Njuter av vårsolen ☀️

 

Vecka 28

Idag gick vi alltså in i vecka 28 och vi har 90 dagar kvar till BF. Jösses vad tiden går fort.. men samtidigt för långsamt. Men nu känner jag verkligen ordentligt att det är någon där inne i magen som växer och kommunicerar på sitt lilla vis.
 
Jag fick börja min dag med en Glucosbelastning. Man kollar helt enkelt hur bra kroppen är på att ta hand om socker. Och skönt nog så såg allt superbra ut och jag ligger inte i riskzonen för graviditetsdiabetes som det ser ut just nu. Så det var ju ändå värt den äckliga sockerblandningen och dom två sticken i fingrarna som jag fick genomlida för nu kan vi ju andas ut lite mer.
 
 

När hästgrejer byts mot...

Lika spännande varje gång man får hem paket nu för tiden. Som ni säkert kan tänka er så finns det en hel del som behöver inhandlas inför Minis ankomst. Nu börjar vi dock ha det mesta hemma, ja i alla fall de dyraste grejerna är klart skönt nog. Tänkte jag skulle visa er sen vart efter det börjas plockas fram sen.
 

Kvällspromenad med bästa Wilma

Så skönt att få komma ut på en promenad och rensa tankarna lite tillsammans med min (lite lortiga) fina tjej nu ikväll!

It's a boy! 💕

Idag är det tre månader till BF och vi längtar såå efter att få träffa vår lilla prins! 

Vårt nya hem

16 December 2017 fick vi nycklarna till vårt nya lilla hem. Ett litet hus som vi nu hyr på dryga 60kvm, 3 rum & kök och det kunde inte kännas bättre. Vi har verkligen hittat hem känns det som, här kommer vi verkligen trivas till den dagen då det är dags att bygga vårt alldeles egna drömhus i framtiden. Det bästa är ju faktiskt att slippa alla trappor, att bara kunna öppna dörren och kliva ut. Sen när de blir lite varmare så ska det även byggas en liten altan utanför där vi kan sitta och njuta i sommar.
 
Jag lovar att ni framöver också ska få ta del av hur det ser ut även invändigt. Men just nu är det i behov av städning här hemma så jag håller på det ett litet tag till.
 
 
 

Äntligen helg!

Hur skönt är det inte att det äntligen är helg?! Efter en rätt tung och lång vecka på jobbet känns det verkligen välbehövligt att få njuta av ett par dagars ledighet.
Efter jobbet åkte jag raka vägen till Malmköping för att hämta Tilda. Sen hann vi med både handling, stall och våffelmiddag (på beställning av fröken själv). Nu sitter jag nerbäddad under täcket i soffan och kikar på Let's Dance. Dom andra två gav nyss upp och gick och la sig, känner att jag kanske borde göra samma sak jag med. Stallet väntar tidigt imorgonbitti och jag är allt ifrån pigg just nu. Med det sagt så tar jag och checkar ut för dagen.
 
En liten glimt av vad jag tänkte berätta mer om imorgon... 

Vart ska man börja?

Det har hänt så mycket sedan jag kikade in här senast och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag är så sugen på att skriva igen. Att bara starta från idag känns inte rättvist men att sätta ord på allt skulle ta väldigt mycket tid. Så jag tänker att jag plockar de stora viktiga händelserna, det som jag allra mest vill ha sparat här och gör små återblickar på det. Och självklart så blandar vi detta med det som händer i nuläget. Så håll ut bara så ska ni få ta del av allt spännande som hänt och händer.
 
Äntligen lite vårkänslor!

RSS 2.0