Today

So let's do the best of every day!

Vecka 31

Måndag:
# Städ & fixdag
# Princess
# Fixa naglarna
 
Tisdag:
# Plugga körkortsteori
# Princess
 
Onsdag:
# Plugga körkortsteori
# Princess
 
Torsdag:
# Plugga körkortsteori
# Princess
 
Fredag:
# Plugga körkortsteori
# Princess
 
Lördag:
# Plugga körkortsteori
# Princess
 
Söndag:
# Plugga körkortsteori
# Princess
 

Three choices


Shopping i Västerås

Vart en tripp till Erikslunds i Västerås idag med familjen och lite nytt fick jag med mig hem. :)






Try one more time


Halkbana

Så galet nervös jag var innan och så jäkla roligt det var när man väl satt där i bilen. Okej inte sådär jätteroligt när man satt brevid, men när man fick köra själv så var det rolig. Man kände lite trygghet när man själv fick hålla i ratten när bilen tappade greppet. Så vad fick jag göra då? Jo först testa tvärnit på torr asfalt för att kunna jämföra bromssträckan på tort och halt väglag. Sen fick vi pröva att tvärnita på halkbanan först med ABS inkopplad och sen utan, ganska spännande och läskig känsla när bilen tappar greppet. Men under dom här omständigheterna så var det bara roligt att få pröva på då det ju faktiskt inte kunde hända något allvarligt. Däremot så hoppas jag att jag slipper uppleva det ute på vägarna sen. Men summan av kardemumman är väl att det var otroligt onödigt att vara nervös innan, och att jag nu är en erfarenhet rikare och som jag dessutom kommer ha stor nytta av i framtiden. :)
 
 

24 Juli 2013

Stort grattis till finaste vännen som fyller 21 år idag! <3
 
 
Och nu det ni alla väntat på... min mobil fungerar! ;) Måste säga att det känns himla skönt att den hållit batteriet hela dagen. Så nu ska jag inte tjata mera om det. :)
 
Idag har jag spenderat dagen med massa bus tillsammans med Astor, bakat och så har jag jobbat på en liten överaskning till min lillasyster, men mer än så kan jag inte säga än. Avslutade sen dagen med en promenad på dryga milen tillsammans med Hilda. Skönt att få röra på sig och prata av sig under tiden. :) Nu så väntar sängen för en väldigt trött och ännu mer nervös tjej som imorgon ska köra halkbanan..
 
Natti natti. :)

Tekniken är bra när den fungerar...

Den där extremt argsinta känslan som infinner sig i kroppen när mobilen vägrar fungera som den ska och man köper ny laddare för att den inte vill ta laddning och när det sedan fortsätter med att batteriet inte håller mer än fyra timmar när jag inte ens rör mobilen.. Så nu har jag även köpt ett nytt batteri och fortfarande strejkar den nedrans saken. Jag skulle kunna hosta ur mig en jäkla massa otrevliga och icke barnvänliga ord just nu för jag behöver verkligen ha en fungerande mobil men jag har verkligen inte lust att lägga massa pengar på en ny, men funkar den inte efter det här så har jag väl inte så mycket till val surt nog. :( Usch den här dagen kunde verkligen ha slutat bättre.. Nej nu säger jag god natt och hoppas på att allt funkar som det ska imorgon.

22 Juli 2013

Idag har jag verkligen varit överallt och ingenstans. Jag hann knappt ens vakna innan det var dags att åka upp till stallet för att ta in tjejerna och möta upp Ingar som skulle tömma dynghögen. Sen vidare ner mot Granmarvägen 17 med mamma för att läsa av vattenmätaren där och så blev det även en liten rundtur i huset som på de senaste veckorna verkligen har blivit ett helt nytt hus väldigt långt ifrån det hus som varit som ett andra hem under hela min uppväxt. Men det blir väldigt bra och man kan verkligen inte annat än imponeras över hur fint der blir och hur mycket jobb dom lägger ner för att huset ska bli så bra som möjligt. Att dom dessutom gång på gång berömmer det arbete som morfar och gammelfarfar gjorde när dom byggde huset för snart 45 år sedan gör ju så att det känns ännu bättre. Dom här människorna vill verkligen göra något bra av huset och dom trivs verkligen med det. :) 
Sen åkte jag med mamma och handlade för att snabbt lämna av allt hemma och åka upp till stallet igen för att betala Ingmar och mocka till pojkarna som stått inne under natten. Sen ner till mormor för en fika med nybakade bullar (tur att jag rört på mig en hel del dom senaste dagarna) och efter det hem och laga mat.
 
Efter maten bestämde jag mig för att det nog var dags för ett litet pass med min Princess. Andra gången som jag satt på henne nu sen hon blivit bättre och jäklar vilken bitch hon va idag, kanske lite väntat dock då det blåste ganska mycket vilket hon inte alls gillar. Men skam den som ger sig, jag fick allt som jag ville en stund på slutet och både hon och jag var helt svettiga efteråt. ;)
 
Kvällen avslutades sen med att Vendela kom hit och lämnade massa kläder som hon rensat ur sin garderob för att hon sällan använder det.. så ja nu har jag så mycket kläder att jag inte ens får in allt. Kanske är dags att rensa ut lite gammalt ur min egen garderob snart.. Mycket av det kan jag ju endå inte ha längre då det är på tok för stort och en del också väldigt slitet.
 
Nej nu väntar sängen för en väldigt väldigt väldigt trött tjej! Natti natti. :)

Vecka 30

Måndag:
# Princess
# Hälsa på hos mormor
# Betala räkningar.
 
Tisdag:
# Princess
# Städdag
# Plugga körkortsteori.
 
Onsdag:
# Princess
# Plugga körkortsteori
 
Torsdag:
# 10.00 Halkbana!
# Plugga körkortsteori.
# Princess
 
Fredag:
# 10.40 Dubbel körlektion
# Plugga körkortsteori.
# Princess
 
Lördag:
# Plugga körkortsteori
# Princess
 
Söndag:
# Plugga körkortsteori
# Princess

Gavin DeGraw

Nu när jag kollat på OTH så har jag även upptäckt en kille som gör sjukt bra musik. Några av låtarna har jag hört förut men visste inte vem det var som gjorde dom. Så nu har jag en hel del (för mig) ny musik att lyssna på. :)
 
 

One Tree Hill

Har precis sett klart det sista avsnittet på den nionde och sista säsongen av One Tree Hill. Det är helt sjukt hur mycket man kan beröras av en serie och hur mycket man kan känna igen sig. Och hur sjukt det än låter så har jag under de senaste veckorna när jag sett några avsnitt varje dag fått en ny syn på livet. Så har ni inte sett serien tycker jag faktiskt att det kan vara värt att göra det. För på något sätt känns det så självklart att vi alla går igenom svårigheter i livet, vi är glada och känner sorg av olika anledningar. Framför allt så är det aldrig enkelt att växa upp, det spelar ingen roll vart man befinner sig på planeten eller vilka människor man har runt omkring sig. Men en sak är säker och det är att man tar sig igenom det och även fast man inte tror det där och då så kommer man ut på andra sidan en vacker dag och då kan man känna att allt det man varit med om är värt så mycket, det hade en mening och den meningen kommer man alltid att bära med sig.

Körlektion 20

Mera cirkulationsplatser och även att hitta lämpliga ställen att vända på både när det gäller kända och okända platser för min del. Men det gick riktigt bra om jag får säga det själv. Fick även göra något som jag tycker är mindre roligt, parkera på olika platser. Backa in i parkeringsruta och köra in. Sen skulle jag även välja att parkera där jag själv ville och till min stora lycka fanns det snemålade parkeringsrutor där vi var. ;) Fick beröm för mitt smarta val av att ta den enklaste platsen som fanns där och blev rekomenderad att göra så på uppkörningen, för att hellre göra en smidig parkering än att krångla och ta upp massa plats för andra i onödan. :) Att jag sen fick order om att plugga mer teori är ju en annan sak.. de är ju inte så lockande att sitta med när man är ledig och det är superhärligt väder ute. ;)

Nytt till mobilen

Fodral Samsung Galaxy S2 vit
Fyndiq.se - 127 kr
 
Skal Samsung Galaxy S2 i9100 vit
Fyndiq.se - 99 kr 

Sov sött!

Trött, trött och tröttare. Så egentligen borde jag nog bege mig mot sängen snart, men först måste jag bara samla ork till att lämna min supersköna nya fotölj för att tvätta bort sminket. Så har jag väl egentligen en körlektion att skriva om också men jag tror nog att det får vänta tills imorgon istället när jag är lite mer klar i huvudet. ;) Så tills dess får ni sova så sött. :)
 

Körlektion 19

En vecka i efterhand men på rätt dag i alla fall...
Körlektionen idag bestod av få grepp om det här med placeringar i cirkulationsplatser eller ja rondeller som man säger till vardags. Och min åsikt är väl att när det gäller detta i dom små rondellerna inne i strängnäs så känns det bara ovärt att hålla till vänster lite extra när man ska till vänster.. Det gör ju liksom ingen skillnad för någon annan när rondellerna är så pass små att det knappt borde räknas som rondell. Men det är ju för att man ska lära sig att hantera större rondeller med flera filer och sånt så småning om, så på så vis finns det ju en liten poäng med att göra det även nu. Inte så värst svårt heller att göra när man väl lärt sig hur man ska göra.

Vecka 29

Måndag:
# 16.20 Dubbel körlektion
# Princess
# Städa
 
Tisdag:
# Princess
# Städa
# Plugga körkortsteori
 
Onsdag:
# 14.50 Dubbel körlektion
# Princess
# Plugga körkortsteori 
 
Torsdag:
# Plugga körkortsteori
# Princess
 
Fredag:
# Plugga körkortsteori
# Princess
 
Lördag:
# Plugga körkortsteori
# Princess
 
Söndag:
# Plugga körkortsteori
# Princess

Livet går vidare

Städning, stallet, film och lite träning är vad jag har spenderat denna söndag med för att ladda upp inför en ny vecka som kommer innehålla lite körlektioner, teoriplugg, mera städning, hästar och träning. Livet rullar på och nu känns det som att jag börjar få lite rätsida på allt igen efter dom senaste veckorna med all stress och känslomässigt kaos. Jag ska inte säga att det inte känns tufft ibland fortfarande men någostans måste man ju ändå kunna lämna det bakom sig för att gå vidare även om det vissa stunder känns som jag har lämnat för många minnen bakom mig med allt det här. Men som man brukar säga ibland, slutet på något är början på något nytt. Så nu försöker jag bara se positivt på det som väntar mig framöver. :)

Instagrambilder


Glassfika med Sophia en solig och varm dag! :)


Lilla Nova inviger nya uteburen.


Efter tre långa dagar med flyttkaos fick det bli en sista bild från Granmarvägen 17 där rummen nu ekar tomma och nya människor flyttar in. Tungt i hjärtat att lämna huset morfar byggde bakom sig.. Men en lättnad att mormor nu har det så mycket lättare om dagarna.


Nöjda hästar en blåsig dag. :)


Nyklippt och nöjd tjej efter första besöket hos en riktig frisör någonsin. :)


Premiärbadat med Vendela. 22 grader i vattnet och strålande sol, underbart!


Härlig ridtur en skön solig kväll. Så underbart att jag nu kan rida min Princess lite igen. :)

Tillbaka!

Nu har allt lugnat ner sig igen. Mormor har flyttat och allt kaos kring det har nu lagt sig, ja om man bortser från allt som på grund av tidsbristen hamnade hemma hos oss för att gås igenom. Men vi tar det nu en dag i taget. Dessutom har jag haft lite problem med körskolan vilket känns himla trist men det berättar jag mer om senare för nu ska jag hoppa i bikinin och ta cykeln iväg för att premiärbada med Vendela. :)

Vecka 28

Måndag:
# 9.00 Hovslagaren
# Princess
 
Tisdag:
# Princess
 
Onsdag:
Sophia 21 år! :)
# Princess
 
Torsdag:
# Princess
 
Fredag:
# Princess
 
Lördag:
# Princess
 
Söndag:
# Princess

Flyttkaos

Mormor ska flytta till en tvåa och ett tvåvåningshus ska tömmas.. På fredag ska nyklarna lämnas och just nu är allt bara kaos. Så som ni nog förstår innebär detta att det blir snålt med inlägg dom närmsta dagarna.

Vecka 27

Måndag:
# 7.30 - 16.00 Jobb
# Princess
 
Tisdag:
# Jobb
# Hjälpa Mormor flytta
# Princess
 
Onsdag:
# Hjälpa Mormor flytta
# Princess
 
Torsdag:
# Hjälpa mormor flytta
# Princess
 
Fredag:
# Städa ur mormors hus.
# Princess
 
Lördag:
# Plugga körkortsteori!
# Princess
 
Söndag:
# Plugga körkortsteori
# Princess

RSS 2.0