27 Juli 2009

Hejsan. :)
Nu så har jag äntligen lagt upp bilderna från Eskilstuna och bilder på det som jag köpte/fick. ;) Ni har Sophia att tacka för det.. för hade det inte varit för att jag ska hem till henne imorgon så hade jag nog inte tömt kameran idag heller. ;)

Igår kväll så var jag ute med familjen i skogen och plockade svamp.. eller dom plockade svamp medans jag plockade blåbär. :P Det vart två proppfulla systembolaget påsar med svamp och jag plockade över en liter blåbär. :D Det jobbiga var sen när man kom hem och skulle rensa allt det där. ;) Men nu så är det färdigt iaf.. det sista rensade vi under förmiddagen. :P
Men för ett tag sen så åkte mamma och pappa iväg för att plocka ännu mera svamp. ;) Shit vad svamp vi har i frysen nu.. det är nog snatr fult tror jag. ;P

Själv så har jag inte gjort så värst jättemycket idag.. jag sov väldans länge eftersom det vart sent igår då vi satt uppe och rensade svamp halva natten. ;) Sen så har jag läst en del.. håller nu på och läser den fjärde boken i harry potter serien. (Harry Potter och den flammande bägaren) Dom böckerna är faktiskt rikigt bra. :) Det är mycket som inte är med i filmerna vilket jag tycker är bra för det är som att läsa en helt ny historia.. eller inte riktigt men. Ja bra är dom iallafall. :)

Nu ska jag kila iväg och plocka ihop lite grejer som jag ska ha med mig imorgon. ;)

Ha de bra. :)

Veckan i Eskilstuna - Bilder.

   
1. Farmor & farfars lila vindruvor.
2. Farmors trädgårdstomte.
3. En liten del av den stora rödavinbärsbusken.
4. Farmor & farfars sommarstuga. :)
   
5. Ännu mera vindruvor. :)
6. Lite blommor. ;)
7. Farfar fixar med blommorna.
8. Se så fint det vart. ;)
   
9. Väskan som jag köpte.
10. Bestik.
11. Kaffemuggar. (6 st.)
12. Driksglas. (6 st.)
  
13. Värmeljushållare. (4 st.)
14. Driksglas. (6 st. 2 av varje.)
15. Vinglas. (6 st.)

26 Juli 2009

Jag vet att jag lovade er bilder från min vecka i Eskilstuna.. men jag hinner inte med det idag då jag har lovat att städa här hemma. ;) Så ni får vänta ett tag till.. men jag lovar att det kommer upp inom dom närmsta dagarna. ;)

Mamma jobbar sin sista dag idag.. så under början på veckan  kanske vi hittar på något med familjen. Ja hur det blir med det återstår att se. :P  Jag vet iallafall att jag ska till Sophia någonting under veckan.. det blir filmkväll och så kanske vi lagar lite god mat. ;) Ja det är inte helt bestämt än.. men något blir det iallafall. :D

Nu ska jag kila iväg och städa vidare. :P

Ha de bra. :)

25 Juli 2009

Idag händer det inte så mycket tror jag. ;) Jag har lovat pappa att klippa gräsmattan och sen så ska jag ta blider på allt som jag köpte när jag var till Ikea i måndags. ;)
Jag kanske sätter mig och läser en stund och sen vi halv fyra så ska jag väll hjälpa pappa med maten. :) Pasta sallad blir det idag. :) Mamma kommer hem strax efter fyra tror jag och då blir det väll en lugn familjekväll. (med ostbågar framför tv:en.) :D

Ne, nu ska jag kila ut och dra igång gräsklipparen ;)

Ha de bra. :)








Veckan i Eskilstuna.

Söndag:
Jag åkte med familjen till farmor och farfar eftersom att det var farmors födelsedag. Men innan vi åkte så sprang jag runt som en liten tok här hemma och packade. ;) När vi kom fram så vart det smörgåstårta och sen tårta uppe på det. :P Riktigt mumsigt var det. ;) Sen så åkte mamma, pappa och syrran hem. Jag stannade kvar. Under kvällen hände det inte så mycket.. bara tog det lugnt. :)

Måndag:
Gick upp hyffst tidigt.. åt frukost och gjorde mig iordning, sen så åkte jag med farmor och farfar till Västerås där vi gick in på Ikea. Jag fick 500 kr att handla för. ;P Så ja det vart en hel del inhandlat. :) Riktigt skoj var det att gå runt där innan.. Hittade en enorm garderob som jag väldan gärna skulle vilja ha.. men då den var ganska dyr så lär det väll förbli en dröm. ;) Men jag köpte iaf massa glas och sånt tills jag ska flytta hemifrån. ;) Det är ju rätt bra att samla på sig i förväg liksom. ;P
När vi var färdiga där så åkte vi tillbaka till Eskilstuna där vi gick in på coopforum för att handla mat.. Jag köpte en ny väska där. ;) En vit.. riktigt nöjd med det inköpet vart jag. ;) Sen åkte vi tillbaka till sommarstugan. :) Det vart tackos till middag och sen på kvällen kollade vi på tv och spelade kort. :P

Tisdag:
Vi gjorde inte så mycket då vädret inte var på topp dirrekt.. jag bara tog det lugnt och läste en bok. :) Helskön dag var det. ;)

Onsdag:
Äntligen lite bättre väder.. Jag försökte bättra på min solbränna litegran men det misslyckades jag ganska rejält med. ;) Jag plockade massa rödavinbär och sen så gick vi ner och badade i Eskilstuna ån (vid farmor och farfars brygga), riktigt skönt var det i vattnet. :) Fast det tog ett tag att komma i då det var rätt så kallt innan man hade doppat sig och sen så är jag ju väldans rädd för fisk så det gjorde ju inte saken bättre dirrekt. ;) Men i kom jag tillslut och då var det skönt.. 19,5 grader. :)
På kvällen sen så kom några bekanta till farmor och farfar över och åt middag och pratade en hel del. ;P Det var riktigt trevliga människor. :) Det vart rätt så sent så sen så var det bumms i säng. ;)

Torsdag:
Jag sov länge.. sen så åt vi frukost och gjorde oss iordning. Vi åkte ut en sväng med båten,  Super mysigt var det. :D När vi kom tillbaka så packade jag ihop mina grajer och sen så åkte vi in till stan där vi käkade lunch på Akropolis och sen så fick jag en liten namnsdagspresent av farmor och farfar då det var Christina på fredagen. ;) Det vart en bok.. "shoo len" tror jag att den hette. ;)
Sen åkte vi tillbaka till sommarstugan och hämtade mina grejer och sen så körde dom hem mig. :P


Ja det var väll mina fem dagar i Eskilstuna. ;)
(Bilder kommer upp i ett senare inlägg. :P)

Ha de bra. :)


24 Juli 2009

Idag har det inte hänt så mycket..  jag bara tagit det lugnt och umgåtts med mamma och syrran. :) vid lunch tid så åkte syrran till en kompis och jag var med mamma och handlade. När vi kom hem så åkte mamma till stallet och jag hamnade här. ;) Så nu har jag lagt upp en hel del bilder från helgen hoss Linn och kvällen hos Edvina. ;)

(Bilder och sånt från veckan hos farmor och farfar kommer upp imorgon för nu orkar jag inte skriva mera eller ladda upp flera bilder.)

För en stund sen så kom mormor hit.. vi har fikat och ja, umgåtts. ;) När som helst så kommer pappa hem och sen så ska det väll börjats med mat. :)

Ha de bra. :)


Dagens födelsedagsbarn! :D

Idag fyller en av mina vänner 17 år! Därför tänkte jag lägga upp en liten bild på henne och säga.. GRATTIS!


Hilda och Edvina.. Födelsedagsbarnet själv! :D

Kvällen hos Edvina. :)

Förra helgen så var jag hemma hos Edvina under lördags kvällen och firade hennes 17 års dag (som egentligen är den 24/7).. Det var superroligt! :D Så här får ni se lite bilder från kvällen. ;)

   
   
   
   
   
   

Eftersom en bild säger mer än tusen ord så får det räcka såhär.. ;)

Helgen hos Linn.. bilder.

Som ni redan vet så var jag hemma hos Linn för ett par veckor sen. Och jag lovade er då att jag skulle lägga upp lite bilder när jag fick tillbaka min kamera. Men jag han ju inte göra det förra helgen då jag kom hem sent och sen åkte hemifrån dagen efter.

Så här kommer bilderna:

   
   

1. Linns lilla bärbara.
2. Linns väldigt söta katt. :)
3-4. Vi spelade familje geni. :)
5. Lite levand ljus.
6. Bäddat och klart.
7. Linns stationära dator, men supersöt bakgrundsbild. ;)
8. Linn hade en påse med balonger som jag roade mig med att blåsa upp. ;P

Hemma. :)

Nu så är jag hemma igen.. det har hänt en hel del under veckan men jag orkar inte skriva ett långt inlägg nu. :P Men jag skriver en (lång) uppdatering imorgon. ;)

Så tills dess..
Ha de bra. :)

Hej då. ;)

Nu så ska jag åka iväg till farmor och farfar.. kommer hem igen om några dagar. Så tills dess så blir det inget bloggande. ;)
 
Kvällen igår tillbringades hos Edvina.. det var super kul. :D Men bilder kommer upp när jag kommer hem igen. :P

Ha de bra. :)


Fredag. :D

Gud vad skönt med fredag. :) Inte för att jag har gjort så värst mycket under veckan, men det är något speciellt med fredagar. Man äter extra god mat och umgås med familjen. :)

Idag har jag varit med mamma och handlat, pantat massa flaskor. ;) Sen så har jag läst lite i "Harry Potter och de vises sten". :)

Imorgon kväll så bär det av hem till Edvina för att fira hennes sjuttonårsdag. :)
På söndag så ska jag åka med familjen till Eskilstuna för att fira farmor. :)

Nu ska jag kila iväg och hjälpa till med maten. ;)

Ha de bra. :)

Fyrvaktaren.

Jag såg precis att det faktiskt redan finns en sjunde bok av Camilla Läckberg.. "Fyrvaktaren". Så nu måste jag få mamma att köpa den också. ;)

Shit vad sugen jag blev på att läsa den.. vill ju läsa fortsättningen så fort som möjligt. :P

Ne nu ska jag kila iväg..
Ha de bra. :)












Camilla Läckberg.

  
  


1. Isprinsessan
2. Predikanten
3. Stenhuggaren
4. Olycksfågeln
5. Tyskungen
6. Sjöjungfrun

Nu har jag läst de sex böcker som Camilla Läckberg har skrivit om livet i Fjällbacka. I vanliga fall så är jag inte mycket för deckare och sånt men när jag började läsa Isprinsessan så var jag fast. Det som jag tycker är så bra med dom här böckerna är att det inte bara handlar om själva fallen utan att det även finns en annan historia i böckerna också. Det är den historien som gör att jag inte kan släppa boken.. jag vill veta hur det går för Patrik och Erica.

Så nu tycker jag att ni också ska läsa böckerna, om ni inte gör det så kan jag säga att ni verkligen har missat något. ;)

16 Juli 2009

Idag har jag hjälpt mamma att rensa / städa i skåpet med lakan och dukar. När det var klart så satte jag mig med "sjöjungfrun" som nu är utläst.. Men jag gillade inte slutet, om man nu kan kalla det för slut.. för det måste ju komma en fortsättning sen, det kan ju inte bara sluta så. Jag vet inte om Camilla Läckberg kommer skriva flera böcker.. jag hoppas iallafall det. ;)

Nu ska jag läsa Harry Potter böckerna.. tyckte det var på tiden. ;) Jag tycker filmerna är jättebra och eftersom jag oftast är av den åsikten att böckerna är bättre än filmerna så måste jag ju läsa dom böckerna. ;)

Om en stund ska jag spela spel med Syrran som ligger på soffan med feber och halsont. Stackars liten. :(

Ha de bra. :)


15 Juli 2009

Dagen idag har varit lugn, jag gick upp vid tio då jag åt frukost med syrran framför tv:en. Sen så tillbringade jag förmiddagen framför tv:en, vid tolv åt vi lunch och sen så körde mamma och jag hem syrran till en av hennes kompisar. Efter det så åkte mamma och jag till mariefred för att köpa färg till grillen som pappa har gjort. ;)
När vi kom hem så tog jag det lugnt en stund och sen så lagade jag mat till mig och mamma, korv & bröd + potatissallad. Riktigt avanserat. ;P
Sen åkte mamma till jobbet och jag satte mig vid datorn och pratade med lite roliga människor på msn. :) När pappa och syrran kom hem så åkte jag upp till stallet för att ta ut hästarna och mocka. ;)
När jag kom hem så slog jag in Edvinas present och ja.. nu sitter jag här igen. ;)

Det var en ganska så exakt beskrivning av min dag. :P

Ha de bra. :)

14 Juli 2009

Hela förmiddagen sprang jag runt som en liten tok och städade här hemma. När klockan närmade sig halv ett så gjorde jag mig iordning och cyklade sen ner för att möta Sophia vid ica. Innan vi åkte hem till mig sprang vi in på ica och köpte lite äpplen. 
Väl hemma hos mig så tog vi det lugnt en liten stund och sen så bakade vi äppelpaj som vi sen mumsade i oss. :P Efter det så satte vi på en film, men jag kommer inte ihåg så mycket av början då vi mest pratade. ;) Sen så var det mat och efter det åkte vi upp till stallet. :) Haha.. med lite gräs kan man ha väldigt roligt. xD Efter att vi hade fixat med Princessan så åkte vi tillbaka hem till mig. De vart då en film till, "Girls just want to have fun". :) Den filmen e verkligen bra. ;)
När filmen var slut så tog Sophia moppen hem, precis efter att hon åkt iväg så började det ösregna. Stackare. :P

Det var iallafall en superbra eftermiddag / kväll. :D De måste vi verkligen göra om snart igen. :)

Tack tjejen!<3 

Michael Jackson.

Eftersom det här med Michael Jacksons död har blivit så stort.. så tänkte jag att jag skulle lägga upp några av mina favorit låtar av Michael Jackson här på bloggen. ;) Så här kommer dom...



 





09-07-13

Jag måste erkänna att det där med städningen inte alls blev som jag hade tänkt.. istället så fikade jag och sen så lästa jag en del ur boken. För en stund sen så var jag och syster och hälsade på hos mormor, jag hämtade även min cykel där. :P

Ikväll blir det väll en film tror jag och sen så ska jag gå och lägga mig tidigt. ;)

Imorgon så vet jag inte vad som händer.. jag ska städa färdigt rummet och sen så blir det väll lugnt tror jag, åker nog upp till stallet en sväng om det är fint väder. :)

Ha de bra. :)

Blåbärspaj. :D

Nu är det ny vecka igen.. tiden bara rinner iväg, och nu har nästan halva sommarlovet gått. :P Det är konstigt hur tiden kan gå så fort när det känns som om man inte gör någonting. ;) Men det är väll så det ska vara.. tiden går som fortast när man har det bra. :P

Idag har jag inte gjort så mycket än.. tog mig en lång sovmorgon och sen bara tagit det lugnt. :) För en liten stund sen så åt vi lunch, tackos vart det idag. Nu så kom Sylvia hit så om en stund så ska vi väll äta blåbärspaj som Syrran och Nadja har bakat idag. :D Mumsigt! ;) Sen ska jag städa färdigt rummet och efter det blir det lite läsning i "sjöjungfrun". :)

Nu ska jag kila iväg. ;)

Ha de bra. :)

Ny design. :)

Som ni ser så har jag fixat ny design.. Så vad tycker ni om den?

Hemma igen.

Jag vet att jag lovade bilder idag när jag kom hem.. men det kommer inte blir några då klantiga jag glömde kameran hemma hos Linn. :( Så ni får stå ut med bilder från mobilen den här veckan då jag inte kommer kunna få tillbaka den förns nästa helg. ;) Så bilderna från gårdagskvällen kommer upp nästa helg. :P

Kvällen igår var super. :D Jag utklassade Linn i frågesport och sen så vart det en hel del prata precis som alltid. ;) Vi somnade vid ett, så så överdrivet sent vart det inte iallafall. :P
Vi vaknade vid halv tio.. vi käkade frukost (jordgubbar med mjölk) och gjorde oss iordning. Sen vi elva så följde Linn med mig till tåget. Jag åkte till strängnäs där pappa och syrran kom och plockade upp mig innan vi åkte och handlade. :) Köpte lite hårspray och en ny rakhyvel. ;) Sen så åkte vi hem..

Nu har jag precis hjälpt pappa att lägga in en ljudbok på hans mp3.. det gick väll sådär. :P Det bara krånglade först men nu så har det fixat sig. ;)

Ska läsa lite bloggar och sen städa rummet. ;P

Ha de bra. :)

Fika i södertälje.

Idag har jag varit hemma hos Linn, eller jag har inte varit hemma hos henne hela tiden men jag har varit med henne hela tiden. ;) Jag kom hit vid 11 då vi tog det lugnt och sen åt vi lunch vid tolv. :) Vid två så kom Ina och hämtade oss med bilen och sen så åkte vi inte till södertälje för att fika, jag och Linn har även inhandlat en present till Edvina som ska firas nästa helg. ;) Vad vi köpte kan jag inte säga nu.. ni får vänta tills nästa helg helt enkelt. ;) När vi var färdiga så åkte vi hem till Linn igen, vi segade oss ett tag.. och så fixade jag Linns bloggdesign.
Sen så fick vi jätte god mat, grillad kyckling och potatis med sallad och tzatziki. Det var verkligen super gott.:) Efter maten så gick jag och Linn till Björkestaskolan (linns gamla skola) där vi gungade och ja.. hade allmänt roligt. :P När vi kom tillbaka till henne så beslagtog vi en påse polly som vi har mumsat på. :D Sen så har vi bara segat oss.. nu så sitter vi vid varsin dator och jag tror jag talar för oss båda när jag säger att ögonen snart går i ors av trötthet, och endå så är klockan inte så jätte mycket. :P

Nu ska jag försöka få Linn att vara lite social.. vi får väll se hur det går med den saken. ;)

Lägger upp lite bilder imorgon när jag kommit hem.. :P

Ha de bra. :)

God morgon. :)

Har precis packat färdigt inför helgen hos Linn, så nu har jag tjugo minuter över innan jag ska kila iväg till bussen. ;)
Vädret är inte det bästa idag men än så länge regnar det inte iallafall, och jag har sett lite av solen också :P Men bara för att vädrat är helt okej här så behöver ju inte det betyda att det är det i nykvarn. ;) Det är svårt att packa när man inte vet vad det ska bli för väder.. men jag tror att jag har fått till det iallafall. :)

Ne, nu ska jag kila iväg och fixa det sista innan jag drar till bussen. ;)

Ha de bra. :) 


Dåliga tidtabeller.

Usch vad dålig jag är på det här.. varje gång jag skriver så lovar jag att jag ska skriva oftare, men det blir aldrig som jag säger. :P Så jag ska sluta säga så nu.. Ni får helt enkelt stå ut med de lång mellanrummen mellan varje uppdatering. ;)

Sen sist jag skrev så har jag inte gjort så mycket.. jag har som vanligt varit i stallet, och så har jag fortsatt med min läsning av Camilla Läckbergs böcker.. för tillfället så läser jag den 6 boken som heter sjöjungfrun (den är än så länge den sista boken i serien). Ja det var väll det som jag har gjort. :P

Imorgon så åker jag till nykvarn för att umgås med Linn. :D Får se vad vi hittar på.. är det fint väder så tror jag att vi kommer vara ute en hel del. ;) Blir det tråkigt väder så hittar vi väll på något annat skoj innomhus. ;) Stannar där tills på söndag, då jag tar tåget till läggesta eller strängnäs och sen blir hämtad av pappa. :)

Två resenärer vid hållplats för landsortsbuss

Jag tycker att det är väldigt dåligt att de går så få bussar på sommaren.. eller ja på helgerna på sommaren. Som när jag nu ska till Linn som bor i Nykvarn.. visst på lördag när jag ska dit så går det hyffsat att passa ihop bussar och tåg men det finns inte så många alternativ. Sen på söndag när jag ska hem då går det inte alls.. om jag inte vill åka hem klockan åtta på morgonen eller klockan fem på kvällen,jag kan ju välja på att sitta och vänta på bussen i flera timmar vid läggesta eller i strängnäs. De här problemet har jag haft förut när jag ska åka från Linn.. men på vintern så har det passat så att jag endast har behövt vänta 40 minuter eller åkt därifrån vi tio.
Jag tycker att dom borde sätta in bussar så att det åt minstånde går samtidigt som tågen så man inte behöver vänta så länge. Men dom tycker väll att det är bättre när inte en enda buss passar med tågen.
Det är min åsikt iallafall.. vad tycker ni om dom dåliga tidtabellerna? (eller ni kanske har det bättre?)

Nu ska jag kila iväg och hjälpa till med maten och sen blir det myskväll med familjen. :)

Ha de bra. :)

7 Juli 2009

Shit vad jag är dålig på att blogga nu för tiden.. Inte bra. :P Men jag ska försöka att bli bättre på det. :)

Så vad har hänt sen jag skrev sist?
Jag har gentligen inte gjort så mycket.. bara tagit det lugnt, varit i stallet och så har jag läst en hel del. För tillfället så läser jag den femte boken av Camilla Läckberg (Tyskungen), de fyra föregående böckerna är redan utlästa. :) Jag tycker att dom är riktigt bra.. Även fast deckare i vanliga fall inte är det som jag helst läser så har jag fastnat för dom här böckerna. ;) Så jag tycker att ni också ska läsa dem. :)

I lördags så var jag med familjen på vikingafestivalen här i stallarholmen. :) Var ganska tråkigt faktiskt. Men vi hade en kändis i stallarholmen.. E-type var också på festivalen.. trodde först inte att det var han men sen så fick jag reda på att han tydligen är ett vikingafreak.. han samlar på massa vikinga grejer. Så där gick han runt bland alla stallarholmsbor i vikingakläder.. Kändes lite konstigt. ;) 

I söndags så var jag med familjen i Eskilstuna, vi var och lämnade syrran hos farmor och farfar och sen så åkte jag, mamma och pappa ut till tuna park. Hittade ett par snygga skor som mamma köpte till mig. :D

Nu ska jag sätta mig och läsa..

Ha de bra. :)

Syster. <3






Kväll i stallet. :)

Igår så vart det en hel del sola, fick lite färg också. :) På kvällen så var jag i stallet, red en sväng med Sylvia.. var riktigt härligt då det för en gångs skull inte var överdrivet varmt. ;) Men det dåliga med att rida när det är kväll är att man blir attakerad av myggor. Och tro mig.. det är inte alls skoj. :P
Men om man räknar bort myggorna så var det en supertrevlig kväll. :D

Det blir nog ridning idag också, men då blir det träning på ridbanan istället. ;)



Ha de bra. :)

1 Juli 2009

Ojojoj, nu är det nästan fyra dagar sen jag skrev sist.

Men det har inte hänt så mycket så jag har inte haft så värst mycket att skriva om. Jag har bara tagit det lugnt här hemma. Solat och badat i poolen.. lyckades bränna mig här om dagen så någon vidare sömn har jag inte fått det senaste nätterna. :( Men nu så börjar det bli bättre så jag kanske får sova i natt. :P
Har varit en del i stallet också, Leffe e bortrest den här veckan så jag har Princessan helt för mig själv. :)

Igår så var jag och handlade med familjen. Köpte en ny bikini.. eller jag fick den av mamma. ;P (Den är finare när man har den på.) :) Vi åt middag på donken när vi handlat färdigt. Det var riktigt trevligt, förutom när jag nästan svimmade när vi stod i den långa kön till kassan inne på "lant Grood". Det var jätte varmt där inne och så hade jag i princip inte druckit någon ting på hela dagen så det var förmodligen därför. Men när jag kom ut i friskluften så vart det genast bättre. :)

Idag vet jag inte vad som händer.. jag ska åka upp till stallet någon gång under dagen. Annars så blir det väll bara att ta det lugnt med syrran, kolla på film eller något sånt. ;)

Nu ska jag kolla på ICE AGE med syrran. :D

Ha de bra. :)

RSS 2.0