Personlig almanacka

I år är första gången som jag köpte en personlig almanacka från http://www.personligalmanacka.se och som jag sagt förut så är det i min almanacka som jag har mitt liv.. Utan den skulle mitt liv inte fungera. Så därför är det för mig viktigt att hitta en bra almanacka som fyller dom funktioner som jag behöver. Och det kan jag helt klart säga att den jag har nu gör. :) Så därför bestämde jag mig för när jag fick mail därifrån om att dom släppt sina nya almanacka som är något större och nu under sommare är till ett billigare pris att jag skulle beställa min almanacka redan nu. Så nu är det bara att vänta några veckor på att den kommer hem och så får jag hoppas på att den funkar lika bra som årets almanacka. Dock börjar ju inte den nya förns Januari då jag använder mig utav årsalmanackor och inte dom som är uppdelade i terminer. ;) Men vad jag skulle komma till är alltså att jag starkt kan rekomendera dessa almanackor från http://www.personligalmanacka.se. Helt klart värt pengarna om man som jag lever i den. ;)

Som ni kan se så är det min söta Princess som pryder omslaget både på den jag använder nu och den som jag precis har beställt. Båda bilderna är tagna av min vän Paulina för drygt ett år sen tror jag det var. :)

Ny bil!

Dagens stora händelse är den här pärlan som köptes idag...

Spökhästar i hagen...

Var uppe i stallet för ett tag sen och kollade till hästarna. Passade på att ta ett par söta bilder. :)

Lilla Frasse har ju självklart ett litet insektstäcke han också.. Storlek 95 och man bara smälter ju när man ser honom såhär som ett litet spöke. :)
 
Nyfikna Billy hamnade även han på bild.. även han ser lite ut som ett spöke. ;)

Namnsdag

Började dagen med en lång och härlig sovmorgon. Sen så släpade jag mig upp och fick i mig lite frukost och nu så har mormor pracis varit här och jag har fått lite gott namnsdagsfika. :) Så en perfekt start på en ledig dag måste jag säga! :) Vad som händer nu har jag inte riktigt planerat, men något brukar man väl alltid hitta på när man är ledig. :)
 
En kopp te och mormors hembakade mockaruta! :)

Äventyr och hästgrejer!

Är rätt stolt över mig själv efter att ha spenderat större delen av dagen i hästsportbutiker med pengar på kontot och det enda som jag köpte var en ny grön lite grimma till lilla Frasse. Känns ju helt otroligt egentligen. Men det kanske tyder på att jag redan har det mesta som jag behöver. :-) Ja jag hade i alla all en supertrevlig dag tillsammans med Eva-Mari, detta trotts att vi körde fel ett antal gånger under dagen. Men det är väl sånt som gör en sån här dag lite speciel.. Nu så har vi ju något som vi kan skratta åt i efterhand. ;-)
Dock så är jag nu helt slut efter dagens äventyr så om ett par minuter tänket jag släcka lampan och unna mig en lång natts sömn för imorgon har jag planerat för sovmorgon. En lång sådan om jag får som jag vill. :-) Sov sött alla fina!

Vecka 30

Måndag:
¤ Ta ut ponnysarna
¤ Åka och handla hästgrejer med några från stallet.
¤ Princess
 
Tisdag:
Edvina 20 år!!
¤ Princess
 
Onsdag:
¤ Princess
 
Torsdag:
¤ Princess

Fredag:
¤ 9.00 Hovslagaren
¤ Princess
 
Lördag:
¤ Princess
¤ Fira Edvina! :)
 
Söndag:
¤ Princess

Övningskör 4

Som ni kanske märkt har jag lagt det här med att ta körkort lite på hyllan ett tag.. Jag kände i höstas att det vart för mycket för mig att klara av så därför tog jag beslutet att vänta tills jag känner att jag har tid och ork att göra det. Nu har jag börjat fundera lite på hur jag ska göra med det där, men jag har i alla fall tänkt att jag ska börja köra lite här hemma nu under sommaren och under helger och sånt sen. Så för en och en halv vecka sen så provade jag att köra pappas bil för första gången och då ska jag ju också säga att jag inte kört sen slutet på oktober. Det var riktigt spännande och man kände ju lite innan att man troligtvis hade glömt hälften av det man lärt sig förut. Men så var det faktiskt inte utan så fort jag satte mig framför ratten så kom allt tillbaka och det kändes verkligen inte som att de var flera månader sen jag körde sist. Den här gången körde jag dock bara hem från stallet, men någonstans måste man ju börja så jag är endå nöjd. Och jag kom på mig själv med att faktiskt tycka att det var roligt att köra vilket jag inte gjorde förut.. Då var de mest jobbigt. Men de återstår väl att se hur man känner sen när det är dags att gå tilll körskolan igen. Dock väntar jag ett tag till med de då jag har ett antal veckor jobb framför mig snart. Men som sagt, tanken är att jag ska ta upp det där i alla fall litegrann. 
 
Pappas lilla bil som går under namnet Lilleskutt... ;)

Bra att ha från hööks

Fick igår hem lite nya bra att ha saker som jag beställt från hööks.. Sånna saker som man bara inte kan klara sig utan under sommaren och som för min del nästan var helt slut. Så nu har jag så jag klarar mig i alla fall en liten stund till. :)


Quiltas Tabac

För en liten stund sedan kom det senaste nytillskottet till Karlby.. här har ni skönheten själv. :-)
 
 
 
 
 
 

Tiden räcker inte alltid till...

Jag har lovat mig själv att i alla fall skriva ett inlägg om dagen.. Men de är inte helt lätt med tanke på att jag knappt är hemma och när jag väl är det så äter, duschar eller sover jag eller så gör jag något annat viktigt. Och att blogga från mobilen känns egentligen inte så roligt då blogg.se inte har någon app för android och sms/mms funktionen ligger nere (ja de funkar iaf fortfarande inte för mig) så det blir då oftast inlägg utan bilder vilket känns tråkigt men när det tar hundra år att ladda upp en bild om det nu funkar alls så känner man sig inte ens motiverad till att försöka.. Men tyvärr är det så verkligheten ser ut just nu så jag får väl försöka göra det bästa av situationen iaf så får vi se vart det leder. :-)

Idag så har jag i alla fall varit i stallet och slitit med ombyggnaden av logen.. Som skönt nog i princip är klar. Det tunga arbetet är färdigt nu i alla fall så bara lite småsaker kvar att göra nu sen är det bara att ge sig på nästa sak på den långa listan som finns med saker att göra där uppe. Finns det någon som känner att den har på tok för mycket fritid över så är det bara att säga till.. Hjälp behövs alltid där uppe. ;-)

Nu blir de sängen för mig och jag har en känsla av att det kommer bli en lång dag även imorgon... Vad som händer återstår att se men dagen börjar i alla fall i stallet klockan åtta. Så natti natti nu fina läsare! :-)

Natti natti!

Avslutar kvällen med en söt bild på syster min som jag lekt lite med gråskalan på ;-) Sov sött alla fina! :-)

17 Juli 2012

Idag har jag hunnit med en hel del känns det som.. Detta trotts att jag för en gångs skull fick lite sovmorgon. En tur till Strängnäs med söta Sophia för lunch. Var verkligen supermysigt! Så synd bara att vi nu för tiden knappt hinner ses.. Var ju nästan ett år sen sist. :-( Men förhoppningsvis blir de lite oftare i framtiden.

Jag har även hunnit med att hjälpa mamma och pappa med ombyggnaden av logen vid stallet.. Äntligen kan man se lite resultat där efter allt slit.. Hoppad på att vi kan bli färdiga under morgondagen så att vi slipper tänka på det mera. :-)
När vi kom hem från stallet nu ikväll så fick jag för mig att baka lite. Så en satts med hastbullar fick det bli. ;-)

Nu så är jag helt slut och tänkte släcka för att sova så jag orkar med en nästan lika händelserik dag imorgon. :-)
Sov sött alla fina! :-)

Vecka 29

Måndag:
¤ Ta ut hästarna
¤ Göra om på logen i stallet
¤ Fixa med Systers rum
¤ Princess
¤ Hästvakt Eldros
¤ Hundvakt Leo
 
Tisdag:
Kusin Caroline 25 år!!
¤ Göra om på logen vid stallet
¤ Fixa med systers rum.
¤ Hundvakt Leo
¤ Princess
 
Onsdag:
¤ Hundvakt Leo
¤ Princess
 
Torsdag:
Farmor 64 år!!
¤ Hundvakt Leo
¤ Princess
 
Fredag:
¤ Princess
¤ Ny häst kommer till stallet!
 
Lördag:
¤ Princess
 
Söndag:
¤ Princess

Tillbaka på måndag!

Känner att jag blivit en riktigt usel bloggare på senaste tiden.. Tror minsan att det är dags för en uppskärpning! Så på måndag kör vi på för fullt igen! Ha de bäst så länge fina läsare! :-)

Stallfest bilder


Princess & Leffe

Till och med min kära far tog sig upp på hästryggen. ;)
 
Sento följer Moa vart hon än går.. 
 
Första grenen av femkampen.. pilkastning.
 
Pilkastning, mingel och grillning.
 
Kerstin förklarar reglerna för stövelkastningen
 
Syster och bästavän! :)

Vecka 27

Måndag:
¤ Stallet
 
Tisdag:
¤ Stallet

Onsdag:
¤ Stallet

Torsdag:
¤ 7.00 - 14.30 Jobb
¤ Stallet
 
Fredag:
¤ 7.30 - 16.00 Jobb
¤ Stallet
 
Lördag:
Stallet
 
Söndag:
Stallet

Stallfest!

Dagen igår var helt fantastisk helt klart en av de bästa dagarna på mycket mycket länge! :-) Allt detta tack vare vänner, familj och bästavän som alla var med och bidrog till den härliga stämmningen både under dagen i stallet med hästaktiviteterna och fikat samt under kvällen hemma hos oss då vi grillade och hade femkamp. :-) Så jag tackar alla för en fantastisk dag!! :-D

RSS 2.0