Grattis Mamma!♥

Idag fyller världens bästa Mamma 39 år!♥


28 December 2009

Idag åkte Sylvia bort med familjen så nu har jag Super en vecka. :) Så som ni kanske kan lista ut så har jag varit i stallet idag. :P Red Super själv för första gången och jag måste säga att det gick bra.. red med barbackapadden ochså vilket kändes lite nervöst innan men när jag väll suttit upp så satt man lika bra som i en sadel. :) Tog en lite bild på Super när jag var i stallet men den ligger kvar i mobilen så jag lägger upp den imorgon istället. ;)

Idag flyttade Princessan.. :( Sorgligt tycker jag.. men för hoppningsvis så kommer jag träffa henne igen någon gång.


Nu ska jag ta och krypa ner i sängen för imorgon ska jag upp tidigt för att släppa ut hästarna med mamma och sen så ska det fixas här hemma för vi ska få gäster. :P

/Malin :)

Min Jul. :)

Hejsan. :)
Nu var det ett tag sen jag skrev på riktigt.. men jag har haft massa annat att göra nu under julhelgen så bloggen har inte prioriterats. :P Men nu är jag tillbaka efter en toppen helg med familjen och släckten. :) Jag har fått en del fina julklappar som jag är riktigt nöjd med, bland annat högtalare till datorn och pengar. :) Men det bästa var endå att få träffa alla som man inte träffat på ett tag. ;)
Vad har jag mer gjort dom senaste dagarna.. jo jag har varit ganska mycket i stallet och så håller vi på och fixar här hemma. :P

Ja de var väll min jul kort sammanfattat. ;)

/Malin :)

Snart tbx. ;)

Har inte bloggat på ett tag nu.. men imorgon är jag tillbaka igen. ;)

/Malin :)


Nu när det är så kalt ute så fryser vattenhinkarna i stallet väldigt fort.. så varje dag har vi minst två nya sånna här "islyktor". ;)


Vart är julkänslan?

Imorgon är det dagen före julafton och jag känner fortfarande ingen riktig julkänsla.. Tidigare så trode jag att det berodde på att jag inte bakat några pepparkakor, men det gjorde jag med syster igår och endå har inte julkänslan infunnit sig. Hur ska det här sluta egentligen? Kanske den kommer imorgon kväll när mamma ska fixa skinkan och vi klär granen. Jag hoppas på de i alla fall. ;)

Nu ska jag kolla klart på filmen som rullar och sen ska jag sova.. Är så jäkla trött nu för tiden, det är inte riktigt klokt. När man är ledig så borde man ju egentligen vara piggare då man får mer tid till att vila.. hmm.. det kanske är så att jag inte riktigt hunnit varva ner än.. har ju inte ens varit ledig en vecka än. :P

Vad har jag egentligen gjort under lovet än så länge? Som jag skrivit tidigare så var jag hos Linn i fredags och stannade till lördagen. Jag har varit en del i stallet.. ridit Super några gånger med en del framsteg. :P Men igår när jag red så var det så jäkla kalt att jag spände mig hela tiden och då vart hon väldigt stressad eftersom att hon är så känslig för sånt. Igår så bakade jag pepparkakor med syster och jag måste säga att dom vart riktigt goda. :) Tog en bild på dom som vi hade glasyr på.. men den är i mobilen och jag orkar inte ladda över den nu.. ni får se nästa gång som jag mobilbloggar. ;) :P
Sen så har vi även fixat om lite här hemma.. vilket är den stora anledningen till att jag inte har bloggat så mycket för datorn har flyttats och innan den fick en ny plats så stod den i mitten av vardagsrummet med alla sladdar urdragna.. vilket betyder att modemet inte har varit igång. ;)

Oj.. jag som bara tänkt skriva ett litet inlägg.. hehe, de vart vist lite längre än tänkt. ;) Nu ska jag bege mig mot sängen. :)

/Malin :)


Nykvarn.

0-43f8ba9b9869c00fd4735488df2297d7.png

Kolla varifrån!

Hejsan, jag han inte skriva något igår eftersom att jag först var i stallet hela förmiddagen och sen så var jag bara hem och gjorde mig i ordning innan jag åkte iväg till Linn.:) Vi käkade på gogos och sen så åkte jag med henne till ridskolan. Där jag halvt frös ihjäl, det var verkligen äckligt kallt att sitta på läktaren i 40 minuter när dom hade lektion. Efter lektionen så åkte vi hem till Linn där vi kollade på film och spelade kort..:p
Jag vart kvar hos henne tills idag.. Men när jag skulle ta tåget till läggesta så var det sent på grund av fel på tåget.. Men pappa åkte hela vägen till nykvarn och hämtade mig istället för att han skulle stå och vänta vid läggesta tills tåget skulle komma.:)

Tack pappa, du räddade min dag! :D
Och tack Linn för en toppen kväll:)

Nu ska jag dega framför tv:en hela kvällen.;)

/Malin :)


Toppendag. :)

Min dag har verkligen varit toppen. :) Jag hade jätte roligt på APU:n där det var pysseldag och på eftermiddagen så var jag ute med barnen i snön. :) Kan det bli bättre? Tror knappast de. ;)

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket.. jag ringde till Sylvia och bestämde nästa datum och tid som vi ska träffas i stallet så att jag kan komma igång och rida Super. :) Det blir på fredag förmiddag då jag tro det eller ej.. har jullov! :D Skoj skoj. :)

Nu ska jag kila ner och ta en frukt och kolla lite på tv. ;)

/Malin :)

Massor av snö. :)

Om det är någon som har missat det så kan jag börja med att tala om att det har snöat hela dagen idag.. och inte så lite heller.. nu har vi typ tre decimeter. :) Men det är skoj, och nu hoppas vi alla att det får ligga kvar över jul och nyår. :)

Min dag har faktiskt varit bra även fast jag vart tvingad att gå till skolan istället för att få vara på APU:n.. men det tar jag igen imorgon istället. ;) Vi fick ju göra en del roliga aktiviteter och sen så slutade vi redan klockan tolv så jag ska faktiskt inte klaga idag. :P Eller lite kan jag klaga för det var verkligen inte roligt att gå till bussen i snöstorm klockan sju imorse.. men jag överlevde ju uppenbarligen det också så. :P

När jag kom från skolan sen så stannade jag hos mormor för att inte behöva gå hem. Vid två så kom mamma och hämtade upp mig och så åkte vi upp till stallet för att luncha hästarna. När vi sen skulle åka hem därifrån så fastnade vi nästan med bilen.. men efter en stund så tog vi oss därifrån. ;)
När vi kom hem så fick jag ta smällen av allt detta snöande.. det var nämligen jag som fick "äran" att skotta här hemma (och då ska vi tillägga att vi har stor tomt). Men även denna prövningen överlevde jag.. eller jag har lite träningsvärk i ryggen av någon konstig anledning. ;)

Efter det har jag varit i stallet igen.. denna gången för att ta in hästarna.. mamma och jag tog fyrhjulingen upp försäkerhetsskull så att vi inte skulle fastna igen. ;) Men jag kan lova att det var svinkalt(!!) och blöt blev man också. Sen så skulle vi få in alla hästar som hade "meterhöga" styltor eftersom att de än så länge inte har fått på några snösulor. :P Eller Super fick det igår så jag slipper bekymra mig för sånt i alla fall. ;P

När jag kom hem från stallet.. helt genomfrusen och blöt så hoppade jag ner i badet och nu så har jag redan krypit ner under täcket och ska strax sova. :)

Imorgon är det alltså APU för min del, pyssel står på schemat då. :)

/Malin :)


På väg mot sängen.. :)

Jag hinner inte skriva något långt inlägg om vad dagen har handlat om.. men jag har haft det bra och jag lever fortfarande trotts kyla och trottsiga barn. ;) Men nu ska jag sova. :)

/Malin :)

Julshow med Sophia. :)

Hejsan. :)
Har inte hunnit med att skriva något idag då det har varit full rulle enda sen jag vaknade i morse. :P Jag han knappt med att äta frukost innan det var dags att åka upp till stallet för att mocka. Det var en del folk i stallet så de tog lite tid då man hela tiden stannade upp för att prata. ;) När jag var klar så åkte jag hem.. kastade mig in i duschen och sen bytte kläder. Jag fixade lite lunch, klockan var väll ett eller något sånt då. Sen fixade jag iordning mig det sista.. sen så diskuterade jag med mamma och pappa om hur jag eventuellt ska göra om på mitt rum och så skenade klockan iväg så jag fick kasta mig iväg till bussen för att hinna med den. :P

Vid bussen så mötte jag upp Sophia, vi åkte till Malmby där vi sen fick gå upp till ridskolan. Vi var och såg deras julshow. Det var riktigt roligt, men ganska så kalt. ;) Småbarnen var så himla söta. ^^ Jag vart riktigt imponerad över hur duktiga dom var allihopa, men framförallt dom yngre som var med, dom verkligen kämpade för att kunna genomföra det och dom lyckades bra trotts lite småbusiga hästar. :)

Jag hade riktigt roligt och går gärna dit igen nästa år. :) Men det hade såklart inte blivit samma sak utan Sophia. :P

Tack så mycket tjejen för en superrolig kväll. :)

/Malin :)

Erik Grönwall - Higher



Erik Grönwall, vinnare av idol 2009 med låten Higher.

Han var helt klar värd förstaplatsen, han har utvecklats så enormt mycket under tiden i idol.. Jag kan inte annat än hålla med Juryn, han är nu en färdig artist! :)
Man kan inte annat än älska hans röst.. han gör vinnarlåten så jäkla bra! :)

/Malin :)

Några bilder..









/Malin :)


Bättre idag. :)

Hejsan kära läsare. :)
Idag är det fredag om det var någon som hade missat det. ;) Och jag känner mig bättre idag vilket gör min fredag ännu bättre. :) Idag blir det tv och plugg och ikväll är det ju idolfinal och den får man ju absolut inte missa. :P Jag hoppas att Erik tar hem det, han är så jäkla bra.

Nu ska jag sätta mig och redigera lite bilder.. kanske lägger upp något colage senare. ;)

/Malin :)

Edward Cullen song



Hittade nyss det här i Hhannaz blogg..

Tyckte att den var lite rolig så jag tänkte dela med mig av det till er. ;)

/Malin :)


Trött av ingenting..

Om en lite stund så väntar sängen för min del. Jag är helt slut och endå så har jag bara legat på soffan hela dagen. :P Men det hör väll till att känna sig konstant trött när man är sjuk.. :/

Imorgon blir det ytterligare en dag på soffan för min del.. men jag ska faktiskt försöka få något gjort. Jag har en del plugg som ligger och väntar och så skulle jag behöva plocka undan alla kläder som ligger utspridda i mitt rum. ;) Men de får jag se om jag orkar.. beror på hur jag mår imorgon.

Nu ska jag släcka ner datorn och sova.

/Malin :)


Malindagen. ;)

Idag är det den 10 december.. vilket betyder att det är nobeldagen och så har jag namnsdag. :) Och visst känner man säg lite piggare när man får höra massa grattis hela dagen. :)

Dagen har tillbringats på soffan framför tv:en med datorn i knät. ;) Så det har varit en lugn och skön dag, och faktiskt så känner jag mig lite bättre idag. Men jag tror att det blir ytterligare en dag hemma imorgon. Så får vi hoppas på att jag blir bättre till helgen så att jag kan träffa Sophia och åka upp till stallet. :)

Nu blir det snart mat och sen så ska jag ta en dusch och kanske plugga lite efter det. ;)

(bilden är på Alfred Nobel)

/Malin :)


Ny design. :)

Jag tyckte att den föra designen var väldigt opersonlig.. så nu har jag fixat en som jag gillar bättre. ;) Och denna passar bättre för årstiden.. eller vad tycker ni? ;)

Som vanligt så vill jag veta vad ni tycker om den. ;)

/Malin :)

Sjuk igen! :(

Har varit hemma från skolan idag på grund av min hosta.. usch vad jag hatar att vara sjuk! Och sen att jag har varit konstant förkyld i typ två månader nu gör ju inte saken bättre. :( usch, usch, usch, usch vad jag hatar det! :( Och sen att det gör så att man missar så mycket gör ju bara saken värre.. och nu har jag varit sjuk 4 gånger på tre månader.. jag har bara varit helt bra under ca tre veckor av den här tiden. :(

Ne nu ska jag sluta klaga.. ska nog gå upp och ta ett varmt bad. :)

/Malin

Host, host... host.

Har haft en lång dag med mycket hostande.. vilket gjorde att det inte vart någon ridning för mig idag. :( Istället så åkte jag iväg till strängnäs med familjen för att hitta byxor till min syster. :P Men det slutade med att jag också kom hem med ett par. :)

Nu ska jag sova.. och så håller vi tummarna för att min hosta försvinner.
Jag blir hemma imorgon eftersom att jag hostar konstant och jag fixar då inte att sitta i ett klassrum en hel dag.. Istället blir det nog en dag nerbäddad på soffan med mycket film, lite plugg och ännu mera vila. ;)

(Är lite sugen på att fixa en ny bloggdesign.. så jag kanske gör det också imorgon.) ;)

/Malin :)

Behöver sömn..

Det var rätt jobbigt på APU:n idag.. min handledare och den andra tjejen som jopbbar där var lediga vilket betydde att jag fick vara med en vikarie. De var inte jobbigt men man märkte verkligen skildnad på barnen.. dom lyssnade inte och så var dom överallt hela tiden. :P Men jag överlevde dagen och nu så sitter jag och kollar på julkalendern. ;) Den är faktiskt rätt skoj. :P

Snart så blir det plugg och sen så ska jag åka till stallet.. när jag kommer hem därifrån så blir det nog nästan sängen på en gång. Känner att jag ligger efter på sömnfronten nu.. :P

/Malin :)

Today. :)

Vad har jag gjort idag?
Jag gick upp tidigt för att åka till stallet med mamma och ta ut hästarna.. När vi kom så va ägaren till dom två nya hästarna (dom som kom igår) där och det var verkligen kaos, det låg täcken överallt. Men det visade sig bero på att Supers dörr inte hade blivit ordentligt stängd i gårkväll så hon stod helt enkelt i gången när den nya tjejen kom imorse. :P Men det var ju ganska skönt för mig som skulle mocka Supers box som i vanliga fall brukar vara jätte rörig.. den var väldans lättmockad idag. ;)
Sen så var det vattning och så skulle vi lägga in mat.. vilket gick ganska så fort. Så jag var väll hemma vid tio igen.. då landade jag på sängen med datorn och så satte jag på en film som jag glömde att se på. ;) :P

Vid halv två så ringde Sylvia.. vi bestämde att vi skulle ses i stallet klockan halv tre.. så jag segade en stund till innan jag åkte iväg. ;) Då regnade det också så det var inte direkt trevligt.. :P
Nu kanske ni undrar varför jag träffade Sylvia i stallet.. jo det är såhär att när vi fick reda på att Princessan skulle säljas så frågade Sylvia mig om jag ville börja rida en av hennes hästar.. och självklart sa jag JA. :D
Så idag började jag alltså. ;) Det gick bättre än väntat så de va skoj. :)

När jag ridit och allt annat var färdigt i stallet så åkte jag hem.. tog en dusch och år mat och sen så skrev jag klart svenskan.. och ja nu sitter jag här och är inne på mitt femte inlägg för dagen. ;) Egentligen borde jag sova, vilket jag ska göra strax. :P Imorgon är det ju APU och jag ska upp äckligt tidigt så jag behöver all sömn som jag kan få. ;)

/Malin :)


Super och jag för 1½ år sedan & Surprise och Super för 2½ år sedan. :)


SÅLD!

Jag har glömt att berätta att Princessan nu är såld.. eller jag om man nu kan kalla det såld. Hon har bytt ägare.. Eftersom att Leffe hade henne i företaget som han ska lägga ner eftersom att han närmar sig pansionen så var han ju tvungen att sälja henne fort. Så nu är det så att hans fru står som ägare och hon har nu bestämt sig för att börja hålla på med Princessan. Vilket då betyder att jag är ute ur bilden. :( Men hon står ju kvar i stallet i alla fall.. ja ett tag till.. sen vet man ju inte vad som händer.

/Malin


In my heart forever. ♥


Lördagen 5/12

Jag tog mig en lagom lång sovmorgon och sen så fortsatte städningen.. mellan tio och ett gjorde jag inget annat än att städa. Men vid ett så åkte jag upp till stallet för att mocka.. Sylvia ringde och bad om hjälp med det eftersom att dom skulle åka iväg med Surprise (som nu är i åtvidaberg för inridning). Det tog inte så värst lång tid i stallet.. för det var bara Supers box att mocka.. Egentligen så skulle jag ju ha tagit Billys också men den var redan klar så det slapp jag. ;)

När jag var klar i stallet så åkte jag hem igen för lite mer städning och sen så gjorde jag mig iordning eftersom att vi vid tre tiden skulle få gäster.. eller jag skulle få gäster. :P

Vi vart väll tio stycken tror jag, alla kunde ju inte komma. Men jag hade jätte trvligt och fick fina presenter. :) Mamma hade lagat världens godaste kycklinggryta och till efterrätt så vart det chokladpudding, grädde och ananas. :) de va verkligen supergott. :)

Tråkigt nog så glömde jag att använda kameran så jag har inge bilder från kvällen..

När alla hade åkt hem så fastnade jag framför datorn för att fixa med lite grejer.. dock så visade det sig att den trådlösa musen som jag fick till datorn var trasig.. så den måste vi byta. :P Men det blir nog bra tillslut tror jag. ;)

Det vart en sen kväll för min del.. eller ja eftersom att jag skulle upp klockan 7 idag så vart det sent. ;)

Tack så jättemycket för en lyckad kväll! :D

/Malin :)

Fredagen 4/12

Spanska redovisningen som jag hade med Pernilla och Paulina gick väll hyffsat bra. Vi gjorde den och våran lärare såg inte helt missnöjd ut. Det var skönt att det inte var så mycket folk som kom på den lektionen.. jag var tillräckligt nervös ändå. ;) En sak som var lite läskigt dock var att våran rektor var med på lektionen.. han satt och gjorde små anteckningar i sitt block om allt som vi gjorde på lektionen. Men jag tror att det mest var för att lära känna skolan och alla lärare.. han ska tydligen vara med på en lektion med varje lärare på hela skolan. :P Det blir några lektioner.. ;) Men han verkade trevlig i alla fall.. och det är ju alltid kul att veta hur rektorn verkligen ser ut. ;) hehe..

När jag sen kom hem fren skolan så var det städning för min del och mammas och pappas nya sovrum vart klart så dom flyttade även ner sina sängar då.. och jag hjälpte så klart till, men det vat mycket tungt att bära ner sänen för trappen kan jag lova.. hade träningsvärk igår, i muskler som jag inte ens vista att jag hade. ;) :P
Sovrummet vart i alla fall jättefint. :) Och nu så har jag och syrran övervåningen för oss själva. ;)

Senare på kvällen så kollade jag självklart på idol. Jag är helnöjd med dom två finalisterna. :) För mig hade det faktiskt inte spelat någon roll vilka av dom fyra sista som hade gått till final.. så jag kunde ju lixom inte bli missnöjd. ;) hehe..

Sen så vart det sängen för min del..

/Malin :)

Snart så..

Jag vet att jag ligger lite efter på bloggfronten.. jag ska bara göra klart svenskan som kanske tar 30-60 minuter. ;) Sen så tänkte jag skriva några inlägg och berätta vad som har hänt under helgen och så ska ni få reda på vad som hände redan förra helgen men som jag har glömt att berätta. :P

Men ni får vänta en liten stund till. ;)

/Malin :)

Som vi har väntat..

0-2068db193400063fd2c56f52cfb318de.png

Kolla varifrån!

Idag fick vi äntligen våran efterlängtade skolkatalog. ;)

Och jag vart inte alls bra på klassfotot.. Men det är väll smällar man dag ta. :P

Nu ska jag krypa till kojs..

/Malin :)


*Suck*

Sitter i skolan nu och väntar på att spanskan ska börja.. vilket den gör om ungefär en timme. :( Usch, egentligen vill jag gå hem.. men eftersom att vi har redovisning idag så är det bara att pina sig kvar enda tills klockan två. :P

När jag kommer hem idag så blir det städning och sen självklart idol. ;)

Nu ska jag sätta mig och läsa igenom våran redovisning ett par gånger.. :P Berättar hur det gick senare. ;)

/Malin :)


Morning..

Min tanke var att jag skulle gå upp vid sju idag för att få lite gjort innan jag åker till skolan, men riktigt så vart det inte.. jag sov till kvart i nio. Och för en gångs skull så känner jag mig faktiskt hyffsat utvilad. :) Det blev hela elva timmars sömn inatt. :)
Nu har jag precis ätit frukost och om några minuter ska jag kila iväg till bussen. ;) En lektion idag som vanligt och när jag kommer hem så ska jag plugga och städa. :P

/Malin :)

Såååååå trött..

Jag orkar inte skriva något långt inlägg idag. Är så fruktansvärt trött nu för tiden så bloggen har hamnat lite i skym undan. Men jag lovar att bli bättre på detta inom en snar framtid. ;) Denna framtid kommer dock inte idag för nu måste jag verkligen sova. :P

/Malin :)

RSS 2.0