Sista sportlovsdagen..

Hejsan. :)
Idag så har jag träffat lilla Hilda för första gången på två veckor. :) Vi kollade på Alvin and the Chipmunks och så snackade vi en hel del som alltid. ;) De va mycket trevligt att få träffa henne igen. :)

När Hilda sen hade åkt hem så käkade jag mat och sen åkte jag och mamma upp till stallet och tog in dom små pållarna. ;) Blött och jäkligt var det.. usch, jag tycker verkligen inte om de här slaskiga vädret.. :( Men om man ska se det från den positiva sidan så betyder det ju att det kanske snart blir lite vår. ;)

Nu så har jag i alla fall fixat lite ny musik till min mp3, så bussresan till och från skolan kanske blir lite roligare. :) Och så har vi ju ett antal håltimmar också som behöver fyllas ut, men de kommer förmodligen göras med massa plugg. :P

Men nu tänker jag kila mot sängen så att jag orkar kliva upp imorgon när klockan ringer.. 6.00 (!!!)

/Malin

Nu gör vi om lite här i hyllan..

Just nu så har jag ingen direkt struktur i min vardag.. så istället för att säga att jag ska läsa en bok varje vecka så tänker jag göra om lite.. Istället så kommer de bli så att jag kommer läsa minst en bok för varje vecka under det här året.. vilket betyder att i december kanske jag får läsa 52 böcker på en vecka. ;) hehe.. ne så ska det förhoppningsvis inte bli, men jag lovar er att under det här året så kommer det komma upp MINST 52 inlägg om olika böcker. ;)

/Malin

Bra men endå inte.. :P

Hejsan alla muppar där ute.. ;)

Idag är det fredag vilket alltid är härligt, men den här veckan så betyder det att sportlovet börjar lida mot sitt slut.. villket inte känns lika bra. :P Och desutom så behöver jag plugga idag och restan av helgen med för den delen.. så som ni kanske förstår är jag inte helt nöjd över hur slutet av mitt lov kommer bli. Men den här gången har jag bara mig själv att skylla för att jag inte gjort allt detta tidigare. :P Men håll med om att det är surt när man får så mycket plugg så att man inte har något annat val än att sitta med det på lovet.. :(

Nu nu ska vi inte deppa ihop.. det är FREDAG. :) Och om en stund ska jag baka lite bröd tills ikväll och så måste jag ta reda på vad mamma har planerat för smaskig mat till kvällen. ;) Sen så missar man ju inte Let's dance. :)

Hejsvejs..

/Malin

Crocodile Dundee (Y)

Nu är filmen på tv4 slut.. Crocodile Dundee var det. :) Så grymt bra film alltså.

Men nu känner jag mig väldans trött och jag ska upp jättetidigt imorgon för att vara på Fritids hela långa dagen. Så jag planerar att bege mig mot sängen inom en väldigt snar framtid. ;)
Och som ni kanske förstår så kommer de bli dåligt med bloggande under dagen imorgon eftersom att jag inte kommer ha tillgång till någon dator. :P Men när jag kommer hem kan jag släng upp ett litet inlägg. ;)

Sov sött kära läsare. :)

/Malin


Film & snack med Linn. :)

Idag så har Linn varit här ett tag. :) Hon kom vid halv elva tiden och åkte vid fyra.. under den tiden han vi med att kolla på film, lyssna på musik och som alltid.. snacka en massa. ;) Det var väldans trevligt att hon kom förbi en stund för de var ju nästan två veckor sen vi träffades sist. :P

När hon sen hade åkt hem så fick vi strömavbrott.. fruktansvärt säger jag bara. (!!!) Men de varade bara i en dryg timme så nu är allting bra igen. ;)

Jag funderar på vad jag ska hitta på för skoj nu.. egentligen skulle jag behöva plugga men det lutar åt att jag slår på tv:n eller läser en bok. ;P

/Malin

Nice med rent. :)

Nu är rummet städat och fint. ;) Eller jag har lite kläder kvar framme men de går fort att plocka undan imorgon. :P Så som ni kanske redan har förstått så har jag städat mitt rum idag, jag har även varit i stallet och fått lite friskluft. :) Nu har jag precis krupit ner i min nybäddade säng och kolla på House. (Finns det något skönare än att nyduschad gå och lägga sig i en nybäddad säng? Tror inte det. ;)

Imorgon ska jag upp ganska så tidigt.. eller ja tidigt för att vara på ett lov i alla fall. ;) Linn kommer nämligen hit vid halv elva och jag har en del att göra innan hon kommer så någon gång mellan åtta ovch nio ska jag nog gå upp. ;)
Planen är väll sen att vi ska baka något och kolla på film. :) Så det blir en lugn dag imorgon helt enkelt. ;)

Nu är reklamen slut så jag ska återgå till House. ;)

/Malin

Nu så är du stor vännen. :)



GRATTIS PÅ 18 ÅRSDAGEN GUMMAN! :D <3


Sportlov V.8

Tänkte lägga upp en liten planering över vad som händer under mitt sportlov. ;)

Måndag:
* 6.30 - 15.30 Stallarholmsskolans fritidshem.
* Städa rummet.

Tisdag:
* Plugga..
* Ev. Linn kommer hit och kanske stannar till ons.

Onsdag:
* Ev. Linn åker hem.
* Plugga..

Torsdag:
* 6.30-15 eller 16 Stallarholmsskolans fritidshem.
* Plugga..

Fredag:
* Plugga..
* Fira Hilda med tjejerna. :)

Lördag:
* Plugga..

Söndag:
* Plugga..

Det är dock mycket möjligt att det blir ändringar i planeringen. ;)

/Malin


Slöat. :)

Idag har jag inte gjort en enda vettig sak.. jag har bara legat på sängen med datorn i knät. :P Men sånna dagar måste man ju få ha ibland. ;)

Imorgon blir det inte lika lugnt för min del.. för jag tänkte åka ner till stallarholmsskolan och vara på fritids under dagen. Så jag ska upp redan halv 6 imorgon. :P Och när jag kommer hem därifrån så måste jag städa rummet för de vart aldrig färdigt förra helgen. :P

Nu ska jag kolla lite på tv. ;)

/Malin

Fortfarande vaken. ;)

Har bäddat ner mig i sängen och funderar nu på om jag kanske borde sova.. men jag tror att jag är vaken en liten stund till för jag behöver ju inte gå upp tidigt imorgon. Ingen klocka som ringer. ;)

Imorgon har jag inte så mycket planerat.. eller jag ska plugga och de är ganska mycket som behöver göras på den fronten men om det dyker upp något annat så ändrar jag mer än gärna på dom planerna. ;)
Jag har även planer på att uppdatera lite här imorgon för jag har ju lite att ta igen från den senaste tiden då de har varit dåligt med sånt. :P

Nu ska jag kolla lite på tv och sen sova. :)

/Malin

Morfars dag..

Idag skulle min älskade morfar fyllt 74 år.. så jag, mamma, pappa och syster har varit till graven och lämnat blommor.


Saknar dig mer än någonsin.. :(


/Malin

Förlåt läsare..

Jag ber verkligen om ursäkt för den kassa updateringen den senaste tiden.. men jag har inte riktigt haft något att skriva om och så har jag inte haft någon ork till det. :P

Men imorgon lovar jag att de kommer upp inlägg här.. så håll ut kära läsare. :)

/Malin

Kattastrofområde.

Städning står på schemat idag.. mitt rum är i fulkomligt kattastrof så nu är det dags att ta tag i det.

Så önska mig lycka till. ;)

/Malin

Melodifestivalen, del 2

Jag kollade som sagt på melodifestivalen idag.. och jag måste säga att jag vart mycket besviken på dom låtarna som var med.. De fanns bara två låtar som jag tyckte var ganska bra och de va Erik Saade och Andreas Johnson, och tack gode gud att de var just dessa två som gick vidare till finalen. ;) Annars hade jag nog dött. :P

Ne, nu ska jag krypa ner i sängen.. för imorgon väntar en lång dag...

/Malin

Sego dag. :P

Idag har jag bara känt mig sådär sjuk seg och frusen. Jag har inte haft någon ork att göra något. Eller jag va ju i stallet imorse, men det är faktiskt det enda vettiga som jag har gjort idag. :P Annars så har jag bara legat på sängen med datorn på magen.. Så nu tror jag minsan att mina ögon börjar bli litte smått fyrkantiga. ;)

Om en stund så är det i alla fall middag och senare ikväll så är det ju melodifestivalen.. Me like. :)

Jag vet inte om jag kommer blogga någe mera ikväll.. men ni kan ju alltid kika in min twitter.. http://twitter.com/malinliljeholm om ni vi veta vad jag hittar på. ;)

/Malin

I skolan (!?!)

Sitter i skolan nu (!!!) och har två timmars hål. Efter det så har jag svenska redovisning vilken jag är jätte nervös inför eftersom att jag inte har tränat så värst mycket på den. Men som sagt jag har ju lite tid nu att träna. ;) Men först så tänker jag minsan gå ner till matsalen och äta lite mat.. Han ju inte äta så mycket frukost i morse. :P

Efter skolan så åker jag med mamma hem.. sen vet jag inte riktigt vad som händer ikväll. Jag känner mig fortfarande inte helt bra så jag tror att jag nog kommer sova hela kvällen. ;) Jag ska ju förståss kolla på let's dance också.. men annars så ska jag bara ta de lugnt så jag är helt frisk till APUn nästa vecka. :)

Ska kila nu.. skriver senare. ;)

/Malin

Sjukt trött..

Just nu så är jag så himlans trött så att jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött när jag under två dagars tid inte gjort annat än vilat.

Planen är i alla fall att jag ska sova snart så att jag kan gå till skolan imorgon.. just nu känns det inte som en logisk plan då mitt huvud inte alls känns helt bra.. Men vi håller tummarna för att det är bättre när jag vaknar imorgon. ;) Jag har verkligen ingen lust att vara hemma en dag till..

Så håll tummarna nu allihopa. ;)

/Malin

Day two..

Är hemma från skolan idag också..
men nu så börjar jag faktiskt känna mig bättre, så imorgon kanske jag åker till skolan.. ;) Skulle behöva de eftersom att jag sen inte kommer vara i skolan på två hela veckor. :P Nästa vecka är det APU hela veckan och veckan efter är det sportlov. :)
Men jag får se hur de blir imorgon..

Skriver senare. ;)

/Malin

Twitter here i come. ;)

Idag så har jag varit hemma från skolan.. är förkyld igen. :(

Så jag har spenderat tiden med att skaffa twitter. ;) Riktigt skoj alltså.. men jag kommer självklart fortsätta med bloggen.. men om jag inte hinner skriva något här så kan ni alltid vara säkra på att jag lägger upp något där. ;)

Så kika gärna in:

http://twitter.com/malinliljeholm

/Malin

Inte helt kry..

Jag känner mig inte särskilt kry idag.. så jag orkar inte skriva något långt inlägg. :P Men dagen har varit bra iaf, som alltid på APUn. :)

Nu ska jag sova och så håller vi tummarna för att jag mår bättre imorgon.. ;)

/Malin

Home again. :)

Nu är jag hemma igen efter en hel helg ute på vift. ;) Det har varit en bra helg tillsammans med vännerna. :)
Igår var det ju som sagt fest hos Carro vilket var trevligt, fick träffa en del nya människor och skrattade en hel del gjorde vi. ;) Sen så stannade ju jag och Hilda kvar i nykvarn hos Linn tills idag.. så jag kom inte hem förns vi sextiden.. så nu har jag ätit, duschat och bäddat ner mig i min egen säng för att se på reprisen av melodifestivalen.. :)

Imorgon är det APU, så jag ska upp tidigt.. därför kommer jag nog inte se färdigt hela programmet då det har tappats en hel del sömn den här helgen känner jag att jag kan behöva lite extra.. Men jag vet ju redan hur det går så jag vill bara höra bidragen. ;)

/Malin

God morgon.. eller?

God morgon kära läsare. :)
Nu så är jag och Hilda på väg upp för att äta frukost.. sen så ska vi fixa iordning oss för ikväll ska vi ju till Nykvarn och festa. :) Först till Linn och förfesta sen till Carro, riktigt skoj blir det nog tror jag. ;)

Ne nu måste jag kila innan Hilda får tokspel. :P

/Malin

Helt galet.. xD

Jag sitter nu hemma hos Hilda, vi har gjort massa skojiga saker idag. :) Vi var i strängnäs och fixade Carros present, sen så lagade vi god mat som vi också åt. ;) Vi har kollat på let's dance och nu numbers. ;) Och under hela eftermiddagen / kvällen så har vi skrattat nonstopp. :P Hehe.. så imorgon kommer jag nog ha ganska så mycket träningsvärk i magen. ;)

Nu ska jag vara lite mera social..

/Malin

Stallet om en stund..

Hejsan..
nu så är jag hemma efter en mycket flummig eftermiddag i skolan. :P Jag tror att Hilda har smittat mig med sin flummighet.. hehe.. men det var skoj i alla fall, ja enligt mig då. ;)

Om en stund så ska jag äta mat och sen blir det stallet.. :)

/Malin

Vill hem nu..

Sitter i skolan nu och har min andra håltimme för idag.. :( Nästa lektion börjar kvart över ett.. och jag funderar starkt på att skippa den. ;) Psykologi är det då och efter det så väntar en mycket stressig mattelektion.

Just nu sitter jag bara och längtar tills vi slutar så jag kan få åka hem och sen upp till stallet. :) Ikväll så ska jag rida en sväng.. hoppas bara att det går att ta sig fram på ridbanan.. annars så blir det väll bara att jag pysslar om min lilla tjej. :)

Nu ska jag köpa en macka och sen göra psykologin. ;)

/Malin

Rosa outfit..

Nu så har jag fixat kläder som jag ska ha på mig då Carro ska firas på lördag. :) Det ska ju vara temat rosa vilket blev lite av ett problem för mig då den färgen knappt existerade hemma hos mig. ;) Men i lördags så köpte jag ju lite rosa kläder.. det är dock inte något av detta som jag ska ha på mig. :P Istället har jag lånat en tunika av Sylvia. ;) Till det kommer jag ha svarta tights. Jag slänger upp en bild på Lördag istället så slipper jag förklara en massa nu. ;)

/Malin

Girl talk with H. :)

Efter en seg skoladag så åkte jag hem till Hilda för en del plugg. :P Och lite plugg vart det, dock inte så mycket.. istället pratade vi en massa. :) Det var skönt att få prata av sig lite, att få lite respons på alla tankar som snurrar runt i huvudet. ;) Tack för de tjejen. :) Måste vi göra om snart igen alltså.

Nu så har ju bäddat ner mig i sängen och om en stund så ska jag släcka och sova..

Imorgon är det torsdag.. vilket för min del innebär sjukt mycket plugg. :(

/Malin

2 Februari 2010

Jag ska börja med att säga.. Grattis Farbror på födelsedagen! :D

Dagen på APU:n var mycket bra. :D Shit, idag slog det mig att APU perioden snart är slut.. hur ska jag klara mig utan alla dessa underbara människor? Usch.. jag vill verkligen inte att tiden ska ta slut..

Nu har jag precis kollat på House. :) Ska fixa iordning mig och krypa ner i sängen för att sen göra klart min Svenska powerpoint. :P Så jag blir väll uppe någon timme till kan jag tro. :P

Imorgon är det skola och sen så åkter jag hem till Hilda efter skolan för litte plugg. Eller ganska mycket plugg om jag ska vara helt ärlig. :P Både matte och Psykologi måste göras till torsdag.. och det är ganska stora uppgifter som vi har fått.. :P

Nu ska jag kila..

/Malin

De går kräksjuka men jag blir förkyld.. (??)

Just nu så går det kräksjuka eller något liknande på min APU-plats.. men jag har blivit förkyld. Den ekvationen får jag inte riktigt ihop.. Visserligen så är jag glad att jag bara är förkyld och än så länge har klarat mig från de andra. Men det börjar bli lite jobbigt att hela tiden bli förkyld.. det är ju som om jag suger åt mig alla förkylningsvirus inom en radie av en kilometer.
Ne jag är verkligen riktigt trött på att hosta och snörvla.. :( Men än så länge hostar jag inte i alla fall, jag har bara lite svårt att andas genom näsan.

Nu nu ska jag göra mig iordning och sen sova.. så håller vi tummarna för att jag blir bättre mycket snart. För är det något som jag inte har tid med så är det att bli sjuk..

/Malin


Två timmar i kylan.

Igår så var jag och Super ute på en två timmars ridtur tillsammans med Lovisa och Tomtom.. Och för er som varken var ute eller kollade på en termometer igår så kan jag berätta att det var närmare femton minusgrader.. vilket betydde att efter ungefär tjugo minuter så var både fingrar och tår helt frusna och efter en halvtimme ute så hade jag tappat känseln i dessa kroppsdelar. :O
Men vi tog oss igenom hela rundan och när jag äntligen var tillbaka i stallet så tog det faktiskt inte så lång tid att tina upp kroppen igen.. jag skulle ju ge lunchen så jag fick röra på mig ganska mycket på en gång vilket alltså var bra. ;)
Och jag tog mig hem från stallet också.. ;)

/Malin

Shopping i Skärholmen. :)

Lördagens shopping med Linn var skoj. :) Vi gav oss iväg redan vid halv tio.. (!!!) Jag hittade en hel del skoj saker som jag behövde, bland annat en halsduk och två tröjor. :) (Bilder kanske kommer upp senare.. :P) Efter att vi gått i massa affärer så åt vi en god lunch tillsammans med Linns systrar, vilket var mycket trevligt. :) Vi va tillbaka i nykvarn strax före tre.. och sen så fick jag åka med Elin och Emelie till Läggesta där jag sen fick ta bussen hem. ;)

Det var en mycket trevlig lördag på stan och nu är jag nästan helt redo för Carros fest på lördag. ;) Så nu är det bara att hålla tummarna för att den här dumma förkylningen som jag har fått försvinner. :P

/Malin


RSS 2.0