Bedtime. :)

Ojojoj.. den här dagen har gått ganska så fort.. även fast jag inte gjort så mycket. ;)

Nu väntar i allafall sängen.. så God Natt. :)

Vecka 36

Jag tänkte att jag skulle göra en veckoplanering över den här veckan.. ;)

Måndag:
Sjuk = hemma från skolan.. :(

Tisdag:
Stannar hemma från skolan en extra dag. 

Onsdag:
#Mormor fyller 67 år! :)
# Skolan 8.30-13.45
# Spanska: sid. 13-14.
# Fira mormor på kvällen. :)

Torsdag:
# Skolan 12.10-13.10
# Idrott, fotboll eller jogging.

Fredag: 
# Skolan 13.10-14.20

Lördag:
# Syster fyller 10 år! :)
# Fira syster. :)

Söndag:
# Plugga.


Frukostdags.

Sitter nu framför tv:en och kollar på "vakna med the voice" med en kopp te. Känner mig faktiskt lite bättre idag.. men det är inte bra på långa vägar.
Idag ska jag plugga ganska mycket.. och sen så ska jag försöka ta det lugnt så att jag blir frisk någon gång.. Usch, jag hatar verkligen att vara sjuk.. det är bara jobbigt och tråkigt då man inte kan göra någonting.

Nu ska jag fortsätta med frukosten..

Ha de bra. :)


30 Augusti 2009

Usch vad trött jag är.. och endå har jag inte gjort så speciellt mycket idag. Jag har pluggat lite och sen så har jag städat rummet, vilket inte tog någon tid alls. Annars har jag bara segat framför datorn. :P Så det blir väll till att gå och lägga sig tidigt ikväll och försöka vila upp mig så att jag blir frisk snart.
Imorgon stannar jag hemma från skolan, mamma tyckte att det var bäst med tanke på hur jag mår och dessutom så vill jag ju inte smitta ner alla mina klasskamrater. ;) Men jag ska faktiskt inte bara sega mig imorgon.. jag har en del att plugga och jag kommer ju att hamna en del efter i skolarbetet nu när jag är sjuk.

Ne nu ska jag kolla färdigt på filmen och sen ska jag nog läsa en stund innan jag går och lägger mig. :)

Ha de bra. :)

 


Städning..

Håller på att städa för fullt nu.. eller inte. :P Jag städar men det går inte dirrekt fort eftersom jag är så förkyld så orkar jag inte så mycket.;) Men någon gång ska det väll bli färdigt tror jag. :P sen så har jag en del att plugga också.. har lite läxor tills imorgon. :( Men det ska nog inte ta så jätte lång tid tror jag inte. ;)

Ne nu ska jag fortsätta att städa. ;)

Ha de bra. :)

God morgon.

Känner mig riktigt seg idag.. min förkylning är värre och jag har typ inte sovit någonting inatt. Så idag ska jag bara ta det lugt eller jag ska städa rummet och plugga också men det är inte så ansträngande. Plugga kan jag ju sitta i sängen och göra och städningen.. där är det inte så mycket som ska göras, jag ska ta undan lite kläder och damsuga. :P
Men innan jag gör det så tänker jag bara ta det lugnt och läsa lite. :)

Ha de bra. :)


29 Augusti 2009

Dagen idag har varit lugn.. jag har blivit förkyld så jag har inte orkat göra så mycket. :P Under förmiddagen så läste jag och sen vi ett så åkte syrran till en kompis och mamma & pappa åkte för att köpa födelsedagspresenter till syrran som fyller 10 nästa lördag. Så då vart jag alltså ensam kvar hemma.. jag bestämde mig för att gå ut en stund och rensa lite ogräs för att käna mera pengar till att köpa en egen dator.
När klockan sen var fyra så kom mamma och pappa hem.. och gissa vad dom hade med sig.. jo en dator till mig! :D Gud så glad jag blev.. det blir alltså min födelsedagspresent/julklapp + att jag ska batala en del själv.
Så under kvällen har jag inte gjort så mycket annat än att spendera min tid framför min nya kära ägodel. ;)

Nu så sitter jag iallafall och tittar på sommarkrysset tillsammans med mamma och pappa. Syrran sover över hos en kompis så det e lite tomt här hemma nu. ;) Men imorgon så kommer hon hem igen och för lika mycket liv som vanligt. ;P
Det är konstigt att man måste vara ifrån varandra för att förstå hur mycket ett syskon betyder. När man hela tiden är tillsammans så går man varandra bara på nerverna men när man sen "delar" på sig ett tag så saknar man varandra hur mycket som helst. ;)

Nu ska jag engagera mig lite mera i sommarkrysset. ;)

Ha de bra. :)

Egen dator. :D

Jag har nu fått/köpt en egen dator! :D Det är min födelsedagspresent/ julklapp + att jag betalat en del av den själv också. ;) Min födelsedag är ju inte förns om tre månader.. men mamma och pappa tyckte att det var bättre att jag fick den nu så att jag kan använda den i skolan. ;)

så ja.. här är den. :)








18 Augusti 2009

Ja nu så har jag äntligen skrivit dom uppdateringarna som jag lovade från dom dagarna då jag inte skrev i bloggen. ;)

Nu ska jag lämna datorn för dagen och ta tag i pluggandet och sen så kanske det blir lite läsning innan jag åker upp till stallet för att rida en sväng.. eller jag såg just att det kanske inte blir någon ridning eftersom det regnar för fullt nu. :( Jag som verkligen såg fram emot det. :( Men men, om det slutar snart så kanske jag kan rida iallafall. ;) Annars får jag väll åka upp imorgon efter skolan. :P

Ha de bra. :)


3/8 Med Hilda. :)

Den 3 augusti åkte jag hem till Hilda.. vi spelade kubb och sen så cyklade vi upp till mälsåker och fikade samt solade lite nere på bryggan vi slottet. :)

Här kommer lite bilder:
   
   
   

Tack för en underbar dag tjejen! :D

1/8 Grillkväll hos Linn. :D

Den 1 augusti tog jag tåget till nykvarn för en grillkväll hemma hos Linn, tillsammans med vännerna. :) Vi grillade (såklart), spelade kubb och lite senare på kvällen så spelade vi poker. :)

Här kommer lite bilder:
   
   
   
   

Det var en supertrevlig kväll tjejer! :D

28/7 Hos Sophia. :D

(Lite efter.. jag vet.. ;P)
Kvällen tillbringades hos Sophia. :) Vi kollade på massa olika filmer.. riktigt skoj var det. :D

Här kommer lite bilder:
    
            
           

Det var en supertrevlig kväll. :D Måste vi göra om snart igen. :)

Sista dagen..

Ja nu är sista dagen på sommarlovet här.. Tänk att det redan har gått nio veckor. Jag skulle gärna ha nio till, för det känns som att det är så mycket som jag inte har hunnit göra och dessutom så har jag ingen lust att sätta mig i skolbänken och plugga, jag gillar att bara kunna ta dagen som de kommer. ;)  Men samtidigt så ska det bli roligt att komma tillbaka och träffa alla igen. ;) Ja så min åsikt om skolstarten är väll väldigt delad.. jag vill men endå så vill jag inte. :P

Sista dagen på lovet kommer iallafall spenderas med syrran och sen så har jag lovat mig själv att jag ska ta tag i hälsopedagogiken som jag fortfarande inte har rört. ;) Men det kommer nog inte ta så jätte lång tid tror jag. :P Sen ikväll så ska jag gå och lägga mig tidigt så att man orkar gå upp.. inte för att vi börjar så värst tidigt imorgon (13.00) men sen på torsdag så börjar jag 9.45. :P

Just det.. igår kväll så klippte jag mig och färgade håret. :) Riktigt nöjd e jag. :D

Nu ska jag kila iväg och plugga. ;)

Ha de bra. :)

17 Augusti 2009

Måndag.. och näst sista dagen på lovet. :( Usch, jag har ingen som helst lust att börja skolan igen. Det är nu först som jag på allvar känner att det snart är dags att sätta sig i skolbänken igen. Ja.. på onsdag då börjar mitt andra år på thomas. ;) 

Idag blir det en hyffsat lugn dag. :) Jag har rensat lite bland mina bilder på datorn och så har jag och syrran bakat scones som vi åt till lunch. :) mums. Resten av dagen kommer bestå av plugg och läsning. Kanske kollar en film med syrran också. ;) (Vi har precis satt på björnbröder) :P

Nu ska jag kila iväg och göra lite nytta. ;)

Ha de bra. :)





16 Augusti 2009

Hejsan. :)
Nu så ska jag kunna blogga som vanligt tror jag.. datorn har kronglat en massa så jag har inte kommit ut på internet. Därför vart det endast ett kort inlägg igår. ;) Men nu så tror jag att tekniken är med mig igen. :P

Idag så har jag tagit det lugnt, lyssnat på musik och nu så är morbror här.. (han har precis fixat datorn. :) ) men är på väg hem nu tror jag. :P Om en stund så ska vi väll börja med maten och sen så ska jag sätta mig och läsa lite gran. :) Vi har tagit fram en kartong med gamla böcker så nu har jag massor att läsa. ;)

Men å andra sidan så måste nog alla dessa böcker vänta ett tag då skolan snart börjar och jag har massor att göra innan dess. :P Rummet ska städas och sen så måste jag plugga lite också.. känns väldigt kasst att behöva plugga under dom sista dagarna av lovet. Men det är väll bara till att bita ihop för att kunna få ett högre betyg i hälsopedagogik. :P

Ne, nu så ska jag kila iväg.

Ha de bra. :)

Skärpning. ;)

Jag ska skärpa mig vad gäller mitt bloggande.. men det är svår när man inte har några dirrekta rutiner. ;) Men jag lovar att det blir bättre när skolan börja igen. ;)
Sen jag skrev sist så har det väll inte hänt sådär jättemycket. Jag hade en heldag i stallet och sen så har jag umgåtts mycket med familjen. :) Igår så släpade vi fram mammas och pappas alla LP-skivor som vi sen spelade hela kvällen. :D Det var väldans trevligt. :)

Om en stund så kommer morbror hit.. han ska äta mat här och sen så skulle han ta med sig alla sina LP-skivor, så det blir väll till att lyssna på massa musik ikväll också. :)

Nu ska jag kila iväg och göa mig iordning. :)

Ha de bra. :)


Schemat..

Vårat schema för höst och vårterminen har kommit ut nu.. jag är inte helt nöjd med dem. :P Men det är ju än så länge inte helt säkert att dom kommer se ut exakt såhär. ;)

Höstterminen:


Vårterminen:


Ha de bra. :)


11 Augusti 2009

Idag så har jag inte gjort så jätte mycket.. jag har fixat med min mp3 och kollat en del på tv. :) Om en stund så ska jag kanske åka upp till stallet.. jag har inte riktigt bestämt mig än. ;)
Jag ska iallafall städa lite på rummet.. För det behövs verkligen. :P

Nu ska jag kila iväg. :)

Ha de bra. :)






Tillbaka..

Ojojoj.. nu har jag haft ett riktigt långt uppehåll från bloggandet. :P Men nu så är jag tillbaka. :) Det har hänt en hel del sen sist jag skrev.
# Jag har varit hos Sophia. :)
# Vi hade tjejkväll hos Linn. :)
# Jag var med Hilda en dag. :)
# Jag var iväg och handlade kläder med mamma, pappa & syrran. :)

Sen så har det såklart hänt massa andra saker.. Uppdateringar om allt detta kommer så småningom. ;)

Ha de bra. :)

RSS 2.0