Soool! ☉

Hur underbart är det inte att solen äntligen tittat fram?! Det var helt underbart att få spendera förmiddagen på jobbet ute idag. Nu känner man verkligen hur mycket det gör att få exponeras lite för solen, känner mig så mycket piggare bara av de få timmarna jag hittills spenderat ute idag. Och jag tänkte faktiskt att det skulle få bli några till, blir nog till och med en promenad upp till stallet strax.


Kallt...

Idag dricker jag kaffe och te i mängder för att hålla värmen.. det är såå kallt på jobbet och trotts min stickade tröja så fryser jag. Kan ju vara så att jag blivit rätt frusen av mig på senaste tiden också. Hur ska detta sluta undrar jag? Det är tur ändå att jag slutar tidigt. Men efter jobbet åker jag vidare till bästa Stugan för att hälsa på mina gamla barn och kollegor, ska bli spännande att se hur stora dom blivit.. jag har ju inte träffat dom sen före jul.


Kvällen sen tänkte jag spendera i stallet, idag behöver Wimlan verkligen jobbas då det igår (som jag misstänkte) inte hann bli något. Hoppas dock på att det kanske kan bli lite varmare ute till dess.


Hemma och vänder

Hej! Är för tillfället hemma en snabbis för att svida om från jobbkläder till stallkläder. Kan villigt erkänna att jag irnte alls är så sugen på att gå ut i kylan igen, det hade varit såå skönt att bara få slappa på soffan resten av kvällen. Men så vet jag ju också att bara jag kommer upp dit så är det rätt skönt ändå.. det är bara det där med att ta sig ut till bilen som är det jobbiga. Jag hade en tanke om att jag skulle försöka markjobba Wimlan även idag med de Långa tyglarna, men vi får se vad som hinns med.. Den här tisdagen när jag slutar lite senare har en förmåga att inte riktigt bli som jag tänkt. Men men.. bäst jag sätter fart om jag ska hinna med något över huvud taget.


Kvällstankar

Hej på er! För tillfället sitter jag nerbäddad under täcket i sängen, det har blivit lite utav min favoritplats sen vi fick ordning på sovrummet. Och eftersom J hänger i duschen tänkte jag passa på att kika in här och skriva några rader när jag för en gångs skull inte är helt slut. Man kan verkligen säga att det har tagit hårt på krafterna det här med att byta jobb. Men jag tycker också att det är väldigt roligt och spännande, även om det lär ta ett bra tag innan jag verkligen har kommit in i alla de nya rutinerna. Ja det är verkligen tur att jag älskar mitt jobb, för jag vet inte hur jag skulle ha orkat tagit mig igenom de senaste veckorna av kaos som varit annarns. Sjuka kollegor och en barngrupp som testar till max.. ja ni kan ju bara tänka er hur mycket det tar på krafterna. Men som sagt, nu börjar jag landa lite mer i det hela och faktiskt så känner jag mig inte speciellt trött ikväll. Så nu ska jag passa på och njuta till fullo genom att plocka fram en bok som stått på hyllan här hemma och väntat på att få bli läst ett bra tag. Med det säger jag nu god natt och checkar ut för dagen.
 
Jag bjuder på en bild som tagits på order av konstruktören själv... :)

RSS 2.0