Jag passar på att önska er läsare ett rikt...

Jag passar på att önska er läsare ett riktigt gott nytt år redan nu. Hoppas att ni alla får en riktigt bra start på det nya året! :)

nu blir de film.. Farsan tror jag den hett...

nu blir de film.. Farsan tror jag den hette.. Har ingen aning om vad det är. Men de ska bli spännande. :)

spelkväll med tjejerna.

foto0142 (MMS)

spelkväll med tjejerna.


ibland har man tur.. Tåget var till och me...

ibland har man tur.. Tåget var till och med i tid! ;)

Snart åker jag..

Eftersom att jag har en sån snäll pappa så slipper jag ta bussen till tåget. :P Han har lovat att köra mig dit och om tåget skulle vara inställt så slipper jag vänta på nästa. ;) Då får jag skjuss hela vägen till Nykvarn. :)

Har precis fixat färdigt allting så nu är det bara till att vänta på att vi ska åka. :)

Sista dagen

Trött och nyduschad.. Men de här ska nog bli en jäkligt bra dag tror jag. :) Om drygt två timmar går min buss och innan dess har jag en hel del att göra. Jag måste bland annat bestämma mig för om jag ska ta på mig klänningen här hemma och frysa ihjäl om tåget är sen eller köra på det säkra kortet och ta på mig något annat nu och sen byta till klänning hemma hos Linn. Hmm.. det tål att funderas på. ;)

Medans jag funderar på det så ska jag plocka ihop de saker som jag ska ta med mig. Så vi hörs senare gott folk. ;)

Håller tummarna för att tåget går

Kanske man skulle ta och bädda ner sig i sängen nu.. är ju trotts allt nyårsafton imorgon och då vill man ju vara utvilad ordentligt så man orkar med hela kvällen. ;) En kväll som ska spenderas i nykvarn, hemma hos Linn. :) Vi har planerat en lugn kväll med mat, film snacks och så ska vi självklart se fyverkerier. Kan det bli bättre än så? De tycker inte jag i alla fall. :)

Men det finns ju dock ett litet problem.. och det är ju att tågen har ju en förmåga att inte gå när dom ska. Ja eller bli inställda i sista stund. Så nu håller jag tummarna för att jag har tur imorgon och inte behöver stå och frysa i läggesta. Jag skulle vara tacksam om ni också kunde hålla en liten tumme för det. ;)

nu har jag skruvat hella kvällen och äntli...

foto0139 (MMS)

nu har jag skruvat hella kvällen och äntligen fått ihop mitt nya skrivbord. :)


har precis impulsköpt ett skrivbord för 60...

har precis impulsköpt ett skrivbord för 600...

Lite mera shopping

Studiebidraget har kommit och om en liten stund så ska jag åka med familjen in till strängnes för lite mera shopping.. ;) Jag har ju fortfarande inte lyckats hitta några nya jeans och så har jag kommit på en del annat som behövs.. ska försöka mig på det omöjliga uppdraget som jag såg att Edvina också skulle.. hitta en axelbandslös BH så att jag slipper den som är för liten på nyår.. planen är ju nämligen att jag ska ha min svarta klänning som jag fick av Linn.. och ja den har ju inga axelband. :P
Men vi får se om jag lyckas hitta någon som passar. 

När jag kommer hem sen så ska jag sätta mig och lägga över massa musik och sånt på min externa hårddisk, som tack vara min tekniska farbror fungerar nu. :)

Mamma fyller 40 år!

Ja idag är det min mammas stora dag! 40 år fyller hon, vilket är stort.. Hon har nu tagit sig igenom halva sitt liv och har hälften kvar.. eller ja vi kan ju hoppas på mer än hälften. ;) Men i alla fall..

STORT GRATTIS KÄRA MOR! <3


gossip girl - det finns bara en av mig

Författare: Cecily von Ziegesar

Serien består av:
gossip girl 1
gossip girl 2 - ni vet att ni älskar mig
gossip girl 3 - allt och lite till
gossip girl 4 - för det är jag värd
gossip girl 5 - det som passar mig
gossip girl 6 - leva livet här och nu
gossip girl 7 - ingen gör det bättre
gossip girl 8 - fiender i vått och tort
gossip girl 9 - bara i din fantasi
gossip girl 10 - det finns bara en av mig
gossip girl 11 - älskar, älsker inte
gossip girl 12 - du och ingen annan

På baksidan av boken står det:
Gossip Girl tar oss med in i ett gäng priviligerade ungdomars värld - en värld där alla är rika och vackra, där allting är fantastiskt och där svartsjuka och svek finns överallt.

Är de vänner? Fiender? Älskare? Ni vet vilka jag pratar om - B och S, och det enda jag är helt säker på är att de nu är officiella modeikoner. En viss modeskapare har bestämt sig för att låta flickorna bo i hans Georgica Pond-villa som inspirationskällor. Synd för dem att det dyker upp två kopior. Men orginalen är ju alltid bäst, eller?

          Ni vet att ni älskar mig!
          gossip girl


Mina tankar:
De tidigare böckerna har jag varit riktigt imponerad av men det var något i den här som fick mig att tappa intresset.. eller jag det var något som fattades, eller så var det brist på tid som fick mig att inte orka med helt enkelt. ;) Men nu är boken utläst och jag är endå hyffsat nöjd med hur handlingen utspelade sig. Så jag tänker fortfarande rekomendera den då man faktiskt inte kan sluta mitt i en serie bara sådär. :P
Fast där sa jag ju lite mot mig själv för jag vet att jag inte kommer att läsa de två sista böckerna, eller det kommer jag säkert göra men inte på ett tag då jag har fått massor med nya böcker den senaste tiden och tänker läsa dem först innan jag inhandlar några nya. ;)

Men om ni vill veta mer om hur serien slutar så får ni faktiskt ta och läsa det själva. :)

Gossip Girl 10 - Det finnns bara en ... 


Mellandagsrea!


Mellandagrean är den tiden på året då alla mindre rika människor får känna sig rika. ;) Själv har jag inhandlat en hel del idag men endå inte gjort av med särskillt mycket penger.. ca 1300 kr fattigare vart jag och då ska det tilläggas att glasen kostar 300 kr styck. :P 
Men jag är mycket nöjd med allt det jag lyckades sammla på mig, bara ett par nya jeans som jag inte lyckades hitta.. Men de kommer fler tillfällen så ingen större skada skedd. ;)

Eskilstuna imorgon

Om en liten stund så ska jag ta min bok och krypa ner i sängen. Måste försöka sova tidigare ikväll då vi imorgon ska iväg till Eskilstuna hela familjen och shoppa lite nu när det är mellandagsrea och allt. Men tanken är att vi ska vara där när de öppnar så kanske det inte är för mycket människor där. ;) Men detta betyder att jag måste gå upp mycket tidigare än jag gjort under lovet. :P Men jag ska nog fixa det, för jag är verkligen i behov av lite nya kläder och annat. ;) Måste ju även hitta en födelsedagspresent till mor min som fyller hela 40 år på onsdag. :O Om ni har några förslag på vad man kan köpa så lämna gärna en kommenter. :)

Nu ska jag ladda upp för en lång dags shopping. :)

Vinterdesign

Nu så har jag tagit lite nya bilder på min fina Princess och gjort om designen lite här på bloggen. :) Denna känner jag med nöjd med, ja trotts den lite dåliga bildkvallitén då det började skymma när bilderna togs. Men min Princess är bäst i alla lägen i alla fall. ;)
Så denna design får stanna ett tag framöver. :) Lämna gärna en liten kommentar. ;)


Ut i snön

Nu ska jag ta och byta opm och kila upp till stallet, är ju söndag vilket innebär att jag har Princess idag. :) Ska även titta till mammas lilla odåga. ;) 
Efter det så är det bara att åka hem byta om för att sen åka vidare till mormor för att äta middag där. I vanliga fall brukar vi äta grötlunch hos henne på julafton men på gruna av att mamma jobbade så vart det såhär istället. Men jag tycker att det går precis lika bra det. :)

Underbar jul!

Jag har haft en helt underbar jul tillsammans med familj och släckt. :) 
Min julafton vart inte riktigt som man skulle önska då min kära mor jobbade hela kvällen, men på förmiddagen så delade vi ut julklapparna inom familjen och sen åt vi en härlig jullunch innan mamma åkte till jobbet. 
Pappa, Syster och jag hamnade framför tv:n där vi såg en hel del julfilmer och så självklar kalleanka. ;) Vid halv tio så var mamma hemma igen och då vart det ost och kex. :) Så jag ska väll inte klaga endå jag fick ju en supermysig julafton i alla fall. ;)

Igår däremot så vart det julfirande på riktigt, då vi åkte iväg till farmor och farfar och åt julmiddag, drack glögg och åt massa julgodis. Och som vanligt så delade farfar ut julklapparna. :)

Så som jag tidigare sa så kan den här julen sammanfattas som helt underbar! :D Många fina klappar och det bästa av allt, att få träffa alla nära och kära! :)

Julklapparna!





God jul på er alla fina!

God jul på er alla fina!

Juldesign!

Ja som ni ser så har jag knåpat lite med en ny design idag.. jag tror inte att den kommer stanna kvar särskillt länge men jag kände att jag ville ha något väldigt juligt här under lovet och eftersom jag inte hunnit med att ta några nya bilder så vart den inte så persolig som jag ville. :P Men om ett par veckor så kommer det upp en mer vintrig design. :) Men tills dess kör vi på den här härligt röda. ;)


Sagan om de två tornen



Nu så ska jag se filmen som visas på tv6, det är nästan pinsamt att jag inte sett den tidigare. Jag har sett både Sagan om ringen och Sagan om konungens återkomst. Men varje gång som Sagan om de två tornen visats så har jag varit upptagen på annat håll. Men idag så tänkte jag att det var dags för mig att se mitten. ;) Så till halv ett blir jag tvungen att vara vaken för att se hela filmen. :P Men de ska jag nog klara tror jag, vad gör man inte för en bra film lixom. ;)

Vart är julkänslan?

Jag letar och letar men jag kan inte hitta den..
Bara en dag kvar och sen är det julafton och jag har fortfarande inte hittat den där julkänslan. och tro mig.. jag har verkligen försökt med allt från musik till att ta fram tomtar och så har jag försökt komma på någon bra julig design hit till bloggen.. Men det bara går inte. :( Men jag håller tummarna för att den rätta känslan infinner sig imorgon då det blir bakning av julgodis och så ska granen kläs.. Det är mitt sista hopp alltså, vad gör man annars? Det går ju inte att fira jul om man inte har den rätta känslan.. eller?

Ja jag håller tummarna för att jag lyckas bättre imorgon. ;) Tills dess ska jag kolla film och bara ta det lugnt. :)



Jag bjuder på en favorit bland jullåtarna sålänge. ;)

Vill att förkylningen ska försvinna

Jag skulle göra nästan vad som helst för att slippa den här förkylningen som hemsöker mig.. Jag försöker leva som vanligt i alla fall, men jag känner mig hela tiden trött och har tappat lusten till allt.. :( Men jag måste säga att trotts det faktum att jag känner mig fullkomligt utsliten efter några timmar i stallet så känns det jäkligt bra att ha skrapat ihop lite pengar. ;)

Nu så spenderas kvällen framför Vampire Diaries, fast jag tror nog att jag inte orkar hålla mig vaken särskillt länge till. Det bästa med att ha jullov.. man kan sova när man vill och hur länge man vill. :P Dock så har jag fortfarande tusentals saker att göra det här lovet, men det ska inte få hindra mig från att ha roligt och må bra. :)

Jullov!

Från början så var det tänkt att jag och Linn skulle ha åkt in till Eskilstuna för lite shopping. Men på grund av vädret som orsakade tågproblem så bestämde vi oss för att ställa in det. Så istället har jag bara tagit det lugnt här hemma och försökt vila bort min förkylning.
Och så har jag såklart kollat på ett antal avsnitt ur första säsongen av Vampire Diaries som jag fick av mina fina vänner i födelsedagspresent. :) 

Om en stund ska jag hoppa ner i sängen ch sova för imorgon har jag en hel del att stå i, ska upp till stallet och mocka lösdriften (=tjäna lite pengar). Sen har jag en massa plugg som jag skulle vilja vara färdig med innan jul. :P Och så har jag lovat mormor att jag ska hjälpa henne med granen, men får se om jag tar det imorgon eller på onsdag. ;)

Nu.. mer Vampire Diaries. :D

Tack!


Tack alla underbara vänner! Jag hade en helt underbar kväll igår och det var tack vara er! :D

En APU-dag kvar..

Nu ikväll känner jag mig faktiskt piggare än jag gjort på flera dagar. :) Dock är jag lite deppig över att det är sista dagen på APU:n imorgon, ja för den här gången i alla fall. Men egentligen så är det ju bara tio ytte-pyttiga veckor kvar tills jag ska tillbaka till solrosen igen. :)
Och imorgon kväll är det dags att förbereda inför min tjejmiddag som är på lördag. :) Och dessutom så är det ju bara en vecka kvar till jul så så deppig ska jag nog inte behöva vara.. om jag klarar mig undan magsjuken som går bara. ;)

Nu så ska jag kolla färdigt på Vampire Diaries och sen så ska jag sätta mig och skriva en lista på allt som behöver handlas till helgen. Sen så har mamma lovat att hon ska handla åt mig imorgon. :)

jag mådde bättre.. Men sen gick jag 2,5 km...

jag mådde bättre.. Men sen gick jag 2,5 km till bussen i typ snöstorm.. Nu mår jag inte lika bra längre..

Vill inte, vill inte, vill inte!

Jag hatar att vara så här förkyld.. :( Just nu mår jag sämre än tidigare, så jag vet inte hur jag ska göra imorgon för jag vet inte om det kommer bli bättre av att jag stannar hemma eller inte. Det bästa vore ju om jag vaknade upp imorgon helt fri från förkylningen, men jag tror inte att oddsen för det är så stora.
Och nu så är jag inte bara rädd för att ja ska vara förkyld på lördag utan jag är verkligen jätterädd för att jag ska bli magsjuk.. när jag kom till min APU idag så fick jag reda på att mer än hälften av barnen var hemma på grund av magsjuka. :( I vanliga fall är det 22 barn och idag var det som mest nio varav två vart hämtade tidigare för att de hade feber.. Så ni kanske förstår varför jag är rädd..
Jag har spritat sönder mina händer idag.. helt spruckna och torra har de blivit.. men vad gör man inte för att hålla sig borta från magsjukan.

Nu ska jag krypa ner i min iskalla sömn och hoppas på lite mer sömn än jag fick föregående natt.. men idag har jag varit ner på stan under min rast och inhandlat nässpray och halstabletter. ;) Så det borde bli mer sömn och kanske blir jag frisk fortare för jag vill verkligen inte ställa in min tjejmiddag igen.. JAG TÄNKER INTE GÖRA DET!

God natt! :)

Genomförkyld!

Det vart inte många minuter för mig på skolan idag.. hann vara där i en halvtimme och på den korta tiden skrev jag samhällsprovet som förmodligen gick helt åt helvette. Men det går väll alltid att göra omprov senare.
Sen så vart det en promenad ner på stan med tjejerna och lunch. :) Men efter det så stannade jag och Lolls kvar på stan och kollade runt lite i de få affärer som finns och deppade lite över att vi har för lite pengar. ;) Så jag skippade religionen och engelskan. Sen så hoppade jag på bussen hem. 
Men jag tyckte faktiskt att jag förtjänade en dag off med tanke på att jag fortfarande mår skit och låter som en kråka när jag pratar.. Så jag hoppas att jag ska må lite bättre imorgon med tanke på att jag tagit det lugnt nästan hela dagen. :)

Har verkligen inte tid med en jäkla förkylning nu.. men jag tänkte att om jag kör på för fullt nu fram tills på söndag så kanske förkylningen inte blir värre än så här förns jag slappnar av på riktigt och det blir ju inte förns efter tjejmiddagen och allt det där.. så söndag då har jag tid att vara sjuk. ;) Hmm.. tänk om det endå kunde vara så väll att det det funkar också.. ja hoppas kan vi ju alltid. :P

Nu så ska jag kolla färdigt på House och sen blir de bumms i sängen för min del.. får köra på full gas under dagarna och sen sova mycket. För jag ska fasiken klara de här tre sista dagarna av APU som jag har framför mig innan jul och så min tjejmiddag på lördag! Ja de ska bara gå!

Nu sover vi tycker jag

Nu skiter jag i allt som har med plugg att göra. Jag känner att det viktigaste just nu är att inte bli mer sjuk, så därför tänker jag nu stänga av datorn och sova. Har ställt klockan tidigt så att jag kan plugga till provet imorgonbitti istället och uppsattsen får jag väll helt enkelt skriva färdigt imorgon efter skolan och skicka in då. 

God natt på er alla. :)

Sjuk igen...?

Jag har både prov och inlämning i samhällskunskap imorgon, så egentligen borde jag plugga som en dåra just nu. Men då jag igår slet ut min kropp totalt genom att mocka lösdriften till stona, vilket tog fyra timmar då det inte var gjort på en vecka. 
Så nu ligger jag här nerbäddad i sängen, fryser massor och har ap-ont i ryggen samt förkyld.. som ni kanske förstår så är det inte så lätt att plugga samhällskunskap. Men jag ska försöka.. för jag har verkligen inte ork med ännu fler rester. :(

Men innan jag gör det så ska jag se "ung och bortskämd". ;)

Hoppas att ni alla har det bättre än vad jag har det ikväll och att ni slipper undan vinterförkylningar och sånt skit. :)

En skolvecka kvar

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera just nu.. Men det är så mycket som ska göras nu innan jul så jag hinner lixom inte med bloggen riktigt. :(
Nu så går jag in för sista skolveckan innan lovet, men när veckan är slut så lovar jag att komma tillbaka som vanligt igen. Så ni får helt enkelt stå ut med kass uppdatering en vecka till. :P

Natti natti

Jag tror nog att det är dags för mig att krypa ner i sängen nu. Vart inte mycket sömn natten som var och eftersom att jag måste gå upp fem imorgon så känns det som att jag behöver all sömn jag kan få.. 
Imorgon är det luciafirande på min APU så det är av den anledningen som jag måste gå upp så omänskligt tidigt, eftersom att det börjar halv åtta på morgonen och den enda bussen som gör att jag kommer i tid är bussen som går 06.20. Hemskt om ni frågar mig.. men det känns lite bättre då jag vet att jag kommer få sluta redan klockan 14. ;)

Dock så väntar en hel helg med massor av plugg, så ja så värst mycket längtar jag inte efter den här helgen. :P

God natt på er alla!

Hotell Gyllene knorren

Att se julkalendern på tv varje år är ju bara ett måste. ;) och de tidigare åren tycker jag faktiskt att de har varit bra, men i år vet jag inte riktigt hur de har tänkt. Vem kommer på idén att skriva en julkalender om ett öde hotell där det i princip inte händer någonting från dag till dag.. Ne, än så länge så ger jag julkalendern 2010 *tummen ner*.

Men än så länge har det ju bara visats nio avsnitt.. Så jag tänker fortsätta kolla och hoppas på att det blir bättre. ;)


Barnvakt

Ikväll är sista onsdagskvällen som jag sitter barnvakt för i år.. för ikväll var nämligen säsongens sista avsnitt av Efterlyst. För er som inte är så smarta så kanske jag borde förklara att Sylvia jobbar med det programmet. ;) 

Tanken var att jag skulle plugga massor ikväll, men då Nadja hade svårt att sova och jag har huvudvärk så kände jag att det var en bättre idé att ta en tupplur bredvid Nadja i sängen. Så nu sover hon så sött och jag känner mig aningen mer utvilad. Men jag tror i alla fall att jag kommer somna så fort som jag lägger huvudet på kudden där hemma. ;)

Nu ska jag ta hand om disken här så att jag inte somnar igen, för om ca en timme så kommer Sylvia och då får jag åka hem och sova. :)

Sov sött kära vänner! :)

Inget utan er!

Jag insåg idag att jag alldelles för sällan visar för mina vänner hur mycket jag egentligen uppskattar dem. Så därför tänkte jag ta lite av min tid och skriva här hur mycket ni alla betyder för mig. För trotts att jag är fruktansvärt dålig på att visa detta så är det faktiskt ni tjejer som får mig att orka mig igenom dom tyngsta dagarna. :)

Tack för allt! Och ni ska veta att ni betyder oerhört mycket för mig! <3

Härlig förmiddag i stallet

På förmiddagen så var jag i stallet hos min Princess precis som varje söndag. :) Då pappa plogade ridbanan och jag inte hade någon lust att ge mig ut på vägarna så vart det bara pyssel i stallet, borstade henne allderles ren och fin och sen så var det mockning och sånt där tråkigt runt omkring göra. ;)

Men jag har i alla fall bestämt mig för att ta med kameran upp till stallet nästa helg och ta lite fina vinterbilder. Ja om snön ligger kvar förstås. Så kanske det kan bli en ny fin bloggdesign så småning om. ;)

Ingen tjejmiddag...

Då min pappa vart magsjuk igår så vart jag tvungen att ställa in tjejmiddagen som jag egentligen skulle haft igår. :( Kändes verkligen hemskt att behöva ställa in, men han kan ju faktiskt inte rå för att han blev sjuk. 

Så istället för en tjejmiddag vart det taco kväll med familjen och eftersom att tårtan jag gjorde inte gick att spara så värst länge så vart det massa efterrätt också. ;) Dessutom så hade mina föräldrar så dåligt samvete att jag fick en liten present av dem igår.. en film som släpptes igår och som jag bara älskar! :D Kan ni gissa vilken det är? ;) ... The twilight saga Eclipse! :D

Så som ni kanske förstår så sitter jag och kollar på den nu. :) Helt klart den bästa av twilightfilmerna. ;)

Förberedelser inför morgondagen

Den här dagen har gått väldigt fort.. känns som det var nyss som jag klev upp ur sängen och nu sitter jag här igen och ska strax borsta tänderna för att sova. ;)

Har trotts detta hunnit med en hel del idag. Varit på min APU från åtta till fyra och sen hemma i stallarholmen fem då jag mötte upp mamma och vi var och handlade tills imorgon. Sen så var det bara hem och slänga i sig maten för att sen fixa iordning efterrätten som jag ska servera imorgon. Nu så är den färdig och den ser riktigt god ut också. :) Men de e klart man kan väll knappast misslyckas när det handlar om choklad? ;)

Så nu så känns det som jag har koll på läget inför morgondagen, dock så kom jag på förut att de va två saker som vi glömde köpa.. men de får jag lösa imorgon, jag paserar ju nästan ica på väg från bussen.

Om en stund ska jag krypa ner i sängen, väntar en låång dag imorgon. Men jag har pratat med min handledare så jag kommer få sluta tidigare så jag hinner hem och fixa allt som är kvar och framförallt mig själv. ;) Så är väll hemma två eller tre.. vet inte riktigt när det blir. :P

Nu säger jag god natt så hörs vi imorgon. :)

December

Nu går vi in på den sista månaden av året.. och just för tillfället så känner jag mig taggad som tusan att klara av dom här två och en halv veckan som är kvar tills jullovet börjar.. Jag ska fixa det här och jag ska vara restfri när lovet börjar. :) Men innan jag tar tag i skolarbetena på heltid så har jag en tjejmiddag att förbereda tills på fredag, och som jag har föreställt mig allt så tror jag att det kommer bli en riktigt bra kväll med helt underbara vänner! :) Längtar massor tills dess ska ni veta. ;)

Men nu så ska jag ta och krypa ner i min inte så varma säng och sova för innan det är fredag kväll så väntar två dagar på APU:n. :)

God natt på er sötisar!

RSS 2.0