Ny design till Edvina


Heldag på Scoutgården

Imorse gick jag upp redan klockan sju, gjorde mig iordning och tog tjugo över åtta bussen in till strängnäs. Jag traskade upp till Scoutgården där jag träffade de andra ledarna för ineffektiv planering om vi nu ska citera Theodor. ;) Efter två timmar så drog Theodor och Oskar iväg för att inhandla diverse uteleksaker.. och undertiden så började de droppa in barn. Så jag och Carl plockade fram lite spel och sånt under tiden som vi väntade på de andra.
När de va tillbaka var de dags för lunch.. jag och Theodor smet iväg till mälarens då ingen av oss hade tagit med något.. och när vi var tillbaka så var de dags att promenera ner till Mälarlunden för trekamp, kubb, krocket och brännboll. :) Vart en riktigt härlig och rolig eftermiddag ute i solen. :)
Vid fem ungefär kilade vi tillbaka till Scoutgården igen för att laga middag samt ordna lite teatergrupper, teatrarna framfördes sedan efter middagen och rundan ner på stan då alla ville köpa godis till filmen på kvällen. De föreställningar som barnen på egen hand satt ihop var helt galet bra. :)
Tyvärr så var jag tvungen att springa till bussen vid nio så jag missade både grillning av mashmallows och filmen.. men men de får bli en annan gång för min del.

Nu är jag så galet trött efter 12 timmar med Scouterna att jag om några minuter kommer dyka rakt ner i sängen. ;)

Sov gott! :)

Du & jag i trafiken

När jag för två veckor sen var till körskolan och betalade allt så hade de inga böcker inne.. så jag vart ombedd att komma dit senare under veckan för att hämta dom.. Under de två senaste veckorna har jag varit där 6 gånger utan resultat.. men idag på de sjunde försöket lyckades jag äntligen få mina böcker. :) Så någon av de dagarna som är kvar på lovet ska jag sätta mig och läsa lite körkortsteori.. för på tisdag nästa vecka börjar teorikursen. Och man vill ju inte vara helt bakom flötet då inte. ;)

Underbar vårdag!

De vart en riktigt lång cykeltur idag, hela vägen hem till Sophia. :) Vi tänkte att när vi ändå var i krokarna så kunde vi ju lika gärna hälsa på där också, och så fick vi ju fika också så de visade sig vara ett mycket bra beslut. ;) Och färg fick jag ju också, precis som jag önskade. Dock aningen mer än jag ville.. för just nu ser jag ut som en kokt kräfta på ryggen och trotts flera lager med after sun bränner de fortfarande. Men jag hoppas på att de ger sig så småning om och att de ändrar nyans till något brunare. ;)

Har även varit upp till stallet en sväng, tömkörde Princess och matade alla små busar. ;) Var verkligen perfekt väder för att tillbringa några timmar i stallet. :)

Nu blir de film med Hilda och sen så ska jag försöka sova trotts mina fina brännskador. ;)

Man måste ju vara duktig ibland

Under påsken äter man ju alltid lite för mycket godis så därför tänkte jag och Hilda att vi faktiskt måste vara lite duktiga. Så därför blir de nu en lång cykeltur i det härliga vädret. :) Och kanske man lyckas få lite färg samtidigt.. de skulle ju inte skada om man säger så. ;)

Glad påsk!

Idag är de lördag, men inte vilken lördag som helst utan det är ju faktiskt påskafton. Och precis som så många andra har jag idag träffat delar av min underbara släkt. :) Var hos mormor och åt påsklunch och nu ikväll så blir de ost och kex med familjen och Hilda såklart. ;) Dessutom så har jag fått lite för mycket godis så jag har så jag klarar mig ett tag tror jag. ;) Men de är väl precis så som det ska vara under påsken. :P
Har även hunnit med en timmes lång promenad med Hilda i det underbara vädret, så jäkla skönt att man inte behöver klä på sig hundra olika lager kläder bara för att gå utanför dörren. :) Nämnde jag att jag älskar våren! ;D
Just nu är de film som gäller.. Charlie and the chocolate factory. :)
Hoppas ni alla får en lika bra kväll som väntar mig och Glad Påsk! :)

Förkyld igen..

Varför ska man få sova länge när de är påsklov för? Jag hade planer på det.. men de planerna gick åt skogen. Istället sitter jag här helt klarvaken med en underbar förkylning.. Något irriterande med tanke på att jag precis haft den värsta förkylningen jag någonsin behövt genomlida.. och så kan jag inte ens på vara frisk en hel månad innan nästa flyger på mig. :(
Men man kanske inte ska klaga i alla fall. Jag hade ju en härlig filmkväll med Hilda igår och förmodligen så lär de bli mer film idag. ;) Så lite hosta och snuva är väl egentligen inget att klaga över, så länge jag slipper feber så är jag nog ganska nöjd ändå. ;)

Ibland säger kroppen ifrån

Vart riktigt tidigt i säng för min del igår.. redan före åtta hade jag bäddat ner mig och släckt lampan. De hör ju inte direkt till det vanliga men med en hemsk migrän hade jag inte så mycket annat att välja på. Och så här i efterhand så tror jag att jag verkligen behövde dom där timmarnas extra sömn för jäklar vad utvilad jag kände mig när jag vaknade i morse. :) Och sen så har dagen varit ganska så bra den också. Varit på praktiken som vanligt och spenderat massor med tid ute i det underbara vårvädret. Och nu så har jag påsklov, men de känns nog mer ångestladdat än roligt. Men innan jag tänker på hur mycket jag har att göra under detta lovet så tänker jag endast tänka på de filmer som rullar under kvällen hemma hos Hilda. :) De blir en grym disney kväll för våran del. ;)

Ha de bäst! :)

Pluggdag med Hilda!

Ibland måste man offra en dag för att plugga effektivt.. Idag var en sådan dag då jag och Hilda bestämde oss för att göra just de. Eftersom att vi har en sån där A-dag idag så kändes det som ett bra val att planera inte de idag. Och jag har faktiskt fått en hel del gjort också. Har jobbat med alla dessa apu uppgifter som vi har fått, så nu känns det som att jag i alla fall är på banan när det gäller den saken. ;)
Men nu så ska jag sluta fördriva tid här och istället ägna lite mer tid till de oerhört tråkiga apu uppgifterna. :P
Ha de bäst! :)

De är ju tur att vi har tillgång till ett ...

foto0208 (MMS)

De är ju tur att vi har tillgång till ett stort köksbord när vi pluggar tillsammans jag och Hilda. ;)


De händer mycket nu

Det har hänt mycket den senaste veckan så därför har bloggen inte uppdaterats. Men jag tänkte att jag skulle berätta lite kort vad jag har syslat med. ;)

Torsdag var det praktik hela långa dagen och sen så träffade jag Hilda på stan för att sedan promenera upp till Scoutgården. Var lite planering innan själva mötet och sen bestämde Theodor att vi skulle kratta.. inte det roligaste direkt men jag hade inte superskojigkväll i alla fall. :) Och dessutom så har jag nu skrivit på lite papper så sen i torsdags har jag varit scoutledare. ;)

Fredag var de praktik igen, vårruset för barnen på förmiddagen. :) Sen åkte jag hem och fick i mig en god fredagsmiddag och så hjälpte jag pappa att byta till sommardäck på mammas bil. Han sa att han inte trodde att jag skulle klara av det så jag var ju tvungen att bevisa motsattsen ju. ;) Dock så fick jag jäkligt ont i ryggen efter det.. känns som någon sticker in en kniv mellan skulderbladen lite då och då.. men de är smällar man får ta. :P
Sen så kom Hilda hit, de vart musiklyssnande och vindrickande. En riktigt lyckad kväll med andra ord. (Y)

Lördag, då ringde klockan tidigt då jag skulle cykla upp till Sophia för att umgås med henne. Riktigt stolt är jag över mig själv att jag lyckades ta mig dit helt på egen hand utan att dö efter vägen. ;)
Vart två filmer och massa fika innan jag cyklade hemmåt igen. :) Va riktigt skoj att träffa den tjejen igen, de händer ju inte allt för ofta tyvärr. Men de gör väl så att man uppskattar de mer när vi väl ses. :)♥
När jag väl var hemma så var jag så trött att jag tillbringade resten av kvällen på soffan. ;)

Nu är den borta! Eller ja den ligger i del...

foto0206 (MMS)

Nu är den borta! Eller ja den ligger i delar på marken i alla fall och hela kvällen har jag ägnat åt att släpa bort allt ris som ligger utspritt överallt. Så nu är jag så där lagom trött och tänker om en liten stund bege mig mot sängen. :) Ha de bäst! :)


Effektivitet kallas det

Jag förstår inte riktigt vad jag har gått och väntat på de senaste åren.. men nu när jag väl har tagit tag i de här så känns de ju faktiskt inte så jobbigt. ;) Och nu har jag fixat de mesta på endast två dagar, jag är lite imponerad av mig själv alltså. ;)

Idag har jag skickat iväg alla ansökningspapper till transportstyrelsen och så har jag varit till körskolan och bokat in mig och mina föräldrar på handledarkursen den 7 maj. :) Jag passade även på att skriva in mig på körskolan och betalade ett paket med 15 körlektioner, teorikursen samt material, riskettan och halkan. Så fort man kan göra av med 10 000. ;) Men de känns jäkligt bra att ha de mesta betalt, nu är de bara att vänta på papperna och sen kan jag sätta igång och köra. :)

Imorgon försvinner den gigantiska lönnen s...

foto0203 (MMS)

Imorgon försvinner den gigantiska lönnen som står på vår tomt. De stora fina trädet som min gunga satt i när jag var liten och som tappar för mycket löv på hösten. ;) Jag har en känsla av att de kommer bli jäkligt tomt när det sågas ner imorgon.


God morgon!

Jag älskar att jag kan sova länge på tisdagar.. Men idag var jag klarvaken när alarmet ringde första gången men jag skulle ju sova länge så jag låg kvar i sängen och kunde inte somna om istället. Jag kände mig väldigt rastlös.. de gör jag fortfarande men de ska jag strax göra någonting åt. ;)

Idag väntar en lång dag för min del. Skola från tio till halv tre med en engelska lektion som kommer innehålla muntliga nationella, skönt att jag inte är nervös i alla fall. :) Efter engelskan så är det möte med våran projekt handledare, de är jag nästan mer nervös inför. Men jag tror att de ska gå bra de med. ;)
Sen ska jag upp till vårdcentralen och lämna in papper om tandförsäkring och efter de möta upp Linn på stan för att jobba några timmar med projektarbetet. Så jag åker hemmifrån om några minuter och kommer hem vid åtta tiden ikväll. :P Men jag börjar ju vänja mig vid att ha mycket att göra så de ska nog gå de här med. ;)

Ha en bra dag! :)

Jag önskar att livet hade en pausknapp.. S...

Jag önskar att livet hade en pausknapp.. Så att man kunde få stanna upp en stund och se hur bra man egentligen har det. För just nu är det så mycket som händer i mitt liv och även fast jag vet att de borde kännas bra.. Kan jag inte känna något alls. Allt snurrar runt i huvudet och gör mig fullständigt utmattad. Jag börjar äntligen få det livet jag hade önskat mig, jag gör allt jag vill göra och mer där till.. Men vad är poängen när man inte riktigt kan se och njuta av det? Ja, jag hoppas i alla fall att jagbom två månader kommer känna att jag gjorde rätt och att jag kan se tillbaka på den här tiden som någonting bra. :) men nu ska jag krypa ner i min säng och ladda batterierna inför ännu en fullspäckad dag. ;)


Dags att ta tag i körkortet nu!

Jag kände att de var dags att ta tag i saker och ting så idag när jag var tvungen att fördriva två och en halvtimme mellan engelskan och min tandläkartid så tog jag bussen ner på stan.
Jag började med att gå till banken för att sälja mina fonder.. så nu har jag tillräckligt med pengar för att ta de där jäkla körkortet som alla tjatar om. ;) Och sen så gick jag och gjorde syntestet. Så nu är de bara att skicka in papperna och gå handledarkursen. :) Tanken var faktiskt att jag skulle gå till körskolan och betala för körlektioner och teori och allt sånt.. men dom hade inte öppnat än och ja jag var ju tvungen att kila till tandläkaren. Men nu är jag på gång i alla fall och jag hoppas att jag innan de här året är slut får körkortet i handen. ;) Med en jäkla massa envishet ska de nog gå tror jag. :P

Tömkörning

Idag tömkörde jag Princess för första gången och hon var så jäkla duktig. Jag vart så förvånad.. jag hade väntat mig bångstyrighet och massor med fart. Men hon gick precis som jag ville och i precis de tempot jag ville. :) Är så imponerad av min lilla skruttunge! :D


Finaste skruttan <3


Helg med fina vänner

Har haft en riktigt bra helg! :)

Fredags kvällen spenderades hos Hilda med film och skratt! :)

Lördag förmiddag var jag hos Hilda och sen åkte jag hem då farmor och farfar var här och firade lite påsk. Dom ska ju åka till Italien i två veckor, så dom är borta över hela påsken. Så fick ett fint litet påskägg redan igår. :) Efter att dom hade åkt så vart de en liten promenad då jag gick över till Bech för att hämta en tömkörningsjord så att jag kan börja tömköra Princess. :)
På kvällen så bestämde Hilda att hon skulle komma hit och kolla på film.. så ja jag hade ju inget val helt enkelt. ;) Men skoj hade vi och jag är glad att hon kom hit. :)

Vad har jag hittat på idag då?
Hilda va här hela förmiddagen och när hon åkte så kom Linn hit för att plugga projektarbete.. känns lite panikartat på den fronten just nu. Men med en massa envishet så ska det nog gå tror jag. :)
Sen så släpade jag även med Linn upp till stallet då jag tyckte vi förtjänade en paus och de va så fint väder ute. ;)

Kvällen har jag tillbringat med massa musik och jag känner nu att de kanske är dags att göra sig iordning för att krypa ner i sängen. :)

Hur sammanfattar man en dag som denna på b...

Hur sammanfattar man en dag som denna på bästa sätt? Den har varit väldigt lång, fast helt ärligt så har tiden gått för fort och jag har haft så jäkla roligt hela dagen så de är helt klart värt den trötthet jag kommer känna imorgon. ;) Och inom en snar framtid tror jag att jag kommer kunna överaska er alla med spännande nyheter.. Men de får vänta ett tag till tror jag.. För man kan ju alltid komma på andra tankar. ;) Så nu säger jag istället god natt till er och beger mig mot sängen. :)


Uteritt i underbart vårväder!

När jag satt på bussen hem idag kände jag verkligen för en uteritt i den härliga vårsolen. Så jag skickade iväg ett sms till Eva-Mari och en och en halv timme senare var jag påväg upp till stallet. :)
Vart en 50 minuters ridtur i det supersköna vårvädret och den här gången på en något lugnare Princess, så nu håller vi tummarna för att hon håller sig lugn även nästa gång. :)


Lyckad tisdag! :)

Har nu äntligen landat hemma på sängen.. är helt slut efter ytterligare en händelserik dag och helt ärligt så funderar jag faktiskt på att stänga ner datorn redan nu och sova. :P Fast först tänkte jag ta lite tid och berätta vad jag har pysslat med under dagen. ;)

Skola som vanligt med något oförberädd diskussion på samhället.. fick lite halft panik när jag inså att jag totalt hade glömt bort den uppgiften. Men de löste sig ju bra till slut i alla fall så inget att deppa över. ;) Annars så flöt skoldagen på precis som vanligt. Vi såg slutet av filmen på engelskan och de var för nära till tårar där ett tag alltså.. ojojoj vilken bra film. ;)
Efter skolan vart de åter igen stan med två fina tjejer och lite sen lunch. :) Hann även med att köpa mig ett par nya skor och lite annat smått och gott som jag absolut behövde. :P Tog sen fembussen hem, kastade i mig lite mat och sen släpade jag med syster ut på vad som var tänkt skulle bli årets första springtur. Men så här i efterhand är jag inte så säker på att man kan kalla de springtur.. men men.. jag vart ju hyffsat trött i alla fall och de där med konditionen de får jag jobba på framöver tror jag. ;)

Så ikväll anser jag att jag slipper undan plugg även fast jag egentligen har en del att göra. Men jag känner att jag verkligen behöver sova. :)

Ha de bäst! :)

De känns såå bra när de går bra!

Idag har jag hunnit med riktigt mycket och ändå har jag en hel del energi kvar fortfarande, så äntligen känns det som jag är tillbaka på banan efter min förkylning. Nu är det bara att vänta på att det sista av hostan ska ge sig också. :) De känns såå bra när de går bra! :)

Idag har jag som sagt gjort en hel del.. jag började dagen med att åka in en timme tidigare till skolan för att jobba med projektarbetet tillsammans med Linn. De känns bra att vi faktiskt har lite koll på läget nu vad gäller den biten. ;)
Sen så väntade en något seg engelska lektion med fortsättningen av filmen som vi började se förra veckan, men inte klagar man när månadagens enda lektion är så lugn. :)
Efter engelskan vart de lite väntande, så jag passade på att skriva frågor till studiebesöket som jag ska göra på torsdag. Och sen så tog jag bussen ner på stan med ett par fina tjejor och så vart de lunch på Mälarens. :) Efter det så hann vi med att springa in i några affärer.. jag hittade både skor och jacka som jag skulle vilja ha.. men ett studiebidrag räcker tyvärr inte så långt så de får vänta helt enkelt. ;)

När jag väl landat hemma i stallarholmen vart de en fika hos mormor innan jag tog mig hem för att sätta igång med pluggandet på riktigt. ;) Och de är vad jag har gjort under kvällen.. pluggat massor och så har jag sökt lite sommarjobb också. :) Äntligen känns det som att livet rullar på igen. ;)

Nu blir de lite mera plugg för min del och sen så tänker jag ta min braiga bok och krypa ner i sängen. :)

Ha de bäst! :)

Som en söndag ska vara!

Den här dagen vart inte direkt som jag hade planerat.. den vart mycket bättre! :D

Förmiddagen spenderades i stallet, vart en ridtur i vårrusket tillsammans med Eva-Mari och Svarten. Princess var väldigt pigg så de var svårt att få henne att skritta lugnt.. Istället vart de något mellanting mellan skritt och trav med jättekorta steg och huvudet högt. Så de gick ju inte direkt att rida lätt heller, var bara att sitta ner och försöka slapna av. Men jag har en stark känsla av att jag kommer ha mycket träningsvärk i morgon.. faktum är att jag redan börjar känna av i ryggen och rumpan. Men lite träningsvärk har väl ingen dött av. ;)

Efter att jag varit i stallet så åkte jag hem kastade i mig lite lunch och åkte sedan vidare till Hilda. :) Vart kladdkaksbakning, pizzaätning och massa prat och skratt. En perfekt dag helt enkelt! :D

Nu så ska jag göra mig iordning och krypa ner i sängen, för imorgon är de ju måndag och skolan igen. Och ja sen har jag inget annat val än att sitta och tokplugga hela långa kvällen. De känns tungt men de måste absolut göras. :P Men innan det så behöver jag en god natts sömn. ;)

Sov gott alla söta! :)

Oj oj oj vilken självdiciplin jag har! Ell...

Oj oj oj vilken självdiciplin jag har! Eller inte.. Tanken var ju att jag skulle vara duktig idag och få massor gjort. Men tror ni att de blev så? Ne, inte ett dugg har jag gjort.. Istället fastnade jag med boken jag inhandlade i tisdags och kunde bara inte slita mig. ;) Och att plugga en lördags kväll de tänker jag faktiskt inte göra. Så imorgon får jag väl be någon gömma boken så att jag kan fokusera på det jag borde. :P Nu blir de mys framför tv:n och lite senare kanske lite mera läsning. :) Ha de bäst! :)


Tolv timmars sömn. Har inte känt mig så hä...

Tolv timmars sömn. Har inte känt mig så här utvilad på flera veckor. :) Så nu är de bara att ta sig upp ur sängen och fixa lite frukost. Sen är tanken att dagen ska fyllas med massa plugg. ;)


Har precis gjort en stor fruktsallad med S...

Har precis gjort en stor fruktsallad med Syster, så bara att plocka fram lite glass till den för nu är de dags för fredagsmys! ;) En bra film kanske man också skulle leta reda på. :) Jag har en känsla av att de här kommer bli en härlig fredagskväll! :D


RSS 2.0