Jobb & fika

Vart jobb idag för min del. Kände mig inte helt lycklig när dom hörde av sig halv 7 imorse, men å andra sidan blir man ju alltid glad när man blir erbjuden jobb. :) Efter jobbet stannade jag hos mormor och fikade lite, var riktigt mysigt måste jag säga. :)
 
För tillfället sitter jag och kollar på första säsongen av Vampire Diaries. Älskar serien och man kan bara inte se den för många gånger. ;)

Första inlägget från mobilen

Känns lite ovant med nya mobilen, men å andra sidan så är det väl alltid så när man provar någonting nytt. :) 
Nu så har jag precis kommit hem från stallet, för er som undrar kan jag berätta att det nu faktiskt är soligt ut. så det är bara att passa på och njuta nu. :)
 
 

Samsung Galaxy S2


Äntligen är den min! :D

Häst är bäst!

Kvällen igår spenderades med familjen och hästarna, precis så som jag trivs bäst. :) Imorse gick jag upp tidigt och började dagen på ungefär samma sätt som jag slutade den igår.. nämligen hos mina favoriter i stallet. Så ja en bra start på dagen helt enkelt. :) Sen så har jag bara tagit det lugnt, funderat lite över framtiden och sånt. Det brukar ju lätt bli så att man tänker på sånt när något livsförändrande precis har hänt i en närhet. Vet inte om jag kan säga att jag blivit så värst smartare för det.. men de är väl sånt man behöver tänka igen ibland i alla fall.

För ungefär en timme sen så fick jag ett litet ryck och satte igång med att steka pankakor, så bjöd jag mamma och syster på det till lunch. Dom vart riktigt lyckade måste jag säga, synd bara att det tar sån tid att steka dom. 
Det är väl ungefär så långt jag har kommit idag, nu sitter jag bara och hoppas att jag får hämta ut nya mobilen ikväll ;)

Vila i frid älskade Malthe! <3


Vecka 26

Måndag:
¤ Stallet

Tisdag:
¤ Stallet

Onsdag:
¤ 8.00 - 13.00 Jobb
¤ Stallet

Torsdag:
¤ 9.30 - 16.00 Jobb
¤ Stallet
 
Fredag:
¤ Stallet
 
Lördag:
¤ STALLFEST!! :)
 
Söndag:
¤ Stallet

Natti natti

Ligger just nu på sängen och kollar på Iron Man 2, såg ettan tidigare idag. Gillar verkligen dessa två filmer. :) Väldigt snart så är det dags för mig att krypa ner i sängen, hoppas på jobb imorgon men om inte så ska jag nog se till att hålla mig sysselsatt i alla fall. Jag har lite nya planer inför framtiden, men de berättar jag mer om imorgon.. Vad passar väl bättre än lite spänning så här en söndagskväll. ;)

Sov sött alla fina läsare! :)

Summer Paradise - Simple Plan ft. Sean Paul

Var länge sen jag körde en dagens låt.. så jag tänkte att det var dags idag.. Här kommer en av mina favoriter för tillfället. :)
 

Söndag

Tänk att man kan bli på så bra humör av bara lite sol, är inte det fantastiskt. :) Detta trotts att jag troligtvis kommer spendera större delar av dagen inomhus med att fixa med min lilla dator och så tänkte jag att jag skulle rensa mobilen och sånt sen. Men de sista får vi se om jag orkar göra idag. Senare så blir det troligtvis en tur till stallet också, måste ju ha min dagliga dos av hästmys. ;) Men nu så blir det som sagt fix med lilla datorn och så ska jag se om jag kan få igång mitt mobila bredband som jag köpte för några veckor sen.. måste ju nämligen ha det till nästa helg så är ju på tiden att jag får det gjort.
 
Så vad ska ni hitta på en skön söndag som denna då? :)

Midsommar

Vart ingen bloggning igår, valde att göra annat istället och eftersom att det inte funkar från mobilen än så fick det bli så helt enkelt. Och jag hoppas ju att ni hade bättre saker för er än att sitta inne och läsa massa bloggar när det faktiskt var midsommarafton och superfint väder. ;)

Så igår var det alltså midsommar och detta firades lite även hemma hos mig trotts att mamma jobbade kväll.. sillen skippade vi dock igår då vi åt sånt i torsdags.. eller ja alla utom jag då jag aldrig äter sill. Men i alla fall så hade vi en trevlig kväll med potatissallad gjord på färskpotatis (underbart gott om ni frågar mig) och grillat. :) När mamma kom hem sen på kvällen så gjorde jag även en lite efterrätt med grädde, glass, mango och lite choklad. :) Så en trevlig kväll hade jag absolut. :)

Idag har jag mest tagit det lugnt, kollat på en film och myst med Fia. Känns som det bästa man kan göra när det är tråkigt väder ute. Snart blir de matlagning och sen ska jag nog ta och kila upp till stallet en stund och mysa med mina sötisar. :) 

Njuter av solen!

Härligt väder även idag vilket uppskattas mycket. Därför så har jag spenderat större delen av dagen utomhus, ställt upp poolen och varit ute på promenad med Fia samt bara slappat i solen och hoppats på lite mer färg. Känner mig ovanligt blek för årstiden om man säger så. ;) Om en liten stund så är det dags att hjälpa mamma med maten, hemma hos oss firar vi midsommar idag istället då mamma jobbar sin kvällshelg den här veckan och alltså knappt kommer vara hemma under midsommarhelgen. Men de kan ju vara trevligt att fira en dag i förväg också. :)

Hoppas ni också får en fin dag i solen! :)

Shopping och hästbus

Passade på att ta mig lite sovmorgon idag och tur var väl det för sen har jag inte hunnit ta det så mycket mer lugnt idag. Först så åkte jag med mamma och syster in till Strängnäs för att lämna Systers dator på Elgiganten då hon igår tappade den i golvet så att skärmen gick sönder. Sen så vart de lite småshopping i olika butiker, själv kom jag hem med en röd och en vit skjorta samt ett litet ska till mobilen som jag ska köpa på måndag. ;) Har dock inga bilder så den här gången får ni klara er utan. :P

Efter flera timmars flängande runt i Strängnäs så åkte vi hem och lagade mat, tacos och jag fick stå för matlagningen.. men de vart riktigt gott så jag klagar inte. ;) Efter maten vart de en liten promenad med Syster och Fia upp till stallet där vi hämtade Frasse och tog med oss honom hem. Vi byggde en liten provisorisk hage till honom hemma på tomten vilket han verkade uppskatta. :) När det sen var dags att kila tillbaka till stallet igen för att ta in hästarna så tog jag cykeln och cyklade upp med Frasse.. måste säga att de va bra mycket lättare att cykla med honom än det var med Fia. Så det lär nog upprepas flera gånger skulle jag tro. :)
Passade även på att mysa lite med min söta Princess när jag var uppe i stallet, hon är så himla gullig och gosig nu för tiden så man riktigt smälter när man ska hämta henne i hagen. :)

Nu så är jag hemma igen och kom för ett tag sen ut ur duschen. Såg nu att bilden jag skickade från mobilen förut inte hade kommit upp, vilket var trist.. Hoppas blogg.se löser detta snart så de går att blogga från mobilen igen sen. Tills dess får ni nöja er med något färre inlägg här, men jag ska försöka få in några om dagen i alla fall. :)

Frasse i sin lilla hage här hemma

Svårt att bestämma mig...

Känner mig lite kluven för tillfället.. har blivit erbjuden att börja rida en av de andra hästarna som står i stallet och helt ärligt så vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Visst är jag sugen på det men samtidigt så kan jag inte bara överge Princess. Så frågan är ju alltså ifall jag kommer hinna med två eller om jag kanske borde nöja mig med bara en.. dock är jag väldigt sugen på att i alla fall pröva den här andra hästen. Vilket jag kanske egentligen inte har så mycket att förlora på så varför inte liksom.. Ja jag får fundera lite på saken och så får vi väl se hur det blir sen helt enkelt.
 

Nytt till nya mobilen

Nu så har jag bestämt mig.. när lönen kommer så blir det en ny mobil! :) Närmare bestämt en Samsung Galaxy S2, den som jag kollat in sen flera månader tillbaka nu. Jag kunde dock inte hålla mig så jag har redan klickat hem lite smått till den som jag kände var nödvändigt och som jag fick hem i brevlådan idag. :) Så nu är det vara att vänta till måndag då lönen kommer in på kontot så blir det att beställa även mobilen. Och ja jag vet att jag köper sakerna i lite knasig ordning kanske.. men egentligen vad spelar det för roll? ;)





Sakerna jag köpt är från http://www.skalhuset.se/

God morgon

Är det bara jag som är fullkomligt jätteförvirrad av det nya blogg.se? Jaja.. jag hoppas att det kommer funka bättre fram över, det gäller väl bara att komma fram till vart allt finns nu för tiden. Men det ska nog inte vara något problem, dessutom så är jag ledig även idag och sitter hemma med söta Fia så jag har ju en hel del tid på mig att utforska detta. ;) 

För övrigt så har jag inte så mycket att göra idag. Blir väl att städa lite och senare ikväll åker jag nog upp till stallet och myser med hästarna lite. Hoppas därför på bra väder under dagen så att man inte behöver sitta instängd hela dagen. :)


De blir inte alltid som man tänkt

Vart en lång mysdag med söta Fia idag och sen så har jag hunnit med en tur upp till stallet också. Hade planer på att sätta börja sätta igång Princess idag igen då hon fått vila ett tag på grund av att jag haft fullt upp med skola och jobb och när det väl var slut så hade hon dragit av sig en framsko.. så jag har helt enkelt fått vänta ytterligare på att hovslagaren skulle komma idag vilket han också gjorde. Så jag åkte upp till stallet med förhoppningar om longering eller kanske tömkörning idag, men icke då.. istället har hon nu blivit svullen i ena frambenet och måste vila ett par dagar tills svullnaden gått ner igen. Känns ju lite sådär lagom surt när man väntat så men samtidigt så är de ju viktigt att hon är helt bra innan vi sätter igång igen så nu håller vi tummarna för att hon är frisk i benet till slutet på veckan så får vi se vad som händer. 
Istället så prövade vi idag för första gången att köra lilla Frasse, och det var jag som fick offra mig och sitta i sulkyn. Det vart lite småskutt i början men sen skötte han sig så fint så. :) Så riktigt roligt var det. Nu är det bara att köpa egen sele och vagn, nu när vi testat och sett så att han inte bli helt galen. ;) Sen så ser vi fram emot mera körning i framtiden, det finns ju inget roligare att köra än shettisar! :)

Ett år på Förskollärarprogrammet

Efter ett litet tips så tänkte jag nu att jag skulle berätta lite om mitt första år på förskollärarprogrammet och hur jag ser på att fortsätta och lite planer och tankar kring framtiden, jag hoppas att ni finner mina tankar kring detta i alla fall lite intressanta. :)

Som rubriken säger så har jag nu alltså avslutat mitt första år på Förskollärarprogrammet, eller ja jag har fortfarande inte fått resultatet på den sista tentan jag skrev men tills dess utgår jag ifrån att jag är färdig med mitt första år. Vilket känns både roligt och lite läskigt, för tiden har gått så himla fort. Det käns verkligen som det var igår jag på nervösa ben klev in på Mälardalens högskola för första gången och då såg jag framför mig 3,5 långa år men istället så har tiden bara flygit iväg. När jag ser tillbaka på det här året som gått ser jag mycket slit och envishet, jag känner mig nöjd med vad jag har presterat även om jag vet att jag nu under våren hade kunnat gjort det bättre men jag har kännt att jobbet har varit viktigt och även valt att lägga mycket energi på det, men trotts detta har jag lyckats klara alla kurser till slut så jag känner mig nöjd ändå. :) Och trotts att det har varit mycket slit för att hinna med allt jag vill göra så känner jag mig ändå taggad på att fortsätta min utbildning för nu mer än någonsin känner jag att det är det här jag vill göra! Dock är jag glad att jag har en hel sommar framför mig där jag slipper skolan så jag hinner ladda batterierna för att orka med ett nytt år som troligtvis kommer bli lika kämpigt för att jag ska hinna med att göra allt jag vill göra. Men även om det ibland känns tungt så vet jag vad mitt mål är och det är därför som jag vet att jag kommer klara av att nå dit, för om bara viljan finns där så klarar man allt! :)

Så det är här jag står just nu, med två och ett halvt år kvar på min utbildning och tre och ett halvt år kvar tills jag får min förskollärarlegitimation. Ja när man pratar om det såhär så känns det väldigt långt fram i tiden, januari 2015.. ja de känns så långt bortom allt man lever i nu. Men så tänker man på gymnasiet och hur fort den tiden gick och då känns allt istället skrämmande nära. Dock väljer jag att inte se det så, det är bättre att ta en vecka i taget och göra det som man känner att man orkar just nu. Annars är ju risken att det istället blir för mycket och man ger upp totalt, så en sak i taget så kommer jag att nå till målet så småning om.

Vad som händer efter mina studier sen är svårt att svara på.. Tanken är att jag ska hitta något jobb så fort som möjligt efter min examen och så är ju tanken att jag även ska flytta hemifrån, men det kan ju hända att jag gör det innan jag pluggat färdigt om jag träffar någon att flytta ihop med eller så. Men som det ser ut just nu kommer jag att bo hemma så länge som jag pluggar, detta för att slippa studielån och även för att jag faktiskt känner att jag inte har någon panik att flytta. Jag trivs med min familj och dem stöttar mig helt och fullt i det jag har valt att göra med mitt liv och vill göra allt för att underlätta för mig under min studieperiod. Utan dom hade jag troligtvis aldrig klarat det här, så all kärlek till dem! ♥

Jag fick även frågan om detta är något som jag kommer att jobba med hela livet. Svår fråga att svara på, som jag känner just nu så ja det vill jag. Men sen kan det ju alltid ändras i framtiden, sånt kan man ju inte direkt förutspå. Men som sagt, detta är vad jag vill och jag ser det i alla fall som en större del av min framtid och sen får vi helt enkelt se vad som händer. :)


Måndags morgon

God morgon gott folk. :)
Idag var jag uppe tidigt trotts att jag är ledig.. eller ja än så länge har ingen ringt i alla fall så jag utgår ifrån att jag är ledig idag i alla fall. Så för tillfället passar jag på att bara ta det lite lugnt framför tv:n tillsammans med sötaste Fia som fortfarande är kvar hos oss. Kan man börja veckan på något bättre sätt? Nej de tror jag inte. Önskar dock att det kunde få vara lite finare väder så man verkligen kunde få den där sommarkänslan.. men tydligen så är sommaren inte helt redo att kika fram ön så det är väl bara att stå ut med detta gråväder ett tag till tyvärr. Men men, inte deppa för det. Det finns ju faktiskt så mycket man kan göra i alla fall och man behöver ju inte känna sig hindrad för att det är dåligt väder.. eller det finns ju inget dåligt väder utan bara dåliga kläder.. ;) Så gör det bästa av dagen istället för det blir såå mycket roligare! :)

Vecka 25

Måndag:
¤ Hundvakt Fia
¤ Stallet

Tisdag:
¤ Hundvakt Fia
¤ Stallet

Onsdag:
¤ Hundvakt Fia
¤ Stallet

Torsdag:
¤ Hundvakt Fia
¤ Stallet

Fredag:
¤ Midsommarmys med familjen! :)
¤ Hundvakt Fia
¤ Stallet

Lördag:
¤ Hundvakt Fia
¤ Stallet

Söndag:
¤ Hundvakt Fia
¤ Stallet

Änglamakerskan

Författare: Camilla Läckberg

Föregående böcker i serien:
Isprinsessan, Predikanten, Stenhuggaren, Olycksfågeln, Tyskungen, Sjöjungfrun och Fyrvaktaren.

På baksidan av boken står det:
Påsken 1974 försvinner en familj spårlöst från ön Valö utanför Fjällbacka. En fin påsklunch är uppdukad i matsalen, men alla utom den ettåriga dottern Ebba är borta.
Många år senare återvänder Ebba till ön och den gamla barnkoloni där hennes pappa med hård hand drev en internatskola. Hon och hennes make har förlorat sin lille son, och i ett försök att övervinna sorgen har de bestämt sig för att rusta upp huset och öppna en bed and breakfast.
Men knappt har de hunnit börja förrän de blir utsatta för ett mordbransförsök. Och när de bryter upp matsalsgolvet hittar de intorkat blod under plankorna. Det tycks som om ondskan i det förflutna har hunnit ifatt dem. Under utredningen av branden börjar Patrik Hedström och hans kollegor gräva i det gamla fallet. Kan gåtan få sin lösning nu?

Mina tankar:
Det har nu gått lång tid sedan jag läste de andra böckerna i serien om Fjällbackamorden, men nu så har jag äntligen hittat tid till att plöja igenom den senaste som kom i höstas någon gång. Och ja plöjde igenom den gjorde jag verkligen.. 355 sidor på två dagar. Jag vet inte om jag med tanke på det ens behöver säga hur spännande boken var och hur fulkomligt fast jag var i den. Men väldigt bra var den och jag står klart fast vid att Camilla Läckberg är den bästa svenska författare jag någonsin läst någonting av, ja om man nu inte räknar med Astrid Lindgrens alla barnböcker.. men ja om vi ska prata om böcker jag läser idag så är hon helt klart bäst! Jag måste även tillägga att det här är min favorit av dem åtta böckerna som hon nu har skrivit och jag hoppas verkligen att det kommer flera från henne så småning om! :)


Camilla Läckberg


Änglamakerskan (finns i två olika omslag)

Fyra år med bästa Princess idag! <3

foto0641 (MMS)

Fyra år med bästa Princess idag! <3


Pizzabakning är vad som gäller hemma hos o...

foto0632 (MMS)

Pizzabakning är vad som gäller hemma hos oss för tillfället. :) Senare blir det stallet och sen kanske kvällen avslutas med någon bra film. :)


Snart uppdateras det som vanligt igen..

Känner nu att jag fått tillbaka lite av min blogglust.. eller jag har i alla fall hittat något av skriva om. Efter ett tips från en av er bland annat, så de närmsta dagarna kommer det att finnas lite att läsa om här. ;) Så idag blir det alltså lite fix här med bloggen så att uppdateringen så småning om kommer att flyta på som vanligt.

Idétorka

Känns så trist att skriva om min vardag just nu då den alltid är sig lik.. känns som jag aldrig hittar på något nytt och roligt som kan vara intressant att läsa om. Kanske är det för att jag känner mig rätt sliten just nu och för att jag inte riktigt orkar göra så mycket mer än det jag måste varje dag. Men jag ska i alla fall fundera på hur jag kan göra bloggen lite roligare att läsa. Ni får gärna komma med förslag också om det är något ni är nyfikna på eller så.. ja ni få som fortfarande kikar in här då och då. ;)

Så nu tar vi och sover på saken tycker jag och så får vi se vad som händer här under morgondagen. ;) Sov så sött alla godingar! :)

De små sakerna som betyder!

Jobb, hästar och städning är vad min dag har bestått av, och så lite huvudvärk också. Känner egentligen inte att jag har så mycket att skriva om idag.. måste bara berätta om en gullig sak som hände när jag jobbade idag. ;)

En liten flicka på ca tre år hoppar upp i mitt knä när jag sitter i lekrummet med några barn, så lägger hon sin hand på min kind, tittar på mig med sina söta små ögon och säger: "Du är så snäll Malin."

Vem smälter inte av något sådant alltså!? Det gjorde min dag och detta är en av anledningarna till att jag älskar att jobba med barn, för om man gör något bra så är barn inte blyga med att berätta precis vad dom känner. :) Så detta kommer jag tänka på när min väckarklocka ringer 05.15 imorgon och jag inget hellre än vill kasta den i väggen. ;)

Vecka 24

Måndag:
¤ 7.30 - 16.00 Jobb
¤ Stallet

Tisdag:
¤ 7.00 - 14.30 Jobb
¤ Stallet

Onsdag:
¤ 9.00 - 17.30 Jobb
¤ Stallet

Torsdag:
¤ 9.00 - 17.00 Jobb
¤ Stallet
¤ Hundvakt Fia!

Fredag:
¤ 9.00 - 16.00 Jobb
¤ Stallet
¤ Hundvakt Fia!

Lördag:
¤ Stallet
¤ Hundvakt Fia!

Söndag:
¤ Stallet
¤ Hundvakt Fia!

Sommarbete för hästarna

Idag har jag spenderat en hel del tid i stallet, vilket jag ofta gör när jag inte har något annat som jag måste göra. Men det är min fristad där jag hittar energi till att klara av allt annat jobbigt så därför blir det så att jag är där både ofta och mycket. :) Idag har det fixas med det sista inför att hästarna skulle släppas på sommarbete, vilket dom också har gjort nu under kvällen. Eller ja dom stora hästarna har, ponnysarna får fortsätta gå i sin vinterhage då dem inte riktigt klarar av det kraftiga betet som är nu. Men dom tycker nog att det är rätt bra där i alla fall och när vi tog in dom två även ikväll så tycktes dom inte klaga det minsta över att få slippa regnet och få sov inne under natten. ;) Kändes lite taskigt att lämna dom andra ute, men dom klarar det varje år så varför skulle det vara mer taskigt nu.

Nu så blir det strax sängen för min del då jag har en lång arbetsvecka framför mig, ser verkligen fram emot den! :)
Sov sött sen alla fina! :)

Tillbringat större delen av dagen med den ...

foto0628 (MMS)

Tillbringat större delen av dagen med den här sköna tjejen idag. :) Promenerat i skogen, busat och myst. Nästan lika härligt som jag hade det den här dagen för exakt ett år sen.. Eller nej kanske inte.. Studenten är svårslagen och jag önskar så att jag kunde få uppleva den dagen igen, känns helt sjukt att det redan gått ett år. Men jag är glad ändå, och som sagt så har jag haft en toppendag idag med sötaste Fia så klagar gör jag inte. :) Nu blir det sängen för att ladda inför morgondagen då sommaren kommer på riktigt för mig. ;) Sov sött alla fina! :)


Att gå upp tidigt på morgonen är verkligen...

Att gå upp tidigt på morgonen är verkligen inte min grej, men idag lever jag på tanken att det är fredag och att jag faktiskt har lämnat in den sista tentan för terminen och alltså inte behöver befinna mig på skolan förns i början av september. :) Så nu kämpar jag mig upp för att ta mig till jobbet istället.. Vilket om ni frågar mig är så mycket roligare. :) Så nu kör vi jobb och sen hem och ha tårtkalas med syster som idag slutar sexan.. Hon börjar bli stor min lillasyster. :) Ha en bra dag gotr folk! De ska i alla fall jag ha. ;)


Sveriges nationaldag

Detta firar jag genom att spendera hela dagen framför datorn tillsammans med min älskade kurslitteratur. Känns ju sådär lagom skoj, men å andra sidan så har jag kommit en bit på vägen nu och trotts att jag har en del kvar och kommer få sitta och skriva ett antal timmar till så känns det ändå som att det kan gå vägen. :) Så bara att kämpa på nu, den jobbigaste delen snart färdig och sen är det mest bara egna tankar kvar att skriva och det brukar ju inte vara så jobbigt. :) Så nu kör vi ett par timmar till innan nästa kaffepaus. ;)


Tummen upp för pluggpaus med gott kaffe. ;)

Töm bilen på dina värdesaker i sommar!

Finns det något hemskare än människor som lämnar barn och djur kvar i bilen under varma sommardagar!? Sånt får mig att undra om dessa människor över huvudtaget har någonting innan för panbenet.. Värme dödar! det är något som varenda människa borde veta. Så därför väljer jag nu att sprida detta vidare i hopp om att folk faktiskt ser och tar det på allvar!


Fullt fokus på plugget!

Pluggar på för fullt även idag. Igår lyckades jag bli färdig med två av mina tre kompletteringar samt börja på den tredje.. så nu sitter jag och jobbar på det sista av den tredje och sen är det fullt fokus på hemtentan som gäller. Känner mig fortfarande jäkligt stressad över allt som måste göras men samtidigt så är de skönt att jag fått bocka av lite av alla jobbiga uppgifter.. även fast jag nu har dom jobbigaste kvar så slipper jag i alla fall stressen över de andra uppgifterna. Så nu kämpar vi på och ser glada ut! ;)


Ny mobil?

Är sjukt sugen på att klicka hem denna.. eller ja de har jag varit en längre period men jag såg nyss att den gått ner en del i pris så man kanske skulle passa på snart. Tycker nästan att jag är värdig något sånt efter de här första året på högskolan. ;) De får dock vänta iaf någon månad till så jag hinner få in nästa lön på kontot och sånt.. men sen så återstår det att se om jag kan vara duktig och klara mig med min gamla slitna sak eller om det blir en sån här till slut iaf. ;)


Ny vecka nya tag!

God morgon gott folk! :)
Nu kör vi ny vecka och nya tag! Sista spurten nu med skolan innan jag har tre månaders ledighet framför mig! Så underbart att jag inte har nästa föreläsning förns i september! :) Så nu är det bara att vara en duktig tjej och plugga det tre kommande dagarna så ska nog det här gå bra hoppas jag. :)


Trött och ofixad men nu kör vi heldag med plugg! ;)

Vecka 23

Måndag:
¤ Pluggdag!!
¤ Stallet

Tisdag:
¤ Pluggdag!!
¤ Stallet

Onsdag:
¤ Pluggdag!!
¤ Stallet

Torsdag:
¤ 9.00 - 17.00 Jobb
¤ Stallet

Fredag:
¤ 7.30 - 14.30 Jobb
¤ Stallet

Lördag:
¤ Stallet

Söndag:
¤ Stallet

Livet som högskolestudent...

För er som kanske har funderat över om jag lever fortfarande eller ej så kan jag berätta att lever gör jag. Det är bara väldigt mycket just nu.. Är det inte fantastiskt att jag lovade mig själv efter den där jobbiga pluggperioden innan betygen sattes på gymnasietför ungefär ett år sedan att jag aldrig skulle hamna i ett sånt helvette igen.. och vart är jag nu? Jo i precis samma situation om inte värre och nu har jag bara några dagar på mig att få allt färdigt. Visserligen så hade jag nog mer mig själv att skylla förra gången.. Men känns fortfarande surt med tre kompleteringar på tre olika tentor samt en hemtenta och allt ska vara färdigt nu på torsdag. :( Tycker inte riktigt att det är rättvist av MDH att lämna ut resultate på tre gamla tentor på samma dag när man bara har två veckor på sig att kompletera från det att man får resultatet.. Speciellt inte när man dessutom har två andra tentor i nuvarande kursen att tänka på.. skönt är i alla fall att en av dessa två är färdig och godkänd. :) Men som sagt förklaringen till min frånvaro har alltså med detta att göra och att jag dessutom jobbar så mycket som jag bara kan nu då det under sommaren inte kommer bli lika mycket jobb för mig. Så nu är det bara att kämpa på de här kommande dagarna och hoppas på ett positivt resultat av allt sen. :) Jag lovar att efter den här veckan så kommer jag att börja blogga som vanligt igen.. jag måste bara få färdigt alla skolarbeten först. ;)

Nu ska jag ta och läsa lite kurslitteratur och sen är det dags att krypa ner i sängen för att ladda inför en helt ny vecka. :) God natt mina vänner! :)

Kungs mariedal

Var igår iväg till Eskilstuna med familjen för att leta cykel, jag har ju använt mammas en längre tid nu men jag har kännt ett tag att jag vill ha en egen. Och till min stora lycka så hittade jag den cykeln jag titta på tidigare fast nu nedsatt till ett lägre pris. Så jag tvekade inte ens utan betalade glatt och tog med mig min nya kärlek hem! :)


Kungs mariedal - Team Sportia 2499 kr

RSS 2.0