Vecka 18

Måndag:
¤ Ta ut hästarna
¤ Släppa in Tiffany (den nya hästen) till stona
¤ Fixa hemma i trädgården
¤ Ta in hästarna
¤ Fira Valbog med familjen! :)

Tisdag:
¤ Ta ut hästarna
¤ Rensa mobilen!
¤ Skriva tenta!!

Onsdag:
Paulina 20 år!! :)
¤ Stallet
¤ Skriva tenta!!

Torsdag:
¤ Stallet
¤ Skriva tenta!!
¤ Lämna in tentan!

Fredag:
¤ 8.00 Tentan ska vara inlämnad!!
¤ 7.30 - 16.00 Jobb
¤ Stallet

Lördag:
¤ Stallet
¤ Städa rummet!

Söndag:
¤ Stallet

Efter en hel dag med staketfix har jag nu ...

Efter en hel dag med staketfix har jag nu landat helt utmattad på sängen. Ska bli riktigt skönt att få sluta mina blå och sova några timmar. :) Fast trotts den långa dagen och det hårda arbetet så kunde vi ju knappast haft det bättre.. Så himla skönt väder och så fick vi lite hjälp av trevligt folk så ja nästan bara positivt har jag att säga om dagen. :) Lite dumt bara att man aldrig kommer ihåg att varken dricka eller äta när man håller på med sånt här... Var riktigt yr där ett tag men med ett äpple och lite dricka så tog jag mig igenom det också. Bara hoppas att man lär sig och kan tänka på att få i sig något nästa gång innan man har nått det stadiet att man knappt kan gå rakt längre. ;) Men nu ska jag sluta att babbla om vad jag ska tänka på till nästa gång och passa på att sova istället. :) God natt på er gott folk! :)


Det hemliga projektet är nu i princip färd...

foto0551 (MMS)

Det hemliga projektet är nu i princip färdigt, det är bara en liten detalj som fattas och när jag kommer fixa det vet jag inte så därför tänkte jag visa er vad man kan göra av en filt och lite gammalt tyg... ;) Ett gulligt litet flecetäcke till Frasse. :) Jag lovar er bättre bilder senare när jag hunnit ta några i dagsljus. :)


Färdig deklarerat!

Så himla skönt det var att få sova länge idag. :) 11,5 timmars sömn och jag känner att jag nu nästan är tillbaka på banan igen.. bara förkylningen kvar som jag önskar kunde försvinna. Än så länge har jag inte hunnit med så mycket idag, gick upp vid halv elva åt lite frukost, städade av lite i köket och så har jag även hunnit med att deklarera och betala in min restskatt.. deprimerande med sånt när alla andra får pengar tillbaka.. Men å andra sidan så kanske inte dom får körkortet betalt med fondpengar från gammelmorfar samt farmor och farfar och alltså därför inte har någon restskatt att betala in. ;) Nu när jag skrev det så insåg jag att jag nog ändå har hunnit med en del idag, men nu ska jag sätta mig ner med mitt projekt en stund och hoppas på att få det klart idag. Har dock lite beslutsångest hur jag ska göra det sista så lite därför som de har dragit ut på tiden.. men nu tror jag att jag har bestämt mig. ;)

Ha en bra dag så länge gott folk. :)

Planering av stallfest

Stallmötet avklarat och det är nu planerat vilken dag och tid som sommarens stallfest kommer att bli av. Lördagen den 16 Juni blir det en eftermiddag i stallet med allt trevligt folk och det kommer även bli lite roliga aktiviteter där samt lite fika. På kvällen är tanken sen att vi alla ska samlas hemma hos oss och så ska vi tända lite grillar och ha det allmänt trevligt tillsammans. :) Ser verkligen fram emot den här dagen och jag tror att bara vädret är på våran sida så kan det bli helt perfekt. :)

Har inte hunnit med mitt projekt alls idag, men om jag inte behöver jobba imorgon så tänkte jag ta tag i det då och försöka få det klart. Vill ju visa er vad det är jag har hittat på, men känner att jag ändå vill vänta tills det är helt färdigt. ;)


Skyttens egenskaper

Den typiska Skytten är aktiv och frihetsälskande. Skytten har stort behov av omväxling och social stimulans. I relationer och samarbete är Skytten ärlig, rak och välmenande. Med sin ivriga, spontana läggning kan Skytten ibland av ren obetänksamhet vara lite klumpig och trampa andra på tårna. Skytten är öppen och pratglad, generös och frimodig. Skytten trivs i naturen och på resande fot. Det brukar bli många spännande resor för den som är präglad av detta eldtecken.

Skytten är med sin optimism och välvilliga läggning duktig på att inspirera andra. Generositet och humor hör tecknet till. Strävan efter nya intryck och upplevelser kan göra Skytten en aning rastlös. Men Skytten bekymrar sig inte i onödan utan rusar glatt framåt mot nya äventyr. Här finns en stor kunskapstörst och nyfikenhet på livet som leder in Skytten på spännande stigar.

Ett intresse för livsåskådningsfrågor brukar komma med åren. Skytten är en sökare som vill prova sig fram i tillvaron. Frimodig och djärv, men samtidigt bestämd och viljestark till sin läggning. Lyckoplaneten Jupiter styr över tecknet. Det gör Skytten till en glad optimist med siktet inställt på framtiden. Den som är präglad av detta vetgiriga tecken slutar aldrig att längta efter nya spännande upplevelser. Skytten delar gärna med sig till andra av sina tankar och erfarenheter och är ofta en god pedagog
Skyttens tidsperiod: 23/11 - 21/12
Plats i zodiak: Nionde
Planet: Jupiter
Element: Eld
Kvalitet: Föränderlig
Polaritet: Positiv


Ja vad ska man då säga om allt detta? Känns som att en del passar in och annat inte men de är väl så det brukar vara. Dcok gillar jag delen på slutet med att skytten ofta är en god pedagog.. känns som att de kan passa in bra med tanke på mitt yrkesval. ;) Annars tycker jag det är svårt att avgöra vad som egentligen passar in på en själv.. det är nog lättare för människorna runt omkring mig att svara på. :)

tröttmössa

Fyra timmars sömn och sen strejkade skrivaren när jag skulle skriva ut mina arbeten så jag han inte äta någon frukost.. Ja men bättre start på dagen kan man väl knappast ha... -.- Men när jag väl var framme i Eskilstuna och jag fick en mellankaffe och en frukostmacka på donken så kände jag att krafterna började komma tillbaka till mig. Så lyckades sen ta mig igenom redovisningen utan några större problem och så har jag även lämnat in mina två arbeten, så nu kan jag med gott samvete inte åka till skolan förens nästa vecka då den stora hemtentan ska lämnas in. ;)

Nu så är planen att göra en kopp kaffe och sen fixa lite med mitt projekt kanske att jag hinner bli färdig med det ikväll. :) Men beror lite på hur länge stallmötet håller på ikväll och sånt där.. alla är så fruktansvärt pratglada där uppe så jag har en känsla av att det kanske kan dra ut på tiden.. men ja de återstår att se. ;)

Skrämmande!

Två tentor färdiga att lämna... de är lika skrämmande varje gång det är dags  att lämna dom och att jag sparar allt till sista stund och sen panikskriver allt för att bli färdig i tid är väl inte heller så smart. Men nu är de gjort och jag vågar inte ens läsa igenom det en gång till innan jag lämnar in, är för rädd att jag ska hitta något jag är missnöjd med och behöva ändra om igen.. Så nu får det vara och härmed kan jag nästan med gott samvete krypa ner i min efterlängtade säng och säga god natt till er alla. :)

Skriva PM är inte alltid skoj...

Just nu så känner jag mig mera död är levande.. Jag tänker inte gnälla över att jag är förkyld men det faktum att jag är det gör att det går väldigt segt i skrivandet av mitt pm och att jag nu även fått huvudvärk gör ju att de känns ännu jobbigare. Jag har dock redan gjort klart uppgiften som ska in imorgon (dokumentationsuppgiften) så egentligen har jag ingen vidare stress att bli klar med den här rapporten då den ska in senaste fredag klockan 8. Men jag hade verkligen hoppats att jag skulle kunna lämna in även den imorgon så att jag slipper åka in till skolan mer den här veckan.. men som de ser ut nu lutar det åt att jag kommer få åka in på torsdag och lämna den i alla fall för jag känner nästan att det inte riktigt är värt att plåga sig själv för att slippa åka in en gång extra.. Men jag har bestämt mig för att jag försöker fram till tolv i alla fall och har jag inte hittat något flyt i skrivandet då så ger jag upp för dagen.

Nya motiv på sedlarna

Det här med att vi ska få nya motiv på våra svenska sedlar... Jag tycker både att de är bra och dåligt, eller jag tycker det är bra men jag tycker att man hade kunnat hitta bättre personer att avbilda på dem. Mer folkkära personer. Astrid Lindgren, Evert Taube, Greta Garbo och Ingmar Bergman tycker jag är helrätt.. men de andra två känns enligt mig inte helt rätt. Men de kanske har att göra med att jag egentligen inte har någon större koll på dessa personers liv.. så min åsikt är att man faktiskt hade kunnat hitta några ännu mer folkkära personer som verkligen ALLA känner till någon mer i klass med Astrid Lindgren liksom. ;)



Kampen mot målvikten!

När det här året började satte jag upp några mål som jag ville klara av under det här året. Ett av dem var "Leva mer hälsosamt! (mindre onyttigt mer motion)". Vad jag inte nämnde då var att jag även satt upp en målvikt för mig själv. Anledningen till att jag inte skrivit om det tidigare är för att det för mig är ett ganska så känsligt ämne, jag har aldrig riktigt trivits med mig själv och ändå har jag inte riktigt kunnat tagit tag i det. Men ett av mina mål för i år var att göra just det. En av anledningarna till att jag inte sagt något var för att jag inte ville känns för stor press då jag då istället lätt skulle kunna ge upp. Men nu när jag kommit en liten bit på vägen och känner att detta faktiskt är något som jag skulle kunna klara av så känner jag mig redo att dela med mig av detta till er. Så från och med nu kommer ni få följa delar av min kamp mot målvikten här på bloggen. 

Jag kommer inte säga hur mycket jag väger men jag kan säga att målet den första januari var att gå ner 25 kg. För drygt en månad sen passerade jag det första delmålet som var 5 kg. Nu har jag dock stannat där och känner att jag måste hitta på något nytt för att ta mig vidare. För det enda jag har ändrat tidigare har varit min kost.. jag har i stort sätt slutat med godis och tagit bort mycket av det som innehåller onödigt socker tillexempel läsk. Jag har även slutat småäta och försöker att så lite som möjligt be om skjuss när jag ska någonstans, då tar jag hellre cykeln eller går en promenad. Men som sagt, nu har jag fastnat och känner att jag behöver lite ny motivation. Därför tar jag nu steget att gå ut med min kamp här.. och kanske är det någon som är sugen på att kämpa tillsammans med mig? För det är ju alltid lite roligare om man är flera på resan! :)Stegräknare Silva Ex Distance

Jag tog även beslutet att beställa hem en stegräknare. Det är flera stycken i min omgivning som skaffat sig sånna, några för att tävla tillsammans med sina arbetskollegor bland annat genom att se vem som först kan gå till London eller bestiga Mount Everest. Andra bara för att hitta lite ny motivation till att motionera mera. Jag vart inspirerad av dessa människor och kände att detta kanske kunde vara värt ett försök, så idag beställde jag hem en egen stegräknare och gick med i stegklubben.se för att nu fortsätta min kamp mot målvikten. :)
10.000-STEGS KLUBBEN

Vaccinera 95 barn!

Jag väljer att vara med och ge flera barn chansen att överleva och utvecklas! Genom att jag publicerar den här bloggposten så vaccinerar jag 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial påunicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten
Foto: © UNICEF/Asselin

Vecka 17

Måndag:
Lovisa 19 år! :)
10.00 - 16.00 Jobb
Plugga!!
Stallet

Tisdag:
Pluggdag!!
Stallet

Onsdag:
9.15 - 12.00 Redovisa dokumentationsuppgiften!
Stallet
19.00 Stallfestmöte!

Torsdag:
Pluggdag!!
Stallet

Fredag:
8.00 Inlämning av fältstudierapporten!!
9.30 - 18.00 Jobb
Stallet

Lördag:
Städa rummet!!
Plugga!
Stallet

Söndag:
Plugga!
Stallet



Who is stupid?


Helg full med hästar!

Jag är en dålig bloggare på helgerna och de kommer jag nog alltid vara.. så ni får helt enkelt stå ut med de. ;) Helgen har i alla fall spenderats hemma och i stallet, har jobbat en hel del med mitt projekt som nu snart är färdigt och så har jag busat med Princess och Frasse. :) Det är sånt man måste passa på att göra på helgerna när det inte finns något annat som stör. ;) Dock har min Princess förvandlats till ett litet monster.. vet inte riktigt vad det är som har hänt med henne. Men om framtiden blir som jag vill så kanske vi kan lösa det problemet.. Vad det är för planer jag har tänkte jag skriva om lite senare, måste nämligen prata med några personer först. :)

Igår kväll så var Vendela här och vi har fixat med lite planering inför stallfesten som vi ska ha här i början på sommaren. Blir även möte om det med alla inblandade nu i veckan som kommer så även det berättar jag mer om senare. ;)

Hemskt aprilväder!

Började dagen i stallet, utomhus i det härliga regninga/snöiga vädret. Börjar tröttna en smula på dessa väderomväxlingar.. jag vill ha vår NU! Men de är ju fredag och helg så varför klaga när man är ledig. ;) Sen så åkte jag med mamma in till strängnäs för att handla lite, hittade lite smått och gott som fick följa med mig hem. :) Så en bra start på helgen har det varit alltså. :)

Nu så har jag precis sett det senaste avsnittet av Vampire Diaries och jag måste säga att enligt mig så var de ett av dom bästa. Längtar grymt mycket till nästa avsnitt nu bara! ;)


Bruna, lila och blå ridstrumpor och så lite gummisnoddar. :)

Ridpass på bushästen

När jag ikväll var uppe i stallet så hade jag inga direkta planer på att rida, men så ville Syster pröva att sitta upp på söta Princess så då la jag på sadel och satte på tränset. Dock måste jag nog dra slutsattsen att min syster lider av extrem höjdskräck eller något sånt då hon inte vågade sitta mer än max två minuter på en stillastående Princess. :P Så istället bestämde jag mig för ett spontant litet pass på ridbanan. Dock var mitt busfrö inte alls lika positiv till de planerna som jag då hon gjorde allt för att det inte skulle bli som jag ville. Först vägrade hon helt att gå in på ridbanan och sen fjantade hon sig som bara den när vi väl var där.. allt och då menar jag verkligen allt var jätteläskigt och hon gick som en banan ungefär och vinglade runt som om hon inte vore helt nykter. Men med en jäkla massa envishet så lyckdes jag tillslut få henne att gå helt okej. Känner dock att detta måste jobbas på ordentligt för såhär kan vi ju bara inte ha det.


Söta Princess i hagen för några dagar sen. :)

Skön dag på jobbet!

Vart väckt av mobilen som ringde imorse, så var bara att hoppa upp ur sängen för att åka iväg och jobba. Var riktigt mysigt idag då vi var ute större delen av dagen i det superhärliga vädret. :) Lite trist bara att när jag slutade så var solen som bortblåst och istället var det mulet och inte alls så varmt som tidigare på dagen. Men var skönt att få ge sig hemmåt i alla fall, för även om jag älskar att jobba och blir glad av det så blir man även ganska så trött efter en hel dag i en stor barngrupp. Mycket höga ljud och mycket eller kanske ska säga många att hålla koll på. Så det tar på krafterna,  men som jag sagt tidigare så ger det även enormt mycket för man blir alltid så glad av att få jobba med barn. Bättre yrke finns inte! :)

Syster på hästryggen!

Under dagen har jag jobbat en hel del med mitt nya och än så länge hemliga projekt.. kommit en bit på vägen och känner mig så här långt nöjd med resultatet. :) Har även hunnit med att åka upp till stallet en stund, där lyckades jag och Kerstin få upp min syster på en häst.. ganska så imponerande med tanke på hennes envishet. Men mitt tjat lönade sig och nu så har jag äntligen fått bort en del av min systers hästrädsla. ;)

Nu är jag sinnessjukt trött så planen är därför att sova inom en väldigt snar framtid. :)


Syster & Eldros

Försov mig...

När man absolut inte får det är då det händer... Jag försover mig aldrig, eller jo det händer. Men jag har aldrig försovit mig så pass länge att jag har missat bussen. Idag gjorde jag det.. vilket inte känns helt bra då jag nu missar den presentation vi skulle göra av rapporten i våra smågrupper idag. Visserligen utan lärare och alltså ingen som tar närvaro, men jag känner att jag kanske hade behövde det. Men så istället vaknade jag precis innan bussen gick och missar alltså allt. Istället får jag stanna hemma. Lyckades sova en stund till och nu ska jag få i mig lite frukost och sen är det dags att hitta på något kreativt, för något måste man ju göra av dagen trotts allt.

Lång dag

Det har varit en lång dag idag. Behövde visserligen inte gå upp allt för tidigt men att sedan jobba en hel dag och sen skynda sig hem för att kasta i sig lite mat och sen åka upp till stallet och fixa med hästarna och ta in dom. När man väl har kommit så lång på dagen är klockan ungefär halv nio, då är det bara att åka hem och duscha för att sen sätta sig och plugga ett par timmar. Detta trotts att man var död för länge sen och egentligen bara vill sova. Det är ungefär så livet som studerande-jobbande-hästtjej ser ut. ;) Nu så har jag kommit till den punkten att de bara är att öppna skrivprogrammet och skriva som en liten tok på det som ska presenteras i tvärgruppen imorgon.. inte alls taggad och noll motiverad till detta.. men de är bara att görat. Så som Edvina skrev.. "in i dimman, här ska redovisning skrivas". ;)

Rapportskrivning

De senaste timmarna har jag suttit och skrivit lite smått på min fältstudierapport med ämnet "lek och lärande". Ett ämne som jag tycker är intressant att läsa om, men att skriva rapporter är inget jag är direkt bra på och därför är det något som jag inte direkt gillar heller. Men jag kämpar på och hoppas på det bästa, även om det just nu går väldigt segt så är det ju ändå inte en helt omöjlig uppgift. De får vi hoppas i alla fall. ;)

Nu ska jag kämpa vidare en stund och sen blir det nog ett par timmars paus eller något sånt.. ingen idé att sitta och bli irriterad över att man inte kommer någonstans. Känner att det nog är bättre att ta en paus istället då och hitta på något annat en stund för att sedan kunna se allt med nya ögon. :)

Nytt projekt...


Någon som kan gissa vad detta ska bli?

Ny vecka nya möjligheter!

Så är det måndag igen, veckorna går i rasande fart och jag måste säga att just nu passar det mig perfekt. :) Visst jag har massor att göra, men än så länge känns det inte omöjligt att klara av allt. Det som står högst upp på listan med saker att göra är att färdigställa två stycken fältstudieuppgifter, en som ska presenteras nu på onsdag och en som är till onsdag nästa vecka. Sen har jag även planer på att jobba lite och så har jag mitt nya lilla projekt också som jag tänkte visa er lite senare idag. ;)

Men nu så är det dags för mig att skriva lite fältstudierapport, ha de bäst så läng! :)

Vecka 16

Måndag:
Skriva fältstudierapporten!!
Stallet

Tisdag:
9.30 - 16.00 Jobb
Stallet
Plugg!!

Onsdag:

9.15 - 12.00 Presentation av fältstudierapporten.
Stallet

Torsdag:
8.45 - 16.00 Jobb
Stallet

Fredag:
Stallet

Lördag:
Skriva dokumentationsuppgift.
Stallet

Söndag:
Skriva dokumentationsuppgift.
Stallet

Tillbaka igen

Har haft fullt upp de senaste dagarna så bloggen har hamnat helt i skymundan. Men nu är jag tillbaka igen och har inga planer på något mer upphåll på ett tag. ;) 

I torsdag hade jag en supermysig dag på min fältskola. :) Var så himla roligt att se hur mycket barnen hade förändrats, en del hade vuxit massor på längden och några hade nu lärt sig att prata med meningar och inte bara enstaka ord. Dom har verkligen blivit så stora nu. :) Och sen så var det ju också roligt att träffa alla dom nya barnen som kommit, verkar vara ett härligt gäng. :)

I fredags så jobbade jag ett antal timmar vilket också det var mysigt, jag kan inte annat än säga att jag verkligen har gjort rätt val av yrke. Helt underbart! :)

I går så sov jag halva dagen och sen så umgicks jag med familjen och var i stallet och sånt. :) Såg även klart säsong 6 av Grey's Anatomy så är nu himla sugen på att klicka hem säsong 7.. men har ändå bestämt mig för att vänta tills lönen kommit. Kanske lika bra det med tanke på att jag har en massa att göra innan dess, så får se det lite som en belöning för allt hårt slit sen. ;)

Hoppas ni har haft det lika bra som jag de här dagarna jag har varit frånvarande här ifrån. :)

morgon i stallet

Från början så skulle jag ha åkt in till skolan för att plugga med Izabelle, men eftersom att jag ska jobba under eftermiddagen så kände jag att det skulle bli lite för stressigt. Så istället vart det så attjag började min dag i stallet. Sett något av det sötaste någonsin.. Är det inte gulligt att de finns täcken som är hur små som helst? ;) vi har köpt ett litet begagnat av några vi känner som förut hade en liten plutt. ;) Och eftersom de ska vara dåligt väder idag och lilla Frasse inte har något direkt skydd i hagen så fick täcket åka på idag.. Var bara tvungen att ta en liten bild på detta för att dela med mig till er. :)

Nu så är det dags att få i sig lite lunch och sen så blir det några timmars jobb för mig. :)


Frasse med lilla täcket! :)

Fältstudieuppgift som väntar...

Jag pratade precis med min VFU-handledare. Eftersom jag har en fältstudieuppgift att göra (eller ja två, men de går att göra dom samtidigt) så ska jag dit på torsdag och träffa alla söta barn igen. :) Har saknat dom sjukt mycket och är glad att jag äntligen tog mig i kragen och bokade in ett besök där. Ser verkligen fram emot att få se hur mycket dom har utvecklats under den tiden som jag har varit borta därifrån. Ska även bli roligt att få träffa dom nya barnen som började i januari som jag inte hunnit bekanta mig med än. :) Så nu längtar jag som en liten tok tills på torsdag. ;)

Frasses nya hage

De är oftast dom minsta hästarna som kräver mest arbete för att stängas in. Lilla Frasse har varit en liten rymling på det tidigare stället han bodde på.. så vi la ner all kraft och åtta timmar på att göra hans lilla hage igår. ;) Två eltrådar och sen plank. Nu så är det bara att hålla tummarna för att det lilla busfröt håller sig där han ska. ;)


Frasse i nya hagen. :)

Låt mig presentera...

Ledsen att det dröjde lite med den roliga nyheten.. men här kommer den i alla fall. ;)

våran nya familjemedlem.. Frasse! :)

Frasse är en lite shettlandsponny som inte alltid har haft det så lätt här i livet. Senaste månaderna har han gått dygnet runt i en liten rundkorall, utan skydd och fått mat endast en gång om dagen.. Så när vi fick syn på honom så hade han inte så mycket tid kvar då tidigare ägaren inte brydde sig om honom längre och han förmodligen skulle ha blivit avlivad inom en snar framtid. Så vi fick honom för att göra hans liv bättre. :) Frasse är nu våran lilla gårdsmaskot och han är den mest sällskapssjuka lilla häst jag träffat! När man väl träffat honom är det svårt att inte älska honom! :D


Vecka 15

Måndag:
Fix i stallet
Plugga

Tisdag:
13.00 - 17.00 Jobb
Stallet

Onsdag:
8.10 - 12.30 Omtentamen!!
Stallet
Plugga

Torsdag:
8.00 - 16.00 Fältstudieuppgift
Plugga

Fredag:
10.30 - 16.00 Jobb
Stallet

Lördag:
Plugga
Stallet

Söndag:
Plugga
Stallet



Något rolig! :D

Ledsen att jag har varit dålig på att skriva de senaste dagarna.. men imorgon så lovar jag att berätta om något roligt. ;) Något som jag tyvärr inte kan säga något om än.. men imorgon så. :) Så håll utkik under morgondagen. :)

Påskmiddag hos farföräldrarna

Varit hos farmor och farfar och ätit påskmat och träffat delar av släkten idag. :) Var riktigt trevligt måste jag säga. :) Och nu så försökte jag mig på att ta en bild med camen för att visa hur jag hade håret nu när jag för en gångs skull var nöjd med det.. men ja de gick inte helt som jag ville med ljuset.. men får duga för har egentligen inte riktigt tid att sitta här just nu. ;) Dags att vara lite social med familjen en stund. :) Så ha en bra kväll gott folk. :) 


Mer Grey's Anatomy


Äntligen har jag fått hem femte och sjätte säsongen av Grey's Anatomy! :D

Något säger mig att Eskilstuna har påsklov...

Något säger mig att Eskilstuna har påsklov den här veckan.. Stationen är öde och bussen nästan tom. Men jag klagar inte, för det finns väl inget skönare än lite lugn och ro när man är trött och på väg till skolan på morgonen. ;) Härligt väder är det dessutom, lite kallt kanske men solen skiner så de gör mig inte så mycket. Så efter en bra start på dagen hoppas vi nu på en kort dag i skolan. :) Ha en bra dag! :)


Är det inte underbart att när man ska sova...

Är det inte underbart att när man ska sova och klockan egentligen är lite för mycket med tanke på hur tidigt man ska upp.. Så stänger man av datorn och på skärmen kommer det upp "stäng inte av datorn. installerar uppdatering 1 av 56...". Känner för tillfället inte den där glädjen över en ny dator... #trötttjejsomvillsova


Påskpyntat björkris

Mamma tvingade ut mig för att leta björkris och sen fick jag sätta fast lite söta fjädrar i det också.. känns som hon missat den delen att påsken förknippas med gult. :P Men men, de passar ju in bra i köket i alla fall. ;)


Vår i bloggen!

Kände att det var dags för en ny design här på bloggen, så det vart en med lite mer vår/sommar känsla. :)



Så vad tycker ni? Hiss eller diss?

Solig morgon i stallet!

Började dagen i stallet tillsammans med mamma, var riktigt fint väder när vi släpte ut hästarna idag. :) Hästarna riktigt njöt när dom åt sitt frukosthö i solen och helt ärligt så njöt jag nog precis lika mycket som dom. För även om man kanske inte vill tro det så mår man mycket bättre och blir mycket gladare när solen skiner. :)


Aisha, Princess & Chessy. :)

Toshiba 15,6"

Idag så har jag äntligen fått hem min nya dator, och än så länge så är jag verkligen supernöjd! :) Känns lite konstigt bara att den är så stor, men antar att man vänjer sig vid det så småning om. :)


Shoppat!

Mamma drog med mig till Hedlandet idag för att handla lite kläder, och ja lite hittade jag i alla fall och till världens reapriser dessutom. :) Förutom de som jag har tagit bild på så köpte jag även lite nya underkläder, vilket alltid är bra att ha. :)


Stövletter 100 kr


Skjorta 50 kr & Tröja 50 kr

Vecka 14

Måndag:
Stallet
Pluggdag!!

Tisdag:
Stallet
Pluggdag!!

Onsdag:
9.15 - 12.00 Föreläsning om dokumentation
Stallet

Skärtorsdag:
7.15 - 16.00 Jobb
Stallet

Långfredag:
Stallet

Lördag (påskafton):
Stallet

Söndag (påskdagen):
Pluggdag!!
Stallet



Första April

Dagen har bestått av städning, plugg och så stallet. Känns som en helt okej dag om man bortser från det tråkiga med att det har snöat idag. Jag som verkligen hoppades på lite vår nu, men den tänkte visst dröja ett tag till. Men å andra sidan så känns det ju lite bättre när man tvingas stanna inne nästan hela dagen för att göra sånna där tråkiga saker som att plugga och städa. Skönt att ha det gjort och att jag även han med en liten sväng till stallet för att mysa med sötaste Princess. :) Jobbade henne även en stund på ridbanan, men den stunden vart väldigt kort då det helt plötsligt kom en snöstorm farandes från ingenstans. Så då kände jag att det fick var nog för dagen. Men en mysig stund i stallet fick jag i alla fall och nu känner jag mig sådär lagom taggad inför en ny vecka med nya möjligheter. ;)

Nu så blir det sängen för en trött tjej! Sov gott mina vänner! :)

...


RSS 2.0