Projekt sovrum

Sovrummet har varit det rummet här hemma som blivit lite bortglömt sen vi flyttade ihop. Men i lördags fick vi äntligen tummen ur och åkte och köpte en ny resårbotten till dubbelsängen som J haft tidigare. Så gårdagens projekt blev att få ut det gamla och in det nya kan man säga. Och vi är så nöjda! Nu fattas bara någon form av tavla eller så på ena väggen, men det får ta den tid det tar till vi hittar det vi fastnar för.


Före:

Efter:


Nytt i köket

När jag och J var och handlade här om dagen fick dessa två snyggingar följa med hem. Som jag har letat efter dom perfekt ljusstakarna till köksbordet, det blev ju lite utav ett problem när vi satte upp den nya lampan där.. för dom jag hade sen innan var för höga allihopa. Men dom här passar perfekt och jag är supernöjd.


Morgonstund

God morgon! Börjar min dag på bästa sätt, precis som alla andra dagar.. med några tända ljus och en kopp kaffe. Men nu är det dags att kila iväg mot dag nummer två på nya jobbet.


Slutkörd

Det känns verkligen så bra på nya jobbet samtidigt som jag saknar mitt gamla jobb så fruktansvärt mycket. Det är så mycket nytt att ta in, helt galet många namn att lära sig och så ska vi inte tala om alla nya rutiner. Jag är verkligen heelt slut just nu och har faktiskt redan bäddat ner mig i sängen för att jag ska orka med morgondagen, tröstar mig också med att jag faktiskt får lite sovmorgon också då jag inte börjar förns vid nio. Men jag tror verkligen att jag kommer trivas hur bra som helst, jag kunde inte ha kännt mig mer väl mottagen. Nu är det bara att försöka sätta sig in i allt nytt och lära känna alla nya människor. Men först lite välbehövlig sömn för den här slutkörda tröttmössan. Natti natti.


Bakissöndag

Jag erkänner.. det blev lite för mycket alkohol för min del igår, och som man bäddar får man ligga. Det slutade med en riktig bakissöndag helt enkelt. Men nu har jag tack och lov piggnat till och känner mig redo för att inta min nya arbetsplats imorgon. Tänkte jag skulle göra ett försök att sova redan nu trotts låång sovmorgon och en otroligt slö dag så jag vaknar pigg och fräsch imorgon strax efter sex.. herregud vad länge sen det var jag gick upp så tidigt. Man hinner verkligen komma av sig när man haft 2,5 veckors semester. Det tidigaste jag gått upp har varit ca 7.30 när jag haft utsläpp i stallet. Men men, försöker jag sova nu så ska det nog gå fint att ta sig upp imorgon. Ser dessutom fram emot att få träffa alla nya spännande kollegor, barn och föräldrar. Men nu kastar jag in handduken och säger god natt. :)


Lördagens planer

Jag tänkte nästan börja med ett god morgon.. men sen insåg jag att klockan kanske var lite för mycket för det och att jag faktiskt varit uppe en stund dessutom. Snart väntar stallet, blir dock bara mockning lite snabbt idag. Jag och J ska iväg till Malmköping till en av hans kompisar sen för lite mat, vin och varmt bad i tunna. Så Wilma får helt enkelt vila idag. Inte för att jag tror hon klagar efter två dagar med uteritt och pulsande i snön.


Nystart av bloggen

Det har hunnit hända en hel del sen jag var inne här sist. Dagarna har gått i ett och bloggen har helt enkelt glömts bort tyvärr. Jag har jobbat min sista dag på Stugan, jag har firat jul tillsammans med min dubbelt så stora familj om man jämför med förra året och så har vi hunnit fira in det nya året, och i och med detta har också jag och J officiellt blivit sambos. Wilma fick kolik i mellandagarna och ett antal födelsedagar har hunnit firats. Ja mycket har hunnit hända, men än väntar den största händelsen för min del. På måndag börjar jag på mitt nya jobb. Vilket känns både roligt, spännande och läskigt på samma gång. Men samtidigt vet jag att det var ett nödvändigt beslut att ta av flera olika anledningar även om det var ett av de svåraste jag fattat. Det var med tårar jag låste och lämnade Stugan för sista gången den där torsdagen den 23 December. Trotts att jag vet att jag alltid är välkommen att hälsa på var det ändå med stor sorg jag lämnade den där sista dagen. Men nu väntar istället nya spännande äventyr för min del och jag ser verkligen fram emot att få ta mig ann dem och lära känna alla dessa nya människor på min arbetsplats. Och jag lovar att ni till viss del kommer få följa med på den spännande resan som väntar, samt ta del av så mycket mer som jag hittills inte hunnit dela med mig av. Så från och med nu kan ni räkna med nya tag här på bloggen, en nystart. 

RSS 2.0