Myskväll med familjen


Bakat en mazarintårta ikväll och myst med familjen framför lite Crocodile Dunde. Lagom ansträngande när man har en heldag med plugg som väntar imorgon. :)

Skyddsängel


Ändringar i frukostrutinerna

När man som jag har tidigare har kört efter Lchf till viss det så är man väldigt medveten om vilken enorm skillnad de gör för kroppen när man drar ner på kolhydraterna. Och framför allt vilken otrolg skillnad det gör bara genom att sluta äta bröd, vilket egentligen mestadels är bukfylla och inte ger någon längre mättnadskänsla. Så mina smörgåsar till frukost är nu mera ett minne blott, istället har jag köpt hem en god yoghurt som verkligen är to die for och till det så blir det självklart en kopp kaffe också. Jag var skeptisk till citronen innan jag hade smakat den men gud så god den är och faktiskt så innehåller den inte så överdrivet mycket socker heller vilket är perfekt. :) Men framför allt så kommer man inte ens i närheten av samma kolhydratsmängd som man skulle göra om man åt bröd.
 

Ny hovslagare


Mattes hjärta har fått nya skor idag och det av en helt ny hovslagare dessutom. Jag är supernöjd och Wilmas hovar ser bättre ut än någonsin. :) Så jag kan verkligen rekomendera honom till andra, bra tänk och sätt att agera när det gäller hästar har han också och det är faktiskt lika viktigt det som att han är bra på att sko. :)

Ledig fredag


Ta ut hästarna, handla, hovslagare, plugga, ta in hästarna, baka och mysa med familjen. Ja de är väl i det stora hela vad jag ska göra idag. Men jag ska nog lyckas klämma in några inlägg här också under dagen. Ha en bra fredag gott folk! :)

Nerbäddad för kvällen

Blev en kvällspromenad med mitt hjärta och så fick vi sällskap av Vendela och hennes lilla Vilgot också, så trotts blåsten så var det en rätt trevlig kvällstur och på de ställen där det var lä så blev det faktiskt riktigt varmt och skönt. :) Men nu är det en något frusen tjej som har bäddat ner sig i sängen för att om en stund säga hej till John Blund. Det blir en händelserik dag imorgon så det är bäst att ladda batterierna ordentligt så att jag orkar med allt som ska göras och kanske en mysig kväll med familjen också. :) Så godnatt nu på er och sov riktigt sött. :)

Hundvakt


Idag är söta Astor här eftersom att Vendela jobbar. Så för en stund sen var vi ute på en mysig lite förmiddagspromenad i det soliga vädret. :)

Inget introduktionsår

Att få detta mail idag känns bara helt fantastiskt! En vecka nu och sen bara en termin kvar och sen är jag där. Då är jag förskollärare på riktigt! :)


Persistence


Mattes hjärta!


Vad vore jag utan dig mitt älskade hjärta?! På den korta tid du varit hos mig har du räddat mig så många gånger från att hamna på botten. Det finns verkligen inte en dag som är meningslös med dig i mitt liv! Mattes älskade Wilma! <3

Water


Såå sliten

Jag är verkligen helt slut idag. Det är på en sådan nivå att jag just nu inte riktigt vet vad jag ska göra av mig själv. En lång dag på praktiken och till råga på det så fanns det inte mat så att de räckte på lunchen idag så jag har levt på en banan och massa kaffe idag. Kanske inte de bästa förutsättningarna när man har massor som behövs göras när man kommer hem. Men för tillfället så har jag tagit en paus, jag är hundvakt till Astor ikväll och han ligger här brevid mig och snarkar i soffan så jag tyckte att jag kunde få slöa lite en stund jag också. ;) Dock så har jag ju stallet ikväll så mitt slöande blir inte så långvarigt, men ska försöka komma i sng tidigt ikväll i alla fall så kanske jag är något piggare till imorgon.

Focus


Sånt som bara händer andra

När sånt där händer som man bara tro händer andra och ingen man själv känner... Just nu har jag en nära släkting som ligger på sjukhus med en hjärnblödning. För tillfället är läget ganska stabilt och den är just nu för liten för att man ska göra någonting åt den. Så det är bara att vänta och hoppas på att den gå tillbaka. Men det kan ju också bli så att den blir större och vad som händer då vill jag just nu inte ens tänka på. Men vi alla håller nu tummarna för att allt ska bli bra igen och att han bli helt återställd! ♥

Stressed is Desserts


Vecka 22

Måndag:
# 8.15 - 15.30 VFU.
# Wilma.
 
Tisdag:
# 8.15 - 15.30 VFU.
# Wilma
 
Onsdag:
# 8.15 - 15.30 VFU.
# Wilma.
 
Torsdag:
# Pluggdag!
# Wilma
 
Fredag:
# Pluggdag!
# Wilma
 
Lördag:
# Wilma
 
Söndag:
# Pluggdag!
# Wilma

Good Night


Mors dag


Min mamma jobbar kväll idag så som en liten överaskning tills hon slutar har jag gjort en kladdkaka. Ansträngde mig lite extra med florsockret dagen till ära. :)

Grattis på mors dag älskade mamma! <3

Stallarholmsskolans vårkonsert 2014

Var ju och så Stallarholmsskolans vårkonsert med mamma, pappa, farmor och farfar igår eftermiddag. Och vi alla kunde enas om att de var riktigt bra. Elever och lärare har verkligen kämpat hårt och lagt ner sin själ i detta vilket märktes. Dom lyckades leverera en otroligt bra föreställning med bra musik framförd av duktiga elever. :)





Be happy


Lördag

Så fort den här förmiddagen har gått. Jag var ju uppe och ute i värmen redan vid åtta för att ta ut hästarna. Helt sjukt att de redan var över tjugo grader varmt då. Sen har det blivit en lång skön dusch och lite fix här hemma. Om några timmar så är det dags att åka iväg för att se på Stallarholmsskolans vårkonsert som min Syster är med i. Men innan dess så ska jag fixa hennes hår och få på mig själv lite smink och sånt. Så det känns som att den här dagen kommer att ta slut den också, lite för fort nästan då jag skulle behöva sitta med lite plugg också. Men men, de får väl bli en heldag med sånt imorgon istället.

Riding


Så underbart söt


Mitt hjärta liksom smälter när jag ser den här bilden. När jag ser lilla Alice på riktigt också för den delen. :) Märkligt de där att trotts att hon kräktes på nästan hela mig så tycker jag fortfarande att hon är helt underbart söt! :)

Idag blir det dock inget bebismys utan istället blir det middag hos mormor för min del då resten av familjen ska bort på olika håll. Men de blir nog mysigt det också tror jag. :)

Kvällsmys med Edvina & Alice

Det blev en riktig myskväll för min del idag. Promenad och glass i solen och sen lite kaffe och massa mys med lilla Alice som idag blir en vecka gammal på det. Jag tror faktiskt inte att det kan bli så mycket bättre än så. :) Så tack mina fina tjejer för en supermysig kväll! ♥

Edvina och lilla Alice! ♥

Try me!


Bebismys ikväll


Presenten ligger inslagen i väskan och efter praktiken idag får jag äntligen träffa lilltjejen. Ja och Edvina också såklart. :) Har en känsla av att det kommer bli en bra dag även fast jag vet att det är kaos på grund av personalbrist på förskolan idag. Men de ska nog gå bra i alla fall. Och jag har ju något roligt att se fram emot ikväll. :)

Don't say it...

Avslutar den här dagen med några kloka råd till folket där ute som inte håller på med häster... ;)

Fair education?

Jag vet inte om jag har lagt upp den här bilden förut, men i vilket fall så är den värd att ses flera gånger för hur sjukt det än är så är det faktiskt så här det ser ut i dagens skolor i det här landet. Det finns en mall att gå efter och alla elever får göra samma uppgifter och skriva samma prov. För en del så kanske det är så enkelt som för apan att klättra upp för trädet medans det för andra är lika svårt som för en fisk eller en säl att göra det. Vi alla är olika och fungerar på olika sätt, våra svagheter och styrkor är även dom olika men i skolan ska alla dömmas utifrån samma mall och detta ska föreställa ett rättvist system... Dags att tänka om tycker jag!

Strong, healthy & happy


Onsdag


God morgon! Laddad för ännu en dag på praktiken och dessutom ser det ju ut att bli strålande väder idag. Underbart! :) Ha en bra dag gott folk. :)

Mjukstart med träningen

Nu har jag friskförklarat mig själv så det är dags att komma igång med träningen. Men den här gången tänker jag faktiskt mjukstarta lite så att kroppen inte blir helt chockad igen och jag åker på någon mer förkylning. Så idag körde jag lite plankan och rygglyft bara för att se hur kroppen skulle reagera och från och med imorgon så tänkte jag försöka köra igång med lite promenader också. Löpningen får vänta lite, vill som sagt inte gå ut allt för hårt igen då det ju bara ökar risken för att kroppen säger ifrån.
 
 

APT (ArbetsPlatsTräff)

När ni läser det här så sitter jag i möte (APT) på förskolan där jag har min Verksamhetsförlagda utbildning. Det hela handlar om att hösten ska planeras tillsammans med enhetschef och personal på förskolan vad gäller barngrupper, personalfördelning och en hel del annat som rör höstens verksamhet. Det är ett riktigt stort pussel som ska läggas så att alla bitar verkligen hamnar på rätt plats. Så medans ni kan njuta av värmen så sitter jag alltså instängd och lyssnar på massa prat om detta. Fast i ärlighetens namn så tycker jag faktiskt att det ska bli spännande, och jag tror att det kan finnas en hel del för mig att lära under denna process. :)
 

Good morning

God morgon mina vänner! I skrivande stund sitter jag färdig för att om några minuter kila iväg till bussen. Känner mig ganska så utvilad idag trotts att jag såklart vaknade vid halv åtta som vanligt.. De har liksom blivit lite utav en vana när jag är ledig eller har sovmorgon. Men men då fick det bli en morgon helt utan stress helt enkelt, vilket ju också kan vara skönt ibland. Speciellt med tanke på att jag idag har en lång dag framför mig. :)
 
Men nu så ska jag samla ihop mina grejer och kila iväg, så ha en bra dag gott folk! :)
 

Det blir bara bättre

När jag kom hem idag så stod det en Vendela i köket i full gång med att laga mat till oss. Underbara, härliga människa som kommer på sånna spontana saker när hon är ensam hemma och vill ha sällskap. Så en fantastiskt god kycklinggryta fick jag idag och sen så bjöd jag på efterrätt, en Mazarintårta som jag bakade igår. :) Så en riktigt mysig middag blev det innan det var dags att ge sig ut i regnet för att mysa med min favorittjej i stallet. :)
 
För övrigt så kan jag tillägga att jag nu känner mig mycket bättre, förkylningen är nästan borta nu och tack vare allt regn som kommit idag så känner jag mig för tillfället rätt fri från pollenbesvär också. Så har en känsla av att den här tjejen kommer sova otroligt gott inatt. :) Sängen nästa alltså och en lagom lång sovmorgon imorgon, underbart! :)

This moment


Vecka 21

Måndag:
# 8.15 - 15.30 VFU.
# Wilma
 
Tisdag:
# 10.15 - 17.00 VFU.
# 17.00 - 19.00 APT.
# Wilma
 
Onsdag:
# 8.15 - 15.30 VFU.
# Wilma
 
Torsdag:
# 8.15 - 15.30 VFU.
# Mysa med Edvina & lilla Alice! :)
# Wilma
 
Fredag:
# 8.15 - 15.30 VFU.
# Middag hos Mormor.
# Wilma
 
Lördag:
# Wilma
# 15.00 Vårkonsert.
 
Söndag:
# Pluggdag!
# Wilma

En sann vän


Sommar?


Solig och varm morgon i stallet. Riktigt varmt var det redan vid åtta imorse, så man får ju lite sommarkänslor. :) Nu blir de lite fix hemma och sen ska jag upp till stallet igen för att rida lektion. Så de här blir nog en riktigt härlig dag. :)

Lördag


Sovmorgon, lunch hos mormor, bakning till middagen och hästmys är väl vad min dag har betått av. Så nu landar en trött tjej i soffan och stannar där resten av kvällen. :)

En bra dag

Det är fredag, det är underbart väder, jag har världens sötaste bebisbild i mobilen (som ni inte får se :P) och jag är på väg till praktiken för att ha en superhärlig dag med underbara barn och kollegor. Sen ska jag hem och pussa på min fantastiska häst. Jag måste nog säga att mitt liv är helt okej för tillfället. :D


Förskolans dag!

Eftersom att det idag är förskolans dag så var det ju självklart planerat för ett antal roliga aktiviteter och som en tradition under denna dagen även korvgrillning till lunchen. Jag fick ansvara för att det fanns såpbubblor att blåsa och sen så var det även stövelkastning, ansiktsmålning, massa musik och lite gemensamma lekar. Och så fanns det ju självklart en hel del ballonger. Det var ju rätt mulet under förmiddagen men vi klarade oss rätt bra, ja i alla fall fram tills vi skulle fixa med lunchen och få i oss den.. då regnade det en hel del kan jag säga. Men med en stor sandlåda med tak över så kunde vi sätta barnen på kanterna runt den och så höll de sig torra och glada när de åt sin lunch. :) Så ja de var en rätt så lyckad förmiddag trotts att vädret kanske kunde ha varit lite bättre. Men varför klaga över sånt när barnen skrattade och hade skoj. :)
 
Nu är jag dock rätt sliten eftersom barnen ju gått på högvarv hela dagen på grund av allt skoj som hänt, ja och kanske lite på grund av äppeljuicen de hällde i sig till lunchen också. ;) Men jag ska göra en sista ansträning och ta mig upp till stallet en stund nu och fixa med mitt lilla hjärta. :)

Lilla Alice


Så stolt över min fina vän och oerhört glad för hennes skull! Inatt kom alltså Edvinas lilla Alice till världen och jag ser så himla mycket fram emot att få träffa dom båda! :) <3

Lyckat besök & bebis på väg

Nu är den nästan över, den här dagen som jag har fasat över den senaste tiden. Helt i onödan kan jag ju tillägga. Lärarbesöket kunde inte ha gått bättre, mycket tack vare min fantastiska handledare men också för att jag verkligen lyckades med aktiviteten jag skulle genomföra. Barnen var hur duktiga som helst och det var ju roligt att dom inte ens ville sluta. ;) Bästa komplimangen idag var när min handledare sa till läraren från skolan att hon absolut skulle vilja jobba tillsammans med mig i framtiden. Det är ju så tårarna kommer när man får höra sånt. :)
 
Sen så fick jag även ett annat glädjande besked idag vid 11.30.. Min vän är inne på BB och lilla Bumlingen är på väg.. Många timmar har hon kämpat och förhoppningsvis har den lilla kommit nu, men för tillfället så vet jag inte så mycket så jag bara håller tummarna för att allt går som de ska och dom båda mår bra! ♥

The best revenge


Kerstinkaka


Detta har blivit en av mina nya favoriter och dessutom är den väldigt enkel att göra. Så ikväll när mamma tyckte att jag skulle baka något så blev det såklart en Kerstinkaka. :)

Gräset på andra sidan


Igår kväll öppnade vi upp i sommarhagen en stund och jag kan säga att de va två busiga och lyckliga hästar som sprang runt där ute. :) Gräset var ju faktiskt grönare på andra sidan staketet. ;)

Praktikprat

Min handledare var tillbaka efter sin semester idag vilket kändes himla skönt. Nog för att jag trivs bra på min fältförskola men de blir ju alltid lite rörigare i en barngrupp när ordinarie personal är borta och de kommer in en vikare som ska testas till max av barnen. Att de dessutom varit olika vikarier de senaste veckorna på grund av att de även varit en del sjukdommar i arbetslaget. Så ja de känns skönt att det nu är som det ska vara på avdelningen igen. :) Dock är jag fortfarande bekymrad över onsdagen då det kommer ut en lärare från skolan för att se hur det går för mig. Men efter ett samtal med min handledare idag så lyckades hon lugna mina nerver en hel del. Det betyder så oerhört mycket bara att veta att hon tror på mig och att hon dessutom tycker att jag ska söka en tjänst på den här förskolan till nästa vår säger ju verkligen att hon tycker att jag gör ett bra jobb. :)
 
Nu ska jag sluta babbla på om min dag och mina nerver inför onsdagen och istället släcka lampan och sova några timmar. Min förkylning vägrar att ge sig så jag slår tillbaka med att försöka få så mycket som möjligt av just den varan nu för tiden. Natti natti! :)

Vecka 20

Måndag:
# 8.15 - 15.30 VFU.
# 19.00 Vendelaträning.
 
Tisdag:
# 8.15 - 15.30 VFU.
# Wilma
# Jobba med sagoprojektet.
 
Onsdag:
# 8.15 - 15.30 VFU.
# 10.00 Lärarbesök på praktiken.
# Föräldrafika på eftermiddagen.
# Wilma
 
Torsdag:
# 8.15 - 15.30 VFU.
# Wilma
 
Fredag:
# 8.15 - 15.30 VFU.
# Wilma
 
Lördag:
# Wilma
 
Söndag:
# Pluggdag!
# Wilma

Dagens lista 11/5

Dagens humör: Ganska glad och positiv.

Dagens mående: Trött, stressad och förkyld (men på bättringsvägen).

 

Dagens borde: Skriva planering av aktivitet, ta tag i min PYT och städa.

Dagens frisyr: Uppsatt i knut.

Dagens smink: Inget smink.

Dagens klädsel: Myskläder för den perfekta söndagskänslan. ;)

Dagens planer: Plugga, stallet och kanske lite städning.

Dagens materiella vill ha: Nya helskodda ridbyxor. :)

Dagens fundering: Hur tusan ska jag ta mig igenom onsdagens lärarbesök på praktiken och vad ska jag hitta på för något med barnen när hon är där? Har idétorka och lite halvt panik över detta.

Dagens beroende: Kaffe.

Dagens tråkigaste: Att jag borde städa.

Dagens längtan: Längtar efter att bli helt frisk så jag kan träna igen.

Dagens superlängtan: Längtar supermycket efter den där lilla bebisen som borde kommit för länge sen. :)

Dagens tidning: Hästmagazinet.

Dagens låt: Red Lights - Tiësto


Eurovision 2014


Sitter såklart bänkad framför tv:en ikväll för att se årets Eurovision song contest detta och de enda bidrag jag hört tidigare är vår Sannas.. Men vad tusan är det som pågår? Känns mer som någon slags komedi där varje bidrag är mer skrattretande än de föregående. Håller tummarna för att de dyker upp något som är värt att lyssna på längre fram i tävlingen...

För lite tid

Jag har så fruktansvärt mycket att göra nu och bryter närstan ihop för att det inte finns tillräckligt med tid. Eller ja tid finns det ju om jag istället väljer att sova mindre vilket jag i sånna här situationer brukar göra men eftersom att jag är förkyld så känns det som att det inte ens är att tänka på. Så jag kämpar på med den lilla tid jag har utöver praktiken och hoppas att det går vägen trotts allt. Men skönast vore det ju om jag kunde bli frisk så att jag får all min ork tillbaka igen och kan lägga i en högre växel. 
 
Nej men nu ska jag inte klaga mer, istället ska jag ta tag i lite plugg innan det är dags för mig att åka upp till stallet en sväng. Det första som ska göras är att planera inför att det nu veckan som kommer ska komma ut en lärare från skolan och hälsa på på min praktikplats. Så nu ska jag alltså lyckas plocka fram min kreativa sida och hoppas på att hon är nöjd med det jag gjort sen. 

If you feel lonely


Saknar löpningen

Sliten tjej med en hemsk förkylning i kroppen som just nu är väldigt sugen på löpning. Hatar att jag blev sjuk när jag verkligen hade kommit igång med träningen och kände att de va roligt också. Så nu hoppas jag att jag blir frisk snart så jag kan sätta igång igen. :)


Livet är som en bok


Genomförkyld

Frusen, hostande och med en hals som jag helst inte vill veta av har jag nu bäddat ner mig i sängen för att se ett serieavsnitt och sen sova. Imorgon är de ju fredag och mina förhoppningar är att jag ska lyckas ta mig igenom en dag till på praktiken innan jag får vila helt. Så därför blir det att sova tidigare ikväll. Sen så väntar ju en helg fylld med plugg så helt ledig kommer jag ju inte kunna vara i alla fall, men det är inget som man inte kan göra från sängen så jag ska nog klara mig och så sattsar vi på en fullt frisk Malin som kan sätta igång med träningen igen på måndag. ;) Så nu blir de serie och så säger jag god natt för mig. :)
 

Sliten tjej

Kan ju inte direkt påstå att jag känner mig pigg idag men jag kämpar mig igenom ytterligare en dag på praktiken med en mindre rolig förkylning i kroppen. Vad gör man inte för att slippa få frånvarodagar att ta igen senare? Förhoppningsvis blir det en lugn dag i alla fall och sen massa vila när jag kommer hem ikväll.



Coffee Time!


7 Maj 2014

Vaknade upp fullständigt genomförkyld imorse men inte stoppade det mig från att ta mig igenom en väldigt händelserik dag. En dag på praktiken med både skogsbesök och pyssel, en sväng till Strängnäs för att kolla blodtrycket och sen ta en fika med min fina och VÄLDIGT höggravida vän som enligt beräkningarna borde ha fött igår. Men att den lilla stannar i värmen ett tag till gör mig inte så jättemycket, tycker hon kan stanna där tills jag är frisk igen. Har dock en känsla av att den blivande mamman inte håller med mig. ;) En liten present i förskott har hon fått i alla fall, och vad passar inte bättre än ett litet gosedjur i form av en häst som är ganska lik min egen lilla Wilma. Det ska ju börjas i tis liksom. :) 
 
Efter den mysiga fikan så var det bara att åkka hem och hoppa i stallkläderna. Men de var också den sista ansträngningen för idag. Nu är det sängen som gäller och ett avsnitt av någon serie och sen blir de sova tidigt för min del. Behöver all sömn jag kan få nu känner jag.

I wonder


Ett andra hem

Man kan verkligen undra hur många gånger under mitt liv som jag har passerat genom dessa dörrar. Många gånger är det, jag skulle nog med säkerhet kunna säga att de är fler gånger än dagar jag levt under mitt liv. När jag var fyra år gammal flyttade mamma hit de två hästar vi hade då och sen dess har jag varit där nästan dagligen. Det har liksom blivit som ett andra hem för mig och det är alltid med ro i själen som jag spenderar min tid innanför dessa dörrar och på markerna runt omkring. Jag vågar knappt tänka på hur mitt liv skulle sett ut idag utan den här platsen och utan all den tid jag fått spendera här. Jag är verkligen så tacksam för allt som människorna och djuren på gården gett mig och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna fortsätta spendera min tid här i framtiden. :)

 

Choices, chances, changes.


Haircut

Funderat ett tag på om man kanske skulle klippa av håret men så drömde jag här om natten att jag gjorde just det här med mitt hår, vaknade i ren panik tills jag upptäckte att mitt långa hår fortfarande var kvar. Så jag tror nog att de långa håret får stanna.. Känns som ett ganska klart teckan på att de är en dum idé att klippa av det.. ;)

Måndagstrött


Så var det dags för dagens rast och tröttheten idag går inte att beskriva med ord.. dessutom har min näsa börjat strejka, oklart om det är en kommande förkylning eller allt pollen som bråkar med mig. Hoppas på det sistnämnda eftersom att jag förhoppningsvis ska bebismysa inom en snar framtid så de passar ju inte att bli sjuk nu.

A lifestyle


Vecka 19

Måndag:
 8.15 - 15.30 VFU.
 19.00 Vendelaträning
 Ta in hästarna.
 
Tisdag:
 8.15 - 15.30 VFU.
 Wilma
 Ta in hästarna.
Träna.
 
Onsdag:
 8.15 - 14.00 VFU.
 In till Strängnäs.
 Wilma
 
Torsdag:
 8.15 - 15.30 VFU.
 Wilma
 Träna
 
Fredag:
 8.15 - 15.30 VFU.
 Wilma
 Träna
 
Lördag:
 Wilma
 Träna
 
Söndag:
 Skriva min PYT (Praktiska yrkesteori).
 Wilma
 Träna

Lite längre

8,2 km blev det idag och för tillfället känner jag mig sådär lagom mör i benen. Längsta hittills faktiskt och de känns också riktigt skönt, ni vet den där härliga känslan i kroppen när man har gjort någonting bra och man trotts tröttheten efteråt känner sig lite starkare och lite piggare (ja i huvudet i alla fall). Jag är ju dock en sån där knasig människa som tycker om att ha träningsvärk också, nästan så att jag blir glad av den sortens smärta och stelhet. Får åter igen så är ju det en känsla som visar att man har gjort någonting bra. :) Nu i veckan så kommer det dock bara bli kortare rundor då jag har svårt att få tiden att räcka till, men all träning är ju bra träning så det är bara att hålla humöret uppe och kämpa på steg för steg. :)
 
Nu så är tanken att jag ska få i mig lite mat och sen få undan lite plugg, motivation till träning både när det gäller mig själv och hästen det har jag men det här med skolarbeten.. ja de känns lite som att jag nu under praktiken har glömt bort hur man gör. Men men, bara att ge det ett försök så att jag slipper sitta där med allt i sista minuten sen som jag gjort med allt annat. ;)

Träningsmusik

Tänkte att jag skulle dela med mig av musiken som jag lyssnar på när jag är ute och springer. Ganska blandad musik kan man väl säga, men alla låtar är sånna som jag blir peppad av vilket ju är bra när man tränar. :) Vore kul om ni ville dela med er av sån musik som ni blir glada och taggade av. Man kan ju aldrig ha för många bra låtar i en spellista. ;)
 

Kick ass


Tömkörning


Idag stog det tömkörning på schemat med mitt hjärta. Faktiskt första gången vi testade detta. Men jag vet ju att hon är inkörd och har dragit både vagn och släde så precis som jag trodde så var de ju inga problem. Bara det att hon hellre vill vara nära mig och mysa istället för att jobba. ;)

Intervallträning

6,5 km intervaller blev det idag. Just nu så är målet att bygga upp en bättre kondition och samtidigt gå ner några kilo så därför blir det ju då en hel del intervaller nu för tiden. Men jag tycker faktiskt att det är riktigt skönt, och det passar mig superbra. Målet är väl att klara springa hela min korta runda på 4 km så småning om men jag tar en km i taget. Och samtidigt så passar jag på att sätta lite fart på min Syster också, nu är hon dock sjuk så hon slipper undan ett tag nu.. men sen när hon frisknat till är det bara för henne att ta på springskorna igen och följa med. All träning är ju faktiskt roligare om man kan vara flera som peppar varandra och ser till att det faktiskt blir av. Fast nu för tiden så är jag så jäkla motiverad till att röra på mig så det är inget problem, men de sägs ju att de tar minst 21 dagar (en del säger 66) att vänja in en ny vana.. Så det är bara att kämpa på. Allt går ju bara man vill. ;)

Pigg och glad före dagens runda. ;)

Rådjur

Jag vet inte om jag har sagt det förut, men en tanke som jag har haft sen min morfar gick bort är att jag vill tatuera ett rådjur på vristen. Jag kan tänka mig att många av er nu ser en bild av Bambi framför er eller kanske något i stil med bilden här nedanför. Men min tanke är att det ska vara en Råbock fångad mitt i språnget. Problemet är bara att jag ännu inte hittat det perfekta rådjuret att tatuera in än. Rådjuret för mig är ju väldigt mycket en symbol för min morfar som ni vid det här laget säkert förstått betydde oerhört mycket för mig. Så förhoppningsvis så blir det en sån tatuering efter examen. :)

Älskade Wilma


Med bara barbackapadden och strålande väder så var min tjej så duktig idag. Fokuserad och arbetsvillig och matte är så himla glad. Underbara häst så fantastisk du är! :) ♥

Open your eyes




Vaniljbullar


Eftermiddagen har spenderats med bakning. Vaniljbullar fick det bli denna gång då det är något jag varit himla sugen på den senaste månaden. Riktigt fina och goda blev dom dessutom och nu luktar större delen av huset sådär gott av nybakade bullar. Helt underbart alltså! :)

Do it!


PW i ruskväder


Vädret kunde ju ha varit lite roligare nu på morgonen när jag var ute på en minst sagt uppfriskande PW. Snöblandat regn och halv storm.. men nog känns det lite extra skönt att jag gav mig ut på morgonen i alla fall. :)

RSS 2.0