KORT SAMMANFATTAT..

Idag har jag:
..gått upp ur min varma säng klockan 7.
.. åkt till stallet strax före 8.
.. tagit ut hästarna (i det hemska vädret)blommster
.. mockat
.. åkt hem från stallet.
.. kollat på film.
.. duschat
.. varit barnvakt
.. suttit vid datorn ( kollat bilddagboken och spelat spel)
.. åkt till stallet igen
.. mockat, igen.
.. åkt hem från stallet.
.. suttit vid datorn (spelat spel)
.. ätit middag.
.. suttit vid datorn ( spelat spel, kollat bilddagboken, skrivit blogg)

Det var väll det som hänt mig idag.. än så länge iaf. ;D

BYE BYE

NYKLIPPT

Okej.. igår så städade jag färdigt mitt rum. :) riktigt fint är det nu.

Idag så har man klippt och färgat håret. Klippningen vart faktiskt bra.. lugg och allt. ;) Känns bara väldigt ovan, eftersom jag inte haft lugg sen jag var typ 4 år eller något sånt. :) Färgningen däremot vart inte bra. :( Jag som hade tänkt bli blond (eller iaf väldigt ljus brun) men det var typ pissgult med lite nyanser av ljus brun. :( inte bra alltså. Så jag kommer förmodligen åter gå till mitt bruna hår.. Orkar inte slösa mera pengar på blondering när det hela tiden blir misslyckat.

Men, men nu så ska jag minsan plugga lite..

BYE BYE

AVUNDSJUK :P

Har väll inte hänt så mycket sen jag skrev igår.. det enda är väll att mitt rum nästan är färdigstädat. :) *stolt*

Jag fick även ett sms från Linn igår.. Lyllos henne som får tillbringa hela höstlovet i Grekaland, Aten. Är så grymt avundsjuk på dig gumman. :P

Men, men nu så ska jag gå och städa färdigt det sista på mitt rum.

BYE BYE

HÖSTLOV

Ja nu är det äntligen höstlov! :D Skönt med en veckas lov då man entligen kan pusta ut och inte behöva tänka på skolan hela tiden. Fast det kommer nog bli en hel del plugg iaf.. så riktigt fri från skolan blir man väll aldrig helt.

Men, men nu så ska jag städa rummet och sen ska jag nog åka upp till stallet. :)

BYE BYE

22 OKTOBER 2008

Hade naturkunskapsprov i måndags.. var bara jag, Linn och Edvina som gjorde provet av 20 st. Resten ska göra det i morgon. ;) Då har vi tre sovmorgon. helt underbart! :D

Idag hade jag datorkunskaps prov.. jag tror att det gick riktigt bra. :) Skönt att det inte är något mera som ska göras innan lovet nästa vecka.

Hoppas Alex kommer hit upp då också.. var länge sen man träffade honom.



Jag vill tro på det du sa.. men jag kan inte. För många gånger har jag trott på det.. för många gånger har jag blivit besviken.. Nu är jag rädd, rädd för att hamna där igen. Jag hade börjat komma över det.. dom orden, ja det var som en bomb. Det rev upp alla gamla sår.. allt det jag kämpat för att glömma.



BYE BYE

SNART BILD

Jaha.. nu sitter man här utanför bildsalen tsm med Edvina.. Har absolut ingen lust att ha bild men man kan ju alltid sitta i "grupprummet" och plugga till naturkunskaps provet. ;) hehe..

Det har även ryktats på skolan att skolfottona kommer hem idag. :D Yäy!!
Men, men nu så ska jag minsan vara lite social.. Skriver mera ikväll om jag hinner innan jag ska upp till stallet och rida. :)
BYE BYE

TUNGT & JOBBIGT

Allting känns så tungt och jobbigt..
Jag som trodde att allting skulle bli bra nu när man kunde börja om på nytt.. träffa nya vänner och glömma allt gammalt och jobbigt. Men det vart inte riktigt som jag hade tänkt mig. Den där känslan förföljer mig, känslan av att vara misslyckad och ensam. Jag vet inte vem jag kan prata med, jag vet inte vem jag kan lite på. Vet inte vad jag ska ta mig till. Vill ju bara vara lycklig.. är det så mycket begärt?

jag önskar det


10.40 - 14.00

Sovmorgon idag.. vart helt förvirrad då bussen åkte åt helt fel håll inne i strängnäs, men det visade sig att vägen förbi vasa var avstängd. Jag hörde ju inte när han som körde bussen sa i högtalarna att han var tvungen att åka en annan väg pga vägarbete eftersom jag satt och lyssnade på musik. :P hehe..

På datorkunskapen hade vi genomgång av allt som ska vara med på provet. Det kommer nog att gå väldigt bra tror jag.. det är ju inte så värst svårt. ;) Sen på Yrken så jobbade vi med våra grupparbeten om inlärningsstilar. I slutet av lektionen fick jag ensam hålla i veckans aktivitet eftersom Mia och Carro inte var i skolan. :P Men det gick bra. :)

Linn va sjuk idag.. hoppas hon blir frisk snart. :)

BYE BYE

A-DAG

Idag har vi då haft A-dag. :) Skönt att få en dag ledigt så här mitt i veckan. Inte för att jag fick så värst mycket till sovmorgon iaf. :P 8.40 så var jag i stallet.. Mocka och sen vid 9 så kom hovslagare Stefan till stallet.. Prinsessan och Super fick nya skor och småttingarna + karlsson värkades. Sen var jag och Sylvia ute och red i en timme. Supermysigt va det.. helt underbart väder.

Sen hem.. tog ett långt varmt bad. :) sen så kom pappa, syrran och mamma hem.. då var det dags för middag. Nu sitter man här och snart så ska jag plugga. :P Imorgon har man sovmorgon till 10.40 men bussen går ju som sagt redan klockan 9. :( dåligt!

Men nu så ska jag plugga..
BYE BYE


VECKOSLUT IGEN.. :P

Det har nästan blivit som en tradition att jag skriver under veckosluten.. dvs fredag, lördag eller söndag. ;) Ja så nu fortsätter min tradition även denna vecka. :P hehe..


Det har inte hänt så jätte mycket den här veckan.. var matte prov idag. Det gick väll bra tror jag, jag hoppas det iaf. Efter skolan idag så var jag med Therese, vi åt lunch på café Prinsen och sen så gick vi runt lite inne i strängnäs inan vi bestämde oss för vilken automat vi skulle använda för att ta ut pengar.. :P Sen gick vi och kollade på lite smink.
Vi hade inte så mycket tid eftersom Therese skulle träffa sin Jocke. ;P Så då tog jag bussen hem till stallis och så gick jag hem till mormor. :) Spelade kort och fikade.. skoj, skoj :D


ne.. nu ska jag ha det mysigt med familjen. :)


BYE BYE


NÄSTAN BRA

Nu är min fot nästan helt bra. :) Det vill säga, jag kan nu gå utan att det gör ont.. känner bara ibland att något är lite fel. ;) Men om ett par dagar så är det nog helt bra.

Nu ska jag plugga matte och engelska.. sen städa rummet.

BYE BYE

STUKAD FOT

Igår på idrotten så hade vi origentering.. Efter vi hittat första kontrollen och var på väg mot den andra tyckte vi att vi skulle springa / jogga till nästa kontroll. Ja det hela slutade med att jag trampade i en grop.. foten vek sig och ja ramlade ihop. Så där låg jag i mossan och kände hur det bultade i foten. :( Det gjorde så grymt ont! :O Efter ett tag så lyckades jag iaf resa mig upp och sen fick jag hälp av Edvina tillbaka till skolan. Sen var det bara att gå till skolsyster.. hon lindade foten och sen fick jag ett par kryckor för att kunna ta mig runt på skolan. När vi slutat så var jag och lämnade tillbaka kryckorna.. men grejen var ju den att jag då hade ännu ondare i foten än tidigare, men jag lyckades iaf ta mig till bussen och även från bussen till mormor. Jag säger bara: SMÄRTA! :O
När jag sen kom hem från mormor var jag tvungen att krypa upp för trappen.. sen vart jag sängliggandes resten av kvällen.

I morse när jag vaknade så kunde jag knappt stå upp så jag kunde inte gå till skolan idag.. har legat i sängen hela förmiddagen.. kollat massa film. Men nu har jag iaf tagit mig upp och jag kan gå lite.. men får typ hoppa på ett ben. De tråkiga är ju att jag inte kan åka till stallet.. kommer förmodligen inte kunna vara där på hela helgen. :( Blir nog plugg istället.
Ikväll blir det familjekväll med lasange och godis. :D

BYE BYE


RSS 2.0