Ledig från Religionen! :)

Sitter på engelskan just nu och känner mig väldigt trött. Jag borde egentligen skriva på min engelska recension. :( Men det känns inte så lockande just nu och dessutom så har jag massor att tid att skriva på den sen när jag kommit hem. Har nämligen varit och pratat med religionsläraren och fått ledigt från den lektionen eftersom att jag har ett fyra timmars hål innan den lektionen och Hilda är inte här så jag måste endå jobba själv med vårat grupparbete. :) Så istället för att vara hemma klockan fem som jag skulle ha varit från början så är jag hemma redan klockan ett! :D

FARS DAG

Eftersom att det idag är fars dag så tänkte jag tillägna detta inlägg till min pappa som betyder enormt mycket för mig. Att han stöttar mig i alla stunder och är den bästa pappan som någan kan ha! Älskar dig Pappa! <3


Mysig uteritt i höstrusket

Jag började min dag med att åka upp till stallet och för en gångs skull behövde jag inte bråka med Princess för att få tag på henne i hagen. Idag stod hon faktiskt där vid grinden och väntade på mig. :)
Så borstade jag av henne och la på sadeln för en uteritt med Lovisa och Tomtom. Vart en femtio minuters runda, och Princess såg spöken hela tiden. :P Vart några skutt och tvärnitar, men tillslut tog vi oss hem helskinnade. ;) Och trotts detta så måste jag säga att hon var väldigt duktig, jag har ju faktiskt varit med om värre och alla hästar blir ju lite nervösa när det blåser. :P 

Var härligt med att rida, var så länge sen som jag gjorde det, har ju mest jobbat henne från marken. Men det verkar som det arbetet har lönat sig eftersom hon var mycket lättare att ha och göra med idag. :)

"Underbar och älskad av alla"

Det känns som helgen är över innan den ens ahr börjat.. snart är det redan söndag. :(

Idag har jag i alla fall haft en lugn dag här hemma, har gjort lite små saker som behövdes göras men annars bara slappat. :) Ganska så skönt om ni frågar mig.

Nu sitter jag och kollar på film, "underbar och älskad av alla". Tycker den är riktigt bra, dock känner jag att den är väldigt utdragen, men de beror mest på reklamen som tycks visas hela tiden. De blir så sent när man ska se filmer som går på tv.. Men nu är det inte så lång tid kvar så jag ska om en stund krypa ner och sova. :)

Imorgon blir det ridning tillsammans med Lovisa och Tomtom på förmiddagen och sen så har jag en engelsk filmrecension att skriva. Så jag har fullt upp imorgon. 

Nu ska jag se klart filmen sen säger jag God Natt. :)


Det är fredag och det känns bra.

Att min lärare var och hälsade på på min APU idag var inte så illa trotts allt. Visst hon pratade värre än någonsin, men hon sa inget dumt i alla fall. :P
Förutom de där lite onödiga mötet så har jag haft en väldigt bra dag. :) Fick sluta redan klockan tre så för en gångs skull kom jag hem innan det var mörkt, vilket uppskattas mer än ni anar. ;)

Nu är det i alla fall äntligen helg och det ska bli sååå skönt med lite ledighet. :) 

Så nu ska jag krypa ner i min säng och se slutet av idol och sen kolla på veckans avsnitt av Vampire Diaries. En fredag kväll kan knappast ha få ett bättre slut än så. ;)

Sov sött på er alla så ses vi imorgon igen. ;)

En sak mindre som tynger.

Den är färdig och det känns helt sjukt bra! :D Ni anar inte hur bra det känns. Dock så är jag jäkligt trött efter den här väldigt långa dagen..

Imorgon kommer min lärare och hälsar på på APU:n. Inte så skoj, men nu när jag är färdig med uppsattsen så har hon en sak mindre att klaga på. ;) Och dessutom så är det ju fredag, så hur illa kan de bli? 

Nu ska jag hoppa ner i sängen. :)

Att få sova kan vara underbart!

Jag börjar känna av att jag de senaste nätterna har sovit på tok för lite.. mina ögon går i kors och det som lockar är sängen.. en lååång natts sömn skulle inte sitta helt fel. Problemet är bara det att för att jag ska känna mig hundra procent utvilad så måste jag sova nio till tio timmar.. ehh som ni förstår så är det inte ens möjligt i veckorna. Ja om jag nu inte vill gå och lägga mig mellan åtta och nio på kvällarna. Så det är bara att ta sig igenom veckorna för att sen sova massor under helgen. ;) 
Så just nu när jag är såhär trött så längtar jag massor till helgen då jag får sova hur länge jag vill. :)

Men nog skrivet om sömnvanor.. nu ska jag skrida till verket (eller hur det nu är man brukar säga) och sova. ;)

Vissa stunder är bättre än andra

Mardrömmen var inte över när jag vaknade imorse.. men ett tag så trodde jag att snön skulle vara borta när dagen var slut. Sen så började det snöa igen så jag gav upp tanken på det..

Men trotts snö så har jag haft en superrolig dag på min APU, men jag höll på att frysa tårna av mig när barnen inte ville gå in.. ;)
Har nu även fixat min APU till vårterminen. Så nu har jag en sak mindre att grubbla över när studenten närmar sig. :) Känner mig jäkligt duktigt som för en gångs skull har lite framförhållning när det gäller skolan och sånt. ;D

Nu ska jag ta och skriva på en uppsatts som skulle varit inne för ett halvår sen.. inga kommentarer på de alltså..

SNÖ!

Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta.. visst är jag glad att det har kommit snö, men jag tycker att det är för tidigt och varför ska det alltid komma så mycket på en gång?

Den promenaden som jag var tvungen att göra för att ta mig från bussen idag var rent plågsam. Mössan glömde jag hemma imorse och det gick inte att ha ögonen öppna för ja då skulle man ha blivit blind av den blåsande snön.. Jag har nog inte haft så ont i ansiktet och frysit så mycket som jag gjorde när jag klev innanför dörren efter en 35 minuter kamp mot snöyran. Då ska tilläggas att i vanliga fall tar de ca 20 minuter att gå.. Många tårar vart det under på den vägen.. Usch! :(

För mig betyder även snön att klockan måste ställas en halvtimme tidigare då jag nu inte längre kan cykla till bussen utan måste gå. :(

Ja jag kan nog faktiskt inte komma på något possitivt med att det kom såhär mycket snö redan nu.. jag hoppas verkligen att den är borta när jag vaknar imorgon och allt detta bara var en hemsk mardröm!



Så nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i min varma säng. :)

Inte så illa..

De va inte så illa som jag trodde att det skulle vara att komma tillbaka till skolan igen.. kanske var det inte så jobbigt eftersom att jag endast hade två lugna lektioner idag med ett fyra timmars långt hål imellan. :P 
Imorgon är dock sista skoldagen den här veckan och sen är det tre dagars APU som gäller. :) Dock så väntar ett jobbigt samhälls prov imorgon så de känns inte fullt så bra att gå till skolan imorgon som de gjorde idag.. Men jag har pluggat en del ikväll och mer ska det bli.. ;)

Önska mig lycka till. ;)

Tillbaka till verkligheten!

Har precis bäddat ner mig i sängen för en god natts sömn innan det är dags att ta sig till skolan igen.. känns lite skumt att man ska till skolan igen.. har ju inte varit där på nästan två veckor då jag vart sjuk veckan innan lovet. Var dock tråkigt att jag missade hela tre dagar av APU. :( Men på onsdag får jag åka dit igen. :) Och jag fick ju hela två veckor på mig att vila upp mig så nog ska jag orka med de få veckorna som är kvar till jullovet. Händer ju en hel del skoj innan dess också så mig går det ingen nöd på. ;)

God natt på er sötisar! :)

Några timmar i stallet

Ja idag så spenderade jag ett antal timmar i stallet tillsammans med mamma. :) Vart rengöring av båda lösdrifterna och så har det fyllts på hö hos både pojkar och flickor samt halm hos flickorna. ;) Sen så har jag även hunnit med att pyssla med Princess, kände mig dock lite lat efter allt annat arbete där uppe så jag orkade inte göra något annat med henne än att borsta. Men jag tror nog att hon var glad endå. ;) Och ännu gladare vart hon när hon fick komma ut i hagen där det fanns ny mat och en ren och fin ligghall. :)

Men snacka om att jag var frusen efter alla timmarna ute, jösses så kallt de är när det bara blir några futtiga små minusgrader. Ibland önskar man att man hade samma tjocka vinterpäls som hästarna får nu. ;)

En del att göra idag

Om en liten stund så ska jag ut i det ganska så fina höstvädret för att åka upp till stallet. :) Blir nog lite longering i rundkorallen idag tror jag.. beror på hur mycket det blåser. Princess blir ju väldigt nervös och ja okontrollerbar när det blåser mycket.. 

Hinner inte vara i sallet så länge idag då farmor och farfar kommer senare och så måste jag plugga massor idag.. 

Någon mer än jag som älskade Mulle när ni var små? :)

Scones

Syster och jag hade tråkigt så vi bestämde oss för att baka scones till lunch. :) Riktigt goda vart dom, och nu så är jag sådär jätte mätt i magen. :) 
Tänkte nu kolla på ett avsnitt av Grey's. Sen måste jag verkligen plugga även fast jag egentligen inte har någon lust med det. Men jag har bestämt att jag ska bli klar med en rest idag i alla fall.. och ja då ska jag det helt enkelt. ;)

Att aldrig vara nöjd med sig själv..

Det är väldigt ofta som jag är besviken på mig själv för att jag inte gör det jag borde göra eller för att jag inte gör det tillräckligt bra.. detta är en sådan kväll som jag sitter på mitt rum och önskar att jag skulle ha gjort saker och ting annorlunda. 
Jag vill så gärna komma ur det här mönstret som hela tiden upprepar sig i mitt liv, men det går inte. Jag vet inte hur.

Nu så ska jag krypa ner i min säng och ta fram min bok.. kanske den kan trösta lite när allt bara känns så fel..

Ny bloggdesign till Edvina!



God natt. :)

Trött som tusan och imorgon väntar en händelsefull dag.. Ska till stallet tidigt, redan klockan nio och sen ska jag hem plugga en stund om jag hinner.. sen så kommer Nadja hit, så jag ska vara barnvakt då blir de lunchfix och sen så hoppas jag att Syster och Nadja leker lugnt så att jag kan plugga lite mera.. ;)

Men för att jag ska orka upp tidigt imorgon så tänker jag krypa ner i sängen redan nu. Börja läsa nästa bok i gossip girl serien och väldigt snart släcka och sova. :)

gossip girl - bara i din fantasi

Författare: Cecily von Ziegesar

Serien består av:
gossip girl 1
gossip girl 2 - ni vet att ni älskar mig
gossip girl 3 - allt och lite till
gossip girl 4 - för det är jag värd
gossip girl 5 - det som passar mig
gossip girl 6 - leva livet här och nu
gossip girl 7 - ingen gör det bättre
gossip girl 8 - fiender i vått och tort
gossip girl 9 - bara i din fantasi
gossip girl 10 - det finns bara en av mig
gossip girl 11 - älskar, älsker inte
gossip girl 12 - du och ingen annan

På baksidan av boken står det:
Gossip Girl tar oss med in i ett gäng priviligerade ungdomars värld - en värld där alla är rika och vackra, där allting är fantastiskt och där svartsjuka och svek finns överallt.

Det har varit sommar i ungefär fem minuter och det är redan fyrtio grader varmt på stans trottoarer. Ungefär lika het är S, som lyckats sno åt sig det enda sommarjobbet värt namnet: huvudrollen i en stor Hollywoodfilm med den supersnygge storstjärnan T som motspelare.

B verkar dock inte alltför ledsen att ha förlorat sin bästa vän ... igen. Kanske för att hon har fullt upp med att rulla runt med sin läckre, nye pojkvänn mellan perfekt pressade, krämfärgade egyptiska lakan på Claridge's Hotel i London - rykten om hennes eskapader har redan börjat flyga över vattnet.

          Ni vet att ni älskar mig!
          gossip girl

Mina tankar:
Det vart ju lite konstigt när jag läste den här boken eftersom att det råkade bli ett ganska långt uppehåll mitt i boken. För det har jag ju bara mig själv att skylla. Men trotts detta uppehåll tycker jag absolut att det var en läsvärd bok, att jag tog en paus från läsningen hade inte med att göra i fall boken var tråkig eller inte utan jag får sånna perioder ibland då jag helt enkelt inte kan koncentrera mig och läsa.
Men nu är boken utläst och jag kan absolut rekomendera den till er. :)

Gossip Girl 9 – Bara i din fantasi 


One tree hill

Ska strax kolla på det senaste avsnittet av One Tree Hill. :) Sen så blir det lite plugg innan jag ska fixa lunch till mig och syster. Undrar vad man ska hitta på att äta idag då.. kommer nog på något bra til slut. ;)

Under eftermiddagen eller kvällen ska jag upp till stallet.. hoppas på att de är lite bättre väder då för det här regnandet tycker jag verkligen inte om.

Inget vettigt..

Har inte så mycket att berätta om idag, har varit en väldigt seg dag. Var till stallet en stund men annars så har jag bara tagit det lugnt. :) Men de behövdes väll för resten av veckan har jag massor av plugg att ta tag i och så har jag en häst att ta hand om också. 

Imorgon tänkte jag att jag skulle komma upp skapligt tidigt och plugga hela förmiddagen. På eftermiddagen tänkte jag åka upp till stallet och busa med Princess. :) Och kvällen låter jag vara oplanerad. ;) Känns ganska bra om ni frågar mig. :P

Nu så ska jag stänga av datorn och släcka lampan, sen väntar drömmarnas land. ;)

Hon kan om hon vill.

Idag hade jag inga som helst motgångar när jag var i stallet. :) Princess bråkade inte med mig en enda gång, inte ens när jag longerade henne. Det kändes så bra att åka därifrån och veta att jag faktiskt lyckades med något idag. ;)
Nu är det bara att hålla tummarna för att det går lika bra under resten av veckan. Har nämligen bestämt med Leffe att jag har Princess hela den här veckan. :)


RSS 2.0