Change 9

Förändringen som kan åstadkommas på endast nio dagar med hjälp av Forever Livings C9 box är otrolig. Jag beställer min box ikväll, skriv en kommentar om ni är intresserade av att veta mer eller beställa er egen box!

Aloe Propolis Creme

Som återförsäljare av Forever Livings produkter tänkte jag att jag lite då och då skulle tipsa om produkter som jag själv har testat och tycker är bra. Först ut blir min absoluta favoritprodukt som jag inte klarar mig en dag utan, Aloe Propolis Creme. Den är helt fantastisk när man har torra händer, är torr i ansiktet, har en bebis med röd rumpa eller själv har torra fötter.. ja det finns nog inget som den inte går att använda till. Och jag som har ett jobb som innebär många handtvättar om dagen och även en hel del handsprit kan intyga att detta verkligen är en räddande ängel. Den är väldigt dryg och kladdar inte när man har smort in sig utan går in i huden fort och återfuktar på en gång. Ja man känner verkligen skillnad från första gången man använder den. Så är du en person som precis som jag tvättar händerna fullständigt torrspruckna eller av andra anledningar har torra händer så bara måste du testa Aloe Propolisen från Forever Living, jag lovar att du inte kommer ångra dig! 
 
Vill du ha information angående pris eller beställa din egen Aloe Propolis Creme så är det bara att du lämnar en kommentar här under.
 
 

Bättre än väntat

En dag som jag fasade för skulle kännas både lång och otroligt stressig blev istället ganska lugn och skön. Då vi gått kort med personal under dagen på grund av utbildning för halva personalstyrkan och en som är på semester kunde vi faktiskt inte fått en bättre utgång av dagen. Det känns som att både barn och personal verkligen passat på att njuta av det helt underbara vädret idag.. kanske det sista av sommaren vi får se. Så nu avslutar jag min kväll rätt nöjd i soffan med datorn i knät och en film på tv:n. Inte riktigt beslutat om filmen är tillräckligt bra för att jag ska orka se hela eller om jag istället kanske ska bädda ner mig tidigt för omväxlings skull. Men innan jag sluter mina blå för dagen har jag lite småsaker som behövs göras här hemma. :)

Change 9

Som nybliven återförsäljare hos Forever Living tänkte jag tipsa om en av deras boxar, Change 9. Denna box innehåller produkter för att kickstarta ett hälsosammare liv och nå sitt smalare, starkare och friskare jag. Det går ut på att man gör en utrensning av onödiga slaggprodukter i kroppen och börjar om på nytt kan man säga. Och att man går ner i vikt är mer en regel än ett undantag. Resultatet ni kan se på bilderna nedan är alltså åstadkommet på endast nio dagar! Så är ni intresserade av att beställa en box eller få mer information så är det bara att ni hör av er till mig.
 
 

Jag är tillbaka!

Nu när jag har kommit i ordning lite mer i min lägenhet och framför allt fått tillgång till ett bra fungerande internet så tänkte jag att jag skulle ta upp det här me bloggandet igen. Tanken är att ni så småning om ska få se hur jag bor nu mera och vad jag hittar på för att göra det mer hemtrevligt. Så håll ut bara så ska ni få ta del av allt som ni har missat den senaste tiden. :)

RSS 2.0