Äntligen igång!

Himla bra dag att känna sig frisk på. Solen skiner och det är nästan vindstilla. Så jag snörade på mig mina nya skor och gav mig ut på en 6,5 km runda i det härliga vädret. Som jag misstänkte efter ca ett års uppehåll så var ju konditionen inte riktigt som förr.. men det kommer ju tillbaka det med så småningom. :)

De går inte fort men huvidsaken är att jag slår dom som stannar kvar på soffan istället. ;)

Liten får stor bur

Investerade i en stoor bur till lillen idag, så nu har han så stort att han kan sträcka på benen och dessutom sova i en mysig liten koja. Känns dock som de fattas något.. men kanske blir någon lite leksak eller så så småning om. :)

Myskväll

Här myser vi framför tv:n. Eller ja de är nog mest jag som försöker mysa och Enzo som försöker köra rally här på golvet... Men trevligt har vi det iaf. :)

Välkommen hem Enzo!

Så har jag gått och blivit med kanin. En liten Enzo på åtta veckor! :)

Kvällsbus med mitt hjärta!

Vad kan vara bättre än lite mys och bus med favorittjejen en varm och härlig vårkväll!? <3

Nya träningsskor

Den senaste tiden har jag blivit såå motiverad att komma igång med träningen igen och då framförallt löpning. Men mina gamla träningsskor är helt sönder och jag får nu världens skavsår bara jag har dom på mig några minuter. Alltså inte helt optimalt att springa i. Så jag bestämde mig för att verkligen investera i ett par riktigt bra promenad/löpningsskor. Så igår efter jobbet åkte jag ut till Intersport och frågade om hjälp. Efter att ha provat några olika fick det bli ett par Asics som till min glädje var nedsatta från 1299 kr till 899 kr. Så nu är jag mer motiverad än någonsin till att sätta igång och träna.. men först måste jag bara vänta ut den här förkylningen som jag har dragit på mig. Men sen jäklar ska här tränas! :)


Hej

Jag ser att ni är en del som fortfarande kikar in här då och då vilket är superkul! Jag tänkte passa på att säga att jag inte är borta för gott utan att jag planerar att ta upp mitt skrivande igen ganska snart. Jag har bara känt att behovet av en paus för att ladda om efter det senaste halvåret har varit stort. Därför valde jag att lägga bloggen åt sidan ett tag vilket jag hoppas att ni förstår. Men som sagt nu börjar jag landa i allt och känner att det snart är dags att komma tillbaka hit. Så på återseende mina vänner!

RSS 2.0