Att bli läst

Det är måndag idag tror jag, på senaste tiden har jag verkligen tappat kollen på vad de är för dag men mina källor säger mig att det borde vara måndag idag i alla fall så vi kör på det. ;) Fast nu var det ju inte de jag skulle prata om egentligen, jag hade tänkt att jag skulle ta upp hur glad jag blir varje gång jag går in här och ser att det fortfarande finns ett intresse av att läsa de jag skriver. Detta trotts att det ibland (precis som idag) kan vara helt osammanhängande och egentligen inte så vettigt. :) Men de är väl också lite det som är poängen med att blogga, men kan skriva precis det man känner för, och ibland kan det vara riktigt skönt. :) Så kul att ni är ett gäng som kikar in här dagligen, vore kul att veta vilka ni är också.. Men min erfarenhet säger mig att när man frågar sånt så är det få som svarar, så för den här gången nöjer jag mig med att bara tacka för att ni står ut med allt mitt babbel. :)

Vecka 40

Måndag:
# Pluggdag!
# 19.00 Vendelaträning
 
Tisdag:
# 13.15 - 16.00 Föreläsning
# Wilma
 
Onsdag:
# 9.15 - 12.00 Föreläsning
# 13.15 - 16.00 "Extraföreläsning"
# Wilma
 
Torsdag:
# Pluggdag!
# Wilma
 
Fredag:
# Pluggdag!
# Wilma
 
Lördag:
# Wilma
# Tjejkväll hos Edvina! :)
 
Söndag:
# Wilma

Besök på Hööks

    
4 Fleecelindor - 99 kr, Bandageunderlägg - 99 kr, Australiensiska stigbyglar - 159 kr, Smårutigt hönät - 69 kr
 
När mamma slutade jobba idag så mötte jag och pappa upp henne i Strängnäs och sen åkte vi vidare till Eskilstuna för att dom skulle köpa en ny dator på Elgiganten där och jag skulle passa på att springa in på Hööks som ju numera finns även där. De är ju ganska fantastiskt de där när man bara går in för att köpa ett hönät och kommer på en hel del andra saker som man också behöver. ;) Kom iaf hem därifrån utan en helt tömd plånbok och med grejer som jag faktiskt behövde inom den närmsta framtiden. Så jag är supernöjd. :)

Britney Spears - Ooh La La

Jag tänkte börja med att säga att har ni inte sett Smurffilmerna så gör det! Dom är så sjukt söta och bra så man bara smälter när man ser dom. Riktiga feel-good filmer på något sätt. :) Sen så tänkte jag bjuda på den här härliga låten som dom flesta av er säkert redan hört, den hör ju ihop med den andra Smurffilmen vilket man också kan se i musikvideon då det är en hel del klipp med från filmen. :)
 

Ridlektion

Idag var det alltså dags för min och Wilmas första privatlektion. Det jag mest såg fram emot var nog att få höra Lizzys åsikt om Wilma, och hon vart helt klart godkänd. :) De känns så himla bra när ens ridlärare säger att man hittat en perfekt häst och att hon tror att vi kommer kunna utvecklas massor tillsammans. Det är precis det som man vill höra när man skaffat en ny häst. Sen så bestod ridlektionen mest av att känna igenom gångarterna och massa grunder för att se vad vi behöver jobba på och hur vi ska jobba vidare för att nu till och börja med bygga kondition och muskler eftersom Wilma hos sin tidigare ägare haft väldigt mycket semester. Så prio ett är som sagt kondition och muskler, detta gäller även mig då det ju faktiskt är nästan ett år sedan jag red på det här sättet sist.. På senaste tiden har det ju mera blivit enstaka tillfällen när jag har lånat häst och ja de är ju ganska så precis ett år sedan det började gå utför med Princess hälsa. Jag märkte verkligen idag hur mycket av alla muskler man tappar om man inte håller igång ordentligt. Så nu jäklar ska vi slita så vi båda är i toppform inom en inte allt för lång framtid. ;) Och med Lizzys hjälp så blir nog inte detta några som helst problem. :)

Martin Melin och Status 12

I tisdags så släpade Edvina med mig in till Strängnäs på kvällen för att lyssna på när Martin Melin skulle prata om sin nya bok Status 12. Och jag ångrar inte för en sekund att jag åkte, var riktigt roligt och inspirerande att lyssna på hans resa från första raden till sista och sen lite utsvävningar kring annat också. Är nu mer än någonsin sugen på att börja skriva igen själv, men får se hur det blir med den saken. Först ska jag i alla fall sätta tänderna i den signerade boken jag fick med mig hem i tisdags. :)
 
 

Vill ha till min tjej

  
  
   
 
Spenderar en hel del tid på att kika runt på olika hästsportbutiker nu för tiden, vilket kanske inte är så konstigt. Och det finns dessutom en hel del saker som jag så småning om behöver köpa.. Nackdelen med hästsporten är dock att allt är så jäkla dyrt. Men blir ju ruinerad bara genom att titta på sakerna nästan. Här är i alla fall lite av det som jag vill ha från hööks nu och tänkt köpa inom den närmsta framtiden. ;)

Linn & Ebbas podcast

Tänkte att jag skulle tipsa om en riktigt peppande podcast nu när hösten knackar på dörren och man börjar känna sig allmänt trött, seg och stressad.. Riktigt härliga tjejer med sunda tankar och idéer. Så gå in på http://linnochebba.se/ och lyssna på deras härliga pod. :)
 
 

FEM ÅR BLOGGEN!

23 September 2008 startade jag den här bloggen, en rätt vilsen tjej som precis hade börjat gymnasiet och snart skulle fylla 16 år skrev då här sina första ord. Inte första inom bloggvärlden men, det är bara orden som står skrivna här som finns kvar och det är här min resa har funnits dom senaste fem åren. Från den där osäkra tjejen med stora drömmar och mål i tonåren till den vuxna tjejen som sitter här idag med en högskoleexamen som inte är allt för långt borta och den tjejen som bara för några veckor sedan fick chansen att förverkliga den största drömmen av dom alla, att få äga en egen häst. Tänk att ni har fått följa med på den resan dom senaste fem åren och tänk att allt finns kvar här i arkivet.. Det är ju helt galet när man tänker efter. Men så underbart på samma gång att så många ord har skrivits och också många gånger hjälpt mig på vägen när det har varit tufft och jobbigt och tänk bara hur många fler ord det kommer bli.. Vågar jag lova fem år till tro? Ja den som lever får se, men än så är jag inte redo att lägga bloggen på hyllan för är det något som jag älskar och som betyder mycket för mig så är det att skriva. Så jag hoppas att ni som kikar in här dag efter dag är med mig ett tag till i alla fall. :)

Vecka 39

Måndag:
# Ta ut hästarna
# Pluggdag!
# 19.00 Vendelaträning
# Ta in hästarna
 
Tisdag:
# Pluggdag!
# Ringa körskolan.
# Rida Wilma.
 
Onsdag:
# 9.15 - 16.00 Föreläsning
# ???
 
Torsdag:
# Pluggdag!
# Rida Wilma
 
Fredag:
# Pluggdag!
# Wilma
 
Lördag:
# Wilma
 
Söndag:
# Pluggdag!
# Wilma

Genomsnälla Wilma

Det är verkligen sånna här dagar som jag känner hur rätt det var att leta efter en egen häst och hur jäkla rätt jag hade när jag förstår gången såg Wilma där i hagen i Sälen och bara sa att henne ska jag ha. För hon är så jäkla rätt för mig, hon passar mig som handen i handsken och hon är så otroligt jäkla snäll. Vem som helst kan hantera henne och sitta på hennes rygg. Min mamma var med om en olycka för många år sedan då hon blev avkastad och skadade svanskotan och där av inte kunde rida på länge och sedan dess har hon bara ridit ett fåtal gånger för att hon varit så rädd. Men Wilma rider hon nu till och med ut på utan problem. :) Idag så skulle jag rida ut en sväng när min väldigt hästrädda syster kom förbi stallet och utan att tveka satte hon sig upp på min inte så lilla tjej på 163 cm i mkh och red själv halva vägen utan att jag behövde hålla i. Är man stor så måste man vara snäll, det beskriver henne så himla bra min Wilma. Det är sånt som gör att jag bara efter en dryg månad vet att det här är det absolut bästa val jag gjort hittills under mitt liv! För gud så jag älskar den här hästen mer och mer för varje dag som går! <3

Wilma och Syster på kvällspromenaden idag! :)

Glömmer dig aldrig!

När man är 20 år gammal så är fem år av ens liv väldigt lång tid, det är en fjärdedel av mitt liv. En fjärdedel av mitt liv då det fanns en sak som räddade mig i alla jobbiga stunder, under fem års tid fanns det en en sak som verkligen var mitt allt och för lite mer än en månad sen valde jag att lämna den tiden bakom mig och gå vidare. Det var mitt eget beslut och jag skyller inte på någon annan för det. För även om det fanns många olika faktorer som påverkade det beslut jag i ren ilska och sorg tog just då så var det just det, mitt beslut. Och ja många stunder har jag ångrat mig och tänkt att om jag bara hade väntat lite till, om jag bara hade bitit mig i läppen och inte sagt något. Samtidigt så ledde detta till något som jag aldrig någonsin kommer att ångra, jag hittade min Wilma. Men idag och den närmsta tiden så är det inte vad som tynger mig, nu handlar det om vad mitt hjärta så länge hållit kärt och fortfarande gör. Nu handlar det om den tjejen som precis som sitt namn alltid kommer vara min Princessa, vart vägen än leder och åt hur olika håll vi än går så kommer hon alltid vara min Princess. Fem år, en fjärdedel av mitt liv har hon haft den största betydelsen och den största platsen i mitt hjärta. Den resan vi har gjort tillsammans kan ingen ta ifrån oss, och dom minnen som finns kommer alltid finnas kvar. Kärleken jag känner är obeskrivlig och jag har och kommer alltid att ha dåligt samvete för att jag vände det ryggen.. Att jag bara gav upp och släppte allt, men jag orkade inte längre och jag visste väl redan då hur det skulle sluta. 
 
Dom senaste veckorna har min stora sorg varit att mitt hjärta skulle flytta och att jag inte skulle få se henne igen, att jag inte skulle veta hur hon hade det och att jag inte skulle kunna påverka något längre. Men igår så fick jag det besked som jag egentligen väntat på det senaste halvåret som jag så medvetet sett komma men ändå inte vågat se. Igår fick jag veta att min älskade Princess bara har dagar kvar, för nu är hon sämre igen och det rätta är nu att låta henne somna. Låta henne slippa lida, även om det för det mesta är så pass att de går att leva med.. Men vi alla vet att det inte är något liv för en häst och absolut inget liv för henne, den busiga lilla tjejen som vill alla så väl. Det är med henne jag har utvecklats som mest, inte bara som ryttare utan som människa. För även om hon aldrig var min så kommer jag alltid minnas henne som min första egna häst, för det var den rellationen vi hade jag och min Princess. Den känslan när det var vi kommer ingen kunna ta ifrån mig. Men nu så är det snart dags för min älskade vän att lämna det här livet bakom sig för att springa på dom evigt gröna ängarna utan svårigheter med att andas. Jag nekar inte att det känns hemskt, jag skulle göra vad som helst för att inte behöva stå inför det här.. Bara vänta på att dagen kommer och känna hur jag bit för bit faller samman. För hur tar man egentligen farväl av något som är en del av en själv? Hur ska man någonsin kunna fylla den tomheten? Jag tror inte det är möjligt, för en del av mig kommer för all framtid att tillhöra min fina Princess och alltid befinna sig på den plats där hon är.
 
Idag har jag spenderat flera timmar med att bara sitta och titta på när hon betar av gräset, känna tår efter tår falla ner för kinderna och ångesten som byggs upp inombords. Och jag vet att det här är rätt, det är det bästa för henne.. Men hur ska man kunna låta bli att vara självisk när någon har satt ett bästföre datum på det man älskat högst av allt under så lång tid? Det som jag för något år sedan var säker på skulle vara många år framöver. Det går inte att hindra när smärtan i bröstet är så enorm, när man ser henne framför sig men inget kan göra för att hindra det man vet väntar.. Allt man kan göra är att låta tårarna falla och känna smärtan, låta sorgen skölja över en och försöka ta vara på dom sista stunderna som är kvar. Göra det finaste man kan av den här tiden, förbereda sig och ta ett långsamt farväl.
 
 
Kärleken till dig går inte att beskriva med ord älskade Princess! <3
 

Det finns inga ord

Det finns så mycket jag skulle kunna skriva just nu, så mycket tankar och känslor men samtidigt inte ord som räcker till för att förklara. Så otroligt förvirrad, förtvivlad och framförallt ledsen. Så medveten jag varit men ändå så chockad man kan bli när beskedet man inte vill höra väl kommer. Ikväll är det jag, mina minnen och mina tårar som kämpar tillsammans för att jag ska kunna ta mig igenom det här...

Snart hemgång

Så idag är de dags för mig att lämna Västerås för den här gången, men innan dess så ska jag hinna med en runda på stan tillsammans med Hilda. Får se om vi hittar något skoj eller om de bara blir lite "fönstershopping". :) Ikväll sen så blir de stallet och mys med familjen och så hoppas vi på att jag på något mirakulöst sätt är frisk tills jag vaknar imorgon. Känns tveksamt men hoppas kan man ju alltid. Ska försöka hinna blogga lite mer senare idag men vågar inte lova något, så om jag är tyst så får ni ha en bra fredagskväll gott folk. :)

Hur hittar man motivation?

Hur svårt ska de vara egentligen att bara ta dom där nedrans böckerna en penna och lite pappar och sätta sig och plocka ut det som är viktigt?! Varför måste det vara så himla svårt ibland att hitta motivation till att få det gjort? Eller den där tentan som man verkligen borde börja på, varför kommer det sig att den alltid ligger där på skrivbordet som ett tomt dokument och bara hånar en varje gång som man startar upp datorn för att sedan sista kvällen skrivas i ren panik? Jag vet inte om det bara är jag som har dom här problemen, men ibland känns det verkligen så. I skolan pratar kurskamraterna om den där sista frågan på tentan innan jag ens har hunnit döpa mit dokument och dom är färdiga två veckor innan jag ens tänkt på att börja. Det känns ju lite surt om jag ska vara ärlig, för jag har ju alltid varit den där organiserade tjejen som har koll på läget, men trotts det slutar det alltid med att just skolarbeten görs i sista minuten. Jag önskar verkligen att det inte var så, för visst jobbar jag bra under press men jag tror samtidigt att jag skulle kunna göra ett mycket bättre jobb om jag bara fick mig själv att ta tag i det lite tidigare och alltså inte behövde kämpa mot klockan och tävla mot sekundvisaren. Men samtidigt så har jag ju alltid tagit mig igenom allt och jag har ändå hyffsade betyg.. Kanske en dag att jag lär mig, jag har ju 1,5 år kvar på min utbildning så den som lever får se. ;) Men har ni några tips på hur ni gör, vad som motiverar er till att ta tag i sånna där tråkiga saker som man egentligen inte har lust med bäst så får ni gärna dela med er. :)
 

God morgon från Västerås

Sitter nu med en god kopp kaffe hemma hos Hilda och har precis tagit mig upp ur sängen som var lite för skön nu på morgonen. Lite märkligt det där att sängen alltid är som skönast på morgonen när man borde gå upp. Men som tur är så är jag ju ledig idag så det var ju ingen direkt brådska för min del, stackars Hilda dock ska ju kila iväg på föreläsning sen vid ett så då blir jag ensam här några timmar. Hehe ;) Tanken är väl att jag ska försöka plugga lite sen, men kan ju säga att det inte känns allt för lockande idag.. Men så har vi ett bokseminarium i början på nästa vecka och den boken har jag bara läst en sida ur än så länge så är hög tid att sätta fart med den idag. Men innan dess så ska jag hälla i mig lite mer kaffe så att den nedrans hostan håller sig borta så länge som möjligt. :)

Vadå förkyld?

Somliga hostar när dom är förkylda men jag nyser istället.. Inte direkt jättebra kanske med tanke på att jag ska trottsa förkylningen och åka in till skolan för en eftermiddagsföreläsning och sedan åka vidare till Västerås för att spendera lite tid med min bästa Hilda. :) Men med lite smink, halstabletter och nässpray så överlever jag nog.. eller ja ser lite mindre ut som en zombie och mer ut som en människa. ;)
 
Jag menar den här tjejen ser väl inte alls superförkyld ut ;)
 

Awkward

Dom senaste två dagarna har jag ägnat en del tid åt serien Awkward. Det är ju ingen av serierna som jag följer till vardags som har börjat än så därför valde jag en ny som jag kunde fördriva tiden med nu när jag är sjuk. Varje avsnitt är ungefär 20 minuter långt och säsongerna består av 12 avsnitt så de gick ju rätt fort att ta sig igenom dom tre säsongerna som finns hittills. Så nu väntar jag alltså på att det ska släppas nya avsnitt även av den här serien. :)
 
Om jag ska sammanfatta den lite kort så handlar den om en tjej i 15 års åldern som kämpar sig igenom High School med allt vad det innebär, så som vänskapsrelationer, pojkvänner, jobbiga föräldrar och ja ni vet allt sånt där som en vanlig tonåring går igenom i livet men ändå med lite humor i det hela. Så har man tråkigt och lite (eller som jag mycket) tid att fördriva så kan jag absolut rekomendera er att se något avsnitt av denna lagom härliga serie. :)
 

Tjugo frågor om mig

1. Vad heter du? Malin Christina Maria Liljeholm
2. Hur gammal är du? Snart 21 år
3. Vart bor du? Stallarholmen
4. Hårfärg? Brunt
5. Ögonfärg? Blå
6. Syskon? En lillasyster
7. Singel eller upptagen? Singel
8. Vad har du för mobil? Samsung Galaxy S2
9. Favoritland? Svårt.. Skulle nog säga Sverige
10. Favoritfärg? Blå
11. Film? War Horse
12. Bok? Camilla Läckbergs böcker om Fjällbackamorden.
13. Vad gillar du mest med dig själv? Min envishet när jag verkligen vill något.
14. Vad gillar du minst med dig själv? Att jag kan vara jäkligt blyg ibland när jag träffar nya människor.
15. Har du några tatueringar? Nej men vill ha en.
16. Piercingar? Ja i öronen.
17. Har du någon förebild? De finns några stycken, men framför allt mina föräldrar.
18. Vad är det värsta du vet? Äckliga insekter och falska människor.
19. Vad är det bästa du vet? Min häst, mina vänner och min familj! <3
20. Vem är din favorit kändis? Johnny Depp! Älskar han som skådis! :)

Förkyld

På något konstigt sätt så lyckas man ju alltid bli sjuk när man verkligen inte har tid med det.. De kanske är ganska logist dock eftersom det är kroppens sätt att säga att det är dags att tagga ner en stund. Men jag känner ändå att den här gången är det så sjukt onödigt, för jag ville till skolan idag och sitta på den där föreläsningen, kanske klaga lite över någon tråkig del men att efteråt kunna känna att man har gjort något idag. Och framför allt så vill jag kunna åka till Västerås på fredag för att umgås med mina favorittjejer ett par dagar. Så nu har jag bestämt mig för att visst jag kan vara sjuk.. men två dagar får räcka för på onsdag är de fasiken jag som ska till Västerås! Så nu passar jag på att plugga lite hemma och fixa lite spännande och förhoppningsvis inspirerande blogginlägg för den kommande veckan. Jag har ju lovat att jag ska skärpa mig här så får väl se denna nedrans förkylning som ett tillfälle att ta tag i det och skriva några inlägg så jag har på lager om de skulle krisa med inspirationen någon dag. ;)

Vecka 38

Måndag:
# 9.15 - 16.00 Föreläsning
# 19.00 Vendelaträning
 
Tisdag:
# Fältstudie?
# Wilma
 
Onsdag:
# Wilma
# 13.15 - 16.00 Föreläsning
# Västerås! :D
 
Torsdag:
# Västerås! :D
# Pluggdag @ Hildas place. :)
 
Fredag:
# Västerås! :D
# Wilma
 
lördag:
# Wilma
 
Söndag:
# Wilma
 

Ellie Goulding - Burn

 
Den här låten går verkligen om och om på min spotify. Det är något med den som får mig på bra humör, jag blir taggad och peppad till tusen när jag lyssnar på den. Och sådana låtar tror jag att vi alla behöver flera av så jag tänkte att ni kanske också ville ge den en chans. :) Sen så tänkte jag passa på att fråga om ni också har någon sån låt som verkligen peppar er till tusen? Jag känner att jag är i stort behov av lite nytt sånt så dela gärna med er om ni har någon. :)

Pappas dag!

Idag fyller min älskade pappa 44 år, fast om man frågar honom så slutade han nog att fylla år i samma veva som jag föddes. Men trotts protester så kommer han ju aldrig undan firandet helt. ;) Så idag har det blivit lite presenter och mysmiddag med god Pannacotta till efterrätt. Så jag tror endå att min kära far blev rätt nöjd med sin dag trotts allt. :)
 
Stort grattis på födelsedagen Pappa! Älskar dig! <3

Redo för 2014

Jag är ju en sån där person som är extremt beroende av min almanacka, och dom senaste två åren har jag beställt från http://www.personligalmanacka.se/SE/. Man får designa allt själv, både utsida och innehåll vilket känns perfekt för mig som bokstavligt talat lever i min almanacka. ;) Så nu när dom hade extrapris så passade jag på att beställa en ny till nästa år. Det börjar ju trotts allt dra ihop sig så lika bra att få det gjort. ;)
 
Så det var den här som ramlade ner i min brevlåda för ett par dagar sen och som kommer få följa med mig dagligen hela nästa år. Bilden har jag tagit själv och det gör verkligen att hela almanckan känns mer personlig. :) Så klicka in där ni också och designa er egen personliga almanacka, tror inte ni kommer ångra er. :)
 
 
 

Seg dag

Idag har jag verkligen känt mig sjukt seg, vaknade med huvudvärk som hängde i under morgonen i stallet och hela förmiddagen. Tack och lov så släppte den vi lunch och sen har jag bara känt mig seg, men jag her trotts det försökt fått lite gjort idag, tvättat lite hästgrejer och sen nu ikväll vart det en liten tur på Wilma i kvälllssolen med både skritt, trav och galopp. Precis vad jag behövde för att vakna till lite igen. :) Men nu så är det snart dags för mig att krypa ner i sängen i alla fall.. och en lång sovmorgon har jag att se fram emot. Ni anar inte hur underbart det känns just nu. ;)

Nu är hon min!

Idag har jag haft min Wilma hos mig i fyra veckor och det känns verkligen helt fantastiskt! Men så idag så blev det sista färdig vad gäller papper och kontrakt och sånt, så nu är hon verkligen min bara min. På något sätt har jag väl inte riktigt kunnat känna den där glädjen över att jag har en egen häst förns nu idag när jag öppnade brevet från tidigare ägaren. Först då blev det på riktigt och det finns nu ingen som kan ta henne ifrån mig eller bestämma hur jag ska sköta min häst, ni anar inte vilken oerhörd lättnad och frihet det är för en som hela livet alltid tagit hand om andras hästar och fått rätta sig efter deras åsikter. Men nu är det bara jag och MIN Wilma X! :)
 
Underbara Wilma! <3

God morgon!

Sitter här med tandborsten i munnen och känner mig inte alls taggad för en dag i skogen när det ser allmänt grått ut ute idag. Men ibland så har man ju inget val. Och ja för att göra det klart så är det faktiskt så att jag pluggar på högskolan fortfarande.. men våra lärare tycker att vi borde få sätta oss in i rollen som barn eller något sånt så därför ska även vi som läser till förskollärare gå ut i skogen för att kolla på växter och leka. ;) Och så frågar man sig varför programmet har så låg status... Ja man kan ju undra varför folk utifrån ser ner på oss. :P
 
Nej nu är det dags att hälla upp kaffet i termosmuggen och sen cykla ner till bussen, så håller vi tummarna för att vi i alla fall slipper regn. :)

En måndag i September

Vart väckt vid klockan 6 imorse då Vendela ringde och frågade om jag kunde ha Astor, hon hade blandat ihop veckorna och helt glömt bort att hon skulle jobba. Så det var bara för mig att släpa mig upp ur sängen för att ta emot en lika morgontrött hund som jag var en liten stund senare. Rätt skönt att han bara kliver in och landar på soffan när man själv känner sig så seg. :) Så vi spenderade en dryg timme på soffan och sen var det bara att promenera upp till stallet för att slänga ut hästarna och fixa där uppe, Astor var dock inte helt nöjd med bristen på uppmärksamhet när vi va där. ;) Annars har de väl inte hänt så mycket under dagen. Vendela var här och fikade och så nu ikväll var det träning med markarbete.. Jag slutar aldrig att förvånas över hur underbar häst jag lyckats hitta! Så mycket kärlek alltså! <3

Vecka 37

Måndag:
# Ta ut hästarna
# Hundvakt till Astor
# 19.00 Vendelaträning med Wilma
 
Tisdag:
# 11.15 - 16.00 Utedag med skolan.
# Wilma
 
Onsdag:
# Wilma
 
Torsdag:
# Läsa kurslitteratur
# Wilma
 
Fredag:
# Wilma
 
Lördag:
Pappa 44 år! :)
# Wilma
# ???
 
Söndag:
# Läsa kurslitteratur
# Wilma
 

Videosamtal

Idag har jag verkligen varit sådär hemskt seg, ni vet när man egentligen bara vill stanna i sängen hela dagen och göra ingenting. Så jag tog en lång sovmorgon, gick upp vid 11 och åt frukost och sen vart det morgonkaffe tillsammans med Hilda via Skype. Ganska otroligt att vi inte kommit på det förns nu, hon bor ju i Västerås och jag här i Stallarholmen och endå tog det två år innan vi kom på att vi ju kunde ha videosamtal. ;) De kändes nästan som att ha henne här, mer värt en några telefonsamtal och sms då och då. :) Så nu lär det nog bli morgonkaffe lite oftare för våran del hoppas jag. Och ja jag vet att det inte kan ersätta att träffas på riktig, men kan man inte så kan man inte och då får man göra de bästa av situationen istället. Så ja större delen av dagen har jag spenderat i min fotölj med Hilda på skärmen, och en himla massa skratt och onödiga meningar. :)
 
Nu så ska jag dock snart krypa ner i min sköna säng och ladda om inför en ny vecka med nya möjligheter. :)
Natti natti

Team Wille & Mariefred

Ni röstar väl på Team Wille & Mariefred i körslaget va? Så roligt att få se lite bekanta ansikten från mina hemtrakter i rutan den här säsongen. Heja Team Wille! :)

7 September 2013

Städning, stallet och sen firande av lillasyster med släkten är väl ungefär vad min dag har bestått av idag.. och ja nu en massa fina sms från en väldigt full vän som har problem med stavningen i vanliga fall. Men sånt är ju alltid intressant. ;) Så det har varit fullt upp kan man säga, men jag klagar inte för en bra dag har det varit. :)
 
Fick ju även anledning att inviga senaste nytillskottet i garderoben idag, love it! :)
 

Kontraster i livet


Förra fredagen åkte jag till Västerås för en festkväll/natt med Izabelle, ikväll hoppade jag istället i ridbyxorna och tog en mysig tur i kvällssolen med min älskade Wilma och checkar nu ut för dagen hyfsat tidigt. Kontraster kallas det och jag älskart! :) Jag slås av hur otroligt lyckligt lottad jag är som verkligen får uppleva sånt som betyder något och att jag får förvärkliga mina drömmar på ett sånt sätt jag för ett par år sen aldrig trodde skulle vara möjligt! Det går knappt att beskriva med ord hur otroligt glad och lycklig jag är över allt jag har i mitt liv just nu! ♡

6 September 2013

När lärarna börjar föreläsningen med att förklara att den egentligen är onödig och att vi inte behöver komma ihåg det dom säger eftersom att vi endå kommer gå igenom allt igen sen i oktober när kursen börjar på riktigt.. Ja då undrar man verkligen vad tusan man åkte dit för. Men jag fick ju i alla fall en lunch och en tur på stan med bästa Edvina innan jag satte mig på tåget hem igen. :)
Sen så har jag även hunnit med att hämta ut mitt paket från horze.se, rena julafton för en hästtjej trotts att det även svider lite i plånboken.. men så värt det. Så nu ska jag strax hoppa i stallkläderna och sticka upp för att pröva så grejerna passar och rida en sväng. :)

Ny header!

Mycket har jag hunnit med idag och eftersom att jag skrev att jag skulle så var jag ju tvungen att fixa en ny header hit också. Bästa Lovisa som tagit bilden på mig och min Wilma! :)

 

Dagens att göra

 Betala räkningar...
 
 Städa rummet.
 
 Ta mig i kragen och beställa kurslitteratur!
 
 Fixa med och slå in Systers presenter.
 
 Städa badrummet.
 
 Städa köket.
 
 Fixa ny header till bloggen.
 
 Göra klart i stallet för dagen.
 
 Sätta över pengar till mamma.
 
 Fira Syster ikväll! :)
 
 Städa vardagsrummet.
 
 Skicka kontonummer till en som köpt kurslitteratur.

Vecka 36

Måndag:
Mormor 71 år! :)
# Fixa inför skolstarten.
# Middag hos mormor.
# 19.00 Vendelaträning med Wilma.
 
Tisdag:
# 9.15 - 12.00 Upprop!
# Lämna kurslitteratur.
# Lämna in timrapporten.
# Rida Wilma.
 
Onsdag:
# 9.15 - 16.00 Kursuppstart av två kurser.
# Lunch med Caroline? :)
# Wilma.
 
Torsdag:
Syster 14 år! ♥
# Rida Wilma
# Städdag!
 
Fredag:
# 9.15 - 12.00 Introföreläsning för en kurs.
# Wilma
 
Lördag:
# Wilma
# Fira Syster. :)
 
Söndag:
Henke 23 år :)
# Wilma

Partyhelg

Jösses vilken helg det blev, det finns mycket man skulle kunna säga och en hel del som inte bör sägas alls. Så jag nöjer mig med att säga att större delen av helgen var superkul och man mådde som man förtjänade när man satte sig på tåget hem igår eftermiddag. ;) Men nu mår jag fin fint igen och ska bege mig ner till mormor för att hjälpa henne att förbereda inför imorgon då hon fyller år. :)
 
Blev vin ur dom småå glasen med Bellen i fredags innan utgång. ;)
 

RSS 2.0