zeldaftw.blogg.se

Ja det är där ni ska kika in om ni vill se mera av designen som jag har knåpat ihop till Lolls idag. :)


Stallmöte

Stallmötet igår var för en gångs skull ganska så intressant. Eftersom att stallet ska byta, hyresvärd så var det mycket ny information isället för allt gammalt gnäll. ;) Från och med första Oktobet så tar Kenneth och Leffe över stallet och då kommer det även att bli lösdrift. Vilket jag inte är hel nöjd med då jag redan har en häst som är mera vild än tam. Så jag ber till gud att detta inte blir värre när hon ska gå ute året om. Men med träning så kanske de blir bättre. :)
Ja så nu får vi väll se hur det blir framöver, med de nya reglerna och så, eller mycke regler är ju samma med det kommer ju inte längre att vara ett kollektivstall där hästarna går in och ut varje dag. Jag hoppas de funkar bra, men jag är ju som sagt lite emot detta.

Uteritt

Igår åkte jag ju som sagt upp till stallet för att rida Princess, planen var att rida ut en sväng med Lovisa och Tomtom. :) Och för en gångs skull behövde jag inte bråka med skitungen när jag skulle hämta henne i hagen, men jag lurade henne lite så hon hann aldrig prottestera. ;)
Så efter en stunds sanering av en ovanligt lerig häst så bar det av på en superhärlig uteritt i det sköna höstvädret. :D Och hon bråkade nästan inte alls med mig, försökte bara vända hem tre gånger.. och det är framsteg ska ni veta. När jag började rida henne för två och ett halvt år sedan så var jag tvungen att sitta av för att få henne att gå framåt. Det försvan efter ett tag men de kommer tillbaka ibland när man inte ridit ut på länge så jag hade nästan väntat mig värre. ;)

Så jag sammanfattar den här uteritten väldigt possitivt. :D


Rädd att bli övergiven?

Ibland är min söta lilla Princess bara för trög.. precis som jag trodde så sprang hon sin väg så fort jag närmade mig henne. Så efter en stunds katt och råtta lek så kom jag på den smarta idén att ta på Super grimman och börja gå mot grinden. Vem tror ni då kom springandes i världens fart och lät mig ta på henne grimman. Jo Princess. Haha.. hon är bara för söt. Så länge som dom andra är kvar i hagen har hon ingen lust alls att följa med mig men när jag tog en av de andra så ville hon inget hellre. ;) Så denna gången lyckades jag överlista henne, undrar dock hur detta går nästa gång då hon säkert inte kommer ge med sig så enkelt. :P

Även fast jag fick tag på henne så vart de ingen ridning för min del, istället så tog jag henne i grimma och grimmskaft och gick med Lovisa när hon red. Jag kände att de kanske skulle få Princess att tycka att det var roligt att vara ute och promenera och kanske hon då kommer fram till mig nästa gång. ;) Man kan ju alltid hoppas i alla fall. ;)



Stallet.

Om en liten stund ska jag göra mig iordning för att åka upp till stallet. :) Lovisa och jag har nämligen bestämt oss för att rida en sväng idag. Dock hänger allting på om vi får tag i våra hästar eller ej.. då vi båda har hästar som har för vana att springa iväg när man ska hämta dem så kan detta bli ett problem. Men jag håller tummarna för att Princess inte bråkar med mig idag då jag verkligen kan behöva en uteritt. :)

Som ni nog förstår så kommer de inte bli så mycket bloggande under eftermiddagen eftersom att jag inte kommer vara hemma. och för att jag sen även måste plugga. :P Så ni får vänta tills ikväll. ;)


RSS 2.0