Hundvakt

Spenderar kvällen med Tella då resten av familjen är ute på äventyr. Som tack bjuder mamma på supergoda jordgubbar. Det är så mycket lättare att hålla sig ifrån onyttigheterna när det finns sånt här gott att mumsa på istället. Och hur mycket sommarkänsla ger inte dessa små röda godsaker dessutom. Helt underbart! 


Halt Wilma

God morgon! Trasig mobil och trasig häst... man kan ju undra vad som kommer här näst. Ja ni läste rätt, igår när jag skulle rida upptäckte jag att Wimlan va halt på höger fram. Så nu blir det utredning på det. Det blir verkligen ingen billig månad de här inte för min del. Ska ringa Equiterapeuten idag och först se vad han har att säga och om inte det hjälper blir det veterinär. Men jag håller verkligen tummarna att det här inte blir en allt för långdragen historia med ännu en förstörd sommar för vår del.


Samsung Galaxy A3 2016

Min kära gamla Samsung Galaxy S4 mini stendog igår morse helt utan förvarning och paniken var ju ett faktum. Hur låst känner man sig inte utan en fungerande mobil.. Så jag och Mr J ägnade halva dagen åt att få tag i en ny mobil till mig. En utgift som jag helt ärligt inte alls var sugen på men som sagt så hade ju min gamla hängt med några år så det var väl dags för en ny. En Samsung Galaxy A3 2016 fick det bli den här gången. Hittills är jag riktigt nöjd, den toppar såklart min förra som ju hade några år på nacken och den bästa fördelen är den mycket bättre kameran. Så nu kan ni räkna med lite bättre bilder här i framtiden.


Midsommar

Har ni haft en bra midsommar? Jag har nog helt ärligt haft den bästa på länge. Inte för att den varit speciellt avancerad eller så utan mer för att jag haft det bästa sällskapet. Så några glas vin på en balkong i kvällssolen med rätt person kan verkligen vara tillräckligt för att den där perfekta känslan ska infinna sig. Faktum är att i stort sett hela helgen spenderats med den där Mr J och det kunde inte kännas bättre. ♡


Worth it


Hansbo Sport

God morgon! Så min lilla kraschlandning i söndags resulterade i en mindre hjärnskakning och två dagars sjukskrivning från jobbet. Inte så värst jättekul att sitta hemma och göra absolut ingenting. Men nu mår jag tack och lov mycket bättre och har hunnit med en dag på jobbet också. 

Eftersom jag slog i huvudet i fallet så var det dags att investera i en ny hjälm, de är ju färskvara och efter en smäll mot huvudet ska de inte användas igen. Så igår köptes det en ny hjälm alltså och den känns verkligen superbra.

Hansbo Sport - 799 kr
En av deras nyaste modeller som klarat de senaste testerna och också är tävlingsgodkänd.
Dessutom är den ju inte så ful heller...

Så det kan gå

Det blev en supermysig ridtur ikväll med Nettan, eller ja det var supermysigt fram till vi hade ca 500 meter kvar till stallet. Wilma blev rädd och kastade sig bakåt och sen runt vilket resulterade i att matte som satt på ryggen och chillade med långa tyglar fick bita i gruset. Så med en landning på skulderblad/axel och sen en smäll i bakhuvudet så känner jag mig rätt mörbultad här på soffan nu. Men det känns i alla fall som att jag kommit rätt lindrigt undan, det hade ju faktiskt kunnat sluta mycket värre. Så lite stelhet ett par dagar ska jag väl kunna uthärda.




Kaos

Dags att damma av bloggen och be om ursäkt efter en veckas frånvaro. Men av många anledningar har skrivandet inte riktigt prioriterats denna vecka, det har varit kaos på jobbet med alla förberedelser inför årets sommarfest (som också blev riktigt lyckad). Även jag har varit mitt uppe i ett förvirrat och känslomässigt kaos som jag mer och mer börjar landa i nu. Och så måste ju Wilma få sin tid varje dag också såklart. Så ja tiden och motivationen har inte riktigt funnits där, men nu så är det dags att ta tag i det här igen.

Rosor som tack för den här terminen av underbara barn och föräldrar! 

Strömsholm

Det blev en spontan tripp till Strömsholm för att kika på nationaldagstävlingarna med Therese från stallet, samt även spana in mässan såklart. Det blev mest dressyr för vår del, vi båda njöt av att se de duktiga ekipagen genomföra sina finalkürer. Och självklart så kan man ju inte låta bli att bli inspirerad till sin egen ridning när man ser ekipage som Patrik Kittel på sin Scandic dansa fram. Gåshudsframkallande sammanfattar nog bäst dagens upplevelse!


Dagens köp: Ett grått schabrak till Wilma för 150 (man måste ju bara älska mässpriserna) kr. 


God morgon från stallet

Börjar min dag i stallet. Helt ensam, bara jag och hästarna precis så som jag vill ha det. :)

Snart helg

God morgon! Det är fredag, min sena fredag på jobbet. Men vad gör väl det när man vet att det väntar en långhelg med hela tre dagars ledighet. Hoppas på härligt sommarväder hela helgen, men gärna någon grad svalare så man kan rida på dagtid. Har en känsla av att hur det än blir med den saken så kommer ett antal timmar spenderas i stallet under helgen. Precis så som jag vill ha det. Men först några timmar på jobbet. Ha en fin dag!

Lite kvällsmys med lilla Frasse igår!

Juni

Vi är redan inne i juni.. vart tog tiden vägen undrar jag? Känns som det nyss var vinter och tjocka fodrade kläder som gällde men idag har jag gått i shorts och linne på jobbet och nästan svettats bort helt. Ja jag kan inte säga att jag klagar. Jag fick ju dessutom för första gången i mitt liv höra "Vad brun du har blivit!" idag, så jag bara suger åt mig av den här underbara sommarkänslan och hoppas att den är här för att stanna.

Men nog om sommarkänslan, för nu är det dags att bege sig mot stallet för lite mys med min finaste tjej. Vad vi hittar på idag har jag dock inte besämt än men något kul blir det nog.


RSS 2.0