. vilket också innebär första vägningen och mätningen efter starten.. SPÄNNANDE är bara förnamnet!

Förmiddagsrast med en kopp grönt te blandat med fiberpulver och lite vindruvor (som självklart står med i den fria listan). :)

Change 9 - Dag 1

I fredags fick jag äntligen hem min egen Change 9 box från Forever Living och idag gick startskottet för min resa. En lång dag med en hel del inplanerat, men eftersom de två första dagarna är i stort sett helt utan mat kändes det som rätt dag att starta på.. då behöver man inte tänka på att man är hungrig. Eller ja de var min tanke i alla fall, men om sanningen ska fram så har det inte varit så jobbigt som jag trodde att det skulle vara, hittils ingen extrem hunger, inget kaffesug och ingen huvudvärk. Dock känner jag mig lite frusen ikväll efter att ha suttit still på en liten Foreverutbildning med Teamet.. men om de beror på C9 starten eller att jag suttit still och varit ute i kylan de kan jag inte svara på. Men nu säger jag i alla fall god natt och hoppas på en lika bra dag imorgon. :)


RSS 2.0