31 Oktober 2009

Jag känner mig väldigt seg och deppig idag.. vill inte att lovet ska vara slut. :( Vill ha mera ledighet. Men det skde känns a ändå bli lite kul att få komma ut på APU:n på måndag. :) Och jag behöver ju inte åka till skolan igen förns onsdag vecka 46.. och det är ju skönt de i allafall. ;)

Jag har inte gjort så värst mycket idag.. läst nästan hela dagen och så var jag i stallet en stund.. Men de va kallt ute så den stunden var inte så värst lång. :P Nu väntar jag på att syrrans kompis ska åka hem så att jag kan få lite mat i magen och sen så blir det väll körslaget tror jag.. ;) Jag la ner min röst igår för att få se körslaget idag istället för dansbandskampen. :P Smart drag från min sida. ;)

Nu sitter jag och pratar med Linn som nyligen kommit hem från Turkiet. ;) Trevligt. :)

/Malin :)

30 Oktober 2009

Hejsan. :)
Idag så har jag bara tagit det lugnt och hjälpt mamma lite med grejer här hemma, jag har även hunnit med en sväng till stallet. Nu har mamma åkt iväg på personalfest så det är bara pappa, jag och syrran hemma.. kvällen kommer nog att spenderas framför tv:en med lite chips och ostbågar och lite idol om jag lyckas övertala dom andra. ;)

Ha en bra kväll..

/Malin :)

29 Oktober 2009

Idag har jag varit och handlat med mamma.. Kollade på kläder och lite annat men jag kom hem med ett par vinterstövlar och en ny jacka. :) Sen vi kom hem så har jag väll inte gjort så mycket, tagit det lugnt och läst lite grann. ;) Jag läste förresten ut min bok igår.. så nu har jag börjat på en ny (eller gammal kanske man ska säga då det är tredje eller fjärde gången jag läser den.. minns inte riktigt hur många gånger. :P). ;) Så om en stund så tänkte jag skriva en liten resension av boken som jag läste ut igår.. och sen så tänkte jag nog sätta på mig mina mysis kläder och läsa en stund. :)

Förresten så är det idag exakt en månad kvar till jag fyller 17. :D

/Malin :)

 
Inte världens bästa bilder.. men så ser inköpen ut. ;)


Jag ger upp..

Ända sedan pappa drog ur modemet igår har mitt internett arbetat emot mig.. först funkade det inte alls och nu sparar den inte saker som jag vill att den ska spara.. visserligen så handlar det om småsaker.. det kommer inte längre upp alternativ när jag skriver in bloggrubriken, bildnamn, inloggningsuppgifter.. sånt som gör att allting går så mycket fortare. Så nu är jag riktigt irriterad på det här för vad jag än gör så vill det inte fungera igen. :( Så har ni några förslag på vad som kanske kan hjälpa så är jag väldigt tacksam om ni kunde höra av er. ;)

Nu tänker jag i allafall ge upp för kvällen och faktiskt gå och lägga mig tidigt för en gångs skull. :P

/Malin :)


Fruktansvärt irriterande och smutsig..


28 Oktober 2009

Förmiddagen spenderades i stallet med Mamma, Syster, Sylvia och Hertz. Mamma och jag tog ut hästarna och fixade maten tills kvällen och vid tio så kom Sylvia och Hertz då var det planering inför november. :P Ser riktigt bra ut.. mamma och jag fick nästan inga utsläpp alls. ;) Vilket är bra för då kan jag sova. :)

Nu sitter jag och kollar på film.. Twilight.. var grymt länge sen jag såg den. :P Funderar på att göra lite smycken nu.. har ju inte blivit av dom senaste gångerna jag har sagt att jag ska göra det, så vi får se hur det blir den här gången. :P

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.. kanske blir mera film och lite läsning. ;) Måsta ju kolla på AA också.. han inte med det igår.. ;P Men de får bli efter filmen. :)

Ha en bra kväll. :)

/Malin :)




Bilder från gårdagen. :)


27 Oktober 2009

Eftermiddagen spenderades utomhus med syrran.. vi tog massa höstbilder och krattade löv. :P Tänkte lägga upp några bilder i varje inlägg. ;) Om en liten stund ska jag åka med mamma till stallet och ta in hästarna. :) Sen så blir det självklart House. :D

Ha en bra kväll.

/Malin :)


Taget genom fönstrer i vardagsrummet.


Vi kastade upp lite löv i luften.


Syster. :)


Sötaste kissen. :)


Höstiga träd. ;)


Osmart.. och nu trött.

Jag var uppe lite längre igår än vad jag från början hade tänkt.. Men jag snackade med lite folk på msn och läste min bok. Så jag somnade inte förns vid tre.. och jag trodde ändå att jag skulle orka gå upp vid nio idag.. haha, gud så fel jag hade. Jag var inte uppe förns efter halv elva idag.. :P Men även fast jag sovit en del så är jag väldans trött idag, jag som hade planer på att faktiskt göra något idag. Jaja, jag får ta det lugnt en stund till och sen ska jag göra lunch till mig och syrran. ;) Efter det vet jag inte vad som händer, inget för ansträngande i allafall. :P

/Malin :)


Världens sötaste Malthe, som nu är väldans gosig. :)


26 Oktober 2009

Dagen slutade bra i allafall. :) Min syster och hennes kompis lugnade ner sig efter att dom hade varit ute och sprungit av sig.. då landade dom på soffan och kollade på en film och jag kunde i lugn och ro sätta mig med min bok. ;) Dagen har bestått av läsning och så har jag spelat lite spel på datorn.. vart inga smycken idag heller. :P Jag har ju varit i stallet också.. det regnade då. :( Kändes lite deprimerande när man har två vänner som sitter i värmen i Turkiet. Men det känns ändå bra eftersom att man har lov. :)

Egentligen så hade jag ju tänkt gå ut idag för att ta lite fina höstbilder.. men vädret var inte det bästa för den aktiviteten.. så jag sparar det till en annan dag. ;) Kanske går ut om det är bättre väder imorgon. :)

Snart ska jag nog sova, känner mig lite trött.. och man vill ju inte sova bort hela dagen imorgon också.. funderar på att ställa klockan.. :/ Ne.. jag måste göra det på onsdag så imorgon tänker jag nog sova en stund extra. ;)

/Malin :)

Två tioåringar i huset..

Mamma och pappa jobbar så jag blev kvar ensam hemma med syrran, men nu så har hon tagit hit en kompis så jag är nu ensam med två stycken tioåringar.. Ja ni kan ju bara tänka er vilket liv dom för. :P Men nu så har dom bestämt sig för att gå ut och hoppa i lövhögarna eller något sånt.. så jag får det lugnt en stund. ;) Så nu blir det lite GG och sen så ska jag sätta mig och läsa en stund i boken som jag påbörjade igår. :)
Ska även städa lite och göra dom där smyckena som jag inte gjorde igår.. :P Kanske hinner med en film också. :)

Ha en bra dag. ;)

/Malin :)


Syster vek servetter när pappa fylde 40. :)


Tröttast..

Det här med vintertid är verkligen inte min grej.. Jag är jätte trött, och endå så sov man en timme längre, fast jag gjorde väll inte det.. jag vaknade ju jätte tidigt iaf.. men endå. Man borde ju inte vara trött nu lixom. :P
I vilket fall så är jag det och de känns lite väl tidigt att gå och lägga sig nu..

Dagen idag har i allafall bestått av musik, musik och lite mera musik. ;) Jag har haft en riktigt seg dag. :) På dan så var mormor här och fikade, hon hade med sig hembakta bullar och såntdärnt gott. :D

Nu ska jag försöka hålla mig vaken iaf en timme till, men sen så ska jag krypa ner under täcket. :)

Ha en bra kväll kära läsare. ;)

/Malin :)


Fyrvaktaren.

Författare: Camilla Läckberg

Föregående böcker i serien:
Isprinsessan, Predikanten, Stenhuggaren, Olycksfågeln, Tyskungen och Sjöjungfrun.

På baksidan av boken står det:
"Den efterlängtade sjunde delen i Camilla Läckbers Fjällbackaserie!

Det är en ljus försommarnatt. En kvinna kastar sig i sin bil, händerna på ratten är blodiga. Med sin lille son i baksätet flyr hon mot den enda trygga plats hon vet: ön Gråskär utanför Fjällbacka.
     Ett par dygn senare mördas en man i sin lägenhet. Han var kommunens nyanställde ekonomichef, som efter många år återvänt till sitt barndoms Fjällbacka. En skötsam och omtyckt person. Men när polisen i Tanumshede börjar kartlägga hans liv kommer de en rad hamligheter på spåren.
     Det visar sig att manen besökt Gråskär innan han dog. I folkmun kallas ön Gastholmen och har alltid omgärdats av mörka rykten. Det sägs att de döda aldrig lämnar den, och att det har något att berätta för de levande."

Mina tankar:
Jag kan starkt rekommendera den här boken. Men för att man ska få ut så mycket som möjligt av boken så tycker jag att man ska läsa dom sex föregående böckerna innan man sätter tänderna i den här.

Läckberg skriver med ett väldigt enkelt språk men har ändå förmågan att fånga läsarens intresse.

Jag blev väldigt berörd av boken, eftersom man redan efter bara ett par kapitel vet lite av vad som kommer att hända i boken. Så väntar man bara på att det ska hända, men man vet inte hur och inte varför, man vet bara att det kommer bli så. Det gör boken lite jobbig att läsa men endå så kan man inte släppa taget om den. Man vill bara veta hur det går, vad som kommer hända med dom olika personerna och vem som är den skylldiga.

Jag tycker att boken är den bästa av hennes sju och det är även en av dom bästa böckerna som jag någonsin har läst. :)

Mer än så kan jag nog inte säga utan att avslöja för mycket, men jag tycker verkligen att ni ska läsa boken!

 

 
Fyrvaktaren                       Camilla Läckberg


De känns inte som söndag.

Idag är det söndag.. men det känns inte som det är det. För en vanlig söndag så brukar jag ha världens "söndagsångest", ni vet.. man är missnöjd med sig själv för att man inte har gjort allt det som man borde göra och helgen är nästan slut. Men idag finns inte den känslan.. hur underbart är inte de egentligen. ;)
Veckan är visserligen nästan slut men jag har nu en hel vecka på mig att göra alla dessa saker.. så idag tänker jag nog bara ta det lugnt.. kanske åker up till stallet och så funderar jag på att sätta mig ner och göra lite smycken.. ja, jag vet inte riktigt hur dagen kommer se ut.. men det är ju skönt det också ibland. :)

Jag är väldans sugen på min favorit choklad.. men jag orkar inte ta mig ner till Ica.. så jag får försöka klara mig utan den. :P Fast om jag har tur så kanske det finns lite kvar av den som pappa köpte igår. ;)

/Malin :)


Grattis Rebecca på 18 årsdagen! :D


24 Oktober 2009

Idag har jag haft en sån där skönt seg dag. :) Jag har tillbringat den mesta tiden med att läsa, jag har läst ut Camilla Läckbergs senaste "Fyrvaktaren" idag. :) Riktigt bra var den.. men tänkte skriva lite mera om den imorgon. ;) Jag har även varit i stallet en stund.. var upe och hälsade på den busiga hästen som för en gångs skull gick att få på grimman på.. men det var väll bara för att jag inte hade tid att göra så mycket med henne. :P Men jag ska försöka och se om jag kanske har samma tur imorgon också. ;)

Nu ska jag väll gå ner och umgås med familjen.. jag tror att mamma och pappa skulle kolla på dansbandskampen(!?), jag förstår verkligen inte varför man vill se det. Kanske det har att göra med att det är en "lokal" händelse.. Ja, jag ser i allafall inget direkt nöje med att sitta och kolla på det.. men däremot så är skålen med ostbågar ganska så lockande. ;)

Ha e bra kväll allihopa. :D

/Malin :)


Dagens bild får bli en på Edvina när hon var liten eftersom hon och Linn åkte till Turkiet idag. ;)


Fredagsmys.. :)

Nu är det äntligen fredag.. och framför allt LOV!! :D
Kvällen kommer tillbringas hemma tillsammans med familjen framför tv:en. ;) Ska även till stallet med mamma ikväll för att ta in hästarna.. men det är också ganska mysigt, finns det något bättre än när man precis har tagit in hästarna och dom står och tuggar på höet.. det finns absolut inget som slår den känslan, det är nog det bästa med vintern tror jag. :) Ni som aldrig har upplevt detta har verkligen missat något. :P

Jag vet inte riktigt vad som kommer hända under lovet.. blir väll en del plugg tror jag och så måste jag läsa ut min bok också. ;) Sen så blir det såklart stallet och den tokiga hästen. :P Och så ska jag framför allt ta det lugnt och bara vara. :) Träffa lite vänner också. :D

/Malin :)

Besök på APU platsen.

Jag sitter nu vid en dator utan mus.. och jag lyckades ta mig in på bloggen. ;) Slå de ni. ;P

Idag så var jag och besökte min APU plats.. Det var riktigt skojigt och nu längtar jag verkligen tills veckan efter lovet då jag får börja där på riktigt. :) Alla barnen var såååå söta. ;)

Nu ska jag kila iväg på lektion.. engelska har vi nu. :P

/Malin :)


I need to sleep.

Efter ytterligare en vända till stallet och en del plugg så känner jag nu att det är dags att sova. :)

Imorgon är sista dagen innan lovet.. vilket känns väldigt skönt. :) Sen så ska det bli roligt att få hälsa på på min APU-plats också. :) Kanske träffar några gamla lärare om man har tur. ;)

Ne, nu ska jag dra mig.. sov sött. :)

/Malin :)


Morris ♥


Jobbig häst..

Även idag har jag varit i stallet.. men jag fick inte tag på Princessan idag heller och då höll jag på i över en timme. :( Jag blir galen på det här.. och för henne så är det bara en lek. Inte så kul att åka upp till stallet för att göra något och så får man inte tag på hästen.. :(
Men det är väll bara att fortsätta kämpa, för någon gång måste hon ju ge upp.. jag hoppas det i allafall. ;)
Imorgon får hon nya skor så det vore ju skoj om man kunde få rida nu när det går igen.. men jag får vänta tills på lördag för att se om det går bättre då. ;) Bara en dag kvar i skolan och sen så har jag ju en hel vecka på mig att arbeta med henne. :)

Önska mig lycka till. ;)

/Malin :)


Princess Q ♥


Äntligen..

..har jag lyckats få tag i min APU handledare och bestämt en tid för besöket. :) Jag kommer att vara där imorgon mellan klockan åtta och tio. Längtar verkligen. :)

/Malin :)

Torsdags förmiddag.

Början på dagen har varit seg.. jag sov till tio och sen så har jag käkat frukost och försökt få tag på min APU handledare men har fortfarande inte lyckats.. :( Det känns som det börjar bli lite väl sent att komma på besök, men jag ska fortsätta att ringa under dagen så får vi se hur det går. :P Jag hade ju tänkt åka till stallet idag.. men jag tror att det inte blir så för jag har massor med plugg som behöver göras + att jag måste fixa lite här hemma. ;)

Nu ska jag ringa igen.. så önska mig lycka till. ;)

/Malin :)


21 Oktober 2009

Den här dagen har varit bra. :) Skolan var helt okej och idrotten var skoj som vanligt, lite olika bollsporter var det.. känner att jag kommer ha ett vackert blåmärke efter en fotboll på magen snart. :P Men jag överlever nog. ;)

Efter skolan idag så tog jag bussen hem.. pappa hämtade mig hos mormor och så vart det hem och äta mat och sen så åkte jag upp till stallet för att rida ut en sväng tillsammans med Lovisa.. men Princessan ville inte komma in idag så efter en stunds jagande i hagen så gav jag upp, istället så frågade jag Sylvia om jag kunde låna Super för en liten promenad.. så med Super på släptåg vart det en liten promenad och sen så hjälpte jag mamma att ta in hästarna. :P

När jag kom hem så vart det lite tv och sen så tog jag ett varmt bad och för en stund sen så hamnade jag här.. Nu sitter jag med datorn i sängen och känner mig väldans trött, tänkte nog sova nu. ;)

Är ledig imorgon men har en del att göra endå, återkommer om det imorgon. :P

/Malin :)


Princess Q ♥


Jag ♥ Tisdagskväll. :)

Jag har faktiskt varit lite duktig idag och pluggat lite.. inte så mycket som jag borde men jag har endå pluggat en del. ;) Och nu så tänker jag sluta för kvällen och gå ner och kolla på House. ♥:D Sen så blir det tidigt i säng för det är ytterligare en tidig morgon imorgon. :P Jobbig.. men det är bara en dag kvar och sen så är jag ju ledig en dag. :) (Y) Och om man ska se det hela på ett ännu mera positivt sätt så kan man ju tänka som så att jag bara har två skoldagar kvar till lovet.. eller sex lektioner kvar, 7 om man räknar med klf:en. ;)

Ne, nu är det bara tio minuter kvar tills det börjar så nu måste jag kila..

/Malin :)








Polisen ringer fel..

För en stund sedan så började det ringa på min gamla mobil som min syster har tagit över.. eftersom det så sällan ringer någon till henne så hade hon jättebråttom att svara.. hon kollade inte ens vem det var som ringde. Ju längre hon pratar ju blekare blir hon i ansiktet.. så ger hon telefonen till pappa och säger med ett kritvitt ansikte; "det är polisen".. Pappa trodde det var ett skämt men han tog telefonen och mycket riktigt.. det var från polisen.
Men det var så att hon hade fått fel nummer, hon skulle ringa till något hundhem om en upphittad hund. :P

Haha.. så roligt det kan bli. xD

/Malin :)

På möte..

För ungefär en timme sen ringde jag till min APU-plats för att bestämma en dag/tid då jag kan komma och hälsa på, men jag hade otur.. min handledare var på möte så  jag kunde inte prata med henne. Jag får alltså vänta tills imorgon med att ringa. :P Hur jag ska hinna med det imorgon är en annan fråga, får väll göra det innan spanskan eller efter den.. för jag sa att jag skulle ring ganska tidigt. ;)

/Malin :)




Slutar tolv idag. :)

Sitter i skolan nu.. bara två lektioner kvar och sen så slutar jag. :) Är alltså hemma redan klocka 13 idag. :) Yäy! Men när jag kommer hem så blir det att ringa min APU-handledare och sen så ska jag plugga som en lite tok.. :P Ska försöka hinna ikapp med alla mina rester så att jag bara kan ta det lugnt på torsdag när jag är ledig. ;)

Nu ska jag kila på lektion.. film bir det. ;)

/Malin :)

Bara att hoppas..

Nu tänker jag dra mig mot sängen.. är trött och känner bara för att sova, jag har kännt mig allmänt nere idag.. men det är bara att hoppas på en bättre dag imorgon då jag för övrigt ska ringa till min APU-plats. :P

Sov sött kära läsare.

/Malin :)

Skoltrött..

Jag är så fruktansvärt skoltrött nu och endå har det inte gått lång tid alls på den här terminen. Men jag känner bara att jag vill lägga mig under täcket och inte gå upp på ett par veckor, eller i allafall slippa all stress i skolan och bara vara hemma ett tag. Jag vet inte hur jag ska klara det här året.. och än värre nästa. Det känns så hopplöst, jag ligger mycket efter i ett ämne och jag har ingen ork att göra någonting åt saken, jag orkar inte ta tag i saker. Det funkar lixom inte, jag vill att det ska gå bra i skolan.. men när jag kommer hem för att sätta mig och plugga s känns allt bara så himmla hopplöst, hur mycket jag än anstränger mig så kommer jag ingen vart.. det är lixom bara stop. :(
Jag vet inte hur jag ska lösa det här, kanske man bara ska vänta och hoppas på att den där gnistan kommer tillbaka.. om jag tar det lugnt ett tag så kanske orken och lusten kommer fram igen.. Jag vet inte.. :/

Men på torsdag är jag ledig och sen så efter fradagen så börjar ett välbehövligt lov på en vecka, men det känns endock som en vecka är för lite, men kanske blir det bättre när jag får komma ut på min APU då jag slipper alla dessa fruktansvärda yrk-läxor som bara tar kol på mig.

Nu ska jag försöka mig på en stunds plugg.. får se hur det går.

/Malin :)

Yrk en hel dag..

Den här dagen är menad att sluta dåligt.. det kan bara inte bli värre. Tro mig.

Schemat fick vi inte ändra och sen så ska vi ha yrk med Inger hela dagen och det gillar vi verkligen inte. Sen så ska vi lämna in ett arbete idag som inte är färdigt.. det känns inte bra alltså. Men det är inte bara jag som inte är färdig.. jag tror att det finns ett antal till som inte heller har gjort det, Jonas tex är en av dom. ;)

Nu ska jag snart gå och käka lunch med Linn och Jonas, är ju äckligt hungrig nu alltså. :P

/Malin :)

Huvudvärk & plugg..

.. de är ingen bra kombination. :(

Mitt huvud strejkar eller något liknande.. jag har huvudvärk och så var jag tvungen att plugga en del ikväll. Jag är inte nöjd med resultatet på långa vägar, men vad mer kan man vänta sig när huvudet inte längre vill vara med?. Så det blir väll bara att sitta och plugga på håltimmen imorgon och sen fortsätta när jag kommer hem. :( Usch.

Imorgon kommer den där tanten från folksam också, hon som skulle kommit förra veckan men som vaccinerade sig och då mådde så dåligt att hon inte kunde komma. Så där nere får man väll inte vara då. :P Men det känns som jag inte kommer få så mycket gjort i allafall eftersom att jag har en lillasyster som inte heller får vara ivägen där nere och då kommer störa mig istället. Så vi får väll se hur efektiv jag kommer kunna vara imorgon. ;)

Nu ska jag släcka och försöka sova bort min huvudvärk. ;)

/Malin :)

Ändring av schemat..

Nu har vårat schema ändrats igen!! Jag fattar inte vad fan dom håller på med, halva terminen har gått och schemana skulle ha varit klara för länge sen.. men vårat fortsätter dom att ändra hela tiden! :@ Jag blir tokig.. för det är ju inte så att det blir bättre, utan istället så blir det sämre och sämre för varje gång. Nu så har dom fixat till det så fint så att jag nu kommer börja klockan 11.25 på fredagar istället för klockan 13!! Och jag hatar detta!! Det finns ingen i våran klass som tycker att denna ändringen är bra.. en del får sluta senare och en del får istället börja tidigare.. Fredagarna var ju egentligen bara till för elevensval.
Detta är verkligen en stor katastrof, och att dom gör så när det finns andra sätt att lösa det på!! Ja där rök min ledighet på fredag!! Jag hatar våran schemaläggare.. usch säger jag bara! USCH!! :@

/Malin :)

Söndag.

Söndag igen.. Jag förstår inte hur helgerna kan gå så fort, man hinner ju inte med att göra någonting innan helgen är slut. Men nu är det bara en vecka kvar till det efterlängtade lovet. :) Ska bli så skönt med lite extra ledighet.. och har jag tur så är jag ledig från och med fredag. :D Våran svenska är inställd på torsdag och så tänkte jag höra med min spanska lärare om jag kan plugga hemma på fredag, hon har nämligen sagt förut att det är okej att göra så någon gång ibland. :) Men jag vill kolla först så att jag inte missar något viktigt, men det tror jag inte att jag gör. :P Så om jag har tur så går jag bara tre dagar i skolan den kommande veckan, inte helt fel alltså. ;)

Idag kommer jag tillbringa dagen med film, städning och plugg. Kanske åker upp till stallet men för tillfället så ser det inte ut som att det kommer bli så. :(

(bilden har inget med textan att göra.. jag tyckte bara att den var lite rolig/söt)

Nu ska jag städa vidare..

/Malin :)

17 Oktober 2009

Dagen har varit bra. :) Som jag tidigare sa så har jag bakat och så har jag ätit supergod mat och även varit i stallet. ;)
Min blåbärspaj som jag gjorde såg inte så aptitlig ut men när man väl smakat på den så insåg jag att den var jättegod. :) Så jag hade lyckats ganska så bra i allafall. :P Men eftersom den inte såg så god ut så struntar jag i att lägga upp bilder. ;)

När mamma kom hem från jobbet så åt vi potatisgratäng och kassler, det var verkligen supergott. :) Sen så åkte vi upp till stallet hela familjen där vi träffade Sylvia och Nadja, vi tog in hästarna och fikade lite där. När vi sen kom hem så smakade vi på blåbärspajen. :)

Och nu så väntar sängen för min del. ;) Det blir en hel del plugg imorgon och om det är fint väder och jag hinner med allt plugg så tänkte jag åka upp till stallet en sväng. :)

/Malin :)


Mamma ♥ Pappa

Idag är det den 17 oktober 2009, vilket betyder att det idag är exakt 17 år sedan mina föräldrar förlovade sig. :) Mina föräldrar är inte gifta så därför så blir det denna dag som firas lite extra. ;)
Jag har bestämt mig för att göra en blåbärspaj som vi ska äta ikväll. :) Och tack vare mig så kom även pappa ihåg denna dag och har nu åkt iväg för att köpa en blomma till mamma som för tillfället är på jobbet. :P

/Malin :)


16 Oktober 2009

Dagen började med att jagåt frukost och åkte upp till stallet och släpte ut hästarna. :) Sen så mockade jag och när jag kom hem så vart det duschen, jag fixade mig för skolan och så fick jag lite tid över så jag tog lite bilder.. vilket resulterade i att jag nu har fixat en ny bild på mig i bloggen. ;) När jag var färdig så käkade jag lunch och sen så åkte jag med mamma in till strängnäs eftersom hon endå skulle in och handla. :) Väl där så vart det en spanska lektion som var ganska seg, vi kollade på film och svarade på några frågor till den. Ganska bra uppgift för en fredagslektion. ;) Sen så tog jag bussen hem till kära stallarholmen där mamma hämtade mig vid bussen eftersom att det regnade. :P

Nu är jag hemma och har varit det en stund. :)
Kvällen kommer spenderas hemma tillsammans med familjen, det kommer bli god mat och så vi åtta så blir det självklart idol och chips & ostbågar till det. :) Så det blir en väldigt nice kväll. :)

Nu ska jag ta på mig mina myskläder och sen så ska jag gå ner och hjälpa till med maten. :)

/Malin :)


Till skolan snart..

Har precis fixat mig färdigt för att åka till skolan, ska bara slänga i mig lite lunch först och sen så kilar jag iväg till bussen. ;)

Ha de bra. :)

Sov sött. :)

Nu är jag fruktansvärt trött.. så jag tänkte dra mig mot sängen.

Imorgon är det fredag.. vilket betyder att jag börjar klockan 13. Men jag har lovat mamma att jag ska följa med till stallet så klockan ringer vi 7. Vilket batyder att det endast är sju och en halv timme kvar tills jag ska gå upp. :O Ojojoj, vad trött jag kommer vara imorgon..

Ne, nu måste jag sluta svamla och gå och lägga mig. ;)

Sov sött. :)

Bloglovin.com

För någon vecka sedan så skaffade jag "bloglovin" för att det skulle bli lättare för mig att hålla kolla på alla bloggar som jag läser. Jag tycker att det är jättebra, och jag rekomenderar detta.

Följ min blogg med bloglovin

Ha de bra. :)

15 Oktober 2009

Svenska redovisningen är nu avklarad. :) Men ni anar inte hur nervös jag var innan, jag bröt nästan ihop.. jag hade gjort det om det inte hade varit för mina underbara vänner. Tack tjejer! :) Själva redovisningen gick väll sådär, det känndes som jag pratade alldeles för fort.. precis som jag brukar göra när jag är nervös. Det jobbiga är att jag inte tror att jag lyckades prata i fem minuter som man skulle.. det känndes bara som två. Så nu har jag förmodligen sänkt mitt betyg till ett G eller ännu värre... ett IG. :( Men det positiva är väll att nu har jag i allafall gjort det så jag behöver inte bekymra mig något mera över det. ;)

När svenskan var slut så tog jag, Pernilla, Paulina och Peter bussen ner till stan där vi mötte Mikael och sen gick till cafe Princen för en fika/lunch. :) Det var verkligen supertrevligt.. och kändes skönt efter min jobbiga redovisning. ;)

Vid 14 så tog jag, Pernilla och Peter bussen hem till stallarholmen och jag gick sen till Ica för att inhandla min favoritchoklad och sen så gick jag till mormor för en fika. :)

Vid fyra så åkte jag hem och bytte om för att åka upp till stallet och mocka. Jag hade ju lovat mamma att göra det för vi skulle ha fått besök ikväll.. av någon tjej från folksam, men hon hade tydligen vaccinerat sig mot svininfluensan så hon mådde inte så bra.. vilket resulterade i att det vart inställt. :P

Nu sitter jag här vid datorn och läser lite bloggar och njuter av min choklad. :) Tänkte hoppa över pluggandet ikväll och kanske kolla på en film eller något sådant. ;)

Ha de bra. :)

Nervös.. panik!

Om ungefär 40 minuter så ska jag redovisa min svenska. :O Shit vad nervös jag är.. jag sitter just nu och skakar så det är lite svårt att skriva. :/ Just nu så vill jag bara ta bussen hem och gå och lägga mig igen. Det här känns verkligen inte bra. :( Jag vill inte! :(

Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att redovisa inför en grupp på 20-30 personer. Men det är väll just den där kännslan när man står där framme och alla sitter knäptysta och stirra på en..

Ne, nu måste jag försöka ladda upp för den här stora prövningen..
Önska mig lycka till. ;)

Ha de bra. :)

14 Oktober 2009

Dagen idag har varit bra. :) Jag behövde inte redovisa på svenskan och idrotten var superskoj. ;) Dom andra lektionerna var inget att hurra för men de var helt okej. :P Jag träffade trevliga människor på bussen och har så här långt haft en superbra kväll helt utan plugg. ;) Jag hade tänkt att det skulle förbli så men eftersom att jag ska redovisa svenskan imorgon så ska jag gå igenom det en stund innan jag går och lägger mig sen. ;) Annars så tänkte jag läsa lite i min väldigt braiga bok och åka till stallet. :)

Imorgon är det torsdag och då har jag bara en lektion.. så jag har bestämt mig för att när jag kommer till stallarholmen så ska jag gå och köpa min favorit choklad. :D *mumsigt* Sen så hade jag tänkt att jag skulle sätta mig och plugga fritidskunskap. :P Men vi får se hur det går med den saken. ;)

Nu så ska jag åka iväg till stallet..

Ha de bra. :)

13 Oktober 2009

Som jag sa tidigare så följde Hilda med mig hem efter skolan idag. :) Vi pluggade och pratade. ;) Jag fick faktiskt en hel del gjort.. men jag är inte färdig med det än. :P Jag har också hunnit med en tur till stallet för att ta in hästarna.

För en liten stund sen så slutade House, så nu väntar sängen för mig.. för imorgon måste jag gå upp ännu tidigare eftersom att jag åkte med mamma hem idag så måste jag gå ner till bussen då jag har cykeln står hos mormor. :P

Ha de bra. :)

Smslandet.se

Du vinner poäng/gratis sms och skickar till dina vänner från ditt eget nummer. :)

Bli medlem; http://www.smslandet.se/?r=361125


Ha de bra. :)


Hungrig...

Sitter i skolan och väntar på att det ska bli lunch.. jag är jätte hungrig och jätte trött. :( Vill ha mat nu och sen så vill jag åka hem. ;) Efter skolan så följer Hilda med mig hem och då blir det plugg.. har massor att göra så det kommer bli intensiva timmar med näsan i böckerna.. Känns inte så värst roligt, men det är ju bättre när man inte behöver plugga själv. :)

Nu ska jag återgå till min lektion..

Ha de bra. :)

Vi ägde! ;-)

För att vara måndag så har dagen gått ganska så fort, men det kan ju bero på att vi lakte lekar under eftermiddagen istället för att sitta i klassrummet ocvh lyssna på massa genomgångar och sånt. Det var för övrigt jag och Therese som höll i aktiviteterna.. det gick bra. :) Och när vi fick höra vårat omdöme om det hela så lyckades vi.. eller mest Therese ändra på några av deras åsikter genom att säga några bra ord lite här och där. ;) hehe. :P

Nu så tänkte jag att jag skulle sätta mig och plugga ett tag och sen så väntar lite läsning i den nya boken. :)

Ha de bra. :)

Helt slut..

Nu tänker jag gå och lägga mig.. jag är helt slut vilket har resulterat i att jag inte har pluggat någonting idag.. men det borde jag ha gjort för nu kommer jag istället få en massa att göra imorgon är jag kommer hem från skolan trött och sliten. :( Men jag känner verkligen att jag behöver sova nu.. annars så kommer jag inte kunna gå upp när väckarklockan ringer kl 6 i morgon bitti.

Men ni får ha det så bra kära läsare. :)

Marabou, Yoghurt & Raspberry.

Jag är tycker i vanliga fall inte om hallon, men nu så har jag hittat något som jag starkt kan rekomendera.. Marabous nya choklad; Yoghurt & Raspberry. Jag är helt såld.. den är underbart god, och det är en sådan choklad som man inte kan äta mycket av på en gång, så den räcker länge. ;)

Jag tycker verkligen att ni ska smaka på denna godsak. :)

(det finns även en med smaken; Toffee & Walnut.)

Ha de bra. :)





Kusinbarn. :D

Jag fick för en stund sen reda på att min kusin väntar sitt andra barn. :D Är det inte underbart? Jag ska få ett till kusinbarn! :D♥



Kusinbarnet Isabelle. :)


11 Oktober 2009

Gick upp tidigt idag för att åka till stallet och släppa ut hästarna.. sen hem igen. Linn och jag kollade på en film, men vi han inte se färdigt den.. vid 11 så följde jag i allafall med Linn till bussen.
När jag kom hem igen, så kollade jag på tv med syrran och nu så hade jag tänkt plugga lite.. Men jag funderar på att ta en dusch först. :)

Ne, jag ska se klart filmen som ruller nu.. sen så får jag se vad som händer. ;)

Ha de bra. :)


Strängnäsmarknaden.

Idag så var det den årliga marknaden i strängnäs. :)
Jag och Linn åkte in med mina föräldrar, vi var där ungefär halv 12 och då var det äckligt mycket folk där.. så vi tillbringade dagen med att trängas med massa människor på strängnäs gator för att kolla på samma saket som finns där varje år. ;) Det hela slutade i allafall med att jag kom hem med lite nya saker.. en väska, 6 st diadem och en hel del godis. :)

  

Vid halv fyra så åkte vi hem till mig igen och tog det lugnt en stund. Sen så kom Sylvia och Nadja hit och då var det dags för middag, mamma hade lagat världens godaste kycklinggryta. :) Efter maten så vart det film (stekta gröna tomater) för mig och Linn och när filmen var slut så käkade vi lite efterrätt. :) Sen så vart det en hel del prat med dom där nere och nu så sitter vi här på mitt rum igen. Jag tror att vi kommer sova snart för jag har stallet imorgon bitti och så tror jag att vi båda känner oss lite trötta efter dagens händelser. ;)

Ha de bra. :)

Mot strängnäs..

Snart ska jag och Linn åka in till strängnäs för att gå på strängnäsmarknaden..
men först så ska vi käka lite frukost. ;)

Hinner inte blogga så mycket mera nu.. men jag hör av mig när jag kommer hem. :P

Ha de bra. :)

Fel i Aftonbladet!!

Flickan omkom i mariefred och inte i stallarholmen..

men det gör inte saken mindre hemsk för det. :(

Kolla istället; http://www.gt.se/nyheter/1.1737258/elvaarig-flicka-omkom-i-bilolycka 

11-åring påkörd vid busshållplats – dog

Den 11-åriga flickan hade klivit av bussen och skulle springa över vägen. Då kom en bil körande bakom bussen. Flickan blev påkörd och dog.

I kväll håller hennes klasskamrater en minnesstund i skolans matsal.

Olyckan skedde vid 15.30-tiden vid Stallarholmsbron i Stallarholmen när flickan var på väg hem från skolan.

– Det här hände vid en busshållplats. Flickan sprang eller gick över vägen och kan inte ha sett bilen som kom körande. Hon dog troligen omedelbart, säger Lennart Ahlin, vakthavande befäl vid polisen i Södermanland.

Föraren, en ensam man i 50-årsåldern, chockades svårt och fördes även han till lasarettet.

Mariefreds skola, där flickan gick i sjätte klass, håller öppet för samtalsstöd fram till klockan 22 i kväll.


"Livet är skört"

– Vi har öppet i matsalen. Det har kommit både elever och föräldrar för att tända ljus och prata. Det är så klart många som är ledsna. Mariefred är en liten ort där de flesta känner varandra. Så hon var ju välkänd här med många kompisar, säger Birgitta Arbinger, skolasssient på expiditionen.

I matsalen finns förutom de tända ljusen även en bild av 11-åringen och en bok där kompisarna kan skriva en sista hälsning.

– Det här är ju fruktansvärt. Man förstår att livet är så skört, säger Birgitta Arbinger.


Discot ställdes in

Även i morgon lördag hålls skolan öppen för eleverna.

"Våra tankar går till den drabbade familjen. Vi har informerat föräldrarna till klasskamraterna i hela årskursen", skriver skolledningen på kommunens hemsida.

Samma kväll skulle en klass på skolan ordna ett minidisco för de yngre barnen. Förberedelserna hade redan börjat när beskedet om den tragiska olyckan kom. Skoldiscot ställdes in och skolans matsal blev istället samlingspunkten för vännerna till den omkomna flickan.


Källa; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5935331.ab 


Vad blir det för mat?

Nu är Linn här, vi sitter med varsin dator och fördriver lite tid. ;) haha.. vilken trevlig fredags kväll. :P Men vi ska faktiskt kolla på massa filmer sen och äta chips och sånt där onytigt som egentligen borde vara förbjudet.. ;)

Men nu så är jag fruktansvärt hungrig och kan inte tänka på så mycket annat. Lax blir det idag. :) *mums* Min mage håller helt seriöst på att dö av hunger.. inte särskilt skoj ska ni veta. :P

Ha de bra. :)


Fredag. :)

Idag är det fredag vilket är nice. :D Jag har bara en lektion som vanligt och sen så följer Linn med mig hem för en filmkväll och så blir det strängnäsmarknad imorgon. :) Sen så stannar hon tills på söndad. :D Så jag ser fram emot en super trevlig helg. ;)

Jag vet inte om jag kommer blogga något under helgen.. men ni får hålla ögonen öppna. :P Jag bloggar i allafall på söndag igen. :)

Jag har lovat mina föräldrar att jag ska sitta mindre vid datorn på min lediga tid, vilket kanske kommer påverka mitt bloggande, men jag ska försöka updatera lika mycket i allafall. ;) Jag får helt enkelt dra ner på annat som jag brukar göra vid datror.. tex. dom där onödiga spelen på facebook. ;) Jag kommer i allafall fortsätta uppdatera minst en gång om dagen. ;) Så ni slipper mig inte helt och hållet. :P

Om cirka 50 minuter så ska jag kila iväg till bussen.. men nu har jag annat att göra. ;)

Ha de bra. :)

I väntan på bussen.

Sitter nu i skolan och väntar på bussen, vi fick inte sluta tidigare så jag måste vänta en hel timme på nästa buss. Men nu så är det bara 30 minuter kvar.. halva tiden har gått. ;)

Det vart ingen redovisning för min del, så nu har jag fram tills på onsdag på mig att göra en ännu bättre redovisning än den som jag redan har gjort. :P Men det blir inte idag. :P För när jag kommer till stallerholmen så stannar jag nog hos mormor en stund för en fika och sen så ska jag åka hem och städa eftersom Linn följer med mig hem imorgon. :D Jag ska även plugga lite ikväll, spanska och fritidskunskap. :P Har en rest kvar som jag måste göra. :P Känner mig ganska duktig som har gjort dom andra. ;)

Snart ska jag kila ner till bussen. ;)

Ha de bra. :)

Edvina tänker ...... efter.

När jag och några från min klass satt på bussen så diskuterade vi en av våra lärare, hur vida vi tycker hon passar som lärare eller inte..

Alla kommer överens om att hon borde sparkas.
...
...
*tystnad*
...
...
10 min senare säger Edvina..
Jag tycker vi sparkar henne.


Haha.. xD Vissa är verkligen efter. xD

APU plats. :)

Om fem minuter måste jag kila till bussen så det här blir ett kort inlägg. ;)

Jag glömde berätta för er igår att jag nu har fått min APU-plats. :) Jag hamnade precis där jag ville vara och fick den handledaren jag hoppades på att få. :) Kan det bli mycket bättre än så? ;) Så jag ska alltså vara på stallarholmens förskola och fritidshem, på A-sidan. :) tummen upp för de. :P

Ne nu måste jag kila..

Ha de bra. :)


Sängen ser lockande ut..

Jag har nu efter ett par timmars jobb gjort klart min svenska redovisning, som jag inte alls e nöjd med. Men det är en redovisning.. den ska vara minst fem minuter, men jag har inte orkat kolla om den verkligen är det så jag kanske står där som ett fån efter endast tre minuter.. Usch vad hemskt det kommer vara. :( Jag vill inte redovisa men när jag och Therese var och pratade med våran svenska lärare igår så tittade hon bara på oss och sa: "det är många andra som har frågat om dom kunde få redovisa i mindre grupper, men jag har sagt nej till dom och jag säger nej till er." Jag förstår verkligen inte varför vi inte kan få redovisa för en lite mindra grupp. Jag tycker verkligen att det här är jätte jobbigt, jag har helt seriöst drömt mardrömmar om den här redovisningen flera gånger. :(

Nej.. nu kan jag inte skriva mera, mina ögon håller på att ramla ihop och härifrån ser sängen väldigt lockande ut. ;)

Ha de bra. :) 


Iväg till skolan.

Jag har faktiskt hunnit med en hel del plugg nu på förmiddagen. :)
Nu ska jag käka lite lunch och sen så drar jag iväg till skolan. :P

Ha de bra. :)

A-dag.

Idag är det en så kallad A-dag på thomasgymnasiet. Vilket betyder att man då får tid att ta ikapp rester och plugga lite extra på sånt man behöver. Men i Bf2's fall så betyder det att våran klassföreståndare har bestämt att vi ska komma till skolan för att ha en två timmars lång lektion på eftermiddagen. Detta betyder för mig att jag inte kommer hinna bli klar med alla mina rester idag. Så jag kommer alltså få sitta uppe varenda kväll istället för att bli färdig med allt under den här veckan. Hur taskigt är inte det? Jag blev i allafall riktigt irriterad.

Nu måste jag fixa mig och sen så ska jag sätta mig och plugga innan jag kilar iväg till bussen som går klockan 12. :P

Ha de bra. :)

It's cold outside.

För er som inte viste det så kan jag tala om att det var fruktanvärt kallt ute när jag var till stallet. Jag dog nästan.. och då kan man ju undra hur det ska gå med mig när det blir ännu kallare ute. :P Jag får väll helt enkelt stanna inne. ;)
När jag kom hem så var det House som gällde. ;) Det var som vanligt bra. :)
Nu ska jag sova. :D


6 Oktober 2009

Hade prov i fritid för funktinshindrade idag.. och jag tror att det gick ganska så bra. Jag kunde svara på alla frågorna och det känndes som mina svar var rätt. ;) Men man kan ju inte veta helt säkert förns det är rättat. :P Annars så var skoldagen helt okej, den flöt på ganska så snabbt och det gillar vi. :) När vi slutade så gick jag och Linn ner till stationen eftersom vi hade tid och kände att det var en bra idé.. eller det var mest Linn som tyckte att det var en bra idé, jag hakade bara på. hehe.. ;)

För en stund sen så kollade jag på Andra Avenyn och nu så tänkte jag plugga en stund innan jag ska åka till stallet. :P När jag kommer hem så blir det plugg igen och sen vid 21.00 så är det House och då kommer jag sitta bänkad framför tven. ;)

Tisdagar = Andra Avenyn + House. :D

Ha de bra. :)

En av tre.

Jag är inte helt säker.. men det verkar som det bara finns tre stycken Malin Liljeholm i hela sverige. :P Jag kände för en lite paus i pluggandet så jag började googla lite. ;) Jag fick fram..

Det finns 428 stycken som i sverige har efternamnet Liljeholm.
24 stycken av dom bor i strängnäs kommun.
Liljeholm är det 1205e vanligaste efternamnet i sverige. ;)
Och jag är en utav tre som heter Malin Liljeholm.


(Dessa saker är inte hundraprocentigt säkra.. men det borde stämma på ett ungefär. Jag vet att det har varit så men jag vet inte när det senast uppdaterades.) ;)

Hehe.. jag tyckte det var lite intressant. ;)

Nu ska jag ta och läsa igenom det där kapitlet en gång till och sen så tänker jag dra mig mot sängen. :)

Ha de bra. :)

Att möta det annorlunda.

Jag sitter nu med näsan i boken: "Handikapp och fritid" kapitel 2 (att möta det annorlunda). Jag har prov och inlämning i detta kapitel imorgon.. så det finns en hel del att göra. ;) Men om jag ska vara helt ärlig så är det faktiskt ganska så intressant. :) Hur behandlar vi funktionshindrade runt omkring oss? Och vad har jag för verderingar när det gäller dessa personer?
Ja det är det som jag försöker ta reda på nu.. och jag kommer förmodligen göra det under resten av kvällen. Eller det blir ett litet break då jag åker med mamma upp till stallet. ;)

Nu ska jag läsa vidare..

Ha de bra. :)

Håltimme..

Sitter nu i koridoren med Linn i en sån här sjukt skön orange/röd soffa. :P Vi har håltimme till klockan elva, alltså över en timme.. känns väldigt segt. Efter håltimmen så ligger lektionerna packade på schemat fram till klockan fyra, vi har fem minutersraster mellan varje timme och så har vi avbrott för lunch i 40 min. Segt säger jag bara.

När jag kommer hem så väntar en hel hög med plugg.. känns så tungt, man gör ju inget annat om dagarna än att plugga. Man är i skolan och pluggar.. sen så kommer man hem och blir dränkt av ännu mera plugg.

Usch.. jag är verkligen emot läxor.. jag förstår inte varför man ska ha det, egentligen så skulle man ju inte behöva gå till skolan då eftersom vi endå får göra allting hemma. På lektionerna sitter vi ju bara och lyssnar på det som lärarna tränat in från läroboken som vi redan har. Väldans onödigt tycker jag. Jag tycker att går man i skolan så ska man göra allt arbete i skolan och när man sen kommer hem så ska man ha fritid på riktigt. Jag som går på BF får ständigt höra om att fritiden e så viktig.. Men då kan man ju undra varför dom lärarna som står och predikar om det ger oss mest läxor. Jag kan verkligen inte få ihop det, borde inte dom låta oss få så mycket fritid som möjligt då?

Ja, man kan ju verkligen undra..

Ha de bra. :)

Skolan..

Sitter i skolan nu och väntar på att vi ska börja, 10 minuter kvar. :P Jag är jättetrött, hade ingen som helst lust att gå upp imorse. Sen att det också var svinkallt gjorde ju inte saken bättre.

Nu måste jag kila. :P

Ha de bra. :)


Sweet dreams.


Nu väntar sängen för min del.. sweet dreams. :)


Söndags trött.

Usch, så trött jag är. Jag vet inte vad det beror på för jag har ju inte gjort någonting värst ansträngande idag. Men det är väll så det ska vara en söndags kväll. :P

För tillfället sitter jag kollar på idol på tv4play, jag missade ju halva programmet i fredags så jag måste ju ta ikapp lite. ;) Favoriten är Mariette, jag tycker att hon e grymt bra. :)
Egentligen borde jag plugga nu, men det känns som att jag inte kommer få speciellt mycket gjort just nu.. eller det är klart att jag kommer få något gjort men frågan är hur bra det skulle bli. ;) Jag presterar inte som bäst en söndagkväll då jag helst vill sova och vet att det är en hemsk måndag som väntar.. Jag vill bara dra ut på det lediga så långt som möjligt. :P

Nu ska jag fortsätta kolla på idol..

Ha de bra. :)

Kanelbullensdag. :)

Jag har suttit hela dagen med grejorna från panduro som jag fick låna av Linn igår.. det jag har åstakommit är ett färdigt halsband, ett påbörjat halsband och ett påbörjat armband.. och för tillfället så har jag idétorka så jag kommer inte så mycket längre. :P Men det blir väll färdigt någon gång, fast det blir nog inte idag för snart kommer mamma och då blir det mat.. pappa pratade om att steka pankakor och till efterrätt så blir det.. kan ni gissa? KANELBULLE! :D Dom är dock inte hembakta så det blir inte riktigt samma grej men endå.. kanelbullar lixom. :)
Sen så ska jag försöka ta tag i lite plugg som behövs göras och så vet jag inte om jag kanske ska åka upp något till stallet.. känns inte så lockande med tanke på vädret, men sånt kan man ju inte alltid ta hänsyn till.. hästarna måste ju in lixom. :)

Ha de bra. :)


Höst design. :)

Nu har jag fixat en ny, lite höstigare design. :)

Så vad tycker ni?


3 Oktober 2009

Har inte gjort så mycket än så länge. :P Men om ett tag så ska jag fixa med maten och sen så kommer Linn och hämtar sina böcker som jag var snäll och tog med från skolan igår. ;) Jag ska även plugga lite gran och sen ikväll så ska jag bara umgås med familjen. :) Det blir god mat.. om vädret tillåter så blir det grilad fläskfile och potatis, men som det ser ut nu så blir nog fläskfilen bara stekt. ;) För när som helst börjar det nog regna, men vi hoppas på att det inte blir så.

Nu känner man att hösten verkligen är här.. jag tycker det är lite tråkigt men samtidigt så e det ganska mysigt. Jag tycker hösten har så fina färger, och vem tycker inte om att få ta på sig en mysig vinterjacka? Så det känns faktiskt riktigt skönt, jag har längtat lite. ;) Det som e tråkigt är väll att det regnar så mycket, men det går ju över det med.. Nu längtar jag till en sån där riktigt mysig höstdag då det är helt vindstilla och solen tittar fram utan regn.. då man tillbringar dagen i stallet och kanske ger sig ut på en tur i det underbara höstvädret. :) Låter det inte underbart? :)

Ha de bra. :)


2 Oktober 2009

Jag fick tillbaka spanska provet och jag vart chockad.. jag klarade godkänt. Det trode jag verkligen inte att jag skulle göra. :P Sen så åkte jag hem.. hjälpte till med maten.. tackos blev det. :)
Efter maten så kom morbror hit och fikade. :) nice nice. ;) och sen så vart det en seg kväll framför tven. :P Men man måste ju ha sånna ibland också. ;)

Ha de bra. :)

händelserik morgon. :)

På fredagar börjar jag inte förns klockan 13. Vilket känns ganska segt eftersom att man då sover bort hela dagen. :P Men idag så gick jag upp redan klockan 7, jag fixade mig och åkte upp till stallet där jag tog ut hästarna och sen mockade. Sen så åkte jag hem och tog en dusch.. nu ska jag fixa mig färdigt och sen så tänkte jag plugga en stund innan jag käkar en tidig lunch och sen kilar iväg till bussen för att ha en ynka spanska lektion. ;) Men vi får ju tillbaka provet idag.. så helt bortkastat känns det inte, även fast jag tror att det gick väldigt dålig. :P

Ha de bra. :)

Inställd svenska = LEDIG! :D

Eftersom att jag bara har en lektion på torsdagar och den svenska lektionen idag är inställd så betyder det alltså att jag är ledig idag. :D Yäy! Det känns super skönt, jag kunde äntligen ta en lång sovmorgon eftersom ingen var hemma och kunde väcka mig. ;) Nu sitter jag framför tv:en men jag har en del att göra idag så det lär inte bli så mycket mer av det idag. :P

Att göra: 
• Plugga.
• Plocka av på rummet & damsuga.
• Städa undan i övriga huset.
• Åka till stallet.

..så det är väll bara att sätta igång. :P

Ha de bra. :)

RSS 2.0