Allt för att bli frisk

Jag har verkligen tröttnat på att vara förkyld hela tiden nu.. Så ikväll har jag till och med tagit till honungen i mitt te för att slippa hosta mig igenom ytterligare en natt. Kan säga att det finns knappt något som jag tycker är äckligare än te med honung i så jag är bra desperat nu. Dessutom är jag så galet träningssugen både när det gäller att träna mig själv (jag har ju fortfarande en målvikt att nå) och sen komma igång ordentligt med Wilmas träning. Jag har en liten dröm där så vi får se hur det går med den. Men innan jag kan börja med sånt så måste ju förkylningen väck! Så ja nu gör jag verkligen allt jag kan för att för tredje gången på lite för kort tid bli av med en envis förkylning. Kanske borde börja med lite skönhetssömn så att jag orkar med en heldag på praktiken imorgon också. :)

Vecka 14

Måndag:
# 9.15 - 12.00 Kursstart VFU3
# Wilma
 
Tisdag:
# 8.15 - 15.30 VFU
# Wilma
 
Onsdag:
# 8.15 - 15.30 VFU
# Wilma
 
Torsdag:
# 8.15 - 15.30 VFU
# Wilma
 
Fredag:
# 8.15 - 15.30 VFU
# Wilma
 
Lördag:
# Wilma
 
Söndag:
# Wilma

Insektstäcke

Nu så är våren här och snart så kommer ju de där hemska insekterna också, så igår passade jag på att beställa ett insektstäcke till Wilma som jag vet är riktigt bra. Täcket finns att köpa hos http://www.rider-sport.se/ just nu är det nedasatt till ett otroligt bra pris och om det nu finns något hästfolk som kikar in här ibland så kan jag absolut rekomendera detta. Det håller bra, håller alla insekter på avstånd och andas väl, mamma har haft sitt till sin häst i flera säsonger nu och de syns knappt att de är använt. Så valet var ju rätt självklart nu när det var dags för mig att köpa ett till Wilma också. :)
Flugtäcke FlySAFE 299 kr 479 kr från http://www.rider-sport.se/

Grundvaccination

Det vanliga är att man vaccinerar hästarna en gång om året, då mot hästinfluensa och var tredje eller fjärde år mot stelkramp (inte helt hundra på tiden där just för tillfället). Men eftersom att Wilma inte tidigare är vaccinerad mot hästinfluensa och tidigare ägaren inte kom ihåg när hon fått stelkrampsvaccination så bestämde jag mig för att göra en grundvaccination på henne. Detta innebär att hon i onsdags fick en spruta mot båda och om 4-6 veckor är det dags för nästa och sen ska hon ha en tredje spruta fem månader efter det. Sen är det bara en gång per år som gäller. Det är ju skönt att ha en häst som är vaccinerad, de gäller ju både försäkringsmässigt om hon skulle bli dålig och för min egen skull då risken att hon får just dessa sjukdommar är obefintlig. :)

 

Sista tentan


Sista tentan för terminen inlämnad. Nu väntar sista dagen på jobbet och sen är det tio veckors Vfu som gäller. :)

De orangea kuvertet

När det här för första gången landar i brevlådan med ens namn på då är det väl endå okej att få en liten släng av åldersnoja? Jag fick det här om dagen i alla fall, vilket egentligen är lite märkligt då jag alltid kännt mig äldre än vad jag är.. men att dra det så långt som till att pensionsspara ja då känner man sig faktiskt riktigt gammal...

 

De perfekta gröna lacket

Jag har hur länge som helst letat efter de perfekta gröna lacket och nu äntligen hittat det på make up store. :)


Fem vardagsbilder

Vart för några dagar sen utmanad att lägga upp fem vardagsbilder på instagram och utmana fem andra personer så tänkte nu att jag även skulle lägga upp dom bilderna här. :)
 
I väntan på bussen.. 
 
En lite för snöig promenad till bussen i slutet på mars...
 
Redo för en mysig dag på jobbet. :)
 
Ett hästjobb som sagt. ;)

Me, myself and I

Att inte känna

Man kan ju undra vart världen är på väg när jag sitter här mitt på dagen och skriver på en skoluppgift så att tangenterna nästan glöder. Sen när är jag den personen som kan plugga på dagtid och dessutom få något gjort och inte bara göra en massa meningslösa försök. Ja jag antar att de har lite att göra med att jag nu för tiden vill göra allt annat än att låta mina tankar vandra fritt. Jag vet ju att jag måste ta mig igenom mina känslor så småning om och att de kanske är lite dumt att skjuta på det.. men är man mitt i en tentaperiod så är det omöjligt att låta sig själv bli ledsen och stänga ute omvärlden. Så även om det kanske är vad jag skulle behöva just nu så har jag två stora uppgifter som ska skrivas och sen lämnas in på fredag morgon och innan dess ska jag även lyckas klämma in några timmars jobb. Så jag fortsätter att kämpa med känslorna instängda i en liten ask i ett hörn någonstans tills på fredag, när jag kommer hem på fredag då har jag en hel helg som väntar då jag bara ska tänka på mig själv. Både skrämmande och välbehövligt skulle jag säga.

Oh, my bad!


True friends


Kreativt grupparbete



En lång måndag

Kan knappt beskriva med ord hur trött jag är just nu.. En hel lång dag har spenderats i skolan med studiegruppen för att snickra ihop en presentation till morgondagens seminarium, och duktiga har vi varit måste jag säga. Jag är övertygad om att ingen annan kommer att ha en presentation som liknar vår i alla fall. Efter allt slit med den så skyndade jag hem, kastade i mig lite mat och styrde sen stegen mot stallet för kvällens träning med Vendela. Så nu är jag både trött i huvudet och kroppen. Därför blir det nu sängen för min del med datorn och senaste avsnittet av Once upon a time, bättre sätt att avsluta en måndagskväll kan man nog inte hitta. :)

Vecka 13

Måndag:
# 9.15 Grupparbete
# 19.00 Vendelaträning
# Pluggkväll
 
Tisdag:
# 9.15 Redovisningsseminarium
# Wilma
# Pluggkväll
 
Onsdag:
# Pluggdag!
# Wilma
 
Torsdag:
# Pluggdag!
# Wilma
 
Fredag:
# 9.00 Lämna in loggboken.
# 9.00 Lämna in hemtentan.
# 9.15 - 16.00 Inspirationsdag IKT
# Wilma
 
Lördag:
# Wilma
 
Söndag:
# Wilma

Omtumlande vecka

Trotts en deppig tjej och dålig bloggning de senaste dagarna så är ni kvar. De känns verkligen roligt. :) Något positivt i den senaste veckans totala kaos. Men imorgon börjar ju en ny vecka och då är det dags att ta nya tag och lämna det här bakom mig, eller ja till stor del i alla fall. Det är klart att man inte bara kan släppa allt när livet tar en jobbig och oväntad sväng, sånt måste ju bearbetas. Livet stannar dock inte upp och tar en paus på grund av något sånt utan allt annat fortsätter ju som vanligt och det är bara att göra sitt bästa för att försöka hänga med. Men just nu är jag faktiskt väldigt glad för att jag har mycket på gång i mitt liv och att de stunderna där det absolut inte finns någonting att göra är obefintliga. Just nu behöver jag få tänka på annat och göra allt det som betyder något för mig och som jag vet att jag är bra på, så nu sätter jag verkligen mig själv i centrum i mitt eget liv.

Ett hästjobb


På dagens schema stod att ta bort elrep och rycka upp stolp från två hagar som vi inte använt på flera år. Så nu är vi trötta men har en hel del stolp i förrådet istället. :) Skönt väder har det ju varit idag dessutom så helt rätt dag att göra sånt här. :)

Mitt liv just nu...

 

Finding that someone


Flowers


Let it rain

Den här låten har verkligen fastnat hos mig, den är så enkel och så fin att jag inte riktigt kan få nog av den. Så dagen till ära tänkte jag alltså att jag skulle dela med mig utav en av mina favoritlåtar just nu.. de va ju trotts allt ett bra tag sen jag gjorde de här. Så enjoy Let it rain med Eliza Doolittle!
 
 
"I found my way with bad directions
I've done my best, and I learned my lessons
And I know I can do this, again and again 
So, let it rain, just let it rain, just let it rain on me
So, let it rain, just let it rain, just let it rain on me"

How you made them feel


Mattes busfrö

Min systers två kompisar var med uppe i stallet i söndags och fick pröva att rida min Wilma en stund. Måste säga att dom va riktigt duktiga, inte helt lätt när en så stor häst får för sig att hon minsan inte ska gå framåt utan istället stannar eller börjar backa. Men de gick bra och jag tror nog att båda tjejerna fick lite mersmak för det här med hästar och ridning igen och ja så kan jag tänka mig att det idag även finns lite träningsvärk där också. ;)

Sen så när matte skulle hoppa upp för att visa vart skåpet skulle stå så var mitt lilla busfrö istället som en liten ängel och lydde minsa lilla vink utan att ens försöka klaga.. Ja den där hästen är verkligen en bekväm liten dam som testar och försöker slippa undan när hon känner att hon kan. Men man får väl vara glad för att de värst hon gör är att stanna och sen vägra att röra sig ur fläcken.. det kunde ju ha varit värre så att säga.


Internetproblem

Det är inte helt lätt att hålla bloggen vid liv när varken internet hemma eller blogg.se appen vill fungera.. Men just för stunden så verkar det som att jag har lite tur med mig i alla fall, så tänkte att jag skulle slänga in ett hej och fixa några tidsinställda för er som inte tvingas leva utan internetuppkoppling. ;)
 
Idag så känner jag mig mycket, mycket piggare så pass bra att jag orkade med både några timmar på jobbet, en långlunch med Caroline och sen en lite shoppingrunda med mamma. Så nu anser jag väl mig själv i princip som frisk igen vilket känns riktigt skönt. Bara den sista snuvan som ska ge sig och sen är jag helt på banan igen och då jäklar ska jag komma igång med träningen igen. Så himla springsugen nu för tiden att de bara kryper i kroppen på mig. :)

Vecka 12

Måndag:
# 8.30 - 11.30 Jobb
# Lunch med Caroline
# Handla med mamma
# Wilma
 
Tisdag:
# Wilma
# 11.00 - 15.00 Jobb
# Myskväll med Mr O
 
Onsdag:
# 8.30 - 12.30 Jobb
# Plugga!
# Wilma
 
Torsdag:
# 8.15 - 12.15 Jobb
# Plugga!
# Wilma
 
Fredag:
# 8.30 - 12.30 Jobb
# Plugga!
# Wilma
# Myskväll med Mr O
 
Lördag:
# Wilma
 
Söndag:
# Pluggdag!
# Wilma

Grafikens hus

Ibland kan man ju undra vad de är för fel på folk.. jag hoppas verkligen att de inte är någon som varit så dum och gjort de här på flit. Och precis som Edvina skrev på twitter.. de är klart att en gammal lada brinner ner helt när de tar närmare en timme för räddningstjänsten att ta sig dit..

Gårdagens efterrätt


Börjar dagen med en bild på gårdagens efterrätt. Så enkelt och så gott. Dessutom ganska onyttigt.. får lite dåligt samvete nu när jag varit sjuk och inte kunnat röra på mig ordentligt på ett tag. Men nu känns de i alla fall som att det är på väg åt rätt håll och man måste ju få unna sig ibland. :)

Korsstygn


Jag har lovat mamma en broderad tavla med fåglar till köket.. visst tycker jag att det är roligt men bara huvudet på den ena skatan tog mig tre timmar att göra igår.. och ja ni ser ju att de är en del kvar att göra. Så de lär dröja innan mamma får sina skator på väggen i köket.. ;) Återkommer med fler bilder under arbetets gång. :)

Happiness


På bättringsvägen?

Fortfarande feber men känner mig trotts det piggare idag vilket är skönt. Hoppas verkligen att de innebär att jag är på bättringsvägen nu. Tänkte att jag skulle försöka få lite gjort idag i form av skolarbeten och sånt men annars kommer nog dagen till större delen bestå av serier och film. Jag är bara så galet rastlös just nu så det är nästan jobbigt att bara sitta still, men någon dag till och sen är jag förhoppningsvis på benen igen och den här envisa förkylningen ett minne blott.

Time for bed

Ligger nu nerbäddad i sängen med datorn i knät, har precis sett färdigt Thor: The dark world och kan lätt konstatera att de precis som den första filmen kan läggas till en av mina favoriter. Nu så är dock tanken att jag ska släcka lampan och försöka sova trotts att jag känner mig som en isbit. Den senaste tiden har jag dessutom av någon anledning blivit helt klarvaken så fort jag har släckt sänglampan och så ligger man och skruvar sig under täcket minst ett par timmar innan man äntligen lyckas somna för att sedan vakna prick klockan 05.10 varje morgon och sen vakna en gång i halvtimmen ungefär efter det fram tills det är dags att gå upp. Så ja de är väl kanske inte så konstigt att man känner sig lite sliten om dagarna. Men nu hoppas jag verkligen på att det tänker vända snart både när det gäller min envisa förkylning och mina sömnproblem, hatar att inte riktigt kunna vara mig själv och göra vad jag känner för.
 
Nu blir det alltså att släcka och sova för att imorgon spendera ytterligare en dag hemma eftersom att jag fortfarande dras med min feber. Kändes inte direkt som någon bra idé att spendera en hel dag i skolan när jag mår som jag göra. Får även vänta med att träffa Mr O vilket känns ännu jobbigare.. Men de är ju sånt man får ta ibland, får försöka se det mysiga i att spendera en fredagskväll hemma på soffan med familjen istället. Sov sött nu gott folk! :)

Frozen

Det va länge sen jag uppdaterade under den här kategorin så de är väl hög tid att jag passar på nu när jag är sjuk och spenderar lite tid med att se filmer som jag tidigare inte hunnit med. Dagens första film fick bli Frozen, en av Disneys senare skapelser. Ja och vad ska man säga om denna filmen då, lite prinsessor, kärlek, bra musik en hjälte och såklart en bad guy. Sen får vi ju inte glömma de där med isen. Men ja jag skulle sammanfatta det som en riktigt söt film som gör att man blir på lite bättre humör. Och som jag alltid har sagt så kan man ju faktiskt inte bli för gammal för disney. Så den här rekommenderar jag varmt en tråkig dag eller om ni precis som jag ligger där hemma med feber och känner för lite mer glädje och värme i livet. ;)


Fortfarande sjuk

Blir jag inte frisk snart kommer jag bli galen, jag verkligen hatar den här febern som är så där på gränsen så man inte orkar göra något vettigt men samtidigt så är man galet rastlös och huvudet säger att man vill ut och springa en mil ungefär. Dessutom så fryser jag alltid så galet mycket när jag har feber. Men nu har jag i alla fall precis fått i mig ett par Alvedon och hoppas att febern ska gå ner och huvudvärken som jag vaknade med idag ska försvinna så att jag en stund kan få vara tillräckligt klar i huvudet för att kunna göra något vettigt skolarbete. Men tills dess så tänkte jag att jag skulle kolla på något serieavsnitt eller så, om inte annat så kan man ju bli på lite bättre humör av det. :)
 
Känns så trist bara att jag inte tycks vilja bli bättre, jag som hade lagt in en order om att vara frisk till fredag så att jag skulle kunna träffa min Mr O. Fortsätter det så här så blir det ju inte av tyvärr vilket känns hemskt då jag saknar honom galet mycket just nu. Men jag håller tummarna för att ytterligare en dag med vila ska göra susen så att jag vaknar pigg och kry imorgon.

Vän väntar bebis

Min fina vän som jag har känt större delen av mitt liv väntar bebis och jag är hur glad som helst för hennes skull även om allt kanske inte blev som hon hade tänkt sig för bara några månader sen. Men ibland bjuder livet på en liten överaskning och jag vet att du kommer klara det hur bra som helst. Det finns ingen jag känner som skulle bli en bättre mamma än du min vän! Så nu ser jag fram emot en massa underbart mys och härliga stunder med lilla bebisen och mamman i maj och många år framöver. ♥

Fina vännen med söta magen! :)

Frost


Två nya våriga lack från Isadora som fick följa med mig hem igår. :)

Tacka nej

Finns det något värre än att behöva tacka nej till att jobba? Nej jag tror inte de och att jag dessutom fått göra det två gånger idag känns ju ännu jobbigare när jag verkligen behöver jobba så mycket som möjligt. Men är man sjuk och behöver plugga så är det ju så och de finns inte så mycket man kan göra åt det. Så idag ska jag och Astor alltså spendera dagen med att skriva loggbok och mysa i soffan, de känns endå helt okej även om jag hellre hade jobbat. Så nu blir det plugg här alltså. Ha en bra dag i det fina vädret! :)

Tjej med feber

Kände mig rätt låg och frusen större delen av dagen i skolan och nog för att läraren vi hade inte var den bästa, men riktigt så svårt att koncentrera mig brukar jag faktiskt inte ha. Och när jag sen helt utmattad kom hem så visade det sig att min seghet inte var så konstig trotts allt.. termometern visade på feber. Ja men gud så kul kände jag, bara att hoppa i stallkläderna och ta hand om den där söta hästen jag har i alla fall. Så nu sitter jag här ännu tröttare, fortfarande med feber, fryser och så lite huvudvärk på det. Ja vem har egentligen sagt att livet ska vara enkelt? Men skönt nog så vet jag att dagen imorgon endast bjuder på en liten Astor och en del hemmaplugg, så inga större ansträngningar som väntas av mig då i alla fall. Nu blir det sängen för min del och så håller vi tummarna för att jag vaknar feberfri imorgon. Natti natti!

Vårkänslor


The best kiss


Kvällsbabbel

Sitter nu här i mitt nystädade rum med nymålade naglar, röda och fina fick dom bli den här gången. Isadora Wonerdnail Chelsea Red. Jag kan nog säga att det utan tvekan är min absoluta favorit. De täcker hur bra som helst så det räcker med ett lager och det torkar superfort. Så de kan jag varmt rekommendera. :) I bakgrunden har jag en film på, sista Sagan om ringenfilmen. Lika bra som alla andra gånger man sett den och de andra filmerna. Nu är dock tanken att jag ska bädda ner mig i sängen och ladda batterierna för en hel dag i skolan imorgon. Inte helt taggad men med en härlig studiegrupp och en lite halvt galen Caroline så kan de ju inte bli annat än bra trotts min sega förkylning som inte gett sig än. Håller tummarna för att det är en frisk Malin som vaknar imorgon i alla fall! :)

Vecka 11

Måndag:
 Städa
 Skriva loggboken
 19.00 Vendelaträning
 
Tisdag:
 9.15 - 16.00 Föreläsning
 Lunch med Caroline
 Wilma
 
Onsdag:
 Hundvakt till Astor
 Pluggdag!
 Wilma
 
Torsdag:
 Pluggdag!
 Wilma
 
Fredag:
 9.15 - 16.00 Föreläsning
 Wilma
 
Lördag:
 Wilma
 
Söndag:
 Pluggdag!
 Wilma

Älskade busfrö!

Det går knappt med ord att beskriva hur mycket jag älskar den här tjejen! Hon ger mig verkligen allt som behövs för att mitt liv ska kännas helt. Är det något i livet som jag verkligen är säker på så är det att vad som än händer så ska jag göra allt som står i min makt för att hon alltid ska få finnas vid min sida! Tillsammans finns det inget som vi inte kan ta oss igenom, jag vet att jag klarar allt så länge jag har dig hos mig. Mattes älskade lilla busfrö! ♥

Svårt att sitta still

Varför blir man alltid så jäkla rastlös när man är sjuk? Visserligen är jag för det mesta ganska rastlös när jag måste sitta still. Man är väl alltid mest sugen på att göra det man inte kan liksom. Så igår trottsade jag febern och åkte upp till stallet en sväng i det fina vädret för att pussa på min favorittjej och sen så städade jag även lite smått samtidigt som jag kollade på film. Och ja idag tänkte jag att jag skulle fortsätta med städningen och sen blir det en sväng till stallet också. Men idag känner jag mig faktiskt något bättre även om jag fortfarande är ganska så förkyld. Så vi tar allt i en lugn takt idag helt enkelt. :)
 
Mys med mitt hjärta i solen igår. :)

Charlie and the Chocolate Factory


Fortfarande sjuk och idag med feber.. så spenderar just nu min tid med att kolla på en av de bästa filmerna någonsin! Man kan ju bara inte låta bli att känna sig lite piggare och lite gladare när man ser Kalle och Chokladfabriken. :)

Piroger


Vad blir inte godare om man gör det själv helt från grunden? De här är nog faktiskt något av de godaste vi brukar göra här hemma även om de kanske inte blir allt för vackra. :)

Genomförkyld

Tanken var egentligen att jag skulle åka tillbaka till Eskilstuna ikväll för att mysa med min (ja sen i tisdags kan jag faktiskt säga min) Mr O, men när jag vaknade i morse insåg jag snabbt att min kropp hade andra planer för mig.. Genomförkyld.. igen. Så med lite värktabletter i kroppen lyckades jag släpa iväg mig själv till skolan under förmiddagen, men kvällen ska spenderas hemma i soffan med en stor tekopp. Dels för att Mr O inte ska bli sjuk, men även för att jag själv så fort som möjligt ska bli frisk. Men innan dess så ska jag försöka ladda upp med lite ny energi så att jag orkar fixa med den där hästen jag har, inte alla dagar som de känns jätteskoj om man säger så. Men de kan ju vara bra med lite friskluft i alla fall, även fast jag egentligen bara vill bädda ner mig i sängen och sätta på en film.
 

Fältstudier


Det känns som att solen alltid skiner när jag ska ut och hälsa på på min fältskola efter att jag inte har varit där på länge. Nu är det nästan ett år sen jag var där sist och jag vet att de skett en hel del större förändringar så ska bli riktigt spännande. Dessutom ska de bli superkul att få träffa min härliga handledare igen. :)

I'm the girl


Glädjen


Fördriva tid


I vanliga fall när jag kommer in till stan en timme tidigare innan jag börjar jobba så brukar jag fördriva tid på mitt favoritfik med en kopp kaffe. Men idag är jag på tok för trött efter ytterligare en natt med dålig sömn.. så istället spenderar jag 50 minuter på soffan i personalrummet med lite skön musik i lurarna. En rätt skön start på dagen trotts allt tycker jag. :)

Nagelfix

Har precis fixat iordning naglarna som inte såg helt bra ut längre trotts mitt älskade mörkblåa lack Night Flight från IsaDora. Nu fick det istället bli det härligt glittriga Diamond Crush även det från IsaDora. Barnen på jobbet brukar gilla när de är mer glitter så de blir nog positiv respons på det imorgon på jobbet kan jag tänka mig. Dessutom kan man ju inte låta bli att själv bli lite extra glad med nymålade och frächa naglar som skiner upp den grå vardagen lite extra. :) Men nu så ska jag strax bege mig mot sängen.. blir ytterligare en lång dag imorgon för min del och för tillfället så går ögonen i kors så sömn behövs i massor. Sov gott alla söta! :)

Sömnbrist

I natt sov jag ungefär fyra timmar sammanlagt.. Så idag har jag druckit så mycket kaffe att min mage nu börjar klaga och helt ärligt så gör inte koffeinet så stor skillnad längre annat än att jag blir lite skakis ett tag. Men trotts extrem trötthet tog jag mig igenom en förmiddag med jobb och har nu spenderat ett par timmar med lite serier. Så nu är det bara att ladda om med lite mat och sen styra stegen upp mot stallet och kvällens träning. Sen blir det ett varmt bad för min del och kanske någon timmes plugg om jag orkar hålla ögonen öppna. Efter det ber vi till högre makter att jag kan få en hel natts sömn så jag orkar med en dag på jobbet imorgon.

Vecka 10

Måndag:
 8.30 - 12.30 Jobb
 19.00 Vendelaträning
 Pluggkväll
 
Tisdag:
 9.30 - 15.00 Jobb
 Myskväll med Mr O. :)
 
Onsdag:
 9.15 - 16.00 Föreläsning
 Wilma
 
Tordag:
 Fältstudie
 Kvällspromenad med Miss E! :) ♥
 Wilma
 
Fredag:
 9.15 - 12.00 Grupparbete
 Wilma
 
Lördag:
 Wilma
 
Söndag:
 Pluggdag!
 Wilma

Systrar i jeans Tredje sommaren

Författare: Ann Brashares
 
På baksidan av boken står det:
För en utomstående kan de se ut som vilka jeans som helst. Men Lena, Tibby, Carmen och Bridget vet att Jeansen är magiska. De har nämligen förmågan att förvandla fyra helt vanliga tonårstjejer till fyra snygga, självsäkra unga damer som tar för sig av livet.
 
Jeansen kom till tjejerna för två år sedan när de skulle vara ifrån varandra för första gången. Nu står de inför sin sista sommar tillsammans. De ska precis gå ut high school och efter sommaren ska de börja på college. Kanske kommer de aldrig mer bo i samma stad igen. De är helt enkelt på väg att bli vuxna - och aldrig har de behövt Jeansen så mycket som nu.
 
Mina tankar:
Man brukar ju säga att första boken alltid är bäst, men när de gäller Anns böcker om Systrar i jeans så stämmer det verkligen inte. Nu när jag läst ut även den tredje boken så kan jag nästan säga att desto mer man läser desto mer spännande blir det. Och den där känslan av att känna igen sig hänger fortfarande med från sida till sida. Det är nästan skrämmande hur hon ibland lyckas pricka de där känslorna man har precis rätt. Ja riktigt bra skrivet alltså!
 

Städning på gång

Skulle verkligen behöva städa här hemma nu, något som verkligen inte har prioriterats på senaste tiden.. Just nu är här så pass stökigt att jag knappt själv vill vistas i rummet mer än nödvändigt. Så tänke att jag skulle sätta igång någon bra film som man sett lite för många gånger och kan replikerna till och sen börja rensta ut en massa onödigt som egentligen bara ligger här och samlar damm. Känns som att det kan vara skönt med lite ordning här nu när det väntar några intensiva veckor för min del när det gäller i stort sett allt i mitt liv. Jag vet ju att jag blir mer motiverad till att prestera bra när jag har ordning och reda runt omkring mig. Så en söndagskväll med städning får det alltså bli för min del. :)

Saknad

De blir jobbigare och jobbigare för varje gång när det är dags att lämna Mr O.. men jag antar att de liksom hör till på något sätt, och jag försöker intala mig själv att de är bra att sakna varandra. Men samtidigt som det är jobbigt att lämna honom så är det underbart att komma hem till mina små troll i stallet igen även om jag bara varit borta lite mer än ett dygn, så ja lite kluven blir man ju helt klart..


Två små grisar i hagen idag när jag kom hem. :)

RSS 2.0