Sängen nästa..

Jag är nästan klar med svenskan nu.. men det lilla jag har kvar hinner jag göra när jag kommer hem imorgon. ;) Nu ska jag bege mig mot sängen.. för i morgon väntar en äckligt lång dag för min del. :P Först APU och sen så ska vi ha någon slags julfest eller liknande med vårat program 17-20.. så jag kommer vara rejält trött när jag kommer hem.. och imorgon får jag baskimej inte missa House (:O) som jag gjorde förra veckan (!!)

/Malin :)

Nu väntar..

..plugg, plugg och sen.. lite mera plugg.

/Malin :)

Födelsedagen. :)

Min dag har varit toppen. :) Jag var och hälsade på mormor en stund och sen så har jag bara tagit det lugnt. ;) Det har inte blivit så mycket firande idag eftersom att släkten kommer först nästa helg. :P Men massa grattis hälsningar och några presenter har jag fått. :P Ett halsband och så ska fick jag i present av familjen att beställa lite böcker, vilket är bra eftersom att jag älskar att läsa. ;) Fick inte så mycket av mamma och pappa idag eftersom att jag för tre månader sen fick min dator.. vilket var födelsedagspresent/julklapp. ;)

Mamma gjorde supergod mat dagen till ära. ;) sen så åkte jag och mamma till stallet, tog in hästarna och så. :)

För en stund sen så duschade jag och nu ska jag krypa till kojs för imorgon ringer klockan tidigt.. klockan halv 6 ska man upp för att åka till APU:n. ;)

/Malin :)



Laddade ner ett nytt bildredigeringsprogram idag.. så jag har suttit och lekt lite med det..
Några höstbilder från när jag och syrran var ute för några veckor sen.. ;)


17 år idag! :D


17 år idag då! :D


Bakning med syster. :)

Det vart en lång sovmorgon för min del, gick upp vid halv elva. :P Nu har jag precis bakat färdigt med syrran, en Toscatårta vart det. ;) Ikväll så blir det lite firande med familjen eftersom att jag fyller år imorgon.. och då behöver man ju lite fika. ;)

När pappa kommer hem så åker jag upp till stallet. :P

/Malin :)


Bilden är tagen med den inbyggda kameran.. där av den dåliga kvaliten. ;)

 


Äntligen helg. :)

Min dag var helt okej. :) Hade bara engelska.. hade ingen lust att stanna till spanskan idag så jag mailade min lärare och sen gick jag hem. :P Vi gör ju endå sånt dom man kan göra hemma.. så varför sitta kvar i skolan en fredagseftermiddag bara för det. ;) :P
När jag kom till stallarholmen så stannade jag hos mormor ett tag, fikade och spelade kort. :)

Nu är jag hemma och har varit det i typ två timmar. :P För tillfället så kollar jag på tv med syrran och om en stund så blir det mat. :) Nice. ;) Ikväll så ska jag väll kolla på idol.. och sen tänker jag sova tidigt, är så himmlans trött på mornarna. :P

Skriver mer senare..

/Malin :)


Natti natti.. ;)

Nu är svenskan klar och jag ska bege mig mot sängen.. är fruktanvärt trött och det är ju faktiskt en dag imorgon också. :P En dag som kommer innehålla ganska så mycket plugg.. Tar nog med min bärbara till skolan imorgon så att jag kan plugga på lunchen när jag har massa tid över. ;)

Nu ska jag i alla fall sova. :)

/Malin :)


Mer än väntat..

Ja.. nu ska jag sätta mig och göra mina läxor och alla rester. :P Jag fick vist två betygsvarningar.. jag som trodde att jag bara hade en. :( Jobbigt jobbigt! :( Men nu ska jag ta tag i det..

Önska mig lycka till. ;)

/Malin

På bussen hem..

0-6e0f7fe9d5a8a9db41eaaac066726f8a.png

Kolla varifrån!

Sitter på bussen hem nu.. Svenskan var ganska så seg, vi fick lyssna på när Lena pratade om gudar och sånt jidder. ;)
När jag kommer till Stallarholmen så blir det nog en fika hos mormor och sen ska jag hem och skriva klart svenskan som ska mailas in senast idag. :P

Jag hör av mig sen när jag kommit hem. ;)

/Malin :)


Strängnäs igår..

Skrev ingenting igår eftersom att jag åkte in till strängnäs med familjen när jag kom hem från skolan, köpte lite nödvändiga saker (Mössa, mysisbyxor och gummistövlar) och sen så åt vi på donken.. inte världens bästa mat ställe.. men det funkade. ;) När jag kom hem sen så kollade jag på Harry Potter och halvblodsprincen. När filmen var slut så somnade jag på två röda. :P

Nu ska jag kila iväg till bussen.. en svenskalektion står på schemat idag. :P

/Malin :)

Biverkningar.

Min arm är alldeles öm.. så fort jag kommer emot någonting så känns det som armen ska gå av. :O Men å andra sidan så ska man väll inte klaga.. för jag har ju faktiskt än så länge sluppit undan ganska så lindrigt. :P Jag har bara ont i armen och sen så har jag haft huvudvärk.. men jag är inte helt säker på att det är på grund av vaccinet eller om jag fick de av någon annan anledning. ;)
Men idag är ju andra dagen sen jag tog den så av vad jag har hört så borde min arm vara bättre imorgon. :)

/Malin :)


Vaccinerad.

Det var tänkt att jag skulle ta den där hemska sprutan någon gång den här veckan.. Men när jag kom hem idag så tyckte pappa att vi skulle åka direkt efter maten, så så blev det. ;) Vilket var bra för då han jag inte stressa upp mig lika mycket.. men det tog dock en hel timme innan jag satt på den där stolen med sprutan framför ögonen. Så jag han bli ganska så nervös i alla fall.. men jag bet ihop. ;) Och om jag ska vara ärlig så kändes det knappt.. det var typ som ett myggbett. :P Och det kändes faktiskt ganska löjligt att jag var nervös innan. :P

Förutom denna händelsen så har min dag varit ganska så lugn.. men jag är endå jättetrött så nu väntar snart sängen. :P Orkar nog inte ens se färdigt filmen som jag köpte idag.. "Harry Potter och halvblodsprinsen". Så jag ser den nog imorgon istället. ;)

Nu ska jag sova.

/Malin :)

En månad kvar..

0-22fdd66abd2e1308bb7ded9dd9f8b902.png

Kolla varifrån!

Känner mig väldans seg idag, orkade knappt kliva ur sängen i morse. ;) Och att gå ut i skogen kändes inte heller så lockande. :P Men jag tog mig upp och jag tog mig ut i skogen. :)

Idag är det btw en månad kvar till jul.. Fast jag kan inte påstå att jag längtar dit än;) den 6 december kommer nog min julkänsla att infinna sig. :P

Nu ska jag ta de lugnt en stund.. För i eftermiddag är det frigympa och då behöver jag all energi jag kan få. ;)

(Bilden: barnens konstverk.)

/Malin :)


23 November 2009

Okej, jag vet att det inte finns några bilder i det förra inlägget, men jag lovar att dom ska komma någon gång inom en snar framtid. ;) Nu är jag alldeles för trött eftersom att jag såv så lite natten till idag. :P

Min dag har varit bra.. förutom att några småbarn kastade lera på min nya jacka. :( Men det går nog bort i tvätten tror jag. ;) Från och med nu så ska jag i alla fall använda min gamla när jag är på APU:n. :P Men som sagt.. den incidenten var ju inte så allvarlig. ;)

En annan grej som inträffade idag var att "Harry Potter och halvblodsprinsen" kom ut på dvd. :) Jag har ett väldigt starkt vill-ha-begär just nu. ;) Eftersom att jag inte har sett den och jag älskar både böckerna och filmerna.. ja fast mest böckerna, så känner jag att det verkligen är något som jag måste införskaffa mig. ;) Har jag tur så kanske jag får den i födelsedagspresent. :)

Ne.. nu måste jag sova, mina stackars ögon går snart i kors. ;)

/Malin :)

Firat med girlsen. :D

Lördagen var helt enkelt toppen. :D Eller den började ganska jobbigt eftersom att jag inte fick en lugn stund på hela dagen.. först när klockan var fyra och tjejerna började droppa in så kunde jag ta det lite lugnt.. Innan dess så for jag runt i hala huset för att städa och laga mat och fixa iordning mig själv. ;)

Linn kom först.. redan vid två. Så vi fixade oss tillsammans och så lyckades vi koppla in hennes playstation. ;) Sen så stog Linn mes och kollade på medans jag fixade med maten.. men det var skoj med lite sälskap. :) Vid halv fyra så började resten droppa in.. :P Det vart lite prat medans vi väntade på att pajen skulle bli färdig. (Btw så vart min tacopaj supergod :D)
Efter maten så vart det presentöppning för min del. :) Jag verkligen älskar att fylla år.. det är så roligt att öppna presenter. :D Och jag fick superfina saker av allihoppa! :D
När det var över så åkte Linn och Paulina iväg och hämtade ett spel som vi sen spelade när dom kom tillbaka och efter det så gjorde vi lite charader. ;) Och sen så spelade vi buzz under resten av kvällen.. tills klockan var massor och ögonen gick i kors. ;) Jag minns faktiskt inte när dom sista åkte hem.. men jag tror att jag somnade någon gång mellan 3 och 4. :P hehe.. sen så sov jag och Linn fram till klockan ett ungefär.. ;)

Det var helt klart en lyckad kväll! :)

Tack så jättemycket tjejer! :D

/Malin :)

Oj oj oj..

Det är först gången som jag har datorn igång på nästan tre dagar.. Så jag fick en smärre chock när jag loggade in på "blogglovin" och såg att jag hade över hundra inlägg att läsa. :O Men nu har jag i alla fall tagit mig igenom all den där läsningen. ;) Om en stund så ska jag åka till stallet med mamma och när jag kommer hem så lovar jag att jag ska berätta om lördagen. :P Vet dock inte om det kommer bli så mycket bilder.. men någon får ni i alla fall se. ;)

Hör av mig senare..

/Malin :)


Hejsan, Jag var alldeles för

6d719825393529357da4e5b8597c1795.png

Kolla varifrån!

Hejsan,
Jag var alldeles för trött igår för att skriva någonting. :P Men jag lovar att skriva om lördagen när jag kommer hem idag. ;)
Är på APU:n idag, men för tillfället har jag rast. :)
(Bilden: syster på frigympan förra veckan)
/Malin :)


Presenterna från tjejerna. :D Skri

3b3929030d163b06ca53e5c4a1017e0d.png

Kolla varifrån!

Presenterna från tjejerna. :D Skriver om kvällen imorgon, lägger kanske upp några bilder då också. ;)
/Malin :)


Fredag 20/11

Sitter i skolan nu.. har över en timmes lunch och ingenting att göra. Sjukt tråkigt! Jag orkar verkligen inte med Spanska idag.. och speciellt inte när man måste sitta och vänta så länge. :( Jag känner bara för att åka hem och göra ingenting.. men de får jag ju inte göra de heller. :P Måste handla, städa och sen fixa efterrätt.. det är juförsig ganska kul, handla och baka i alla fall. :P

Nu ska jag kila. ;)

/Malin :)

Efter tio timmar..

Efter tio timars sömn känner jag mig väldans utvilad och det känns även som att min förkylning börjar ge sig. :) Vilket gör mig väldigt glad eftersom att tjejerna ska komma hit imorgon och då vill jag ju vara pigg. ;)

Nu ska jag städa en stund och sen när mamma har kommit hem och gjort sig iordning så ska hon skjussa mig till skolan. :) Så skönt att inte behöva ta bussen. :)

Hör av mig igen senare.. :P

/Malin :)

Sova snart. :)

Rummet är nu nästan färdigstädat och jag har skrivit en lista på allt som ska handlas tills på lördag. :P Just nu så kollar jag på film. ;) Är jättetrött nu så jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig snart.. och sen gå upp lite tidigare imorgon och fortsätta städa innan jag åker till skolan. ;)

Efter skolan imorgon så ska jag och mamma åka och handla det som behövs till lördagen.. och sen så ska jag städa färdigt och fixa efterrätten. :P Vad jag tänker bjuda på kan jag inte säga eftersom att det ska bli en överaskning för tjejerna. :P

Nu ska jag i alla fall kolla klart på filmen. :P

/Malin :)

Städning ikväll.

En lektion var det för min del idag. :P Ganska skönt att börja skolveckan så lugnt. ;) Det blir ju bara två dagar för mig den här veckan och under dom två dagarna har jag tre lektioner.. känns ganska meningslöst egentligen, och med tanke på att det vi gör under dom lektionerna kan man lika gärna göra hemma. :P Men men.. skönt att inte ha ett packat schema. ;)

Kvällen kommer spenderas hemma med massa städning..

Skriver mer senare. :P

/Malin :)

Min lediga dag. :)

Jag var ju som sagt ledig idag. :D Men jag gick i alla fall upp tidigt för att åka med mamma till stallet. Det tog en hel evighet för mig att köra ut hö:et.. det var jätte lerigt och kärran var tung. Men efter mycket om och men så lyckades jag i alla fall. ;) Sen var det bara att ta ut hästarna och mocka, det blev många boxar idag eftersom Sylvia fortfarande är sjuk.. (långt gången lunginflamation har hon). Sen så kom Kenneth för att tömma dyngkärran, vilket inte gick så värst bra eftersom det var första gången som han skulle göra det. Det slutade med att mamma och han fick tömma den för hand och när dom nästan var färdiga så upptäckte Kenneth hur man skulle tippa flaket. :P Haha.. men jag hade riktigt roligt åt dom jag. ;) Tog några bilder som jag skickade till sjuklingen och sen till pappa. ;) (men dom bilderna får ni tyvär inte ta del av. :P) Jösses vad jag skrattade. xD
Jag var även duktig och pyntade i sadelkammaren med nyponris och tallbarr. (nyponbuskar är inte bra för händerna) ;)

När jag kom hem från stallet så åt jag lunch och sen tog jag en lång dusch. :) Och efter det så har jag suttit med min bok.. och även pratat med lite folk på msn. :) Planerat lite inför lördagen har jag gjort också. :)

En perfekt ledig dag om ni frågar mig. :) Men sen att jag knappt gjort något av det jag egentligen skulle ha gjort.. det var ju inte bra. :/ Men jag får helt enkelt göra det imorgon. :P Har ju bara en lektion så jag borde hinna en del då istället. ;)

Nu så ska jag i alla fall ta min bok och krypa ner i sängen för lite läsning. :)

/Malin :)


Annars så var det bra. :)

Förutom den där lilla host incidenten i matsalen så har min dag varit bra. ;) Det var en händelserik dag.. allt var  ju inte possitivt men i det stora hela så var det bra. :) Något som drog ner på stämningen var dock det sändiga regnandet. Usch, jag hatar verkligen hösten.. regn och lera.. vad är poängen lixom? Och eftersom morgonen tillbringades utomhus så kan ni ju tänka er att jag är ganska så less på detta väder..:P

Eftermiddagen på fritids var skoj, det var frigympa, vilket nästan alla barn tycker är jättekul. :) Och den känslan lixom smittar av sig så att vi andra också tyckte det var skoj. :) Men den första timmen när det är småbarnen som är där så är det lite jobbigt för öronen eftersom att dom har lite svårare att hålla en bra ljudnivå. :P Men jag överlevde det också. ;) Och sen när dom stora barnen kom så var det väldigt lugnt eftersom att dom inte är så många och dom klarar sig för det mästa själva. :)

Om en stund så ska jag åka till stallet och när jag kommer hem så väntar House och kanske lite läsning innan jag går och lägger mig. :)

Imorgon blir det som sagt plugg och självklart stallet eftersom att jag är ledig. :D Jag måste även planera inför helgen. ;)

/Malin :)

Vad gör man?

Om du sitter och äter med en förskoleklass och någon kommer fram för att säga något till dig och hostar rakt på din mat.. vad gör du?

Man ska ju alltid visa gott föredömme när man är med småbarn.. vilket även innebär att man ska äta upp maten som man har tagit åt sig. Men hur gör man i den här situationen.. man vill ju inte äta upp maten som någon hostat på.. men samtidigt så har man väll inget val?

För mig slutade det med att jag äcklat pinade i mig maten med det här barnets baciller på.. men det var inte alls trevligt och jag kommer säkert att bli ännu mera förkyld nu. :( Men vad skulle jag ha gjort lixom..?

Vad tycker ni?

/Malin

Inte som planerat..

Min kväll vart inte riktigt som jag hade tänkt mig. :P Tanken var ju som sagt att jag skulle plugga, men dom planerna gick åt skogen. Istället så har jag läst och kollat på tv. ;) Visst är jag duktig på att prioritera?:P hehe.. men på onsdag har vi A-dag, vilket betyder att jag har en hel dag då jag kan göra allt sånt där tråkigt som man egentligen bara vill glömma. ;) Jag har även lite annat som jag behöver pyssla med den här veckan.. jag har skrivit en lång lista med saker som jag absolut måste göra innan den här veckan är slut.. och tro mig när jag säger att den är lång. Det värsta är väll egentligen inte att den är lång utan att dom sakerna som står där kommer ta så fruktansvärt lång tid att göra, nästan varje sak kommer ta två timmar eller mera. :P Hur lockande tror ni att det känns på en skala? :P

Nu ska jag i alla fall dra mig mot sängen, imorgon början min dag med två timmar i skogen. :/ så jag hoppas på lite fint väder.. men det är ju höst så de kommer säkert regna som vanligt. :( Jaja.. de blir nog bra i alla fall. ;)

Sov sött kära läsare. :)

/Malin :)


Rast nu.. I den här soffan tillbr

2e7766cad5184c53bec836454ce2d5ed.png

Kolla varifrån!

Rast nu..
I den här soffan tillbringar jag mina raster när jag är ute på APU:n. Inte helt fel om ni frågar mig. ;) Slutar 16 idag.. och när jag kommer hem så blir det en del plugg. :P
/Malin :)


Hejsan, jag har nu fixat så att ja

174334ab4896ca56bb0c8dfcb026db88.png

Kolla varifrån!

Hejsan, jag har nu fixat så att jag kan mobilblogga.;) Vilket betyder att jag nu kommer kunna blogga oftare.:)
/Malin :)


Massor att göra..

Söndag idag.. jag har massor att göra och är jättetrött eftersom att jag satt uppe och kollade på film igår. :P Die hard 4.0 så jag, den var bra. :) Men under hela filmen så satt jag och funderade över varför dom aldrig dog.. det är ju helt omänskligt att överleva allt det där som dom var med om.. Men det var endå lite kul att dom gjort de så för då kunde man även se lite humor i filmen. ;)

Vad ska jag göra idag då? Jo, jag ska plugga massor.. städa.. och så ska jag planera lite inför nästa helg. :P Måste ju bestämma vad som ska ätas och vad vi ska göra. :) Jag kanske hinner med att läsa lite också.. eller jag kommer nog att ta mig tid till det. ;) Vill till stallet också.. men får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag käka lunch.

/Malin :)

Team Ola.



Kollade för en stund sen på finalen av körslaget.. och jag måste säga att jag är förvånad. Jag trodde att Team Stefan skulle vinna, vilket jag tyckte var en kattastrof.. för dom var absolut inte bäst. Jag förstod faktiskt inte hur dom kunde komma till finalen. Men som tur var så vann Olas kör och det tyckte jag var helt rätt för hans kör presterade bra varje vecka. :)

/Malin :)


Förkyld igen..

Trött och förkyld..
Jag verkligen hatar att vara förkyld och jag brukar som tur är inte vara det så ofta.. men sen jag började skolan efter sommaren så har jag varit förkyld hela tre gånger. Jag förstår inte.. tidigare så har jag ju varit den som sluppit undan allt, men nu känns det som om jag bara suger åt mig allt.. Inte alls kul. :(

Så idag har jag för det mesta tagit det lugnt, jag var i stallet en stund också.. men det vart bara mockning för sen så orkade jag inte mera.. får hoppas på att jag är bättre imorgon så att jag kan sanera Princessan, för ni kan aldrig gissa hur lerig hon är.. det är hemsk. :P

Kvällen kommer att spenderas framför tv:en för att se finalen av körslaget. :) Fast innan det så blir det middag.. mamma ska göra sin goda köttfärspaj. :)

Ha en bra kväll.. ;)

/Malin :)

Inte helt nöjd..

Hejsan.. är tröttast nu så jag orkar inte skriva så mycket..
Men dagen har varit bra. :) Fick veta mit betyg i svenska A, är dock inte helt nöjd med detta men men. :P Sen så har jag varit i stallet och så har jag planerat att eventuellt gå och se "new moon" med några tjejer. :) Vet dock inte om jag kommer kunna följa med dom den tjugonde eftersom att jag har bjudit hit några tjejer på middag den tjugoförsta för att fira min födelsedag. ;) Så jag kommer nog få stanna hemma och fixa istället.. men lugn bara lugn, jag kommer såklart se filmen någon annan dag. ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa och sen så ska jag sova. :)

/Malin :)

God morgon. :)

Det blir ett kort inlägg nu.. ska snart åka väg till skolan. Eller om man ska vara mera exakt så ska jag gå till bussen. :P
Idag har jag bara en svanskalektion, som vi har glosor till som jag inte har pluggat på än. Men jag tänkte göra det när jag kommit till skolan eftersom att jag endå har över en timme innan svenskan börjar. :P

När jag kommer hem så vet jag inte riktigt vad som händer, tror att det blir lite plugg och sen så ska jag nog till stallet en sväng. :)

/Malin :)

Efter 18 dagar..

Så var jag tillbaka i skolan igen. :P Ja så många dagar har jag varit borta från skolan. Först så var det ju höstlov och sen så har jag haft massa APU. :) Men det var skönt att komma tillbaka och träffa alla igen. :) Men det var dock lite segt att gå upp så jäkla tidigt, rena plågeriet om ni frågar mig. ;) Men när jag väl kom till skolan så var det inte så jobbigt längre och dessutom så hade jag inte missat så mycket av spanskan som jag trodde att jag hade gjort. ;) Under resten av dagen så gjordes det inte så mycket. :P KLF:en pratade vi bara igenom och sen så fick vi leta efter böcker att läsa på engelskan. På svenskan så fick vi läsa om myter medan Lena hade betygssnack. På idrotten kunde jag inte delta så mycket eftersom att jag inte ville börja hosta en massa, så jag fick istället räkna varven som mina lagkamrater gjorde på olika stationer. ;) En helt soft dag alltså. :)

Kvällen kommer nog att spenderas med dator, film och lite plugg. ;)

/Malin :)

Lera och kyla..

Ja så började min dag på ett ungefär. :P
Fast innan det så försov jag mig, men jag kom i tid och sen så gick vi ut i skogen. Det fans lera på vägen dit som några av barnen tyckte var kul att leka med, och när vi sen kom fram så var det fikadags och då började jag känna av att det var lite kyligt ute.. men så länge jag höll igång så var det ingen fara, men när jag satte mig ner så började jag frysa ordentliget. Så det var bara till att röra på sig hela tiden enda tills vi kom fram till skolan. ;)
Men jag överlevde det och resten av dagen också som var betydligt bättre. :)

Om en stund så åker jag till stallet med mamma tror jag. ;) Och när jag kommer hem så blir det duschen och sen en del plugg. Ska försöka plugga lite spanska eftersom att det är den första lektionen jag har imorgon och jag missade hela förra veckan (det var bara två lektioner, men endå) :P Och sen så måste jag ta tag i mina rester.. usch för dom! :( Men jag har väll inget val direkt.. :(

/Malin :)


Små barn är alltid söta^^ (kusinbarnet^^)


Segt liv just nu..

Den senaste tiden har jag kännt mig väldigt seg, och då menar jag inte att jag är seg som man är när man är sjuk.. fast det är jag ju också. Men det känns som att vad jag än gör så blir det aldrig riktigt bra.. jag känner mig aldrig helt nöjd.
Jag trivs på min APU plats och jag gillar alla där.. men endå så känns det som någonting fattas, det känns lixom inte hundra procentigt bra..
Och sen så har vi ju det där med stallet och hästarna, jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det och när jag gör något så får jag bara dåligt samvete för det andra som jag borde ha gjort istället.
Det känns som om jag inte riktigt räcker till.. det finns så mycket som jag borde göra och som jag vill göra att jag inte hinner med allt och då väljer jag något av det.. det brukar då sluta med att jag gör det som jag helst vill göra och känner mig glad för stunden.. men sen efteråt så får jag bara dåligt samvete för att jag borde ha gjort någonting annat som egentligen var mycket viktigare men som jag inte alls hade lust att göra.
Nu undrar jag verkligen hur det kommer bli nu när man kommer tillbaka till skolan också. Kommer det bli värre eller kommer det kanske bli bättre med lite fastare rutiner och klarare diriktiv? Ja det återstår väll att se.. jag hoppas att det ska bli bättre men jag tror faktiskt om jag ska vara helt ärlig att det kommer få mig att känna ännu mera prestationsångest. :(

/Malin :)

Skogen imorgon..

Nu är jag riktigt trött.. och eftersom att jag är färdig med det arbetet som skulle skickas in idag så tycker jag att jag förtjänar att sova nu. ;)

Imorgon är det sista dagen på APU platsen för den här veckan och den kommer att se ut som så att på morgonen så gr vi ut i skogen och fickar och leker och på eftermiddagen så vet jag inte riktigt vad som händer, jag ska ha ett "möte" med min handledare.. annars så vet jag inte. :P

Mer om det får ni veta imorgon.. :P

Nu väntar sängen och en god natts sömn. ;)

/Malin :)

Ny design igen.

Nu har jag fixat en ny design igen.. :P Jag var trött på alla löven. ;) Så nu blir det lite lila istället.

Som vanligt så vill jag veta vad ni tycker.. så skriv en liten kommentar. ;)

/Malin :)

Tråkig..

Det känns som min blogg har blivit väldigt tråkig på senaste tiden.. och jag har tappat läsare också vilket bekräfftar detta. :(
Men det är svårt att skriva om intressanta saker när jag inte får berätta om saker som händer på min APU plats och eftersom att jag spenderar så mycket tid där så hinner jag inte göra så mycket annat.. och då finns det ju inte så mycket att skriva om..

Men jag ska försöka bättra mig..
på onsdag är jag ju tillbaka i skolan igen och då har jag ju det att klaga på och om några dagar så kommer jag förhoppningsvis få en annan rolig sak att skriva om. :P Så om ni bara håller ut ett litet tag till så ska det bli bättre. ;)

/Malin :)

Helgen..

Hejsan. :)
Som ni kanske redan har märkt så vart det ett lite blogguppehåll under helgen. :P Och det var väll mäst för att jag inte har haft så mycket vettigt att skriva om. ;) Jag har pluggat, varit i stallet och tagt det lugnt. :P

Idag så skulle jag ju egentligen ha gjort en sak.. men det blev inte av på grund av olika andledningar.. men jag hoppas och tror att det blir av någon gång snart i allafall. :) Jag hoppas att det blir någongång under den kommande veckan.. så att jag hinner komma igång innan det blir vinter på riktigt. ;)
Vad det handlar om får ni veta senare. ;)

Nu så ska jag plugga i cirka en timme och sen så ska jag försöka komma i säng tidigt för att orka med en åtta timmars APU dag imorgon. ;D Jag är riktigt trött.. men det kan ju ha att göra med att jag är lite småförkyld, småbarnen har smittat ner mig. :P

Ne.. nu ska jag kila.

/Malin :)

Fredag.. i love it! :D

Idag är det fredag och min "inskolningsvecka" på APU-platsen är nu över. ;) Veckan har varit bra och händelserik, jag har lärt känna massa nya människor och jag har haft superkul! :D Men nu så är jag helt slut.. det tar på kroppen att vara pigg och alert hela tiden med öronen spetsade för att höra allt. ;) Och vet ni hur jag ska slapna av efter denna veckan då?.. Jo, imorgon så ska jag plugga massor, känns inte så lockande direkt.. men om jag inte vill få IG så måste jag.. :( Men på söndag i allafall så händer något skojigt som jag verkligen ser fram emot. :D Men mer om det får ni veta på söndag. :P

Kvällen kommer att spenderas hemma med familjen. :) Syrran är på disco med sin kompis för tillfället så det är bara jag, mamma och pappa hemma.. och det gillar vi eftersom att mamma och pappa håller på med tapetsering så jag får bestämma helt och hållet över tv:en. ;) Vilket betyder att det blir Idol om några minuter. :)

/Malin :)

5 November 2009

Dagen idag har varit lika bra som dom föregående den här veckan, dock lite deprimerande med allt detta regnande eller vad man nu ska kalla det.. :P Inte är det snö i allafall.. Men jag behövde inte vara ute så mycket idag så jag klarade mig fint. ;)

Efter som jag var på morgonfritids i morse så fick jag sluta redan klockan tre idag, vilket kändes väldigt skönt. :) Det är så härligt att komma hem och bara sitta på rummet en stund och njuta av tystnaden. ;)

Under kvällen har jag också hunnit med en sväng till stallet.. eftersom mamma var tvungen att åka in till Styrängnäs och vaccinera sig så fick jag ta mockningen. :P Och jag hade tur för det kom inte en endaste dfroppe när jag var där.. Men hästarna var blöta efter dagens regn och vart tacksamma över att få gå in två timmar tidigare. ;) Så när Sylvia kom upp hjälpe jag henne att ta in dom blöta små stackarne. :P Vi pratade även om en annan grej.. men det återkommer jag om i slutet på helgen. :P

Nu ska jag sova.. för det är faktiskt en dag imorgon också.. och dessutom så börjar jag känna mig lite smått förkyld efter veckan hos småbarnen.. så jag måste vila upp mig ordentligt så att det inte blir värre än lite halsont. ;)

/Malin :)

Princess for sale..

Ja.. rubriken säger väll iprincip allt.. Princessan är till salu och har varit det i en månad nu. :( Jag känner mig inte så jätte glad över det hela men har endå haft tid på mig att smälta det hela och nu kommit fram till att det kanske är det bästa eftersom att Leffe (ägaren) inte är så värst ung längre och han har tröttnat.. och jag har inte tid att ta hela ansvaret.. Men han har inte så brottom att bli av med henne, han tycker det är viktigt att det är rätt person som köper henne, vilket jag tycker är bra. Så ja, vad ska man säga.....

Kommer sakna dig när du försvinner..

/Malin :)


Princess Q <3


4 November 2009

Jag börjar känna mig väldans trött i huvudet efter dom här tre dagarna på min APU plats.. men någonting som är positivt med den höga ljudnivån är att man lär sig att uppskatta tystnaden. ;) Att sitta en halvtimme i ett knäpptyst rum och inte göra någonting är nu superskönt. Men innan dom här dagarna så skulle jag blivit tokig. :P

Idag har det snöat i Stallarholmen.. hela dagen nästan + att det har blåst massor så det var riktigt kallt att vara ute med barnen på eftermiddagen, men som tur var så tyckte dom också att det var kallt så dom flesta höll sig inomhus. ;)

Om ungefär en kvart så ska jag åka med mamma till stallet och när jag kommer hem så blir det nog lite plugg och en dusch. :) Jag ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll för imorgon börjar jag redan halv 7. :O Men de ska nog gå bra. ;) Jag får ju sluta tidigare också så jag kommer hem innan det blir helt mörkt. ;)

/Malin :)

3 November 2009

APU:n idag var super.. fick göra massa roliga saker med barnen. :) Var ute i skogen på morgonen och på eftermiddagen på fritids så var det frigympa vilket var en upplevelse. ;)

Nu så ska jag åka med mamma till stallet och när jag kommer hem så ska jag kolla på House och duscha.. så jag tror inte att det blir så mycket mera bloggande idag.. :P

Ha en bra kväll kära läsare.. :)

/Malin :)

Tvillingar?

Fick veta idag att min kusin eventuellt ska ha tvillingar. :)
 
Jag säger eventuellt eftersom att hon inte har gått så långt än, så läkarna kunde inte vara hundra procent säkra.. men det såg så ut i allafall. ;) Hon ska tillbaka om någon vecka och får då ett säkrare resultat. :)
Så nu håller vi tummarna. ;)

Gud va kul med två små kusinbarn till. :D

/Malin :)

Första APU dagen. :)

Idag var min första dag på min APU plats.. och jag måste säga att jag är helnöjd. :) Jag har haft en superbra dag och jag trivs verkligen, personalen är trevlig och ungarna är söta. ;) Eftersom att det bara var min första dag så fick jag inga direkt större ansvar. Min uppgift var att lära mig namnen och umgås med barnen.. vilket kanske låter enkelt men när det handlar om att lära sig namnen på ca 150 elever.. då är det inte enkelt längre.. Men idag har jag i allafall lärt mig nästan alla namnen i förskoleklass A där jag är för det mesta.. sen så är det ju fritidsverksamheten också.. och de blir lite svårare. :P Jag fick vara rastvakt också och ha en sån där vacker neongul väst på mig för att synas.. :P Men sån får man väll ta. ;)
Det enda negativa med dagen var väll maten.. det var inte alls gott. Jag förstår inte hur dom på stallarholmsskolan kan tycka att maten är bättre nu.. Kanske den är lite bättre än vad den va förut men det är fortfarande katastrof..

Nu ska jag sätta mig och skriva lite om dagen.. Vi har ju fått i uppgift att skriva en utförlig dagbok under den här veckan.. så det är väll lika bra att få det överstökat. ;)

/Malin :)


Höstbild..


Trötta mig..

Jösses så trött jag är nu.. känner bara för att krypa ner under täcket och sova. Men först måste jag tvätta ansiktet och borsta tänderna.. :P Är det någon mer än jag som blir jätte pigg av att tvätta ansiktet och borsta tänderna.. eller ja i allafall på kvällarna. Även om man känner sig jätte trött och knappt orkar ta sig till badrummet så blir man helt klarvaken när man får vatten i ansiktet. :P Det är ju synd bara att det inte funkar på mornarna.. då e jag lika trött i allafall. ;)

Nu ska jag fixa mig och sen så väntar sängen och kanske lite läsning i "När jag hör din röst". :P

/Malin :)

1 November 2009

Nu är lovet snart slut.. eller ja det sista dagen var ju i fredags. :P Men om vi säger så här, snart är ledigheten slut. Men det ska ändå bli lite skönt att komma tillbaka till vardagen igen.. man kan ju inte såsa runt hela tiden. :P

Idag har jag varit jätte trött så jag har inte gjort så jättemycket, jag har läst en del och så var jag i stallet med mamma i morse. Jag hade planer på att plugga men jag ville inte förstöra min sista lediga dag så jag har bestämt mig för att spara det tills imorgon. ;) Men vi får väll se om jag orkar då.. det blir en lång dag imorgon, det är första dagen på min APU-plats och jag ska vara där från åtta till sexton. Men det ska bli kul.. jag längtar faktiskt. :)

Nu ska jag kolla på tv ett tag och sen ska jag bara göra klart min pressentation inför imorgon.. :P

/Malin :)

RSS 2.0