Lite sömn kan göra stor skillnad

Idag kändes bättre än gårdagen, så antagligen var jag helt enkelt lite för trött och lite för stressad för mitt eget bästa och behövde bara lite vila. Och inte bara det att jag känner mig lite lugnare idag över hela situationen, jag börjar dessutom bli kvitt min hemska förkylning. :) Så jag hoppas på att jag till nästa vecka är helt kry och kan fortsätta leva i normal takt igen. För att vara såhär trött hela tiden tycker jag verkligen inte om.. jag blir ju helt slut av minsta lilla ansträning. :P Att jag lyckats ta mig igenom två hela dagar på APUn utan att kollapsa helt förstår jag inte.. och en ännu större gåta är hur jag har lyckats hålla mig vaken på bussen hem. Eller ja jag har nog Sophia att tacka för de. Tur att man har mycket prat att ta igen när man träffar den tjejen. ;)

Nu blir de lite spännande läsning innan det är dags att släck lampan och sova. :)

Dålig dag?

En del dagar är bra och andra är det inte.. Den här kändes bra från början och typ hela dagen, men sen så kom jag hem och jag vet inte riktigt vad som hände. Men nu känns allt bara skit. Eller okej jag tror att de kan ha att göra med att jag skrev en lista på allt jag har att göra innan påsklovet.. Så ja jag fick lite halvt panik och ja de känns ganska omöjligt just nu.

Men jag tror egentligen att allt jag skulle behöva är en god natts sömn för att rensa bland alla jobbiga tankar och sen en härlig dag på APUn imorgon. :)

Så god natt till er alla! :)

Nu är den äntligen min!

Sen jag började läsa första boken i Jean M. Auels serie har jag väntat med spänning på att den sista boken skulle släppas.. Så i nästan ett år har jag väntat och igår var dagen äntligen här! :D Givetvis var jag in på bokia efter skolan och köpte den, dyr som tusan.. men de va de helt klart värt! :D

Känns dock lite trist att de är sista boken.. vill ju inte att historien ska ta slut. Så får väl försöka hålla mig lite så att den här räcker så länge som möjligt.. alltså ingen sträckläsning av denna inte. ;) Tur för mig att jag har massa plugg som tar upp massa tid. :P

Men om jag känner mig själv rätt så kommer nog boken vara slut rätt snart i alla fall. ;)

Dag 30 - En bild på en person du saknar.

Det finns två personer som jag just nu i skrivande stund saknar sjukt mycket. Så därför bestämde jag att båda får vara en del av de här inlägget. ;)


Hilda <3


Sophia <3


Dag 29 - En bild på en plats du varit på.


Tillbaka i skolan

Idag var det alltså dags för mig att ta mig till skolan igen efter en och en halv veckas sjukdom.. Om jag ska vara helt ärlig så såg jag lite fram emot det när jag vaknade i morse. Inte själva skolan, men att få träffa några andra människor än familjen. :P Sen så började engelska lektionen och jag var inte lika glad längre.. usch Engelska är inte riktigt min grej. Men jag överlevde dagen och på vägen hem så vart de fika hos mormor. :)

Ikväll va tanken att jag skulle plugga, men istället vart de en sväng till stallet för att sanera den otroligt smuttsiga hästen. :) Men de va skönt att få några härliga timmar i stallet, de behövdes verkligen. :)

Nu blir de sängen för min del, så sov gott alla söta. :)

Dag 28 - Mål du har detta år.

* Fixa hyffsade betyg i de kurser som är kvar.

* Ta studenten! :D

* Skaffa sommarjobb.

* Börja på högskolan till hösten.

* Ägna mer tid åt Princess.

Ja och sen så finns de en hel del små mål också.. men de får räcka med de största och viktigaste. ;)

Rosa design



Sommartid!

De måste väl ändå var ett riktigt vårtecken, att vrida fram klockan en timme och få lite ljusare kvällar. ;) Ja, jag tänker i alla fall räkna det som ett vårtecken för nu är jag trött på vintern och all snö. Och att de nu kommer vara ljusare en timme längre på kvällarna gör ju så att man inte blir fullt så deprimerad av att vara i skolan hela dagarna som man vart under vintern när de va mörkt när man gick hemifrån och mörkt när man kom hem. Ska bli härligt med lite mera ljus i livet. ;) Jag tänker faktiskt utnyttja detta redan idag då jag ska upp till stallet efter maten. :)

Men innan det så har jag en hel hög med plugg som jag borde ta tag i.. så det är vad jag ska göra nu.

Genom dina ögon

Författare: Stephenie Meyer

Stephenie Meyer har även skrivit: 
"Om jag kunde drömma"
"När jag hör din röst"
"Ljudet av ditt hjärta"
"Så länge vi båda andas"

"Bree Tanners andra liv"

På baksidan av boken står det:
Jorden har ockuperats av en ras som tar över och kontrollerar människornas sinnen. Men Melanie Stryder vägrar att ge upp!
Vandraren, en av de invaderande Själarna har tilldelats den nyligen tillfångatagna Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle bli att ta över en människa: de överväldigande känslorna och de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte hade väntat sig - den tidigare ägaren av kroppen vägrar släppa taget.
Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills har lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av på en farlig färd för att finna mannen de båda älskar.

Mina tankar:
Jag förstår inte hur Stephenie Meyer lyckas. Återigen har hon skrivit en helt oslagbar bok som jag bara älskar. Hon skriver på ett sätt som gör det omöjligt att sluta läsa.. Man kan inte sluta läsa men samtidigt vill man ju inte heller att böckerna ska ta slut. Men ja.. de finns ju ingen bok som varar för evigt. I vilket fall så älskade jag boken hela vägen från den lite sega starten till det spännande och oväntade slutet! Så jäkla bra! :)

 


Dag 27 - Något du längtar efter.



Jag längtar sjukt mycket till den 9 Juni, dagen då jag med den här mössan på huvudet kommer springa ut genom Thomasgymnasiets dörrar! Dagen då jag tar studenten! :D


Earth hour

Som de flesta av er förmodligen märkte så var det alltså igår mellan 20.30 - 21.30 Earth hour. Precis som många andra var även jag med och släckte ner under en timmes tid igår. Jag tror inte att jag hade gjort de om de inte varit så att min lillasyster förmodligen fått ett vredesutbrott eller något liknande om jag vägrat. Så bara för att slippa bråk släckte jag mina lampor och stängde ner all annan elektronik. Fast egentligen tycker jag att hela påhittet är lite fånigt.. de känns som att de här är till för att dem som i vanliga fall aldrig tänker sig för, så att de ska slippa dåligt samvete under resten av året bara för att de släcker lampan under en timme.
Min åsikt är att folk borde tänka sig för dagligen istället för att slösa hela tiden och sen tro att de är duktiga för att de faktiskt var med och deltog under Earth hour.

En förändrad timme gör ingen skillnad men ett förändrat levnadssätt gör stor!

Dag 26 - Det du önskar dig mest av allt.

Här borde jag ju egentligen skriva fred på jorden och mat till dom som svälter. Och vist önskar jag att alla kunde få leva ett bra liv utan lidande. Men de jag önskar mig mest av allt är att jag ska klara av att ta studenten med hyffsade betyg, att jag kommer in på högskolan till hösten och att jag lyckas utbilda mig till precis det jag vill. Jag önskar att jag om några år är precis så lycklig och nöjd över dom valen jag gör idag som jag tror att jag kommer vara. Jag önskar att jag har valt rätt och att det fortfarande kommer kännas så rätt när jag verkligen står där om några år. :)

Så jag tänker faktiskt vara egoistisk och säga att det jag önskar mig mest av allt är att mitt liv blir bra. ;)

Dag 25 - Vad ska du göra 2011?

Jag har en känsla av att 2011 kommer mitt liv att förändras sjukt mycket. I år väntar stora händelser för mig.. Jag tar studenten och ska förhoppningsvis jobba hela sommaren för att sedan ta mig in på högskolan till hösten. Så man skulle väl egentligen kunna säga att det är i år som mitt vuxna liv börjar på riktigt, det är först nu som jag kan följa mina drömmar på riktigt. De känns både spännande och läskigt på samma gång, men jag vet att hur det än slutar så kommer det bli ett bra år med många härliga minnen! :)

Dag 24 - Vad du har gjort idag och hur dagen varit.

Eftersom att jag fortfarande är sjuk så har jag inte orkat göra så mycket idag. Jag gick upp halv åtta för att ringa och sjukanmäla mig och sen va de kört.. sen dess har jag hostat mig igenom hela dagen framför tv:n. Kollat på gamla serier som jag följde när jag var yngre. ;)
Nu ikväll så åkte jag med mamma upp till stallet då jag kände att jag behövde lite friskluft efter att ha varit instängd så mycket, de va så himla mysigt att få träffa min fina Princess efter att ha varit utan henne i över en veckan. Dock har hon gottat sig riktigt i leran så nu vet jag vad som väntar när jag är så pass frisk att jag orkar göra någonting, då blir de storrengöring av skitgrisen. ;)

Nu så ska jag snart göra mig i ordning och krypa ner i sängen.. kanske man skulle plocka ner en ny bok från hyllan och avsluta kvällen med lite härlig läsning. :)


Dag 23 - Tre plagg du ofta bär.

* Mina svarta jeans.

* Mitt bruna linne med spetts.

* Mina mjukisbyxor.

Dag 22 - Något pinsamt du gjort.

Jag kan faktiskt inte komma på något riktigt pinsamt jag gjort.. de finns säkert något men de har jag i så fall förträngt. :P Dock har jag gjort bort mig genom att säga konstiga saker ibland. ;)

Ett exempel på något tokigt jag sagt var när jag och mina vänner diskuterade hur lång våran lektion var.. och de alla var överens om att den var två timmar och jag sa något i stil med att nej de är en den inte alls den är faktiskt bara 120 minuter. ;)

Så värst pinsamt vet jag inte om de va men vi fick oss ett gott skratt i alla fall. ;)

Tillbaka!

Ja då var jag tillbaka här igen då. ;) Jag kommer att fortsätta blogga precis som vanligt och jag ska så småning om flytta över alla inlägg som jag skrivit i min andra blogg, så jag får alla inlägg samlade på ett ställe. Men de kan ta lite tid innan jag får ordning på det. :P Så är ni sugna på att läsa om det jag gjort nyligen så får ni helt enkelt kika in på min gamla bloggadress.. ja om ni inte vill vänta på att jag flyttar över de. ;)
Tanken är att alla inlägg ska hamna på de datum som de publicerades.. så om ett tag är det alltså bara att blädra runt i arkivet precis som vanligt. :)

Ha de bäst! :)

Dag 21 - Berätta vad du helst gör på helgerna.

Helgerna spenderar jag helst med de fina människorna som finns i mitt liv och även med min fina Princess. :) Vad vi hittar på spelar egentligen inte så stor roll så länge de är med dem som jag gör det. ;)

Ett rekord jag hade klarat mig utan...

Igår lyckades jag slå nytt personligt rekord.. fast jag hade varit jäkligt glad om jag inte behövt de för de va inte skoj kan jag tala om. Men två alvedon i kroppan lyckades jag komma upp i över 40 graders feber. Ja, jag mådde inte så bra. Och att mamma började prata om sjukhus och lunginflamation och allt möjligt läskigt gjorde ju inte direkt så att de kändes bättre. 

Men idag när jag vaknade imorse hade febern gått ner och ett tag på dagen lyckades jag med hjälp av alvedon bli helt feberfri.. men nu är den tillbaka igen. :( Så de blir ingen skola för min del imorgon inte.. Jag hade faktiskt hellre varit där än suttit hemma med feber.. efter drygt tre dagar med den här skiten är jag rätt less. :(

Nej, inte deppa mer över de nu. Istället ska jag krypa ner i min allt för välanvända säng och hoppas på att jag kan sova lite mera inatt. ;)

Ha de bäst! :)

Dag 20 - Minst 2 bilder från förra året.


Fina vänner! :D


De va den tiden då Princess flyttade och Super fick min uppmärksamhet. ;)


Dag 19 - En bild som gör dig glad.



Jag blir alltid glad av mitt lilla busfrö, om så bara av att se en fin bild på tösen. ;)


Hemska förkylning!

Jag må vara envis.. men inte ens jag orkar ta mig till praktikern när febern ligger över 38. Så även fast jag verkligen inte ville så vart de en lång dag hemma i sängen för min del. Har knarkat halstabletter och te i hopp om att halsen ska bli bättre, men har inte lyckats nå några framsteg. Men efter lite alvedon har febern gått ner en aning och jag känner mig faktiskt lite piggare, så kanske orkar jag kolla på let's dance ikväll. ;)

Lite trist känns det dock då jag hade planer på att jobba riktigt hårt med Princess både lördag och söndag.. men jag antar att dom planerna får vänta tills jag är frisk igen. Fast lite skönt är de ju med tanke på all snö som kommit idag.. man blev ju inte direkt sugen på att spendera massa tid utomhus om man säger så. ;)

Nu så blir de lite härlig musik och sen (om jag orkar hålla mig vaken) Let's dance. :)

Dag 18 - Varför du startade din blogg.

Jag har nu bloggat under lite mer än tre års tid.. Mitt första blogginlägg skrev jag alltså under början av 2008. Varför jag började blogga var för att ha någonstans att skriva av mig.. min först blogg skapade jag här hos blogg.se, men då jag tröttnade på den ganska fort loch inte kunde göra så mycket åt designen själv så bytte jag till en bloggportal som idag inte finns kvar.. jag har för mig att den hette bloggspott.se.. ja de va något sånnt i alla fall. ;) Men den tröttnade jag också på och skapade då min förra blogg malinliljeholm.blogg.se där jag bloggade under ett och ett halvt års tid. Men så en dag kände jag att jag ville göra en nystart.. så då skapade jag mig ytterligare en ny blogg :P Och ja här är vi nu.. I maj har jag flitigt skrivit här under ett års tid. ;)

Jag känner att de här egentligen bara vart massa babbel när jag egentligen bara kunde ha skrivit att jag började blogga för att jag behövde någonstans att skriva av mig allt och att just den här bloggen skapades därför att jag ville göra en nystart. ;)

Förkyld

Hade jag varit en vettig människa hade jag nog stannat hemma idag för att ha någon chans att bli frisk rellativt fort.. Men ja nu är jag ju ingen vettig människa, så istället släpade jag mig upp ur sängen halv sju i morse och tog mig till praktiken. :P Jag kan erkänna att jag ångrar mig lite för inte har min hals blivit bättre under dagen och hostningarna har ökat i antalet.. och jag skulle tippa att jag just nu har feber också då jag fryser helt sjukt mycket.. Men envis som jag är är planen att ta mig till praktiken även imorgon. Fast mår jag mycket sämre så tänker jag nog faktiskt ge upp och stanna i sängen, men de ska mycket till för de. :P

Nu så är planen att snart stänga av datorn och släcka lampan för att sova, så håller vi tummarna riktigt hårt för att jag mår bättre imorgon. ;)

Sov sött alla fina! :)

Dag 17 - En favoritfilm.



De finns många filmer som jag gillar.. men den här slår nog allt. ;)


Dag 16 - En gammal bild av dig.



Sophia och Jag

jag vet, sjukt dålig kvallite på bilden. Men de är allt jag har att bjuda på idag. :P


Våren är på väg och förkylningen likaså.

Igår använde jag min fina cykel för första gången i år. Premiärturen vart såklart upp till stallet och jösses så härligt de va att inte behöva gå. ;) Jag fortsatte hälsa våren välkommen genom att idag ta fram mina vårskor och vårjacka, och så kunde jag cykla till bussen också. ;D 
De är så jäkla härligt att få de här vårkänslorna som i alla fall jag aldrig trodde skulle komma tillbaka, jag var helt beredd på en evig vinter. :P Men nu känns livet bara lite ljusare, jag blir så glad av att se solen och känna hur den värmer. :)

Dock så känns de lite tråkigt att jag förmodligen dragit på mig en förkylning.. än så länge är de bara halsen som inte vill samarbete, men om jag känner mig själv rätt så är det så mina förkylningar brukar börja.. Halsont och sen kommer hostan. Usch, jag har varken tid eller lust med de här nu. :( Så därför tänker jag göra de enda vettiga i den här situationen.. nämligen krypa ner i min säng och hoppas på att halsontet är borta när jag vaknar imorgon. ;)

Sov gott alla fina! :)

Dag 15 - Din familj.

 

Pappa Kenneth Liljeholm & Syster Therese Karlsson


Mamma Christina "Stina" Karlsson


Dag 14 - En bild från i somras.


Min fina Princess får stå för sommarbilden idag. :)
De är svårt att tro att de faktiskt sett ut såhär uppe vid stallet för bara ett halvår sen. ;)


Filmkväll med Hilda

Igår vart de en filmkväll med söta Hilda, eller ja filmkväll kanske är att ta i.. vi såg en film och sen så somnade vi ganska så fort. ;) Men de var trevligt att få umgås med min fina vän igen då vi inte träffats sen i början på veckan. :P

Idag är jag hundvakt och Hilda håller mig och Fia sällskap, så om en liten stund blir de sconesbakning då vi är fruktansvärt sugna på att äta de till lunch. :)

Ha en bra dag alla söta! :)

Helg i Nykvarn

Helgen tillbringades i nykvarn hemma hos Linn. :) I fredags var det bara en lugn tjejkväll med massa prat spelande och skratt. ;) På lördag förmiddag åkte vi iväg till stockholm och globen för att se genrepet av Melodifestivalen. De var en rolig upplevelse och trotts att vi inte direkt hade de bästa platserna så var de en härlig känsla att få vara där och se alla bidragen live. Och så fick jag ju möta min höjdrädsla då vi satt nästan så högt upp som man kunde. :P Men som sagt, de var i alla fall en härlig känsla att vara där.. och att se ett nästan fullsatt globen göra vågen var mäktigt. ;)
När vi var tillbaka hos Linn efteråt så vart de matlagning och spel, jag lyckades nästan vinna över Linn två gånger. ;) Men men, nästa gång vinner jag på riktigt. :P Sen så såg vi ju självklart finalen av festivalen, och sjukt besviken är jag på hur svenska folket röstade. För live var Saade faktiskt en av de sämsta. Jag höll ju mina tummar på The Moniker, men den som ändå gjorde de bäst var faktisk Brolle. 
Men nu är de väl bara att hålla tummarna för att de går bra för Saade i Tyskland. :P


som sagt.. de va en bit ner ;)


Dag 13 - En favoritlåt.


Dag 12 - En bild av ditt rum.

Då mitt rum är ganska så stort så skulle man inte se så mycket på bara en bild.. så därför tänkte jag fuska lite och lägga upp tre. ;)




(ja, jag vet min tv är av stenåldersmodell.. men den funkar fortfarande ;))


Dag 11 - En förebild.



En person som jag alltid sett upp till väldigt mycket är han här på bilden.. och för er som inte förstår så kan jag säga att de är min pappa. :) Utan honom vet jag inte vart jag skulle varit, han har alltid stöttat mig oavsätt vad. Visst de är ju ganska självklart att de ska vara så då han faktiskt är min pappa, men när min syster föddes så vart jag automatiskt pappas flicka då mamma spenderade mer tid med den lille. ;) Så därför har jag ett stort förtroende för min pappa och jag vet att jag kan komma till honom vad det än gäller och jag vet att han kommer förstå! :) Så pappas flicka väljer självklart honom som sin stora förebild! :)


Dag 10 - Ett favoritminne från 2010.

Oj, de här var verkligen inte lätt... Men om jag måste välja ett favoritminne så blir de nog den 29 november. Egentligen hände de ingenting speciellt den dagen. Men jag har alltid älskat min födelsedag och i år var det ju inte vilken födelsedag som helst utan de var ju faktiskt min artonde. ;)
Dock så kändes de inte riktigt som min födelsedag då jag firades med familjen helgen innan och mina föräldrar hade till och med glömt bort det på morgonen när jag kom ner för att äta frukost.. de bara åkte uten ett ljud. En halvtimme senare fick jag ett litet sms av min mor.. Ja de var en minst sagt annorlunda start på födelsedagen. ;)

Eftersom att jag var ledig från skolan så hade jag bestämt att jag skulle till min APU, då jag inte hade någon lust att sitta hemma själv hela dagen. Och där var det i alla fall folk som kom ihåg mig.. de var så söta alla barn som sjöng och skulle kramas. :) Det gjorde min dag helt enkelt! :)

Senare på kvällen så vart de mys med familjen, då även dom hade räknat ut vad de var för dag. ;)

Nu kanske ni tycker att de här är ett konstigt favoritminne när jag faktiskt vart bortglömd.. Men de var nog faktiskt det som gjorde de till en dag värd att minnas. Att från att känna sig så bortglömd till att få sån total bekräftelse av dessa små människor som bara är för underbara. :) Ja därför kommer jag aldrig glömma min artonde födelsedag, för den var inte som alla andra.. den var bättre! :D

Barnvakt

Efter en lång dag på praktiken var det bara att sätta sig på bussen och sedan promenera hem till Bech för att vara barnvakt till Nadja. :) Jag kan ju erkänna att jag varit sjukt trött hela dagen och hade från början inte alls lust att passa ett till barn. Men precis som alltid så är Nadja så snäll och lugn så ja de har ju inte varit några problem. :)

Nu så sover hon sött och jag väntar på att Sylvia ska komma hem så jag får åka hem och sova. Jag är ganska rädd för hur det ska sluta imorgon då jag har varit rejält trött idag och förmodligen kommer vara ännu tröttare imorgon. :P Tur för mig att de på min APU är så snälla. ;)

Sov gott alla fina! :)

Dag 9 - Ditt fullständiga namn.

Malin Christina Maria Liljeholm


Malin, för att mina föräldrar tyckte att jag skulle ha det av någon konstig anledning.. ;)

Christina, efter min kära mor Christina Birgitta Karlsson. :)

Maria, valde jag själv att lägga till när jag var 14 då min pappas mormor hette Eva Maria och jag ville ha ett namn även från pappas sida av släckten. :)

Liljeholm, bytte jag till när jag var 14 då jag inte längre ville ha ett av Sveriges vanligaste efternamn.. Om jag ska vara helt ärlig så har jag ju alltid varit pappas flicka så när jag själv fick välja var det ju självklart att ta det namnet som kändes mer jag. Så för er som inte visste de så hette jag Malin Christina Karlsson tills jag i åttan valde att byta. Så nu heter jag alltså Liljeholm efter min pappa Kenneth Erik Liljeholm. :)

Idag är en bra dag!

Den här dagen har verkligen varit en utav de bästa på länge! :D

Dagen började som jag skrev tidigare med att Hilda kom förbi innan vi tillsammans gick ner till bussen i det fina vädret. :) Kände mig inte så värst taggad inför en lång samhällslektion, men jag hoppades på att vi skulle få tillbaka ekonomiprovet som vi skrev förra veckan.. så därför var jag ju tvungen att gå på lektionen. ;) Och tillbaka provet det fick vi, och vet ni va.. De gick sjukt bra för mig! :D Så redan där vart min dag ännu bättre. ;) Sen så var det dock en tråkig yrk lektion, men den var bara 40 minuter så så farligt var de ju inte ändå. :P

Sista lektionen så var det de där engelska provet som skulle skrivas, det som jag var så nervös för att jag inte skulle klara. Men hallå.. de där var nog de lättaste engelska provet jag någonsin skrivit. Jag säger inte att de betyder att de gick bra för mig, men jag är helt säker på att jag i alla fall lyckades skrapa ihop poäng tillräckligt för ett G. ;)

Sen så fortsatte min bra dag ner på stan med Hilda och Therese på café Prinsen där de vart nacho tallrik och så självklart en semla till efterrätt. ;) Och en massa prat och skratt såklart! ;D

De här vårvädret gör så att jag bara känner mig så himla glad hela tiden vilket kanske också gör så att allt jag gör blir roligt! ;) Underbart! :D

Bättre än såhär kan väl en dag knappast vara? ;) 

Så om en liten stund ska jag krypa ner i sängen då det väntar en lång och förhoppningsvis lika bra dag imorgon. :)

Ha de bäst! :)


Dag 8 - Ditt favorit klädesplagg just nu.

Okej, nu tänker jag göra en fuling.. för jag vet att jag har lagt upp den här bilden många gånger tidigare. Men klänningen som jag har på den här bilden är faktiskt mitt favorit klädesplagg. :)


Den där Hilda alltså...

hon kommer hit klockan sju på morgonen och kräver att jag ska vara vaken och förstå allt hon säger. Ni ska veta att detta är en svår uppgift även mitt på dagen när man inte är trött och nyvaken. ;)

Men nu så ska vi kila iväg mot bussen för en "härlig" dag i skolan fylld med engelskaprov och annat roligt. :P

Ha en bra dag! :

Att göra livet lite ljusare

Jag har precis gjort något som jag aldrig tvingats göra tidigare... Jag har bytt glödlampor i min taklampa. ;) Det var verkligen på tiden kan jag meddela, då det bara var en av tre som fortfarande fungerade. Så den senaste tiden har jag vistats i mörker. ;) Så nu kan jag stolt berätta att jag faktiskt klarade att byta lamporna och det utan att tappa lampskärmen av glas i golvet. Inte helt lätt ska ni veta. ;)

Nej, nu ska jag fortsätta med engelska plugget i min lite ljusare tillvaro. ;)


Dag 7 - Några bilder på dig och dina vänner.


Hilda, Pernilla och Jag när Linn fyllde 19. :)


Paulina, Linn, Pernilla, Hilda och Edvina! :)

 
Jag och Hilda. :)                    Pernilla, Hilda & Edvina. :)


Sophia. :)


Jag och Pernilla. :)


Pernilla, Paulina, Sophia, Linn och Hilda. :)


Paulina, Edvina och Hilda. :)


Annica, Therese, Pernilla, Hilda, Lollo och Edvina. :)


Hilda och Linn. :)


Så mycket men inte tillräckligt

Mitt rum har nog aldrig varit så stökigt som de är just nu... så därför bestämde jag mig igår för att det verkligen behövdes en storstädning den här helgen. Så de är alltså vad jag har pysslat med idag och än är jag inte färdig. ;) 

Det är ganska komiskt egentligen att jag ofta klagar över hur lite kläder jag har, men när allt ska få plats i lådorna så är det i princip omöjligt... Det skulle nog egentligen behövas en rensning där också då jag inte slängt några kläder sen högstadiet någon gång. ;) Så det kanske är på tiden, men de får faktiskt vänta ett tag till då bara det skulle vara ett heldags projekt. ;)

Nu så ska jag fortsätta med städningen...

Dag 6 - Berätta lite om din klass.



Snart tre år har jag gått i samma klass som de här härliga människorna, och om bara tre månader tar tiden vi haft tillsammans slut. :) Vi har precis som alla andra klasser haft både mot och medgångar och under tiden har vi både hatat och älskat varandra. ;) Men eftersom vi går just Barn och fritid och är den sista klassen på de programmet har vi hamnat lite utanför de andra på skolan, undanstoppade i en korridor längst bort från resten av befolkningen på skolan. :P Men trotts allt detta så har vi haft sjukt roligt tillsammans och jag vet att i alla fall jag kommer sakna er alla när tiden väl tar slut, för ni är ett härligt gäng som förgyllt många av mina dagar! :)

Melodifestivalen är det som gäller ikväll...

Melodifestivalen är det som gäller ikväll. Håller mina tummar för att the Moniker går till globen. Annars så spelar det faktiskt inte så stor roll vem som tar andra finalplatsen av kvällens bidrag. ;) så nu håller vi tummarna riktigt hårt och taggar inför nästa lördag då det blir genrep i globen tillsammans med Linn! :D

Dag 5 - En bild från nyår.

Tråkigt nog har jag bara en bild från nyår och det är den här från när vi spelade spel på kvällen.. Men att ha få bilder är väl ett tecken på att jag hade roligt eftersom att jag helt glömde bort att använda kameran. ;)


Dag 4 - En bild på vad du har för kläder just idag.



Stickad tröja från KappAhl
Linne från Cubus
Svarta jeans från Lager 157


Jag trivs så bra!

Dag två på APUn är nu över och jag är helt slut i huvudet.. Men de är ju precis så de ska va den första veckan innan man har hunnit vänja sig vid den något högre ljudnivån än den man är van vid i skolan och att ha ögon i nacken är något man måste träna fram. ;) Att ha koll på 18 barn samtidigt är fasiken ingen dans på rosor. Men jag älskar det, för dom alla är så fantastiska! :)

Nu så ska en mycket trött Malin krypa ner i sin säng och ladda inför ytterligare en underbar dag på APUn. :)

Ha de bäst! :)

Dag 3 - 10 sanningar om dig själv.

* Jag älskar hästar!

* När jag nyser, nyser jag nästan alltid tre gånger eller mer.

* Jag kommer aldrig växa ifrån disneyfilmer.

* Jag har dålig självdiciplin.

* Jag älskar att läsa.

* Utan min kalender skulle mitt liv gå under.

* Jag är sjukt morgontrött.

* Jag har lättast att focusera på plugg sent på kvällarna.

* Jag har väldigt lätt för att gråta när jag kollar på film.

* Jag är rädd för att jag inte vet hur mitt liv ser ut om tre månader.

Gick till bussen klockan sju i morse och k...

Gick till bussen klockan sju i morse och kom hem för en kvart sen. Ja, de har varit en väldigt lång dag för min del. Ett antal härliga timmar på APUn och sen några timmars barnvaktsjobb till en väldigt söt unge. :) Så jag kommer helt klart somna med ett leende på läpparna om några minuter. ;) Hoppas ni alla haft en lika bra dag som jag och att ni sover gott. :)

Dag 2 - Parfymer som jag använder.

Min favorit är Kylie Minogues Couture. :)


Bortkastad tid...

De dära samhällsprovet va de ja... Som jag kämpade hela kvällen igår för att jag verkligen skulle komma ihåg alla system och regler. Den delen som jag kämpade mest med och som jag efter mycket slit lyckades lära mig, tror ni att de va med på provet då? Nej, självklart inte! Fy vad sur jag blev när jag läst igenom uppgifterna som va med.. jag hade kunnat korta ner pluggtiden med två timmar och endå klarat de där jäkla provet. 

Jag borde ju vara glad att jag kunde uppgifterna som var med och att jag är nästan helt säker på att jag klarade provet. Men de känns bara så surt när man verkligen har ansträngt sig.

Men men...  imorgon är det APU och de ska bli så himla skoj! :) Så nu tänker jag inte deppa mera över all bortslösad tid utan istället göra mig iordning och krypa ner i min underbara säng. ;)

Ha de bäst! :)

Hundra dagar!


Nu är de bara hundra dagar kvar och sen tar jag studenten! :D 

De känns helt ofattbart att de inte är mer tid än så kvar... jag är ganska säker på att det kommer bli hundra dagar fyllda med hårt arbete. Men jag tror också att jag kommer hinna med en hel del skoj under de här dagarna! ;)

Så nu börjar alltså nedräkningen på riktigt! Nu är de nära! :D

Dag 1 - En bild på dig själv & 5 saker du gillar.




Princess Q

Choklad

Musik

Vännerna

Läsa


RSS 2.0