Tjejkväll

Champagne, vin och massa annat gott med bästa Edvina igår. Kändes som en välbehövlig kväll för att ladda batterierna och prata av sig! :)

Mattes stjärna

I lördags när jag red Wimlan var huvudet uppe i det blå och energin och nerverna överallt. Vilket resulterade i ett pass på ca 30 min där vi bara skulle slappna av och hon skulle lyssna på mig. Idag så var det dags igen.. med världens träningsvärk i benen (fortfarande) sedan senaste passet i sadeln. Och jäklar vilken häst jag hade idag, så himla fin, mjuk, lyhörd följsam och otroligt arbetsvillig. Hon gick som en klocka hela passet min fina tjej! Det är inte alltid lätt att sätta igång en häst när både hon och jag kommit ur form och tappat musklerna, men bara man hittar den där perfekta svårighetsgraden och har en häst som vaknat på rätt sida då känns det bara såå himla härligt! Men jag kan säga att de va smärtsamt för musklerna i mina ben, framförallt insida lår.. snacka om kramp i stort sett hela tiden. Men då är det bra att va envis och att man här en stjärna till Wilma på sin sida. :)


Vecka 9

Måndag:
# 8.30 - 16.45 Jobb.
# Wilma
 
Tisdag:
# 7.15 - 14.00 Jobb.
# Mys med Alice & Edvina! :)
# Wilma: 19.00 Vendelaträning.
 
Onsdag:
# 8.30 - 17.15 Jobb.
# Wilma
 
Torsdag:
# 7.15 - 16.30 Jobb.
# Wilma
 
Fredag:
# 7.15 - 16.00 Jobb.
# Wilma
 
Lördag:
# Wilma
 
Söndag:
# Wilma

Mot stallet

Tanken är att jag om en liten stund ska bege mig upp till stallet. Jag håller tummarna stenhårt för att isen nu är borta på ridbanan så jag kan känna igenom skruttan efter all sjukdom och vila. Men självklart tar vi det lugnt, de är ju dumt att gå ut allt för hårt och skapa mer bekymmer. Men jag ser fram emot att iaf kunna jobba henne lite mer och verkligen kunna känna av hur läget är just nu. :)


Pyjamasdag

Ja det är precis vad vi har haft på jobbet idag, med disco och popcorn och så lyxig pannkakslunch. Och jag rockade såklart min rosa/svartrutiga pyjamas och mysigaste tofflorna. Och det va uppskattat kan jag säga, både av barn och föräldrar. Det är så kul när man får uppskattning för att man faktiskt anstränger sig lite vid sånna här tillfällen. Och jag menar.. vem skulle inte vilja gå med pyjamas på jobbet en hel dag?! Så jäkla skönt ju! :)

Just remember


Fettisdagen

Två semlor har jag fått idag och då det inte egentligen är någon favorit känns det som att det räcker för min del för i år. Och det känns även som att det är dags att kapa kolhydraterna ganska ordentligt och komma igång mer med träningen. Hoppas verkligen att det funkar lika bra som sist. :) Men för idag tänker jag inte fundera mer kring det utan istället tänker jag bädda ner mig i sängen. Helt välförtjänt och ganska nödvändigt efter att ha varit uppe sen 04.30 imorse. Så nu säger jag god natt och checkar ut. :)

In love with my bed


Crazy?


Vecka 8

Måndag:
# 8.30 - 17.15 Jobb.
# Wilma

Tisdag:
# 6.45 - 14.00 Jobb.
# Wilma

Onsdag:
# 8.30 - 17.15 Jobb.
# Wilma

Torsdag:
# 7.15 - 16.30 Jobb.
# Wilma

Fredag:
# 8.30 - 17.15 Jobb.
# Wilma

Lördag:
Hilda 23 år & Vendela 34 år! :)
# Wilma

Söndag:
# Wilma

1,5 år med Wimlan!

14 Augusti 2013 träffades vi första gången.. tänk att det redan gått 1,5 år! <3

Alla hjärtans dag!

Firades för min del med min fina Wimlan och en myskväll med mamma och pappa. Jag spenderade kvällen med att baka cuppcakes dagen till ära...

Choklad, choklad och choklad och så en härlig hallonfrosting! Helt underbart gott och rätt passande för dagen. :) 
(Edvina jag lovar att jag ska bjuda dig på sånna någon dag.. detta är verkligen så du! ;) )

Grottor

200 g mjukt smör
1 dl socker
4 1/4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker

Kör allt i en matberedare. Forma sen degen till små bollar och tryck ut i formar. Välj fyllning som passar dig.

Lemon curd, hallonsylt och nutella. Kan man inte välja vad som är godast så får man göra några av varje (kan även rekommendera att ha lite vit choklad på när man gör med hallonsylt eller lemon curd). :)

Fifty shades of Grey

Har man läst böckerna måste man se filmen, så bra gjort efter boken. Har man inte läst så missar man ju halva påängen med allt då man inte får följa tankarna på samma sätt i filmen så då rekommenderar jag faktiskt att läsa boken först då det blir lättare att förstå vissa saker. Men helt klart en superbra film som är bra gjord efter boken. :)


Bio med kollegorna

Drygt ett års väntan sen jag läste böckerna och imorgon får jag äntligen se filmen.. Med bästa kollegorna dessutom! Tanken är väl även att de ska bli ett resturangbesök också för lite god mat. :)


Vi har "bara" lekt

Kan vi alla bara enas om att lek INTE "bara" är lek! Det är så himla mycket mer för barnen! Så idag har jag klistrat ihop den här på jobbet som nu sitter i vår hall. :)

Motivering

Hur jag motiverar mig själv till ett hälsosammare liv... Det finns verkligen inget som är så motiverande som att se andra göra samma resa och verkligen lyckas. Jag blir så peppad av de människor som verkligen engagerar sig och kämpar för en förändring. Jag tänker att kan dom så kan jag! :)


Vecka 7

Måndag:
# 9.00 - 15.30 Jobb.
# Wilma
 
Tisdag:
# 9.00 - 16.30 Jobb.
# Wilma
 
Onsdag:
# 9.30 - 16.00 Jobb.
# Wilma
 
Torsdag:
# 8.30 - 16.30 Jobb.
# Wilma
 
Fredag:
# 8.30 - 15.30 Jobb.
# Bio med kollegorna! :)
# Wilma
 
Lördag:
# Wilma
 
Söndag:
# Wilma

Familjen Älg

Fick påhälsning av de här tre nyfikna typerna när jag var uppe vid stallet idag.. och folk säger att de inte finns några älgar på den här ön längre...

Examenspresenter



Make me laugh


Coffee


Så värd den här!

Det är mycket nytt nu.. framför allt på jobbet och jag kan säg att min hjärna går i spinn i stort sett dygnet runt.. Så ikväll förtjänade jag verkligen lite av den här för att koppla av. :)

Ge blod!


Ni är väl blodgivare?? Annars är det hög tid att bli det! Det tar alltså (med papper, prat, blodgivandet och fikat) en halvtimme 3-4 gånger om året och det räddar liv! Du ger bort 4,5 dl blod (mindre än en tiondel av det du har i kroppen) till någon som behöver det så mycket mer. Jag lovar att känslan efter man gjort det är rätt skön. :)

Bli lycklig


Materiell kärlek...

Bilden är lånad från hooks.se och finns även med i deras katalog. Och med handen på hjärtat så vill jag så himla gärna ha den här outfiten till Wimlan! Huva, schabrak och lindor! Jag bara älskar färgen och den eleganta enkelheten, jag vet att mitt hjärta skulle passa hur bra som helst i det. :)

Mitt år!

Det här ska bli mitt år! Det har bara gått en månad och det är redan såå mycket som har hänt, sånt som jag bara drömt om innan men som verkligen gått min väg. Och vad kan man då inte klara av på ett helt år? Så det här året ska verkligen bli mitt år, jag ska satsa hundra procent på mig själv och det jag verkligen vill i mitt liv! Så nu kör vi.. ALL IN! :)


Vecka 6

Måndag:
# Farbror Mick fyller 47 år! :)
# 7.45 - 15.30 Jobb.
# Wilma

Tisdag:
# 9.00 - 16.30 Jobb.
# Wilma

Onsdag:
# 7.45 - 16.00 Jobb.
# Wilma

Torsdag:
# 8.30 - 16.30 Jobb.
# Wilma

Fredag:
# 8.30 - 15.30 Jobb.
# Wilma

Lördag:
# Examensfirande med släkten! :)
# Wilma

Söndag:
# Wilma


RSS 2.0