Nu ger jag upp! Det får bära eller brista....

Nu ger jag upp! Det får bära eller brista... Jag har läst och försökt förstå de här med ekonomi och handel hur många gånger som helst nu och inte känner jag mig så värst mycket smartare för det. Men jag hoppas att jag efter lite sömn ska klara det där hemska provet imorgon i alla fall. Och jag hinner ju faktiskt läsa allting en gång till på bussen imorgon... Så ett G ska jag nog klara i alla fall tror jag. ;) Så god natt till er alla! :)

30 dagars utmaning!

Eftersom att alla andra gett sig på sånna här utmaningar så tänkte jag att jag kanske också borde göra det... och den här som Edvina gjorde verkade vara rätt skojig. Så jag ger det ett försök helt enkelt. ;) Vi börjar med dag ett imorgon...

Dag 1 - En bild på dig själv och 5 saker du gillar.
Dag 2 - Parfymer som jag använder.
Dag 3 - 10 sanningar om dig själv.
Dag 4 - En bild på vad du har för kläder just idag.
Dag 5 - En bild från nyår.
Dag 6 - Berätta lite om din klass.
Dag 7 - Några bilder på dig och dina vänner.
Dag 8 - Ditt favorit klädesplagg just nu.
Dag 9 - Ditt fullständiga namn.
Dag 10 - Ett favoritminne från 2010.
Dag 11 - En förebild.
Dag 12 - En bild av ditt rum.
Dag 13 - En favoritlåt.
Dag 14 - En bild från i somras.
Dag 15 - Din familj.
Dag 16 - En gammal bild av dig.
Dag 17 - En favoritfilm.
Dag 18 - Varför du startade din blogg.
Dag 19 - En bild som gör dig glad.
Dag 20 - Minst 2 bilder från förra året.
Dag 21 - Berätta vad du helst gör på helgerna.
Dag 22 - Något pinsamt du gjort.
Dag 23 - Tre plagg du ofta bär.
Dag 24 - Vad du har gjort idag, och hur dagen varit.
Dag 25 - Vad ska du göra 2011?
Dag 26 - Det du önskar dig mest av allt.
Dag 27 - Något du längtar efter.
Dag 28 - Mål du har detta år.
Dag 29 - En bild på en plats du varit på.
Dag 30 - En bild på en person du saknar.

Enjoy...

Samhällsplugg hela långa kvällen

Mörk choklad, Te och ett häfte om samhällsekonomi.. kan kvällen bli bättre? ;) 

Som ni säkert förstår så är tanken att jag ska plugga till provet vi har i samhällsekonomi imorgon.. De är mycket man ska kunna och inte är de helt lätt heller. Men med lite choklad och te så känns de genast lite lättare. ;)

Hoppas ni får en lika mysig kväll som jag. :)


spännande... eller vad säger ni? ;)


Besök på min APU plats idag. :D Jag insåg ...

foto0181 (MMS)

Besök på min APU plats idag. :D Jag insåg inte förns nu hur mycket jag verkligen har saknat de små busfröna. :) Och att jag sedan fick en liten julklapp utav ett av barnen var ju inte heller helt fel. ;) Jag ser verkligen fram emot att få tillbringa tio härliga veckor hos dom på Trädgårdsmästaren! :D


Då var de dags för skola igen.. De börjar ...

Då var de dags för skola igen.. De börjar ju bra i alla fall, jag lyckades inte försova mig och dessutom kom jag ner till bussstationen en kvart innan bussen ska gå. :P skönt i alla fall att de inte är så där äkligt kallt längre ;)

Hilda på hästryggen!

För andra gången lyckades jag få upp Hilda på hästryggen och precis som förra gången gick det hur bra som helst. :) Princess var snäll som vanligt, eller ja till och med snällare än vanligt. ;) Och jag tycker att Hilda skötte sig bra, hon försökte så gott hon kunde göra som jag sa till henne att göra och för att bara vara andra gången så får hon absolut mer än godkänt. ;)

Det bästa är ju att jag bara behöver stå i mitten av ridbanan och säga vad hon ska göra och så får jag hästen motionerad på köpet. ;) Visst tycker jag om att rida men på de här sättet får jag ju även repetera grunderna som jag jobbade så hårt med för flera år sedan.. och det är faktiskt inte det lättaste att komma ihåg allt och komma ihåg det rätt också. Men jag tycker att de har gått rätt så bra, jag är nästan lite imponerad över hur mycket jag faktiskt mins av dom där lektionerna jag tog när jag var 11 år gammal. Men de är litegrann som att lära sig cykla.. har man en gång lärt såg så sitter det alltid där. :)


Princess Q


Sista sportlovet!

Jag insåg just att mitt sista sportlov är slut om bara några timmar. Jag har inte tänkt på det tidigare att de här var just mitt sista sportlov.. och nu när jag tänker efter så känns det lite sorgligt faktiskt. Men har ju vant sig vid de nu, sen jag var sex år gammal har jag alltid varit ledig vecka åtta och nu helt plötsligt kommer jag inte vara de längre.
Men på ett sätt är det också skönt, för de betyder att gymnasietiden snart är slut. ;)

Så nu ska jag njuta av de sista timmarna jag har kvar av lovet. :)

Ha de bäst! :)

Varför sova när man är lika trött iaf?

Jag bestämde mig för att jag förtjänade en sovmorgon i dag efter alla tidiga mornar i stallet den här veckan.. Men inte fasen vart man piggare för de. Jag är precis lika trött idag som jag varit de andra dagarna den här veckan, så jag ångrar lite att jag inte gick upp vid sju och följde med mamma till stallet. Nu ar jag istället sovit bort halva dagen och har massor med plugg kvar att göra.. och dessutom så betyder de att jag måste till stallet senare idag också. :P

Men nu ska jag sluta klaga över mitt dåliga beslut och istället sätta mig med lite fritidskunskap. ;)

Ha de bäst! :)

Utmaning

Kopiera detta och svara på frågorna med ett ord som börjar på första bokstaven i ditt namn. Utmana sedan 6 andra personer!

Jag heter: Malin
Jag vill dricka: Mer
Jag vill äta: Mat
Jag har: Mobil
Jag har inte: Många syskon
Jag är rädd för: Mördare
Jag är: Mig själv
Jag är inte: Modig
Jag sjunger: Mycket illa
Jag påminner om djuret: Mink
Jag vill ha en: Mustang (häst)
Jag vill åka till: Mallorca
Jag utmanar:
de som vill ;)

Nu tänker jag säga någonting som jag aldri...

Nu tänker jag säga någonting som jag aldrig trodde jag skulle säga... Det kan faktiskt vara gott med rödvin och fetaost. :) faktum är att det gjorde min fredags kväll ;)

Att man kan bli så glad av så lite

De går åt rätt håll och de gör mig så glad! :D Även fast de innebär att jag måste handmata hästen med betfor.. så är jag glad. ;) Nu hoppas jag bara att de fortsätter på den här vägen för han har funnits här hela mitt liv och jag vill till vilket pris som helst inte bli av med den fina Billy!


Här behövde man minsan inte tvinga i honom maten... ;)


motivationen sviker

Jag har så sjukt mycket jag skulle behöva göra idag. Men vart finns motivationen när man verkligen behöver den? I måndags var jag tro det eller ej jätte taggad på att ta tag i allt, men så kom de massa saker i vägen och nu när jag har tid igen så går det bara inte. Jag vet inte hur många gånger jag har öppnat ett arbete för att skriva färdigt det men sen stängt det igen för att jag inte kommer någon stans.
Jag börjar faktiskt få lite smått panik över de här.. för det blir så varje gång jag bestämmer mig för att ha en pluggdag. Jag vet att jag egentligen focuserar bäst på nätterna, men de skulle ju inte hålla i längden för man måste ju faktiskt sova.

Just nu skulle jag kunna göra vad som helst för att bara hitta lite motivation till att skriva klart i alla fall några arbeten.

Litet framsteg!

Som ni kanske märkte igår var jag inte på topphumör direkt. Både mamma och jag trodde att de var över för Billys del eftersom han inte fått i sig någonting på flera dagar.
Men i morse när vi kom upp till stallet så var han faktiskt bättre, inte mycket men ändå bättre. Han hade druckit en del vatten och även fått i sig delar av maten. Så nu håller vi tummarna för att de fortsätter i samma riktning! :)

När det är värre än man trott

Idag har jag tillbringat cirka nio timmar i stallet. Morgonen började med en tre timmars väntan på veterinären då Billy fortfarande inte blivit bättre. Vi trodde ju att de var en lättare variant av kolik, men nu är vi inte så säkra på de längre då han inte verkar ha ont utan bara vägrar mat och vatten. Så ja, egentligen har vi ingen aning om vad som har hänt med honom.. :( Så allt vi kan göra nu är att hoppas på de bästa och hålla tummarna för att han har fått i sig maten imorgon när vi kommer upp. Men som de ser ut nu verkar det inte så troligt... :(

Men de sägs ju att de sista som lämnar människan är hoppet.. Så sluta hoppas kommer jag aldrig göra!


Billy Baron <3


Mammas häst har troligtvis fått en liten s...

Mammas häst har troligtvis fått en liten släng av kolik.. Så nu är de bara för mig och mamma att turas om och promenera med honom tills han är bättre.. Vem behöver sömn egentligen? :P

Idag fyller min underbara vän Hilda 19 år!...

foto0153 (MMS)

Idag fyller min underbara vän Hilda 19 år! Stort grattis till dig! :D <3


Somebody

Författare: Anita Anderson

På baksidan av boken står det:
What do you do when your partner in love and work turns out to be a double-crossing married man? Caron decamps to London, whit only the clothes she stands up in. OK so she's a little overdressed for May, but this is an emergency...

Power dressing in Manhattan is exchanged for window dressing at the local department store, where Caron is determined to keep a low profile. But the dishy chief financial officer and the firm's Lothario have other ideas - while her excitable ex is determined to seize her one remaining asset. What's all the fuss about? It's only a small Picasso, for goodness' sake.

Mina tankar:
Som ni säkert redan har förstått så läste jag den här boken på engelska. Detta för att vi fick i uppgift av våran engelskalärare att läsa en bok och berätta om den för klassen, så ja jag kunde ju inte direkt ta en på svenska. Därför så bestämde jag mig också för att skriva det som står på baksidan av boken på just engelska, och sen har jag ingen ork att översätta det heller. ;)
Från början tyckte jag att boken var urtrist, för de hände inte så mycket. Men när jag kommit ungefär hundra sidor in i boken så blev den bara bättre och bättre. Jag gillar verkligen hur de blir litegrann som en deckare fast utan mord och sånna hemskheter. ;) Så om ni är sugna på att läsa lite på engelska kan jag absolut rekomendera den här boken. Den är helt klart läsvärd. :)

Saker och ting förändras

Att en söndags kväll inte plugga känns väldigt annorlunda. Från början var tanken att jag idag precis som alla andra söndagar skulle sitta med böckerna uppslagna och göra lite nytta. Men så kände jag att jag har ju faktiskt lov nu och plugg kommer de bli så det räcker och blir över i alla fall, så varför inte ta en ledig kväll med massa härlig musik istället. ;) 
Så nu sitter jag här och lyssnar på musik som jag la till i min spelningslista när jag först skaffade spotify. De är helt sjukt hur mycket min musiksmak har ändrats sen dess. ;) Eller ja, jag tycker fortfarande att den musiken jag lyssnade på då är bra, men om jag skulle välja mina favoriter att lyssna på så är de helt annorlunda. :) Men de är väl så de är, saker och ting förändras. ;) Och de ska vi vara glada för, för tänk hur tråkigt livet skulle vara om det alltid såg likadant ut.

Så ikväll ska jag bryta en vana för att lyssna på musik som för med sig många minnen! :)

Ha de bäst!

Två av de finaste jag har i mitt liv! <3 D...

foto0169 (MMS)

Två av de finaste jag har i mitt liv! <3 De båda var så otroligt duktiga idag, jag vet faktiskt inte vem som imponerade mest på mig... Hilda med sin säkerhet eller Princess med sitt lugn, de var precis lika duktiga båda två! :D


Inte helt nöjd

Har precis kollat på tredje deltävlingen av Melodifestivalen med Hilda och jag lovade mig själv att jag inte skulle klaga en massa på bidragen ikväll. Men hallå hur kunde Sebastian åka ut!? Honom ville jag ju se den 12 Mars i globen och så åker han ut! Inte helt okej alltså!

Men nu ska jag inte klaga mera på det, för istället ska jag kolla på någon komedi som vi hittade på tv. ;)

Ha de bäst! :)

Min kusins fina Fia som har varit hemma ho...

foto0167 (MMS)

Min kusins fina Fia som har varit hemma hos oss sen i torsdags. :D har inte varit en lugn stund sen det lilla busfröet anlände.. ;)


Ibland går det bättre än väntat!

Trotts att jag hade nerverna utanpå kroppen hela förmiddagen lyckades jag till slut samla mig tillräckligt för att hålla de där talet som jag kämpade så med igår. Och jag tror faktiskt att de kan ha gått bra, jag vet i alla fall att jag klarade tidsgränsen med min fyra minuter och trettio sekunder. ;) Nu så är det bara att hålla tummarna för att de räcker till ett betyg högre än godkänt. :P Men även om det inte skulle göra det så är jag nöjd ändå, för det känns så jäkla bra att jag har det avklarat och att jag nu kan njuta av en hel veckas lov! :D

Och precis som de senaste helgerna så kommer även denna att spenderas med Hilda! <3

Morfars dag!

Idag är det den 18 februari, vilket för mig råkar betyda något alldeles speciellt.. Det är nämligen så att den 18 februari 1936 föddes en person som skulle komma att betyda enormt mycket för mig under min uppväxt, nämligen min Morfar. Så idag skulle alltså min fina Morfar ha fyllt 75 år om han funnits kvar här hos oss. 
Därför har jag tillsammans med min mamma och min syster varit till morfars grav idag och tänt ljus.. och självklart så ägnar jag min kära morfar en extra tanke idag då det ju fortfarande är hans dag!

Grattis på födelsedagen älskade Morfar! <3

Skriva det är en sak, prata om det en annan!

Nu så är mitt svenska tal och mitt pm färdigskrivna! Ni kanske tror att de känns bra, och ja till viss del känns de jäkligt bra. Men nu är jag så sjukt jävla nervös att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. För även om jag har skrivit färdigt det så har jag fortfarande den värsta biten kvar... att stå där inför klassen och prata om det som jag har så många egna erfarenheter av, talrädsla! Ja, vi får väl se hur de går. ;)

Nu så ska jag krypa ner i sängen hos min fina katt som har bäddat ner sig där. :)


Morris <3


Pappors roll!

Idag hade våran lärare bestämt att vi skulle gå och se en föreläsning om pappors roll. Föreläsningen skulle vara från 16 till 18, så jag kan ju säga att jag från början inte alls var taggad för att gå på den. Men som den duktiga elev jag är stannade jag kvar i strängnäs och gick på den där föreläsningen. Och oj vad glad jag var att jag gjorde det, för den var riktigt bra. :)

Under de där två timmarna när man satt och lyssnade på hur vi i sverige vill att allting ska vara så jämställt som möjlig mellan kvinnor och män och sedan få bevisen framför sig hur de egentligen är. Ja, man fick sig många tankeställare.. och helt ärligt så tycker jag att de är sjukt att kvinnor får så mycket förmåner i dagens samhälle, att vi nästan behandlas som barn. Sköra och små. Men att männen i princip ska klara sig helt på egen hand och att de krävs så mycket mer för en pappa att få spendera tid med sina barn än för mamman om de skulle hamna i en vårdnadstvist. Och varför är det så att det inte finns några som helst lagar och regler som skyddar män som blir misshandlade i förhållanden? Här påstår vi att vi lever i ett så jämställt samhälle.. men om sanningen ska fram så är det ju verkligen inte så!

Detta gör mig riktigt upprörd, även om jag tillhör den sidan som faktiskt har de lättare i de här situationerna så anser jag att de är fel. Jag tycker absolut att män ska ha precis samma rättighet som kvinnor att få träffa sina barn och få den hjälp de behöver om de utsätts för våld, de ska inte behandlas olika. Om vi nu vill ha ett jämställt samhälle så borde väl männen ha precis samma rättigheter som kvinnor. eller har jag fel!?

Ja, den här föreläsningen har i alla fall fått mig att öppna ögonen för hur det verkligen ser ut och jag är ganska säker på att jag från och med nu kommer se dessa situationer som tas upp i bland annat media med mer kritiska ögon. För även om vi gärna vill ha en syndabock för allt dumt så kan vi faktiskt in skylla männen för allt våld som sker i hemmen.. Jag vet att jag har gjort de tidigare, och de skäms jag för nu. Men de är ju aldrig för sent att ändra uppfattning om saken. ;)

Ha de bäst! :)

För många frågor och för få svar!

Jag hatar att jag inte vet vad jag vill!

Efter grundskolan var valet för mig självklart, jag har vetat länge att jag i framtiden vill jobba med barn. Så när det var dags för mig att fylla i min gymnasieansökan så var de självklara valet Barn och fritidsprogrammet. 
Men nu när jag snart tar studenten väntar många liknande val, skillnaden är dock att nu finns det många fler valmöjligheter och inriktningar. Jag kan inte ens bestämma mig för om jag vill plugga redan till hösten eller ta en paus från skolan. Ja, miljontals frågor snurrar runt mig hela tiden och jag tycks inte komma fram till något vettigt svar. 
Den största frågan för mig den senaste tiden har varit i fall jag ska skriva högskoleprovet nu i vår eller inte. Nu sitter jag här med bara några timmar kvar på mig att anmäla mig till provet och jag är fortfarande inte helt hundra på hur jag ska göra. Jag tror att jag har en plan, men så helt plötsligt dyker andra frågor och tankar upp och så måste jag börja om från början. Och ju mer jag funderar ju mer förvirrad blir jag. Ja de är verkligen inte lätt de här med att bli vuxen och välja sin egen väg.

Men jag tror i alla fall att de inte blir något högskoleprov för mig nu i vår då jag känner att det finns så mycket annat som ligger högre på prioriteringslistan. Och om jag lyssnar på det mitt hjärta säger istället för att försöka finna någon som helst logik i min något förvirrade hjärna så borde jag ha kommit fram till de självklara valet för länge sen. Och visst, jag kanske en dag kommer på att jag valde fel. Men det finns ju alltid en möjlihet att göra någonting åt saken senare. Så ja, nu bestämmer jag mig för att vänta med högskoleprovet. Vem vet jag kanske lyckas ta mig in på högskolan utan det. ;)

Nu har jag bara några andra frågor som jag också ska försöka finna svar på, men dem tar vi en annan dag tycker jag. De finns ju faktiskt ingen anledning att skynda på de beslutet då inte ens mälardalens högskola tycks veta hur vida de ska starta upp de två programmen som jag välljer mellan eller inte. Kanske gör de valet åt mig genom att bara starta upp det ena. ;) Ja, hur de blir med den saken återstår att se!

Ha de bäst! :)

Alla hjärtans dag!

Jag tror nog att jag är en av få som faktiskt inte tycker om alla hjärtans dag. Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att de är lite överskattat. Varför finns det en speciell dag då vi ska visa kärlek och omtake mot våra nära och kära? Enligt mig är det något som man borde göra varje dag, eller i alla fall oftare än en gång om året.

Visst jag kan erkänna att jag som inte har någon pojkvän just idag har kännt mig lite extra ensam, vilket kanske kan förklara varför jag tycker som jag gör. Men även om jag nu hade haft en pojkvän så tycker jag fortfarande att alla hjärtans dag är överskattat, jag tycker att den sortens kärlek folk visar varandra idag borde vara en del av vardagen.

Men även om jag är lite motsträvig till just den här dagen så tänker jag fortfarande önska mina fina läsare en glad alla hjärtans dag, för de är ni alla värda! :)

Hilda har skaffat blogg!

Nu så har även min fina vän Hilda hamnat i bloggträsket. Eller ja, hon har ju bloggat tidigare så vi kanske ska säga att hon har hittat tillbaka. ;) Så därför tänkte jag att jag skulle lägga upp en liten länk här så att även ni får ta del av lite spännande läsning. :)


Klicka på bilden så kommer ni direkt till Hildas fina blogg! :)


En utmaning

Jag tror de flesta har något ord som de använder för mycket, ja nästan missbrukar. ;) 
För någon vecka sen så påpekade jag för en kompis att han väldigt ofta använder ordet som, nästan i varje mening för att vara exakt. :P Han bestämde sig då genast för att försöka sluta med detta, vilket han nu efter lite mer än en veckas tid har lyckats så gott som helt med. ;) 

Detta ledde till att jag började fundera över om jag hade något ord som jag missbrukar, men jag kunde inte komma på något speciellt ord. Dock så har jag en annan liten ovana som är lika illa, nämligen att jag använder mig av på tok för mycket punkter. Jag avslutar ofta meningar med två punkter istället för en, visst kan man göra så för att få en lite mera dramatisk effekt på de man vill ha sagt. Men som jag sa, jag har verkligen missbrukat de där små rackarna. ;) Så nu har jag bestämt mig för att jag också ska vara duktig och göra mig av med min ovana. :P

Så nu ber jag er att hålla lite extra koll och påpeka gärna om jag skulle råka få med några "dubbelpunkter". :)

Ha de bäst! :)

Lite nytt

När jag hade fixat färdigt med Edvinas blogg så vart jag sugen på att göra om min egen design lite också, dock är inte förändringarna så jättestora den här gången.. ;)


Drömmar!

Alla drömmer vi någon gång, men varför egentligen? Jag har alltid trott att vi drömmer för att bearbeta det vi har varit med om under den senaste tiden och de känslor vi haft. Så jag tror faktiskt att de ligger någonting i allt de här med drömtydning.. att de finns en mening med varje dröm.

Jag brukar väldigt sällan komma ihåg vad jag drömmer.. jag kan vakna och veta att jag har drömt, men jag vet inte om vad. Men i morse när jag vaknade var en sån där ovanlig morgon då jag faktisk kom ihåg det jag hade drömt. Jag tänker inte berätta för er vad de handlade om utan vad jag ville komma fram till egentligen var.. hur mycket ska man egentligen påverkas av de drömmarna man har?

Om man haft en känsla under en längre tid som man inte har kunnat tyda, men sedan i en dröm hittar en förklaring.. ska man då lita på den förklaringen eller ska man bara låta drömmen vara en dröm?


Edvinas nya bloggdesign

De var länge sen jag lovade Edvina att fixa en ny design till hennes blogg.. och idag har det äntligen blivit av. ;)




Filmkväll med Hilda... igen! ;)

Känner mig otroligt seg efter en lång vecka.. så därför känns det nu extra skönt med helg. :) En helg som kommer att tillbringas till största delen med Hilda. :) Så allt är alltså precis som det brukar vara på fredags kvällarna.. film, nyttigt godis och ja Hilda såklart. ;) Den här gången har vi dock bytt hem.. så nu är vi alltså hemma hos mig. :P

Jag känner att jag mest bara svamlar nu så kanske borde jag inte skriva något alls för tillfället.. men då vi väntar på att avsnitt 14 av Vampire Diaries ska ladda färdigt har jag inte så mycket annat vettigt att göra. ;) Så ni får helt enkelt stå ut med lite svammel. :P

Ha de bäst! :)

Kanske är vinter och snö inte så illa trot...

foto0164 (MMS)

Kanske är vinter och snö inte så illa trotts allt.. Den här utsikten skulle jag faktiskt kunna vänja mig vid. :)


Snö i massor.. Sena bussar.. Hungrig som t...

Snö i massor.. Sena bussar.. Hungrig som tusan.. Men inte klagar jag för de, för de är fredag och jag är på väg hem! :D

Ledig torsdag!

Laddar nu med lite musik inför en lång dag helt fylld med plugg..

Vi har alltså fått ledigt idag och den enda uppgiften vi fått är att läsa 50 sidor i en bok.. känns helt okej om ni frågar mig. ;) Men eftersom att jag har massor med andra uppgifter att göra också så tänkte jag passa på och få så mycket som möjligt gjort idag. Detta med förhoppningar om en helg med lite mindre plugg. ;) Och dessutom så känns det faktiskt skönt att få pricka av en del saker från den långa listan, allting känns så mycket lättare och tiden fram till studenten inte lika lång. :)

Ha de bäst! :)

Studentmössan! :D

foto0163 (MMS)

Studentmössan! :D


Mössan är här!

Idag har jag äntligen lyckats se ett slut på allt slit.. När studenmössorna delades ut och packades upp kändes det som en stor lättnad. Visst jag vet att det är mycket kvar innan jag får använda den.. men att ha den i handen fick mig att inse att det faktiskt snart är över.. Och vad är väl en bättre motivering till att klara allt kurser om inte det.
Tänk att bara en sån liten sak kan göra så mycket! :)

Dock har jag inte hunnit med att ta någon bild på min fina mössa.. men de kommer jag lovar. ;)

Ha de bäst! :)

Plugg dygnet runt..

De känns som mina inlägg handlar om samma sak hela tiden.. antingen tunga skolveckor eller helgerna med fina vänner.. och så på ett aldelles för litet hörn har vi hästarna. De känns som dagarna flyter ihop och jag har smått panik hela tiden över hur jag ska klara de månaderna som är kvar till studenten. 
Varje dag längtar men till att det ska bli fredag och klockan ska slå tre så att man får åka hem och vila upp sig över helgen.. men de känns som att helgerna knappt existerar, de är över innan dem ens har börjat.. och så står man där på måndag morgon och längtar tills fredagen igen.. ja varje dag är en ständig längtan efter nästa helg. Är de inte konstigt hur livet lixom fokuceras på den där tiden på fredagen.. hur man längtar så mycket till något som tar slut så fort och som är precis lika ångest fyllt som de övriga fem dagarna på veckan.. hela tiden tänker man att nej, jag borde ha gjort den här uppgiften och kunde jag inte ha gjort de här bättre..
Just nu känns de verkligen som jag äter, sover och andas skola och plugg.. de tar aldrig slut. Inte ens när man sover slipper man undan skuldkänslorna över det som man borde ha gjort men inte gjorde. Jag längtar så enormt mycket tills detta är över, om det någonsin tar slut.. Men jag längtar i alla fall tills jag slipper gymnasiet, då jag är fri att välja min egen väg.. då jag kan bygga vidare på mina drömmar och ja hur sjukt det än låter börja mitt liv!

Nu ska jag dock krypa ner i min säng och förbereda mig inför ytterligare en hemsk vecka i skolan.. 

Ha de bäst! :)

Helg hos fina Hilda! :D

Vart en lång helg hemma hos Hilda även denna gången. :) De var ju som sagt filmkväll i fredags, då även Paulina var med. Vi såg bland annat Eclipse och Casanova.. varav film nummer två hade jag tidigare aldrig sett. Och jag måste säga att den var riktigt bra, förstår inte hur de andra två kunde somna när vi såg den. :P

Lördagen tillbringade jag även den här hemma hos Hilda, från början var det tänkt att jag skulle kila hemmåt närmare kvällen.. men ja de blir ju inte alltid som man har tänkt sig. ;) Så istället vart de en till övernattning med melodifestival och massa härlig musik. :)

Nu sitter jag fortfarande kvar hemma hos Hilda, men det börjar väll bli dags att ge sig av hemmåt.. Känns lite trist men har en del att göra under kvällen så har inte direkt något val, och dessutom så är de ju faktiskt skola imorgon så de är inte så smart att sitta uppe halva natten igen. ;)

Ha en bra kväll! :)

Dagens horoskop



Det är nästan läskigt hur bra dagens horoskop stämmer in på mig..

"Ditt hjärta manar dig nu i en riktning - men ditt förnuft åt ett helt annat håll. Kanske vore en medelväg att föredra."

Filmkväll med tjejerna!

Efter en något seg dag i skolan har jag kommit hem.. fast här stannar jag inte särskilt länge. Har precis ätit lite god fredagsmat och packat ihop mina grejer för att om en liten liten stund kila över till finaste Hilda för en härlig filmkväll. :D Så de blir ett härligt slut på en tung vecka för min del, film och en mysig tjejkväll med härliga vänner.. nej bättre kan det nog faktiskt inte bli. ;)

Ha en superhärlig fredagkväll! :D

Man blir förvånad ibland..

Den här torsdagen vart mycket bättre än väntat måste jag säga. I vanliga fall brukar torsdagarna vara långa och jobbiga och helt fyllda med YRK lektioner.. Det brukar vara en sån dag då man kollar på klockan en miljon gånger och allt man vill är att klockan ska bli fyra så man får sätta sig på bussen hem. 
Visst har dagen idag varit lång, men jag känner att jag faktiskt har fått ut någonting av den, och tiden gick inte fullt så långsamt som den brukar göra. Ja jag hade till och med roligt där en stund på eftermiddagen. ;) Så kanske man inte ska vara så snabb att döma dagen till misslyckande när man vaknar på morgonen, för ibland kan det ju faktiskt sluta riktigt bra. :)

Sen jag kom hem från skolan har jag även hunnit med en sväng upp till stallet, vilket vart ett mindre äventyr eller vad man nu ska kalla det.. Trasigt staket, hästar på rymmen, glans is på stallplan.. Ja ni kan ju bara tänka er hur det var att se tre styckan hästar halka runt som bambi på hal is, och ja där i mitten stod lilla jag och vågade inte röra mig för jag var så rädd att jag skulle halka omkull och tappa den hästen som jag fått tag i. ;)
Men de slutade ju lyckligt i alla fall, så det är väll egentligen ingenting att gnälla över de heller. :P

Nu så ska jag ta och krypa ner i min sköna säng, kanske kanske jag slipper ligga vaken halva natten och sen försova mig imorgon igen.. Ja, vi kan ju åtminstonde hålla tummarna för det. ;)

Ha de bäst! :)

...

Jag har gjort mitt val.. Nu är det din tur!

Ibland kan de bara bli bättre

Dagen började ju bra.. eller inte, vaknade en halvtimme för sent och hade dessutom en härlig huvudvärk.. :( Men ja, jag tog mig till skolan i alla fall och jag kom till och med i tid. ;)
Sen så har dagen faktiskt bara blivit bättre, huvudvärken försvann efter lunchen och ja vi har inte direkt gjort något ansträngande på lektionerna. :) 

Efter skolan så vart de Nachotallrik på Prinsen med Hilda och Therese. Riktigt nice alltså! :)

Nu har jag varit hemma en stund och jag insåg nyss att jag faktiskt inte har någonting viktigt tills imorgon, dock tänkte jag vara duktig och plugga i alla fall.. för de är ju faktiskt flera skoldagar den här veckan än bara imorgon. :P Tråkigt nog.

Ha en bra kväll! :)

RSS 2.0