Designar Edvinas blogg..

Nu har jag suttit och pillat lite med en ny design till Edvina, men den är inte publicerad än då jag fortfarande inte har fått hennes lösen. :P Men hon kommer få en ny och fin innom kort. ;) Men först så skulle jag behöva er hjälp.. har nämligen gjort två olika headrar och eftersom det inte går att få tag på Edvina så kanske ni vill hjälpa mig och säga vilken ni gillar bäst. ;)



eller



Jag skulle verkligen uppskatta om ni tog er tid och lämnade en liten kommentar angående detta. ;)

Dessa sex nagellack fick följa med mig hem...

dsc00679 (MMS)

Dessa sex nagellack fick följa med mig hem från affären idag. ;) jag kände att de var dags för lite nya färger bland min gamla nagellack. ;)


Dags att sova

Har inte kommit någonstans med min uppsatts och jag känner att de inte kommer bli så mycket vettigt gjort heller då min huvudvärk vägrar att försvinna. Så istället för att sitta vid datorn och må dåligt över mitt nederlag och min huvudvärk så tänker jag faktiskt gå och lägga mig nu. ;)

God Natt allihopa. :)

Michael Jackson - Heal the world


Onsdag = Huvudvärk

De e så underbart att jag varje onsdag efter idrotten får huvudvärk.. eller inte. :( De slår lixom aldrig fel. Nu sitter jag här en onsdag med huvudvärk och en uppsatts att skriva som ska lämnas in idag.. Vet inte riktigt hur jag ska klara de här.. tror faktiskt inte att de är möjligt. Men jag ska göra mitt bästa och kämpa på så länge som jag orkar.. annars får jag väll prata med Birgitta.

Känns skönt att jag endast har två idrottslektioner kvar, sen aldrig mer någon idrott. ;) Men lite tråkigt blir det nog också men de ska bli skönt att slippa den här förbannade huvudvärken varje onsdag.

Ne nu måste jag skriva vidare på Psykologin.

¡Hola amigos!

Sitter nu på en ganska så händelselös spanska lektion och har en en gång lyckats skjuta upp min uppsattsskrivning. Jag ska göra den på fredag när alla andra drar till tvåbussen eftersom att jeg endå ska stanna kvar och vänta på Michaela och så behövde vi den här lektionstiden till att jobba med vårat arbete om Madrid. ;)

Om lite mindre än en timme väntar Copertestet.. som vi måste göra om eftersom att hela våran klass missade kontrollen förra veckan och därmed sprang på tok för långt. :P Men de känns lite mera lovande nu när vi faktiskt vet vart den där kontrollen sitter någonstans. ;) :P

Nu ska jag jobba vidare..

It's cold around me

Jag har fortfarande inte fått upp värmen efter dagens bravader. Då jag var genomblöt redan när jag kom till bussen så känndes det som att dagen skulle bli ganska så hopplös, men planerna ändrades så istället för att vara ute i regnet gick vi till Gripsholmsslott och kollade runt lite där inne. De va riktigt trevligt tyckte jag, dock lite jobbigt att frysa hela tiden. Efter slottsvandringen så gick vi till JönsJacob och åt lunch.. maten var inte de godaste jag ätit i mitt liv men de funkade. ;)
Sen så fick vi sluta, men eftersom att de inte gick någon buss så gick jag, Edvina och Lolls ner mot stan där vi träffade på Lolls farmor som bjöd oss på glass. :) Mycket trevligt var de. (Y)

När jag sen kom till stallarholmen vid tvåtiden så gick jag upp till mormor, men de regnade så mycket att jag stannade där och väntade på mamma istället för att cykla hem. Så jag åkte med henne hem vid fyra vilket betyder att jag måste gå up tidigera imorgon och gå ner till bussen. :P Så jag hoppas de e finare väder imorgon. ;)

Har även hunnit med en liten sväng till stallet. :) Och ett varmt bad men endå inte lyckats få upp värmen. Så mycket snart ska jag krypa ner i sängen och sova.

Imorgon väntar en vanlig skoldag och efter det en massa pluggande.

Lady Gaga - Just dance


De regnar..

Ja, är de inte härligt med lite regn såhär på våren..? Nej de tycker jag verkligen inte att de är, speciellt inte idag då vi ska vara ute hela dagen.
Så de är väll bara att leta fram regnkläderna efter att jag har ätit frukost. Nu vart de ju extra arbete att göra såhär på morgonen. (N)

Ne nu måste jag kila.. så jag hinner med bussen som går kvart i nio. ;)

Trötter, i egen hög person. ;)

Nu känner jag mig fruktansvärt trött så jag ska nog dra mig mot sängen ganska så snart. Har ju haft fullt upp hela långa dagen. ;) Först iväg med klassen, sen träffa Mickan och så har jag hunnit med en sväng till stallet också. Jag är ganska så imponerad över hur mycket jag har hunnit med att göra på en och samma dag. ;) Men som sagt nu behöver jag min skönhetssömn för imorgon väntar ytterligare en aktivitetsdag med klassen, och imorgon ska de regna har jag hört.. de tycker vi verkligen inte om. Men vi hade ju i alla fal tur med vädret en dag, och föresten så kanske man inte ska klaga nu för vi vet ju faktiskt inte hur morgondagen blir. De kanske blir strålande sol trotts att väderprognosen inte ser ut så för tilfället. ;)

Det blir dåligt med bloggande imorgon också eftersom att jag inte är hemma under dagen. Och när jag kommer hem så har jag en hel Psykologiuppsatts att skriva. ;) Duktig jag är som sparar allt till sista dagen. :P

Men nu måste jag sova. ;)

Två år senare..

När jag kom hem till Stallarholmen efter dagens äventyr så mötte jag upp Mickan för en promenad ner mot stranden. :) Vart en hel del prat då vi inte träffats på två år så hade vi en hel del att ta igen. ;) De va riktigt trevligt att träffa tjejen igen, dock lite tråkigt att vi inte hade så gott om tid. Men de löser sig då vi eventuellt ska täffas igen redan nu på fredag. :)

Visst är de konstigt att man såhär i efterhand kan inse hur mycket man egentligen har saknat en person.. och hur de även fast man inte träffats på så länge kan kännas så naturligt att umgås.

Ses snart igen vännen. ♥

Lady Gaga - Paparazzi


Paddling

Ja idag var vi ju iväg och paddlade med klassen, och sen så grillade vi korv och gjorde ett par aktiviteter som jag, Edvina och Linn organiserade. Jag tycker faktiskt att de gick bra och jag är nöjd med dagen, fast de var lite läskigt med alla dessa grosor som hade bosatt sig i området kring ulvastugan. Men även detta överlevde jag. ;) Men de roligaste måste jag nog säga att själva paddlingen var, då syftar jag på sträckan till Ulvastugan. För när vi skulle paddla tillbaka därifrån så blåste de en väldans massa och de va motvind.. så de gick segt och så kom de vågor så jag var rädd att jag och Hilda skulle välta, men de gjorde vi inte. ;) Men när vi väl var framme så var jag helt slut i armarna och axlarna så jag gissar att jag kommer ha en härlig träningsvärk imorgon. :P
Men sånt får man ta för jag hade ju skoj i alla fall. :)

Sovdags

Ja nu är klockan sovdags för min del, måste ju vila ordentligt så jag orkar padla och allt sånt imorgon. ;) Vet inte helt säkert när jag kommer hem imorgon men de blir väll någon gång mellan fyra och sex. :P Så imorgon blir de mest mobilbloggning, hoppas på fint väder så jag kan lägga upp några fina bilder sen också. ;)

God natt. :)

Jonas karta

Imorgon ska vi ju som sagt padla och de har varit lite problem med hur vissa ska ta sig dit då en del aldrg varit i Åkers förut. Så min kompis Jonas som bor där ställde upp och ritade en väldigt vacker karta.. ;) Tänkte bjuda på den då den är sååååååå.. fin. xD

/Malin


Nyklippt

Äntligen så har mamma klippt mig. :) Dock vart de läskigt kort, mamma kapade av hela tio centimeter. Ja de känns väldans läskigt.. är ju van med mitt låånga hår och så helt plötsligt så fattas de tio centimeter. ;) Men jag ska nog kunna hantera de här.. tror jag. :P

Nu har jag precis bäddat ner mig i sängen och försöker organisera morgondagen då de inte finns någon annan som kan göra de. ;) Kollar även på finalen av jakten på julia som jag missade i lördags. ;) När de e slut så blir de lite plugg och sen ska jag sova. :P

Hoppas på bättre väder..

Har blivit en del plugg idag och så har jag kollat lite på film också. ;) Så har varit en helt okej söndag faktiskt, men har inte kunnat blogga så mycket då det har åskat till och från under dagen så vi har haft allting urdraget. :P Men nu verkar det som att vädret har lugnat ner sig en aning, vi får väll se hur länge de håller i sig.
Men de kan få regna idag bara de är fint väder imorgon och på tisdag då vi ska ha två "upplevelsedagar" med klassen. ;) Vad som händer då är att:

Måndag:
Då ska vi padla kanot i närheten av Åkers styckerbruk och så ska vi ha massa roliga aktiviteter vid en liten stuga någonstans. ;) Och själklart så blir de korvgrillning. :)

Tisdag:
Då ska vi ta bussen till mariefreds hjorthage där vi ska tillbringa dagen och bland annat spela bränboll. :) Sen blir de lunch på någon resturang där i närheten. ;)

Nu ska jag kolla på "barbacka äventyr" och sen ska jag plugga lite till. ;)

Singing in the rain

Skönt att de är lite svalare ute idag, och om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att de är ganska skönt att de regnar också. ;) Men de här vädret betyder ju att de kommer komma ännu mera mygg. :( Men sånt får man väll ta. Idag ska jag endå inte vara ute så mycket så för mig spelar de ingen roll med de halvtaskiga vädret. :P

Om en liten stund så ska jag sätta mig och plugga, vet dock inte rikigt vad ja ska börja med.. men de finns massor att göra så syslolös blir jag nog aldrig. Sen så har mamma lovat att hon ska klippa mig idag. :) Och fram mot eftermiddagen/kvällen så kanske jag åker upp till stallet för en ridtur. Men jag får se hur de blir med de. ;)

Ha en bra dag. :)

/Malin


Owl City - The saltwater room


Mys i kvällssolen. :)

De vart en mycket mysig grillkväll här hemma. :) Vi satt ute i kvällssolen och åt mat idag också och sen så kollade va såklart på sommarkrysset. ;) Nu har jag hamnat på mitt (mycket stökiga) rum för att kolla på en film som ingen annan i min familj ville se. Nämligen "27 dresses". ;) De va ett bra tag sen jag såg den här filmen så jag tyckte de va dags igen, dock tror jag inte att jag kommer se klart hela då jag ska upp tidigt imorgon för att släppa ut hästarna. :P Men jag har ju som sagt sett filmen förut så de är ju egentligen ingen fara. ;)

Imorgon ska jag till stallet och sen är planen att jag ska gräva ner mig i massa plugg och föhoppningsvis få en hel del gjort så att bördan de kommande veckorna inte ska bli fult så tung. Jag måste verkligen skärpa mig nu.. inga fler undanflykter.

De blir inget mera bloggande ikväll så jag passar på att önska trevlig kväll och säger God natt för min del. ;)

Sommar?

Något som jag har gått och funderat på idag är om det är sommar nu eller inte. Själv tycker jag att de känns som sommar då de är väldigt varmt och man kan sitta ute utan att frysa till klockan nio på kvällarna. Så om man ska se det i hur mycket eller ja i de här fallet hur lite kläder man behöver ha på sig, så borde de ju faktiskt räknas som sommar redan nu. Men om man ska gå efter SMHI så måste de säker vara ett visst antal grader hunder en viss period för att de ska räknas som sommar.. Ja de är inte lätt att avgöra när sommaren egentligen är här.

Vad tycker ni? Är det sommar nu eller inte?


Jag och Edvina har lagt oss i solen på hen...

dsc00669 (MMS)

Jag och Edvina har lagt oss i solen på hennes studsmatta för att få lite färg. ;) engelskan är i stort sätt färdig. (Y) Om ett tag ska jag väll åka hem och plugga tror jag. ;):p Men hur snart är de väll ingen som vet. ;)


Ändrade planer..

ja nu vart de visst ändrade planer.. jag kommer istället för att Edvina kommer hit åka till henne istället. ;) Så blir inte så mycket bloggande på en stund, kanske något litet inlägg från mobilen. Men ni får ha en bra dag nu kära läsare, för de tänker jag ha trotts alla skolsaker som ska göras. ;)

Phil Collins - Can't stop loving you


Musik

Även fast jag har bytt blogg så kommer jag att fortsätta med dagens låt. ;) Dessa låtar kommer hamna under kategorien musik som ni hittar i spalten har i kanten. ;)
Iblan kommer jag även att ställa frågor angående låtarna om iland lägger jag endast upp låten för att bjuda lite på min favorit musik. ;)

I väntan på Edvina. ;)

God morgon. :)
Har precis pratat med Edvina, så nu har vi bestämt att hon kommer hit vid halv ett. Då blir de massa engeska plugg ute i solen. ;) Vi måste ju skriva klart våran redovisning som vi ska ha på tisdag, going on a trip. :P  
Innan dess ska jag fixa iordning mig och plocka av lite här hemma, har inte nån direkt lust med det men de måste göras. ;)

Vaknade precis och ska väll strax gå ner...

Vaknade precis och ska väll strax gå ner och äta lite frukost. Idag ska jag försöka städa mitt rum och träffa Edvina för att skriva klart vårat engelska arbete. Efter det ska jag nog åka upp till stallet en stund. :) har även en del annat plugg som behöver göras. ;)

Myggor i massor!

Har precis kommit hem från stallet.. var och tog in hästarna med mamma. De var sjukt äckligt med alla myggor, hästarna var helt hysteriska då dom var täckta med myggor och knott. Usch, stackare.

Men nu är jag hemma i alla fall och ska precis ta och hoppa i säng. Hoppas på lite mera sömn inatt. ;)

För första gången i år ska vi sitta ute oc...

För första gången i år ska vi sitta ute och äta:) mysigt med kvällssolen som lyser rakt in på altanen.:) /Malin

Dags för köttbullsrullning.

Nu har mamma bestämt att jag ska hälpa henne att göra köttbullar. Lite roligt tycker jag faktiskt att de är, fast jag har aldrig gjort de med mamma förut. Men när jag var lite så brukade jag hjälpa mormor varje gång hon skullee fylla på köttbullsförådet i frysen. ;)

Men som sagt de var några år sen sist så lite tur skulle inte skada, så jag inte sabbar allt nu. ;)

Sömnbrist

Stannade hemma från skolan idag då jag endast fick två timmars sömn inatt, så när min klocka ringde orkade jag inte ta mig upp. De gick bara inte. Jag måste säga att de finns nog inget mera irriterande än när man ligger i sängen och försöker sova och så går de bara inte, hur mycket man än försöker så ligger man vaken och vrider och vänder sig timme efter timme. Så var de för mig inatt, jag tror att klockan var runt halv fem när jag äntligen lyckades somna. Sen ringde min väckarklocka vid sju.. Ja så de fick bli en dag hemma, som jag till 80% sovit bort. ;)

Nu ska jag strax kila ner och äta middag och umgås med familjen. :) Bloggen ska jag knåpa lite mera med sen då det är en del detaljer som inte är helt fixade än. ;)

Välkommen till min nya blogg!

Jag har under de senaste två åren bloggat ganska så flitigt.. men då på en annan bloggadress. Nu har jag bestämt mig för att byta adress då den gamla var så lång och tråkig. ;) Men jag tänker fortfarande ha kvar den gamla då jag inte vill förlora alla 782 inlägg som jag har skrivit där. ;) Jag kommer lägga upp länken bland de andra länkarna så fort som möjligt.

Hoppas att ni som kikar in gillar de jag skriver. :)

maaaliinz.blogg.se

Nu flyttar jag. ;)
Har nu efter många funderingar fram och tillbaka bestämt mig för att byta bloggadress. Jag kommer fortfarande att blogga via blogg.se men med ett annat domän. :) Jag hoppas nu att ni alla tänker följa med mig även fast jag väljer att göra en liten nystart. :)
Givetvis kommer den här bloggen finnas kvar då jag inte vill förlora alla inlägg som jag har skrivit sen den 23 September 2008 då jag startade upp den här bloggen. :)

Den nya bloggen hittar ni här: maaaliinz.blogg.se

/Malin

God morgon. :)

Vaknade 45 minuter för tidigt och trodde att jag hade försovit mig, så kastade mig upp ur sängen och gjorde mig iordning för att när jag nästan var färdi inse att de var en hel timme kvar till jag måste gå till bussen. Surt alltså med tanke på att jag kom hem halv tolv igår kväll och verkligen hade behövt den extra sömnen.
Men, men inget att sura över nu, får väll helt enkelt gå och lägga mig tidigare ikväll. ;) Hur jag nu ska hinna med de då jag verkligen behöver plugga massor ikväll. Jag har även lovat mamma att hjälpa till med att bygga en ny hage till Billy. :P Så vi får väll se hur de går. ;)

Om cirkus tjugo minuter ska jag kila iväg till bussen.. har tre lektioner idag. :P Den första är mellan 8.30 till 9.30 och sen så har jag ett långt och drygt hål från 9.30 - 13.15.. hela tre timmar och 45 minuter. :P Tänkte att jag skulle plugga lite psykologi eller göra klart mina APU-uppgifter som jag fortfarande inte lämnat in. ;) Men jag vet så väl att de inte brukar gå så värst bra att plugga på håltimmarna.. men jag måste verkligen idag så de blir till att anstränga sig orentligt den här gången. :P

Nu ska jag fixa håret och sen kila till bussen. :)

/Malin

Vad händer idag?

Sitter i biblioteket på skolan för tillfället och pluggar spanska samt väntar på att idrotten ska börja. Copertest på två km idag då, usch vad illa de kommer gå. Jag har ju ingen kondition alls. Men de är väll bara till att göra sitt bästa antar jag. ;)
Efter de så väntar en engelskalektion då vi ska planera en resa till ett engelsk talande land, det enda tråkiga med detta är att vi inte får genomföra resan som vi planerar utan de är bara en uppgift som vi har fått som ska lämnas in och redovisas för klassen. Men för övrigt så är det en rolig uppgift. :)

Efter skolan så ska jag bara hem en snabbis och sen så åker jag direkt upp till stallet för en liten ridtur på Princess, funderar på att rida ut en sväng idag.. känns som om vi inte har gjort något annat än tränat på ridbanan den senaste tiden. Så en uteritt får de nog bli, dock inte så lång eftersom att jag måste hinna hem och göra mig iordning tills jag ska passa Nadja vid kvart över fem. ;)

De blir en mycket sen kväll ikväll, är inte hemma förns halv tolv och sen ska jag upp igen kvart över 6. :P Känns som att jag kunde ha planerat min kväll bättre igår då jag natten som va fick precis lika lite sömn, så jag gissar att jag imorgon kommer vara helt död. :P

Nu ska jag plugga lite mera. ;)

/Malin

Vad ska man säga..

Har inte så mycket att skriva idag..
Matte nationella gick skit.
Träningen med Princess gick bra, de verkar som om jag är den enda som får tag på henne i hagen nu.. (Busfrö till häst alltså). ;)

Imorgon är de skola, sen ska jag rida Princess och efter de vara barnvakt till Nadja, så hinner nog inte med att blogga så mycket imorgon. Kanske blir något inlägg från mobilen om dom nu tänker laddas upp den här gången. :P

Nu ska jag hoppa ner i sängen. :)

/Malin

Sov-tajm. ;)

Vart ingen ridning idag och inte så mycket plugg heller. :P
Jag var med familjen i strängnäs och kollade runt lite och sen så var jag i stallet med mamma, men jag valde att arbeta Princessan från marken idag.. de gick inte lika bra som sist, men vi gör framsteg. :)

Nu ska jag ta och hoppa i säng för imorgon 8.30 - 12.30 har vi nationellt prov i matte B. Så som ni nog förstår så behöver jag all energi jag kan få..

God Natt. :)

/Malin

Beslutsångest

Sitter i skolan nu och försöker bestämma mig för hur jag ska göra ikväll. Ska jag plugga matte och fritidskunskap eller ska jag åka upp till stallet och rida. ;) Eller ja hur jag än gör så kommer jag att plugga också, men frågan är om jag bara ska plugga eller ha lite skoj också. ;)
Hmm.. ja jag får se hur de blir. :P

Nu har jag lyckats fördriva lite av tiden, endast 15 minuter kvar till min lektion börjar. :P

/Malin

Det är för mycket nu!

De kan inte fortsätta såhär, de känns som dom dåliga ursäkterna till varför jag aldrig gör någonting i tid börjar ta slut. Men sanningen är jobbig.. egentligen vill jag ju inte erkänna hur de verkligen är. Men att hela tiden gå runt och känna mig som en dålig människa, de orkar jag inte längre.

Men när man alltid har varit den där duktiga som alltid gör läxorna i tid, när det är de enda som man verkligen har känt att man är bra på. Ja när man inte längre orkar.. när allting rasar och man får rest på rest på rest som samlas på hög. Då känner man sig så dålig, jag vill inte längre veta av skolan, jag vill inte prata om de vill inte tänka på de.. men endå är det de tankarna som följer mig mest. Jag är rädd för vad folk ska tycka om dom får reda på hur det verkligen är, vill inte visa mig svag i det som tidigare var min starkaste egenskap. Jag är rädd att dom inte längre kommer vara stolta över mig, och att dom ska se ner på mig.

Men nu har jag försökt hålla fasaden uppe länge, försökt koncentrerat mig på annat.. gråtit när ingen kan se och ljugit när dom frågat hur de går.

Men nu måste jag förklara, för jag orkar inte bära de här själv längre.. De får bära eller brista, för nu går de inte längre.

Jag vet att de finns en person som förstår mig och de stödet betyder enormt mycket, men de är inte tillräckligt.. inte tillräckligt för att allt ska bli bra. Men du ska veta att utan dig skulle jag inte ha klarat mig såhär långt! ♥

/Malin

Tack tjejor! :D

Kvällen igår var helt galet bra. :) Vi skrattade, snackade och lyssnade på massa olika sorters musik. Och nostalgin var ett faktum då vi började lyssna på Aqua, Spice Girls och Nicke & Nilla. ;) Ja, de va helt enkelt underbart. :D
TACK TJEJOR!! :D

Kvällen vart lång och förmiddagen lika så.. då vi sov bort den helt och hållet. :P
Nu är jag i alla fall hemma och har varit de ett par timmar, dags för duschen och sen så måste jag plugga i massor.. förstår inte riktigt hur jag ska hinna med allt på fyra timmar, men på något vänster så ska de väll gå tror jag. ;)

/Malin

@ Hildas place

Sitter hemma hos Hilda tillsammans med Lollo och Edvina (Hilda också ofc) :) Vi har haft massa skoj och lyssnat på sån musik som man lyssnade på när man var liten. ;) Mer skoj kan man knappast ha. :P

Jag gissar att kvällen kommer bli ganska lång och förmiddagen imorgon kommer nog spenderas genom att sova. ;) Så räkna inte med massa bloggande imorgon, de blir först när jag kommer hem isåfall. och innan de så ska jag till stallet och så måste, måste, måste jag verkligen plugga då jag inte haft tid till de under hela helgen.. Surt men de måste verkligen göras. :(

Nu är de dags att rycka upp sig lite och gå tillbaka till tjejerna. :)

/Malin

Alltid fullt upp. ;)

ska kila upp till stallet nu för en ridtur.. efter de ska jag hem och göra mig iordning för en kväll hos Hilda. :)

/Malin

Nu blir de sängen. Är sjukt trött och ska ...

Nu blir de sängen. Är sjukt trött och ska upp ganska tidigt imorgon för att hinna rida. ;) /Malin


Många saker att göra

Är hemma nu, har varit ute och farit väldigt mycket de två senaste dagarna. Igår var jag ju i Eskilstuna och flyttade farmor och farfar och idag har jag varit i stallet och så har jag varit i strängnäs med Hilda och käkat lunch. :) Men jag har haft de bra så så jobbigt har de inte varit endå. ;)
Om en stund så ska jag åka till stallet med mamma, ska träna lite med Princess ikväll eftersom att de inte blev någonting av de då. :P

Bloggar mera när jag kommer hem. ;)

/Malin

Har precis kommit hem från strängnäs efter...

Har precis kommit hem från strängnäs efter en lunch med Hilda. :) Nu är jag hos mormor och fikar, men ska snart gå hemåt för att plugga. ;) /Malin


God morgon:) idag känner jag mig hyfsat p...

God morgon:) idag känner jag mig hyfsat pigg, har ingen träningsvärk heller. ;) om några minuter så åker jag till stallet, sen blir de plugg och lite senare så ska jag kanske åka med Hilda in till strängnäs. ;) /Malin


Är massor med trött efter allt bärande och...

dsc00662 (MMS)

Är massor med trött efter allt bärande och har även hunnit med en sväng till stallet. Men jag orkade inte träna Princessan idag, så hon fick vara ledig. ;) Nu ska jag hoppa i säng för imorgon ska jag upp tidigt igen, men den har gången ska jag till stallet. :) Bjuder på en bild på min fina kaktus (???) som jag fick av farmor och farfar idag. :) /Malin


Är i nya lägenheten nu, dags att bära allt...

Är i nya lägenheten nu, dags att bära allting en gång till. ;) men här finns de hiss iaf. ;) /Malin


Håller på och bär möbler för fulla muggar....

Håller på och bär möbler för fulla muggar.. Och nu börjar de regna. Vilket bra flytt-väder. ;) /Malin


Ormskräck!

Jag har mobilbloggat under dagen, men mina inlägg har tydligen inte kommit fram. :( Så irriterande när de blir så och de var ju inte första gången som de hände heller..

Idag har för övrigt varit en bra dag. :) Eller jag de va ju lite jobbigt när vi orienterade på idrotten och jag, Edvina och Therese stötte på en orm, ja de vart lita panik och lite skrik där ett tag men sen så lugnade vi ner oss. ;)
På svenskan så diskuterade vi projektarbete och vi fick lite mera information, jag tror faktiskt att jag her en ide nu.. eller de finns två idéer så de gäller att välja nu och sen så måste man ju få förslaget godkänt också. :P

Efter skolan så umgicks jag med Hilda, hemma hos henne. :) Vi tog det mest bara lugt för att fira att vi nu har en extra lång helg att njuta av. Eller som i mitt fall plugga massor. :P

Har även hunnit med en sväng till stallet, tränade Princessan en stund på ridbanan idag också och idag gick de bättre än vad de gjorde igår, vilket känns bra eftersom att de betyder framsteg. ;)

Men nu så måste jag hoppa i säng för även fast jag är ledig imorgon så ska jag upp sjukt tidigt, åker hemifrån klockan 7. Jag ska nämligen åka till Eskilstuna för att hjälpa farmor och farfar att flytta till sin nya lägenhet. :) Ska bli spännande att se hur den ser ut. :)

Kanske gör ett försök att mobilblogga imorgon.. men annars så får ni vänta till kvällen då jag kommer hem. ;)

God natt alla glada. ;)

/Malin

11 Maj 2010

Vissa dagar går det hur bra som helst att plugga, men sen så kommer dom dagarna då man verkligen behöver de och då går de inte alls. De e så fruktansvärt jobbig när det blir så, och den senaste tiden har det hänt ganska så ofta för mig.
Idag tex är en sån dag då de inte alls funkar att plugga, så istället för att bara sitta och sega och få dåligt samveta för att jag inte gör de jag borde så åkte jag upp till stallet och tränade Princessan en stund. ;) Visserligen så gjorde jag ju inte de som var viktigast, men jag gjorde något vettigt i alla fall, så jag kan inte få dåligt samvete för att jag inte gjort något alls. ;) Och faktiskt så känner jag mig lite extra motiverad när det går bra med sånt som jag tycker är roligt. Att Princessan inte sprang iväg när jag skulle hämta henne i hagen, ja de gjorde min dag. :) Sen så gick de även bra när vi gjorde några markövningar på ridbanan. :)

Nu så har jag precis bäddat ner mig i sängen.. ska väll sova snart är tanken. :) Är ju faktiskt skola imorgon också. :P Men vi får väll se hur de går, är så himlans tyst på övervåningen nu när min Syster inte ligger på andra sidan väggen och snarkar.. Hon sover ju nästan aldrig borta så därför känns de så konstigt när hon väl gör de. ;) Och jag tycker lite synd om henne som får ligga på ett hårt liggunderlag i ett tält medans jag ligger nerbäddad i min mjuka och varma säng.
Men de är väll bara att vänja sig vid tanken på att hon nu kommer sova borta allt oftare då hon faktiskt inte är så liten längre. ;) Men för mig så kommer hon alltid att vara en lite plutt. :)

Nej, nu måste jag sova.. har massor att göra imorgon..

Schemat imorgon kommer se ut ungefär såhär:
* Tar 7.30 bussen in till skolan
* Spanska - Uppsattsskrivning
* Idrott - orientering
* Engelska - Jobba med "going on a trip"
* Svenska - Info om projektarbetet
* Tar bussen till Stallis 14.20
* Jag och Hilda ska kolla hur handikappanpassat det är i Stallis
* Hem till Hilda. :)
* Stallet vid ca. 19.30

Som ni ser så har jag ganska så mycket att göra imorgon så tiden till att blogga kommer vara begränsad. Blir nog bara mobilbloggning under dagen då jag inte har tillgång till dator förns vid niotiden imorgon kväll. :P

God Natt alla trötta och pigga. ;)

/Malin

Hinder - Without you

Dagens låt blir.. Without you med Hinder. :)
Jag hittade den här låten i en av bloggarna som jag följer för inte så länge sen. Jag tyckte låten var bra och framförallt så är ju en välldans snygg kille med i videon.. Kellan Lutz. :) 



/Malin

Godmorgon. :)

Har precis blivit färdig för att kila till bussen.. Men den går ju inte förns 10.02. :P Så nu tänkte jag passa på att plugga en stund innan jag kilar iväg. ;)
Idag händer de väll inte så värst mycket i skolan, jag har en diskussion och under eftermiddagen ska vi på ett studiebesök. Lite skumt att göra ett studiebesök på sin egen skola, ja till och med i den koridoren där vi tillbringade hela vårat första år. Men de är nog ganska annorlunda där nu när Särskolan har flyttat in i den delen. Men de blir no intressant tror jag. :)

Efter skolan så måste jag plugga massor, jag behöver verkligen klara den där Spanskauppsattsen imorgon och så måste jag läsa i min svenska bok, den skule helst behöve vara utläst tills imorgon, men jag är inte så säker på att jag hinner med de då jag har ca 200 sidor kvar. Men på något sätt ska de väll gå, de gör ju inte så mycket om jag sover dåligt eftersom att imorgon är sista dagen i skolan innan helgen. ;)

Btw. så har min syster åkt iväg på vikinga läger med sin årskurs idag, och dom kommer inte tillbaka förns imorgon. Så jag får inte träffa min lilla sötunge förns imorgon kväll. :( Men jag hoppas hon får två riktigt bra lägerdagar (även fast jag inte tyckte om det när vi va på de där i åttan), hon har ju sett fram emot de här i flera veckor. ;)

Nu ska jag plugga lite en stund. ;)

/Malin

Dags att sussa. :)

Nu så har jag pluggat på ett bra tag, och jag har fått en hel del gjort den här kvällen. Vilket känns mycket bra måste jag säga. :) Men nu så får de räcka för ikväll, jag känner att mina ögon snart inte orkar hålla sig öppna och min hjärna presterar inte längre på topp. ;) Visst är jag en sån som pluggar bäst på kvällarna, men de finns en gräns även för mig. :P

Imorgon blir de sovmorgon, börjar inte förns klockan 11.05 (bussen går 10.02). :) Så egentligen behöver jag inte gå upp förns 8.30, men jag tänkte gå upp vid åtta då jag måste läsa i min svenska bok som skulle behöva vara utläst tills på onsdag. ;) Men å andra sidan så behöver jag ju inte gå upp för att göra de. :P Men har en del annat att fixa med imorgon så jag måste i alla fall gå upp hyffsat tidigt. ;)

Men nu måste jag sova. :)

/Malin

Utformar en enkät.

Hejsan. :)
Jag har nu suttit och fixat med min enkät, en uppgift som vi har i kursen Fritidskunskap. Jag har jobbat på den en stund och börjar nu få fram en modell som jag är ganska så nöjd med. Frågan är nu bara hur mycket min lärare kommer såga den imorgon. Men de får bli ett senare problem. ;)
Nu tänkte jag att jag skulle hoppa över till en annan del i Fritidskunskapen, vi ska nämligen diskutera några frågor under lektionen imorgon och jag har inte svarat på alla än, så de tänkte jag gör nu. Har som tur är inte så många kvar och imorgon är de extra lång sovmorgon som gäller. Så de här kommer gå bra. :)

/Malin

Ytterligare en helvettes-måndag.

Jag har sagt det förut och jag säger de igen.. jag fulkomligt hatar måndagar. De händer verkigen inget vettigt alls i skolan på måndagar, de är bara massa hål och onödiga yrk-lektioner där vi upprepar sånt som vi redan kan och har kunnat i ett års tid nu. Sen kommer man hem och då väntar ännu mera plugg eftersom att man inte har velat förstöra helgen med sånt.. Ja, jag skulle absolut klara mig utan den här dagen. Men nu så är den i alla fall snart över så så värst mycket längre till ska man väll inte behöva lida. ;)

Jag har btw tv:n på för tillfället, och just nu så pratar dom om killen som utvecklade Mindfullnes för ca 30 år sedan på nyheterna. ;) Ganska intressant faktiska då vi håller på och jobbar med de här i skolan just nu. :) John någonting heter han. :P

Nu ska jag sätta igång med pluggandet. :P

/Malin

Jason Derulo - In my head

Dagens låt blir.. In my head med Jason Derulo. :)
Har ni någonsin varit med om att man har en tanke i huvet som bara inte går att få bort? Något som förföljer en även fast man inte vill de. Man gör allt för att komma ifrån de men hur mycket man än anstränger sig så finns tanken kvar där..
Jag har en som har följt mig de senaste åren.. och hur mycket jag än anstränger mig så försvinner de inte..
Som ni kanske nu förstår så e de därför jag valde den här låten idag.. "IN MY HEAD". ;)



/Malin

Bedtime. :)

Har precis tömt min mail-inkorg.. ett antal nya meddelanden efter att Lolls spammade min facebookstatus. :P Men de e lugnt, en vacker dag kommer hon få igen för detta. ;)

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen för en god natts sömn.. en ny vecka väntar, men skönt är att den bara är på tre dagar. :) Så nog ska jag väll kunna ta mig igenom den. ;) Men imorgon så blir de djävulskt mycket plugg för min del.. :(

Sov gott nu alla sötingar där ute. :)

/Malin


Billy Baron

Jag har lixom missat att uppdatera om hur de gick för stackars Billy..
Nu är de såhär att han inte alls blev frisk efter ett par dagar utan är fortfarande halt, så han har nu gått på smärtstillande sen den 4 April och har ännu inte blivit bättre. Veterinären har varit ute ett antal gånger.. och han har fått diagnosen hovböld, men grejen e den att de förmodligen är något mera som är fel. Men man kan inte ta reda på vad förns hovbölden är borta. Och eftersom att den sitter så dumt så kan de ta lång tid.. :(
Idag när vi kom upp till stallet så var han återigen värre, så imorgon ska mamma försöka få ut veterinären igen. Men de verkar inte finnas någon ljus framtid för Billy, inte inom den närmsta tiden i alla fall.. :(

Så nu är de bara att hålla tummarna för att de blir bättre snart, för mamma börjar förlora hoppet nu.. hon har börjat prata om att eventuellt ta bort honom så att han inte ska behöva lida. Och helt ärligt så tror jag inte att hon klarar det, jag vill inte att hon ska tvingas gå igenom de nu. Och om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att jag heller skulle fixa de, men värst är det endå för mamma.. de är ju som hennes barn ju.. hon var med när han föddes och har haft honom hela livet..

Ja.. så nu är de bara att hålla tummarna och be.

/Malin


Billy Baron


Brist på friskluft.

Har pluggat en del nu, men för tillfället har jag tagit en paus och slagit på tv:n. ;) Jag är fruktansvärt trött i skallen, kanske beror de på bristen av friskluft då jag har tillbringat hela dagen på med rum. :P
Om en stund så ska jag i alla fall följa med mamma till stallet så då ska jag nog piggna till lite tror jag. :) När jag kommer hem så blir de duschen och sen så ska jag försöka plugga lite till om jag hinner med de. ;)

/Malin

Tiden springer ifrån mig..

Jag fick lite panik när jag för en stund sen insåg att de endast är fem veckor kvar till sommarlovet.. och ännu mera panik när jag efter de insåg att alla skolarbeten måsta vara klara om fyra veckor. :O Jag som fortfarande har en hel hög med rester som måste göras. Men skönt är dock att vi veckan som kommer bara går tre dagara i skolan.. så jag har alltså en helg på fyra dagars som jag kan plugga massor på. ;) Men jag tänkte att jag skulle försöka få så mycket som möjligt gjort ikväll. Men egentligen så skulle jag vilja att mamma klipper mig då mitt hår ser mera ut som ett kråkbo än hår. :P Men jag får väll se hur kvällen blir, nu ska jag i alla fall sätta mig och plugga. ;)

/Malin

Bullet for my valentine - Tears don't fall

Dagens låt blir.. Tears don't fall med Bullet for my valentine. :)
Den här låten är ett väldigt stort undantag i den listan med musik som jag gillar.. för de här är precis sån musik som jag i vanliga fall inte gillar. Men av någon konstig anledning så gillar jag den här. ;)

Nu så har jag lagt upp några låtar med Bullet for my valentine. Vad tycker ni om dem? Vilken var bäst?



/Malin

En blöt och söt Surprise som tycker att de...

dsc00661 (MMS)

En blöt och söt Surprise som tycker att de är dags att gå in. ;):) Btw. Vattnet i stallet har slutat fungera.. Så för en gångs skull tycker vi om att de regnar.. Då behöver vi åtminstoned inte bära ut vatten i hagarna. ;) /Malin


Jag har inte kunnat blogga idag då vårat...

Jag har inte kunnat blogga idag då vårat internet har bestämt sig för att inte samarbeta med mig. Så om det inte fungerar igen senare ikväll så blir de ingen dagenslåt. :P nu ska jag ut i regnet och upp till stallet;) /Malin


(N)

Spanska provet gick åt helvette.. men jag orkar inte bry mig om de just nu. ;)

För nu ska jag krypa ner i min sköna säng och sova. :)

/Malin


Bullet for my valentine - No easy way out

Dagens låt blir.. No easy way out med Bullet for my valentine. :)
De här är enligt mig Bullet for my valentines bästa låt. :)



/Malin

KAOS

Min dag med ett ord!



Nu ska jag bege mig mot sängen.. måste upp tidigt igen, men de e sista gången den här veckan som jag måste upp före sju. ;) Har spanska prov imorgon som förmodligen kommer gå åt skogen.. men jag får väll skylla mig själv lite.. fast de ska ju tillägas att jag inte direkt är någon språkbegåvning. ;)

God natt nu allihopa. :)

/Malin

Bullet for my valentine - Hearts burst into fire

Dagens låt blir.. Hearts burst into fire med Bullet for my valentine. :)
Fick den här låten av en kompis för ett tag sen.. egentligen så är jag inte mycket för den här typen av musik men den här låten var faktiskt helt okej enligt mig. ;) Hittade även några andra låtar med dem som också var bra. :) Tänkte lägga upp dom de kommande dagarna. ;)



/Malin

Skönhetssömn

Eftersom att jag inte mår så bra och vill sova men endå ville se Andra Avenyn så bestämde jag mig för att fuska lite. ;) Jag såg avsnittet på webben så nu kan jag få min skönhetssömn lite fortare. :P

Imorgon väntar en lång dag och jag har massor av saker som jag måste göra.. så jag hoppas jag mår bättre då.

men nu så säger jag.. God natt. :)

/Malin


Andra Avenyn

Ja vad ska man säga.. de sista avsnittet var mycket bra, men de va delar av slutet som jag inte riktigt gillade. Men i de stora hela så var de ett mycket bra slut på en serie som jag följt sen starten för tre år sedan. ;)
Dock så har jag ett litet problem.. nu får jag ju massa tid över när de inte ska sändas några flera avsnitt.. :P Men jag får väll ta och köpa sesongerna när dom kommer ut på dvd så kan jag ju fortsätta nöta. ;)

/Malin

Inget jobb idag..

Inget barnvakts jobb idag.. Nadja är sjuk så jag vart ledig ikväll. :P Men de känn skönt då jag har dragit på mig huvudvärk under eftermiddagen.. så nu har jag precis duschat och bäddat ner mig i sängen. ;)
Väntar nu på att de allra sista avsnittet av Andra Avenyn ska visas.. men de är ju en och en halv timma kvar till dess.. :P

/Malin

Hanna Hedlund - Anropar försvunnen

Dagens låt blir.. Anropar försvunnen med Hanna Hedlund. :)
Haha.. jag fulkomligt älskade den här låten när jag var liten eller ja åtta år va jag. ;) Men när jag lyssnar på den idag så känns den bara fånig. :P 



/Malin

Skärpning Princess.

De gick inte så bra för mig i stallet idag.. Princessan hade ingen som helst lust att komma in så efter att jag försökt få tag på henne i 45 minuter så gav jag upp. :( Men istället så tog jag med mig Super och borstade på henne en stund. :) Men de känns så himla surt när man för en gångs skull tar sig i kragen och åker upp tidigare för att verkligen hinna göra något med hästen och så får man inte tag i henne.. Så nu får hon väll vara tills på lördag då jag har hela dagen på mig att fånga in henne.. Egentligen så ska man ju inte ge upp som jag gjorde idag, men när man inte har all tid i världen hur ska man då göra lixom. De går ju bara inte. :( Men som sagt, på lördag då har jag tid att ta tag i de här problemet.. blir hårdträning för att vänja av henne de där betendet. ;)

Nu ska jag ta och hoppa i säng. Är trött och imorgon väntar en lång och händelserik dag för min del. ;) Ska på teater med klassen och sen på kvällen så ska jag passa Nadja. Vilket betyder att jag är inte hemma förns vid tolvtiden imorgonkväll.. så jag behöver all sömn jag kan få nu. ;)

/Malin


Svamp (!!!)

Jaha.. nu så har vi förmodligen fått svamp i stallet.. Surprise som kom hem igår har förmodligen fått svamp. :( De där stället hon var på borde anmälas för vanvård av djur eller något sånt, för om de nu är svamp hon har så har hon haft de ett tag och inte bara mugg ett par dagar som dom påstod där.
Hon kommer att få massor med medeciner och salvor så att de ska försvinna så fort som möjligt..
Nu får vi hålla tummarna för att de andra i stallet inte också får de här.. så de är väll bara till att tvätta händer och allting efter att man har varit i närheten av den där damen. ;)

Nu ska jag kila upp mot stallet, har Princessan idag. :)

/Malin

Nationellt prov i Engelska A.

Hejsvejs. :)
Min dag började ju som jag tidigare sagt med två stycken nationella prov i Engelska A. ;) För en gångs skull så känner jag mig faktiskt hyffsat nöjd med ett engelska prov. :) Jag hoppas på ett VG men jag blir glad för ett G också. ;)
Nu så hoppas jag bara att min engelskalärare är snäll och rättar proven fort så jag inte behöver undra en massa. ;)

/Malin

Martin Stenmarck - I believe

Dagens låt blir.. I believe med Martin Stenmarck. :)
Den här låten har ingen speciel betydelse för mig.. jag tycker bara att den är fin. :)



/Malin

Gators Sweet Surprise.

Ja nu så är hon hemma igen våran "lilla" Surprise. ;) Eller ja lilla och lilla, hon har verkligen blivit gigantisk.. hon var stor innan hon åkte men de här tar priset. :P Jag har inte hunnit med att ta någon bild på henne än, men de kommer någon gång under veckan tror jag. ;)

Som ni kanske förstod så trottsade jag min mage och åkte upp till stallet för att träffa tösen och såklart mina andra två tjejer. ;) Nu mår jag bättre så imorgon blir de skola, och nationellt prov i engelska 8.30 - 11.00. :( Usch och blää för de. Efter skolan så blir de stallet, tänkte ringa och höra med Leffe om jag kan ta Princess imorgon. :) Hoppas bara att de e fint väder då så man kan hitta på något skoj, en skön kvällspromenad eller något sånt. ;)

Nu så ska jag hoppa i säng så jag orkar upp till de där förbasskade provet imorgon, som av en dum anledning har hamnat så att jag missar med enda sovmorgon den här veckan. :( Hur fasiken ska jag orka med om min värdefulla sovmorgon tas ifrån mig för att jag ska skriva ett dumt prov? Jaja.. sängen var de. ;)

/Malin

It hurts. :(

Tog bussen hem från skolan redan vid ett. Fick världens mensvärk, så jag ringde mamma och sen så åkte jag hem.. orkade verkligen inte stanna kvar i skolan när jag inte fick tag på någon värktablet. :( Vafan har man en skolsyster till när hon aldrig är där. Men nu så är jag hemma, har varit de ett tag och med en Ipren i kroppen så känns magen bättre. Så nu hoppas jag på att de ska bli ännu bättre så att jag kan följa med mamma upp till stallet ikväll.. men vi får väll se hur de går. :P

För en stund sen så fick jag reda på att min engelska lektion hade blivit inställd så jag missade bara en lektion.. men mina stackars kompisar satt kvar i skolan och väntade på den lektionen så dem missade tre bussen hem. :P Lite skadeglädje måste jag erkänna att jag kännde där ett tag. ;)

Nu har jag bäddat ner mig i sängen och lyssnar på lite musik. :)

/Malin


Ted Gärdestad - Himlen är oskyldigt blå

Dagens låt blir.. Himlen är oskyldigt blå med Ted Gärdestad. :)
Den här låten betyder sommar och skolavslutning på mälsåker för mig. :) Och nu känns det faktiskt lite som att vi kanske får sommar i år.. men vem vet, imorgon kanske vi får snö igen. :P Men de hoppas jag verkligen att vi inte får, för nu vill jag ha sommar mer än något annat. ;)



/Malin

Måndag

Godmorgon alla glada. ;)
Min första lektion har precis slutat, så nu har jag alltså håltimme.. en hel timme att göra ingenting. Eller plugga om man så vill. :P Så nu ska jag alltså låtsas att de fortfarande är lektion och vara duktig och skriva på min intellektuella utveckling. :P

Jag vill att den här långa skoldagen ska ta slut så att jag får åka hem. Eller rättare sagt, så att jag kan åka upp till stallet. ;) Ikväll när jag kommer dit upp så är ju Surprise hemma. :)

/Malin

Sovdags. :)

Har nu pluggat en del, men inte så mycket som jag behöver. Men jag tänker i alla fall bege mig mot sängen för jag är riktigt trött och de är en lång dag som väntar imorgon. Men jag får väll försöka plugga lite på håltimmarna som jag har imorgon. De borde inte vara så svårt att hinna färdigt med den intellektuella utvecklingen, jag har ju dessutom lektionstid på mig. Så de ska nog gå bra. ;)

God natt. :)

/Malin

Imorgon kommer hon hem. :)



Imorgon kommer den fläckiga söta tjejen hem igen. :) Hon har nu varit bort under fem månaders tid och blivit inriden. Så imorgon kväll när jag kommer upp till stallet så får jag träffa söta "lilla" Surprise igen. :)

/Malin


Min stora dröm.

Ibland, som tillexempel just nu så känner jag bara för att hoppa av skolan och göra något roligt. Min stora dröm är egentligen att bli hästuppfödare, utbilda mig så att jag kan ta emot andras hästar och rida in dem. De skulle vara helt underbart. :) Men som sagt de är en dröm som aldrig kommer att slå in.
Men i stunder som denna, när man har plugg upp över öronen så kan man inte låta bli att drömma sig bort en stund.

Men nu så måste jag återgå till skrivandet av min uppsatts. ;)

/Malin

Underbar helg. :)

Har haft en helt underbar helg. :D

I fredags så åkta jag ju hem till Linn efter skolan tillsammans  med tjejerna (Linn, Hilda, Edvina och Ina). :) Vi lagade god mat, sjöng singstar och moffade chips. ;) Ja superskojigt var de, den bästa Valborg på länge måste jag säga. :)

På lördagen så vaknade jag och Linn redan vid niotiden.. då gick vi ner och kollade på tv så att vi inte skulle väcka Hilda och Edvina som sov som små grisar. ;) Vid tio tror jag de va så kilade do ner till tåget och jag och Linn segade en stund, tog en promenad och kollade på film. :) Sen så åkte jag hem vid femtiden. :P
Vart sen en mysig kväll tillsammans med familjen. :)

Idag så vaknade jag vid tio, hade då ett missat samtal från Sylvia.. ringde upp henne för att kolla vad hon ville. Hon undrade om jag kunde ta Super idag, vilket jag inte tackade nej till. ;) Så jag åt lite frukost och sen så kilade jag upp till stallet. :) Först pysslade jag med Princessan eftersom att jag hade bestämt med Leffe igår att ja skulle göra de. :) Och sen så var de Supers tur, glänsande rena vart dom båda två. Riktigt mysigt var det att stå ute i solen. :)
Nu är jag i allafal hemma, ska väll käka mat och sen så blir de nog stallet igen, med mamma den här gången. ;) När jag kommer hem sen så blir de massa plugg och så ska jag försöka komma i säng hyffsat tidigt är tanken. :P Men vi får väll se hur de går, har ju inlämning av den intelektuella utvecklingen imorgon så den måste ju göras. ;)

/Malin

Eric Saade - Sleepless

Dagens låt blir.. Sleepless med Eric Saade. :)
För ett tag sen så la jag upp Erics andra låt Manboy, så nu tänkte jag att de var dags för denna. ;) Även den här är riktigt bra. :)



/Malin

RSS 2.0