Vill inte bli sjuk nu..

Har precis kollat på dagens avsnitt av Vampire Diaries. Men eftersom att jag missade de när de gick på tv6 klockan 20 så tog jag med mig datorn och bäddade ner mig i sängen. ;) De va ett riktigt bra avsnitt idag. :)

Innan detta så var jag ju som sagt i stallet.. Princessan ville inte komma in ikväll, men efter en lång stund så lyckades jag få tag på den lilla busen i alla fall och när hon väl hade kommit in så var hon så nöjd så. ;)

Nu blir de lite bloggläsning för min del och sen så måste jag sova, ska upp tidigt imorgon för att packa ihop mina grejer.. ska ju hem till Linn direkt efter skolan för att fira valborg med henne och de andra tjejerna. :) Eller ja, vi får väll se hur de blir.. för just nu känns de som jag har feber men jag vågar inte kolla. Så jag hoppas på att de är borta när jag vaknar imorgon, vad de än är. :P

Så god natt på er alla. :)

/Malin

Totalt värdelöst.

Hejsan.
Har haft en riktigt seg dag i skolan.. och på något sätt så känns det som att jag hade gjort mera nytta bara genom att ligga i sängen en hel dag. Ja så värdelös var dagen. :P Men nu ska jag göra den lite mera betydelsefull, jag ska nämligen åka med mamma upp till stallet. :) Lite tråkigt bara att de regnar.. IGEN. Jag blir så trött på de här vädret, under en dag så kan man ju få uppleva alla årstiderna. ;) Men idag har de ju i alla fall inte snöat.

Men nu så måste jag byta om och kila upp till stallet.. bloggar mera senare. ;)

/Malin

Zac Efron - Bet on it

Dagens låt blir.. Bet on it med Zac Efron. :)
Okej, nu så har jag avslöjat för alla att jag kollar på HSM. ;) Men de finns faktiskt en hel del bra låtar i dessa filmer. :P Den här tex är riktigt svängig. ;)



/Malin

Dit jag flyr om natten..

Jag vill inte, jag orkar inte, jag klarar inte de här.. så känns de hela tiden, varje vaken sekund.

Men drömmarna kan i alla fall hålla mig borta från allt de jobbiga ett tag, där kan jag bestämma själv.

GOD NATT. :)


Avril Lavigne - The best damn thing

Dagens låt blir.. The best damn thing med Avril Lavigne. :)
Ja låt titeln säger så mycket. ;)



/Malin

27 April 2010

Idag är jag stolt över mig själv. Jag hade världens ångest när jag vaknade imorse, jag hade verkligen ingen ork att ta mig till skolan. De känns bara så jäkla motigt just nu. Men jag tog mig till skolan i alla fall och så här i efterhand känns de riktigt bra då de va mycket nära att jag stannade hemma idag.
Jag klarade även min redovisning om färdtjänst vilket även de känndes bra. :)

Efter skolan så åkte jag, mamma, pappa och syster in till strängnäs för att hitta lite kläder. Jag kom hem med en tröja (som jag fullkomligt älskar) och lite underkläder. :) Alltid trevligt med lite nya saker i "garderoben". ;)

Har även hunnit med en sväng till stallet, vilket var härligt som vanligt. :) Dock lite jobbigt att de regnade så mycket. :P Men hellre de än snö. ;)

Nu så tänkte jag bege mig mot sängen då jag imorgon ska upp tidigt.. måste vara hyffsat pigg då också eftersom att jag har engelska nationellt prov direkt på morgon, den här gången så är de den skriftliga delen som gäller. Jag tror att de ska gå bra, stavning är dock inte min starka sida när de gäller engelska men ett G ska jag väll klara i alla fall. ;)

God natt på er allihopa. :)

/Malin

Avril Lavigne - Keep holding on

Dagens låt blir.. Keep holding on med Avril Lavigne. :)
Den här låten har jag gillat väldigt länge, ja tror att de har varit en av mina favoriter sen början av nian eller något likande. ;) Jag älskar texten, den betyder så mycket för mig. Och jag tror att de flesta någon gång har kunnat rellatera till texten i den här låten.



/Malin

Arbete om färdtjänst

Hejsan. :)
Fick sluta tidigare idag så jag och Linn passade på att ta en glass i de fina vädret. ;) Men nu så är jag i alla fall hemma och ska precis börja skriva på ett arbete om Färdtjänst (mest om hur de fungerar i strängnäs kommun). :P Jag måste bli klar med det idag också eftersom att de ska redovisas imorgon, de hade jag helt glömt bort. Men med lite ansträngning så ska de nog gå. ;)

/Malin

Beyoncé - Halo

Dagens låt blir.. Halo med Beyoncé. :)
Här kommer en till bra låt med Beyoncé.. jag insåg just att hon har gjort en del låtar som är riktigt bra. :P Förstår inte hur jag har kunnat missa de tidigare. ;)

Enjoy. :)



/Malin

Ännu en helg är över..

Helgerna är på tok för korta och veckorna för långa. :( Imorgon är de skolan igen och jag har inte gjort något av de jag borde ha gjort den här helgen. Eller jag har ju varit i stallet ganska mycket, men jag borde ha gjort mera saker.

Nu ska jag i alla fall sova för hur tråkigt de än känns så är de ju faktiskt skola imorgon. :P Den värsta dagen på hela veckan kommer närmare med stormsteg. Ja hoppas den kan gå hyffsat fort i alla fall. Tänkte att jag för en gångs skull kanske ska utnytja alla jobbiga håltimmar som vi har imorgon till att plugga.. så kanske de inte blir lika mycket att göra när jag kommer hem. Men tyvär så tror jag att min plan kommer misslyckas även den här gången. :P Men vaddå, de är ju tanken som räknas. ;)

God natt. :)

/Malin

Beyoncé - If i were a boy

Dagens låt blir.. If i were a boy med Beyoncé. :)
Bra låt som jag tror att de flesta har hört någon gång. ;) Jag tror att jag inte är ensam om att älska den här låten. :P



/Malin

Avril Lavigne - Girlfriend

Dagens låt blir.. Girlfriend med Avril Lavigne. :)
Härlig låt de här, jag gillar videon men lyckades inte hitta den så att jag kunde bädda in den. (Men för er som vill se så hittar ni den här.)



/Malin

Plugglördag.

Lördag idag.. vilket för mig betyder att jag har massor med plugg som ska göras. Inte så värst skoj, men de är ju skönt sen när man har de gjort. Dock känner jag mig inte så taggad just nu, men får försöka kämpa nu och se fram emot kvällen då jag ska upp till stallet. :) Och kanske jag kan gå ut i solen en stund sen. ;)

Nu ska jag sätta mig och plugga. :P

/Malin

Underbara och oskyldiga.

Har precis kollat klart på en film, den siste samurajen tror jag den hette. Den var bra eller allt var bra förutom de brutala slutet då alla dessa oskyldiga hästar dog. :( Men jag får trösta mig med att de den här gången inte var verkligt.. men tänk att de faktiskt händer sånt hära i verkligheten.. varför ska man ha med sig dessa söta och helt oskyldiga djur ut i krig. De är helt sjukt om ni frågar mig.

Appropå hästar så kan jag berätta att Leffe idag frågade mig om jag kunde tänka mig att börja rida Princess igen. :) Och självklart sa jag ja. ;) Så nu undrar jag hur jag ska få min tid att räcka till.. och när jag ska hinna träffa mina vänner. Men jag ska klara de här, de måste jag, de vill jag. :)
Men just nu så känns de som att jag har tagit mig vatten över huvet.. skola, jobb, två hästar ibland tre, familjen, vännerna.. ja de kommer bli tungt de här.. :P

Men nu så ska jag hoppa mot sängen. ;) Blir en lång dag imorgon, massa plugg och så har jag två hästar att ta hand om. :P

God natt på er. :)

/Malin

Vänta lite till bara..

Jag känner att jag åter igen har blivit dålig på att blogga.. men den här gången är det tidsbrist som är problemet..
Men jag lovar er att de ska bli bättre snart.. den här helgen kommer jag ha en riktig plugghelg. Men efter de så kommer jag ha mycket mera tid till att blogga. ;) Så håll ut, de är bara några dagar kvar. :P

Imorgon är de A-dag, hade varit skönt med lite ledighet men jag har en mattelektion som jag måste gå på och sen så blir de nog fika på stan innan jag åker hem för att plugga..

Men nu måste jag sova.. God natt. :)

/Malin

Stalldag. :)

Jag har haft en underbar dag idag. :D
Varit i stallet för de mesta och pussat på mina favoriter. ;) Känns så bra nu när Princessan är tillbaka. :)

De tråkiga är dock att Billy är dålig och veterinären har varit ute igen, fast den här gången så var de Ström som kom. De visade sig att han fortfarande har en hovböld och att den sitter så dumt att den inte kan läka av sig självt. Alltså betyder de penicilin och boxvila under en veckas tid för stackars Billy. :( Men sen ska de väll vara bra hoppas jag. ;)

Jag har lite dåligt samvete för att jag inte pluggat något idag.. men jag får väll ta igen de imorgonkväll istället. :P Då ska jag vara barnvakt också, så imorgon blir de en sån där dag då jag bara kan blogga från mobilen. ;)

Nu ska jag strax släcka och sova. :)

/Malin


                                  Billy Baron


                       Vernal SuperCat LB


                             Princess Q

Nickelback - Gotta be somebody

Dagens låt blir.. Gotta be somebody med Nickelback. :)
Jag har inte lyssnat så mycket på den här låten men jag tycker att den är bra.. och jag kommer nog lyssna mycket mera på den i framtiden. ;)

Vad tycker ni? (Y) eller (N)?



/Malin

För tillfället så har vi nästan lika varmt...

För tillfället så har vi nästan lika varmt ute i solen som vi har inne. :) så nu tänkte jag passa så att åka upp till stallet. ;) /Malin


Sitter hemma hos Bech och väntar på att ...

Sitter hemma hos Bech och väntar på att Sylvia ska komma hem.. Kvällen har varit bra, har passat Nadja och när hon somnat så har jag pluggat och kollat tv. ;) Men just nu så är jag sjukt trött och vill bara åka hem och sova.. Men är ledig imorgon så sömn får jag iaf. :) /Malin


Den muntliga delen i engelska nationella g...

Den muntliga delen i engelska nationella gick mycket bra. :) jag och Edvina var helt enkelt bäst. ;) /Malin


Artonårsfest! :D

Hejsan. :)
Igår var jag på artonårsfest hemma hos Hilda. :) Jag hade jätteroligt vi spelade spel och skrattade och snackade, men när kvällen började närma sig sitt slut så var jag precis de.. slut. De va länge sen jag va så trött, men endå så satt jag, Hilda och Edvina uppe och snackade till femtiden på morgonen innan vi somnade. ;) Mycket trevligt var de. :)

Idag så vaknade vi tre upp vid tolvtiden, då var de bara att ta tag i städningen innan vi kunde få plats med frukosten på köksbordet. :P Men de va inte så faltigt att städa egentligen, de va bara massa smuttsiga glas som stod utspridda lite överallt.
När huset var rent så satte vi på lite musik och så satte vi oss utanför i solen och snackade.. jag åkte hem därifrån vid femtiden. :P

Nu så har jag duschat och bäddat ner mig i sängen.. tänkte plugga en liten stund nu. Men vi får väll se hur de går med den saken då jag är ganska seg i skallen just nu.. egentligen så skulle jag nog behöva sova tidigt. Ska ju passa Nadja imorgon efter skolan också så de blir en sen kväll då också. ;)

/Malin

Demi Lovato - Don't forget

Dagens låt bli.. Don't forget med Demi Lovato. :)
Jag valde den här låten idag för att jag kan känna igen mig lite i texten.. fast i mitt fall handlade det om en vän. Men den historien tar vi en annan gång. ;) Men jag tycker i alla fall att låten är värd att lyssna på, så..

Enjoy! :)



/Malin

Välkommen hem! <3



Välkommen hem Princessan! <3

Som jag har saknat dig gumman.. att få se dig idag och ha dig i min närhet, de var mer värt en allt guld i världen. :) Och att veta att jag kommer få se dig imorgon igen och dagen efter den, ja varje dag fram till oktober i alla fall. De betyder mer än allt.. att veta att du kommer finnas kvar. :)

Idag är jag den gladaste människan på jorden.. för idag har du kommit hem! :D<3

/Malin


Scotch - Disco band

Dagens låt blir.. Disco band med Scotch. :)
Låten jag tänkte bjuda på är en 80 tals låt som min kära mor spelade sönder på LP-skiva när hon var ung. ;) Och för ett tag sen så hade vi framme alla gamla LPs från mamma och pappa och lyssnade på.. och den här låten bara älskar jag. :) Och videon som var till här är ju bara för galen så man kan inte annat än älska hela alltet. ;)



/Malin

"Friday i'm in love"

Hejsan alla glada. :)
Kom hem sent igår men efter några timmars sömn så tog jag mig upp och iväg till skolan. ;) kvällen igår var bra, inga problem allt gick så bra och Nadja var så duktig. :)

Idag har jag haft en seg dag i skolan.. hade läxförhör i psykologi, fick tillbaka två matteprov varav de ena var toppresultat och de andra var botten (alltså ett MVG och ett IG).. ja snacka kontrast alltså, och min mattelärare var mycket besviken på de dåliga resultatet. Jag med om jag ska vara helt ärlig. :( Men jag är glad för den bättre delen. :)
Sen så var de ett långt hål då svenskan var inställd, så jag åkte med Therese och Lollo ner på stan och fikade lite. :) Sen så hade jag en spanska lektion där vi som vanligt inte gjorde något vesentligt. :P

Sen så hoppade jag på bussen hem och bestämde då med Pernilla att vi skulle ta en fika i stallerholmen. När vi klev av bussen så hakade även Kevin på, så de vart en trevlig fika med två mycket härliga personer. :)

Nu så är jag hemma.. väntar på att pappa ska grilla färdigt så att jag får lite god mat i magen och sen så ska jag nog glo på tv resten av kvällen, måste kolla på gårdagens avsnitt av Vampire Diaries som jag missade när jag var barnvakt. ;)

Ha en bra fredagskväll! :)

/Malin



Bjuder på denna härliga låt. ;)

Yazoo - Only you

Dagens låt blir.. Only you med Yazoo. :)
De här är en utav mina absoluta favoritlåtar.. första gången jag hörde den var i en tv-reklam, jag minns dock inte vilken men de var länge sen över ett år sen om inte mer. ;) Men jag fastnade för låten direkt och nu kan jag bara inte sluta lyssna på den.. man kan lixom inte tröttna på låten.. helt underbar. :)

Så njut av de här..



/Malin

Nadja sover sen länge och jag sitter och ...

Nadja sover sen länge och jag sitter och pluggar. ;) och tro de eller ej, men jag har faktiskt hockeyn på i bakgrunden.. Men mest för att jag ska hålla koll på när Sylvia slutar. ;) vilket borde vara ganska så snart då djurgården har vunnit nu. :P Ska plugga vidare nu.. ;) /Malin


Sitter i skolan och försöker plugga matt...

Sitter i skolan och försöker plugga matte. Har ju prov i eftermiddag. Men just nu så går de inte så bra för jag fattar verkligen ingenting. :( så de här provet får gå som de går. ;) Nu ska jag fortsätta att försöka nöta in alla dessa räknesätt.. :P önska mig lycka till. ;) /Malin


Vanessa Hudgens - Make you mine

Dagens låt blir.. Make you mine med Vanessa Hudgens. :)
Jag har faktiskt ingen riktigt bra anledning till att jag valde den här låten idag.. Jag har den i min mp3 och lyssnar på den ibland, den är helt okej men jag tycker inte att den är något speciellt. ;)

Men jag vill gärna att ni tar er tid och lyssnar.. och glöm inte att säga vad ni tycker. ;)



/Malin

Tandläkaren.

Jag var ju som sagt hos tandläkaren idag.. hade tid klockan tio men kom dit redan 9.20. Dock så gjorde  de ingenting då jag fick träffa min tandläkare redan halv tio. :) Men jag måste säga att jag var lite nervös innan då jag inte varit hos tandläkaren på två år så trodde jag att dom skulle hitta massa hemskheter.. men icke. Jag hade lika fina tänder som sist.. lite tandsten bara men annars var de bra. ;) De känndes riktigt skönt måst jag säga. :)

I skolan sen så gjorde vi inget speciellt. :P Men när vi hade slutat så åkte jag med Hilda hem för att plugga lite och snacka en del då de va ett tag sen sist så hade vi massor att säga. ;) De var en mycket rolig kväll. :D

Nu är jag hemma och har precis landat i sängen.. tänkte sova snart men först så ska jag skriva lite psykologi.. har ju redovisning av de imorgon. Sen så har jag ju matteprov imorgon eftermiddag.. men de har jag inte kunnat plugga till då jag glömde matteboken i skåpet i skolan. :( Så de blir att plugga på håltimmen vi har imorgon.. annars får jag skippa lunchan på stan med vännerna imorgon och plugga på de hålet också. Men de har jag egentligen ingen lust med, vill ju hänga med dem. ;)

Efter skolan imorgon så ska jag bara hem snabbt och sen så ska jag vara barnvakt till N.. så de blir inte så mycket bloggande imorgon då jag är upptagen hela långa dagen.. :P

/Malin

Cheryl Cole - Heaven

Dagens låt blir Heaven med Cheryl Cole. :)
Jag har ju lagt över några låtar av Cheryl i min mp3 och de här har blivit en av dem som spelas mest. :) Ja tycker den e riktigt härlig. (Y)



/Malin

13 April 2010

Jag vet att jag är dålig på att blogga under dagarna.. men de är svårt att få tid till de när man är i skolan. Men tänkte att jag skulle mobilblogga lite oftare istället. ;)

Dagen har varit bra, önskar att varje dag kunde vara lite som den här. ;) Fast utan matteprov då såklart, fast de gick ju ganska så bra på provet tror jag.. de känndes så, eller jag förutom på den sista uppgiften där jag gjorde bort mig totalt.. gjorde världens jävla slarvfel. :( Men förhoppningsvis så räcker de andra till ett godkänt i alla fall.
Efter att jag hade gjort provet så hade vi bara massa yrk-lektioner hela dagen lång, men för en gångs skull så flöt tiden på ganska bra och jag känner att jag fick något vettigt gjort. Jag kanske borde sitta själv i fortsättningen också. ;)

När jag slutade så vart jag upplockad av mamma vid skolan och sen så åkte vi direkt till stallet där hovslagare Stefan väntade för att kolla på Billys hov dör han har haft hovbölden. De såg bra ut och inom ett par dagar så kommer han att vara helt återställd. :D

När jag sen kom hem så åt vi mat och sen duschade jag.. efter de så har jag bara legat på sängen. Är så grymt trött så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Men så blir de väll när man inte kan sova om kvällarna och nu så har den förlorade sömnen kommit ikapp mig.. Så när jag har skrivit färdigt de här och lagt upp dagens låt så blir de att sova för min del. :)
De jobbiga är ju att jag har suttit uppe och väntat på att House skulle börja och så när jag slog på tv:n så såg jag att de inte skulle vara något idag.. så jag hade ju kunnat gått och lagt mig för länge sen..

Imorgon ska jag till tandläkaren klockan 10, så jag missar spanskan och idrotten. Eller egentligen så hade jag kunnat gå på spanskan en strund men typ bara 25 minuter eftersom att de går så tokigt med bussar utifrån campus.. så istället bestämde jag och mamma att jag får sovmorgon och hoppar av vid vårdcentralen.. så kommer jag till skolan till engelskan börjar eller något sånt. ;)
Efter skolan imorgon så måste jag plugga.. har ju ett matteprov till att göra den här veckan.. + lite annat också. :P Och eftersom att jag inte orkat göra något idag så blir de mera tills imorgon.

Ojsan villket långt inlägg de här blev.. tippar på att de inte är någon som orkar läsa allt, men jag behövde skriva av mig lite. ;)

/Malin


Småtrött Malin ska sova. :)

Nu ska en småtrött Malin sova. ;)
Har pluggat en del.. men tyvär så har matteplugget inte gått så bra, vilket är tråkigt då jag har prov på de imorgon.. men jag får väll göra de och se hur de går. ;)
Efter skolan imorgon blir de plugg för hela slanten, om jag har tur så kan jag sitta ute ett tag imorgon också.. då kommer jag hem tidigare så de blir mera soltid om den tänker visa sig. :P

Men nu ska jag hoppa i säng. :)

/Malin

Hovböld

När jag kom hem idag så fick jag ett ganska så glädjande besked. :) Det är nämligen så att man har hittat de som gjort att Billy har varit halt, han har fått en hovböld. Nu tycker ni förmodligen att jag är ganska korkad som tycker de är bra.. men faktum är att jag är glad för att de inte var en senskada som man först trodde. ;)
Så imorgon kommer hovslagaren och ska värka hovarna så att han ska bli bättre och inom kort så kommer han vara frisk. :)

/Malin


Snart är han bra igen våran Billy. :)


3OH!3 ft. Katy Perry - Starstrukk

Dagens låt blir.. Starstrukk med 3OH!3 ft. Katy Perry. :)
Jag valde den här låten idag för att jag diggar videon.. men man måste se hela för att se de roliga med den. ;) Musiken och texten är väll okej, men inget som jag kommer lyssna på någe mera tror jag. :P

Vad tycker ni om musiken och texten.. är det eran typ av musik?



/Malin

Lite skönt att vara tillbaka.

De har blivit dåligt med bloggande idag.. men de har lixom aldrig funnits tid till de. :P Men nu är jag i alla fall hemma och har varit de ett tag. Även fast vi har haft massor med håltimmar så har tillfället lixom aldrig kommit, så jag får väll blogga extra mycket nu ikväll istället. ;)

Skoldagen gick bra trotts att jag inte fick så mycket sömn och de va faktiskt lite roligt att få komma tillbaka och träffa klassen igen.. skönt var de också att dagen var ganska så lugn i övrigt, Thereses pappa var där med några arbetstagare från Länna svets och berättade om verksamheten.. De tyckte jag var riktigt intressan och jag lärde mig en den av att bara sitta där och lyssna. :)
Sen så har vi haft genomgång av hur lite av de nationella proven i engelska A kommer se ut.. känner mig lite nervös inför de muntliga som jag och Edvina kommer göra tillsammans nästa måndag.. men att snacka med den tjejen måste ju bara gå bra. :)

Sitter just nu ute på altanen i kvällssolen och pluggar (vart precis färdig med svenskan), riktigt mysigt är de faktiskt.. men de börjar bli lite kalt nu så blir nog inte kvar här ute så värst länge till. Men de gäller att njuta av solen så länge som de går. ;)

Ne, såhär kan vi inte ha de.. nu måste jag plugga fritidskunskap en stund. ;)

/Malin

Tillbaka till helvetet.

Nu är de snart slut på de här lovet.. de har gått så fort tycker jag en och en halv vecka ska inte kunna gå så fort, de e lixom inte möjligt. Men nu sitter jag här nerbäddad i sängen och om två timmar så är de här påsklovet slut och nästa kommer inte förns om ett år. Men som tur är så har vi ju andra lov innan de.. men nästa riktiga lov är ju inte förns i mitten av juni och dit är de långt kvar. Så nu väntar två månaders helvete..

Om en liten stund ska jag sova.. hade tänkt plugga lite till men de struntar jag nog i faktiskt. ;) Jag tänker unna mig lite extra sömn för än så länge är de ju faktiskt lov. :P

/Malin


Why is the rum gone?

Jag kanske har lagt upp de här klippet förut, ja minns inte. ;) Men iså fall så får ni väll se de igen för de e så himla härligt.. och för er som inte sett de så måste ni verkligen kolla/lyssna. ;) Johnny Depp är ju helt enkelt för underbar. :)

Enjoy! :D



/Malin

Vecka 15

Hejsan. :)
Har precis suttit och planerat inför veckan som kommer så jag ska hinna med allt som händer. ;)

Måndag:
• Skolan 8.30 - 16.00

Tisdag:
• 8.30 Matteprov på kapitel 2.
• Skolan 9.45 - 15.00

Onsdag:
• 10.00 Tandläkaren
• Skolan 8.30 - 13.40
• Engelska muntligt nationellt (tror de va då) ;)

Torsdag:
• Skolan 8.30 - 16.00
• Matteprov på kapitel 1.
• 17.00 - ca. 22.30 Barnvakt.

Fredag:
• Skolan 8.30 - 14.00

Lördag:
• 19.00 Fira Hilda (rock tema)! :D

Söndag:

De finns en del att göra och nu så har jag inte skrivit upp allt plugg som måste göras utöver de som händer den här veckan. :P Men mycket plugg kommer de också bli.. Varje kväll förutom torsdagen då jag ska sitta barnvakt. ;) Som ni kanske märkte så blir de bara barnvakts jobb en dag den här veckan, de blev så då N's mormor skulle komma på onsdagen så då slipper jag. ;) Mer tid till plugg alltså. :P

Så vad ska ni göra veckan som kommer? Något skoj som händer? :)

Nu ska jag börja med pluggandet..

/Malin

R.I.P

När jag och mamma åkte upp till stallet imorse så fick vi se något som jag aldrig trodde att jag skulle få se..

De va två hjortar med jättehorn som hade slagits, den ena låg död på marken och den andra satt fast i den döda. Dom hade fastnat med hornen i varandra, och den som inte var död kämpade för att ta sig loss.. men lyckades inte. Man såg att den hade kämpat ett tag för den var helt slut men fortsatte i alla fall att slita och dra för att ta sig loss. Vi tror att dom båda också satt fast i staketet som var helt nermejat.. flera stolpar var av så de måste ha varit en våldsam strid.

Där stod den där hjorten med sin döda fiende "hängandes" i hornen. Mamma ringde efter han som har skyddsjakten på de området och ungefär 40 minuter senare fick han slut på den stackars hjortens lidande.. 

R.I.P till de två hjortarna. :(

/Malin

Cheryl Cole - Stand up

Dagens låt blir.. Stand up med Cheryl Cole. :)
Jag la ju upp en av hennes låtar här om dagen och sen jag hörde henne när hon var med i Skavlan så har jag fastnat för hennes låtar, fast när de gäller den här låten så är de musiken som jag gillar. Texten kunde ha varit bättre men de funkar. ;)
Men de är en härlig låt att lyssna på när man pluggar, den är inte för komplicerad i texten så man kommer inte av sig när man har den på. :P

Vad tycker ni om texten? Hiss eller diss?



/Malin

Man kanske borde sova..

Ojojoj, nu är klockan sådär jätte mycket. Egentligen så är jag inte trött, de känns lite som jag har vänt på dygnet de här lovet.. men imorgon ska jag upp tidigt så jag tror att de kommer vändas tillbaka lite då. ;) Men de jobbiga är att jag vet att jag kommer vara jättetrött imorgon (eller idag) och jag kan inte göra något åt saken för jag kan inte somna. :( Detta ogillar vi starkt.

Imorgon eller ja idag har jag massor med plugg att göra, har gjort upp en deal med pappa vad gäller körkort.. så innan den kommande veckan är slut så ska jag ha gjort mina rester.. och efter vi bestämt de så kom de upp lite annat som jag ska göra den här veckan.. Ska nämligen sitta barnvakt två kvällar.. så de blir alltså minus två kvällars pluggtid. Men de här ska jag fixa, så är de bara. ;)

Nu ska jag ge mig på ett försök att sova, så jag orkar med allt som jag måste göra idag. :P
Sista dagen på lovet är de ju också.. sorgligt. Men då e de ju ganska skönt att komma upp tidigt så att man verkligen kan utnyttja hela dagen. ;)

/Malin

Så mycket minnen i lite tyg..


Bilden gör den inte rättvisa.. men de är den enda bilden då jag bär den klänningen som jag har tillgång till för tillfället..

Håller på och städar bland mina kläder för tillfället.. och för en stund sen så kom klänningen som jag själv sydde till skolavslutningen i nian fram. Till min stora glädje så passar den fortfarande, den till och med sitter bättre nu än vad den gjorde då. ;) Och kanske (om jag fortfarande kan ha den om drygt ett år).. så blir de den klänningen som jag kommer ha när jag tar studenten. ;)

Tänk vad mycket känslor en klänning kan frambringa.. men den här betyder verkligen så mycket för mig, dels för att jag sydde den själv (som jag kämpade för att få den klar till avslutningen) och för att den får mig att tänka tillbaka på sista åren i grundskolan.

Nu måste jag fortsätta med städningen..

/Malin


Söndagsångest x2

Jag har fått känslan av att de är söndag idag.. de kan ha och gör med att mina föräldrar var lediga i fredags. Så nu så känns de som hela min helg är förstörd då jag har enorm söndagsångest redan idag. Detta ogillar vi starkt då de betyder att söndagsångesten kommer finnas inte bara en utan två dagar. :(

Nu ska jag i alla fall ta tag i mitt rum, de som jag inte han med igår då de hände massa annat istället. :P

/Malin


Cheryl Cole - Fight for this love

Dagens låt blir.. Fight for this love med Cheryl Cole. :)
Jag valde den här låten idag då jag idag såg på Skavlan med mina föräldrar och den här tjejen gästade programmet.. och programmet avslutades med att hon fick framföra den här låten som jag faktiskt tyckte var riktigt bra. :)

Så för er som missade Skavlan idag.. här kommer låten. ;)



/Malin

Svårt att sova..

Hejsan, klockan är mycket och egentligen borde jag sova.. men de senaste dagarna har jag haft lite för mycket energi på kvällarna för de har varit nästintill omöjligt att somna. Jag har en känsla av att de kommer bli precis lika svårt ikväll. :( Så imorgon om de är fint väder så tänkte jag faktiskt göra något som jag inte gjort på länge nu för att göa av med lite extra energi.. nämlingen dra ut och springa en sväng. ;) Tvivlar dock på hur de kommer gå då de va ruskigt länge sen sist.. :P

Sen så måste jag städa färdigt rummet och gärna plugga en del.. har verkligen inte lust att sitta och plugga hela den här helgen, men jag skulle verkligen behöva de. De är nog värt att offra en helg till plugg för att sedan vara fri från rester.. :P

Men nu ska jag ge mig på ett försök att somna. ;)

/Malin


Vi har haft muffins och bröd bakning här h...

dsc00650 (MMS)

Vi har haft muffins och bröd bakning här hemma ikväll. :) resultatet vart riktigt bra och speciellt nöjd vart jag ju såklart med mina blåbärsmuffins. ;) Nu så har jag precis landat på soffan och tänker stanna här ett tag. :P /Malin


God morgon, god morgon. :) Idag står en ...

God morgon, god morgon. :) Idag står en fullspäckad dag på schemat. Jag har lovat mina föräldrar att göra massor med saker de här lovet och inget av de är påbörjat än. :P Så som sagt, jag har en hel del att göra idag. ;) /Malin


Stor förbättring. :)

0-303ee52302d4a2c20b1bbfaf49a4b9ce.png

Kolla varifrån!

Står ute i duggregnet men en nästan frisk Billy som smaskar på massa gräs. :)

/Malin


Toto - Africa

Eftersom att jag missat att lägga upp dagens låt några dagar nu så tänkte jag bjuda på två idag. ;)
Så dagens andra låt blir.. Africa med Toto. :)
Jag tänkte att jag kanske borde lägga upp orginalet av Africa med Toto för er som inte hört den tidigare..

Så tänkte jag passa på att fråga vilken version som ni tycker är bäst..
Toto eller Karl Wolf?



/Malin

Karl Wolf - Africa

Dagens låt blir.. Africa med Karl Wolf. :)
Jag älskar verkligen orginalversionen av den här låten med Toto. Men idag stötte jag på den här versionen med Karl Wolf och jag tycker att den var riktigt bra. Har lyssnat på den massor nu. ;)



/Malin

Mysdag med mamma. :)

Idag har jag haft en helt perfekt dag. :) Fick en lång och härlig sovmorgon, och en sån där härlig frukost som man bara tar sig tid att fixa när man är ledig. ;) Sen så åkte jag med mamma till mariefred för att handla lite grejer till stackars lilla Billy. De va superfint väder så jag passade på att inviga mina nya skor och så använde jag vårjackan för första gången i år. :) Och solglasögonen var ett måste, sånna dagar kan man ju inte annat än älska. ;) Sen så var jag med mamma och handlade lite mat och annat smått och gott till helgen.

När vi kom hem så åt vi lite lunch och så fixade vi lite smått här hemma och bara tog de lugnt. Vid fyratiden så lagade vi mat tillsammans och sen vid fem så kom pappa och syster hem så då åt vi en mysig "fredagsmiddag". :) Eftersom att mamma och pappa e lediga imorgon så vart de lite fredagskänsla över de hela. ;)

Nu så sitter jag och lyssnar på lite musik, men om en stund så åker jag och mamma upp till stallet för att pyssla om Billy och Super en stund. :)

Jag gillar verkligen dom här dagarna då jag och mamma själva kan hitta på något tillsammans, kanske är de för att de inte blir lika ofta nu för tiden. Och jag har ju sen min lillasyster föddes blivit lite av pappas flicka så därför känns de lite extra speciellt när jag och mamma får lite tid tillsammans. :)

Så nu ska jag fortsätta att njuta av den här underbara dagen. ;) Visserligen så har de börjat regna, men inte ens de kan förstöra min dag. :P

/Malin

Hos en Linn. :)

Igår så åkte jag ju som sagt hem till Linn för en filmkväll och massa tjejsnack. :) Fast innan vi åkte hem till henne så åkte vi med Daniel till skärholmen för lite kvällsshopping mitt i veckan. ;) Väldans trevligt va de, Linn hittade kläder till Hildas fest (som har blivit flyttad) och jag hittade ett par nya skor som fick följa med mig hem. Svarta tygskor. :) Sen så åkte vi hem till Linn då för att kolla på twilight, även då fick vi sälskap av Daniel.. när filmen var slut så snackade vi ett tag och sen så åkte Daniel hem. :P Då så vart det ännu mera snack oss tjejer emellan. ;) Och sen så somnade vi helt utmattade båda två. ;P

Idag så vaknade vi vid tiotiden men de va ingen av oss som var särskillt pigg på att gå upp så vi låg kvar i sängarna till elva ungefär då vi gick upp och käkade frukost.. sen kollade vi film, New Moon den här gången. :) Och efter de käkade vi lite lunch och sen så åkte jag hem. ;)

Mycket trevligt har jag haft, så de måste vi deffenetivt göra om snart igen. :)

När jag kom hem så segade jag ett tag och sen så åt vi middag. Vid sex tiden så åkte jag upp till stallet för att pyssla om en liten sjuk häst eftersom att mamma har jobbat idag. :P Riktigt glad vart han, men han visar sin uppskattning på ett litet märkligt sätt måste jag säga.. hmm.. vist är de skönt att bli kliad på ryggen men kanske inte av en häst som använder tänderna. :P Men man brukar ju säga att de e tanken som räknas. ;) Vart kvar i stallet till åtta.. lite längre än jag hade tänkt då de va en viss unghäst som välte vattenkaret för mig.. men de e smällar man får ta. ;)

Nu så har jag precis bäddat ner mig i sängen efter en varm dusch och ett avsnitt av Andra Avenyn. Så nöjd med dagen tänker jag faktiskt släcka och sova, för jag är så grymt trött. De borde jag egentligen inte vara men av någon konstig anledning så är jag de.. :P

God Natt. :)

/Malin


Ändrade planer..

Nu skulle ju egentligen Linn ha varit här.. men planerna ändrades av olika anledningar. :P Istället så ska jag åka hem till henne vid halv sex tiden. Eller först ska vi åka till Skärholmen tillsammans med Daniel. ;)
När vi sen kommer hem till Linn så blir de nog en film och så en hel del tjejsnack som vanligt. :P Jag blir kvar där tills imorgon.. då skulle vi egentligen har firat att Hilda fyllt 18, men eftersom att hon har gått och blivit sjuk så ska jag istället åka raka vägen hem sen på kvällen.. vilket känns lite tråkigt men vi får fira henne en annan gång istället när hon känner sig bättre. ;)

Nu ska jag kila upp och packa ihop grejerna som jag ska ha med mig ikväll och så måste jag ju fixa iordning mig. :)

/Malin

Nice day. :)

Har varit en härlig dag trotts att den började med snö..
Var ju med mamma i stallet på eftermiddagen och sen så åkte vi hem till Bech där pappa höll på att såga ved. Så var vi kvar där hela familjen och slet med veden och så blev vi bjudna på fika där sen. :) Trevligt trevligt.
När vi vid halv sex tiden kom hem därifrån med ett stort lass ved så åt vi mat och sen så har jag segat framför datorn och tagit ett varmt och skönt bad. :)

För tillfället funderar jag på om man kanske skulle ta och sova.. ska ju upp tidigt imorgon igen, men den här gången för att städa eftersom att Linn kommer hit vid elva tiden. ;)

Så nu säger jag God Natt. :)

/Malin

Rihanna - Unfaithful

Dagens låt blir.. Unfaithful med Rihanna. :)
Jag valde den här låten idag för att jag tycker om den väldigt mycket. ;) Så jag tänkte att ni kanske också ville höra. :P



/Malin

Snö igen (!!!)

När jag imorse drog upp min rullgardin så blev jag väldigt besviken. Jag som trodde att våren äntligen var här, vi grillade ju till och med igår.. och idag så är marken täckt av snö. :( Usch.. de här gillas verkligen inte..
Och eftersom att hästarna nu tappat de mesta av sin vinterpäls så innebär de här vädret att de nu måste ha täcken på sig allihoppa..

Så nu ber vi till gud att den här snön ska smälta bort fortare än kvickt.. Annars kommer jag bli deprimerad av all den här snön som hela tiden kommer..

Nu ska jag sluta klaga och sätta på musiken. ;)

/Malin

Sista för dagen..

Hann med en sväng till till stallet idag. :) Billy verkade vara lite bättre nu, men förmodligen är de bara för att han har fått smärtstillande så när de går ur kroppen kommer han nog halta lika mycket igen. :( Så nu är de bara att få honom att vila så mycket som möjligt så att de blir bättre snart. Får se imorgon hur de är då..

Nu så är jag riktigt trött och även fast jag är ledig imorgon så måste jag upp tidigt för att åka till stallet.. Är det inte typiskt att jag har haft hela helgen på mig att sova men vaknat tidigt i alla fall för att jag inte varit trött.. men nu när jag vet att jag måste upp tidigt imorgon så är jag jättetrött och känner att en sovmorgon skulle inte skada.. hmm.. så typiskt alltså. :P Men har inte stallet så många mornar den här veckan vilket betyder att jag kommer kunna sova de andra dagarna. ;)

Nog pratat om de.. nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp när klockan ringer imorgon. :P

/Malin

Vårbilder. :)


Super i sin nya hage idag. :)


Billy igår. :)


Törstig Billy. :)


Blommorna i mormors rabatt har börjat slå ut. :)


Mera blommor hos mormor. :)


En glad Super efter att jag hade borstat henne igår. :)


Godiset som jag fått under helgen. ;)


Syster var ute och cyklade igår. :)


Min lilla tiger (morris) tog en tupplur efter att ha varit ute hela dagen. ^^


Super igår. :)

De var några av många bilder som jag tagit de två senaste dagarna.. lägger upp fler imorgon. ;)

/Malin


Marc Anthony - You sang to me

Dagens låt blir.. You sang to me med Marc Anthony. :)
Jag valde den här låten idag för att den är så himla fin och för att den spelas då eftertexten till Runaway bride rullar. ;) Så låten har nu fastnat då jag precis såg färdigt just den filmen. :P



/Malin

Stackars lilla Billy..

Ledsen att jag inte bloggade något mera igår.. men jag hade fullt upp hela kvällen. :P

Imorse väckte pappa mig vid Halv tio.. Billys hälta hade blivit värre så veterinären skulle komma och mamma jobbade. Så jag var då tvungen att åka upp till stallet för att göra rent honom innan veterinären kom. :P Så på 15 minuter var jag färdig och åkte upp till stallet. ;) Snabba ryck alltså..
Dock så lyckades inte veterinären hitta vad exakt som var felet med honom.. de fanns några olika allternativ, så nu håller vi tummarna för att de inte e något fel med senorna som hon tror att de kan vara för då är det över en månads boxvila och eftersom han är så gammal så kanske det inte finns något som man kan göra över huvudtaget.. :( Så vi hoppas verkligen att så inte är fallet.

Han också med att mysa lite med sötaste Super. :) Tog en del fina bilder igår som jag tänkte lägga upp här lite senare.. måste bara leta fram sladden till mobilen så jag kan föra över bilderna till datorn. :P

Nu så sitter jag och kollar på Runaway bride. :)

/Malin


Ut i solen nu. :)

Nu så ska jag kila till mormor med syrran och sen så blir de stallet när vi har varit där. ;) Tar med mig kameran tror jag så ni kanske får se lite fina vårbilder när jag kommer hem. :)

/Malin


Långfredagen

Ja igår var de ju som alla nog vet långfredag.. och jag kunde inte skriva något här då vårat internet dog. :P Och egentligen så hade jag nog i alla fall inte haft någon tid över till de. ;)

Jag vaknade tidigt utan väckarklocka (???), och reda halv tio var de full fart som gälde för min del. Jag käkade frukost och så gjorde jag ett försöka att få igång internet men de misslyckades och jag hade inte så mycket tid så jag stängde av allt istället för att fixa iordning mig för påskmiddag och 18-årsfest. ;) Mamma fick locka håret på mig vilket tog väldans lång tid.. Sen skulle man hitta något att ha på sig, vilket var lättare sagt en gjort då Pernillas 18-årsfest skulle ha temat glitter.. och min "garderob" innehåller väldigt lite av den varan. :P Men jag lyckades lösa det och kompenserade med väldigt glittrig ögonskugga och liknande. ;)

Vid ett tiden så åkte vi först till strängnäs för att släppa av mamma vid jobbet och sen så åkte vi vidare mot Eskilstuna och farmor & farfar. :) Där fick vi massa god mat och självklart påskägg + en liten present. ;) De va mycket trevligt, tråkigt bara att mamma inte kunde vara med..

När klockan sen var sex så åkte vi hemåt mot stallarholmen, jag vart avsläppt hemma hos Pernilla där mina vänner redan var samlade. Egentligen så var de en middag men för att jag skulle hinna träffa både mina farföräldrar och mina vänner så fick jag göra en liten kompromis. ;) Så jag kom dit precis när dom hade ätit färdigt.. då vart de singstar, musiktävling, buzz och en hel del skratt och prat. :) Ja, de va en helt underbar kväll med många av mina vänner. :D

Vid kvart över tolv kom jag hem och en halvtimme senare somnade jag helt utmattad. ;)

/Malin

 

Bjuder på en bild från igår så ni får se hur jag ser ut med lockigt hår. ;)


Skärtorsdagen

Eftersom att jag den kvällen var på så fruktansvärt dåligt humör så vart det aldrig så att jag berättade vad jag gjorde under dagen. :P Så de tänkte jag göra nu..

Jag gick upp tidigt första dagen på lovet för att åka ner till stallarholmsskolan och hälsa på dom söta barnen där jag tidigare gjorde min APU. :) Jag var med dom till klockan var ca halv ett då äggpickningen var och direkt efter så väntade den årliga innebandy matchen mellan niorna och lärarna. Den kunde man ju bara inte missa. ;) I år såg jag den med Hilda, Edvina, Pernilla och Paulina. :) Trevligt var de och dom spelade riktigt bra allihoppa som var med.. och det hela slutade oavgjort 5-5. ;) Själv tyckte jag att de va roligt men jag tror att de rådde delade meningar om detta av spelarna. ;) Men jag tror faktiskt att dom tyckte de va roligt i alla fall. :P

Jag tycker verkligen att det är en rolig tradition som dom har på stallarholmsskolan och även fast jag inte går kvar där så tycker jag att det är lika roligt att komma tillbaka dit varje år för att se den här matchen. Och det är nog många föredetta stallarholmselever som tänker som jag för när man kommer det så är det många bekanta ansikten i publiken.. de blir som en slags hemvändardag för alla oss som lämnat skolan. ;)
Och jag vet att om jag inte får förhinder så kommer jag att ta mig dit nästa år igen och året efter de också. :)

/Malin



Skärtorsdagen = innebandy på stallarholmsskolan. :)


Mika - Lollipop

Dagens första låt blir.. Lollipop med Mika. :)
Jag valde den här låten för att den är så härlig, och även fast texten egentligen är ganska meningslös så kan man bara inte låta bli att älska de. ;)



/Malin

Segt internet..

De vart inget bloggande igår då vårat internet la av, men idag är de tillbaka.. Så jag tänkte att jag skulle försöka ta igen allt idag istället. ;) Därför så kommer de bland annat att bli två dagens låtar idag. ;P Men de har ni säkert inget emot. :P

För tillfället sitter jag och lyssnar på musik för att kunna välja ut två låtar som jag kan dela med mig av. ;)

/Malin

Pink - So what

Dagens låt bli Pinks, So what. :)
Jag tror att ni alla förstår varför jag valde den här låten idag.. :P Men för er som inte läst mitt tidigare inlägg så kan jag säga att de var för att den passar så bra att lyssna på när man är på grymt dåligt humör.. (den är jättebra även fast man inte är på dåligt humör också) ;)

Så har ni någon speciell musik/låt ni brukar lyssna på när ni är på dåligt humör?



/Malin

Som en tickande bomb..

Just nu känner jag mig som en tickande bomb eller något liknande.. redo att explodera. Jag är så fruktansvärt less på allting just nu, ingenting blir som jag vill inte ens vårat internet vill samarbeta med mig. :( Ja vet inte varför jag är på så dåligt humör.. eller jag tror jag vet och de gör mig bara ännu mera irriterad..

Så innan någon eller något kommer till skada så ska jag gå och lägga mig. För allt och allas säkerhet. Så hoppas vi på att jag kan vakna upp på lite bättre humör imorgon..

/Malin

RSS 2.0