Willie

Så har jag fått en liten inneboende här hemma. Eller ja pälsbollen tillhör Mr J och eftersom jag har semester och han antingen jobbar eller är här så fick lilla Willie helt enkelt flytta in här ett tag. Världens snackpåse som förföljer mig som en liten svans här hemma men han är ju rätt söt ändå.. ja i alla fall när han sover. ;)


Semesterkänslan

Egentligen har jag väl inte gjort så mycket vettigt alls under semestern hittills, men jag är rätt nöjd med det också faktiskt. Känns som att avkoppling och massa frihet var precis vad som behövdes för min del just nu för att hitta den perfekta semesterkänslan. Så en hel del tid har spenderats i stallet, dock får jag tyvärr inte rida för tillfället då Wilma fortfarande behandlas med laser två gånger i veckan (med goda resultat). Men vi håller tummarna för att vi kan sadla på igen mot slutet av semestern. Huvudsaken är ju att Wimlan får bli helt bra, så jag väntar så länge som det behövs. Dessutom innebär ju det att jag kan spendera lite extra tid med den där Mr J när han är ledig, så det går ingen nöd på mig inte.
 
När man har semester får man spendera massa tid på soffan utan dåligt samvete... ;)

SEMESTER

Hur skönt är det inte att äntligen ha semester! Den här dagen som man räknat ner till i flera veckor är äntligen här och det bästa av allt är att jag nu har tre och en halv veckor att spendera med min finaste Wilma och Mr J. Så ja jag kunde inte vara mer nöjd faktiskt. Dessutom firades semestern in med godaste tårtan på jobbet idag som bästa Siri bjöd på då hon idag jobbade sin sista dag hos oss.


Filmkväll

God morgon! Man vet verkligen att man bor på landet när vägen inte är mycket bredare än min lilla bil. Det blev alltså en liten kvällstripp upp tilö Sophia för att se film igår efter stallet. Ganska skönt att bara ha en kvart med bil hem till en av sina bästa vänner. Det blir så mycket lättare att klämma in sånna här spontana kvällar då, ännu lättare blir det ju nu när hon har semester. Själv jobbar jag den här veckan också innan jag går på ledighet, känns helt ärligt som att det kommer bli den längsta veckan i mitt liv. Tiden har nog aldrig gått långsammare än vad den gör nu på jobbet. Men men.. bara fyra dagar kvar att härda ut. Nu dags att fixa det sista innan jobbet. Ha en fin dag!



RSS 2.0